Alkmaar Bruist februari 2013

48
SALON13 HISTORIE OP EEN PRACHTIGE LOCATIE is Liefde ALKMAAR/HEILOO/BERGEN FEBRUARI/MAART 2013 GRATIS MEENEMEN! WWW.NEDERLANDBRUIST.NL VET COOL VET WEG!

description

Alkmaar Bruist februari 2013

Transcript of Alkmaar Bruist februari 2013

Page 1: Alkmaar Bruist februari 2013

salon13historie op

een prachtige locatie

is…Liefde

AlkmAAr/Heiloo/Bergen feBruAri/mAArt 2013 grAtis meenemen!www.nederlAndBruist.nl

Vet coolvet weg!

Page 2: Alkmaar Bruist februari 2013

Kennemerstraatweg 107b1814 GE AlkmaarTel. 072-511 36 [email protected]

Scheiden/uit elkaar?Vraag dan ons gratis informatiepakket aan of maak een afspraak: www.scheidingsplanner.nl

er zijn echter ook vaak oplossingen. De scheidingsplanner is dé financieel en juridisch specialist op dat terrein. De unieke combinatie aan juridische en financiële kennis van zaken biedt veelal oplossingen die in eerste instantie vaak over het hoofd worden gezien. Dit helpt scheidende mensen om de zaken toch weer op de rit te krijgen en een nieuwe start te kunnen maken.

De scheidingsplanner begeleidt een scheiding van a tot Z tegen een redelijke prijs. elke scheiding is uniek en maatwerk. vooraf kunnen er afspraken worden gemaakt omtrent de kosten. Meer weten? De scheidingsplanner is gevestigd in alkmaar aan de Kennemerstraatweg 107B. voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 072-5113604 of ga naar de website: www.scheidingsplanneralkmaar.nl en vraag gratis extra informatie aan.

komen & talmaScheidingSplannerS & mediatorS

als gevolg van de financiële crisis hebben hypotheekverstrekkers de voorwaarden behoorlijk aangescherpt. de woningmarkt staat inmiddels al langere tijd onder druk. Kortom: men komt steeds moeizamer in aanmerking voor een hypotheek en de woningprijzen dalen. hierdoor blijken met name scheidende stellen steeds moeizamer financieel uit elkaar te kunnen gaan. Ze staan vaak letterlijk met de rug tegen de muur in een wirwar van emoties en regels. daar komt dan nog bij dat de wetgeving omtrent alimentatie mogelijk gaat veranderen. al met al wordt de groep scheidende mensen nog kwetsbaarder in deze moeilijke tijden.

Financieel en juridisch specialisten bij (echt)scheiding

scheiden/uit elkaar?

Komen & talma

Vraag dan ons gratis informatiepakket aanof maak een afspraak: www.scheidingsplanneralkmaar.nl

scheidingsplanners en Mediators‘Wij begeleiden uw scheiding van a-Z’

kennemerstraatweg 107b1814 ge alkmaartel. 072-511 36 [email protected]

2

Page 3: Alkmaar Bruist februari 2013

EDC - STREET ONE - CECIL - RINO N PELLE - VERO MODA - ANNA SCOTT - PIECES - DREAMSTAR - SILVIAN - HEACHAAIKO - LAVAND - S. OLIVER - IbANA

Kerkweg 28 • HeemskerkTel. 0251 - 25 37 77

Stationsweg 86 • HeilooTel. 072 - 533 62 69

Scan de code en ga naarwww.brantjesfashion.nlen maak kennis met onze webshop. Hier vindt u alles over: avondje shop-pen met vriendinnen, cadeaubon plus, shoppen met een personal shopper, extra koopavonden.

KERKWEG 28 • 1961 JD HEEMSKERKTEL. 0251 - 253777

STATIONSWEG 86 • HEILOO072 - 5336269

Scan de code en ga naarwww.brantjesfashion.nl

En maak kennis met onze webshop!Hier vindt u alles over: avondje shoppen met vriendinnen,cadeaubon plus, shoppen met een personal shopper, extrakoopavonden

FASHION & FEELING

EDC - STREET ONE - CECIL - RINO N PELLE - VERO MODA -ANNA SCOTT - SISIETRS - PIECES - DREAMSTAR - SILVIAN

HEACH - AAIKO - LAVAND

EllenEigenaar Brantjesfashion

Mijn favorite merken zijnAaiko,EDC by Esprit en AnnaScott

Met zorg en enthousiasme hebik onze collectie voor u samen-gesteld.Ik nodig u dan ook van harte uitdeze bij ons te komen bekijken.Ons vakkundige team staatvoor u klaar met eenpersoonlijk en eerlijk advies.

Tessa1e jaars student

gezondheidswetenschappen

Mijn favoriete merken zijnAaiko,Pieces,Vero Moda,

EDC by Esprit

Ik shop graag bij Brantjes-fashion omdat ik daar naastmijn favorite merken nog veelmeer andere leuke kleding

kan vinden.

Jas Aaiko 119.95

Blouse Vero Moda 39.95

Jeans Pieces 34.95

Tas Pieces 49.95

Rok Aaiko 79.95

Vest zwart Vero Moda 21.95

Top rood Vero Moda 8.95

Vest ecru Sisters Point 39.95

Riem Pieces 16.95

Legging Pieces 16.95

Sjaal Versteegh 19.95

Mijn favoriete merken zijnAaiko,EDC by Esprit en AnnaScott

De lente gaat los bij ellen!

Bij Ellen fashion in Heiloo hebben we het voorjaar alweer in ons hoofd. Opvallende kleuren, mooie pasteltinten, alles is in een ruim assortiment vertegenwoordigd en vraagt erom om gedragen te worden. Ellen staat voor perfecte kwaliteit, toonaangevende merken en het team van Ellen staat u graag terzijde voor een perfect advies. Ellen staat voor hoge kwaliteit en vergaande service.

Ook bij Ellen Brantjes: personal shopping buiten de reguliere openingstijden, onder het genot van een drankje en een hapje jezelf heerlijk laten voorlichten en aankleden door iemand met verstand van mode-zaken. Elke maand is er een nieuw assortiment zodat er dagelijks nieuwe items aan de collectie worden toegevoegd.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte.

Page 4: Alkmaar Bruist februari 2013

Inhoud

8

15

10

2919

38

Colofon

uitgever nederland Bruist c.v.

mAnAger niek van der lep

vormgeving & trAffiC nederland Bruist

eindredACtie sascha Kerschot

tHemAteksten lon te poel en

niek van der lep

ContACt AlkmAAr Bruist

niek van der lep

Marnixstraat 122 zwart, 2023 rJ haarlem

t 076-7115340, M 06-41971320

[email protected]

ContACt HoofdkAntoor

nederland Bruist c.v.

[email protected]

www.nederlandbruist.nl

www.belgiebruist.be

copyright nederland Bruist c.V. het overnemen van artikelen als bedoeld in artikel 15 van de auteursrecht is niet toegestaan. ©2007 nederland Bruist c.V. merknaam alkmaar Bruist is een merknaam en eigendom van nederland Bruist c.V. deze uitgave is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. nederland Bruist c.V. is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. aan de inhoud van deze uitgave kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. in dezelfde reeks verschijnen ook: ‘t gooi, apeldoorn, Bergen op Zoom, Brasschaat, kapellen, de peel, ede/de Veluwe, de Waterweg, de Zaanstreek, den Bosch, Breda, reeshof, de amerstreek, de langstraat, etten-leur, de grensstreek, nijmegen, noord-oost Brabant, Wijchen, oss, roosendaal, Veenendaal, Zeeland, Zutphen.47

Page 5: Alkmaar Bruist februari 2013

“minder meer!”, een paar woorden met voor mij een belangrijke betekenis. Hoe meer ik om mij heen kijk en hoe meer ik ervaar, hoe meer ik minder wil hebben… Ik wil gewoon steeds minder van materiële zaken en dat geeft rust. Geen eindeloze zoektocht meer naar de beste IPAD, geen nog grotere, televisie, geen onrecht, geen leegte, geen nutteloze leedvermaak-programma’s, geen… nou ja, vul ze maar aan. Waar ik meer van wil? Schoonheid, die zit overal, gewoon even beter kijken. Meer zachtheid, meer vriendelijkheid, meer onbaatzuchtigheid, meer zeggen dat zij/hij geweldig is, gewoon omdat hij/zij er is en je daar blij mee bent. Ik sta nu, waarschijnlijk, op het middelpunt van mijn leven en neem afscheid van zaken waarover ik mij jaren druk heb gemaakt. Dit zogenaamde “loslaten” waarvan je je in elke spirituele sessie weer bewust wordt gemaakt, zorgt er bij mij voor dat ik mij kan richten op dingen die er werkelijk toe doen. Ik ben nu gestart met een nieuw begin en ik stel vragen over alles waarvan

ik dacht dat ik het antwoord reeds wist. Oftewel, vanzelfsprekendheden zijn er allang niet meer en ik zie de wereld elke dag opnieuw in een nieuwe versie met nieuwe kansen, liefde en vriendschappen. Dus, “minder meer” voelt als opnieuw beginnen met nieuwe wijsheden en afscheid nemen van triviale zaken. Kijk eens naar de “sleur” van je leven en leer die routine te waarderen. De Dijk zong hierover o.a.: “een man weet pas wat ie mist, als ze er niet is”. Dit gaat over liefde, maar kun je natuurlijk sowieso op je dagelijkse leven toepassen. Schrijf eens op wat voor jou van waarde is, ook al lijkt dit nog zo onbeduidend. Als je een partner hebt dan besef je wellicht niet voortdurend dat deze persoon elke dag weer voor jou kiest. Anyway, in deze tijd waarin alles steeds duurder wordt en vele mensen het niet makkelijk hebben, is er altijd tijd voor een lach, een compliment en wat extra zorg voor die persoon die het extra kan gebruiken.

Hoi BESTE lezerS van bruiSt magazine

Succes!niek van der lep

Page 6: Alkmaar Bruist februari 2013

“Floor Mode, exclusieve modewinkel voor dames.Floor mode is een gerenommeerde trendy modewinkel in Egmond aan Zee. Zij verkopen exclusieve en modieuze kwaliteitskleding voor dames van alle leeftijden. De kleding is verkrijgbaar in allerlei prijsklassen en de maatvoering is zeer breed. Naast kleding vind je bij Floor ook schoenen, laarzen en slippers. Floor streeft ernaar om iedere klant persoonlijk en vakkundig te benaderen en goed advies te geven.

”Kwantiteit in het aanbod, kwaliteit in de service!”

Laarsjes bij inlevering van deze bon nu voor 99,95 euro!Floor Mode | Voorstraat 111 | Egmond aan Zee | www.flooregmondaanzee.nl

Bezoek ons ook op Facebook

Page 7: Alkmaar Bruist februari 2013
Page 8: Alkmaar Bruist februari 2013

column

al mijn plannen voor deze week werden op brute wijze verstoord! een hele hoop snot, koorts, kots en een keelontsteking hadden net deze week zin om eens flink feest te vieren. terwijl mijn agenda overvol stond, wat een ramp! hier moet ik zo snel mogelijk vanaf.

niet aanstellen, gewoon op de fiets naar labori op de laat. oververhit en duizelig leg ik mijn bodschappenlijstje op de toonbank: keelspray, tijmsiroop, calenduladruppels en een megazak eucalyptus en kamillestoombadkruiden. ik moet overmorgen namelijk een goede indruk maken! de bezorgde mevrouw achter de balie

kijk mij aan en zegt: ‘misschien moet jij je maar eens wat minder zorgen maken…’ nog een probleem rijker doe ik een poging naar huis te fietsen. Wat moet ik toch met mijzelf? hangt mijn carrière echt af van lunchafspraken en netwerkborrels? misschien probeert al die snot mij iets duidelijk te maken. moet ik wat meer vertrouwen hebben? iedereen is onmisbaar, wordt er altijd geroepen, maar zo voelt het niet. hoe dan ook heeft al dit gepieker geen zin. meer dan in bed gaan liggen en wachten tot dat dit overgaat kan ik niet doen. en maar hopen dat mijn leven volgende week niet voorbij is!

Hekelstraat 31 1811 BL Alkmaar072 512 09 21www.colorhairbyjoyce.nl

Joyce!

krijtpoeder voor

leuke

kevin murphyin je haa

r...

sieraden voor

op je haar...

bij je haar...

...die knipten kleurt je haar!

snot!

8

Page 9: Alkmaar Bruist februari 2013

Hekelstraat 31 1811 BL Alkmaar072 512 09 21www.colorhairbyjoyce.nl

Joyce!

krijtpoeder voor

leuke

kevin murphyin je haa

r...

sieraden voor

op je haar...

bij je haar...

...die knipten kleurt je haar!

Page 10: Alkmaar Bruist februari 2013

eVeneM entensnuffelMarKtdatum: zaterdag 2 februari 2013. tijd: 11:30 - 15:30locatie: Wijkcentrum de oever. categorie: markt/Beurs

KoopZondagdatum: zondag 3 februari 2013. tijd: 12:00 - 17:00locatie: centrum en overstad. categorie: Winkelen

proefstuderen InHollandVan: dinsdag 5 februari 2013. tot: donderdag 7 februari 2013locatie: hogeschool inholland alkmaarcategorie: open dag/rondleiding. Website: www.inholland.nl

open dag bIj dansstudIo dentrodatum: zondag 10 februari 2013. tijd: 10:00 - 19:00locatie:dansstudio dentro. categorie: open dag/rondleidingWebsite: www.dansstudiodentro.nl

nIeuWjaarsVoorstellIng - statIon Verlangendatum: zondag 10 februari 2013. tijd: 15:00 - 17:00locatie: remonstrantse kerk. categorie: theater

HIelander WHIsKy festIValdatum: vrijdag 15 februari 2013. tijd: 18:00 - 22:00locatie: grote kerk. categorie: Festival

regIo sHorttracKWedstrIjddatum: zondag 17 februari 2013. tijd: 09:00 - 14:00locatie: iJsbaan de meent. categorie: Sport & recreatieWebsite: www.ijsbaandemeent.nl

sportspeKtaKeldatum: donderdag 21 februari 2013. tijd: 10:00 - 16:00locatie: alkmaarder hout. categorie: Sport & recreatieWebsite: www.sportloketalkmaar.nl

gare du nord starrIng dorona albertIdatum: vrijdag 22 februari 2013. tijd: 20:15 - 22:00locatie: theater de Vest. categorie: theaterWebsite: www.theaterdevest.nl

paranorMaal-, sIeraden- en reptIlIcabeursdatum: zaterdag 23 februari 2013. tijd:12:00 - 17:30locatie: Sportpaleis alkmaar. categorie: markt/BeursWebsite:www.paraview.nlBron: alkmaar prachtstad

www.bbeauty.nl

10

Page 11: Alkmaar Bruist februari 2013

eVeneM enten februarimaart2013

538 Voor War cHIlddatum: zondag 24 maart 2013. locatie: Waagplein categorie: Festival

tango aan Het pleIndatum: donderdag 28 maart 2013. tijd: 20:30 - 22:00locatie: canadaplein. categorie: live muziek

sbs jaZZtIValdatum: zaterdag 30 en zondag 31 maart 2013. locatie: provadja. categorie: FestivalWebsite: www.sbsjazz.nl

coMedy dIner bIj ZInIn eten en drInKendatum: zondag 24 februari 2013. tijd: 18:00 - 21:00locatie: grandcafé/restaurant Zinin categorie: en nog veel meerWebsite: [email protected]

HIgH Heels rundatum: zondag 3 maart 2013 locatie: canadaplein. categorie: en nog veel meer

faulty toWersdatum: dinsdag 5 maart 2013. tijd: 19:00 - 21:30 locatie:theater de Vest. categorie: theater

InternatIonale VrouWendagdatum: vrijdag 8 maart 2013. locatie: diverse locaties categorie: en nog veel meer

artIance MuZIeKconcoursdatum: donderdag 14 maart 2013. locatie: artiancecategorie: muziek. Website: www.artiance.nl

craZy pIano’sdatum: vrijdag 15 maart 2013. tijd: 20:15 - 22:00 locatie: theater de Vest. categorie: live muziek Website: www.theaterdevest.nl

scHaatssHoWdatum: zaterdag 16 maart 2013. locatie: iJsbaan de meent. categorie: Sport & recreatie

Winkelhof ’t loo 11851 ht heilootel. 072 - 5331713 WWW.brasserieveldt.nl

bij veldt is het Weer stamppottentijd! Voor een heerlijke stamppot van Brasserie Veldt

is het nooit te vroeg.

Kom bij Mark en zijn medewerkers genieten van die ‘goede oude smaak’ van vroeger.

Elke dag met liefde en de juiste ingrediënten bereid.

11

Page 12: Alkmaar Bruist februari 2013

Cryolipolyse: de nieuwste techniek om vetcellen voorgoed te vernietigen door onderkoeling. Klinisch bewezen effectief, absoluut veilig.

AdviesgespreK AAnvrAgen | tel. 072-572 5 572 | BoddieplAn | HeerHugowAArd | definitief vAn proBleemzones Af | CryoKuur.nl

CryoKuur.nl vet Cool... vet weg!

Bel nu voor een AfsprAAK en ontvAng een Korting vAn € 90,- nu met 3 X lymfedrAinAge BeHAndeling twv € 105*bij een kuur van drie behandelingen, geldig tot 28 februari 2013.

tot 22% reductie in onderhuis vet-weefsel in slechts één behandeling

Reken ijskoud af met vet op probleemzones!

pijnloos,betaalbaar engeen hersteltijd.

Page 13: Alkmaar Bruist februari 2013

Kapsalon de Boer is gespecialiseerd in het vervaardigen van verschillende haarwerken zoals pruiken, toupets en haarstukken. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarwerken en hoofdhuidproblemen. Er wordt onder andere gewerkt met het door dermatologen ontwikkelde merk Mediceuticals. Daarnaast bieden wij een onder-steuningsprogramma aan voor zowel

Van aostastraat 4 - 1851 JC HEiloo - tEl. 072-5337660

alopecia patiënten als voor patiënten die een chemotherapie en cold-cap behandeling ondergaan. Kapsalon DE BoEr is ErKEnD sEMH gECErtifiCEErD.ons advies is discreet, vakkundig en zonder enige verplichting en wij beantwoorden graag al uw vragen over haarwerken en/of het ‘madimutsje’.

Kapsalon DE BoEr HEiloo, VaKMansCHap in HaarWErKEn En pruiKEn

Page 14: Alkmaar Bruist februari 2013

Het Hele jAAr rond!natuurlijk denk je bij motorrijden aan een blauwe lucht en een heerlijk zonnetje. toch is deze weersconditie absoluut niet nodig om ultiem te kunnen genieten van de motorervaring. dankzij een ontwikkeling van perfecte kleding en accessoires is het zonder problemen mogelijk om twaalf maanden per jaar te rijden.

lemstrA motoren!lemstrA motoren!peter lemstra heeft in alkmaar aan de madame curiestraat een geweldige zaak opgebouwd waar je je ogen uitkijkt. met vele jaren aan ervaring en expertise is hij de toonaangevende dealer van het merk kawasaki boven het noordzeekanaal. Zijn collectie is voor de liefhebber van dit sterke merk een lust voor het oog. natuurlijk zorgen peter en zijn medewerkers ervoor dat je te allen tijde een betrouwbare motor rijdt die jaren plezier zal geven.

voor meer info: www.lemstramotoren.nlmadame curiestraat 12 alkmaartel. 072 - 511 97 04

vrijHeid, BlijHeid...

14

Page 15: Alkmaar Bruist februari 2013

Met twaalf keer per jaar wisselende collecties (onder andere van cecil, street one, ibana, rino&pelle, aaiko, s.oliver en Dreamstar), die voorlopen op de nieuwste modetrends, slaag je bij ellen Mode altijd. het hechte team

ellen MoDeheiloo – ‘de klant is koning’ en bij ellen mode aan de Stationsweg doet het team medewerkers hier graag nog een schepje bovenop!

want onder de naam ‘personal shopping’ word je als een vorstin behandeld; in alle rust een nieuwe outfit kiezen op een afgesproken moment (ook na winkelopeningstijden) wanneer het jou uitkomt, word je één op één geholpen door je persoonlijke stylingadviseuse (naar keuze). ook leuk om met een groep vriendinnen af te spreken!

ellen Mode, Stationsweg 86 in heiloo, www.brantjesfashion.nl. Volg ellen mode ook op FaceBook: www.facebook.com/pages/ellen-Brantjes-fashion/186219884787906.

van ellen Mode, bestaande uit Michaëla, heleen, erna en sharon, stralen de warmte, gastvrijheid, zorgzaamheid, vriendelijkheid en het plezier in hun werk uit, waar eigenaresse ellen Brantjes zoveel waarde aan hecht.

foto: links Michaela ( bedrijfsleidster).rechts ellen brantjes (eigenaresse)

Want shoppen kun je overal; maar voor extra service, een deskundig en persoonlijk advies en winkelen in een prettige sfeer moet je bij Ellen Mode zijn!

15

Page 16: Alkmaar Bruist februari 2013

Vanaf deze maand geeft Houtenbos Bloemenshop in Heiloo een prachtig boeket weg aan iemand die het echt verdient! Kent u iemand in uw nabije omgeving of een goede vriend/vriendin/buurvrouw etc. die even in het zonnetje gezet mag worden? Mail dan naar [email protected] en geef in een korte mail aan waarom zij/hij dit verdient. Ik kom persoonlijk langs om het boeket te geven en natuurlijk maak ik een prachtige foto.

Houtenbos Bloemenshop te Heiloodeze maand gaat het bloemetje naar adrie en Sjors liefting uit egmond aan den hoef. Zij hadden kortgeleden behoorlijk pech toen zij aan het oppassen waren op hun kleinkinderen. inbrekers zagen hun kans schoon en haalden het hele huis overhoop. gelukkig zijn ze weer van de schrik bekomen en zijn er nieuwe sloten geplaatst zodat het niet nog een keer zal gebeuren.

Sjors en adrie: veel plezier met het boeket dat belangeloos ter beschikking is gesteld door houtenbos Bloemenshop te heiloo.

datverdient een bloemetje

houtenbos Bloemenshop | heerenweg 246 | heiloo | 072-5331828

Page 17: Alkmaar Bruist februari 2013

Spa paNElZou het niet prachtig zijn om de perfecte afwerking voor uw badkamermuren te creëren, zonder de ergenis van het tegelvoegen? Met Spapanel kunt u dat! Of u nu de voorkeur geeft aan een natuurlijke steen- of marmerafwerking of kiest voor een meer modern uiterlijk, de door ons zorgvuldig geselecteerde kleuren zullen u zeker inspireren om uw badkamer te verbeteren. aangezien er geen noodzaak meer is voor het voegen kunnen bacteriën of schimmels zich niet meer ophopen. Een eenvoudig schoon te vegen oppervlak handhaaft de vlekkeloze conditie van de vloer-tot-plafond panelen.

Flemingstraat 28 - 1704 Sl Heerhugowaard - Tel. 072-5345469 Fax: 072-5349645 - www.fredgrifhorst.nl

Een perfecte voegenloze afwerking van uw badkamer!

nieuwjaarsactie

20% korting op sanitair en tegels en daarnaast ook vele acties in de showroom aanwezig.

Wij verzorgen complete installatie van badkamers, houten vloeren, laminaat, tegelvloeren en

stukadoorswerkzaamheden.

Page 18: Alkmaar Bruist februari 2013

Bruisende zaken:

Bedrijf: Klaver 4 Wonenlaat 237, Alkmaar, 072-5154752 Eigenaresse: Marga van der Maatwww.klaver4wonen.nl

Marga, je zit hier alweer drie jaar, waarom ben je deze winkel begonnen?“Ik heb een aardige tijd in de horeca gezeten en daar ging ik natuurlijk veel met mensen om. Mijn man en ik hebben het een tijdje rustig aan gedaan. Ondertussen miste ik het contact met de mensen en leek het mij heerlijk om een winkel in dit genre te starten.”

stoer en robuust. En als een van de weinigen in Nederland verkoop ik Lampe Berger. Dit zijn zeer decoratieve objecten die je kunt combineren met vloeibare geuren, dit geeft een heerlijke geur en dit product is uniek in zijn soort.

Waarin onderscheid jij je?Ik ga voor authenticiteit in mijn producten en diensten: ik heb altijd iets bijzonders in mijn collectie en zoek altijd naar dat beetje extra. Ik vind natuurlijk service en gezelligheid zeer belangrijk en dat straalt mijn winkel sowieso uit.

Ik geef je tien keuzes, kies er eentje.Muziek/film: muziek Thuisblijven/uitgaan: thuisblijven 16 jaar / 32 jaar: 32 jaar Te veel/te weinig: te weinig Alkmaar/New York: Alkmaar Veiligheid/spanning: veiligheid Regelmaat/chaos: regelmaat Stad/platteland: platteland Partner/hobby: partner Zomer/winter: zomer

Waarom lifestyle en interieur?Ik heb er feeling mee en het decoreren van huizen en het gezellig maken vind ik erg leuk. Dat is een grote passie van mij. Ik ben ook altijd bezig om mijn huis mooi in te richten en sinds een tijdje verkoop ik het merk PTMD en die maken geweldige spullen. Hiermee maak je van elke woning een plaatje.

Waarom Alkmaar?Ik kom hier vandaan en Alkmaar is echt mijn stadje. Ik hoorde via vrienden dat er nieuwe pandjes gebouwd werden waarvan mijn winkel er een is. Deze locatie past perfect bij hetgeen ik aanbied aan mijn klanten. Het heeft een oude uitstraling met een modern karakter. Ik had meteen: dit is het!

Welke merken verkoop je?Mijn hoofdmerk is PTMD: prachtige objecten,

18

Page 19: Alkmaar Bruist februari 2013

Hoe onderscheidt Villeroy en Boch zich?Ze zijn zeer innovatief en bekend op het gebied van

tafelcultuur en bath & welness. Vroeger was het een

duur merk, maar de laatste jaren zijn er veel serviezen en

accessoires ontwikkeld voor een betaalbare prijs.

Denk hierbij aan kaarsen, een interieurgeurlijn, bestekken,

seizoensaccessoires en cadeauartikelen. Aangevuld met de

brede collectie van een eveneens Duits topmerk WMF, biedt

onze winkel alles op het gebied van gezellig tafelen.

Ik geef je tien keuzes, kies er eentje.Muziek/film: film Thuisblijven/uitgaan: thuisblijven 16 jaar / 32 jaar: 32 jaar Te veel/te weinig: te veel Alkmaar/New York: new York Veiligheid/spanning: veiligheid Regelmaat/chaos: regelmaat Stad/platteland: stad Partner/hobby: partner Zomer/winter: zomer

Waarom samen met je zus?We hadden samen het bedrijf “Zusjes”. Twaalf jaar geleden

waren wij een van de eerste die woonadvies op maat gaven;

het (her)inrichten van je woning mét behoud van eigen spullen

in een nieuw jasje. Daarbij hadden wij beiden nog een vaste

baan, al met al een beetje te veel van het goede. Omdat we

van kinds af aan veel affiniteit hebben met serviezen was de

vraag van Villeroy & Boch een geschenk uit de hemel. Samen

doen we de inkoop en de styling van de winkel. De rest van de

werkzaamheden houden we gescheiden en doen we allebei

waar wij het beste in zijn. Samen met onze collega’s Natasja

en Eva zijn wij een heel hecht team.

Waarom Villeroy en boch?Villeroy & Boch is een innovatief merk, waar duurzaamheid

en groen ondernemen hoog in het vaandel staan. De

betrokkenheid van dit familiebedrijf, wat dit jaar alweer 265

jaar bestaat, is heel sterk.

Waarom zijn jullie ooit dit bedrijf begonnen?“Een aantal jaren geleden stopte het Porceleynhuis waar ik toen werkte”, vertelt Angeline. Ik werd toen benaderd door Villeroy & Boch en binnen negen maanden was onze winkel op het Ritsevoort een feit. Samen met mijn zusje Jeannette runnen we al weer zes jaar Aan Tafel The House of Villeroy & Boch!”

Bedrijf: The House of Villeroy & BochRitsevoort 7, AlkmaarTel. 072 - 512 99 32Eigenaressen: Angeline en Jeannettewww.aantafelalkmaar.nl

Bruisende zaken:

19

Page 20: Alkmaar Bruist februari 2013

Medisch Cosmetisch InstituutINTRANOS BV

Emmastraat 236 AlkmaarPrinsesselaan 18 Bergen Tel: 072-5122007

Mail: [email protected] www.intranos.nl

Peelings, kleurenlaser, mesotherapie en

microdermabrasie voor een schitterende huid.

Een persoonlijk programma

voor een snel en verbluffend resultaat!

Snel afslanken: weg met cellulitis

d.m.v. behandelingen met Ultrasound en

Vacuümtherapie

DE KLINIEK MET ERVARING

Veroudering van de huid is onvermijdelijk.

Kies voor de juiste behandeling en prachtig

resultaat.

Injectables uitgevoerd door ervaren artsen.

BotoxHyaluronzuur

Sculptra

Vraag naar de persoonlijke

VIP CARDvoor 15% korting op de injectables

Reserveren of meer informatie? Bel naar 0347 - 750 463 of mail naar info@fl etcherhotelheiloo.nl Kennemerstraatweg 425 | 1851 PD Heiloo | www.fl etcherhotelheiloo.nl

Iets te vieren?

Hotel-Restaurant Heiloo vormt een uitstekende locatie voor feesten en partijen en beschikt over verschillende sfeervolle zalen met een maximale capaciteit van 1000 personen. Voor uw diner, partij, bruiloft of familiefeest bent u bij ons aan het juiste adres!

BOEK NU voor 31 maart 2013 en ontvang 10% KORTING op uw totale reserveringswaarde.

* Geldig voor reservering vanaf 10 personen en met uitzondering van andere acties.

10%korting*

13-00066 Leisure-Advertentie-Heiloo-Iets te vieren-Alkmaar Bruist-162x162.indd 1 11-01-13 17:12

20

Page 21: Alkmaar Bruist februari 2013

Reserveren of meer informatie? Bel naar 0347 - 750 463 of mail naar info@fl etcherhotelheiloo.nl Kennemerstraatweg 425 | 1851 PD Heiloo | www.fl etcherhotelheiloo.nl

Iets te vieren?

Hotel-Restaurant Heiloo vormt een uitstekende locatie voor feesten en partijen en beschikt over verschillende sfeervolle zalen met een maximale capaciteit van 1000 personen. Voor uw diner, partij, bruiloft of familiefeest bent u bij ons aan het juiste adres!

BOEK NU voor 31 maart 2013 en ontvang 10% KORTING op uw totale reserveringswaarde.

* Geldig voor reservering vanaf 10 personen en met uitzondering van andere acties.

10%korting*

13-00066 Leisure-Advertentie-Heiloo-Iets te vieren-Alkmaar Bruist-162x162.indd 1 11-01-13 17:12

Page 22: Alkmaar Bruist februari 2013
Page 23: Alkmaar Bruist februari 2013

Voor meer informatie: www.hypotheekacademie.nl

Tijd voor financiële goede voornemens!!Die standaard goede voornemens kennen we nu wel: stoppen met roken, minder drinken en meer bewegen. Misschien is deze jaarwisseling het ideale moment om een ander soort goede voornemen uit te proberen: financiële goede voornemens.

Weet wat je besteedtWil jij je financiële leven beteren? Dan moet je eerst duidelijk op een rijtje krijgen waar je geld precies heen gaat. Maak een overzicht van je inkomsten en uitgaven.

Geld besparenBepaal vervolgens waarop je wilt besparen. Maak een boodschappenlijstje en koop alleen wat daar op staat.

Kleine beetjes helpen, maar grote beetjes helpen nog veel meer. Hoeveel kun je besparen op je vaste lasten? Neem eens de tijd om energie-, telefoon- en internetaanbieders naast elkaar te leggen. Vergelijk ook je woon- en/of autoverzekeirng met andere aanbieders. Wellicht betaal je teveel premie. Vermijd overbodige verzekeringen en voorkom dat je dubbel verzekerd bent. Zeker nu de assurantiebelasting van 9,5% naar 21% gaat, ga je sowieso al flink meer betalen.

Een auto is een enorme kostenpost. Door vaker te fietsen of te lopen bespaar je honderden euro’s per jaar en die extra beweging is alleen maar goed voor je.

En de allergrootste kostenpost voor veel mensen is de hypotheek. Vraag mij eens vrijblijvend of er nog te besparen valt op de hypotheek. Er zijn nog genoeg interessante mogelijkheden over, maar veel vervallen er per 1 april a.s. Dus er is haast bij!

klantenbeoordeling:

Tel. 072-5317541 | [email protected] | www.hypotheekacademie.nl

23

Page 24: Alkmaar Bruist februari 2013

citytripalkmaar www.citytripalkmaar.nl

Bijzondere vakantieappartementen voor uw (buitenlandse) familie en vrienden!

24

Page 25: Alkmaar Bruist februari 2013

Salon 13 HuiskamerConcerten

en Exclusief vergaderen in Alkmaar

in 2008 hebben wij het pand aangekocht en we zijn ongeveer een jaar bezig geweest om het in de oude staat terug te brengen. We wilden een bestemming voor het pand dat de historische waarde volledig tot zijn recht zou laten komen. Zoals je ziet, is het weer in een piekfijne conditie en wij zijn erg trots op het resultaat.

Waarvoor willen jullie het pand, Salon 13 genaamd, gaan gebruiken?De ruimte van Salon 13 was vroeger de vergaderruimte van alle heemraden. Daarvoor was het de huiskamer van Cornelis Bosman, eigenaar van stoombootrederij Alkmaar Packet. Dat bracht ons op het idee om het zelf te gaan exploiteren en de oorspronkelijke invullingen te combineren. Men kan de ruimtes nu huren als luxe vergaderruimte en voor het organiseren van huiskamerconcerten.

Wat is voor jou belangrijk qua dienstverlening in Salon 13 ?De sfeer van het monumentale pand geeft een bepaald warm gevoel alsmede de exclusiviteit van het pand. Wij bieden “net iets meer”en geven de klant oprechte aandacht en doen meer dan de meeste mensen verwachten. ook hebben wij de mogelijkheid tot het laten boeken van huiskamerconcerten in allerlei genres. De ambiance en sfeer van het pand dragen eraan bij dat je een sfeervolle en stijlvolle tijd kunt beleven in de twee kamers.

- Huiskamerconcerten als relatiebijeenkomsten voor bedrijfsleven- individueel te huur voor besloten partij- Trainingen, management/directie vergadering etc.

Salon 13, Kennemerstraatweg 131814 GA Alkmaar, www.salon13.nl

InTERVIEW/estHer BregmAn

eSther, Vertel eenS oVer de hiStorie Van dit geWeldige pand en Jullie ideeen om het BeSchikBaar te Stellen aan klanten.

Van links naar rechts; Machteld Schoone-De Groot, Esther Bregman-Boekel en Dayenne Sinnige.

25

Page 26: Alkmaar Bruist februari 2013

Liefde is emotie, een

gevoel van verbintenis,

onvoorwaardelijk

vertrouwen, samen

genieten van de leuke

dingen in het leven, eten

bij kaarslicht, sterren

kijken, samen een

traantje wegpinken bij

verdrietige momenten

en toekomstplannen

maken.

is…

Liefde is… van alles en nog wat.

LiefdeelKaar even Moeten Missen,

oF Ben Je gewoon heel BliJ oM

Je lieFJe weer te Zien? vlieg Je

partner Dan eens oM De hals.

voor heM oF haar is Dit een BliJK

van waarDering.

… GRENZELOOS

Mooie herinneringen, foto’s, spreuken, mailtjes

en lieve berichtjes maken dat je aan elkaar

denkt. gewoon even, met een lach op je gezicht.

Liefde is emotie, een

gevoel van verbintenis,

onvoorwaardelijk

vertrouwen, samen

genieten van de leuke

dingen in het leven, eten

bij kaarslicht, sterren

kijken, samen een

traantje wegpinken bij

verdrietige momenten

en toekomstplannen

maken.

is…

Liefde is… van alles en nog wat.

… de hele nacht blijven dansen

… elkaar cadeautjes geven

… ELKAAR OM DE HALS

VLIEGEN

… plezier maken

… leKKer saMen relaXen

… altijd in elkaars gedachten

Liefde lieFDe Kent geen grenZen. Met

De MoDerne technologieËn van

tegenwoorDig Ben Je altiJD

Met elKaar verBonDen. het

was nog nooit Zo MaKKeliJK oM

De relatie Met Je lieF aan De

anDere Kant van De werelD

in stanD te hoUDen. al is het

leUKer oM gewoon leKKer

saMen te ZiJn.

… een geZellig avonDJe

thUis

samen de nacht doorbrengen op de dansvloer,

genietend van elkaars energie. nieuwe en oude

liefdes bloeien op tussen het geroezemoes,

de harde muziek, mooie mensen en lekkere

drankjes.

als Je verlieFD Bent, heB Je

genoeg aan elKaar. JUllie heBBen

niets oF nieManD noDig. een

avonDJe geZellig thUis Met ZiJn

tweeËn is in Dit geval ZeKer geen

straF. heerliJK een FilMpJe KiJKen

vanaF De BanK, saMen BaDDeren

oM vervolgens een paar UUr

later verlieFD in elKaars arMen

in slaap te vallen.

niets is zo leuk als elkaar verrassen met

een kleinigheidje. gewoon om te laten

weten dat je iemand lief vindt. een kaartje

met mooie woorden, een cadeautje dat

symbool staat voor jullie grote droom, zijn

lievelingsgeurtje, haar favoriete bloemen.

het is altijd leuk om iets te krijgen.

Mensen worden gelukkiger als ze leuke dingen

doen. verliefdheid in combinatie met plezier

maken betekent dat je dolgelukkig bent.

heerliJK saMen in een

pYJaMaBroeK, inclUsieF

sloBBertrUi, genieten van

een lUie ZonDag. er is nieManD

anDers BiJ wie Je Zo JeZelF KUnt

ZiJn. relaX!

Page 27: Alkmaar Bruist februari 2013

Liefde is emotie, een

gevoel van verbintenis,

onvoorwaardelijk

vertrouwen, samen

genieten van de leuke

dingen in het leven, eten

bij kaarslicht, sterren

kijken, samen een

traantje wegpinken bij

verdrietige momenten

en toekomstplannen

maken.

is…

Liefde is… van alles en nog wat.

LiefdeelKaar even Moeten Missen,

oF Ben Je gewoon heel BliJ oM

Je lieFJe weer te Zien? vlieg Je

partner Dan eens oM De hals.

voor heM oF haar is Dit een BliJK

van waarDering.

… GRENZELOOS

Mooie herinneringen, foto’s, spreuken, mailtjes

en lieve berichtjes maken dat je aan elkaar

denkt. gewoon even, met een lach op je gezicht.

Liefde is emotie, een

gevoel van verbintenis,

onvoorwaardelijk

vertrouwen, samen

genieten van de leuke

dingen in het leven, eten

bij kaarslicht, sterren

kijken, samen een

traantje wegpinken bij

verdrietige momenten

en toekomstplannen

maken.

is…

Liefde is… van alles en nog wat.

… de hele nacht blijven dansen

… elkaar cadeautjes geven

… ELKAAR OM DE HALS

VLIEGEN

… plezier maken

… leKKer saMen relaXen

… altijd in elkaars gedachten

Liefde lieFDe Kent geen grenZen. Met

De MoDerne technologieËn van

tegenwoorDig Ben Je altiJD

Met elKaar verBonDen. het

was nog nooit Zo MaKKeliJK oM

De relatie Met Je lieF aan De

anDere Kant van De werelD

in stanD te hoUDen. al is het

leUKer oM gewoon leKKer

saMen te ZiJn.

… een geZellig avonDJe

thUis

samen de nacht doorbrengen op de dansvloer,

genietend van elkaars energie. nieuwe en oude

liefdes bloeien op tussen het geroezemoes,

de harde muziek, mooie mensen en lekkere

drankjes.

als Je verlieFD Bent, heB Je

genoeg aan elKaar. JUllie heBBen

niets oF nieManD noDig. een

avonDJe geZellig thUis Met ZiJn

tweeËn is in Dit geval ZeKer geen

straF. heerliJK een FilMpJe KiJKen

vanaF De BanK, saMen BaDDeren

oM vervolgens een paar UUr

later verlieFD in elKaars arMen

in slaap te vallen.

niets is zo leuk als elkaar verrassen met

een kleinigheidje. gewoon om te laten

weten dat je iemand lief vindt. een kaartje

met mooie woorden, een cadeautje dat

symbool staat voor jullie grote droom, zijn

lievelingsgeurtje, haar favoriete bloemen.

het is altijd leuk om iets te krijgen.

Mensen worden gelukkiger als ze leuke dingen

doen. verliefdheid in combinatie met plezier

maken betekent dat je dolgelukkig bent.

heerliJK saMen in een

pYJaMaBroeK, inclUsieF

sloBBertrUi, genieten van

een lUie ZonDag. er is nieManD

anDers BiJ wie Je Zo JeZelF KUnt

ZiJn. relaX!

27

Page 28: Alkmaar Bruist februari 2013

bistro bar

DE BUREN

ONBEPERKT SPARERIBS€17,50

Iedere dinsdagavond.(Spareribs die je niet op kunt dienen wel extra afgerekend te worden)

ZEETONG€22,50

Zondagavond Vaste Zeetongavond

(+/- 450gr)

Reserveren Gewenst 072-5120308zeetong_spareribs.indd 2 12/14/12 12:56 PM

bistro bar

DE BUREN

ONBEPERKT SPARERIBS€17,50

Iedere dinsdagavond.(Spareribs die je niet op kunt dienen wel extra afgerekend te worden)

ZEETONG€22,50

Zondagavond Vaste Zeetongavond

(+/- 450gr)

Reserveren Gewenst 072-5120308zeetong_spareribs.indd 2 12/14/12 12:56 PM

Page 29: Alkmaar Bruist februari 2013

nIeuW In nederlandunIeK In alKMaarbeautytek premium is de ideale ‘lift-behandeling’ voor zowel gelaat als lichaam.de behandeling geeft uitstekende resultaten bij cellulite, liften van weefsel in gezicht, hals, borsten, buik, billen, acne, littekens, zwangerschapsstriae en rimpels.de Beautytek stimuleert het lichaam om vanuit binnenuit te optimaliseren.na de eerste behandeling zijn de resultaten al zichtbaar. Voor de mooiste en meest duurzame resultaten is meestal een serie van acht tot twaalf behandelingen nodig. Behandelingen zijn absoluut pijnloos, uiterst veilig en medisch verantwoord.

optimale verzorging van hoge kwaliteit!

specIale aanbIedIng!12 Behandelingen10 Betalen

Beauty point Mirella

bel voor info en/of afspraak:072-5208916

beautypoint Mirellaoudegracht 27 [email protected]

bistro bar

DE BUREN

ONBEPERKT SPARERIBS€17,50

Iedere dinsdagavond.(Spareribs die je niet op kunt dienen wel extra afgerekend te worden)

ZEETONG€22,50

Zondagavond Vaste Zeetongavond

(+/- 450gr)

Reserveren Gewenst 072-5120308zeetong_spareribs.indd 2 12/14/12 12:56 PM

29

Page 30: Alkmaar Bruist februari 2013
Page 31: Alkmaar Bruist februari 2013

TapijT • parkeT • LaminaaT • gordijnen zonwering • projekTadvies

speCiaLisT

Ritsevoort 37 • 1811 DM AlkmaarTelefoon: 072 511 28 14 • Fax: 072 515 71 21

www.wimvanderwerff.nl

Koorstraat 161811 GP AlkmaarTel: 06-51244074www.curlysbeads.nl

Prachtig, uitgebreid assortiment kralen en onderdelen!

Daarnaast verzorgen we workshops voor groepen tot 8 personen.

Curly’s Beads

Daisy’s Lingerie

Ritsevoort 27 |1811 DM Alkmaar072 520 5410 | [email protected]

www.daisyslingerie.nl

voor de vroege zonaanbidders 50% korting

op gehele badcollectietot 70% korting

op gehele lingerie collectie

Ritsevoort 10 • 1811 DN Alkmaar • 0725201800 • www.bglamorous.nl

SALE SALE SALE

SALE SALE SALE

Page 32: Alkmaar Bruist februari 2013

De Laat

Brui

st!De Laat in alkmaar,

een heerlijke en veelzijdige winkelstraat!

de laat is sinds jaar en dag een van de hotspots van alkmaar. een lange, vrijwel autoloze straat, met een ongekend aantal verschillende restaurants, kledingzaken, scooterwinkels, interieurwinkels, welzijn en beauty-winkels etc. kortom: te veel om op te noemen.

de laat bruist, altijd!

Page 33: Alkmaar Bruist februari 2013

Laat 78

1811 EK Alkmaar

Tel. 072-5113403G

EZ

ON

DH

EID

SW

INK

EL

“Labori, voor een goed en deskundig advies.Labori weet het! Labori heeft het!”

Van Os ModeLaat 152 • Alkmaar • 072 - 511 28 67

Kimo | Cossmo | Masterhand | Wilvorst

Mode voor de bruidegom

SASA fashion

HVScooterS / VeSpa centre alkmaarLaat 79 • 1811 EC • aLkmaar • 072 - 51 51 753

Isla IbIza

WIngs of Wonders

sImclan

studIo anneloes

In shape

anna parker

zoso

Boterstraat 281811HP Alkmaar

072-5200030

Page 34: Alkmaar Bruist februari 2013

Simplicity is key,

but always with a

fun feminine twist

backcards A3-2.indd 1 22-11-11 09:59

bij:1 artikel 20% korting2 artikelen 30% korting3 artikelen of meer 50% korting(m.u.v. nieuwe collectie)

Sale

Stationsplein 31851 LN Heiloo072 5339441www.sunnydreams.nl

Openingstijden:

ma 13:30 - 18:00

di 09:00 - 12:30, 13:30 - 18:00

wo do vr 09:00 - 12:30, 13:30 - 20:00

za 09:30 - 17:00

zo gesloten

SUNNY DREAMSSunny Dreams is een gezellige modewinkel en zonnestudio in hartje Heiloo, waar het hele jaar de zon schijnt. Sunny Dreams is een eigentijdse damesmodewinkel met een uitgebrei-de betaalbare kledingcollectie en vele trendy modeaccessoires om je outfit compleet te maken. Door dit grote aanbod in diverse stijlen, maten en prijsniveaus kan iedere vrouw terecht bij Sunny Dreams. In zonnestudio Sunny Dreams bent u het hele jaar welkom, zowel ‘s winters als ‘s zomers zijn er goede redenen om een bezoek te brengen aan onze zonnestudio. Sunny Dreams heeft verschillende professionele zonnebanken voor elke huidtype en doeleinden. Heeft u vragen, kom gerust eens langs in de winkel. Sunny Dreams, zowel de boetiek als de zonnestudio zijn 3 extra avonden in de week geopend. Tegenover Zonnestudio Sunny Dreams kunt u uw auto veilig en gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage. Team Sunny Dreams

ya–ya - isla ibiza - josh-v - glamorous - jacky luxury nickelson - ph&t tassen - emu - loungelife - poolz - please mbym - melano - by bridget

ya-ya- islaibiza-joshv glamorous-jacky luxury-nickelson-emu- poolz-please-melano-mybrand.

Actie snelbruiner/turbo/gezichtbruiner nu 6 =5 betalen of 12=10

Page 35: Alkmaar Bruist februari 2013

tuIn

& g

ro

en s

Ho

p

WWW.nuyenstuInengroensHop.nl

openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 8.00 - 18.00 uur

Zaterdag 08.00 - 17.00 uur

uitgeesterweg 1b

limmen

t: 072 - 505 24 84

WerkkledingtuinberegeningVijverartikelengewasbescherming(Weide) afrastering

tuinplantentuinartikelenbloembollenZaaizadenMeststoffen

In de maanden februari

15% KortIngop onze groente-en bloemzadenpootaardappelen en plantuitjes

Het tuIncentruM bIj u In de buurt!

VoorjaarsKrIebels?

gratIs VoorjaarsgIds Klaar!Voor de hobby-tuinders ligt onze

Page 36: Alkmaar Bruist februari 2013

‘t Loo 27 - 1851 HT Heiloo - Telefoon: 072-5331776 - [email protected] - www.burgerheiloo.keurslager.nl

Keurslager

het is nog steeds winter bij keurslager kees Burger.de hele winter kunnen klanten bij ons terecht voor heerlijke winterkost.

Vooral de goud met ster bekroonde erwtensoep die op de internationale slagerskampioenschappen de hoogst haalbare score heeft behaald, is een echte aanrader. kom langs en proef de authentieke smaak van onze erwtensoep.

Verder hebben we in ons assortiment nog tal van authentieke winterkostproducten zoals ouderwetse kaantjes, vet gerookt spek, magere rookspek, bakbloedworst, dikke krabben, hamschijf en nog veel meer.

geen zin om zelf te koken? proef dan onze ambachtelijke kant-en-klaar maaltijden zoals zuurkoolstamppot, hutspot, hachee, goulash en grootmoeders sudderlappen.

tot ZIens In onZe KeurslagerIj!

Page 37: Alkmaar Bruist februari 2013

‘t Loo 25 - 1851 HT Heiloo - Telefoon: 072-5330032 - [email protected] - www.broodzakelijk.nl

Bakkerij Zoon in heilooPuur ambachtelijk en betrokken!

Bakkerij Zoon in winkelcentrum ’t Loo luistert goed naar haar klanten en speelt in op de vraag naar nieuwe broodsoorten op basis van biodesem. Alles om de gezondheid te verbeteren.

Zonder gist!Kees Zoon innoveert met biodesem-brood dat geheel zonder gist wordt gemaakt. Denk aan oergezond Speltbrood, fins Finnenbrot en koolhydraatarm Slankbrood.

Betrokken!Kees Zoon doneert in het kader van verantwoord en maatschappelijk ondernemen drie keer per week alle heerlijke broden die niet verkocht zijn onbaatzuchtig aan de Voedselbank

te Alkmaar: “Omdat iedereen het recht heeft op gezonde voeding.”

ambachtelijk!Puurheid en eerlijkheid van het product staan hoog in het vaandel. Kunt u geen keuze maken uit de vele broodsoorten?Kees Zoon adviseert u graag bij het maken vaneen gezonde en zeer smakelijke keuze.

Spelt specialist

Page 38: Alkmaar Bruist februari 2013

Sinds Maart 2012 zijn wij (de familie Monnikendam) de nieuwe eigenaren van het Wapen vanAlkmaar. Na een grondige verbouwing van de keuken hebben wij een prachtige lunchroomgecreëerd waarin gezelligheid, sfeer en een hoge mate van klantvriendelijkheid voorop staan.

even

voo

rste

llen

nostalgische sfeer en gezelligheid bij

het Wapen van Alkmaar

De vernieuwde en uitgebreidekaart biedt heerlijke verse,zelfgemaakte producten met eenknipoog naar de Spaanse keuken.Met unieke producten zoalsCatalana’s en Campero’s en nogveel meer. Het wapen van Alkmaar is de oudste lunchroom van Alkmaar. Met het liefste personeel dat je maar kunt wensen, zorgen

wij zeer goed voor onze klanten en is de uitdrukking de huiskamer vanAlkmaar niet uit de lucht gegrepen. Geniet op het vernieuwde en nu ook verwarmde terras van uw koffie met vers gebak. Kom gewoon eens langs en genietvan de nostalgische gezellige sfeervan het heerlijke eten tegen zeerbetaalbare prijzen

Het Wapen van AlkmaarLaat 162, 1811 EM AlkmaarTel. 072-5111077 wapen van alkmaar

Dagelijks geopend.Vanaf 10.00 uurIn januari en februari zijn wij opmaandag gesloten ivmverbouwingswerkzaamheden

Aanbieding uitsmijter + koffie of thee voor € 7,00

Page 39: Alkmaar Bruist februari 2013

Kom gezellig ‘s avonds een hapje eten of ‘s middag lunchen terwijl de

kinderen lekker spelen en beleef een heerlijke avond of middag uit bij

pannenkoekenhuis de Sprookjesvallei. Natuurlijk hebben we buiten de

heerlijke pannenkoeken om ook andere lekkere huisgemaakte gerechten.

Verder kunt u bij ons ook terecht om de kinderfeestjes van uw kind(eren)

en andere feestjes te vieren. Kijk voor meer informatie op onze website:

de sprookjesvalleiLombardsteeg 191811 LA Alkmaar 072-5112377

www.de-sprookjesvallei.nl

Page 40: Alkmaar Bruist februari 2013

Europaboulevard 2 - Alkmaar - www.medimondzorg.nl

OOK VOOR ORTHODONTISCHE ZORG!

Voor informatie kunt u bellen met 072-5615344.

• 24 uur bereikbaar, 7 dagen per week• direct en vriendelijk geholpen, ook zonder afspraak• vervangend vervoer• mobiele dienst• haal- en brengservice• levenslange garantie

autotaalglaslaat je niet barsten0800-0828

autoruitschade?

autotaalglas AlkmaarZeglis 168tel. 072-5470461

t.o. KPN-mast bij de Leeghwaterbrug naast autobedrijf Jeroen Postma

Page 41: Alkmaar Bruist februari 2013

Speciaal voor de Alkmaar Bruist!

lezers geeft BBeauty in de maand februari en maart 2013 10% korting op alle

behandelingen m.u.v. acties en producten.

(knip de advertentie uit. 1 bon per klant)

B BEAuty AlKMAAr | DillEnBurgStrAAt 1 | 1814 JV AlKMAAr | tEl. 0617692464 | www.BBEAuty.nl

Page 42: Alkmaar Bruist februari 2013

openingskorting vAn 15%

runnersworld AlkmAAr wordt all4running

uw vaste hardloopspeciaalzaak, runnersworld alkmaar, heeft sinds 1 januari 2013 een gedaantewisseling ondergaan. runnersworld alkmaar is namelijk veranderd in all4running alkmaar. Voor de klant verandert er weinig; hetzelfde personeel en uistekende service. runnersworld alkmaar als naam verdwijnt, maar het winkelpand aan de Schoutenstraat 3 in alkmaar blijft. all4running wordt veel meer een winkel van deze tijd die we aanvullen met een webshop, waar klanten ook terecht kunnen. www.all4running.nl

door de combinatie webshop en winkel kunnen we een groter assortiment voeren en nog mooiere kortingen aanbieden aan de vaste en nieuwe klanten. Voor u als lezer van alkmaar bruist bieden wij een openingskorting aan van 15% op de gehele collectie.

scHoutenstraat 3 - alKMaar - 072-5203293

Page 43: Alkmaar Bruist februari 2013

NU OOK ONLINE SHOPPEN BIJ WWW.CASUALPERDUE.NL

Casual Per Due gevestigd aan de Laat 195 in Alkmaar heeft een groot aanbod in zowel dames- als herenkleding. U vindt hier voor heren o.a. merken zoals J.C. Rags, Antony Morato, Pure White, Nickelson, Botticelli, Destrezzed, Cold Method en nog veel meer. Voor dames bieden wij merken aan zoals Dept, Aaiko, Josh V, Supertrash, SOS, LTC,

Giacomo, Omnia en nog veel meer.

Casual Per Due is binnenkort ook door middel van haar webshop www.casualperdue.nl te bezoeken.

Page 44: Alkmaar Bruist februari 2013

breng gelukin je leven

geen motivatiezonder inspiratie

vormsnoeijeroen van den buijs

nieuwe look

InspIratIe

september 2011 gratIs meenemen!www.nederlandbruIst.nlrOOsendaal/halderberge/essen eO

ROO-1109.indd 1 17-08-11 08:51

Met je gelieFDe oF je kiDS

PickNickeNcitY

Breda / de grensstreek aUgUstUs 2012 gratis meenemen!WWW.nederLandBrUist.nLCOMBI

NieuW geoPeND

IN BREDA DEKSELS 2.0

BRE-GRE-1208.indd 1 18-07-12 09:51

VAKANTIE!TILBURG-BASTIANENHET ADRES VOOR UW VOLKSWAGEN

BRUISENBIJ SU CHEN

ANTILLIAANSEFEESTEN

GEM. ETTEN-LEUR/RUCPHEN/ZUNDERT JULI/AUGUSTUS 2011 GRATIS MEENEMEN!WWW.NEDERLANDBRUIST.NL

fRAnCHISEnEMERSGEzoCHTWil jij altijd al voor jezelf beginnen met zo weinig mogelijk risico? nederland Bruist zoekt enthousiaste ondernemers in nederland en België die op franchisebasis een stadsmagazine willen uitgeven. kun jij goed overtuigen, ben jij commercieel ingesteld en werk jij graag zelfstandig? dan ben je bij nederland Bruist aan het juiste adres.

Meer weten?Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag meer willen weten? neem dan contact op met marcel Bossers voor het maken van een afspraak.

tel. 06-34590975e-mail [email protected] Website www.nederlandbruist.nl en www.belgiebruist.be

NederlaNd Bruist zoekt enthousiaste, ondernemende verkopers die op franchisebasis een stadsmagazine willen uitgeven

Wat verwachten we van je?nederland Bruist wil enthousiaste mensen de gelegenheid geven een eigen bedrijf op te starten. daarom is een ondernemende en zelfstandige houding onmisbaar. Je bent een verkoper in hart en nieren, 100% gemotiveerd en communicatief zeer vaardig. daarnaast ben je bereid je volledig achter de formule van nederland Bruist op te stellen.

Wat biedt nederland bruist? de werkwijze van nederland Bruist is een bewezen formule met veel succesverhalen. ons doel is doorgroeien naar 80 edities in nederland en België. We bieden aantrekkelijke ondernemersinkomsten, een snelle start en voldoende groeipotentieel. daarnaast krijg je goede ondersteuning en begeleiding tijdens het opstarten van je magazine.

Waarom franchise?een franchiseorganisatie geeft haar naam, formule en ‘know-how’ ter beschikking aan zelfstandige ondernemers: de franchisenemers. hierdoor kun je meeliften met de groot opgezette marketingcampagne. kortom, een zeer beperkt risico en snelle verdiensten.

44

Page 45: Alkmaar Bruist februari 2013

DITJESEn/dAtjes

Bij een Zoen van 1 minuut verbrand je wel 26 calorieën. Mannen denken nog altijd dat een openingszin werkt. mensen die tevreden zijn in een relatie leven gemiddeld vier jaar langer dan een vrijgezel. 31% van de vrouwen doet research op internet om gegevens te vinden over de persoon van wie ze houden. Mensen met een symmetrisch gezicht worden aantrekkelijker gevonden. De gemiddelde persoon brengt zo’n 14 dagen van zijn of haar leven zoenend door. dat is dus 336 uur. ongeveer 15% van de vrouwen in de VS stuurt zichzelf bloemen op Valentijnsdag. De oudste valentijnskaart dateert uit 1415. Mensen voelen meer intimiteit als ze exclusieve en persoonlijke informatie uitwisselen.maar liefst 76% van de cadeaus die op Valentijnsdag worden gegeven, zijn gekocht door mannen.

Page 46: Alkmaar Bruist februari 2013

www.rollebol.nlCentrale administratie: Kennemerstraatweg 13 1814 GA Alkmaar - t: 072 566 90 28 - e: [email protected]

opvang op maatHKZ / ISO 9001gecertificeerd

Opvang op maat

kindercentrum

Altijd weleen vestiging

in de buurt

OpmaakAlkmaarBruist-V2_OpmaakAlkmaarBruist 08-01-13 21:47 Pagina 1

Waarvoor kunnen wij bij Huidzorg Heiloo terecht?• Laserontharing• Couperoselaser behandelingen (vaatjes)• Pigmentproblematiek• Acne • Microdermabrasie• Onregelmatigheden van de huid zoals steelwratjes• Littekens • Huidveroudering• Productadvies

Marlies Geldof is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG registratie). Hierdoor komen behandelingen vaak voor vergoeding in aanmerking! Maak snel een afspraak voor een GRATIS en vrijblijvend consult.

Huidzorg Heiloo

Huidzorg HeilooDe Strandwal 321851VM [email protected]

Huidzorg Heiloo is gelegen op het Willibrordusstichting terrein in Heiloo. U kunt hier gemakkelijk gratis parkeren.

In het gezondheidscentrum aan De Strandwal 32 in Heiloo heeft Marlies Geldof onlangs haar nieuwe praktijk ‘Huidzorg Heiloo’ geopend. Huidzorg Heiloo is een praktijk voor huidtherapie en laserontharing. Marlies Geldof vestigt zich als eerste gediplomeerde huidtherapeute in Heiloo. zij is gespecialiseerd in laserontharing en het behandelen van de problematische huid.

46

Page 47: Alkmaar Bruist februari 2013

www.rollebol.nlCentrale administratie: Kennemerstraatweg 13 1814 GA Alkmaar - t: 072 566 90 28 - e: [email protected]

opvang op maatHKZ / ISO 9001gecertificeerd

Opvang op maat

kindercentrum

Altijd weleen vestiging

in de buurt

OpmaakAlkmaarBruist-V2_OpmaakAlkmaarBruist 08-01-13 21:47 Pagina 1

Page 48: Alkmaar Bruist februari 2013

Tennisbanen

Maak ook eens kennis met onze 4 prachtige tennisbanen. Uitermate geschikt voor diverse competities en (gezelligheids)toernooien.

HoogTekamers

Diabetes, copd, obesitas, astma of trainen met een gericht sportief doel? Maak dan kennis met onze unieke hoogtekamers en verbaas je over de resultaten!

bedrijfsuiTjes

Voor op maat gemaakte teambuildingsdagen ofbedrijfsfeesten komt u naar Victorie Plaza. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Vergaderzalen

sport en zaken: een uitstekende combinatieBij Victorie Plaza bent u aan het juiste adres voor vergaderingen, opleidingen, cursussen en workshops.

www.VicTorieplaza.nlmeer informatie vindt u op: