CV Cato-Margo 2016

4
8-2-16 1 In het bezit van een professionele audio-opnamestudio plus een professionele AVID en ADOBE edit suite. Freelance in bezit van VAR Lesgeven 2004 – tot heden AVID Certified Instructor Avid Media Composer is een uitgebreid editing softwarepakket waarmee je films, commercials, bedrijfsfilms, TV programma’s maar ook videoblogs kan monteren. In verschillende levels en verdiepingen geef ik, als Avid Certified Instructor, les. Zo wordt in drie dagen de 101 cursus gegeven. Deze bestaat uit de basis van het monteren met Media Composer. Geluid, titels, montagetechnieken, exporteren en nog veel meer komt aan bod. De 110 is een tweedaagse cursus en gaat dieper in op effecten en de gevorderde montagetechnieken. Daarnaast is er ook een uitgebreide colourgrading cursus die in 1 dag gegeven wordt. Alle lessen kunnen worden ondersteund door boeken en lesmateriaal van Avid. De lessen zijn privé of klassikaal op een locatie die voor de student het beste uitkomt. De cursus boeken of een offerte hiervoor aanvragen kan via cmm.nl Adobe Certified Expert en Instructor Premiere Pro CS6 en CC Ik geef les in het monteren met Adobe Premiere Pro CS 6 en CC aan beginners en gevorderden. Zo heb ik een speciale les voor AVID en FCP editors die meer willen monteren of geheel willen overgaan naar Adobe Premiere Pro. Deze editors hoef ik niet meer te leren monteren maar maak ik wegwijs in de Adobe workflow en geef ik tips en tricks. De lessen zijn, privé of klassikaal, op een locatie die voor de student het beste uitkomt. Mail gerust voor een offerte. Cato-Margo Peekel +316-54220810 [email protected] cato-margo.nl

Transcript of CV Cato-Margo 2016

 

8-2-16 1

In het bezit van een professionele audio-opnamestudio plus een professionele AVID en ADOBE edit suite. Freelance in bezit van VAR

Lesgeven 2004 – tot heden

AVID Certified Instructor Avid Media Composer is een uitgebreid editing softwarepakket waarmee je films, commercials, bedrijfsfilms, TV programma’s maar ook videoblogs kan monteren. In verschillende levels en verdiepingen geef ik, als Avid Certified Instructor, les. Zo wordt in drie dagen de 101 cursus gegeven. Deze bestaat uit de basis van het monteren met Media Composer. Geluid, titels, montagetechnieken, exporteren en nog veel meer komt aan bod. De 110 is een tweedaagse cursus en gaat dieper in op effecten en de gevorderde montagetechnieken. Daarnaast is er ook een uitgebreide colourgrading cursus die in 1 dag gegeven wordt. Alle lessen kunnen worden ondersteund door boeken en lesmateriaal van Avid. De lessen zijn privé of klassikaal op een locatie die voor de student het beste uitkomt. De cursus boeken of een offerte hiervoor aanvragen kan via cmm.nl Adobe Certified Expert en Instructor Premiere Pro CS6 en CC Ik geef les in het monteren met Adobe Premiere Pro CS 6 en CC aan beginners en gevorderden. Zo heb ik een speciale les voor AVID en FCP editors die meer willen monteren of geheel willen overgaan naar Adobe Premiere Pro. Deze editors hoef ik niet meer te leren monteren maar maak ik wegwijs in de Adobe workflow en geef ik tips en tricks. De lessen zijn, privé of klassikaal, op een locatie die voor de student het beste uitkomt. Mail gerust voor een offerte.    

Cato-Margo Peekel

+316-54220810

mai l@cato-margo .n l

ca to-margo .n l  

 

8-2-16 2

Artemis HBO Stylingacademie Amsterdam Lesgeven in het Video & TV-vak. Concept ontwikkeling, doelgroep onderzoek, stijlen, Hoe richt je een “shot” in, waar moet je rekening mee houden, Wat zijn de valkuilen, stukje prognose, werkmethodes, wensen klant en regisseur.

Broadcast Workflow Specialist 2003 – tot heden

Ontwikkelen en adviseren van Broadcast workflows Voor Filmpartners ontwikkel en test ik technologische broadcast edit oplossingen. Ik reis de hele wereld over om bij diverse mediabedrijven hun workflow te analyseren, te adviseren en te verbeteren en/of uit te rollen. Van opname tot uitzending en alles wat er tussen zit. Als Certified Avid en Adobe Instructor en regisseur & editor kan ik ook goed bepalen wat het beste het doel dient, binnen welk budget, wat het stappen plan wordt en hoe dit met de mensen binnen het bedrijf kan worden bereikt en begeleid.

1994 – tot heden a. Voice-Over Stem voor diverse av-produkties en radio- en TV-commercials; MINIclub, Caren, Holland Casino, zoals de vele expositiefilms over het Heelal van Science Center NEMO, Billboards SBS Broadcasting, LIDL, de Rabo top 40, Het Staatslot op lokatie, Antikal, Panasonic, Novotel, Care Vision, Kruidvat, Atos Origin, Select Real Estate, Magazine Sis, Magazine Gezond Nu, KPN, Postbank, TPG-post, Guiness World, Records het boek, Auto-schade, Postbus 51, Randstad, Lo-sold, Libresse, BNR, CenterParks, Nintendo DS, Heutink, Q International, Sport 2000, Infolijnen.nl, SDWorx, Handyman, Ford Wensveen, HP, Rabobank, Cosmopolitan, SNSbank, Joulz, Huishoudbeurs, telefooncentrales, I-Learning, bedrijfsfilms, internet films etc.

b. Radiopresentator 7 jaar heb ik het radioprogramma "Mooi in het Gooi" gemaakt en gepresenteerd op 6FM. Voor deze zender doe ik nu live-events.

c. Tv-Presentator bij het RTL4 programma Familie Team. Bij het tv-programma Apotheek en Gezondheid presenteerde ik het gadgetgedeelte en bij Muziek Café deed ik de presentaties van de zangers.

d. Evenementenpresentator en spreker De afgelopen 3 jaar en in de toekomst presenteer ik Lekker Laren. Tijdens dit culinaire en muzikale event was ik de lijm tussen alle voorstellingen, vertelde ik de bezoekers de spelregels en beheerde ik het evenementen spoorboekje. Dit doe ik ook voor andere evenementen zoals de wandel 4-daagse ‘t Gooi, Huizer botterrace, Kunst Cafés etc. waar ik de mensen interview en de artiesten aankondig, stel ik vragen en ben ik gespreksleider bij politieke debatten. Tijdens feestelijke openingen zet ik de hoofrolspelers in het zonnetje en vertel ik over hun bevlogenheid.

 

8-2-16 3

1985 – tot heden

a. Regie en Montage van o.a. memorial Willem Duys AVRO, 109 mini docuutjes over Zeeuws Vlaanderen “Beleef de Kern”, Documentaire over “The Kaiseki Cuisine in the Netherlands” Mr Akiria Oshima. SMSoproepen, Zender Perspresentaties, Salesfilms, Imago Spots, Promo’s voor diverse omroepen o.a. AVRO, VARA, NPO, RTL, SBS, NCRV, The Walt Disney Company, Cultura en BVN.

b. Itemregie van o.a. All you need is Love, Big Diet, Staatsloterij, documentaire over Bronbeek en zijn inwoners, Wie is de Chef, Moet je me niet wat vragen, NL Vertrekt, Film Kika, Mijn Tent is Top, Heel Holland Helpt, De Gouden Kooi, Arbo-net Werken is gezond, documentaire over Erik de Vries de eerste Tv-regisseur, documentaire over Frits Barend, Sonja Barend, Willeke Alberti etc.

2005 – 2007 SBS Broadcasting – NET 5 juni tot januari Senior PromoRegisseur NET5

Leidinggeven aan de promo afdeling van NET5, samen met de programmaleiding NET5 promocampagnes bedenken, samen met de promomakers dit plan uitvoeren en ook zelf promo’s maken op AVID. Salesfilms maken voor de “Roadshow” van onze salesafdeling

2003 – 2005 Omroep Apeldoorn december tot Hoofdredacteur en dagelijkse leiding van Omroep Apeldoorn juni Het maken van leaders, promo’s en TV/Radio programma’s.

2000 – 2003 Endemol Nederland november tot Item Regisseur van o.a. Robert ten Brink december o.a. All you need is love, Super Robert, Big Diet

1997 – 2000 Impression Fashion Door het winnen van de prijs “starter van het jaar” in 1997 heb ik een basic dames- en herenkledingwinkel met een knipoog naar trends gehad bij de PC Hoofdstraat in Amsterdam. Met merken als GAP, Banana Republic, BREAZ, Gaastra, Swiss Jeans, Repeat. De heimwee naar het TV-vak was groot en de winkel is verkocht aan BREAZ.

1995 – 1997 625 TV produkties september tot Producer, Productieleiding & Regie mei o.a. de volgende programma‘s, "Het Staatslot op lokatie"

incl. Buitenland uitzendingen. Rabo-Top 40 & Rabo Infomercials voor SBS6, "Van Lichte Zeden" voor RTL5, openingsprogramma SBS6 etc.

 

8-2-16 4

1994 – 1995 The Music Factory, Arcade

Redacteur en Producer, Het opstarten van het TV station en de voortgang.

1994 MTV Europe/ Londen

Productieleiding van MTV-News in Londen. 1993 – 1994 IDTV/ Veronica september tot Productie en redactie maart o.a. "Veronica goes..." en Gossip voor Veronica.

1991 – 1993 Jan de Vries produkties augustus tot Regie assistentie en productie september o.a. “Artsen zonder grenzen” Veronica, "Flora Magazine"

RTL4 en "Music City"voor RTL4. 1991 NOB juni tot Facilitaire stage bij "Licht" en "geluid" augustus 1987 – 1991 Joop van den Ende produkties oktober tot Productie-assistentie/ secretaresse juni "Rad van Fortuin" en "Een van de Acht" voor RTL4 1985 / 1987 Avro's Minjon / diverse projecten voor radio en TV