BlackandBlanche catalogus 2012

11
& E Collectie Herfst/Winter 2012

description

BlackandBlanche consumer brochure AW2012

Transcript of BlackandBlanche catalogus 2012

& ECollectie Herfst/Winter 2012

& E-2-

Hou je wel van een kleurrijke outfit maar twijfel je soms of alles wel goed bij elkaar past?

Black&Blanche biedt je de oplossing: ColorPassPort. Wij zijn een fashion color brand dat staat voor KLEUR. Durf kleur dragen en combineren! Je kan ons vertrouwen, kleurenwiskunde is ons vak.

Black & Blanche start met beenmode voor vrouwen, mannen en kinderen. Maar nog meer kleurrijke collecties staan op onze agenda.

Ideëen? Laat het ons weten.

B Y E B Y E G R I J S

KLEUR IS HET N I E U W E Z W A R T

www.blackandblanche.com -3-

VooR aLLE tREnDKLEUREn En BIJPassEnDE KLEUREn, ga naaR BLaCKanDBLanCHE.CoM

& E-4-

Herken je dit? Ben je in een

kleurrijke bui? Wil je graag je

petrolblauwe trui aan, maar weet

je niet welke kleuren erbij te

combineren? Black&Blanche

biedt je hulp: ColorPassPort

(CPP). onze CPP toont je op een

eenvoudige wijze welke kleuren

matchen met de trendkleuren van

het huidige seizoen.

Hoe kan je de ColorPassPort te

pakken krijgen?

gRatIs bij aankoop van 2

paar Black&Blanche kousen.

gRatIs bij registratie van je

e-mailadres op

blackandblanche.com

KooP het in een

Black&Blanche winkel

voor € 9,95.

ColorPassPort

www.blackandblanche.com -5-

RUNS & ROSESFrivole barokbloemen kleuren onze Runs&Roses. Heel dank-baar om te combineren met andere s tukken. Voor een fashionista-look ga je qua kledingkleur iets gedurfder en meer contrasterend. Zeker meenemen op die citytrip naar Milaan, Londen, Parijs, new York of tokio.

FASHIONISTA

Mustard

& E-6-

FACE JONESonze Face Jones ziet er op het eerste gezicht basic uit. Maar de linkerkous draagt een opvallende geisha print. Zo kijken je benen terug.

Aubergine

www.blackandblanche.com -7-

BLACK EYED KNEESMiss Elegantie 2012. Met een satijnen strik alsof je benen een cadeau zijn voor de wereld. En dat zijn ze natuurlijk. De boord boven de knie laat je nonchalant fronsen. De strik geeft bovendien een afslankend effect.

& E-8-

COZZY OSBOURNEonze Cozzy osbourne maakt de winter gezellig met haar lijnenspel. Dat combineert transparantie met stiksel in reliëf. Komt helemaal tot haar recht boven je knie maar je kan ze ook afgezakt dragen, bvb. over een skinny jeans.

ROMANTISCH

www.blackandblanche.com -9-

BARBRA STRIPESANDWil je het graag wat strakker, kies dan voor het horizontale lijnen-patroon van onze Barbra stripesand. Beschikbaar in 7 kleuren. gebruik ze als een harmonica: afgezakt of tot boven de knie. Helemaal opgetrokken komen de lijnen volledig tot hun recht.

& E-10-

TRACEY STRAPMANVerticale semi-transparante lijnen klimmen tot aan de boord-met-strikje van onze tracey strapman. Een pittig detail dat zowel je kousen ophoudt als de aandacht vasthoudt.

SPORTIEF

www.blackandblanche.com -11-

DOLLY KNOTSstijlvol en elegant maar niet zonder een obligate knipoog. alles is een spel, nietwaar? We raden aan het stukje boven de knie nonchalant te dragen. staat je grandioos boven je laarzen.

BUSINESS

& E-12-

ALANIS CHAUSSETTEHet kleine hippe zusje in de

familie is eigenlijk een mash-up van patronen die zorgen voor afwisselende transparantie. Komt met frulletjes aan de boord en in 7 kleuren. supertrendy om deze alanis Chausette in je pumps te dragen.

www.blackandblanche.com -13-

JOE SOCKERskater en roller girls opgepast: deze sportieve hoge kousen hebben gekleurde strepen boven de knie en speelse stiksellijnen eronder. gaan perfect met sneakers of met iets klassiekers. Hoedje af voor wie ze aandurft met fluo sportschoenen.

& E-14-

MEAT LOvE Voor meisjes die op wolkjes lopen en dat willen tonen, hebben we onze Meat Love. Een frullerige boord omarmt de benen.

strass-steentjes vormen een hartje aan de buitenkant van het onderbeen. MeatLove laat alle hartjes sneller slaan.

www.blackandblanche.com -15-

ERIC STRAPTONDe lijnen in de Eric strapton zijn soberder en symmetrischer dan die van de Rolling stripes. Deze kous doet beheerst frivool aan. Een klassieker in wording wie ze aandurft met fluo sportschoenen.

& E-16-

TAKE DADnog een gouden oude die we hedendaags hebben opgefrist: de take Dad. Een klassiek klein ruitjespatroon met een perfect passende accentkleur over de boord, hiel en teen. gewoon, omdat je zulke details leuk vindt.

CASUAL

www.blackandblanche.com -17-

JOHNNY DASHspikkels, stippen en bolletjes in 8 kleurencombinaties. Dat is onze Johnny Dash. De man die op kousevoeten vraagt of jij zijn June wilt zijn. En, wat denk je?

& E-18-

THE ROLLING STRIPESthe Rolling stripes met zijn ringen in verschillende kleuren en diktes doen denken aan de ringen van Jupiter. Ze combineren makkelijk met bijna een heel universum aan kleuren en kleren. Reken the Rolling stripes tot de meest uitbundige mannenkousen.

BUSINESS

www.blackandblanche.com -19-

ra-company - ambachtsstraat 15 - Tessenderlo - tel. +32 (0) 13 67 01 01 - fax +32 (0) 13 67 01 00

[email protected] - www.blackandblanche.com - @BlackandBlanche - facebook.com/BlackandBlanche

& E