Atelier Helsloot Boekje 2013

44
a telier helsloot

description

- Ontwerpen en produceren van ons sieradenmerk the age of...- Veranderen oude en ongedragen sieraden voor particulieren en juweliers - Ontwerpen nieuwe sieraden en objecten voor particulieren en bedrijven- Restaureren en repareren van sieraden en zilveren objecten - Ontwerpen en distributie van het merk Djemmy - Bemiddeling in verkoop van sieraden en horloges - Taxaties goud en zilverwerken (verzekering, successie en verkoop)- Op verzoek organiseren we damesavonden - Agent en distributie Pellikaan Timing

Transcript of Atelier Helsloot Boekje 2013

Page 1: Atelier Helsloot Boekje 2013

atelier helsloot

Page 2: Atelier Helsloot Boekje 2013

Ik heb mijn vak weer terug...!Na bijna een jaar uit het straatbeeld van Utrecht verdwenen te zijn (wat was dat een groot besluit) krijg ik vaak de vragen "wat doe je nou eigenlijk" en "hoe gaat het?".

Wat doe je nou eigenlijk?

Ontwerpen, creëren en verkopen!Het is de tijd van de verdieping en bezinning, zo lijkt het. Kopen van een kant en klaar sierraad, gelukkig doen we dat nog, maar in ere herstellen en glimlachen naar de historie, liefde en emotie achter een sieraad maakt mensen blij. Marie en ik hebben het grote voorrecht hier iedere dag mee bezig te zijn. Het creëren van nieuwe sieraden uit ‘vergeten sieraden’.

We worden iedere dag geprikkeld iets nieuws te bedenken, ook op technisch vlak. Het werken met onze specialisten is echt geweldig. We vragen ze voorstellen en aanpassingen te doen op onze ontwerpen die ronduit uitdagend zijn. We zijn erg trots op onze makers, allen met hun eigen talent en specialisme. Door hun kunnen we grensverleggend werken.

Buiten dat we oude en ongedragen sieraden veranderen, zijn we agent van Pellikaan Timing, gemaakt door Hubert Pellikaan, geweldige horloges. En dan hebben we natuurlijk ook ons eigen merk The Age of… en het nieuwe merk Djemmy.

Ik wil u bedanken, u geeft ons de mogelijkheid te doen waar we goed in zijn in ons Atelier. Kom langs in Muiden en laat u inspireren door

Page 3: Atelier Helsloot Boekje 2013

onze diversiteit aan losse edelstenen, parels en fournituren.

Dan ziet u ook... ze heeft haar vak weer terug! Ik wens u veel kijkplezier bij het lezen van deze brochure.

Maar hoe gaat het eigenlijk…?

...Het gaat goed, het werkzame leven en privé leven is enorm veranderd. Het leven en werken in Muiden aan de Vecht is heerlijk. Het geweld van water en wind, zeilen, masten en alles dat langs varen zijn een enorme inspiratie bron, maar ook een rustpunt voor me.

Het gaat goed...!

Dineke Helsloot

Page 4: Atelier Helsloot Boekje 2013
Page 5: Atelier Helsloot Boekje 2013

Zou je meegaan als...?

Inmiddels is het alweer een jaar geleden toen Dineke mij de vraag stelde, “Zou je meegaan als...”. Hier heb ik niet lang over na hoeven denken.

Onze creativiteit komt nu echt tot uiting. Ondertussen studeer ik nog door voor Rhino, 3D tekenen op de PC, waardoor onze ontwerpen later rechtstreeks vanuit de PC naar onze maker gestuurd kunnen worden. Dit zal in de toekomst aanzienlijk veel tijd schelen. Ook ben ik afgestudeerd Gemmoloog, dit is het determineren van edelstenen.

Mijn baan is nu veel dynamischer geworden. Ik cross het hele land door, naar onze specialisten. Een goudsmid smeed, een zetter doet microscopisch zetten en dan hebben we nog een rijgster, graveur en mallenmaker/gieter. Zo kan een ontwerp in handen zijn geweest van vijf verschillende makers. Hierdoor kunnen wij de optimale kwaliteit behalen omdat iedereen doet waar die goed in is. En ik begeleid dat! Met heel veel plezier. Dus meegaan naar Muiden was niet zo’n straf...

...ik blijf!

Marie Efferink

Page 6: Atelier Helsloot Boekje 2013
Page 7: Atelier Helsloot Boekje 2013

Wat doen we in ons ?atelier

Page 8: Atelier Helsloot Boekje 2013

Model MuzeHandgemaakte ringen met ebbenhout of ivoor binnenkant en een mantel van 18 krt goud. Deze ringen kunnen we ook zetten met uw eigen briljanten.

Page 9: Atelier Helsloot Boekje 2013

We doen onder andere...

• Ontwerpen en produceren van ons sieradenmerk The Age of...

• Veranderen oude en ongedragen sieraden voor particulieren en juweliers

• Ontwerpen nieuwe sieraden en objecten voor particulieren en bedrijven

• Restaureren en repareren van sieraden en zilveren objecten

• Ontwerpen en distributie van het merk Djemmy

• Bemiddeling in verkoop van sieraden en horloges

• Taxaties goud en zilverwerken (verzekering, successie en verkoop)

• Op verzoek organiseren we damesavonden

• Agent en distributie Pellikaan Timing

Page 10: Atelier Helsloot Boekje 2013

Model Li l ium van The Age of... Handgemaakte ringen van zilver en goud. De cabochon geslepen edelstenen zijn omringt door briljanten. Gezet in rosé of geelgoud € 1895,- Heeft u wel eens gedacht aan het gebruiken van u oude sieraden tot het maken van een compleet nieuw sieraad? Dit model “Lillium” bijv. kunnen wij voor u vervaardigen evenals elk ander sieraad van u eigen oude sieraden en/of stenen.

Page 11: Atelier Helsloot Boekje 2013

Model GauraZilveren handgemaakte ring met een citrien, blauw topaas en briljant, gezet in 18 karaat geel of roségouden zetting € 1695,-Ook met andere kleurstenen te vervaardigen.

Page 12: Atelier Helsloot Boekje 2013

ZinniaVeel van onze sieraden krijgen vrouwelijke bloemennamen mee. Zo ook deze ringen serie “Zinnia”. Deze serie word vervaardigd in zilver, geelgoud, roségoud, parels, briljant en edelstenen. Zinnia is een zeer kleurige oud Hollandse bloem, die Dineke geïnspireerd heeft tot maken van deze collectie. Prijzen vanaf € 29,- t/m € 998,-

Page 13: Atelier Helsloot Boekje 2013

Aanschuifringen uit de serie “Zinnia”, zilver vanaf € 29,- goud. Vanaf € 195,-Grote entourage ringen model “Strelitzia” € 1995,-

Briljant ring model “Dianthus” € 1395,-. Solitairringen model “Ying” zilver met goud. Vanaf € 895,-Eigentijdse zegelringen in zilver met goud uit de serie “Ellements”. Vanaf € 449,-

Page 14: Atelier Helsloot Boekje 2013
Page 15: Atelier Helsloot Boekje 2013

CallaFotomodel linker pagina: Collier uit de serie “Calla”. Grote barokparels met de hand vervaardigd combinatie zilver met goud op 120 cm. € 1795,- Daarnaast: Handgemaakte hanger met oa. handgesneden jade Boeddha, koraal en onyx. € 2250,-Rechter pagina: Ringen uit de serie “Calla”. Handgemaakte ring met grote barokparel. Gezet in 18 karaat gouden zetrand. Vanaf € 1995,- Het afgebeelde collier was een klassiek parelsnoer, deze is in opdracht van een klant vervaardigd tot een modern lang parel collier.

Page 16: Atelier Helsloot Boekje 2013

Streven naar PerfectiePellikaan Timing sinds 2009 “een uit de hand gelopen hobby”.

Hubert “Ik zocht al een tijd naar het ideale horloge. Na veel kijken besloot ik het zelf te proberen. Er volgde schetsen, ik probeerde wat uit….het resultaat: de "Flying Dutchman". Een puur functionele handopwinder geïnspireerd op de klassieke horloge traditie. Na het eerste horloge, volgde de eerste serie van 20 stuks die zo waren uitverkocht. Nu was de hobby echt uitgelopen. Ik ging variaties maken, waaronder de automatische versie, ontwerpen van verschillende wijzerplaten en horlogekasten. Het duikhorloge staat hoog op mijn wishlist.

Hubert Pellikaan van Pellikaan timing maakt kwalitatief hoogwaardige mechanische horloges. Alle horloges zijn waterdicht. De gebruikte materialen zijn van topkwaliteit: kasten van roestvrijstaal, saffierglas met antireflectie, Zwitserse oa. ETA uurwerken met hoogwaardige afwerking. Assemblage, afregeling en kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door Hubert Pellikaan zelf.

Handopwinding € 890,- Automaat vanaf € 1490,- tot de

roségouden versie € 15.000,-

Op verzoek organiseert Hubert Pellikaan lezingen over zijn horloges.

Vraag naar de mogelijkheden.

Page 17: Atelier Helsloot Boekje 2013

Wat betekent Atelier Helsloot voor jou?

Ik ken Dinie, (zo noemen we Dineke thuis) als super hardwerkende vrouw, altijd gezellig en een ontzettende sfeermaker. Er gebeurt altijd wat. We hebben veel inspirerende gesprekken, er komt altijd wat uit. De ene keer hebben we het over mogelijke dealers, dan weer over wijzerplaten, dan weer over rotors (onderdeel van een uurwerk).

Toen Dinie in aanraking kwam met mijn horloges, was ze zo super enthousiast, ze wilde beslist wanneer, ze een atelier had, het merk Pellikaan Timing gaan distribueren.

Het is goed dat we elkaar tegen zijn gekomen en zoals ze zelf zegt, we staan met Pellikaan Timing aan de voet en we gaan naar de Top.

Hubert Pellikaan

Page 18: Atelier Helsloot Boekje 2013

Zin in iets ?aNDERS Ik heb nog zoveel sieraden...

Page 19: Atelier Helsloot Boekje 2013

[ Ik draag het niet (meer) ]

# Mijn smaak is veranderd #? Verkopen / Omsmelten ?

- Emotionele waarde -! Wij maken er wat moois van !

Page 20: Atelier Helsloot Boekje 2013

Wat betekent Atelier Helsloot voor jou?

Ik ken Dineke vanuit Muiden. Toen ze me vertelde dat ze oude sieraden veranderde, dacht ik....Ik heb ook sieraden waar ik niets mee doe. We hebben een afspraak gemaakt en heerlijk gebrainstormd onder het genot van een glas wijn. Intussen heb ik al zoveel weer in ere hersteld. Het zijn stuk voor stuk prachtige sieraden geworden, die ik nu weer met plezier draag. Één daarvan is nu al mijn lievelingsring. Hier zijn allemaal briljantjes in verwerkt die uit oude sieraden komen die iets zeggen over mijn leven. Ik liep de gracht af, ik had de ring om en de tranen sprongen me in de ogen, ik was zo ontzettend blij. Alles is erin verwerkt wat me lief en dierbaar is.

Carla DomburgPR Marketing-Communications

Sevenstar Yacht Transport

Page 21: Atelier Helsloot Boekje 2013

Wat betekent Atelier Helsloot voor jou?

Atelier Helsloot heeft dit collier gemaakt wat ik nu draag. Voorheen was dit een oud oorijzer van mijn oma die behoorde tot de Zeeuwse kledendracht. Ik vond het jammer dat het al jaren in een doos lag. Geheel vrijblijvend heb ik Atelier Helsloot gevraagd wat ik ermee kon doen.

Zie hier het resultaat: een uniek parelcollier.

De gouden stikken zijn tussen het parelcollier ge-regen in combinatie met hout en de keurmerken. Niets is verloren gegaan. Ik ben er ontzettend blij mee en draag het met grote trots.

Mila VrinsFirst Impression Shop

Page 22: Atelier Helsloot Boekje 2013

Wat betekent Atelier Helsloot voor jou?

10 jaar geleden is mijn lieve moeder aan de nare gevolgen van borstkanker overleden. Ze was dol op sieraden, waardoor er een enorme collectie overbleef van veel waarde. Echter, de emotionele waarde was vele malen hoger. Het was alleen een collectie die ik niet zou gaan dragen waaronder haar serie poezensieraden (grote liefde van mijn moeder). Ik vertrouwde Dineke de collectie toe, met het verzoek er iets moois mee te doen. Resultaat is een prachtige collectie geworden waarbij de emotionele waarde in tact is gebleven. Dank jullie wel voor de warme ontvangst, aandacht en vooral… de gerestylde sieraden van mijn geliefde moeder.

Sabine BleijenbergEvent manager FC Utrecht

10 jaar geleden is mijn lieve moeder aan de nare gevolgen van borstkanker overleden. Ze was dol op sieraden, waardoor er een enorme collectie overbleef van veel waarde. Echter, de emotionele waarde was vele malen hoger. Het was alleen een collectie die ik niet zou gaan dragen waaronder haar serie poezensieraden (grote liefde van mijn moeder). Ik vertrouwde Dineke de collectie toe, met het verzoek er iets moois mee te doen. Resultaat is een prachtige collectie geworden waarbij de emotionele waarde in tact is gebleven. Dank jullie wel voor de warme ontvangst, aandacht en vooral… de gerestylde sieraden van mijn geliefde moeder.

Page 23: Atelier Helsloot Boekje 2013

Wat betekent Atelier Helsloot voor jou?

Ik was mijn briljanten oorbel verloren en tja… wat doe je met de overgebleven oorbel? Dineke heeft een aantal ontwerpen gemaakt waaruit mijn man een keuze heeft gemaakt. Hij heeft besloten dat dit de ultieme trouwring moest worden. Heel spannend want ik wist niet wat het ging worden. Op mijn huwelijksdag heb ik de ring voor het eerst omgedaan. Iedere dag ben ik zo blij dat ik haar weer om mag. Het is voor mij de "ring der ringen".

Emily Story

Wat betekent Atelier Helsloot voor jou?

Ik was mijn briljanten oorbel verloren en tja… wat doe je met de overgebleven oorbel? Dineke heeft een aantal ontwerpen gemaakt waaruit mijn man een keuze heeft gemaakt. Hij heeft besloten dat dit de ultieme trouwring moest worden. Heel spannend want ik wist niet wat het ging worden. Op mijn huwelijksdag heb ik de ring voor het eerst omgedaan. Iedere dag ben ik zo blij dat ik haar weer om mag. Het is voor mij de "ring der ringen".

Emily Story

Page 24: Atelier Helsloot Boekje 2013

Wat betekent Atelier Helsloot voor jou?

Al tijden had ik een lotbriefj e met losse briljanten.Ik dacht dat de kwaliteit niet goed was. Dineke werd opslag gelukkig en noemde ze “Ice”.

Na een aantal tekeningen heb ik besloten de briljanten verwerkt moesten worden in een hanger en ring. De achterkant van de hanger is ajour bewerkt, dus ik kan de hanger 2 zijdig dragen. Het clipoog zorgt ervoor dat ik de hanger aan verschillende kettingen kan klikken. Echt een superset is het geworden en het kan ook nog tegen een stootje.

Wilma de BruinDirecteur Achmea academy Insuring Knowlegde

Page 25: Atelier Helsloot Boekje 2013

Wat betekent Atelier Helsloot voor jou?

Begin 2012 zijn de vertrek terminals van Holwerd en Lauwersoog vernieuwd en uitgebreid met winkelunits: “Wagenborg Plaza”. Passagiers en bezoekers kunnen hier terecht voor bloemen, boeken, tijdschriften, delicatessen van Jacobs Toet, Wijnen van J.J.C. Kwast, Kleding “1898” van Monique Collignon, schoenen van Jan Jansen én sieraden van Dineke Helsloot. Dineke heeft zich hier laten inspireren door de waddenzee, de rust en de ruimte. Daarnaast is nu ook de collectie Djemmy opgenomen. Tot groot enthousiasme van de dames in de winkels.

Ger van LangenDirecteur Wagenborg Passagiersdiensten bv

Page 26: Atelier Helsloot Boekje 2013

Atelier Helsloot met Djemmy

Dit jaar hebben wij het nieuwe merk Djemmy opgenomen in onze kapsalon. Djemmy is een sieradenlijn die door atelier helsloot is ontwikkeld. Het is een kleurrijke collectie sieraden waar je vrolijk en blij van word. Onze klanten vinden de sieraden zeer betaalbaar en worden vaak als cadeautjes voor zich zelf, voor vriendinnen, dochters en kleindochters gekocht. Het heeft voor onze kapsalon een zeer toegevoegde waarde. Kortom het is een jong en fris concept metmooie verpakkingen. We zijn er erg blij mee.

Wendelien Lintsen Lintsen Kapsalon, Alphen aan de Rijn

Page 27: Atelier Helsloot Boekje 2013

Wat betekent Atelier Helsloot voor jullie?

Met Dien hebben we “iets”. Als eerste en het belangrijkste een goede en warme vriendschap. Maar omdat vriendschap, ondernemen en creativiteit bij ons door elkaar lopen was het bijna als vanzelfsprekend dat wij een aantal producten van Atelier Helsloot in onze collectie zouden opnemen.

Wat doen wij? L.K Klein verkoopt, maar op een andere manier! Kwaliteit, originaliteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons centraal. Wij kiezen onze producten heel zorgvuldig en we stellen onszelf altijd een vraag: geloven wij hier ECHT in?

Onze exclusieve merken zijn BOLON, Barth en natuurlijk Atelier Helsloot met haar merk The Age of...

Lyanne de Kleine &Katinka Hendrikswww.lkklein.com

Page 28: Atelier Helsloot Boekje 2013

Model Dianthus Geel/rosé en witgouden solitair ringen met en zonder briljant, bepaal zelf hoe je ring er uit gaat zien. Zet er je geboortesteen, horoscoopsteen of gewoon je lievelingssteen in. Aanbieding solitairring met briljanten en kleursteen. Vanaf € 1050,- Solitairring in effen geel/rosé of witgoud. Nu van € 495,- voor € 295,- [!]Rechter pagina: Geboorte stenen staan voor de maand waarin je geboren bent. Maak je sieraad persoonlijk door de maandsteen te kiezen. Denk hierbij aan je partner, kinderen of die van je zelf. Zo wordt een sieraad een verhaal, een beleving. Het wordt Uniek.

Page 29: Atelier Helsloot Boekje 2013

Januari | Granaat Februari | Amethist Maart | Aquamari jn

Apri l | Diamant Mei | Smaragd Juni | Parel/Maansteen

Jul i |Robijn Augustus | Peridoot September | Saff ier

Oktober | Opaal/Toermali jn November | Citr ien December | Tanzaniet/Topaas

Page 30: Atelier Helsloot Boekje 2013

Model Star Ring van zilver/goud en briljant met venster emaille, ook wel “emaille de cloisonné” genoemd. Dit is een eeuwenoude en zeer arbeidsintensieve techniek. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van rasters die kaders vormen. Deze kaders worden opgevuld met emailleJe kunt er net als venster doorheen kijken. De kleur van het emaille wordt aangepast aan de edelsteen. Vanaf € 895,- tot € 1295,-

Page 31: Atelier Helsloot Boekje 2013

Wij voeren een steeds wisselende collectie van unieke sieraden waar er maar één van is. Ze komen vaak onverwachts op ons pad. Ter ere van ons 1-jarig Atelier Helsloot bestaan doen we u een paar aantrekkelijke voorstellen.

Links: Aanbieding gouden ringen met baguette geslepen citrien en amathist met briljant. Van € 3145,- voor € 2195,-

Gouden ring met baquette geslepen citrien, briljant en rookkwarts. Van € 2100,- voor € 1495,-

Model “Ivy” witgouden ring met scharnier bezet met briljant. Van € 5690,- voor € 4590,-

Model “Dianthus” Pavé bezet met biljant. Vanaf € 1050,-

Rechts: Aanbieding rosé gouden ring. Van € 1750,- voor € 1500,-

Rosé gouden ring gezet met champagne briljanten. Van € 3495,- voor € 2445,-

Page 32: Atelier Helsloot Boekje 2013

Wij hebben een groot assortiment van zilveren clipjes, sluitingen, zilveren bollen, bedels, parels, edelstenen enz.Heeft u nog een collier of hanger wat u verlengt of aangepast wenst, zoek met ons naar de mogelijkheden.

Page 33: Atelier Helsloot Boekje 2013

Maak van u hanger en collier weer een eigentijds sierraad. U kunt eenvoudig bv. uw gouden tientje, een zilveren gulden of eenoud zakhorloge aan een clipje hangen. Ook de colliers zijn zo eenvoudig aan te passen. Handgemaakte zilveren clipjes vanaf € 29,-

Page 34: Atelier Helsloot Boekje 2013

Model TumbleHandgevijlde ringen van walnotenhout in zilver, geel– of roségoud met o.a. robijn, saffier, toermalijn en smaragd. Zilver € 198,- Goud € 298,-Model “Tumble” hebben wij gecombineerd met zilveren en gouden aanschuifringen. Aanschuifringen zilveren vanaf € 29,- In geel of roségoud vanaf € 195,-

Page 35: Atelier Helsloot Boekje 2013

Model “Tumble” handgevijlde ringen van walnotenhout met zilveren en geel/rosé gouden gladomzetting met bouton zoetwaterparel. Zilver € 395,- Goud € 529,-

Page 36: Atelier Helsloot Boekje 2013

Djemmy

Ons nieuwe merk. Het is een betaalbare collectie van armbanden en colliers die wij verkopen bij Kappers en kledingswinkels ect. Het merk is ontstaan door de vraag naar een voordeligere collectie. De sieraden zijn gemaakt van alloy met kleurige stenen vanaf € 11,50. Inmiddels word Djemmy verkocht bij Kapsalon Lintzen (Alphen aan de Rijn), Wagenborg Passagiersdiensten Holwerd, Hip Muiden en Tante Jo ( Muiden). Nieuwe dealers welkom!

www.djemmy.nl

DJEMMY.nl djemmy.nl djemmy.nl

Djemmy.nl djemmy.nl djemmy.nl DJEMMY.NL djemmy.nl djemmy.nl

DDDjjjeeemmmmmmyyy...nnnlll djem m y.nl djemmy.nl

Djemmy.nl w}xÅÅçAÇÄ djemmy.nl

Djemmy.nl djemmy.nl w}xÅÅçAÇÄ Djemmy.nl djemmy.nl djemmy.nl DJEMMY.NL djemmy.nl djemmy.nl

Djemmy.nl djem m y.nl djemmy.nl

Djemmy.nl djemmy.nl djemmy.nl

Djemmy.nl djemmy.nl w}xÅÅçAÇÄ Djemmy.nl djemmy.nl djemmy.nl Djemmy.nl djem m y.nl dddjjjeeemmmmmmyyy...nnnlll Djemmy.nl djemmy.nl w}xÅÅçAÇÄ djemmy.nl w}xÅÅçAÇÄ djemmy.nl DJEMMY.NL dddjjjeeemmmmmmyyy...nnnlll djemmy.nl

DJEMMY.nl djemmy.nl djemmy.nl

Djemmy.nl djemmy.nl djemmy.nl DJEMMY.NL djemmy.nl djemmy.nl

DDDjjjeeemmmmmmyyy...nnnlll djem m y.nl djemmy.nl

Djemmy.nl w}xÅÅçAÇÄ djemmy.nl

Djemmy.nl djemmy.nl w}xÅÅçAÇÄ Djemmy.nl djemmy.nl djemmy.nl DJEMMY.NL djemmy.nl djemmy.nl

Djemmy.nl djem m y.nl djemmy.nl

Djemmy.nl djemmy.nl djemmy.nl

Djemmy.nl djemmy.nl w}xÅÅçAÇÄ Djemmy.nl djemmy.nl djemmy.nl Djemmy.nl djem m y.nl dddjjjeeemmmmmmyyy...nnnlll Djemmy.nl djemmy.nl w}xÅÅçAÇÄ djemmy.nl w}xÅÅçAÇÄ djemmy.nl DJEMMY.NL dddjjjeeemmmmmmyyy...nnnlll djemmy.nl

djemmy

Page 37: Atelier Helsloot Boekje 2013

Collect ie Djemmy Kalfslederen armband met knoop en hart in diverse kleuren, hier kunt u elke gewenste bedel aanhangen € 25,-

Page 38: Atelier Helsloot Boekje 2013

“Fat Pearl” | € 89,- “Lucky Coin” | € 69,- “Real Fun” | € 49,-“Geluksdubbeltje” | € 49,- “Best Buddy Bracelet” | € 59,-

Page 39: Atelier Helsloot Boekje 2013

Collect ie Djemmy Aanbieding zilver armbanden rosegoud verguld, geelgoud verguld en gerhodineerd. Vanaf € 25,- tot € 125,-

Page 40: Atelier Helsloot Boekje 2013

Phila del Art

Dit atelier begeleid mensen met een beperking tot het maken van kunst. Zij maken prachtige kleurige schilderijen. Een deel van die schilderijen gebruiken wij als verpakkingen. Zo steunen wij een goed doel en hebben de mensen van Phila del Art werk. Kijk voor de prachtige schilderijen en meer informatie op de site of bezoek het atelier in Leiden.

www.philadelartleiden.nl

Eduki

Dit is een stichting opgezet door Meta Kuijper in Gambia. Zij zet zich in voor kinderen waarbij de ouders de financiële middelen niet hebben om scholing te krijgen. Als de kinderen van school afkomen heeft Meta een contact waar die kinderen kunnen werken om zo geld te verdienen. Dit is een atelier waar wij onze verpakkingen laten maken. Ze kunnen gebruiken wat ze tot hun beschikking hebben, lappen stof, hout of nootjes... het mag allemaal. Zo is elke verpakking uniek.

www.eduki-gambia.nl

Page 41: Atelier Helsloot Boekje 2013

In alle jaren waarin we sieraden ontwerpen en vervaardigen hebben wij een hele collectie mallen verzameld. De mallen zijn van was en worden gebruikt om modellen van te gieten. Zo heeft u een beter beeld hoe een ring eruit zal zien met een bepaalde steen.

Page 42: Atelier Helsloot Boekje 2013

Wanneer zijn wij open?

Op afspraak.

Regelmatig zijn wij onderweg naar u of naar onze relaties en vakmensen.

Wij zijn er graag wanneer het u schikt, ook in de avonden en weekenden. De parkeervergunning ligt klaar, u kunt achter ons pand parkeren.

Page 43: Atelier Helsloot Boekje 2013

Wenst u meer informatie?

atelierhelsloot.nl djemmy.nl pellikaantiming.nl

Volg ons ook op Facebook!

Page 44: Atelier Helsloot Boekje 2013

Herengracht 37 | 1398 AB Muiden | 0294 - 820 210 | [email protected] | www.atelierhelsloot.nlatelier helsloot