Amersfoort, Hugo de Vries-Serre, 7

of 12 /12
H47 Hugo de Vries-serre 7 , 3823 DM Amersfoort Drie ruime slaapkamers Zonnige patiotuin Ruime, lichte woonkamer Ligging aan groenstrook/ speelveld Verrassend ruime eengezinswoning H47 Huizen Hendriks van

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Amersfoort, Hugo de Vries-Serre, 7

Page 1: Amersfoort, Hugo de Vries-Serre, 7

H47

Hugo de Vries-serre 7 , 3823 DM Amersfoort

Drie ruime slaapkamers

Zonnige patiotuin

Ruime, lichte woonkamer

Ligging aan groenstrook/ speelveld

Verrassend ruime eengezinswoning

H47

HuizenHendriksvan

Page 2: Amersfoort, Hugo de Vries-Serre, 7

Verkoper vertelt

Te koop bij

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

eengezinswoning

tussenwoning

4

94 m²

72 m²

320 m³

1994

achtertuin, voortuin

geen garage

c.v.-ketel

volledig geïsoleerd

8

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Energielabel

De Hugo de Vries-serre is een erg leuke plek binnen de architectuurwijk Kattenbroek. De bijzondere opzet, een serrewoning, zorgt voor een besloten binnenkomst.

Het lijkt of je in een beschutte tuin komt waar je bij welk weer dan ook droog staat voor een praatje met een van de buren.

Aan de achter kant van de woning ligt een besloten patiotuin, een eigen plekje, waar je van de zon kunt genieten of in de avond een lekker glas wijn kunt drinken.

De kleine tuin grenst aan een speelveld. Dit speelveld is alleen voor kinderen van de aanliggende woningen. Gezamenlijk zijn er speeltoestellen neergezet voor de kleinere kinderen. Aan de woning zelf is de afgelopen jaren veel gedaan. In 2013 is het buitenschilderwerk uitgevoerd en is de CV-ketel vervangen. De wanden in het hele huis zijn voorzien van glasvezelbehang dat is geschilderd in een lichte kleur.

Amersfoort: Friesestraat 161, T 033 465 55 79

Op de verdieping ligt een nieuwe laminaatvloer en op de begane grond zijn nieuwe radiatoren aangebracht. Veel werk is gestoken in een geheel nieuwe keuken.

Een hele goeie basis om de laatste puntjes op de i te zetten en om met heel veel plezier in de woning te trekken!

Page 3: Amersfoort, Hugo de Vries-Serre, 7

Wil jij rustig wonen in een moderne gezinswoning en toch op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen? Deze leuke tussenwoning biedt het allemaal en meer! Het huis bestaat uit twee verdiepingen maar is toch verrassend ruim te noemen. Je kunt hier altijd je auto makkelijk kwijt op een van de openbare parkeerplekken en je woont er ook erg vrij dankzij de groenstrook aan de achterzijde. Even snel na het werk een boodschap halen? Winkelcentrum Emiclaer ligt om de hoek! Hier zijn verschillende winkels gevestigd en een supermarkt.

Voor wat ontspanning loop je zo Park Schothorst in!

moderne tussenwoning

Rustig e g ro ene omgev ing en toch nabi j voo rzieningen

winkelcentrum emiclaer

huizen van hendriks

Page 4: Amersfoort, Hugo de Vries-Serre, 7

Wanneer je de woonkamer binnen stapt wordt je meteen aangenaam verrast door de hoeveelheid licht.

Via het grote raam schijnt vrijwel de gehele dag de zon prettig naar binnen. Alle wanden zijn voorzien van glasvlies behang en in lichte kleurstelling geschilderd. Qua vloerafwerking moet op deze verdieping nog even iets gebeuren, maar dan is de begane grondverdieping ook klaar om van te genieten.

Fi jne l e e f ruimte me t een l ichte a fwe r king

huizen van hendriks

tuingerichte woonkameraangenaam zonlicht

Page 5: Amersfoort, Hugo de Vries-Serre, 7

Pra chtig e keuke n voo r de echte kookl i e f he bbe r s

huizen van hendriks

Het huis heeft een open keuken waardoor je tijdens het koken altijd contact hebt met je gezin, vrienden of familie in de woonkamer. Er is recentelijk een luxe design keuken geplaatst met veel kast- en werkruimte! Deze keuken heeft diverse inbouwapparatuur en is werkelijk een plaatje om te zien! Op de verdieping is een eenvoudige, maar nette badkamer. Deze badkamer is voorzien van een wastafel, een douche en een designradiator.

Ook tref je de wasmachineaansluiting hier aan, alsmede de voorziening om een toilet aan te sluiten.

Deze badkamer is vanzelfsprekend geheel naar eigen wens nader in te vullen en af te werken!

moderne design keukennette badkamer

Page 6: Amersfoort, Hugo de Vries-Serre, 7

Deze woning is met haar drie slaapkamers lekker ruim.

Alle slaapkamers hebben met een oppervlakte van ca. 13, 12 en 11m2 goede afmetingen, zijn licht en netjes afgewerkt met een keurige laminaatvloer. Op de overloop is een bergkast voor de cv-ketel (2013).

drie fijne slaapkamers

Lichte s laapka mer s me t mooi e la minaatv lo e ren

keurige afwerking

huizen van hendriks

Page 7: Amersfoort, Hugo de Vries-Serre, 7

Genie ten va n he t zonne t j e en he t uitzicht o p g ro en

huizen van hendriks

Al vroeg in het voorjaar kan je lekker beschut buiten zitten in de patiotuin aan de achterzijde van de woning. De tuin is erg onderhoudsvrij en volledig bestraat.

Er is ruimte genoeg om een gezellige loungehoek te creëren waar je kunt bijkletsen met vrienden en genieten van het uitzicht op het speelveld waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. In de stenen berging kan je fietsen stallen en spullen opbergen. Wat deze woning zo bijzonder maakt is de overdekte binnentuin aan de voorzijde. Je betaalt voor deze verzorgde binnentuin maandelijks een bijdrage voor zowel het onderhoud aan de serre en de tuin van € 42,50.

De gezamenlijke serretuin is dan ook wel een plaatje!

zonnige patiotuinoverdekte binnentuin

Page 8: Amersfoort, Hugo de Vries-Serre, 7

Hugo de Vries-serre 7 3823 DM Amersfoort

Page 9: Amersfoort, Hugo de Vries-Serre, 7

Hugo de Vries-serre 7 3823 DM Amersfoort

Page 10: Amersfoort, Hugo de Vries-Serre, 7

Kattenbroek is een van de meest toonaangevende architectuurwijken in Nederland, waarbij vele stedenbouwkundigen en architecten de wijk als voorbeeld hebben genomen. Een voorrecht dus, om te wonen in een wijk waar zoveel aandacht en voorbereiding naar uit is gegaan. Kattenbroek bevat een woningvoorraad van ruim 4500 woningen en is op een bewonersvriendelijke manier aangelegd en ingericht. Er is veel aandacht geweest voor de achterliggende gedachten bij de diverse (deel)projecten; dat gaat te ver om het hier allemaal gedetailleerd te gaan beschrijven, maar als het uw interesse kan hebben, dan loont het zeker hier meer over te gaan lezen. De wijk is gebouwd in het begin van de jaren negentig (circa 1991/1994) en biedt woonruimte aan veel gezinnen. Kattenbroek is volledig zelfvoorzienend, dus alle belangrijke, dagelijkse voorzieningen tref je binnen de wijk. Verder is Kattenbroek gelegen op fietsbare afstand van de oude binnenstad van Amersfoort. De wijk grenst ook aan diverse sportclubs en tevens de complete sportschool De Pellikaan met o.a. tennisbanen, zwembad en sauna. Kinderen kunnen zich naar hartelust vermaken bij diverse gras- en speelvelden en Park Schothorst. Het winkelcentrum van Emiclaer is een mooi en compleet alternatief voor de winkels in de Binnenstad, met een scala aan winkels. Er zijn ook wat horeca-zaken gevestigd. Het winkelcentrum grenst aan de grote vijver. Kattenbroek biedt alles voor jong en oud!

Amersfoort

hee r l i j k wonen in Amer s f o o r t

noorden kadastrale kaart

Page 11: Amersfoort, Hugo de Vries-Serre, 7

Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 033 465 55 79 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Maurice van Duijn

onze makelaar ska nto re n

huizen van hendriks

Page 12: Amersfoort, Hugo de Vries-Serre, 7

Friesestraat 161 3812 EB Amersfoort T 033 465 55 79

Hendriks033, [email protected]

Méér makelaar.