Artikel heldens nieuws 14-07-2010

1
woensdag 14 juli zoio Helder~s Nieuws Sjaan De Haan de karavaan komt eraan! Sjaan met het team van de Maatschappelijke Ondersteuning van de gemeente Peel en Maas. PEEL EN MAAS - De afgelopen gemaakt. Afgelopen week heeft en de pers is met fotograven en maanden hebben veertien scho- ook het team Maatschappelijke verslaggevers aanwezig. Ieder- lenin de gemeente Peel en Maas Ontwikkeling van gemeente een is van harte welkom om gewerkt aan een bijzonder en Peel en Maas de handen uit de de Sjanen te bewonderen langs creatief project in het kader van mouwen gestoken en hun eigen de route. Dus kom kijken! De identiteit en burgerschap; Sjaan Sjaan gemaakt. Op vrijdag 16 route start hij zwembad Water- de Haan! Onder begeleiding juli a.s trekken de leerlingen bar vanaf 13.15 uur, vervolgens van kunstenaars hebben de samen met hun Sjaan in op- trekken de leerlingen samen scholen hun eigen unieke Sjaan tocht naar Dok 6 voor de ge- met Sjaan via de markt door de gemaakt. Sjaan werkt aansteke- zamenhjke presentatie Ook is Pit naar DokG. Meer informatie lijk. Want niet alleen de scho- de pers ingelicht. Zo zal Kinjer- over Sjaan de Haan is te vinden len hebben hun eigen Sjaan Kraom opnames komen maken op www.sjaandehaan.com. Slotmanifestatje Sjaan De Haan Op vrijdag 16 juli as, trekken de leerlingen samen met hun Sjaan in optocht naar Dok 6 voor de gezamenlijke presen mde. Ook is de pers ingelicht. Zo zal KinjerKraom opnames komen maken en de pers is met fotograven en verslagge- - - vers aanwezig. Iedereen is van harte welkom om de Sjanen te bewonderen langs de route. Dus kom kijken! De route start bij zwembad Waterboat vanaf 13.15 uur, vervolgens trekken de leerlingen samen met Sjaan via de markt door de Pit naar DokE Meer mforniatie over Sjaan de Haan is te vinden op ~ww.sjaandehaaj~ com.

description

Artikel heldens nieuws 14-07-2010 Sjaan de Haan

Transcript of Artikel heldens nieuws 14-07-2010

woensdag 14 juli zoio Helder~s Nieuws

Sjaan De Haan de karavaankomt eraan!

• Sjaan met het team van de Maatschappelijke Ondersteuning van de gemeente Peel en Maas.

PEEL EN MAAS - De afgelopen gemaakt. Afgelopen week heeft en de pers is met fotograven enmaanden hebben veertien scho- ook het team Maatschappelijke verslaggevers aanwezig. Ieder-lenin de gemeente Peel en Maas Ontwikkeling van gemeente een is van harte welkom omgewerkt aan een bijzonder en Peel en Maas de handen uit de de Sjanen te bewonderen langscreatief project in het kader van mouwen gestoken en hun eigen de route. Dus kom kijken! Deidentiteit en burgerschap; Sjaan Sjaan gemaakt. Op vrijdag 16 route start hij zwembad Water-de Haan! Onder begeleiding juli a.s trekken de leerlingen bar vanaf 13.15 uur, vervolgensvan kunstenaars hebben de samen met hun Sjaan in op- trekken de leerlingen samenscholen hun eigen unieke Sjaan tocht naar Dok 6 voor de ge- met Sjaan via de markt door degemaakt. Sjaan werkt aansteke- zamenhjke presentatie Ook is Pit naar DokG. Meer informatielijk. Want niet alleen de scho- de pers ingelicht. Zo zal Kinjer- over Sjaan de Haan is te vindenlen hebben hun eigen Sjaan Kraom opnames komen maken op www.sjaandehaan.com.

SlotmanifestatjeSjaan De HaanOp vrijdag 16 juli as, trekkende leerlingen samen met hunSjaan in optocht naar Dok 6voor de gezamenlijke presenmde. Ook is de pers ingelicht.Zo zal KinjerKraom opnameskomen maken en de pers ismet fotograven en verslagge- - -

vers aanwezig. Iedereen is vanharte welkom om de Sjanente bewonderen langs de route.Dus kom kijken! De route startbij zwembad Waterboat vanaf13.15 uur, vervolgens trekkende leerlingen samen met Sjaanvia de markt door de Pit naarDokE Meer mforniatie overSjaan de Haan is te vinden op~ww.sjaandehaaj~ com.