Crossmarks Corporate Brochure 2012

56

description

Crossmarks Corporate Brochure

Transcript of Crossmarks Corporate Brochure 2012

Page 1: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 2: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 3: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Het grootste gevaar voor merken is dat ze saai worden

Page 4: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 5: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Alleen een betekenisvolle merkrelatie kan concurrenten op afstand houden

Crossmarks zorgt dat je de mogelijkheden van je merk ten volle benut. We combineren jarenlange expertise in retailbranding met conceptueel denkvermogen en een sterke affiniteit met design. In deze brochure ver­tellen we je graag wat meer over ‘FusionBranding’. Een unieke visie om retailmerken vanuit hun positionering sterker te maken.

Retailers met een duidelijke merkfocus zijn vaak succes­vol. Dat is geen toeval. Een sterk merk is een baken. Te midden van oneindig veel keuzemogelijkheden schept een consistent merk duidelijkheid. Het vereen voudigt het keuzeproces van je klanten en voorziet je producten of diensten van een belangrijke meerwaarde. Sterker nog, wij zijn ervan overtuigd dat alleen een betekenis­volle merkrelatie in staat is concurrenten op afstand te houden.

Page 6: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Uitgesproken merken spreken het meest tot de verbeelding

Crossmarks helpt je om vanuit je merkpositionering duidelijke keuzes te maken. Dat betekent je klanten volkomen helder en zo gericht mogelijk aanspreken. Een verbinding met ze aangaan. Vanuit je merk relevant zijn voor je klant en betekenis geven. Alleen zo kun je een beslissende merkvoorkeur realiseren ten opzichte van je concurrenten.

Niet elke retailformule kan de goedkoopste of de exclusiefste zijn. Tussen die twee uitersten is het in het merklandschap de uitdaging om zo duidelijk mogelijk te zijn. Dat begint met een kritische analyse. Wat gebeurt er in de markt? Is er een visie? Is het duidelijk waar je merk voor staat? Doet je merk een belofte? Is je merk uit straling nog up to date, aantrek­kelijk en geloof waardig? Strookt je merkimago eigenlijk wel met je identiteit? Maar ook: wordt je merk intern voldoende gedragen? Merkdenken is allang geen externe aangelegenheid meer. Interne verankering is essentieel om extern tot een authentieke merkervaring te kunnen komen.

Page 7: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 8: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 9: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Brandingexpertise Strategisch merkdenken is verankerd in onze orga­nisatie. Via onze verbinding met SWOCC & EURIB/ European Institute of Brand Management beschikken we altijd over de laatste inzichten. Al die kennis staat ten dienste van het resultaat. We zijn geen rapporten­schrijvers, maar maken juist de vertaling naar werkbare, praktische oplossingen die direct inzetbaar zijn.

Design rootsBij de uitwerking van uitingen hebben we veel profijt van onze roots in design. Ons voor detail en gevoel voor esthetica, helpt ons in elke business te komen tot een uitstraling die helemaal klopt en uitingen die er gewoonweg fantastisch uitzien. Onderscheidend, opval­lend, eigentijds en perfect passend bij de identiteit van je organisatie. We geven je merkdesign en ­commu nicatie de looks én de brains.

Crossmarks is gespecialiseerd in retailbranding. We kennen retail door en door en voelen ons er helemaal in thuis. De focus op resultaat, de snelheid, de flexibiliteit, het praktische en pragmatische, het zit in ons bloed. We hebben ons volledig toegelegd op het bouwen van retailmerken. Hiervoor hebben we de mensen in huis, de ervaring, de middelen en het netwerk.

Misschien wel het meest kenmerkend van Crossmarks is dat we evenveel aandacht besteden aan inhoud als aan vorm. Strategie en design trekken samen op en tillen elkaar naar een hoger niveau.

Crossmarks geeft vanuit inhoudvorm aan je merk

Page 10: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Bij Crossmarks kunnen we goed en snel een creatief campagneconcept, merkactivatie­ of salesidee voor je ontwikkelen. We geloven echter onvoorwaardelijk in de kracht van integrale merkcommunicatie op de langere termijn. FusionBranding is onze visie om merken vanuit hun positionering sterker te maken. Om deze visie toe te passen hebben we een geheel eigen werkmethodiek opgezet. In drie fasen naar strategische merkontwikkeling in de praktijk:

Fase 1 Strategische merkpositionering De essentie van het merk definiëren en vanuit

identiteit, onderscheid en relevantie de gewenste positionering bepalen.

Fase 2 Formuleontwikkeling De merkpositionering vertalen naar een unieke

formule die toegevoegde waarde biedt aan je doelgroep.

Fase 3 Implementatie Implementatie in real­life, offline en interactive.

Het resultaat van FusionBranding is dat alles wat je doet, aansluit bij je positionering. Dát is de kracht van merkgericht ondernemen. Het stelt je in staat zelfs tijdens een uitverkoop aan je merk te bouwen. Zo komen omzetdoelstellingen op korte termijn vrijwel vanzelf in lijn met het strategische merkbeleid op de lange termijn. In elke business is dat een absolute vereiste om serieus werk te maken van branding.

FusionBranding: een realistische benadering van merkontwikkeling in de retailpraktijk

Page 11: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 12: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Fase 2. Formule ontwikkeling

Fase 1. Strategische merkpositionering

In drie fasen naar een sterke retailformule

7. MERKBEloFtE

6. MERK- PoSItIoNERING

3. MERKIDENtItEIt

2. VISIE / MISSIE

1. CoNtEXt

4. CoNCuRRENtEN(onderscheidend)

5. DoElGRoEP(relevantie)

9. GEDRAG 11. CoMMuNICAtIE

8. FoRMulE-oNtwIKKElING

10. DESIGN & tooN

In de eerste fase vormen we visie en stellen we de merkidentiteit vast. Dit doen we middels een aantal interactieve merksessies met onze merkstrategen en sleutelfiguren uit je bedrijf. Aan de hand van een analyse van de veranderende marktcontext in het retaillandschap, ontwikkelen we gezamenlijk een visie op de rol van je retailmerk in de toekomst. Aansluitend leggen we de merkidentiteit vast door de missie, de unieke krachten en de merkwaarden van je retailmerk te bepalen. Om tot een authentieke, onderscheidende en relevante merkpositionering te komen, duiken we de diepte in door middel van deskresearch en middels interviews. Zo achter ha len we eerst welke positie de belangrijkste concur renten innemen en waar het grootste onderscheid zich bevindt ten opzichte van die concurrenten. Daarnaast onder zoeken we wat de relevantie voor klanten is. Als dit bekend is bepalen we vanuit identiteit, onderscheid en relevantie de gewenste positionering van je merk. Het is de merkpositionering waarmee we een eigen plek in het hoofd van de consument willen claimen. Tot slot vertalen we de merkpositionering naar een merkbelofte. Dit is de belofte die je als merk doet aan je doelgroep. Uiteindelijk leggen we alle strategische uitgangspunten van het merk vast in een merkdocument.

VertaalslagNu je visie, missie, identiteit en gewenste positionering helder zijn maken we de vertaling naar je retail formule. Kortom wat betekenen deze strategische keuzes voor het gedrag, design en communicatie. Maar ook wat betekent dit voor de winkelomgeving en het assortiment van je formule? Je wilt tenslotte de belofte die je aan je doelgroep doet ook waarmaken. Zodat uiteindelijk je doelgroep nu en in de toekomst kiest voor je retailmerk. De kracht van Crossmarks is dat we je helpen om de belofte waar te maken in alle facetten van je formule.

GedragHet gedrag is essentieel voor een succesvolle merk­beleving. Doelgroepen beoordelen merken uiteindelijk op hun handelingen. Juist in de retailbranche is er veel 1­op­1 contact met de doelgroep, wat maakt dat zeker voor retailmerken het gedrag een essentieel onderdeel is in de beeldvorming van het merk. Het gedrag van retailmerken uit zich onder andere in de wijze waarop het winkelpersoneel klanten benadert, de services die het merk in de winkel en/of online biedt, de wijze waarop klachten worden afgehandeld etc. We onder steunen je bij internal branding, zodat de aangescherpte merkuitgangspunten omarmd worden en de conse­quenties van de gekozen merkpositionering voor alle medewerkers duidelijk zijn.

Design & toonDesign is de definitie van de symbolen waarmee je een beeld oproept bij de doelgroep. Design behelst veel meer dan alleen een logo. Denk bijvoorbeeld aan kleuren, vormen, typografie en beeldtaal. Het is de visuele door ver ta ling van het merk naar verpakking, huisvesting, interieur, brochures, kleding enzovoorts. In een uitge brei de en praktische manual worden alle designuit gangs punten nauwgezet omschreven tot en met richtlijnen voor lettertypes, kleurgebruik en papier­soorten. Naast het design bepalen we ook de toon en de stijl waarmee we de doelgroep in communicatie aanspreken. Dit wordt vastgelegd in een copyplatform.

Communicatie Op basis van de strategische keuzes ten aanzien van het merk gaan we aan de slag met de ontwikkeling van communicatieconcepten om de formule over de bühne te brengen. Hierbij denken we na over concepten waarmee we bouwen aan het gewenste merkimago en ontwikkelen we concepten voor salesdoeleinden. Wanneer de gekozen merkpositionering vraagt om een nieuwe pay­off denken we na over een passende pay­off welke helpt het merk voor de komende jaren weer duidelijk op de kaart te zetten.

Page 13: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Fase 3. Implementatie

DESIGN

OFFLINE

REAL-LIFE INTERACTIVE

GEDRAG

MERKPOSITIO-NERING

PRODUCTEN

SERVICES

De derde fase is de implementatie van de nieuwe formule. We hanteren hierbij een geïntegreerde totaal­benadering van real­life, offline en interactive. Deze onderdelen moeten niet alleen op elkaar aansluiten maar elkaar versterken.

Real-lifeReal­life staat voor de fysieke merkbeleving. Een merk kun je op allerlei manieren ‘in het echt’ ontmoeten. We zorgen ervoor dat al deze tastbare merkervaringen met elkaar in overeenstemming zijn. Van een coherente winkelinrichting tot een verrassende beursstand.

offlineDe meer ‘traditionele’ media kunnen afhankelijk van je merkpositionering heel effectief zijn. Folders, advertenties, commercials en buitenreclame zullen echter doordacht en in samenhang met overige communicatievormen moeten worden ingezet. En alleen als de meerwaarde voor het merk duidelijk is. Goed toegepast kunnen traditionele reclame bood­schappen zorgen voor activering, extra store traffic, meer websitebezoek en andere vormen van waardevol merk contact.

InteractiveInteractive omvat alle online activiteiten van een merk. Via internet kun je niet alleen je producten aanbieden maar kun je ook de dialoog met je doelgroep aangaan om mensen actief bij je merk te betrekken of om je te mengen in discussies over je merk. Interactieve online toepassingen die nuttig zijn of juist fun, die het leven vergemakkelijken, een probleem oplossen of antwoord geven op een vraag, zijn krachtige instru men ten om toegevoegde waarde aan je doelgroep te leveren.

Altijd merkfocus blijven houdenOok in deze laatste fase wordt alles wat we doen getoetst aan het merk. Dat wil niet zeggen dat er alleen nog ruimte is voor thematische, langetermijncampagnes. Het betekent alleen dat ook een salesactie, een beurs­stand, een advertorial en je aanwezigheid in social media zorgvuldig en weloverwogen worden ingezet. Ongeacht de drukte van alledag, de stress en de deadlines, blijven we scherp op de oorspronkelijke merkgedachte en de beoogde doelstellingen op de middellange en lange termijn.

Page 14: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 15: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Als eenmaal je gewenste merkimago is opgebouwd, begint de grootste uitdaging: ervoor zorgen dat dit zo blijft. Crossmarks blijft graag bij je merk betrokken. Samen houden we elkaar scherp en alert. Voorop lopen is de beste manier om te voorkomen dat je achterop raakt.

We kennen als geen ander de absolute noodzaak om eigentijds te blijven. Om aansluiting te houden bij wat er vandaag gebeurt. Het grootste gevaar voor retail­merken is dat ze saai worden, gedateerd raken. Crossmarks houdt je merk fris, energiek, verrassend, verleidelijk en overtuigend. Juist doordat we eerst scherpe positionering kiezen, kunnen we daarna in gedrag, design en communicatie de grenzen opzoeken. Dat hoeft niet altijd een ingrijpend proces te zijn, soms volstaat een redesign of een training van het personeel. In het gehele traject begrijpen we als geen ander dat de winkel moet blijven draaien, daarom houden we graag de vaart erin.

Een sterk retailmerkblijft steeds weerverleiden en verrassen

Page 16: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 17: Crossmarks Corporate Brochure 2012

BaderieBaderie is een franchiseformule met zo’n 50 showrooms verspreid over heel Nederland. De positionering van Baderie is onvoldoende onderscheidend in het midden tot hogere prijssegment. Crossmarks gaat terug naar de bron en ontwikkelt een scherpe, nieuwe merk posi­tio nering. De resultaten? Onder meer 30% omzetstijging in het nieuwe storeconcept en 100% meer online infor­matieaanvragen.

Page 18: Crossmarks Corporate Brochure 2012

UitwerkingInternal branding zorgt ervoor dat medewerkers en franchisenemers zich de merkuitgangspunten eigen kunnen maken om ze vervolgens optimaal te kunnen uitdragen in gedrag. We ontwikkelen de visuele iden­titeit, het storeconcept, diverse actiecampagnes, web­design, themacampagnes en een uitgebreide set aan formule communicatie. Met de Baderie Comfortmap faciliteren we een uniforme werkwijze in alle vestigingen die de formule versterkt. In juli 2012 verschijnt volledig door Crossmarks ontwikkelde Badkamerhandboek. Een onmisbaar handboek voor iedereen die aan een nieuwe badkamer denkt, waarmee Baderie op zelfbewuste wijze mentaal marktleiderschap claimt.

Hoofdinzicht“ De oorsprong van Baderie ligt in de installatiebranche. Daar ligt ook de kracht: de deskundigheid om naast de mooiste ook de meest functionele maatwerkoplossing en te leveren. Dit noemen we ‘het Baderie Comfort’.”

AanpakCrossmarks start een merkanalyse, formuleert visie en missie en geeft de merkidentiteit vorm in door kerncompetenties en merkwaarden helder te omschrijven. We brengen concurrenten in kaart en spreken de consument. Zo ontstaat uiteindelijk de positionering, in drie woorden: Het Baderie Comfort. Baderie weet de balans te brengen tussen functie en vorm: badkamers die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook uiterst comfortabel zijn in gebruik. Daarbij is ook het hele proces naar een nieuwe badkamer toe uiterst comfortabel. Samen werken we vervolgens de formule uit en geven middels gedrag, communicatie en design betekenis aan de positionering.

AanleidingIGM Holding schrijft eind 2010 een pitch uit voor haar franchiseformule Baderie. De vraag is: hoe kan Baderie haar naamsbekendheid top of mind houden, inhouds­be kendheid opbouwen en meer traffic naar de show­room genereren? Crossmarks maakt een merk analyse, adviseert een herpositionering, doet daartoe direct al een aanzet, werkt deze uit naar strategische middelen en stelt een media­middelenmix voor. Met dit strategisch onderbouwde en complete antwoord wint Crossmarks de pitch. Na de pitchfase werkt Crossmarks samen met Baderie de nieuwe positionering uit waarin de kracht van de organisatie een centrale rol speelt.

ResultaatDe aandacht voor het merk en de positionering leiden door de hele organisatie tot de nodige focus en scherpte. Niet alleen in communicatie en design, maar ook in gedrag. Een nieuw storeconcept wordt uitge werkt in Woerden en weet een omzetstijging van 30% te realiseren! De actiecampagne ‘ExtraComfortweken van Baderie’, met de middelenmix TV, online, h­a­h en instore is succesvol. Niet alleen geeft het de verkopers op de vloer tools in handen voor een succesvol sales­traject, ook zorgt de campagne voor waardevolle leads. Na het uitzenden van de TV­commercial neemt het aantal online informatie aanvragen toe met 110%, stijgt het aantal webbezoeken met 70% en worden er 20% meer badkamers verkocht.

Page 19: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Toilet weggewerkt achter het muurtje.

Visuele Identiteit | Brand Identity

Basiselementen Baderie

Themafotografie Baderie

Inzetjes Baderie

Kleuren Baderie

Logo Baderie Lettertypes Baderie

Longhand - Regularabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

Neo Sans - Regularabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

Neo Sans - Mediumabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

Pantone 2995 C Pantone 280 C 10% Black

Page 20: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Het Baderie Comfort

Het speel-kwartier van Julia en Lucas

Halfhoge wand oogt ruimtelijk en is praktisch voor inloopdouche.

Afgeronde hoeken voor

de kids.

041_baderie_instore_70x100cm_campagne_WT3.indd 1 05-06-12 13:49

Het Baderie Comfort

Grote ideëen voor eenkleine ruimte

Diep ligbad voor

extra comfort.

Antikalk

coating voor

schoonmaak­

gemak.

Thermostaat voor altijd precies de goede temperatuur.

041_baderie_instore_70x100cm_campagne_WT3.indd 2 05-06-12 13:49

De slimste vorm van genieten

Het Baderie Comfort

Handig tijdens de ‘ochtendspits’: wastafel met 2 kranen.

Ook handig: beugel te gebruiken als handdoekrekje.

Spiegel en kast ineen:

slim bekeken voor als

u weinig ruimte hebt.

Extra ruimtelijk: douchebak en tegels in dezelfde kleur.

Een luxe, moderne badkamer die we voor u hebben samengesteld

met sanitair en tegels van Villeroy & Boch. Comfortprijs is inclusief: ■■ witte douchebak van 90x90cm■■ makkelijk schoon te houden

douchewand■■ Dornbracht opbouwkraan■■ wandkloset met Geberit

spoelsysteem

■■ witte wastafel van 100cm met

2 Dornbracht kranen en spiegel■■ Thermic designradiator■■ 20m2 witte wandtegels &

4 m2 antraciete vloertegels

Afgebeeld is een uitvoering waarin extra comfort is toegevoegd. Informeer naar alle upgrade- en uitbreidingsmogelijkheden bij uw Baderie-showroom.

Badkamer MementoComplete badkamer, exclusief installatie

Comfortprijs vanaf

€6.995,-Informeer naar de totaal comfortprijs (incl. installatie)

Diep ligbad voor

extra comfort.

www.baderie.nl

De slimste vorm van genieten

Het Baderie Comfort

Complete badkamer met perfect op elkaar afgestemd sanitair,

badmeubel en accessoires. Comfortprijs is inclusief: ■ witte douchebak met glazen

douchewand ■ hoogglans badmeubel

en hoge kast ■ dubbele keramische wastafel

met 2 Grohe kranen

■ Grohe doucheset ■ spiegel met brede verlichting ■ wandcloset met Geberit

spoelsysteem ■ Thermic designradiator ■ 5 m2 vloertegels

Afgebeeld is een uitvoering waarin extra comfort is toegevoegd. Informeer naar alle upgrade­ en uitbreidingsmogelijkheden bij uw Baderie showroom.

Badkamer SphinxComplete badkamer, exclusief installatie

Comfortprijs vanaf

€6.995,­Informeer naar de Totaal Comfortprijs (incl. installatie)

www.baderie.nl

Keramisch blad: mooi en duurzaam.

Hoge én lage lade voor optimaal opberggemak.

Extra brede verlichting

voor uw spiegel.

Makkelijk schoonhouden: douchewand

zonder profi el.

044_Baderie_HahFolder_3-2011_WT5.indd 1 22-08-11 17:44

www.baderie.nl

Alles uit het zicht maar bij de hand in de spiegelkast.

Luxe Hansgrohe

doucheset met

handig planchet voor

uw doucheproducten.

Strak design, optimaal

comfort van Villeroy & Boch.

112_Baderie_Hah_Actieperiode3_208x250_WT3.indd 1 24-08-12 14:34

Het Baderie Comfort

Het hoofd koel, zelfstijdens de ochtendspits

Heerlijk douchen

met krachtige

massagestralen.

Riant, vrij indeelbaar meubel voor extra veel opbergruimte.

041_baderie_instore_70x100cm_campagne_WT3.indd 3 05-06-12 13:50

Het Baderie Comfort

De bad-kamer weer helemaal voor uzelf

Veel opberg ­

ruimte door

riant badmeubel.

Verticaal geplaatste

tegels accentueren

de hoogte van de

badkamer.

Gemakkelijk schoon te houden douchedeur door speciale coating.

041_baderie_instore_70x100cm_campagne_WT3.indd 4 05-06-12 13:50

Ontdek de laatstetrends

in design en comfort De allernieuwste collecties van topmerken én het eigen Baderie merk

Van complete badkameroplossingen

tot slimme stylingtips

Badkamerhandboek Editie 11

Badkam

erhandboek Editie 11

Dit boek van ruim 100 pagina’s is pas het begin. Kijk voor meer informatie op baderie.nl of laat u uitgebreid informeren in de showroom.

Kom verder

www.baderie.nl

ww

w.baderie.nl

Het complete badkamerhandboek , boordevol inspirat ie , informatie en heel veel ver fr issende ideeën.

Ontdek de laatstetrends

in design en comfort De allernieuwste collecties van topmerken én het eigen Baderie merk

Van complete badkameroplossingen

tot slimme stylingtips

Badkamerhandboek Editie 11

Badkam

erhandboek Editie 11

Dit boek van ruim 100 pagina’s is pas het begin. Kijk voor meer informatie op baderie.nl of laat u uitgebreid informeren in de showroom.

Kom verder

www.baderie.nl

ww

w.baderie.nl

Het complete badkamerhandboek , boordevol inspirat ie , informatie en heel veel ver fr issende ideeën.

12345

1inspireren

Kom verder Baderie heeft zo’n 50 showrooms door heel Nederland waar u onbeperkt inspiratie kunt opdoen. Tijdens openingstijden bent u altijd welkom om spontaan langs te komen en onze showroom op eigen beweging te verkennen. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Eén van onze adviseurs laat u graag alle mogelijkheden zien en neemt u mee langs de allerlaatste collecties van topmerken. Als u vooraf een afspraak maakt, bent u er zeker van dat we ruim de tijd voor u kunnen nemen. Kijk op baderie.nl voor de vestiging bij u in de buurt.

In 5 stappen naar uwideale badkamerMaak kennis met Het Baderie Comfort. De meest persoonlijke en aangename weg naar uw nieuwe badkamer. Adembenemend mooi, functioneel tot in het kleinste detail. Volledig op maat en elke dag weer heerlijk in gebruik. In vijf overzichtelijke stappen nemen we u mee van inspireren tot en met genieten. We vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Begin op www.baderie.nl. Dé inspiratiesite op het gebied van badkamers, sanitair en wellness.

Laat u in onze

showroom inspireren.

inspireren

kiezen

ontwerpen

realiseren

genieten

Ons complete assortiment vindt u natuurlijk ook online. Naast inspirerende beelden bevat onze site een webshop én een aantal handige hulpmiddelen. Gebruik bijvoorbeeld ons 3D-ontwerpprogramma om alvast een eigen ontwerp te maken welke u desgewenst naar een van onze vestigingen kunt laten sturen. Door alvast zoveel mogelijk te bekijken en te proberen, bezoekt u onze showroom een stuk beter voorbereid.

08 BaderieBadkamerhandboek

Op ontdekkingsreis door onze showroomAlles wat u in tijdschriften en op internet heeft gezien, komt in onze showroom tot leven. Voel zelf het verschil tussen de materialen, combineer kleuren, bekijk de talloze tegelmogelijkheden, probeer zelf hoe de kranen aanvoelen en ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van wellness. Dit zijn de echte producten, hier ervaart u het kwaliteitsverschil. Om u verder op ideeën te brengen hebben we een aantal voorbeeldbadkamers voor u ingericht, onze complete badkamers. U heeft al een complete Baderie badkamer vanaf € 9.995,­ inclusief installatie.

Gratis Baderie tasWe verwelkomen u graag in een van onze showrooms. Kom vrijblijvend langs, er staat een leuke attentie voor u klaar. In de gratis Baderie tas vindt u van alles om thuis nog lekker lang na te genieten van uw bezoek aan Baderie.

Blader rustig verderOver inspireren gesproken: blader rustig verder in dit badkamerhandboek. Hierin hebben we de mooiste badkamers, slimste producten en heel veel achtergrondinformatie voor u samengebracht. Laat de reis naar úw badkamer maar beginnen.

Voor u. Om thuis verder

te genieten.

‘Baderie een bron van inspiratie’

Werkwijze

09

Arianne en JohanWe wonen in het ouderlijk huis van mijn man, Johan. Heerlijk, de ruimte van zo’n grote woonboerderij. Alleen was er sinds de jaren ‘70 niets meer aan gedaan. Ik ben tijdelijk gestopt met werken om me volledig op de verbouwing te kunnen richten. Uiteindelijk is de badkamer een van de ruimtes geworden waar we trots op zijn.

De bewonersBEWONERS Arianne (44) en Johan (42), ondernemers

TYPE HUIS vrijstaand huis (bouwjaar 1953)

TYPE BADKAMER modern design

DOUCHE inloopdouche met Hansgrohe

doucheset en Easy Drain afvoer

BAD ligbad, extra lang

TOILET wandcloset met Geberit bedieningsplaat

MEUBEL meubelcombinatie inclusief wastafelblad

KRANEN Hansgrohe wastafelkranen en badkraan

TEGELS Mosa 60x60 en 30x120 cm

vloertegels in licht beige en grijs

VERWARMING vloerverwarming en designradiator

Buiten de gebaande padenIn 2011 zijn we begonnen om de eerste schrootjes van de muren te trekken. Enfi n, je begrijpt wat ik bedoel. Dit was in ieder geval dé kans om het samen compleet nieuw aan te pakken. Tot 2011 was ik hoofd productontwikkeling bij een denimbedrijf in Amsterdam. In 1992 ben ik afgestudeerd als modeontwerper en een verbouwing heeft veel overeenkomsten met het samenstellen van een kledingcollectie. Door mijn creatieve achtergrond weet ik dat inspiratie overal vandaan kan komen.

Styling verzorgd door Woonwarenhuis Nijhof

Het gebruik van hout naast

het strakke stucwerk, geeft

de badkamer een intieme sfeer.

82 BaderieBadkamerhandboek

Even binnenkijken

De brede spiegel maakt de badkamer nog ruimtelijker.

83

64 BaderieBadkamerhandboek

Laat de inspiratievrijuit stromen

Kranen maken uw badkamer helemaal af. De juiste kraan geeft een mooie wastafel nóg meer uitstraling en niet te vergeten: gebruikscomfort.

Wat nu nog helemaal nieuw is, maar straks misschien net zo vanzelfsprekend als chroom of roestvrij staal, is de zwarte en witte kraan. Een onbetwist stijlstatement in mat of glanzend. En wat dacht u van een watervaluitloop? Veel gezien bij luxe zwembaden, maar nu ook binnen bereik in uw badkamer.

Krachtige kranen met allure.

65

Kranen

Wastafelkraan

Villeroy & Boch.

84 BaderieBadkamerhandboek

“Ik ben tijdelijk gestopt met werken om me helemaal op de verbouwing te richten”

Googlen naar extra lang badHoe we bij Baderie terecht zijn gekomen? Heel pragmatisch. Mijn man is bijna twee meter en we zochten een bad waar hij lekker languit in kan liggen. Dat moet je gewoon uitproberen, dus ik zocht een showroom waar ze zo’n bad hebben staan. Toen ben ik gaan Googlen en zijn we bij Baderie terecht gekomen. We raakten met de eigenaar aan de praat en van het een kwam het ander. Het is allemaal heel natuurlijk gegaan.

Grot als basisthemaWe hadden een grote ruimte voor de badkamer beschikbaar. Als we die standaard zouden invullen met veel wit, dan was het een abattoir geworden! Wij hebben een sterke connectie met de natuur en ik kwam al snel op het idee om te vertrekken vanuit ‘een grot’ als thema. Gezelligheid, geborgenheid en het pure van de natuur. Daar ben ik alle elementen bij gaan zoeken. Het werd een combinatie van een zandkleurige, gladde Mosa­tegel met een langwerpige, bruine, gladde Mosa­tegel. Deze tegels gecombineerd met donkergrijze, zeer grof gestucd wanden en ook grof gestucd plafond, leveren uiteindelijk een uitdagende en verrassende combinatie op. Maar bij het gebruik van zo´n donkere kleur op wanden en plafond vraagt verlichting natuurlijk wel extra aandacht. Naast de lichtkoepel met prachtig direct daglicht hebben we maar liefst 24 verlichtingspunten in de badkamer aangebracht!

Nieuwe kitvoegen Alles bij elkaar zijn we denk ik bijna tien keer in de showroom bij Baderie geweest. Steeds hebben we contact gehad met de eigenaar. Hij kwam zijn afspraken na en was voor elk gesprek weer goed voorbereid. De service is gewoon geweldig, ook na oplevering. Een mooi voorbeeld: ik had me nooit gerealiseerd hoe groot het effect van kitvoegen is. En eerlijk gezegd was de lichte kleur van de kitvoegen van onze tegels niet mijn smaak. De voegkleuren van mijn keuze konden niet geleverd worden. Maar ondertussen was ik iemand tegengekomen die helemaal gespecialiseerd was in kitvoegen en uitgebreide kleurstalen had van een bedrijf in Duitsland. Ik vroeg aan Baderie: durven jullie het aan met dit product dat jullie niet kennen? Ze zeiden: we gaan het gewoon proberen. We gaan door tot het goed is. Let wel, de badkamer was toen al opgeleverd! Dat is toch service?!

85

“Als mode- ontwerper weet ik dat inspiratie overal vandaan kan komen. Technische kennis is een heel ander verhaal.”

Vloerverwarming in de woonkamerOverigens is het ook heel handig dat Baderie van huis uit een installatiebedrijf is. Op de benedenverdieping hebben we een keramische vloer waar vloerverwarming voor nodig was, die Baderie ook heeft verzorgd. Zo hebben we alles bij één partij gehouden wat overzichtelijk en erg prettig was.

Even binnenkijken

Met de eengreeps wastafelmengkraan is het water direct op de juiste temperatuur.

Bij Baderie vertalen we de laatste technieken en trends naar een badkamer waar ú elke dag van geniet. Van de toiletzitting tot de lades, alles sluit zachtjes en fl uisterstil. Het toilet is voorzien van een geurzuiverings-systeem, in de spiegel is LED-verlichting geïntegreerd en uit de speakers in het plafond klinkt uw favoriete muziek…

Badkamer Soft LineNieuw in de Baderie collectie is deze complete badkamer met moderne detaillering. Soepel geleidende douchedeur en opklapbaar douchezitje voor extra comfort in uw douche ruimte. Het plafond met 30 cm brede lamellen geeft de badkamer een extra luxe uitstraling. Onze vakmensen installeren deze badkamer graag voor u.

Deze badkamer is opgebouwd met de producten van o.a.:

* Prijs is exclusief accessoires, tegels, plafond en installatie.

Zo mooi kan een afvoer zijn.

NIEUW in het assortiment

112_Baderie_Hah_Actieperiode3_208x250_WT3.indd 4 24-08-12 14:35

Keramag badkamermeubelBadkamermeubel voorzien van ronde,

elegante vormen en speciaal ontworpen

afvoerplug met edele chromen rand.

Extra veel opbergruimte in de softclosing

lades. De LED-verlichting zorgt voor een

mooie omlijsting van uw spiegel.

Veiligheid en comfort voor alle leeftijden U hebt langer plezier van uw badkamer

als u rekening houdt met de toekomst.

Bijvoorbeeld door de vloer zo vlak mogelijk

te maken en te kiezen voor antisliptegels.

Baderie heeft verschillende producten voor

extra comfort en veiligheid in nieuwe of

bestaande badkamers. Zoals een opklapbaar

douchestoeltje en handgrepen.

Alles voor uw badkamerZo’n luxe badbrug is echt genieten. Baderie

heeft nog veel meer handige accessoires.

Cosmeticaspiegels met vergroting en

verlichting, badmatten, douchewissers...

te veel om op te noemen. Allemaal van het

eigen merk Baderie en dus met uitstekende

kwaliteit voor een eerlijke prijs.

www.baderie.nl

Mooi meubel met lekker veel bergruimte.

112_Baderie_Hah_Actieperiode3_208x250_WT3.indd 5 24-08-12 14:35

Een luxe, moderne badkamer die we voor u hebben samengesteld

met sanitair en tegels van Villeroy & Boch. Comfortprijs is inclusief: ■■ witte douchebak van

90x90cm■■ makkelijk schoon te houden

douchewand■■ Dornbracht opbouwkraan■■ wandkloset met Geberit

spoelsysteem

■■ witte wastafel van 100cm met

2 Dornbracht kranen en

spiegel■■ Thermic designradiator■■ 20m2 witte wandtegels &

4 m2 antraciete vloertegels

Badkamer MementoComplete badkamer, exclusief installatie

Comfortprijs vanaf

€6.995,-Informeer naar de totaal comfortprijs (incl. installatie)

www.baderie.nl

Spetterweken FOLDer

8 weken lang zéér comfortabele aanbiedingen

bij

Visuele Identiteit | Brand Identity

Badkamerhandboek Baderie

Instore posters Baderie

Huis-aan-huis folder Baderie

Page 21: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Kom binnen…Welkom bij Baderie waar u het comfort ervaart vanaf de

eerste stap in onze showroom. Hier vindt u de inspiratie

voor de badkamer die aansluit bij uw wensen.

Heeft u een vraag? Wilt u advies? Wij helpen u graag.

Kijk ook eens op www.baderie.nl

Baderie: bron van inspiratieSamen verkennen we uw mogelijkheden Uw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien en elke

dag weer heerlijk comfortabel zijn in gebruik. Daarom besteden we bij Baderie evenveel aandacht aan

uitstraling als aan functionaliteit. Uw wensen vormen daarbij het vertrekpunt, wij begeleiden u bij elke

stap. Bij Baderie hanteren we een uniek vijf stappenplan (Inspireren, Kiezen, Ontwerpen, Realiseren &

Genieten) om de totstandkoming van uw nieuwe badkamer inzichtelijk te maken. Zo ontstaat de slimste

vorm van genieten, ook bij u thuis. Voor het zover is... laten we beginnen bij het begin. Kijk rustig verder

in onze showroom en laat u heerlijk inspireren.

Mogen we u wat vragen?Baderie wil uw zoektocht naar een badkamer zo comfortabel mogelijk maken. Van inspiratie tot en met

installatie willen wij u Het Baderie Comfort laten beleven. Voor Baderie is het belangrijk te weten wat uw

achtergrond is. Daarom zijn we benieuwd wie u bent en waar u vandaan komt. Als u het formulier

ingevuld inlevert bij een van onze adviseurs, krijgt u er een goed gevulde Baderie tas voor

terug. In de gratis Baderie tas vindt u ons Badkamerboek vol inspiratie en nog veel meer om

thuis nog lekker lang na te genieten van uw bezoek aan Baderie.

Samen ontwerpen

We brengen een wereld aan design, comfort

en functionaliteit

voor u samen in onze showroom

Ruim 30 jaar ervaring in het realiseren van badkamers en we werken uitsluitend met eigen UNETO-VNI erkende installateurs.

Zorgeloos genieten dankzij de unieke 5 jaar garantie op uw complete badkamer

<--Dit is een rillijn <--Dit is een rillijnLet op, deze pagina is 2 mm smaller

020_Baderie_Welkomstdrieluik_WT3.indd 1-3 23-06-11 16:56

Vlakke tegelvloer: geen opstap en makkelijk in onderhoud.

Antikalkcoating.

Extra veelopbergruimte.

Het Baderie Comfort

Compleet genietenvoor maar € 9.995,-inclusief installatie*De Totaal Comfortprijs van deze badkamer is inclusief meubels, radiator, tegels,sanitair én installatie! Uw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien én elke dag comfortabel zijn in gebruik. Badkamers van Baderie zijn mooi én doordacht al vanaf € 9.995,- incl. installatie. Kijk op baderie.nl voor voor onze complete badkamers of ervaar Het Baderie Comfort in onze showroom. www.baderie.nl

*Vraag naar de voorwaarden

Handig tijdens de ‘ochtendspits’: wastafel met 2 kranen.

Spiegel en kast

ineen: slim bekeken

voor als u weinig

ruimte hebt.

Diep ligbad voor

extra comfort.

*De enige voorwaarde is een minimale besteding van € 5.000,- aan producten.

Het Baderie Comfort

Gratis Extra ComfortPakket t.w.v. € 500,- *Uw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien én elke dag comfortabel zijn in gebruik. De complete badkamers van Baderie zijn mooi én doordacht. Profiteer nu van Het Extra Comfort Pakket dat u naar eigen voorkeur samenstelt! Ook dat is het Baderie Comfort. Ervaar het zelf in onze showroom. www.baderie.nl

Visuele Identiteit | Brand Identity

Alsjeblieft-tas give-away Baderie Advertenties Baderie

Instore Baderie

Commercial Baderie

Page 22: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Jan LindersIn het door prijscommunicatie gedomineerde super­marktlandschap neemt Jan Linders een unieke positie in. Met meer dan 50 vestigingen in Limburg, Brabant en Gelderland, regionale kennis, lokale producten en plaatselijke binding heeft Jan Linders alles in zich om de meest succesvolle supermarkt van Zuid(oost)­Nederland te worden. Crossmarks benut de natuurlijke identiteit die Jan Linders bezit en bouwt deze uit tot een krachtig, onderscheidend merk.

Page 23: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 24: Crossmarks Corporate Brochure 2012

UitwerkingCrossmarks ontwikkelt strategie, concept en design voor real­life, online en offline middelen. Meer aandacht voor de merkpositionering komt onder meer terug in de wekelijkse h­a­h­folder, de actiefolders en het maandblad ‘Boodschappen’. Verder werken we het tactisch design uit tot designregels die samen leiden tot een consistenter merkbeeld voor Jan Linders. Naast nieuwe themacampagnes ontwikkelen we ook het design voor het private label en merkextensies. Zowel het design als het assortiment geven invulling aan de positionering.

Hoofdinzicht“ Jan Linders is de regionale supermarkt van en voor het zuiden. De supermarkt­formule moet deze kern­belofte nadrukkelijker uitdragen én meer betekenis aan geven.”

AanpakIn de maanden na de pitch is er eerst een acute behoefte aan actiethema’s en de uitwerking daarvan. Hierna gaan we voor de klant van Jan linders de propositie ‘Jan Linders. Het voordeel van het zuiden’ relevant maken. De interne pijlers (klantgerichte betrokken medewerkers, regionale betrokkenheid, de beste versproducten en scherpe prijzen bewaken) worden vertaald naar externe proposities en een propositie architectuur vormt de basis voor diverse thema’s en boodschappen om de zichtbaarheid van de merkidentiteit te verbreden.

AanleidingJan Linders schrijft in 2010 een pitch uit voor een zomercampagne. Crossmarks wordt uitgenodigd, kijkt verder dan deze ene campagne, maakt een strategische verkenning en wint de pitch. Als relatief kleine speler in de supermarktbranche win je het nooit op prijs en product alleen. Jan Linders wil de concurrentie aangaan met een focus op kwaliteit, meer regionale producten, regionale binding en de focus op de medewerkers (servicegericht, vriendelijk, betrokken). De super­marktformule heeft geen landelijke ambities, maar de overtuiging om te excelleren in de eigen regio. Een strategisch merkkader hiervoor ontbreekt echter nog.

ResultaatDe aandacht voor het merk en de positionering leiden door de hele organisatie tot de nodige focus en scherpte. Niet alleen in communicatie en design, maar ook in gedrag. In 2011 wordt Jan Linders gekozen tot één van de drie beste supermarktformules van Nederland in het halfjaarlijkse supermarktonderzoek van GfK dat wordt gehouden onder duizenden consumenten. In de verkiezing van de ING Retail Jaarprijs 2011 wordt Jan Linders genomineerd voor Beste Winkelketen van Nederland. De nettowinst over 2010 stijgt van € 99.000 naar € 1,4 miljoen. De uitdaging is nu om het momentum vast te houden en het merk verder uit te bouwen. Zowel in 2010, 2011 als in 2012 wordt Jan Linders uitgeroepen tot Beste Verssupermarkt van Nederland. En 10 jaar op rij wordt de bakkersafdeling bekroond tot de beste van Nederland. 2012 begint voortvarend met 8% omzetgroei tegen een groei van 1,4% in de markt.

Page 25: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

Visuele Identiteit | Brand Identity

Toepassing logo Jan Linders

Streekstroken Jan Linders

Fotografie werknemers Jan Linders

Streekweek beelden Jan Linders

Kleuren Jan Linders

Logo Jan Linders Lettertypes Jan Linders

FS - Sammyabcdefgh i jklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?-1234567890

Meta Plus Book Romanabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,( )!?¤-1234567890

Meta Plus Black Romanabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

Pantone 207 C Pantone 287 C

Pantone 390 C Papierstructuur

Page 26: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Onze vleeswaren‘onze trots’ vleeswaren zi jn bereid op ambachteli jke wi jze. Proef ook onze streekspecialiteiten als limburgsezult en mestreechse s jink.

Onze vlaaienUit hart je limburg, door deskundigenuitgeroepen tot de beste van hetzuiden. de allerlekkerste vlaaien,gebakken volgens geheim recept.

Ons fruit We kiezen bi j voorkeur voor telers uit de buurt. Die aandacht en liefde besteden aan hun producten. Dat ziet u. en dat proeft u.

Ons broodGisteren was het nog tarwe, water, zout en gist. Vandaag het allerlekkerste en meest bekroonde brood van ons land.

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

Hunselse courgette

1 eurobij Jan Linders

www.janlinders.nl

Het beste groente en fruit uit de streek

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

www.janlinders.nl

Limburgse groente

1 eurobij Jan Linders

Het beste groente en fruit uit de streek

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

www.janlinders.nl

OnzeTrots streekcake

249bij Jan Linders

Heading over ambachtelijk gebakken cake

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

bij Jan Linders

www.janlinders.nl

Verse koffiebroodjes

3+1 gratisHeading over brood en gebak

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

Beste verssupermarkt

Deze week is het zover: de halve fi nale en de fi nale van het EKMaak het uzelf makkelijk met de verse producten van Jan Linders en zet in een handomdraai een heerlijke cheeseburger op tafel. Smikkelen en smullen tijdens de wedstrijd.Voor het complete boodschappenlijstje, de bereidingswijze en meer recepten kijk op www.janlinders.nl

Menu van de week Cheeseburgers met tomaat

Tomaten Geraspte belegen kaasHamburgers

+ + =299

Prijs

per

kilo

2.9

9Daily Chef oven lasagne bolognese 1000 gram3.99 099

Prijs

per

kilo

13.

20Jan Linders luxe slaalle variantenzak 75 gram 1.49/1.69 129

Prijs

per

kilo

3.2

3Jan Linders roerbakmixItaliaanse of Chinese zak 400 gram 1.99

399

Prijs

per

kilo

13.

30

Panga spiezen300 gram 5.24

599Steelkoteletten voordeelpak 1000 gram 6.69

Vis tipHeerlijke visspiezen gemaakt van Pangasius, witvis voorzien van een heerlijke kruidige marinade. De spiezen zijn gemakkelijk te bereiden op de grill of op de barbecue. Bak de spiezen ongeveer 4-6 minuten aan elke kant tot deze mooi bruin en gaar zijn.

Gemarineerde kip minute lapjes500 gram 4.99 399

Prijs

per

kilo

7.9

8

Mister Kitchen worstalle varianten 400 gram 4.99 399

Prijs

per

kilo

9.9

8

Kebabspies250 gram 3.09 249

Prijs

per

kilo

9.9

6

écht actie

Gepaneerde fi letschnitzel 3 stuks 3.79 249

Hamburgers naturel voordeelpak 8 stuks 5.99 499

Prijs

per

stu

k 0.

62

SALATRIO KLUITSLA PER STUK 1.29 099

PITLOZE WITTE & RODE DRUIVENMIX BAK 500 GRAM2.99 Pr

ijs p

er k

ilo 3

.98

199

GALIA MELOENPER STUK1.99 149

JAN LINDERS BLAUWE BESSEN,FRAMBOZEN OF BRAMENBAK 125 GRAM1.99-2.69 Pr

ijs p

er k

ilo 1

1.92

149

Vers, vers en nog eens vers

Jan Linders,de beste verssupermarkt

van NederlandBarbecuepakket tapas500 gram7.50 599

Prijs

per

kilo

11.

98

geschikt voor 3-4 personen

Vivera vleesvervangende productenalle varianten per pak 2.09-2.79 189

Prijs

per

kilo

van

af 7

.56

ww

w.janlinders.nl

VAR

KENSVLEES

UIT

HET LAND VAN JA

N LIN

DER

S

Vers gebakken kibbeling voordeelpak 500 gram 6.75 499

Prijs

per

kilo

9.9

8

ALLE TOMATEN UIT HET LAND

VAN JAN LINDERSVERPAKT OF ONVERPAKT 200-1000 GRAM1.49/1.99 Pr

ijs p

er k

ilo v

anaf

0.9

9

099

Het voordeel van het zuiden.

Beste verssupermarkt

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

Acties geldig van maandag 25 juni t/m zondag 1 juli 2012

Week 26

Alfa Edel Pils krat 24x 30 / 20x 50 cl 12.39/14.79

Prijs

per

lite

r 0.

74/0

.86,

max

imaa

l 6 k

ratt

en p

er k

lant

écht actie!

bij Jan Linders

1+1 = 2 halen 1 betalen

Elke weekéchte acties

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

OP=OP

VRIeS-VeRS

VRIeS-VeRS

VRIeS-VeRS

2Rood

Soepel

5Wit

Fruitig

Drakensberg alle varianten 750 ml 3.49 299

Prijs

per

lite

r 3.

99

Passoã fi esta 500 ml 7.49 599

Prijs

per

lite

r 11

.98

Douwe Egberts arômediverse variantenbijv. Selectpak 250 gram 3.25 279

Prijs

per

kilo

11.

16

Pickwick variatie theealle varianten pak 30 gram 1.51 139

Prijs

per

kilo

46.

33

Haribo snoepdiverse varianten bijv. perziken300 gram1.09 099

Prijs

per

kilo

3.3

0Heinzsandwich spreadalle varianten pot 303 gram 1.49 129

Prijs

per

kilo

4.2

6

Suzi Wan Pinda satésaus 380 gram1.79 149

Prijs

per

kilo

3.9

2 U

bet

aalt

vana

f 0.

59 p

er p

ak

écht actie!Lassie rijstalle varianten en combinaties mogelijk 250-750 gram0.79-2.19

Prijs

per

pak

van

af 3

.00

écht actie!Sun vaatwastablettenalle varianten pak 26-40 stuks5.99-6.99

499

écht actie!Edet toiletpapier soft pak 12 rollen6.58

Nergens goedkoper!

écht actie!Pickwick Ice Teaalle varianten pak 1500 ml 1.17

Prijs

per

lite

r 0.

391+1GRatIS

*

écht actie!Honig mix voor pannenkoekenalle varianten pak 400 gram0.99-1.19

Prijs

per

kilo

van

af 1

.241+1

GRatIS

*

écht actie!

1+1GRatIS

*

écht actie!Alle Perfekt handijsjesalle combinaties mogelijk pak 3-12 stuks1.39-2.49

U b

etaa

lt pe

r pa

k va

naf

1.042e halVe

PRIJS*

Aviko aardappel-specialiteitendiverse variantenbijv. Pom’Duchesse750 gram 2.35 Pr

ijs p

er k

ilo 2

.092+1

GRatIS

*

Van Dobben bitterballen of rundvlees croquetten pak 450/500 gram 2.17/2.35 199

Prijs

per

kilo

3.9

8/4.

42

Knorr Chicken Tonightalle varianten 2x pot 480-500 ml 2.90 250

2 VOOR

Prijs

per

lite

r va

naf

2.50

2e halVe PRIJS

*

Duyvis borrel- of tijgernootjesalle variantenzak 235-300 gram 1.76-1.89 169

Prijs

per

kilo

van

af 5

.63

Robijn wasverzachteralle varianten 2x 750 ml5.18-6.98 399

2 VOOR

Prijs

per

lite

r 2.

67

Felixalle varianten en combinaties mogelijk 60-1200 gram0.77-3.99

*

U b

etaa

lt pe

r pa

k va

naf

0.58

2e halVe PRIJS

Quaker snack a jacksalle varianten rol 145-210 gram1.69/1.88 149

Prijs

per

kilo

van

af 7

.10

*1+

1 G

RATI

S: u

ont

vang

t 50

% k

ortin

g op

de

tota

alpr

ijs v

an 2

pro

duct

en. 2

e HA

LVE

PRIJS

: u o

ntva

ngt

25%

kor

ting

op d

e to

taal

prijs

van

2 p

rodu

cten

*1+

1 G

RATI

S: u

ont

vang

t 50

% k

ortin

g op

de

tota

alpr

ijs v

an 2

pro

duct

en. 2

+1 G

RATI

S: u

ont

vang

t 33.

34%

kor

ting

op d

e to

taal

prijs

van

3 p

rodu

cten

. 2e H

ALV

E PR

IJS: u

ont

vang

t 25

% k

ortin

g op

de

tota

alpr

ijs v

an 2

pro

duct

en

Sunil wasmiddel vloeibaaralle varianten 2x fl acon 730-1500 ml9.10-10.98

Prijs

per

lite

r va

naf

1.67500

2 VOOR

Bewaarexemplaardecember 2011

Acties geldig van maandag 28 november t/m zaterdag 31 december 2011

FonkelendeFeestdagen

bij Jan Linders

INSPIRATIEvoor eenheerlijke decemberMAAND

boordevol heerlijke producten

MENU suggesties

heerlijketipsvoor uit en

THUIS

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden. Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

wekenbij Jan Linders

2e weekActies geldig van maandag 12 maart t/m zondag 18 maart 2012

Week 11

1+1

GRA

TIS:

u o

ntva

ngt

50%

kor

ting

op d

e to

taal

prijs

van

2 p

rodu

cten

Hele assortiment• Sunil wasmiddel • Sun vaatwastabletten • Robijn wasverzachter

grootverpakking • Andrélon • Dove • Soapy

Kijk snelverder inde folder

Acties geldig van maandag 2 april t/m maandag 9 april 2012

Week 14

Inspiratiemagazine voor de paasdagenboordevol recepten | heerlijke producten | handige tips

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

499

Culinaire varkenshaasnaturel of seizoen (Elzasser)500 gram8.30

Prijs

per

kilo

9.9

8

Paasprijs!

bij Jan Linders

ProefPasen

Inspiratiemagazine voor de paasdagenboordevol recepten | heerlijke producten | handige tips

Het voordeel van het zuiden.

4994994 Prijs

per

kilo

9.9

8

Sla snel

om...

000106072 TL JAN fld-wk14-paasmagazine-2012-36pag-170x297mm-OMGEZET!.indd 1 11-09-12 15:06

bij Jan Linders10 dagen lang knotsgek voordeel

Carnaval

één en al

Visuele Identiteit | Brand Identity

Redesign folder Jan Linders

Instore communicatie Jan Linders

Page 27: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

Iedere dag staan onze inkopers voor een mooie uitdaging: het zoeken van de beste producten voor een eerlijke prijs. Met hun neus voor scherpe prijzen en hun boerenverstand, vinden ze die bij leveranciers uit onze eigen

regio. Dit zijn telers en boeren waar we een jarenlange relatie mee hebben opgebouwd. U ziet onze scherpe prijzen iedere dag terug op uw kassabon. Dat noemen we bij Jan Linders het prijsvoordeel van het zuiden.

Wij kopen scherp in, zodat u dat ook kunt doen.

www.janlinders.nl

Bij Jan Linders zijn de prijzen blijvend laag.

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

De lekkerste groente en het beste fruit groeien om de hoek. Daarom haalt Jan Linders zoveel mogelijk uit

eigen regio. Zo bouwen we aan relaties met lokale telers, die liefde tonen voor hun vak. Samen delen wij de trots voor hun

prachtige producten. En delen we de verantwoordelijkheid voor

het milieu. We weten hierdoor als geen ander wat eerlijke producten en prijzen zijn. Nog een voordeel: wat je dichtbij haalt, is veel verser. Wat gisteren nog in onze achtertuin stond, ligt vaak vandaag al in onze schappen. Dat noemen we bij Jan Linders het productvoordeel van het zuiden.

Onze achtertuin.

www.janlinders.nl

Bij Jan Linders is vers ook echt vers.

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid te kiezen voor onze eigen regio. Zo groeit bijvoorbeeld niet alleen onze sla, maar ook de werkgelegenheid in het

zuiden. Onze champignonteler vindt u bij ons om de

hoek. Zodat het vervoer tot het minimum wordt beperkt. Minder transport is beter voor het milieu, zorgt voor lagere kosten én voor versere champignons. Dat noemen we bij Jan Linders het streekvoordeel van het zuiden.

De boer is bij ons de buur.

www.janlinders.nl

Jan Linders haalt zoveel mogelijk producten uit eigen streek.

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

Medewerkers die nog echt de tijd voor u nemen, waar vind je die nog? Inderdaad, bij Jan Linders. Zoekt u een product? Dan lopen wij even met u mee. We staan altijd voor u klaar met advies,

of een tip voor een bereidingswijze. We helpen

u met inpakken, als u dat wenst. En zijn u graag van dienst om uw boodschappen naar uw auto te brengen. Voor ons is dit allemaal de ge woon-ste zaak van de wereld. Dat noemen we bij Jan Linders het servicevoordeel van het zuiden.

De service van Jan Linders gaat verder. Tot aan uw kofferbak,

om precies te zijn.

www.janlinders.nl

Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor u klaar.

wekenlang volop zomervoordeel

Het zomertin het zuiden

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

www.janlinders.nl

U begrijpt, we hebben er met z’n allen wel even op geproost. Het is ook niet zomaar iets, verkozen worden tot de beste verssupermarkt. Het meest trots zijn we op het feit

dat we deze prijs aan u hebben te danken. Het is de t weede keer op r ij dat het gerenommeerde onderzoeks instituut Gfk Jan Linders op één zet. Onze brood afdeling is zelfs voor de achtste keer op rij uitgeroepen tot de beste van Nederland. We laten hiermee supermarkten als Albert Heijn

(XL), Jumbo en Emté ruim achter ons. Kunnen we

nu genoegzaam achterover leunen? Nee, zeker niet. We gaan iedere dag met nóg meer plezier voor u op zoek naar het lekkerste vers voor de scherpste prijs. Groente en fruit, vlees en vleeswaren, kaas, vlaaien en brood die we zoveel als mogelijk halen bij onze regionale leveranciers. Met hen en u willen we graag onze uitverkiezing vieren. Met versproducten die nu extra voordelig zijn. En met lekkere proeverijen in onze f ilialen. Dat noemen we bij Jan Linders het versvoordeel van het zuiden.

Jan Linders is weer verkozen tot beste verssupermarkt van Nederland.

Foto

: © M

arc

Beije

rs

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

Onze lokale leveranciers

De beste verssupermarkt

(Streek)product van de week

Winkelopening Deurne

Brabantse BallondagenOnze streekproducten

Streekrecept

Ma et que id evellore doluptatur audandescima estissi dite nimossitam est, consequi optatur reicid quis et siti.

Ma et que id evellore doluptatur audandescima estissi dite nimossitam est, consequi optatur reicid quis et siti.

Ma et que id evellore doluptatur audandescima estissi dite nimossitam est, consequi optatur reicid quis et siti.

Ma et que id evellore doluptatur audandescima estissi dite nimossitam est, consequi optatur reicid quis et siti.

Jan Linders Deurne geopend! audandescima estissi dite nimossitam est, consequi optatur reicid quis et siti.

Ma et que id evellore doluptatur audandescima estissi dite nimossitam est, consequi optatur reicid quis et siti.

Ma et que id evellore doluptatur audandescima estissi dite nimossitam est, consequi optatur reicid quis.

Croky funboxPaprika of naturel12 zakjes / 10-20 min

Croky funboxPaprika of naturel12 zakjes / 10-20 min249 499

A A A

Welkom in het land van Jan LindersBij Jan Linders proeft u iedere dag het bourgondische zuiden. In onze groente en fruit uit de streek die met zorg en liefde worden geteeld. In ons versgebakken brood dat is bekroond tot het beste van Nederland. In ons malse vlees en onze ambachtelijke vleeswaren.

écht actie!

Lees verder

Meer over onze streekproducten Lees verder

Bekijk het recept Lees verder

Bekijk snel Meer evenementen

U bent hier > Home

KliK hier

Plaatsnaam of postcode zoek

vul uw gegevens in en vind uw jan linders

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

beKijK al onze filialen op de Kaart >>>

>>>

Plaatsnaam of postcode

Mijn jan

Gebruikersnaam Wachtwoord

Nog geen account? Registeer hier!Acties Recepten Assortiment Bestel online Klantenservice

Zoekterm Zoek

Inloggen

Home Over Jan Linders Sponsoring Vacatures Nieuws 22oC

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

bij Jan Linderswekenlang extra voordeel op producten uit onze streek

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

bij Jan Linderswekenlang extra voordeel op producten uit onze streek

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden.

bij Jan Linderswekenlang extra voordeel op producten uit onze streek

Visuele Identiteit | Brand Identity

(Mobiele) website Jan Linders

Communicatie uitingen Jan Linders

Pijler advertenties Jan Linders

Page 28: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 29: Crossmarks Corporate Brochure 2012

SetpointSetpoint is een landelijke keten van herenmoderetailers in het hogere middensegment. Met meer dan 180.000 geregistreerde klanten behoort de onderneming tot de grotere nationale spelers op de doorgaans gevoelige fashionmarkt. Om de positie als stijlautoriteit op het gebied van mannenmode te versterken, voert Cross marks een upgrade van de look & feel in alle uitingen door. Van mailings en halfjaarlijks magazine tot instore en online.

Page 30: Crossmarks Corporate Brochure 2012

ResultaatDe overall merkuitstraling is naar een hoger niveau getild en de klantrelatie is versterkt. Op de nieuwe website kunnen klanten hun merkvoorkeuren aangeven en een eigen ‘stijlpaspoort’ aanmaken. Inmiddels heeft een groot deel van de vaste klanten dit daadwerkelijk gedaan en aangegeven graag door Setpoint persoonlijk benaderd te worden. Een geweldig resultaat voor een merk met ‘personally yours’ als kernconcept en direct mailings en persoonlijk advies in de winkel als belang­rijkste marketingtools.

UitwerkingSetpoint richt zich in eerste instantie op de grote groep loyale vaste klanten, waardoor een intensief DM­traject de belangrijkste communicatievorm is. Voor de vaste klanten wordt per seizoen een glossy magazine uitgegeven, rondom een thema dat in de volle breedte wordt uitgemeten. Een deel van de Setpoint­klanten krijgt het magazine thuisgestuurd, voor de rest ligt een exemplaar in de winkel klaar. Alle vaste klanten ontvangen met grote regelmaat actie­, thema­ en eventmailings, die aansluiten bij het overall seizoensthema. Hiervoor worden ook veel ­ vuldig e­mailings ingezet, terwijl de website vrijwel dagelijks wordt geactualiseerd. Vanzelfsprekend wordt de nieuwe look & feel ook naar de winkelvloer vertaald in diverse instore uitingen.

Hoofdinzicht“ Met behulp van een stijlvolle upgrade van de overall merkuitstraling klantrelaties versterken vanuit het kernconcept ‘personally yours’.”

AanpakCentraal vertrekpunt is de Setpoint identiteit waarvan met name de kernwaarden (mannelijk, persoonlijk & efficiënt) en het kernconcept (personally yours) leidend zijn. Om als ‘stijlautoriteit’ op het gebied van men’s fashion en als ‘pakkenspecialist’ te kunnen gelden, worden verder de actuele collectie en het interessebeeld van de Setpoint­man als leidraad gebruikt. Crossmarks voert een stijlvolle upgrading van de look & feel door. Daarbij zijn het design, de fotografie en de styling naar een hoger plan getild.

AanleidingDe gemiddelde ‘Setpoint­man’ wordt getypeerd als modebewuste man met een actief leven. Hij wil voortdurend worden benaderd op een uitgesproken, verrassende, prikkelende en tegelijkertijd altijd stijl ­ volle wijze. Het is de uitdaging om elk seizoen weer te verrassen. De communicatie rondom de Fall/Winter collectie 2008 is aangegrepen om een verdere upgrade ten aanzien van het merk door te voeren en Setpoint meer top­of­mind te krijgen bij de Nederlandse man (en zijn vrouw).

Page 31: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Visuele Identiteit | Brand Identity

Fotografie modellen Setpoint

Fotografie stills Setpoint

Lettertypes Setpoint

StainlessComp - Lightabcdefghijklmnopqrstuv wxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUV W X Y Z .,()!? ¤-1234567890

StainlessExt Boldabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

StainlessComp - Boldabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

StainlessExt Lightabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

Kleuren Setpoint

Logo Setpoint

Pantone Black White

Page 32: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Maandag 09.30 ­ Showroom Moooi / Amsterdam

DENIM 79.95 SHAWL 49.95SHIRT 59.95 COLBERT 199.95

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 17 13-08-2010 16:08:17

David Bols / Senso

THE LIFE BEHIND

7 DAGEN VOL OVERGAVE

‘ Ik heb een voorliefde voor mooie dingen’

In drie jaar groeide de omzet van zijn bedrijf met 822% naar 5,6 miljoen in 2009. Daarmee won Senso gietvloeren de FD Gazellen Award als vierde snelst groei ende bedrijf van Nederland. Grote namen als Heineken, KPMG, Hugo Boss, Prada, Tommy Hilfi ger en Sony ontdekten Senso en deze maand opent hij zijn tweede buitenlandse showroom: in Londen. ‘We gaan de wereld veroveren’, verklapt oprichter David Bols (30). Hoe blijf je toch met beide sneak ers op de grond als je droom eindelijk werke-lijkheid wordt?

Het begon in de hal van zijn appartementje boven een kroeg. David: ‘Ik timmerde een paar kasten in elkaar waarin de stalen konden drogen die ik ’s avonds in mijn oude kloffi e maakte. De dag erna ging ik, strak in pak, op weg naar architecten om ze te presenteren.’ David zegde zijn baan op als verkoper van industriële gietvloeren om het product te ontwikkelen voor de esthetische markt. ‘Mijn baas wilde er niet aan. Ik zag een grote markt. Er was veel vraag van architecten, maar het industriële product voldeed nog niet, was te ruw en te gevoelig voor scheuren en verkleuring.’

COLBERT 199.95

Setpoint en business gaan goed samen.In de serie ‘The Life Behind’ stellen we elk seizoen een ‘Setpoint’-man centraal die zakelijk een bijzondere prestatie heeft geleverd. In deze eerste editie volgen we David Bols van Senso.

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 16 13-08-2010 16:08:10

David ontwikkelde een techniek om de vloer krasbestendig en kleurvast te maken; duurder, maar geheel op basis van plantaardige oliën, milieuvriendelijk en vrij van vluchtige organische componenten. Essentieel voor gebruik binnenshuis en belangrijk voor het groeiende aantal milieubewuste bedrijven. Het product klopt, de markt werd verliefd, Senso maakte het waar en David’s leven is niet meer hetzelfde. Zes jaar na de oprichting vliegt hij voor klanten de wereld over en leeft hij een snel en indrukwekkend leven met veel verantwoordelijkheid,

‘Groei was nooit het doel’, vertelt David. ‘Ik ben ondernemer vanuit een idee waar ik in geloof, een product waar ik continu mee bezig wil zijn. Ik heb een voorliefde voor mooie dingen. Een gietvloer is inge­togen en tijdloos en de enige naadloze bodembedekker. Vanuit mijn overtuiging en drive ga ik te werk. In het begin was ik er dag en nacht mee bezig, zeven dagen per week. Een idee dat ik tijdens het avondeten bedacht, moest nog diezelfde

definitie een strak pak of een stropdas,

waarin je je lekker voelt. Kleding waarin

Woensdag 11.30 ­ Showroom / Rhenen

VEST 89.95 SHIRT 59.95 DENIM 79.95 COLBERT 179.95

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 19 13-08-2010 16:08:30

Dinsdag 08.30 ­ Woonhuis / Rhenen

Maandag 14.30 ­ Showroom Vrijdag 12.30 ­ Zakenlunch

Verliefd David ontwikkelde een techniek om de vloer krasbestendig en kleurvast te maken; duurder, maar geheel op basis van plantaardige oliën, milieuvriendelijk en vrij van vluchtige organische componenten. Essentieel voor gebruik binnenshuis en belangrijk voor het groeiende aantal milieubewuste bedrijven. Het product klopt, de markt werd verliefd, Senso maakte het waar en David’s leven is niet meer hetzelfde. Zes jaar na de oprichting vliegt hij voor klanten de wereld over en leeft hij een snel en indrukwekkend leven met veel verantwoordelijkheid, veel vrijheid en luxe.

Overtuiging en drive‘Groei was nooit het doel’, vertelt David. ‘Ik ben ondernemer vanuit een idee waar ik in geloof, een product waar ik continu mee bezig wil zijn. Ik heb een voorliefde voor mooie dingen. Een gietvloer is inge­togen en tijdloos en de enige naadloze bodembedekker. Vanuit mijn overtuiging en drive ga ik te werk. In het begin was ik er dag en nacht mee bezig, zeven dagen per week. Een idee dat ik tijdens het avondeten bedacht, moest nog diezelfde avond worden uitgewerkt.’

‘ Representatieve kleding is niet per definitie een strak pak of een stropdas, maar juist iets waarin je je lekker voelt. Kleding waarin je jezelf kunt zijn.’

Woensdag 11.30

COLBERT 229.-

PAK 299,- SHIRT 59.95 SCHOENEN 159.95

SHIRT 79.95 SHIRT 89.95 COLBERT

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 18 13-08-2010 16:08:25

Home Kandidaten Inschrijven Over ons ContactMagazine

THE LIFE BEHIND

7 dagen vol overgave

NEXT TIME:

YOUR LIFEBEHIND?KlIK hIEr!

Setpoint en business gaan goed samen. In de serie ‘The Life Behind’ stellen we elk seizoen een ‘Setpoint’-man centraal die zakelijk een bijzondere prestatie heeft geleverd. In deze eerste editie volgen we David Bols van Senso.

David BolsLaore conullandio ex ea feui tie modolorting exeriurem quisissim dolor sequisl utpat alis doluptat, quiscil ip estrud mod ea Ci euisi. Putating esectet ipissectem aut at. Uguerit acilis aliquam irit lorem vent wis nit...

SensoNullaore On henisim dio dolorero od tincilit ea corem nit luptat. Lore magnibh euguercinibh eliquatis nostie www.sensovloeren.nl

Your life behind?Laore conullandio ex ea feui tie modolorting exeriurem quisissim dolor sequisl utpat alis doluptat, quiscil ip estrud mod ea Ci euisi. Schrijf je nu in!

Visie 5:30min - 30mb

Concurrentie 3:30min - 25mb

Man of business 4:10min - 45mb

Vrijetijd3:55min - 30mb

THE LIFE BEHIND

7 dagen vol overgave

BeKIJK HeT INTERVIEW:

We’re there to help you look razorsharp. Mix and make it exactly your cup of tea.

Het kleedgedrag van een Brit is een toonbeeld van stijl. Een cut-to-the-bone pak, niet té opvallend van kleur met wat frivoliteit

in de details. Een weergave van zijn karakter in feite: understated, met kleur in de nuances. En in die kleur zijn we hier geïnteresseerd.

Bijgaand een overzicht van combinatie mogelijkheden die van elk pak een stijlstatement maken.

SLIGHTLY BRITISH

Steeds meer mannen kleden zich ook buiten de casual friday wat informeler. Het klassieke tweedelige pak maakt steeds meer plaats voor wat lossere combinaties. Dit betekent overigens niet dat u aan stijl, laat staan aan smaak inboet. Onze Citycollectie is boven alles elegant.

Colbert 199,95

Jeans 99,95

Trui 149,95

Shawl 49,95

12

Colbert 349,-

Pantalon 109,95

Shirt 59,95

Colbert 279,-

Pantalon 109,95

Shirt 69,95

Shawl 39,95

14

Jas 229,-

Colbert 279,-

Pullover 149,95

Jeans 5-pocket 89,95

Shawl 49,95

Jack dons 279,-

Jeans 5-pocket 89,95

Pullover 139,95

16

Colbert 279,-

Shirt 89,95

Jeans 89,95

Shawl 49,95

Jas 299,-

Shirt 69,95

Pullover 139,95

Jeans 89,95

20

Magazine spreads Setpoint

Visuele Identiteit | Brand Identity

The life behind Fall-Winter 2010 Setpoint

Magazine Fall-Winter 2010 Setpoint

YOUR MONDAYTO FRIDAY ESSENTIALS

FALL/WINTER 2010FALL/WINTER 2010

VOOR OPENINGSTIJDEN EN FILIALEN VAN SETPOINT ZIE WWW.SETPOINT.NL

PAK 349.-

SHIRT 69.95

DAS 44.95

COLBERT 229.-

SHIRT 59.95

JEANS VA 79.95

390_Setpoint_Preview FW10_WT6.indd 1-2 05-08-2010 08:23:30

FOCUS OP

VEEL KLEURROOD & LILABeken kleur, zowel formeel als informeel, met rood en lila. De accentkleuren in de looks zijn lila, paars en verschillende soorten rood. Vooral in de dassen en shirts, maar ook in de details van pakken en colberts spelen de accentkleuren een overtuigende rol.

GOEDE ZAAK

BUSINESSCOLBERTSHet colbert bepaalt de nieuwe zakelijke look van Setpoint. Van klassiek tot informeel, van ingetogen tot rijk gedetailleerd. Altijd comfor­tabel dankzij de perfecte pasvorm en rijke stoffen. Combineer het met een jeans of chino tot een informele, maar zakelijke look. Ook het ‘unconstructed’ colbert, ongevoerd en zonder schouderstukken, zien we terug bij Setpoint.

WATCH THIS

CHECKIS BACKDe ruit gaan we dit seizoen veel terugzien. Luid en duidelijk in de shirts. Maar óók in de colberts en de pakken. Bij de pakken is de ruit vooral subtiel aanwezig, verwerkt in details en meestal in de binnenzijde. Wordt de look informeler, dan gaat het veel verder. Met de ruit zien we een businesstrend, die door de hele collectie heen loopt.

Succes hangt vaak af van details. Ook in de mode gaan de details het modebeeld bepalen, zowel formeel als informeel. Bij de shirts zien we veel contraststoffen in manchetten en boorden, contrasterende stiksels of elbow­patches. Ook bij het colbert worden deze accenten steeds dominanter. De details bij het kostuum zitten vooral in de binnenzijde en

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 3 13-08-2010 16:04:44

HET MAG

FORMAL NO TIES ALLOWEDFormeel wordt steeds informeler. Zo draag je alleen nog een das als het moment erom vraagt. En anders niet. Draag een mooi zakelijk shirt met stijlvolle details onder je pak en je ziet er nog steeds op je best uit. Eén ding is zeker: de collectie bijzondere shirts van Setpoint is gróót! Daarmee kun je zakelijk alle kanten op.

FOCUS OP

VEEL KLEURROOD & LILABeken kleur, zowel formeel als informeel, met rood en lila. De accentkleuren in de looks zijn lila, paars en verschillende soorten rood. Vooral in de dassen en shirts, maar ook in de details van pakken en colberts spelen de accentkleuren een overtuigende rol.

NICE TO KNOW

HET ZIT HEM IN DE DETAILSSucces hangt vaak af van details. Ook in de mode gaan de details het modebeeld bepalen, zowel formeel als informeel. Bij de shirts zien we veel contraststoffen in manchetten en boorden, contrasterende stiksels of elbow­patches. Ook bij het colbert worden deze accenten steeds dominanter. De details bij het kostuum zitten vooral in de binnenzijde en de elbowpatches.

Zakelijk goed voor de dag komen. Daar draait het om als

je wilt presteren. Setpoint weet hoe belangrijk dat is en hee­ voor

elk businessmoment de juiste oplossing. In een strak pak of wat informeler: je gaat altijd goed gekleed naar het werk.

All set FOR BUsINess

STYLESFOR THIS SEASON

VOORPAGINA

COLBERT 249.-

SHIRT 89.95

CHINO 109.95

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 2 13-08-2010 16:04:42

Business as usual? Vanaf dit najaar zeker niet! Het pak is nog steeds een prima zakelijke basis, maar de accenten worden wel wat informeler. Met het dress shirt kun je variëren van klassiek tot iets losser. En een das mag, maar hoeft zeker niet meer in elke situatie gedragen te worden. De Fall/Winter collectie van Setpoint is zo samengesteld dat je altijd de juiste combinatie kunt maken, voor elk moment van de week. Het colbert is daarbij de verbindende factor; als onderdeel van een pak of in de combinatie met een shirt en jeans.

MENWHO MEAN

NO BUSINESS AS USUAL

BUSINESS

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 5 13-08-2010 16:04:51

PAK 349.-

SHIRT 69.95

DAS 44.95

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 4 13-08-2010 16:04:47

PAK 249.-

DAS 44.95

SHIRT 79.95

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 13 13-08-2010 16:07:56

PAK 249.-

DAS 44.95

SHIRT 79.95

VAN LILA TOT FUCHSIADE ACCENTKLEUREN VOOR ELK MOMENT

PULLOVER VA 69.95

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 12 13-08-2010 16:07:50

DAS VA 34.95

SHIRT VA 59.95

CLASSIC SHIRTSTHE ESSENTIALSHet classic shirt geeft je pak een eigen touch en zorgt ervoor dat je zakelijk het verschil kunt maken. Mooie kwaliteiten en bijzondere details. Draag het ook gerust zonder das: net iets infor meler, maar nog altijd in stijl.

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 7 13-08-2010 16:05:46

PAK 299.-

SHIRT 99.95

DAS 54.95

CLASSIC SHIRTSTHE ESSENTIALSHet classic shirt geeft je pak een eigen touch en zorgt ervoor dat je zakelijk het verschil kunt maken. Mooie kwaliteiten en bijzondere details. Draag het ook gerust zonder das: net iets infor meler, maar nog altijd in stijl.

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 6 13-08-2010 16:05:19

PAK 449.-

SHIRT 119.95

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 9 13-08-2010 16:06:30

Je pak is de basis, maar met de juiste accessoires laat je echt zien wie je bent. Zorg dat alles klopt en stem schoenen, riem en horloge qua kleur en materiaal op elkaar af.

WAlK the WAY YOU TALK

SCHOENEN VA 139.95

SCHOENEN VA 129.95

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 8 13-08-2010 16:06:06

EXCLUSIEF BIJ SETPOINT

PROFUOMO hORlOgeCADEAU BIJ 2 PROFUOMO shIRts

allure. Alleen als een product perfect is, mag

Voor de stijlbewuste man heeft Profuomo twee markante fashionlijnen gecreëerd: Profuomo Originals en Profuomo Sky Blue. Profuomo Originals geeft natuurlijke materi­alen en klassieke lijnen een hedendaagse touch. Profuomo Sky Blue is meer uitgespro­ken en staat voor innovatieve stoffen en ont werpen met een sublieme afwerking. Daarnaast is er een brede collectie horloges,

In ons eigen streven naar kwaliteit werken we graag samen met partners die bij onze visie passen. Partners die kwaliteit niet zien als een handelsvoorwaarde, maar als een echte passie. Wat dat betreft zijn we met

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 15 13-08-2010 16:08:02

EXCLUSIEF BIJ SETPOINT

PROFUOMO hCADEAUBIJ 2 PROFUOMO sh

a third generation family business

setPOINtIN gOODCOMPANY

Met de juiste accessoires maak je elke zak elijke look pas echt compleet. Vooral als die accessoires van Profuomo zijn. Want net als Setpoint staat Profuomo voor kwaliteit en een eigentijdse visie op mannenmode. Dat vertaalt zich in een fraaie collectie shirts en luxe accessoires, zoals dassen en manchet­knopen. Een collectie die in al onze filialen verkrijgbaar is.

Profuomo werd drie generaties geleden op­ge richt en heeft zich als familiebedrijf altijd onderscheiden door vakmanschap en oog voor detail. Vanaf het begin heeft Profuomo gewerkt met de allerbeste toe­leveranciers en fabrikanten. Hierdoor kon Profuomo een constant kwaliteitsniveau bereiken. De huidige collectie wordt geken­merkt door eigentijdse ontwerpen en mate­rialen van de hoogste kwaliteit en Italiaanse

allure. Alleen als een product perfect is, mag het zich Profuomo noemen.

Voor de stijlbewuste man heeft Profuomo twee markante fashionlijnen gecreëerd: Profuomo Originals en Profuomo Sky Blue. Profuomo Originals geeft natuurlijke materi­alen en klassieke lijnen een hedendaagse touch. Profuomo Sky Blue is meer uitgespro­ken en staat voor innovatieve stoffen en ont werpen met een sublieme afwerking. Daarnaast is er een brede collectie horloges, die elk halfjaar volledig wordt vernieuwd.

In ons eigen streven naar kwaliteit werken we graag samen met partners die bij onze visie passen. Partners die kwaliteit niet zien als een handelsvoorwaarde, maar als een echte passie. Wat dat betreft zijn we met Profuomo in meer dan goed gezelschap.

391_Setpoint_Magazine_FW10_WT11.indd 14 13-08-2010 16:07:59

Page 33: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Wachtwoord vergeten?

MEMBER LOGIN EMAILADRES WACHTWOORD

LOYALITEITSPROGRAMMAVACATURES FAQNIEUWSBRIEFMAGAZINE MERKEN ORGANISATIE FILIALEN PERS

CONTACT DISCLAIMER

COLLECTIEHOME

Colbert 189,95

Shawl 39,95

Shirt 49,95

Vest 79,95

5-Pocket 89,95

Colbert 169,95

Shawl 34,95

Shirt 59,95

Chino 99,95

Jack 229,-Shirt 49,95

Chino 69,95

Wachtwoord vergeten?

MEMBER LOGIN EMAILADRES WACHTWOORD

LOYALITEITSPROGRAMMAVACATURES FAQNIEUWSBRIEFMAGAZINE MERKEN ORGANISATIE FILIALEN PERS

CONTACT DISCLAIMER

COLLECTIEHOME

Kostuum 379,-Shirt 69,95

Das 44,95

Kostuum 379,-Shirt 89,95

Das 34,95

Pochet 9,95

Kostuum 349,-Shirt 89,95

Das 44,95

Pochet 9,95

Wachtwoord vergeten?

MEMBER LOGIN EMAILADRES WACHTWOORD

LOYALITEITSPROGRAMMAVACATURES FAQNIEUWSBRIEFMAGAZINEHOME COLLECTIE MERKEN ORGANISATIE FILIALEN PERS

CONTACT DISCLAIMER

COLLECTIE MAGAZINEMERKENORGANISATIEFILIALENVACATURESPRIVILEGE CARDAFSPRAAKNIEUWSBRIEFFAQ SMART SELECTION

Visuele Identiteit | Brand Identity

Website Setpoint

Deze waardecheque is in te leveren t/m zaterdag 2 april 2011. De cheque staat op naam en is niet overdraagbaar. De cheque is niet inwissel baar voor

contanten en er wordt geen wisselgeld op teruggegeven.

ALL SETFOR BUSINESSDe zomer staat voor de deur. Dit seizoen biedt Setpoint inspirerende combinaties uit de formele, informele en casual collecties. Kies voor linnen, gecombineerd met een blauw shirt of een shirt met roze accentkleuren. Maak de look compleet met bijpassende accessoires. Dit alles met een kleine knipoog maar altijd oog voor de zakelijke touch. Business as usual, met de zonnige kant voorop.

1

2

3

4

5

6

7

8

10

9

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

SNEAKER 109.95

RIEM 39.95

JACKET 149.95

SOKKEN 10.95

SCHOEN 99.95

POLO 69.95

SHIRT 109.95

BROEK 79.95

PULLOVER 79.95

SHAWL 29.95

TAS 249.-

JEANS 89.95

DAS 54.95

SOKKEN 10.95

SHIRT 79.95

SHIRT 99.95

PAK 349.-SHIRT 59.95POCHET 29.95

DAS 49.95

COLBERT 169.95

MANCHET KNOPEN 29.95

KLANTENKAART, KIJK OP WWW.SETPOINT.NL

488_Setpoint_Mailing SS11_WT4.indd 2 26-07-11 13:27

MINERVUM 7032, 4817 ZL BREDA

SPRING/SUMMER 2011

BLAUW

BLUESUITS YOUDit seizoen is blauw het nieuwe zwart. Daarom vind je blauw in onze gehele collectie terug. Combineer bijvoorbeeld het donkerblauwe pak met één van de stijlvolle shirts, verkrijgbaar in diverse kleuren blauw. Jij bepaalt hoe je blauw inpast in je dagelijkse stijl en hoe je deze kleur combineert.

DETAILS

THE FINER THINGS IN LIFE Het zijn de kleine dingen die een look compleet maken. Daarom zie je dit seizoen bij Setpoint veel details die je look net dat beetje extra ge-ven. Bijvoorbeeld in de vorm van een kleurrijke binnenvoering. Of als verrassend dessin in kraag en boord. Kleine details, grootse klasse.

LINNEN

KEEP IT COOLAls de dagen langer en warmer worden, blijf jij je comfortabel voelen in linnen. Linnen heeft de ideale eigenschap dat het ademt en altijd droog en koel aanvoelt. Met de ruime collectie linnen colberts en shirts van Setpoint houd je in elke situatie het hoofd koel. Ook als de temperaturen naar recordhoogte stijgen.

DASSEN

TO TIEOR NOT TO TIEIeder zakelijk kleedmoment kent zijn eigen kledingstijl. Soms draag je bij het pak een das en dan weer niet. Jij bent de baas, jij maakt de be slissingen. Een das dragen is te genwoordig geen halszaak meer. Niets moet, veel mag. Vandaag laat je hem daarom achterwege. En mor-gen? Dan sta je er goed gestrikt op.

Er goed uit zien en presteren gaan hand in hand. Of je nu gaat voor

strak in het pak of voor net wat informeler, Setpoint biedt je

altijd ruimschoots de keuze om steeds weer goedgekleed voor

de dag te komen. Allemaal volgens de trends van dit seizoen.

FOR SHARP DRESSED BUSINESS MEN

STYLESS E A S O N A L

VOORPAGINACOLBERT 249.-

5-POCKET 149.95

GILET 99.95

SHAWL 39.95

SHIRT 79.95

Met een zomerse grijze basis kun je alle kanten op. Draag het grijze pak zakelijk of juist met een informele toon. Combineer dit seizoen grijs met een zomers shirtvoor een informele look of met een klassiek shirt voor een zakelijke look.

SUIT YOURSELF

SHAWL 39.95

COLBERT 229.-

SHIRT 79.95

CHINO 99.95

RIEM 39.95

SUIT 449.-

SHIRT 89.95

Begin dit nieuwe seizoen extra goed bij Setpoint en maak direct gebruik van je persoonlijke waardecheque. Bekijk de complete nieuwe collectie in het online magazine op www.setpoint.nl

PERSOONLIJKE

WAARDE CHEQUE

SHIRT 79.95

COLBERT (SPLIT PAK) 179.95

SCHOENEN 99.95

PANTALON (SPLIT PAK) 89.95

Dé modekleur van dit seizoen is blauw. Daarom vind je blauw in alles terug. In de geruite shirts en shawls en in de bijzondere binnenvoeringenen accessoires.

BLUE MONDAY

GILET 99.95

COLBERT 169.95

SCHOENEN 149.95

RIEM 39.95

SHAWL 29.95

JEANS 89.95

SHIRT 69.95

488_Setpoint_Mailing SS11_WT4.indd 1 26-07-11 13:26

MINERVUM 7032, 4817 ZL BREDA

SPRING/SUMMER 2011

BLAUW

BLUESUITS YOUDit seizoen is blauw het nieuwe zwart. Daarom vind je blauw in onze gehele collectie terug. Combineer bijvoorbeeld het donkerblauwe pak met één van de stijlvolle shirts, verkrijgbaar in diverse kleuren blauw. Jij bepaalt hoe je blauw inpast in je dagelijkse stijl en hoe je deze kleur combineert.

DETAILS

THE FINER THINGS IN LIFE Het zijn de kleine dingen die een look compleet maken. Daarom zie je dit seizoen bij Setpoint veel details die je look net dat beetje extra ge-ven. Bijvoorbeeld in de vorm van een kleurrijke binnenvoering. Of als verrassend dessin in kraag en boord. Kleine details, grootse klasse.

LINNEN

KEEP IT COOLAls de dagen langer en warmer worden, blijf jij je comfortabel voelen in linnen. Linnen heeft de ideale eigenschap dat het ademt en altijd droog en koel aanvoelt. Met de ruime collectie linnen colberts en shirts van Setpoint houd je in elke situatie het hoofd koel. Ook als de temperaturen naar recordhoogte stijgen.

DASSEN

TO TIEOR NOT TO TIEIeder zakelijk kleedmoment kent zijn eigen kledingstijl. Soms draag je bij het pak een das en dan weer niet. Jij bent de baas, jij maakt de be slissingen. Een das dragen is te genwoordig geen halszaak meer. Niets moet, veel mag. Vandaag laat je hem daarom achterwege. En mor-gen? Dan sta je er goed gestrikt op.

Er goed uit zien en presteren gaan hand in hand. Of je nu gaat voor

strak in het pak of voor net wat informeler, Setpoint biedt je

altijd ruimschoots de keuze om steeds weer goedgekleed voor

de dag te komen. Allemaal volgens de trends van dit seizoen.

FOR SHARP DRESSED BUSINESS MEN

STYLESS E A S O N A L

VOORPAGINACOLBERT 249.-

5-POCKET 149.95

GILET 99.95

SHAWL 39.95

SHIRT 79.95

Met een zomerse grijze basis kun je alle kanten op. Draag het grijze pak zakelijk of juist met een informele toon. Combineer dit seizoen grijs met een zomers shirtvoor een informele look of met een klassiek shirt voor een zakelijke look.

SUIT YOURSELF

SHAWL 39.95

COLBERT 229.-

SHIRT 79.95

CHINO 99.95

RIEM 39.95

SUIT 449.-

SHIRT 89.95

Begin dit nieuwe seizoen extra goed bij Setpoint en maak direct gebruik van je persoonlijke waardecheque. Bekijk de complete nieuwe collectie in het online magazine op www.setpoint.nl

PERSOONLIJKE

WAARDE CHEQUE

SHIRT 79.95

COLBERT (SPLIT PAK) 179.95

SCHOENEN 99.95

PANTALON (SPLIT PAK) 89.95

Dé modekleur van dit seizoen is blauw. Daarom vind je blauw in alles terug. In de geruite shirts en shawls en in de bijzondere binnenvoeringenen accessoires.

BLUE MONDAY

GILET 99.95

COLBERT 169.95

SCHOENEN 149.95

RIEM 39.95

SHAWL 29.95

JEANS 89.95

SHIRT 69.95

488_Setpoint_Mailing SS11_WT4.indd 1 26-07-11 13:26

MINERVUM 7032, 4817 ZL BREDA

SPRING/SUMMER 2011

BLAUW

BLUESUITS YOUDit seizoen is blauw het nieuwe zwart. Daarom vind je blauw in onze gehele collectie terug. Combineer bijvoorbeeld het donkerblauwe pak met één van de stijlvolle shirts, verkrijgbaar in diverse kleuren blauw. Jij bepaalt hoe je blauw inpast in je dagelijkse stijl en hoe je deze kleur combineert.

DETAILS

THE FINER THINGS IN LIFE Het zijn de kleine dingen die een look compleet maken. Daarom zie je dit seizoen bij Setpoint veel details die je look net dat beetje extra ge-ven. Bijvoorbeeld in de vorm van een kleurrijke binnenvoering. Of als verrassend dessin in kraag en boord. Kleine details, grootse klasse.

LINNEN

KEEP IT COOLAls de dagen langer en warmer worden, blijf jij je comfortabel voelen in linnen. Linnen heeft de ideale eigenschap dat het ademt en altijd droog en koel aanvoelt. Met de ruime collectie linnen colberts en shirts van Setpoint houd je in elke situatie het hoofd koel. Ook als de temperaturen naar recordhoogte stijgen.

DASSEN

TO TIEOR NOT TO TIEIeder zakelijk kleedmoment kent zijn eigen kledingstijl. Soms draag je bij het pak een das en dan weer niet. Jij bent de baas, jij maakt de be slissingen. Een das dragen is te genwoordig geen halszaak meer. Niets moet, veel mag. Vandaag laat je hem daarom achterwege. En mor-gen? Dan sta je er goed gestrikt op.

Er goed uit zien en presteren gaan hand in hand. Of je nu gaat voor

strak in het pak of voor net wat informeler, Setpoint biedt je

altijd ruimschoots de keuze om steeds weer goedgekleed voor

de dag te komen. Allemaal volgens de trends van dit seizoen.

FOR SHARP DRESSED BUSINESS MEN

STYLESSEASONAL

VOORPAGINACOLBERT 249.-

5-POCKET 149.95

GILET 99.95

SHAWL 39.95

SHIRT 79.95

Met een zomerse grijze basis kun je alle kanten op. Draag het grijze pak zakelijk of juist met een informele toon. Combineer dit seizoen grijs met een zomers shirtvoor een informele look of met een klassiek shirt voor een zakelijke look.

SUIT YOURSELF

SHAWL 39.95

COLBERT 229.-

SHIRT 79.95

CHINO 99.95

RIEM 39.95

SUIT 449.-

SHIRT 89.95

Begin dit nieuwe seizoen extra goed bij Setpoint en maak direct gebruik van je persoonlijke waardecheque. Bekijk de complete nieuwe collectie in het online magazine op www.setpoint.nl

PERSOONLIJKE

WAARDE CHEQUE

SHIRT 79.95

COLBERT (SPLIT PAK) 179.95

SCHOENEN 99.95

PANTALON (SPLIT PAK) 89.95

Dé modekleur van dit seizoen is blauw. Daarom vind je blauw in alles terug. In de geruite shirts en shawls en in de bijzondere binnenvoeringenen accessoires.

BLUE MONDAY

GILET 99.95

COLBERT 169.95

SCHOENEN 149.95

RIEM 39.95

SHAWL 29.95

JEANS 89.95

SHIRT 69.95

488_Setpoint_Mailing SS11_WT4.indd 126-07-11 13:26

Chino 99,95

Shirt 79,95

Vest 99,95

Shawl 39,95

SMART SELECTION

VEST 99

'95

Colbert 269,-

Shirt 69,95

Pantalon 89,95

Riem 49,95

SMART SELECTION

COLBERT 269

'-

Jack 399,-

Shirt 59,95

Polo lange mouw 69,95

5-pocket 89,95

SMART SELECTION

JACK 399

'-

Kostuum 379,-

Shirt 69,95

Das 44,95

SMART SELECTION

KOSTUUM 379

'-

Sillywalks Setpoint

Mailing Spring-Summer 2011 Setpoint

Page 34: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Boerenbond/WelkoopBoerenBond/Welkoop heeft haar wortels op het platteland. Maar ook de particuliere klant die van zijn tuin, terras of dieren geniet, weet zijn weg naar de winkels te vinden. Zeker met de verschuivingen in de landbouwsector en de herwaardering van de schaarse ruimte dichtbij huis, ligt hier de kans om een sterk merk uit te bouwen: BoerenBond/Welkoop, dé autoriteit van het buitenleven. Crossmarks begeleidt de strate­gische herbezinning van het merk vanaf de basis en blijft betrokken bij de realisatie en implementatie.

Page 35: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 36: Crossmarks Corporate Brochure 2012

UitwerkingKern van de herbezinning is dat BoerenBond/Welkoop dé seizoenswinkel is. Niet alleen het assortiment wordt op het seizoen afgestemd; de winkels en folders kleuren ook met de seizoenen mee: van zonnig geel in de zomer tot stemmig bruin in de herfst. Een unieke doorvertaling! Uiteraard moet de communicatie in de winkel de merkwaarden ondersteunen. De afspraken in een gedetailleerde stijlgids maken de weg vrij om de instore communicatie verder vorm te geven. Er wordt een complete line-up van uitingen ontwikkeld: van een drieënhalve meter hoge totempaal tot A3 actieborden en van inspirerende merkbillboards tot overzichtelijke schapkaartjes.

Hoofdinzicht“ Boerenbond/Welkoop moet een seizoenswinkel worden. Een winkel die niet alleen precies biedt wat de klant nodig heeft, maar waar hij de seizoe-nen ook écht ervaart.”

AanpakCrossmarks verzorgt diverse benchmarks bij relevante winkels, een analyse van de huidige Boerenbond/Welkoop-winkels en een verkenning van trends en ontwikkelingen in de agrarische (retail)sector. Daarna volgen merkwaardensessies en wordt de centrale merkgedachte vastgelegd in een merkpaspoort. Een handzaam boekje waarin alle feiten en inzichten samenkomen. Van daaruit start de ontwikkeling van een pilot store (samen met Claessens Erdmann) en alle mogelijke communicatie-uitingen.

AanleidingBeneden de grote rivieren is Boerenbond al ruim honderd jaar een begrip, erboven geldt voor Welkoop al decennialang hetzelfde. Beide zijn onderdeel van verschillende coöperaties tot ze in 1998 worden samengevoegd tot full-service franchiseorganisatie Agri Retail. Aan de achterkant vindt direct een grootschalige reorganisatie plaats. Met de backoffice grotendeels op orde vindt Agri Retail in 2005 de tijd rijp voor een herbezinning aan de voorzijde: een nieuwe invulling van de merk- en winkelbeleving.

ResultaatUit alle afzonderlijke uitingen komt één duidelijk merkbeeld naar voren. Van de folder tot en met de winkelcommunicatie, alles draagt bij aan de merk-beleving van Boerenbond/Welkoop. Het resultaat is zeer substantiële groeicijfers in een moeilijke markt. In de branche wordt het succes van de strategische herpositionering inmiddels alom erkend. Boerenbond/Welkoop wint in 2010 de ING Retail Jaarprijs in de categorie ‘Tuin en Dier’.

Page 37: Crossmarks Corporate Brochure 2012

EERLIJK VERBONDEN

GEDREVENNATURALIST

NATUURLIJKEBUITENAUTORITEIT

GOEDEKOOP

ALTIJDDICHTBIJ

EERLIJKVERBONDEN

BEWUSTEBUITENLEVER

5

Eerlijke producten, eerlijke winkels, eerlijke bediening. Zonder franje, maar met professio-naliteit en direct verbonden met de seizoenen en het buitenleven. Direct advies waar je iets mee kunt. Elke winkel in Nederland voelt vertrouwd.

Visuele Identiteit | Brand Identity

Basisgrid Boerenbond | Welkoop

Sfeerfotografie Boerenbond | Welkoop

Productfotografie Boerenbond | Welkoop

Kleuren Boerenbond | Welkoop

Logo Boerenbond | Welkoop

InfoWeb - Boldabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

InfoWeb - Italicabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

InfoWeb - Normalabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

Lettertypes Boerenbond | Welkoop

Pantone 350 C Pantone 349 U

Pantone 355 C Pantone 355 U

Pantone 186 C Pantone 186 U

Page 38: Crossmarks Corporate Brochure 2012

JANUARI FEBRUARI MAART APRIL MEI JUNI

SEIZOENSWINKELBuitenleven en de seizoenen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bovendien leven onze klanten ook met de seizoenen.

JULI AUGUSTUS SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER

We zeggen ook niet voor niets in onze communicatie ‘Beleef het buitenleven’. Deze belofte willen we graag verder uitbouwen en invullen. We worden dé seizoenswinkel, omdat het seizoen de behoeften en het gedrag van de klant bepaalt. Ieder seizoen kunnen klanten bij ons terecht voor producten en adviezen toegespitst op het jaargetijde. Door kleur, inrichting en styling van de winkel gaan we dit gevoel versterken. Verder zal alles in de winkel en in de communicatie, het buitengevoel uitademen.Door op deze manier alle in- en externe communicatie op elkaar af te stemmen, wordt BoerenBond/Welkoop dé seizoenswinkel van Nederland.

1 2 3

4 5 6

Door de juiste merkwaarden te benoemen en deze in de communicatie consequent uit te dragen, kunnen we groeien. Deels liggen de merkwaarden besloten in het verleden, deels vertellen zij ook iets over onze toekomstplannen. De merkwaarden in vogelvlucht: 1 Gedreven Naturalist zegt iets over onze organisatie. De medewerkers, de samenwerking en onze ambities. 2 Natuurlijke Buitenautoriteit laat zien dat we geen eendagsvlieg zijn, maar door onze groene wortels hebben we een schat aan kennis over het buitenleven. 3 Goede Koop staat voor een uitstekende kwaliteit voor de juiste prijs en een eerlijk en uitgebreid

advies. 4 Altijd Dichtbij. We zijn overal in Nederland te vinden, medewerkers zijn vriendelijk, toegankelijk en vertrouwd. 5 Eerlijk Verbonden met onze eigen omgeving, product, presentatie, advies en communicatie. Verbonden met de seizoenen en met onze klanten. 6 Bewuste Buitenlever, dat zijn onze klanten. Mensen die met beide benen op de grond staan en een hart hebben voor de natuur om hen heen.

MERKWAARDEN,PIJLERS ONDER HET MERK

GOEDEKOOP

GEDREVENNATURALIST

NATUURLIJKEBUITENAUTORITEIT

GOEDEKOOP

ALTIJDDICHTBIJ

EERLIJKVERBONDEN

BEWUSTEBUITENLEVER

3

Wij zijn geen prijzenstunter. Onze prijzen zijn doorlopend gunstig en de kwaliteit is onmiskenbaar hoog. Ons eigen merk is hiervan het beste bewijs. Klanten kiezen voor ons omdat we een eerlijk advies geven over al onze producten.

GEDREVENNATURALIST

GEDREVENNATURALIST

NATUURLIJKEBUITENAUTORITEIT

GOEDEKOOP

ALTIJDDICHTBIJ

EERLIJKVERBONDEN

BEWUSTEBUITENLEVER

1

Wij zijn een ambitieuze organisatie met 2.500 medewerkers. Iedere dag zetten we ons in voor het succes van ons merk. Als naturalist zijn wij van oudsher sterk betrokken bij de natuur en onze natuurlijke omgeving.

NATUURLIJKE BUITENAUTORITEIT

GEDREVENNATURALIST

NATUURLIJKEBUITENAUTORITEIT

GOEDEKOOP

ALTIJDDICHTBIJ

EERLIJKVERBONDEN

BEWUSTEBUITENLEVER

2

Van oorsprong zijn wij een coöperatieve instelling, met onze wortels op het platteland. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van het buitenleven.

Visuele Identiteit | Brand IdentityVisuele Identiteit | Brand Identity

Prijssigning Boerenbond | Welkoop

Seizoensindeling Boerenbond | Welkoop

Merkboek Boerenbond | Welkoop

Page 39: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Visuele Identiteit | Brand Identity

Gevel Boerenbond | Welkoop

Buiten Gewoon Boerenbond | Welkoop

Page 40: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 41: Crossmarks Corporate Brochure 2012

KwantumKwantum is een bekende low-budget retailketen voor huis en interieur. De formule van de Macintosh Retail Group heeft er behoefte aan om de winkel- en verkoop-omgeving aan te scherpen. Aan Crossmarks de vraag om vanuit de bestaande situatie te komen tot een eigentijdse discounter met meer uitstraling en meer beleving. Geen nieuwe winkelformule dus, maar wel een intelligente winkelevolutie.

Page 42: Crossmarks Corporate Brochure 2012

StrategieHet store design wordt opgebouwd rondom de dominantie van de basisproductgroepen. Dit aange - vuld met een speciale vloer voor wisselende seizoensartikelen. Daarbij zijn vier functies cruciaal: dirigeren, informeren, inspireren en activeren. Om de klant snel de weg te wijzen naar de juiste producten en afdelingen, speelt met name de eerste functie een belangrijke rol. De (gefaseerde) restyling strekt zich uit van geveldesign en outdoor actiesigning tot prijsbeleving, merkbeleving en een instore communicatieconcept gericht op informatie op de winkelvloer. Denk hierbij onder meer aan A3-borden, prijssigning in diverse formaten, schapstroken, folderdisplays, stoepborden, diverse vormen van product informatie, koofborden en bewegwijzering.

Hoofdinzicht“ Creëer duidelijkheid in de winkel en overzicht, zonder verlies van het discountgevoel.”

AanpakNa een uitvoerige storecheck en benchmark is in fase 1 een pilotstore gerestyled, inclusief geveldesign, instore signing en outdoor actiesigning. Nadat de winkelformule en het assortiment door Kwantum zelf al waren aangepast naar een 1000m²-winkel, werd de bestaande communicatie opnieuw gestileerd, waardoor klanten de winkel ineens heel anders gingen ervaren. In fase 2 is de restyling, mede op basis van voortschrijdend inzicht, verder geoptimaliseerd en uitgebreid naar prijsbeleving, merkbeleving en een instore communicatieconcept gericht op informatie op de winkelvloer.

AanleidingZowel het interieur als het exterieur van Kwantum-winkels hebben al geruime tijd min of meer dezelfde uitstraling. Om goed bij de tijd te blijven en het merk vanuit de winkel zelf te revitaliseren, heeft Kwantum behoefte aan een nieuwe look & feel. Uitgangspunt daarbij is meer helderheid voor de formule en integratie van producten en productgroepen.

ResultaatUit de meetresultaten over de eerste testperiode is gebleken, dat de winkelomzet in korte tijd met 23% is gestegen. Daarnaast zijn onsite consumenten-panels ingezet, om de dagelijkse gang van zaken in de win kel te screenen en hierover te rapporteren, zodat nog tijdens het hele proces bijstelling ‘op de huid van de consument’ mogelijk zou zijn. De eerste conclusies van dit onderzoek geven aan dat de re styling een succes is: de nieuwe winkel wordt gestructureerd en overzichtelijk gevonden. Daarnaast maakt de winkel volgens het panel een klant- en servicegerichte indruk.

Page 43: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Visuele Identiteit | Brand Identity

EscalatieActieNoemer

Fotografie Kwantum

Fotografie Kwantum

Basiselementen Kwantum

Kleuren Kwantum

Logo Kwantum Lettertypes Kwantum

BlackWhite

Interstate - Regularabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

Interstate - BoldCondensedabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

Interstate - RegularCondensedabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

Pantone 158 C

Page 44: Crossmarks Corporate Brochure 2012

KWANTUM

Gordijnen.Overgordijnen.In-betweens.Vouwgordijnen.Rolgordijnen.

Altijd gratis.Uw gordijnen op maat gemaakt.

Verf.Beitsen & Lakken.Muurverven.Spuitverven.Verfgereedschappen.

Altijd slim.Kwantum heeft verrassend veel kwaliteitvoor een verrassend scherpe prijs.

Verlichting.Schemerlampen.Hanglampen.Halogeenverlichting.Wandverlichting.

Altijd slim.Kwantum heeft verrassend veel kwaliteitvoor een verrassend scherpe prijs.

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

LenteKnaller!

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

Korting Knaller!

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

Restanten Knaller!

Niet moeilijk.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Lente in de tuin.

Goedhout.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

WEGERMEE!

59,95

ACTIE.

OPRUIMING.

ALLES MOET W

EG

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and.

59,95

Gratisgemaakt.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Zelfleggen.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

De juistematras.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Solden.Solden.Solden.Solden.Trinidad

bruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

Trinidadbruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

Topcollectie.

Topcollectie bestaat uit de beste tapijten van Kwantum en is exclusief verkrijgbaar op bestelling.

Trinidadbruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

LenteKnaller!

KWANTUM

Gordijnen.Overgordijnen.In-betweens.Vouwgordijnen.Rolgordijnen.

Altijd gratis.Uw gordijnen op maat gemaakt.

Verf.Beitsen & Lakken.Muurverven.Spuitverven.Verfgereedschappen.

Altijd slim.Kwantum heeft verrassend veel kwaliteitvoor een verrassend scherpe prijs.

Verlichting.Schemerlampen.Hanglampen.Halogeenverlichting.Wandverlichting.

Altijd slim.Kwantum heeft verrassend veel kwaliteitvoor een verrassend scherpe prijs.

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

LenteKnaller!

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

Korting Knaller!

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

Restanten Knaller!

Niet moeilijk.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Lente in de tuin.

Goedhout.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

WEGERMEE!

59,95

ACTIE.

OPRUIMING.

ALLES MOET W

EG

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and.

59,95

Gratisgemaakt.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Zelfleggen.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

De juistematras.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Solden.Solden.Solden.Solden.Trinidad

bruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

Trinidadbruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

Topcollectie.

Topcollectie bestaat uit de beste tapijten van Kwantum en is exclusief verkrijgbaar op bestelling.

Trinidadbruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

LenteKnaller!

KWANTUM

Gordijnen.Overgordijnen.In-betweens.Vouwgordijnen.Rolgordijnen.

Altijd gratis.Uw gordijnen op maat gemaakt.

Verf.Beitsen & Lakken.Muurverven.Spuitverven.Verfgereedschappen.

Altijd slim.Kwantum heeft verrassend veel kwaliteitvoor een verrassend scherpe prijs.

Verlichting.Schemerlampen.Hanglampen.Halogeenverlichting.Wandverlichting.

Altijd slim.Kwantum heeft verrassend veel kwaliteitvoor een verrassend scherpe prijs.

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

LenteKnaller!

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

Korting Knaller!

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

Restanten Knaller!

Niet moeilijk.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Lente in de tuin.

Goedhout.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

WEGERMEE!

59,95

ACTIE.

OPRUIMING.

ALLES MOET W

EG

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and.

59,95

Gratisgemaakt.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Zelfleggen.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

De juistematras.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Solden.Solden.Solden.Solden.Trinidad

bruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

Trinidadbruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

Topcollectie.

Topcollectie bestaat uit de beste tapijten van Kwantum en is exclusief verkrijgbaar op bestelling.

Trinidadbruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

LenteKnaller!

Topcollectie op bestelling.

Kassa.

Altijd betrokken bij mens en milieu.We doen er alles aan om onze collectie verantwoord in te kopen en te produceren.

Altijd de goedkoopste.Als u het ergens anders goedkoper vindt, ontvangt u het verschil terug plus 10%.

Altijd 1 jaar garantie. We garanderen kwaliteit voor de laagste prijs. Dus krijgt u op alle artikelen 1 jaar garantie.

Altijd ruil mogelijk.Een artikel dat niet voldoet, kunt u binnen 14 dagen ruilen.

Geen folders meer?Vraag het een van onze medewerkers

Neem hier uw folder mee.

1Dit karpet vindt u onder nummer:

Hang-lampCrystal Clear

99,99

Openingstijden.MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag

11.00 - 18.00 uur 9.30 - 18.00 uur 9.30 - 18.00 uur 9.30 - 21.00 uur 9.30 - 21.00 uur 9.00 - 21.00 uur

DEZE WINKEL IS VOORZIEN VANEEN KLUIS METBINNENKLUIS.DE BINNENKLUISKAN NIET WORDENGEOPEND DOORHET PERSONEEL!

SAFE

GEEN SLEUTELAANWEZIG!

ERKEND DOOR DE CENTRALE BRANCHVERENIGING WONEN

Pak hier uw folder.Wilt u de folder per email ontvangen? SMS Kwt “spatie” uw emailadres naar 4411 bijvoorbeeld: kwt [email protected]

Of kijk op www.kwantum.be

Openingstijden.MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag

11.00 - 18.00 uur 9.30 - 18.00 uur 9.30 - 18.00 uur 9.30 - 21.00 uur 9.30 - 21.00 uur 9.00 - 21.00 uur

DEZE WINKEL IS VOORZIEN VANEEN KLUIS METBINNENKLUIS.DE BINNENKLUISKAN NIET WORDENGEOPEND DOORHET PERSONEEL!

SAFE

GEEN SLEUTELAANWEZIG!

ERKEND DOOR DE CENTRALE BRANCHVERENIGING WONEN

Visuele Identiteit | Brand Identity

Logo Toepassingen Kwantum

Communicatieniveau Kwantum

Prijssigning Kwantum

Prijssigning Kwantum

Page 45: Crossmarks Corporate Brochure 2012

KWANTUM

Gordijnen.Overgordijnen.In-betweens.Vouwgordijnen.Rolgordijnen.

Altijd gratis.Uw gordijnen op maat gemaakt.

Verf.Beitsen & Lakken.Muurverven.Spuitverven.Verfgereedschappen.

Altijd slim.Kwantum heeft verrassend veel kwaliteitvoor een verrassend scherpe prijs.

Verlichting.Schemerlampen.Hanglampen.Halogeenverlichting.Wandverlichting.

Altijd slim.Kwantum heeft verrassend veel kwaliteitvoor een verrassend scherpe prijs.

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

LenteKnaller!

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

Korting Knaller!

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

Restanten Knaller!

Niet moeilijk.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Lente in de tuin.

Goedhout.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

WEGERMEE!

59,95

ACTIE.

OPRUIMING.

ALLES MOET W

EG

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and.

59,95

Gratisgemaakt.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Zelfleggen.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

De juistematras.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Solden.Solden.Solden.Solden.Trinidad

bruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

Trinidadbruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

Topcollectie.

Topcollectie bestaat uit de beste tapijten van Kwantum en is exclusief verkrijgbaar op bestelling.

Trinidadbruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

LenteKnaller!

KWANTUM

Gordijnen.Overgordijnen.In-betweens.Vouwgordijnen.Rolgordijnen.

Altijd gratis.Uw gordijnen op maat gemaakt.

Verf.Beitsen & Lakken.Muurverven.Spuitverven.Verfgereedschappen.

Altijd slim.Kwantum heeft verrassend veel kwaliteitvoor een verrassend scherpe prijs.

Verlichting.Schemerlampen.Hanglampen.Halogeenverlichting.Wandverlichting.

Altijd slim.Kwantum heeft verrassend veel kwaliteitvoor een verrassend scherpe prijs.

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

LenteKnaller!

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

Korting Knaller!

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

Restanten Knaller!

Niet moeilijk.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Lente in de tuin.

Goedhout.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

WEGERMEE!

59,95

ACTIE.

OPRUIMING.

ALLES MOET W

EG

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and.

59,95

Gratisgemaakt.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Zelfleggen.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

De juistematras.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Solden.Solden.Solden.Solden.Trinidad

bruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

Trinidadbruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

Topcollectie.

Topcollectie bestaat uit de beste tapijten van Kwantum en is exclusief verkrijgbaar op bestelling.

Trinidadbruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

LenteKnaller!KWANTUM

Gordijnen.Overgordijnen.In-betweens.Vouwgordijnen.Rolgordijnen.

Altijd gratis.Uw gordijnen op maat gemaakt.

Verf.Beitsen & Lakken.Muurverven.Spuitverven.Verfgereedschappen.

Altijd slim.Kwantum heeft verrassend veel kwaliteitvoor een verrassend scherpe prijs.

Verlichting.Schemerlampen.Hanglampen.Halogeenverlichting.Wandverlichting.

Altijd slim.Kwantum heeft verrassend veel kwaliteitvoor een verrassend scherpe prijs.

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

LenteKnaller!

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

Korting Knaller!

Standenstoel EdinburghTeakhout, FSC gecertifi ceerdNU 4 HALEN 3 BETALEN, OP=OP

89,95

Restanten Knaller!

Niet moeilijk.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Lente in de tuin.

Goedhout.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

WEGERMEE!

59,95

ACTIE.OPRUIM

ING. ALLES M

OET WEG

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and.

59,95

Gratisgemaakt.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Zelfleggen.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

De juistematras.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an integral and pragmatic approach to environmental and social issues. We feel it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Kwantum has an cool integral and primaatapproach towards it.

Solden.Solden.Solden.Solden.Trinidad

bruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

Trinidadbruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

Topcollectie.

Topcollectie bestaat uit de beste tapijten van Kwantum en is exclusief verkrijgbaar op bestelling.

Trinidadbruin100% synthetisch heatset.Afmeting 200 x 300 cm.Grammage per m2 800 DIN

89,95

LenteKnaller!

Verf. Behang. Slapen. Wonen. Tapijt. Laminaat. Gordijnen.

Chinese vaas

19,95

Kroon-luchter

15,95

Visuele Identiteit | Brand Identity

Signing Kwantum

Instore Kwantum

Gevel Kwantum

Page 46: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Bruynzeel KeukensBruynzeel Keukens is een begrip in Nederland. Met behoud van haar nummer 1 positie in het huurwoningen-segment, wil Bruynzeel Keukens een van de meest toonaangevende retailformules in het particuliere segment worden. Crossmarks begint met een duidelijke definitie van het merk en stelt dit merk vervolgens centraal in alle uitingen en handelingen.

Page 47: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 48: Crossmarks Corporate Brochure 2012

StrategieCrossmarks en Bruynzeel Keukens gaan een ongekend hechte samenwerking aan gericht op een complete procesbeheersing met de inzet van alle beschikbare communicatiekanalen. Centraal hierbij staat de aansluiting en verbinding van het Bruynzeelwinkel-concept, verkoopconcept en communicatieconcept. Hierbij is zowel aandacht voor omzet op korte termijn (acties, promoties en events) als merkontwikkeling op langere termijn (thema-uitingen, corporate identity en store design).

AanpakOp basis van merksessies met marketing en directie wordt een uitvoerig merkpaspoort ontwikkeld. Een benchmark in Londen is het vertrekpunt voor een uitvoerige SWOT-analyse. Een duidelijke positionering van Bruynzeel Keukens staat aan de basis van alle te volgen ontwikkelingen. Een reorganisatie binnen Bruynzeel leidt tot de vorming van een intern formuleteam dat waakt over de totale kernwaarden. Alle marketingcommunicatie-instrumenten die het aankoopproces van potentiële keukenkopers zo goed mogelijk faciliteren en beïnvloeden worden in kaart gebracht en geoptimaliseerd. Zo ontstaat een integrale benadering van klantcontactmanagement.

AanleidingBruynzeel Keukens hanteert in de periode 2003 tot 2005 een businessplan waarin een ambitieus groeipad is vastgelegd richting: meer omzet, meer rendement, meer store traffic, meer winkels en een doorontwikkeling van de franchiseformule. In het besef dat het merk Bruynzeel een belangrijke drager en aanjager van het beoogde succes kan zijn, wordt Crossmarks gevraagd om het merk te definiëren, ontwikkelen en verankeren in de dienstverlening en producten.

ResultaatHet eerste jaar na de volledige ombouw van alle winkels stijgt de omzet met 14%. Een bijzondere prestatie in een dalende markt. Een jaar later realiseert Bruynzeel Keukens de hoogste omzet in haar historie. Opvallend is verder de toename van de gemiddelde keukenprijs met 36% (het marktgemiddelde ligt in deze periode op +6%). De focus op persoonlijke aandacht in het winkel concept blijkt op alle fronten een groot succes, want ook de klanttevredenheid stijgt van 6,9 naar 7,2%.

Hoofdinzicht“ Bruynzeel is een winkel-merk met sales targets op de korte termijn én een keukenmerk dat op de lange termijn moet worden opgebouwd. Deze twee merkdoelen moeten met elkaar in overeenstem-ming worden gebracht.”

Page 49: Crossmarks Corporate Brochure 2012

welkom bij Bruynzeel

Visuele Identiteit | Brand Identity

Productfotografie Bruynzeel Keukens

Sfeerfotografie Bruynzeel Keukens

Basiselement Bruynzeel Keukens

Lettertypes Bruynzeel Keukens

Kleuren Bruynzeel Keukens

Logo Bruynzeel Keukens

The Sans - Boldabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

The Sans - Italicabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

The Sans - Regularabcdefghijklmnopqrstuvwxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ .,()!?¤-1234567890

Pantone 123 C Pantone 285 C

Page 50: Crossmarks Corporate Brochure 2012

jan“In 1997 en 2000 heb ik ontwerpen gemaakt voor Bruynzeel. Deze traditie zetten we voort met mijn nieuwste keukenontwerp, de Olympia. Een keuken met een perfecte afwerking, een gebruiksvriendelijk karakter en een eigentijdse uitstraling. Door de vriendelijke afrondingen op alle lange zijdes kan men de keuken vrij in een ruimte plaatsen. De Olympia is uitnodigend. Iedereen voelt zich hier thuis.”

ontwerpt exclusief voor Bruynzeel Keukens

115_Bruynzeel posters_druk.indd 1 26-10-2004 15:39:23

pietinspiratie voor Bruynzeel KeukensDesign van vroeger met het comfort van nu. Deze kenmerken behoren toe aan de moderne versie van de beroemde Piet Zwart-keuken uit 1937. In deze klassieker herleven nostalgische details zoals het houten wandrek, de bakjes voor grutters waren en de stenen wasbak met de bijzondere muurkraan. In combinatie met de weggewerkte koelkast, vaatwasser en de afzuigkap die geheel in stijl is vormgegeven. Bruynzeel ontving in 2002 de Kim-award voor dit historische ontwerp.

115_Bruynzeel posters_druk.indd 2 26-10-2004 15:40:08

gerardontwerpt exclusief voor Bruynzeel Keukens

“Karakter is mijn nieuwe keukenontwerp voor Bruynzeel Keukens. Ik ben uitgegaan van de dagelijkse praktijk en strakke maatvoeringen. Dit ontwerp zet de toon voor de toekomst. Een stoere keuken met brede handgrepen en tal van slimme handigheidjes voor puur comfort. Alle details hebben dezelfde stijl, bijpassende kleuren en materialen. Het karakter vindt u terug in het gebruik en de uitstraling. Karakter heeft alles: kracht, uitstraling én persoonlijkheid.”

115_Bruynzeel posters_druk.indd 3 26-10-2004 15:41:01

Productiemedewerkers m/v

Tweeploegendienst en Fulltime

Bruynzeel Keukens heeft ruim 40 winkelvestigingen in Nederland en België. Deze winkels zijn alle ingericht met de allernieuwste kwaliteitskeukens; topmodellen met een puur Nederlands design. De keukens worden geproduceerd in Bergen op Zoom, waar de fabriek en het hoofdkantoor gevestigd zijn. 650 vakkundige en enthousiaste collega’s zijn dagelijks bezig met het ontwerpen, produceren en leveren van keukens. Bruynzeel Keukens is zeer slagvaardig op zowel de particuliere als de projectenmarkt.

Wat bieden wij Voor de afdelingen Magazijn, Voormontage en Assemblage: het inslaan, opslaan en verzamelen van keukendelen, het bouwen van keukenkasten o.a. met gebruik van moderne machinestraten en het continu uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens vastgelegde systemen. Voor de afdeling Verzending: het verzamelen van keuken-onderdelen per order en vrachtwagen, het laden van vrachtwagens met behulp van moderne verladinghulpmiddelen, het uitvoeren van uitgangscontroles op compleetheid en juistheid van te laden onderdelen en het continu uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens vastgelegde systemen.

Wat zoeken wij LBO werk- en denkniveau, goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must, minimaal twee jaar werkervaring in een productie-omgeving, werkervaring in de keuken- en/of meubelproductie is een pré, deelnemer willen zijn in verbeterteams, bereid zijn tot het volgen van werkgerelateerde oplei- dingen, teamplayer, gedreven, accuraat, proactief, flexibel, praktisch en zelfstandig, gevoel voor techniek, perfectie en kwaliteit. De werktijden tweeploegendienst: 06.00 - 14.15 uur / 14.10 - 22.25 uur.

Onze procedure Indien je geïnteresseerd bent en aan de functie-eisen voldoet, kun je tot en met 20 november aanstaande reageren via een sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae. Je kunt je gegevens sturen naar Bruynzeel Keukens B.V., afdeling personeel en organisatie, t.a.v. mevrouw D. Zandee, Postbus 140, 4600 AC Bergen op Zoom.Je kunt ook solliciteren via onze website www.bruynzeelkeukens.nl.

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw D. Zandee, telefoon: 0164 285390. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Als gevolg van een sterk gestegen vraag naar Bruynzeel-keukens,

zal de productiecapaciteit worden verhoogd. Voor de afdelin-

gen Magazijn, Voormontage, Assemblage en Verzending is

Bruynzeel Keukens daarom op zoek naar nieuwe collega’s.

www.bruynzeelkeukens.nl

breng je carrière op smaak bij Bruynzeel Keukens

Je krijgt volop kansen bij één van de succesvolste keukenformules van Nederland. Met onder andere vacatures in verkoop, logistiek en productie. Van medewerker tot manager.

Kijk voor ons actuele vacatureaanbod op www.bruynzeelkeukens.nl

www.bruynzeelkeukens.nl | www.bruynzeelkeukens.be

keukenmagazine

(advertentie Avenue juni 1967, juni 1969, juli 1969, mei 1971, )

vertrouwd Nederlands fabrikaat

De brand legt in 1919 een groot deel van De Arend in de as.

De keukenfabriek op volle stoom.

Vrachtwagens gereed voor transport van keukens en kasten.

In 2002 wordt de Piet Zwart-keuken opnieuw uitgebracht als moderne klassieker.

sinds 1897

Bruynzeel Keukens bepaalt al bijna 110 jaar het gezicht van de Nederlandse keuken. Slim, duurzaam, gewoon heel erg mooi. Vertrouwd Nederlands fabrikaat.

1897 Cees Bruynzeel sr. is van oorsprong een Thoolse boerenzoon uit het Zeeuwse Sint-Annaland. Als ondernemer eigenlijk een laat-bloeier. Want pas op latere leeftijd begint zijn ondernemerschap met de oprichting van Stoomtimmerfabriek De Arend in Rotterdam. Met zes man personeel vervaardigt hij hier schaverijproducten en vloerdelen.

1919 Na een forse brand in 1919 verhuist het bedrijf naar Zaandam. Een gouden greep! Met Albert Heijn en Verkade als buurman voelt Cees zich als een vis in het water. Zijn ondernemerschap bloeit hier verder op. Al snel wordt de schaverij uitgebreid met meerdere producten.

1925 De allereerste Bruynzeel-showroom van vloeren wordt geopend in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. In deze jaren 20 komen ook zijn twee zonen – Cees jr. en Willem – in het bedrijf. Cees jr. is de industrieel. Hij start een nieuwe fabriek gericht op massaproductie van binnen- en buitendeuren. Willem is meer de handelaar en richt zich met name op de schaverij en fineerproducten.

1937 Vanaf nu richt het bedrijf zich ook op vloeren, wasproducten, fineer- en triplexproducten, keukens, kasten, scheidingswanden en potloden. Neerlands topontwerper Piet Zwart ontwerpt de eerste industriële keuken voor Bruynzeel. Dan breekt de Tweede Wereld-oorlog uit en vallen de activiteiten van het bedrijf stil. Om toch te kunnen overleven wordt de fabriek gebruikt om houten speelgoed, banden en klompen te maken.

1946 De wederopbouw van Nederland begint. Het concept van Piet Zwart wordt verder doorge-voerd. Alle onderdelen van de keukens worden vooraf geproduceerd en pas bij de klant samen-gesteld tot een keuken. Deze werkwijze sluit naadloos aan op de behoefte van snelle productie voor een voortvarende wederopbouw. Voor Bruynzeel resulteert dit in glorieuze jaren.

1965 Bruynzeel telt 12.000 werknemers en 28 fabrieken in 14 landen.

1967 Bergen op Zoom wordt de nieuwe locatie voor de productie van vloeren, keukens, kasten en potloden.

1982 Door recessie en overheidsbezuinigingen verliest Bruynzeel gedeeltelijk het markt-leiderschap. Er ontstaat een noodzakelijke opsplitsing van het concern in Bruynzeel deuren, vloeren, potloden, systeemwanden, kunststoffen en keukens. Bruynzeel Keukens maakt zelfstandig een doorstart met 250 medewerkers.

2000 Bruynzeel Keukens is een bloeiende onder-neming die tot nu toe ruim 15 miljoen keukens heeft geproduceerd.

200265 jaar na de introductie van de originele Piet Zwart-keuken brengt Bruynzeel Keukens de keuken opnieuw uit als moderne klassieker. Het authentieke ontwerp wordt voorzien van hedendaags kookcomfort en wint prompt de KIM Award voor meest vernieuwende keuken- en interieurontwerp.

2003 Jan des Bouvrie en Gerard van den Berg ontwerpen beiden een keuken voor Bruynzeel Keukens ter gelegenheid van het 105-jarig bestaan van Bruynzeel Keukens.

2004 Bruynzeel Keukens wint de Retail Innovatieprijs 2004. Uit het juryrapport van de Stichting Retail Jaarpijs: “In alle opzichten een geslaagd voorbeeld van de manier waarop innovatie kan leiden tot tevreden klanten, medewerkers en aandeelhouders.”

2005Introductie Bruynzeel BASIC, een nieuwe lijn extra voordelige keukens die klanten in 30 minuten zelf samenstellen.

2006Bruynzeel introduceert een greeploze keukenlijn.Momenteel werken er 600 medewerkers bij Bruynzeel Keukens. Bruynzeel Keukens heeft een unieke winkel keten met een eigen productiebedrijf en is daarnaast een actieve en sterke partner in de professionele markt.

6 7Bruynzeel Keukens Historie

GERARD VAN DEN BERGIn 2003 ontwerpt Gerard van den Berg naar aanleiding van het 105-jarig bestaan de keuken Karakter. Deze keuken kenmerkt zich door de vele functionele details en de stoere uitstraling.

MONIQUE KOCHANOWSKIMonique Kochanowski is onze huisontwerper. Haar favoriete ontwerp is de Accent Exacta, een keuken met lichte kleuren en natuurlijke materialen. Hierbij waren zon, zee en strand haar inspiratie-bron. Monique heeft diverse Bruynzeel-keukens ontworpen.

JAN DES BOUVRIEBruynzeel Keukens en Jan des Bouvrie werken al langer succesvol samen. Jan des Bouvrie heeft diverse keukens voor Bruynzeel Keukens ontworpen zoals de Module 100 naar aanleiding van het 100-jarig bestaan, van Bruynzeel Keukens.

PIERRE CARDINIn 1974 ontwerpt de Franse modekoning Pierre Cardin een keuken voor Bruynzeel Keukens. Deze keuken kenmerkt zich door de gewaagde kleur stellingen en de bijzondere handgrepen, namelijk de hoofdletter C.

KHO LIANG IEKho Liang Ie is één van de meest vooraanstaande industrieel ontwerpers die Nederland heeft gekend (o.a. Schiphol). In 1965 ontwerpt Kho Liang le voor Bruynzeel Keukens de Aquila-keuken, een hangende keuken. Een topontwerp op het gebied van ergonomie en ruimte-lijk effect. Lopen, rekken en bukken wordt tot een minimum teruggebracht en alles bevindt zich binnen reik- en werkhoogte.

PIET ZWARTIn 1937 ontwerpt Piet Zwart de inmiddels bekende ‘Bruynzeel-Keuken’. In 2002 heeft Bruynzeel Keukens dit ontwerp opnieuw uitgebracht in een moderne versie. Piet Zwart werd in 2002 uitgeroepen tot ‘ontwerper van de 20e eeuw’.

onze ontwerpers

Voor een keukenontwerp kunnen we bij Bruynzeel Keukens een beroep doen op onze eigen ontwerpers. Ook internationale topontwerpers tekenen voor Bruynzeel Keukens. Altijd met één uitgangspunt: u, de gebruiker. En met één streven: blijven verrassen met eigentijdse vormen, nieuwe materiaalcombinaties en praktische vondsten.

8 9Bruynzeel Keukens Ontwerpers

Bruynzeel-keukens blinken uit in functionaliteit. Een Bruynzeel-keuken is dan ook nooit alleen maar mooi, in elk ontwerp staat het gebruiks gemak voorop. En omdat iedereen z’n keuken anders gebruikt, hebben we een heleboel slimme dingen bedacht. Speciaal tegen kleine kinderhandjes of om meer ruimte te creëren of om een beter overzicht te houden in uw keuken. Sommige slimmigheidjes zitten standaard in elke Bruynzeel-keuken, andere kunt u bij bestellen. Mooi van buiten, slim van binnen. Dat is handig opbergen, veilig koken en comfortabel genieten.

slim van binnen

22 23Bruynzeel Keukens Slim van binnen

Stel uw eigen keuken samen

Snel, slim en voordelig

Het principe is eenvoudig: u stelt uw eigen keuken samen. Daarmee wint u alvast tijd. En dus geld. U stelt zelf uw keuken samen uit een vast aantal onderdelen. Veel losse elementen houden we steeds op voorraad, zodat we uw keuken snel en slim kunnen maken. Zo houden we de levertijd kort en de prijs laag. Er is al een BASIC-keuken vanaf € 1850,-.

Zelf kiezen

Elke Bruynzeel Keukens-showroom beschikt over een Bruynzeel BASIC-collectie. In een apart gedeelte van de winkel stelt u in minder dan 30 minuten uw eigen keuken samen. Vijf weken later kan uw nieuwe keuken al bij u thuis worden geleverd en gemonteerd. Snel, voordelig én in de vertrouwde Bruynzeel Keukens-kwaliteit. Dus ook: met 10 jaar garantie.

Uw eigen stijl

Het zal u verrassen hoeveel combinaties er mogelijk zijn met een select aantal basisonderdelen. Zo heeft u de keuze uit vijf basisopstellingen en tien stijlen keukendeuren, die allemaal weer leverbaar zijn in verschillende kleuren en met diverse grepen. Zo is het wel heel gemakkelijk om uw BASIC-keuken aan te passen aan uw eigen stijl.

Voorbeeldkeukens

Om u op ideeën te brengen hebben we op de volgende pagina’s enkele voorbeeldkeukens voor u samengesteld. Bij de keukens staat precies vermeld uit welke onderdelen ze bestaan. U vindt deze voorbeeldkeukens ook in de Bruynzeel BASIC-winkel. Kom eens langs bij Bruynzeel Keukens. Daar kunt u zien hoe handig Bruynzeel BASIC werkt.

Opstellingen

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een Bruynzeel-keuken. Dus hebben we gezocht naar een extra voordelige manier om keukens te maken. Mét behoud van de vertrouwde Bruynzeel-kwaliteit. De oplossing is Bruynzeel BASIC.

Vanaf weken levertijd!510 jaar garantieOntwerptijd 30 minutenVanaf € 1850,-

Grepen

Spoelbakken

Deuren

Kleuren

Rechte opstelling Parallel-opstelling Hoekopstelling(linksom)

Hoekopstelling(rechtsom)

U-opstelling

26 Bruynzeel BASIC 27

Hoe benut je veel, heel veel vierkante meters in stijl? Door adembenemend design te combineren met maximale werk- en

opbergruimte. Deze keuken heeft een extra groot spoel- en werkeiland, aan de geïntegreerde tafel kunnen gasten meteen

aanschuiven. Dankzij de volledig symmetrische opstelling voelt de keuken rustig en harmonieus, terwijl achter de deurtjes

enorm veel bergruimte schuilt. De bodem van de kasten is van glas, waardoor ze zowel van binnen als aan de onderzijde

fraai zijn verlicht. De fronten zijn wengé gekleurd, geïnspireerd op de prachtig donkere, bijna zwarte houtsoort. Het 10 cm

dikke RVS blad zorgt voor een fraai industrieel accent. Ruim baan voor verfijnde smaak.

designline Romance Massief Optima

ruim baan voor verfijnde smaak

Het extra robuuste blad contrasteert

mooi met het diep gekleurde wengé.

Uniek detail: in de volledig glazen

kastbodem is verlichting verwerkt.

Dit geeft een prachtig lichteffect,

zowel in de kast als eronder.

106 107

alle mogelijkhedenbekijken

designline

Romance Massief Optima

P. 133

“De kookliefhebber bij ons in huis ben ik. Dus toen het tijd werd voor een nieuwe keuken heb ik me helemaal verdiept in de mogelijkheden. Ik wilde een stoere keuken, zonder tierlantijntjes. Nou, dat is gelukt! Giethoorn heet-ie. Grappig, want de grepen en het blad doen me inderdaad wel een beetje aan de scheepvaart denken. Helemaal perfect is dat de apparatuur die ik heb uitgekozen naadloos in de keuken is verwerkt. Maatwerk, waardoor het nu echt mijn keuken is.” André de Vogel, Stadskanaal

“een stoere keuken, helemaal op

maat gemaakt”

In de halfhoge kast zijn de koelkast,

vriezer, oven en magnetron verwerkt.

Uniek voor deze keuken zijn de metalen grepen

die liggen verzonken in de kastdeuren.

52 53

alle mogelijkhedenbekijken

classicline

GiethoornP. 122

classicline Giethoorn

bewonder!Mag je keuken er anders uitzien? Strakke lijnen, met een sprekend uiterlijk en een

goed doordacht innerlijk? Realiseer die wens en kom eens langs om de topontwerpen

van Bruynzeel Keukens te bewonderen. Er is keus te over. Bovendien zijn alle fronten,

werkbladen, handgrepen en apparatuur met elkaar te combineren. Wat ons betreft

moet iedereeen namelijk kunnen zeggen: Bruynzeel, dat is voor mij gemaakt. Loop dus

eens binnen bij één van de vele Bruynzeel showrooms.

Voor het aanvragen van de

brochure, het complete winkel-

overzicht en de koopzondagen

belt u 0164 285209 of kijkt u op

www.bruynzeelkeukens.nl

NL: Almere | Amersfoort | Amsterdam-Buitenveldert | Amsterdam-Villa Arena | Apeldoorn | Barendrecht | Bergen op Zoom | Breda | Bunnik | Delft | Den Haag | Deventer Dordrecht | Groningen | Haarlem | Harderwijk | Heerlen | Hengelo | Houten | Leiderdorp | Naaldwijk | Nijmegen | Roosendaal | Rotterdam-Alexandrium | Rotterdam-Westblaak Son-Ekkersrijt | Tilburg | Utrecht | Veenendaal | Venlo | Waalwijk | Werkendam BE: Dour | Jambes | Jette | Schoten | Sint-Genesius-Rode | Sint-Stevens-Woluwe

leef!Op zoek naar een keuken, maar dan wel één waarin geleefd mag worden? En helemaal

van nu? Steek dan je licht eens op bij Bruynzeel Keukens. Onze trendline keukens zijn

jong, ruim, praktisch én ze kunnen tegen een stootje. Keus is er te over. Bovendien zijn

alle fronten, werkbladen, handgrepen en apparatuur, met elkaar te combineren. Wat ons

betreft moet iedereen namelijk kunnen zeggen: Bruynzeel, dat is voor mij gemaakt.

Ervaar het zelf, kom eens langs bij één van de vele Bruynzeel showrooms.

Voor het aanvragen van de

brochure, het complete winkel-

overzicht en de koopzondagen

belt u 0164 285209 of kijkt u op

www.bruynzeelkeukens.nl

NL: Almere | Amersfoort | Amsterdam-Buitenveldert | Amsterdam-Villa Arena | Apeldoorn | Barendrecht | Bergen op Zoom | Breda | Bunnik | Delft | Den Haag | Deventer Dordrecht | Groningen | Haarlem | Harderwijk | Heerlen | Hengelo | Houten | Leiderdorp | Naaldwijk | Nijmegen | Roosendaal | Rotterdam-Alexandrium | Rotterdam-Westblaak Son-Ekkersrijt | Tilburg | Utrecht | Veenendaal | Venlo | Waalwijk | Werkendam BE: Dour | Jambes | Jette | Schoten | Sint-Genesius-Rode | Sint-Stevens-Woluwe

geniet!Droom je al even van een heerlijke, huiselijke keuken, waarin iedereen zich direct op z’n

gemak voelt? Laat je inspireren door de classicline keukens van Bruynzeel Keukens. Die

zijn tijdloos gezellig en stiekem helemaal voorzien van alle comfort van nu. Er is keuze

te over. Bovendien is alles, van werkblad tot deurgreep, met elkaar te combineren. Wat

ons betreft moet iedereen namelijk kunnen zeggen: Bruynzeel, dat is voor mij gemaakt.

Ervaar het zelf, kom eens langs bij één van de vele Bruynzeel showrooms.

Voor het aanvragen van de

brochure, het complete winkel-

overzicht en de koopzondagen

belt u 0164 285209 of kijkt u op

www.bruynzeelkeukens.nl

NL: Almere | Amersfoort | Amsterdam-Buitenveldert | Amsterdam-Villa Arena | Apeldoorn | Barendrecht | Bergen op Zoom | Breda | Bunnik | Delft | Den Haag | Deventer Dordrecht | Groningen | Haarlem | Harderwijk | Heerlen | Hengelo | Houten | Leiderdorp | Naaldwijk | Nijmegen | Roosendaal | Rotterdam-Alexandrium | Rotterdam-Westblaak Son-Ekkersrijt | Tilburg | Utrecht | Veenendaal | Venlo | Waalwijk | Werkendam BE: Dour | Jambes | Jette | Schoten | Sint-Genesius-Rode | Sint-Stevens-Woluwe

slim!Plannen voor een nieuwe keuken? Steek uw licht eens op bij de basicline keukens van

Bruynzeel. Die zijn mooi, compleet én leuk geprijsd. Gewoon omdat we het slim voor u

aanpakken. Bovendien is alles, van werkblad tot deurgreep, met elkaar te combineren.

Wat ons betreft moet iedereen namelijk kunnen zeggen: Bruynzeel, dat is voor mij

gemaakt. Ervaar het zelf, kom eens langs in onze showroom. Schipholweg 1 te Haarlem,

telefoon 023 5356374.

Voor het aanvragen van de

brochure, het complete winkel-

overzicht en de koopzondagen

belt u 0164 285209 of kijkt u op

www.bruynzeelkeukens.nl

NL: Almere | Alphen a/d Rijn | Amersfoort | Amsterdam-Buitenveldert | Amsterdam-Villa Arena | Apeldoorn | Barendrecht | Bergen op Zoom | Breda | Bunnik | Den Haag-Hogewal Den Haag-Maanweg | Deventer | Dordrecht | Goes | Gouda | Groningen | Harderwijk | Hengelo | Leiderdorp | Middelburg | Naaldwijk | Nijmegen | Roosendaal | Rotterdam-Alexandrium Rotterdam-Westblaak | Son-Ekkersrijt | Tilburg | Utrecht | Venlo | Vlissingen | Werkendam BE: Dour | Jambes | Jette | Schoten | Sint-Genesius-Rode | Sint-Stevens-Woluwe

NL: Almere | Amersfoort | Amsterdam-Buitenveldert | Amsterdam-Villa Arena | Apeldoorn | Barendrecht | Bergen op Zoom | Breda | Bunnik | Den Haag | Delft | Deventer Dordrecht | Groningen | Haarlem | Harderwijk | Hengelo | Heerlen | Houten | Leiderdorp | Naaldwijk | Nijmegen | Roosendaal | Rotterdam-Alexandrium | Rotterdam- Westblaak | Son-Ekkersrijt | Tilburg | Utrecht | Veenendaal | Venlo | Waalwijk | Werkendam BE: Dour | Jambes | Jette | Schoten | Sint-Genesius-Rode | Sint-Stevens-Woluwe

de nieuwe keukenstandaard van Bruynzeel

www.bruynzeelkeukens.nl

De traditie van Bruynzeel Keukens begon 110 jaar

geleden met een klein houtfabriekje. In 1937 werd

in Zaandam de eerste keuken gemaakt naar

ontwerp van Piet Zwart. Toen Piet Zwart zijn eerste Bruynzeel-keuken ontwierp, veranderde hij koken op slag in kookplezier. Hij werd niet alleen de grondlegger van de moderne keuken, maar introduceerde met zijn revolutionaire inzichten ook de combinatie van schoonheid, functionaliteit en comfort in de keuken. Een grensverleggende combinatie die we hebben vastgehouden tot op de dag van vandaag, maar dan wel met tal van eigentijdse voorzieningen en innovaties. Zoals de nieuwe en spraakmakende Bruynzeel-keukenstandaard ‘bergonomie’, die het fraaie design van elke Bruynzeel-keuken een extra dimensie geeft: onbegrensd persoonlijk gebruiksgemak.

Inmiddels is er veel veranderd op keukengebied, en Bruynzeel Keukens heeft daarin tot op de dag van vandaag het voortouw genomen. Vanzelfsprekend vindt u dat op alle fronten terug in de nieuwe collectie keukens, ontworpen door toptalenten uit binnen- en buitenland.

onze oorsprong

Bruynzeel Keukens hecht veel waarde aan een functioneel en comfortabel ingerichte keuken.

Om jarenlang van uw droomkeuken te kunnen genieten, wilt u hem zo goed mogelijk vormgeven, indelen en organiseren. Met dat voor ogen heeft Bruynzeel Keukens de nieuwe keukenstandaard ‘bergonomie’ ontwikkeld. Dit concept – met de ‘b’ van Bruynzeel – koppelt het principe van slim opbergen en het indelen in logische gebruikszones aan een doordachte ergonomie. Het resultaat is een unieke ontwerpmethode waarmee we uw keuken exact op maat kunnen realiseren. Uw gezondheid, uw activiteiten en optimaal

comfort staan daarbij centraal. En omdat u natuurlijk ook een móóie keuken wilt, brengt bergonomie uw behoefte aan design en func-tionaliteit in een perfecte balans. Zo kunt u de keukenruimte optimaal plannen met het oog op uw persoonlijke situatie. Hierdoor wordt uw keuken – groot of klein – beter toegankelijk en maakt u van uw Bruynzeel-keuken echt uw eigen gebruiksvriendelijke keuken.

“uw droom op maat” “de keukenpaskamer: uw eigen stappenplan”

Op weg naar uw droomkeuken is het voor ons van groot belang om uw achtergronden zo goed mogelijk te kennen. Via een gedegen stappenplan verzamelen we alle informatie die nodig is om bij het plannen niets aan het toeval over te laten. Eerst willen we een goed beeld krijgen van u en uw huisgenoten: wie zijn die keukengebruikers, hoe lang zijn ze, wat zijn hun gewoontes? Dan brengen we in kaart aan welke bouwtechnische eisen de keuken moet voldoen. We stemmen alle maten af op het ergonomische

profiel van de gebruikers. We bespreken welke apparaten en voor-zieningen u in de keuken wenst. En we overleggen welke vorm de keuken moet krijgen. Zo kunnen we de juiste verdeling maken in praktische keukenzones en u de meest comfortabele en func-tionele keuken aanmeten. Wanneer u de keukenpaskamer verlaat, volgt nog een laatste controle van alle eerdere stappen. En pas als u en wij het écht zeker weten, gaan we uw keuken bouwen.

1 Bevoorraden Koffie, rijst, conserven en een koelkast met gekoelde levens-middelen, alles bij elkaar 80 kg aan voorraad!

4 VoorbereidenVoorbereiding van de maaltijden: werkbestek, keukenapparatuur, maar ook kruiden horen dicht bij het werkvlak thuis.

2 OpbergenBorden, schalen, kopjes, glazen en bestek, bij elkaar ongeveer 800 liter aan volume (= 8 volle winkelwagentjes)!

3 Spoelen & Afval Kraan, vaatwasser en spoelbak: onder de spoelbak is plaats voor afvalemmers en schoonmaak-producten.

5 Koken & Bakken Gereserveerd voor kookplaat, magnetron, oven en afzuigkap. Tevens voor het opbergen van pannenset en kookgerei.

meten is weten

• 30 keer per dag van en naar de keuken- of eetkamertafel loopt

• 80 keer per dag keukendeuren en laden opent en sluit

• 50 handelingen per dag uitvoert in de keuken

• 250 kg goederen bewaart in de keuken

• 2 uur per dag doorbrengt in de keuken

• 264 meter per dag aflegt in de keuken

• 20 jaar met een keuken doet

Om tot invulling van het concept bergonomie te komen, hebben we het keukengedrag van een groot aantal gezinnen bestudeerd. Daaruit blijkt dat u gemiddeld:

Een doordachte keuze Door uw lengte te meten en te weten wie u

bent, kunnen we deze gegevens verwerken in een bergonomische oplossing.

Uw bezigheden in de keuken vergen nogal wat van uw lichaam. U loopt, stopt,

draait, buigt en strekt. Kortom, u bent constant in beweging. Om het u daarbij

zo makkelijk mogelijk te maken, is uw Bruynzeel-keuken ergonomisch volledig

verantwoord. En dat merkt u elke dag weer. Want u verkort de loopafstanden

met 25%, u benut de opbergruimtes tot wel 55% beter en u vermijdt onnodige

kniel- en strekbewegingen. Uiteindelijk belast u uw lichaam dus aanzienlijk

minder en bereikt u veel meer comfort.

Visuele Identiteit | Brand Identity

Advertenties Bruynzeel Keukens Wervings Advertentie Bruynzeel Keukens

Merkboek Bruynzeel Keukens

Brochure Bruynzeel Keukens

Advertenties Bruynzeel Keukens

Page 51: Crossmarks Corporate Brochure 2012

de perfecte combinatie van comfort en functionaliteitBruynzeel

onze oorsprongDe traditie van BRUYNZEEL KEUKENS begon 110 JAAR geleden met een klein hout-

fabriekje. In 1937 werd in Zaandam de eerste keuken gemaakt naar ontwerp van

PIET ZWART. Inmiddels is er veel veranderd, maar Bruynzeel Keukens is eigenlijk

altijd zichzelf gebleven. Met een verrassend assortiment keukens, uniek Neder-

lands fabrikaat in eigen huis, bijzondere keukenontwerpen van onze eigen talenten

en ook van topontwerpers uit binnen- en buitenland. Toen Piet Zwart zijn eerste

Bruynzeel-keuken ontwierp, veranderde hij koken op slag in kookplezier. Hij bleek

niet alleen de grondlegger van de moderne keuken, hij introduceerde met zijn

revolutionaire inzichten ook de combinatie van SCHOONHEID, FUNCTIONALITEIT

en COMFORT in de keuken. Een GRENSVERLEGGENDE COMBINATIE die we hebben

vastgehouden tot op de dag van vandaag, maar dan wel met allerlei eigentijdse

voorzieningen en tal van slimme innovaties. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken

niet alleen mooi is, maar ook een genot om mee te werken. Want hoe fraai een

Bruynzeel-keuken ook oogt, in elk ontwerp staat het gebruiksgemak voorop.

Flexibele lade-indeling met RVS bestekschalenZelfs de volste lade sluiten met één vingerbeweging.

Flexibele lade-indeling voor kruiden en bestekKeukenhulp om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Massief beuken lade-inzet inclusief bestek Al het bestek compleet en netjes bij elkaar in één lade.

Flexibele lade-indeling voor kruiden en bestekKeukenhulp om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

slim van binnen, een doordachte keuze

DE FEITEN SPREKEN VOOR ZICH:

u bewaart tot 250 kilo goederen in uw keuken

u benut gemiddeld 2,7 m3 opbergruimte

u loopt elke dag ongeveer 30 keer van en naar de keuken(tafel)

u opent of sluit uw keukenladen en -deuren ruim 80 keer per dag

u voert dagelijks zeker 50 handelingen uit, zoals groenten

spoelen en snijden, brood smeren, koffie zetten, enz.

u bukt zo’n 50 keer per dag (in een keuken zonder laden)

Uw bezigheden in de keuken vergen dus nogal wat van uw

lichaam. U loopt, stopt, draait, buigt en strekt. Kortom, u bent

constant in beweging. Om het u daarbij zo makkelijk mogelijk

te maken, zijn Bruynzeel-keukens altijd slim van binnen. Hoe

slim? Dat kunt u helemaal zelf bepalen: er zijn tientallen slimme

keukenoplossingen, en die kunt u geheel naar eigen inzicht

combineren. Handig van Bruynzeel Keukens...

Dat Bruynzeel Keukens zoveel waarde hecht aan een functioneel en comfortabel ingerichte keuken, heeft alles te maken met

de dagelijkse praktijk. Allereerst heeft u in uw keuken natuurlijk de ruimte nodig. Maar u bent er ook veel actiever dan u denkt.

••••• •

Piet nostalgisch genieten van modern kookgemak

NL: Almere | Amersfoort | Amsterdam-Buitenveldert | Amsterdam-Villa Arena | Apeldoorn | Barendrecht | Bergen op Zoom | Breda | Bunnik | Den Haag | Delft | Deventer Dordrecht | Groningen | Haarlem | Harderwijk | Hengelo | Heerlen | Houten | Leiderdorp | Naaldwijk | Nijmegen | Roosendaal | Rotterdam-Alexandrium | Rotterdam- Westblaak | Son-Ekkersrijt | Tilburg | Utrecht | Veenendaal | Venlo | Waalwijk | Werkendam BE: Dour | Jambes | Jette | Schoten | Sint-Genesius-Rode | Sint-Stevens-Woluwe

met Bruynzeel Keukens en Neff InbouwapparatenWonen in de wolken

gezien op tv!Giethoorn De keuze van Mirjam en WinfriedMirjam: “Ik kan nog nauwelijks geloven dat we echt bezig zijn met de bouw van ons eigen droomkasteel. De Giethoorn past perfect bij de beoogde sfeer: stoer, robuust en toch eigentijds en comfortabel.”

Greeploos Optima De keuze van Marijke en WimWim: “Ons droomhuis vormt één geheel met de omgeving, zonder barrière tussen buiten en binnen. De Greeploos Optima sluit volledig aan bij dat uitgangspunt. Ik kan niet wachten tot we hartje winter met het hele gezin warm en geborgen in de grote leefkeuken zitten.”

Accent Optima De keuze van Roely en TheoRoely: “We bouwen drie woningen ineen, een huis waarin drie generaties zelfstandig kunnen leven. Onze keuken wordt een trefpunt voor iedereen. De Accent Optima is licht, ruim en praktisch. Alle bewoners zullen zich erin thuisvoelen.”

Ancona Country De keuze van Lolita en RoyRoy: “Door de Italiaanse achtergrond van Lolita ontstond het idee voor een Toscaanse Villa. Met hoge plafonds, veel licht én een woonkeuken. De Country-keuken heeft precies de warmte en tijd-loosheid voor de avondvullende etentjes waar we zo naar uitkijken.”

Bruynzeel Keukens sponsort samen met Neff Inbouwapparaten het RTL4-programma ‘Wonen in de wolken’ en ú profiteert. U krijgt nu tijdelijk 35% korting op de droom-keukens van tv! Kiest u in uw nieuwe Bruynzeel-keuken vier Neff inbouwapparaten, dan ontvangt u ook nog eens een Neff stoomsysteem t.w.v. € 449,- gratis.*

Nu 35% korting op de Bruynzeel-keuken uit ‘Wonen in de Wolken’

Bij aanschaf van vier Neff apparaten

Neff stoomsysteem t.w.v. € 449,- gratis

Nu op RTL4‘Wonen in de wolken’ is de nieuwe reality serie waarbij vier gezinnen anderhalf jaar worden gevolgd bij de ontwikkeling van hun droomhuis. De deelnemers zijn geselecteerd uit duizenden inzendingen en werken op dit moment aan de realisatie van hun ideale woning. Volg het hele bouwproces, van kavel tot keukeninrichting, elke zondag van 16.15 uur tot 16.45 uur tot medio december op RTL4.

De vier tv-keukensBij een droomhuis hoort een droomkeuken, daarom is Bruynzeel Keukens sponsor van ‘Wonen in de wolken’. De vier gezinnen bouwen totaal verschillende woningen en hebben hun eigen keukenwensen. De vier Bruynzeel-keukens van hun keuze zijn nu verkrijgbaar met 35% korting!

Gratis Neff stoomsysteemKoken, koelen en afwassen is hemels met Neff inbouwapparatuur. Kiest u voor een van de tv-keukens, dan ontvangt u bij aanschaf van vier Neff aparaten een Neff stoomsysteem t.w.v. € 449,- gratis. Dit drukloos stoomsysteem past naadloos in uw Bruynzeel-keuken en maakt stomen met smaak en veelzijdig en gezond koken op meerdere niveaus mogelijk.

*Vraag naar de voorwaarden

35% kortingop de Bruynzeel-keukens uit ‘Wonen in de Wolken’ + gratis Neff stoomsysteem t.w.v. € 449,-**bij aanschaf van 4 Neff inbouwapparaten, vraag naar de voorwaarden.

Bruynzeel Keukens en Neff gezien op RTL4?Profiteer nu van de unieke ‘Wonen in de wolken’-actie!

handig!nu bij aanschaf van een keuken het jubileumpakket:Orgalux producten naar keuze t.w.v. 1050,- voor 105,-Blumotion in uw keuken massief beuken snijplank

+

++

opgeruimd!nu bij aanschaf van een keuken het jubileumpakket:Orgalux producten naar keuze t.w.v. 1050,- voor 105,-Blumotion in uw keuken massief beuken snijplank

+

++

mooi!nu bij aanschaf van een keuken het jubileumpakket:Orgalux producten naar keuze t.w.v. 1050,- voor 105,-Blumotion in uw keuken massief beuken snijplank

+

++

Profiteer nu en Bel 0900-10dagenHoe werkt de keuken bel 10-daagse? Heel eenvoudig. Bel 0900-1032436 (lokaal tarief) . Maak met één van onze adviseurs een afspraak bij een Bruynzeel keukenshowroom bij u in de buurt. Bij aanschaf van een keuken krijgt u al deze waanzinnige aanbiedingen, onvoorstelbare kortingen en supervoordelen uit deze folder. Kortom: 10% belkorting op uw keuken + het gratis 10-daagse belpakket bestaande uit: gratis Nespresso Professional ES 50 - gratis thuismontage - gratis Blumotion - gratis vaatwasser - gratis Orgalux en 10 jaar garantie. Bellen tegen lokaal tarief. Wij staan u alle dagen van 10.00 tot 22.00 uur te woord.

één TELEfOONTjE LEvERT u 10% BELKORTING EN EEN EXTRA vOORDEEL Op TOT wEL e4500!

0EuRO10 dagEN laNg*

VaatwaSSErExtra luxE, SuPErSchOON

0EuRO10 dagEN laNg*

thuISMONtagEallES OP zIjN PlaatS BIj u thuIS

0EuRO10 dagEN laNg*

Orgalux OPgEruIMd Staat NEtjESt.w.V e 1000,-

0EuRO10 dagEN laNg*

NESPrESSO PrOfESSIONal ES 50 VOOr EEN PErfEct KOPjE ESPrESSO t.w.V e 275,-

0EuRO10 dagEN laNg*

BluMOtIONStIllE ladEN VOOr EEN StIllE KEuKEN

10%BELKORTING

op alle keukens

*bij aankoop van een keuken. Aanbiedingen zijn niet van toepassing op ons BASIC-assortiment. Vraag naar de voorwaarden in de showroom.

+ gratis 10-daagse belpakket ter waarde

van maximaal

e4500

(=0900-1032436)

10%AFSPRAAKKORTING

op alle keukens

+ gratis 10-daagse belpakket ter waarde

van maximaal

€4500Aanbiedingen zijn niet van toepassing op ons BASIC-assortiment. Vraag naar de voorwaarden.

10-daagseVan 26 oktober t/m 4 november: de keuken 10-daagse.

Maak ’n afspraak en pak uw voordeel!

keuken26OKTOBER

DONDERDAG

27OKTOBER

vRIjDAG

30OKTOBER

MAANDAG

31OKTOBER

DINSDAG

1NOvEMBER

WOENSDAG

3NOvEMBER

vRIjDAG

28OKTOBER

zATERDAG

29OKTOBER

zONDAG

2NOvEMBER

DONDERDAG

4NOvEMBER

zATERDAG

keukenBel 10-daagse

Bel van 25 mei t/m 3 juni voor een afspraak met Bruynzeel Keukens. Bij aankoop van een keuken ontvangt u: 10% belkorting + het gratis 10-daagse belpakket bestaande uit:

gratis Nespresso Professional ES 50 - gratis thuismontage - gratis Blumotion gratis vaatwasser - gratis Orgalux en 10 jaar garantie.

10 jaar garantieBij Bruynzeel Keukens geven we altijd een garantie

van maar liefst 10 jaar op al onze keukens. Jarenlang Bruynzeel plezier!

10%BELKORTING

op alle keukens

+ gratis 10-daagse belpakket ter waarde

van maximaal

e4500

26mEI

vRIjDAG

27mEI

zATERDAG

30mEI

DINsDAG

31mEI

wOENsDAG

1juNI

DONDERDAG

3juNI

zATERDAG

28mEI

zONDAG

mEIEXTRA OpEN!

25HEmELvAART

29mEI

mAANDAG

2juNI

vRIjDAG

Profiteer nu en Bel 0900-10dagenHoe werkt de keuken bel 10-daagse? Heel eenvoudig. Bel 0900-1032436 (lokaal tarief) . Maak met één van onze adviseurs een afspraak bij een Bruynzeel keukenshowroom bij u in de buurt. Bij aanschaf van een keuken krijgt u al deze waanzinnige aanbiedingen, onvoorstelbare kortingen en supervoordelen uit deze folder. Kortom: 10% belkorting op uw keuken + het gratis 10-daagse belpakket bestaande uit: gratis Nespresso Professional ES 50 - gratis thuismontage - gratis Blumotion - gratis vaatwasser - gratis Orgalux en 10 jaar garantie. Bellen tegen lokaal tarief. Wij staan u alle dagen van 10.00 tot 22.00 uur te woord.

één TELEfOONTjE LEvERT u 10% BELKORTING EN EEN EXTRA vOORDEEL Op TOT wEL e4500!

0EuRO10 dagEN laNg*

VaatwaSSErExtra luxE, SuPErSchOON

0EuRO10 dagEN laNg*

thuISMONtagEallES OP zIjN PlaatS BIj u thuIS

0EuRO10 dagEN laNg*

Orgalux OPgEruIMd Staat NEtjESt.w.V e 1000,-

0EuRO10 dagEN laNg*

NESPrESSO PrOfESSIONal ES 50 VOOr EEN PErfEct KOPjE ESPrESSO t.w.V e 275,-

0EuRO10 dagEN laNg*

BluMOtIONStIllE ladEN VOOr EEN StIllE KEuKEN

10%BELKORTING

op alle keukens

*bij aankoop van een keuken. Aanbiedingen zijn niet van toepassing op ons BASIC-assortiment. Vraag naar de voorwaarden in de showroom.

+ gratis 10-daagse belpakket ter waarde

van maximaal

e4500

(=0900-1032436)

Aanb

iedi

ngen

zijn

nie

t van

toep

assi

ng o

p on

s BA

SIC-

asso

rtim

ent.

Vraa

g na

ar d

e vo

orw

aard

en in

de

show

room

.

10-daagseVan 26 oktober t/m 4 november: de keuken 10-daagse.

Maak ’n afspraak en pak uw voordeel!

keuken26OKTOBER

DONDERDAG

27OKTOBER

vRijDAG

30OKTOBER

MAANDAG

31OKTOBER

DiNSDAG

1NOvEMBER

WOENSDAG

3NOvEMBER

vRijDAG

28OKTOBER

zATERDAG

29OKTOBER

zONDAG

2NOvEMBER

DONDERDAG

4NOvEMBER

zATERDAG

10%AfSpRAAKKORTiNG

op alle keukens

Visuele Identiteit | Brand Identity

Wonen in de wolken Bruynzeel Keukens

Slim van binnen Bruynzeel Keukens

10-daagse Bruynzeel Keukens

105 jaar actie Bruynzeel Keukens

Page 52: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Wil je meer weten over de specifieke mogelijkheden van FusionBranding en wat Crossmarks voor je retailmerk kan betekenen? Bel dan naar Albert Top 06-54223897 of mail [email protected].

Samen naar een maximaal resultaatFusionBranding vereist een vernieuwingsgezinde grond houding en resultaatgerichte mentaliteit. Wij zijn alvast oneindig nieuwsgierig en bereid tot elk experi ment. Omdat patroondoorbrekende ideeën het meest gebaat zijn bij een gestructureerde werkwijze wordt voor elk project een team en een plan van aan - pak op maat opge steld. In het plan van aanpak ligt de nadruk op zowel de inhoud en uitvoering als op het in een organisatie beno digde draagvlak om een veran -dering te kunnen realiseren. We willen dus niet alleen mooie dingen maken, maar vooral zorgen voor een maximaal resultaat.

Word het retailmerk dat je altijd al wilde zijn

Page 53: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 54: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 55: Crossmarks Corporate Brochure 2012
Page 56: Crossmarks Corporate Brochure 2012

Crossmarks

Postbus 530 5201 AM ’s­Hertogenbosch De Gruyter Fabriek Veemarktkade 8 5222 AE ’s­Hertogenbosch

T 073 69 005 55 F 073 69 005 56 E [email protected]

ABN AMRO 44.66.32.023 K.v.K. Oost­Brabant 17127354 BTW NL809155047B01

www.crossmarks.nl

Versterk je merk