Deel redactioneel artikel Selfstorage (19-11-2014)

1
DEEL – Selfstorage: opslagunits voor zakelijk én particulier gebruik! DEEL Selfstorage biedt fysieke opslagruimte aan zakelijke én particuliere klanten die behoefte hebben aan veilige opslag van hun goe- deren. Zo kunnen zakelijke klanten terecht voor opslag van (seizoens-)voorraden, dossiers, archief, promotiematerialen, gereedschap- pen enzovoort. Particuliere huurders kunnen bijvoorbeeld hun overtollige huisraad, tuinmeubelen of zomer/winter banden opslaan. Zo kan een opslagunit als praktisch verlengstuk dienen van uw zolder, garage of tuinhuis. De opslagunits variëren in grootte en zijn per maand te huur. De huur is op elk moment opzegbaar. U huurt dus nooit langer dan nodig. Het tussentijds verhuizen naar een gro- tere of kleinere opslagunit is ook geen enkel probleem. Veilig, droog en schoon Bij DEEL kunt u uw goederen met een gerust hart opber- gen in een schone, droge en optimaal beveiligde unit. DEEL heeft zwaar geïnvesteerd in veiligheid. Zowel het bedrijfs- terrein als bedrijfspand beschikt over een zeer hoge mate van inbraakbeveiliging (hoogste beveiligingsklasse 4). Services DEEL biedt een scala aan services om haar klanten maxi- maal van dienst te zijn. Zo kunt u gebruik maken van onze aanneemservice (het in ontvangst nemen van uw goederen bij ons op locatie) of opbergservice (het door ons laten opbergen van goederen in uw opslagunit). Ook verhuren wij legbordstellingen om de beschikbare ruimte in de opslagunit optimaal te benutten. Bereikbaar Uw opslagunit is 7 dagen per week van 06.00 tot 23.00 uur bereikbaar. Een pas geeft toegang tot het terrein en gebouw. Elke opslagunit is voorzien van een eigen slot. Laagste prijs garantie… DEEL geeft een keiharde “laagste prijs garantie”. Indien elders een lagere prijs wordt aangeboden en voldaan wordt aan de voorwaarden, volgen wij deze prijs onherroepelijk. En dat is nog niet alles ! Bovenop dit aangepaste tarief ontvangt de klant een extra korting van maar liefst 5%. U betaalt bij DEEL dus nooit een euro te veel…. www.DEEL.biz/selfstorage DEEL BV, John F. Kennedylaan 224, 5981WX Panningen Telefoon: (0)88 0074650 E-mail: [email protected]

Transcript of Deel redactioneel artikel Selfstorage (19-11-2014)

Page 1: Deel redactioneel artikel Selfstorage (19-11-2014)

DEEL – Selfstorage:opslagunits voor zakelijk énparticulier gebruik!DEEL Selfstorage biedt fysieke opslagruimte aan zakelijke én particuliere klanten die behoefte hebben aan veilige opslag van hun goe-deren. Zo kunnen zakelijke klanten terecht voor opslag van (seizoens-)voorraden, dossiers, archief, promotiematerialen, gereedschap-pen enzovoort. Particuliere huurders kunnen bijvoorbeeld hun overtollige huisraad, tuinmeubelen of zomer/winter banden opslaan. Zo kan een opslagunit als praktisch verlengstuk dienen van uw zolder, garage of tuinhuis. De opslagunits variëren in grootte en zijn per maand te huur. De huur is op elk moment opzegbaar. U huurt dus nooit langer dan nodig. Het tussentijds verhuizen naar een gro-tere of kleinere opslagunit is ook geen enkel probleem.

Veilig, droog en schoonBij DEEL kunt u uw goederen met een gerust hart opber-gen in een schone, droge en optimaal beveiligde unit. DEEL heeft zwaar geïnvesteerd in veiligheid. Zowel het bedrijfs-terrein als bedrijfspand beschikt over een zeer hoge mate van inbraakbeveiliging (hoogste beveiligingsklasse 4).

ServicesDEEL biedt een scala aan services om haar klanten maxi-maal van dienst te zijn. Zo kunt u gebruik maken van onze

aanneemservice (het in ontvangst nemen van uw goederen bij ons op locatie) of opbergservice (het door ons latenopbergen van goederen in uw opslagunit).Ook verhuren wij legbordstellingen om de beschikbare ruimte in de opslagunit optimaal te benutten.

BereikbaarUw opslagunit is 7 dagen per week van 06.00 tot 23.00 uur bereikbaar. Een pas geeft toegang tot het terrein en gebouw. Elke opslagunit is voorzien van een eigen slot.

Laagste prijs garantie…DEEL geeft een keiharde “laagste prijs garantie”. Indien elders een lagere prijs wordt aangeboden en voldaan wordt aan de voorwaarden, volgen wij deze prijs onherroepelijk. En dat is nog niet alles ! Bovenop dit aangepaste tarief ontvangt de klant een extra korting van maar liefst 5%. U betaalt bij DEEL dus nooit een euro te veel….

www.DEEL.biz/selfstorage DEEL BV, John F. Kennedylaan 224, 5981WX Panningen Telefoon: (0)88 0074650 E-mail: [email protected]