Blauw Geel'38 Clubblad 43-35

12
1 DINSDAG 29 mei 2012 UITGAVE NR 35 JAARGANG 43. GEACHTE LEZERS, Allemaal ook zo lekker genoten van het zomerse weer??!! Komend weekend staat het TAARTENTOERNOOI op het programma en zoals u al eerder hebt kunnen lezen is het dan heerlijk druk op het sportpark met al die jonge voetballertjes. Zondag uiteraard de finale van de penaltybokaal en de trekking van de jeugdloterij. In dit nummer de definitieve eindstand van de jeugdloterij. En er werden in totaal 15.300 loten verkocht. Prima gedaan!! Het vaandelteam wist afgelopen zondag wederom te winnen. De meeste toernooien zitten er op en dus kan er genoten gaan worden van vrije tijd en klaarmaken voor de vakantie. Volgende week het laatste clubblad van dit seizoen al weer.. Fijne week allemaal en tot de volgende keer………………………..

description

Transcript of Blauw Geel'38 Clubblad 43-35

Page 1: Blauw Geel'38 Clubblad 43-35

1

Page 2: Blauw Geel'38 Clubblad 43-35

2

SUPPORTERSCLUB SEIZOEN 2010 /2011 Donderdag 31 mei Be Quick 1887 – Blauw Geel’38/OtterW Aanvang: 19:30 uur.

Vertrek supportersbus vertrekt om 16:00 uur! Voor eventuele informatie kun je contact opnemen met Frans v Breugel: tel.nr.:0413-366710

R U B R I E K SV BLAUW GEEL’ 38/OW ~ RKSV NUENEN 6-1(1-0) HALF DOZIJN DOELPUNTEN IS NUENEN TE MACHTIG Maandag 28 Mei, Nederland baat op deze tweede Pinksterdag in een brandende zon. Zo ook dus het Veghelse Prins Willem-Alexander Sportpark waar het duel voor een plaats in de volgende nacompetitieronde tussen Blauw Geel en Nuenen plaats vind. Ondanks de hitte zijn toch zo’n 700 toeschouwers aanwezig, onder hen o.a. Erwin Koeman (Koeman’s zoon Len speelt bij Nuenen) en Harrie Blokhuis, hopend op een aantrekkelijk duel. Nuenen moest winnen om nog een ronde verder te mogen, Blauw Geel had aan een gelijkspel voldoende. Blauw Geel mag de aftrap verrichten maar al snel is duidelijk dat de spelers veel last hebben van de warmte of zijn het toch zenuwen….. Een terug speelbal wordt door doelman Sander Maas pardoes in de voeten van een Nuenen speler geschoven, gelukkig zonder verdere gevolgen. In de 6e minuut is het diezelfde Sander Maas die met een reflex Nuenen van het openingsdoelpunt afhoud. Een voorzet van Nuenens linkerflank werd nl bij de tweede paal hard op doel gekopt. Sander bokste de bal terug het veld in. Twee minuten later had de Nuenense doelman een reflex nodig om zijn doel schoon te houden. Ook nu was het een kopbal maar dan vanuit een vrije trap. De bal ging over de lat en Blauw Geel restte slechts een corner. In de 13e minuut zien de toeschouwers de eerste mooie, snelle en goed uitgevoerde aanval. Een aanval van Blauw Geel waarbij Enis Genc aan de basis staat. Hij speelt de bal breed op Mehmet Dingil die de bal meteen doorgeeft de diepte in op Enis. Hij trekt door naar de achterlijn om vervolgens voor te zetten. Bij de eerste paal tikt Alexander Mols de bal tussen de benen van de doelman door in het doel: 1-0. In de 21e minuut nog een klein kansje voor Blauw Geel maar Alexander Mols wacht te lang waardoor de doelman kan redden. In de 25e minuut ontstaat een gevaarlijke situatie recht voor het doel bij Blauw Geel op de rand van het strafschopgebied. Mehmet Dingil had met een sliding de bal weggewerkt maar nam en passant een Nuenen speler mee. Scheidsrechter Witlox floot een Nuenen dacht al aan een penalty maar Dhr. Witlox legde de bal er buiten. De vrije trap caramboleerde via en Blauw Geler over de achterlijn en de daarop volgende corner werd na een scrimmage door Nuenen over de achterlijn gewerkt. Nuenen krijgt in de 43e minuut nog een kansje

Page 3: Blauw Geel'38 Clubblad 43-35

3

maar de inzetten zijn te slap om Sander Maas te verontrusten. In de 44e minuut een opmerkelijke gebeurtenis. De Blauw Geel defensie staat slecht opgesteld en Nuenen stuurt een bal over hun rechterflank de diepte in. Een Nuenen speler lijkt alleen op het doel af te kunnen maar Doelman Sander Maas is ver uit zijn doel en uit het strafschopgebied als hij de bal wil koppen en de speler raakt. Een fluitsignaal volgt en de Blauw Geel aanhang denkt al aan een rode kaart voor Sander. De grensrechter staat echter (ook) met zijn vlag in de lucht en geeft aan voor Blauw Geel. Blauw Geel krijgt een vrije trap en niet geheel duidelijk is vanwaar deze beslissing……Bij Nuenen wil men dan ook verhaal halen bij grens- en scheidsrechter. Kort daarna is het rust. Blauw Geel keert zonder wijzigingen terug uit de kleedkamers. Francois Gesthuizen heeft dan ook geen enkele reden om te wisselen. In de 46e minuut loopt Murat Korkmaz tegen een snel gegeven gele kaart aan maar hij zal zich verder nog zeer positief laten gelden. In de 54e minuut gebeurd dat voor de eerste keer. Murat krijgt recht voor het doel de bal aangespeeld van de naar binnen getrokken Enis Genc. Murat besluit tot een schot en de bal vliegt binnen: 2-0. Eerlijkheidshalve moet wel worden vermeld dat de Nuenense doelman er niet al te best uit zag bij zijn optreden. Binnen vier minuten gaat het duel op slot, als dat bij de 2-0 al niet was. Mustafa Guler komt van de rechterflank het strafschopgebied binnen als hij de doelman te ver voor zijn doel ziet staan. Hij heeft een bijna perfecte lob in huis, bijna perfect want de bal komt via de lat terug het veld in alwaar Alexander Mols de bal gemakkelijk in het lege doel kan tikken: 3-0. De lob van Mustafa had beter verdient. In de 59e minuut wordt Nuenen nog harder afgestraft. Roy v Lokven soleert in of meer door het strafschopgebied als hij door de doelman wordt neergelegd. Scheidsrechter Witlox aarzelt geen moment en fluit voor een penalty. Roy gaat deze nemen en doet dat koelbloedig: 4-0. Bij deze stand begint Francois Gesthuizen te wisselen: in de 67e minuut wordt Mustafa Guler vervangen. In de 68e minuut laat Murat zijn klasse zien als hij van een meter of vijftig de doelman verrast. Deze staat nl ver voor zijn doel maar Murats inzet gaat feilloos over hem heen tegen de netten: 5-0. Nog voor de aftrap wordt Murat voor een publiekswissel vervangen en in zijn plaats komt Mounir Biyadat. Zeg maar Koud in het veld, evenals vorige week, drukt hij ook weer zijn stempel in dit duel. Hij tekent nl in de 70e minuut uit een rebound voor de 6-0 door de bal hard en hoog in de kruising te werken. In de 71e minuut Blauw Geel’s derde en laatste wissel: Enis Genc wordt vervangen door Nick vd Berk. De wedstrijd is allang gespeeld en Nuenen kan in de 75e minuut nog een ere treffer aantekenen: 6-1. Iets waar Francois Gesthuizen zich nog over kan ergeren, maar dat tekent zijn instelling. Voor het laatste fluitsignaal gebeurt er niet veel meer, Nuenen blijft voetballen en deelt nog wat spelde prikken uit, Blauw Geel gebruikt de ontstane ruimte slecht, maar Who cares???? Het arbitrale gespan ziet geen reden om extra tijd bij te trekken en het duel eindigt dan ook op tijd. Blauw Geel boekt een op voorhand niet gedachte hoge overwinning daar waar een gelijkspel al voldoende was geweest. Ondanks het warme weer viel er veel te genieten voor de toeschouwers en was het nooit een saai duel. Het is ook duidelijk dat Blauw Geel sinds de winterstop is gegroeid, mede ook door een ander systeem, en ook door de

Page 4: Blauw Geel'38 Clubblad 43-35

4

komst, de terug keer, van Murat Korkmaz en Mustafa Guler. Twee ras echte Blauw Gelers die het team de juist aanvulling bezorgde. Complimenten echter voor het hele team en technische staf want samen hebben ze aan deze groei gewerkt. Wie weet dus heeft Blauw Geel wel degelijk iets te zoeken in de TOP-klasse, maar we moeten nu stap voor stap verder. De volgende stap is dan ook de halve finale van de nacompetitie waarin in een tweeluik gespeeld gaat worden tegen de eerste ronde winnaar van de Hoofdklasse C: Be Quick 1887 uit Haren/Groningen. Donderdag 31 Mei speelt Blauw Geel in Groningen, Zondag 3 Juni speelt men thuis. Als men weer zo’n team prestatie kan neer zetten als vandaag maakt men zeker een kans op de finale…… Mannen Proficiat met de grootse overwinning, de manier waarop was indrukwekkend, en succes voor het volgende duel. Opstelling sv Blauw Geel’ 38: Doel: Sander Maas, Achterhoede: Mehmet Dingil, Stephan Dekkers, Jeroen Minneboo, Sten v Vessem, Middenveld: Enis Genc (71e min. Nick vd Berk), Mustafa Guler (67e min. Joost Janssen), Murat Korkmaz (68e min. Mounir Biyadat), Guus Peters, Voorhoede: Alexander Mols, Roy v Lokven Scheidsrechter: Dhr. R. Witlox uit Berlicum Ass. Scheidsrechters: Dhr. G. van Kuijlenborg en Dhr. J. van Pommeren Vierde Official: Dhr. K. Mandemakers Kaarten: Geel: sv Blauw Geel’ 38: 46e min. Murat Korkmaz Nuenen: 59e min. Dave Voogd NOG EEN MEDEDELING VAN HUISHOUDELIJKE AARD: De Supportersbus vertrekt Donderdagmiddag 31 Mei zoals gebruikelijk vanaf het Prins Willem-Alexander Sportpark om 16.00 uur. Voor eventuele informatie kun je contact opnemen met Frans v Breugel: tel.nr.: 0413-366710

Page 5: Blauw Geel'38 Clubblad 43-35

5

B ~ R U B R I E K W E D S T R IJ D V E R S L A G E N

EEN ZEER GESLAAGD B5 TOERNOOI IN TONGELRE Met een zonnetje en een stevig windje, zijn we op tijd naar Tongelre gegaan. Totaal 13 man, helaas wat afzeggingen, maar gelukkig wilde Jasper Stakenburg meedoen, waarvoor onze dank. Verder waren we versterkt met een goede( vrijwillige) grensrechter Michael. Het complex van Tongelre is geheel vernieuwd, een mooi nieuw clubgebouw en 2 kunstgrasvelden (veld 2 en 3) Veld 1 moest nog aangelegd en ingezaaid worden. Daarnaast liggen de velden twee meter boven de normale toegangswegen, wat een raar gezicht is. Van tevoren waren we gewaarschuwd, want er deden bijna alleen maar B1 en B2 elftallen uit de omgeving mee. EVV Eindhoven B1 We boden goed partij en hadden zelfs nog kans op een doelpunt en dat 2 minuten voor het einde, twee mannen van ons rennen met de bal richting keeper, alleen de voeten deden net niet helemaal wat het hoofd bedacht en belandde de bal in de handen van de keeper in plaats van het net. EVV kreeg in de laatste seconde nog een kans en die scoorde zij wel (met een hakballetje). We hoefden niet eens meer af te trappen. Dat is frustrerend, zelf een goede kans verprutsen en toch nog verliezen. VV Acht B2 Met het gevoel van de vorige wedstrijd gingen we tekeer tegen Acht. Achterin zat het potdicht en werd het een middenveld spel. Totdat keeper Niels een verre uittrap naar zijn broer Thom schoot en die scoorde, uit een 1 tegen 1 situatie. Het 2e doelpunt kwam ook uit een counter en weer Thom. Zo eindigde dit in 2-0 DVS B3Je zag dat wat jongens moe begonnen te worden (Chiel raakte geblesseerd) en DVS kon net als ons geen vuist maken en bleef het dus 0-0 sv Meterik B1De jongens hadden uitgerekend dat als ze zouden gelijk spelen of verliezen konden ze naar huis en het zwembad lokt dan toch wel. Maar dan zie je toch wel de winnaars mentaliteit, want na 3 minuten scoorde Jorn met een listig balletje, aangegeven door Lars. Meterik probeerde wel, maar wij braken regelmatig gevaarlijk uit. Uit één zo’n aanval scoorde Mark een prachtige goal. Hierna werd Mark uit de wedstrijd “getikt” en hadden we geen reserves meer. We speelden de wedstrijd goed uit en moesten afwachten wat de EVV tegen DVS zou doen. EVV won met 3-0, dus wij speelden voor de 3e en 4e plaats tegen de nummer 2 uit de andere poule. Sommeren B2Alleen de nummer 3 zou een prijs krijgen, dus we wilden wel, alleen liepen enkele jongens op hun tandvlees. Wij (ouders en trainers) vonden dat we goed partij boden. Sommeren kreeg weinig kansen tot 4 minuten voor het eind. Er was een moment van onoplettendheid tussen voorstopper en laatste man, hier profiteerde de kleine snelle spits van en scoorde de 0-1. Hierna werd het vuur aan de scheen gelegd bij Someren, wij gingen één op één spelen achterin en in de laatste minuut stuurde wij ook de laatste man en keeper naar voren. Someren wist de bal te onderscheppen en wij waren net te laat om een doelpunt te voorkomen. De aftrap hoefde niet meer en zo eindigde deze wedstrijd in 0-2. Al met al een zeer geslaagd toernooi, waar we uiteindelijk 4e zijn geworden van de 10 ploegen. Prachtige prestatie jongens !! Eric

Page 6: Blauw Geel'38 Clubblad 43-35

6

P R O G R A M M A P U P I L L E N

ZATERDAG 2 JUNI E-TOERNOOI: teams E8 tot en met E16 om 09.00 uur aanwezig zijn, einde toernooi om 12.45 uur teams E1 tot en met E07 om 13.30 uur aanwezig zijn, einde toernooi om 17.15 uur ZONDAG 3 JUNI F-TOERNOOI: teams F10 tot en met F13 + Heerenveen, Ajax, PSV, AZ, Twente en Feijenoord om 09.00 uur aanwezig zijn, einde toernooi om 12.45 uur teams F01 tot en met F09 om 13.30 uur aanwezig zijn, einde toernooi om 17.15 uu

P R O G R A M M A J U N I O R E N

vrijdag 1 juni 2012 extra aktiviteit Kampioenreceptie

zaterdag 2 juni 2012 toernooi Blauw Geel'38/OtterW C3 mogelijk toernooi in Ysselsteyn toernooi Blauw Geel'38/OtterW MC1 toernooi VCR Veenendaal

zondag 3 juni 2012 toernooi Blauw Geel'38/OtterW C3 toernooi Ysselsteyn

Page 7: Blauw Geel'38 Clubblad 43-35

7

R U B R I E K W E D S T R IJ D V E R S L A G E N

MB-TOERNOOI BIJ V.V. HELVOIRT Op de zonnige zaterdag van het afgelopen Pinksterweekend vertrok onze eigen meisjes C-team naar Helvoirt. Bij de plaatselijke V.V. was daar een meisjes B-toernooi georganiseerd met in totaal 7 deelnemende teams. Toernooien zijn altijd erg leuk om het seizoen mee af te sluiten dus dit toernooi kon niet op ons lijstje ontbreken. De eerste wedstrijd mochten wij aantreden tegen Nemelaer MB1. Maar wat waren onze tegenstandsters groot!!! De wedstrijd begon rommelig en we moesten erg wennen aan de fysiek sterkere tegenstander. Dit was toch wel even anders voetballen dan tegen een meisjes C-team. Toch bleven de meiden volhouden en als een team hard werken. Uiteindelijk zagen de meiden van Nemelaer toch een kansje om een doelpunt te maken. De meiden van Blauw Geel hadden ook nog een kans om te scoren maar die werd helaas niet benut. De eerste wedstrijd met 1-0 verloren. Een half uurtje later stond onze 2de tegenstanders van de dag alweer klaar op het hoofdveld van de vereniging. Ditmaal was het OSC ’45, dit meidenteam hadden we van te voren al zien spelen tegen een andere tegenstander. Zouden we hier een doelpuntje kunnen forceren? Met een geheel nieuwe en verrassende opstelling gingen we er weer tegenaan. De achterhoede stond goed zijn mannetje(of vrouwtje?), het middenveld heeft weer flink wat sprintjes van voor naar achter en weer terug gerend en voorin hebben onze meiden toch een paar kansjes gehad op te scoren. Maar helaas weer een doelpunt voor ons. Het harde werken werd niet beloond. OSC’45 scoorde wel waardoor de stand weer op 1-0 kwam. Toen was het tijd voor het “kratje-van-het-latje-schieten”. Het beste meidenteam wist in 45 pogingen de krat 4 keer van de lat te schieten. Dat moesten wij toch beter kunnen? Zoë schoot tijdens haar eerste poging meteen een krat van de lat, dat gaf goede moed. Helaas wist Carmen pas bij de laatste poging een tweede krat van de lat te schieten. Het bleek toch iets moeilijk te zijn dan gedacht. Het was zo gezellig op het toernooi en de tijd vloog om.

Page 8: Blauw Geel'38 Clubblad 43-35

8

We waren bijna vergeten dat we om 17.00 uur de laatste wedstrijd in de poule moesten spelen tegen Diessen MB1. In deze wedstrijd lukte het ons om te scoren, eindelijk. Helaas voor ons scoorde Diessen ook een doelpunt wat de stand op 1-1 bracht. Door dit gelijkspel zijn we derde geworden in onze poule dat betekende dat we geheel onverwacht door mochten naar finales. Door de pittige wedstrijden en het warme weer kregen we hier en daar wat last van vermoeidheid en blessures. Het lukte ons niet langer om op te boksen tegen weer een nieuwe tegenstander. Uiteindelijk was de uitkomst van deze dag erg positief. Allereerste natuurlijk een supergezellige dag voor het team en begeleiding. Een derde plek op het toernooi, een tweede plek bij het “kratje-van-de-lat-schieten” en ook nog eens de WINNAAR van de sportiviteitprijs! Meiden we zijn super trots op jullie! Ouders hartelijk dank voor het rijden! Volgende week nog een toernooi in Veenendaal en dan is het seizoen voor MC1 echt ten einde.

SV BLAUW GEEL'38 JEUGDLOTERIJ

TOP 15 LOTENVERKOPERS

STAND GEMETEN OP ZONDAG 20 MEI 2012

aantal loten naam elftal

1 680 JORDY PETIT E-15 2 560 Brandon van Uden C-05 3 540 Noor van Rijbroek F-M9 4 400 Yoeri Snoeck F-03 5 200 Tijme v.d. Broek F-04 6 181 Cas Jansen D-01 7 180 Noud Sigmans E-01 8 160 Koen v.d.Staaij F-07 8 160 Jilano Soedamah E-04 10 140 Lynn Roffel F-M9 11 120 Hidde Kohlen E-08 11 120 Denise Becks E-08 13 82 Mike van den Broek E-15 14 60 Janne Herwig E-09 15 52 Gina Groenewoud F-M9

Page 9: Blauw Geel'38 Clubblad 43-35

9

VERJAARDAGSKALENDER

WIJ FELICITEREN de jarige leden in de periode 29 mei t/m 5 juni 2012

29 mei Jasper Buijs

Redouane Elbarki Loet Schol

30 mei Selim Aydin Rien v.d Boogaart Niels v. Grunsven Theo v.d. Hofstad Stijn v.d. Ven

31 mei Stefan Coppens Api Karacus Barry Verhallen

1 juni Jason Aljuma Thom v.d. Berg Ozan Kahraman Jimmy Lijnse Zekeriye Metin Reginald Passon Frank Tunissen

P U P I L L E N - R U B R I E K

GROEPSLEIDERS. D-afdeling: Leo Kats Schapenweide 40 � 351656 [email protected] E-afdeling: Bert Ravesteijn Meeuwdonk 55 � 352284 [email protected] Rene Derksen Moerven 228 �354887 [email protected] F-afdeling: Wilco van Beljouw Acacialaan 42 � 344054 [email protected] Hans v Doornmalen Zeven Eikenlaan 17 � 343664

[email protected] Coördinator Pupillen: Herman de Wilde Marterweide 36 � 366988 [email protected] AFMELDEN VOOR WEDSTRIJDEN OP ZATERDAG Afmelden voor de wedstrijd op zaterdag dient bij de leider van het team te gebeuren. Afmelden kan tot uiterlijk woensdagavond 20.00 uur . Blijkt op woensdagavond dat een team onvoldoende spelers heeft voor het spelen van hun wedstrijd, dan neemt de leider tot uiterlijk donderdagavond contact op met de groepsleider. De groepsleider kan dan voor aanvulling zorgen. Afmelden per mail mag natuurlijk ook, hierbij gelden dezelfde regels als hierboven. AFMELDEN VOOR TRAININGEN : Bij de trainer van je team. Trainingsdagen en tijden worden door de trainer bekendgemaakt. VOETBAL IS EEN TEAMSPORT . Degene die twee keer zonder afmelden wegblijft, wordt voor twee wedstrijden geschorst. Aan de ouders/verzorgers wordt een brief gestuurd. Laat je leider/trainer en team niet in de steek houd je aan de regels van het afmelden. OP TIJD AANWEZIG ZIJN. Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor wedstrijden en trainingen. Bij trainingen: 15 minuten voor aanvang van de training. Bij thuiswedstrijden: 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Bij uitwedstrijden: 10 minuten voor vertrektijd welke in het clubblad wordt vermeld.

Page 11: Blauw Geel'38 Clubblad 43-35

11

W E D S T R IJ D V E R S L A G E N E AFDELING BLAUW GEEL E13 3E OP TOERNOOI VAN SCMH Op een zonovergoten sportpark mochten een middag lekker voetballen in Mariaheide. De échte sportievelingen kwamen op de fiets, maar er is natuurlijk ook iets voor te zeggen om energie te sparen voor de wedstijden ;-) De eerste wedstrijd moesten we aantreden tegen E16 van Blauw Geel. Een tegenstander die we uit de competitie niet kenden. Omdat het korte wedstrijdjes waren (tweemaal zeven en een halve minuut) kon ieder doelpunt beslissend zijn. We hadden direct veel druk op de tegenstander en kwamen redelijk vlot op 1-0 door een doelpunt van Abdi. Even later maakte een speler van E16 hands vlak bij het eigen doel. Niels V. benutte koel de toegekende strafschop. Daarna kwam E16 terug tot 2-1 en leek het nog even lastig te worden. Gelukkig kon E13 in de laatste seconde van de wedstrijd de 3-1 scoren. De tweede wedstrijd tegen het thuis spelende SCMH E3 was veel lastiger. SCMH combineerde direct fraai en we werden stevig terug gedrongen op eigen helft. Zo af en toe kwamen we er toch goed uit en langzaam maar zeker ontstond er een mooi duel met veel inzet van beide kanten. SCMH opende de score en gaf daarna geen echt grote kansen weg, hoewel we de druk wel langzaam opvoerden. In de tweede helft kon Niels R. met een lange rush op links helemaal doorstomen naar het doel van SCMH en de gelijkmaker aantekenen. Een terechte uitslag. Daarna moesten we nog tegen Keldonk E1 en DAW E4: beiden tweedejaars E-teams en dat was te merken. Met veel inzet konden we beide ploegen goed tegen houden. Mathys groeide tegen Keldonk uit tot man of the match met schitterende reddingen, maar het mocht niet baten. Keldonk won met 2-0 en dat was terecht. Ook DAW bond ons met 2-0 aan de zegekar. In dat laatste duel stroomde de energie wat uit het team tot in de laatste vijf minuten. Toen ontstonden er nog een paar echte goede kansen, maar helaas bleven die onbenut. Een derde plek en het beste team van de eerstejaars E-teams. Prima voorbereiding op het taartentoernooi. F AFDELING BLAUW GEEL F4 WINT TOERNOOI BIJ WILHELMINA BOYS IN BEST. Afgelopen zaterdagmiddag ging Blauw Geel F4 op bezoek bij Wilhelmina Boys om weer een toernooi te spelen.Omdat onze jongens in een F4-poule was ingedeeld met tegenstanders die in lagere klasse speelden,was de verwachtingen van de trainers uiterst hooggespannen.De eerste wedstrijd was tegen Best Vooruit F4 en ging ook moeizaam.De kansen werden gecreeërd door de spelers van Blauw Geel F4,maar helaas werden die ook vaak gemist.Toch won Blauw Geel F4 met 1-0 door een afstandschot van Max,na een corner van Yannick.De 1e wedstrijd speelden we niet slecht,maar helaas hadden onze spitsen te lang de tijd nodig gehad om te handelen of was de scherpte niet goed.De tweede wedstrijd was tegen Wilhelmina Boys F4.We gingen steeds beter voetballen en we creëerden ook heel veel kansen. We wonnen deze wedstrijd met 2-0 door doelpunten van Reda en Harmouda. De derde wedstrijd was tegen Oirschot Vooruit F4 en bij deze wedstrijd werd het maar liefst 6-0.

Page 12: Blauw Geel'38 Clubblad 43-35

12

Ondanks het warme weer gingen de spelertjes van Blauw Geel F4 fel op de bal jagen om de bal te veroveren. De eerste 2 kansen werden meteen benut door Harmouda en Reda.De 3-0 werd gescoord door weer Harmouda. Yannick maakte de 4-0 en Tijme de 5-0.De laatste doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door weer Yannick. De laatste wedstrijd moesten we tegen OJC Rosmalen F8.Deze tegenstander had ook alle drie de wedstrijden gewonnen en deze wedstrijd was dus ook voor beide teams beslissend om de 1e plaats te veroveren bij een overwinning. Helaas voor OJC Rosmalen speelde onze F4 de beste wedstrijd van het toernooi en met goed combinatievoetbal won onze Blauw Geel F4 dikverdiend met 3-0.In deze laatste wedstrijd waren onze verdedigers beslissend voor de overwinning. Roy maakte de 1-0 met een knappe afstandsschot. Max ging Roy nadoen en schoot van afstand hard op de goal van de tegenstander. Omdat de bal onhoudbaar tegen de touwen ging,maakte Max de 2-0.De mooiste goal was van de onvermoeibare Harmouda,die met een lange rush(van ver)van eigen helft eerst 3 man passeerde om daarna een mooie één tweetje te maken met Tijme en ook nog de keeper van OJC Rosmalen passeerde. Wat een aanwinst is Harmouda voor de nieuwe Blauw Geel F1!!! Jongens heel goed gedaan!!! Dit toernooi is wat het niveau betreft een stukje lager dan wat we gewend zijn. Maar we hebben vandaag heel veel mooie dingen laten zien op het veld en dat is ook goed voor de ontwikkeling. Deze week gaan we voor het laatst trainen op de woensdag- en vrijdagavond. Vrijdagavond gaan we tot 18.45u trainen en daarna snel douchen om naar de kampioensreceptie te gaan om gehuldigd te worden voor het mooie seizoen wat we beleefd hebben. Zondag nog de taartentoernooi bij Blauw Geel en hopelijk kunnen we voor de 3e keer op een toernooi weer de hoofdprijs winnen. De trainers Harold,Youssef en Noimin.