Aaltjesdagen Harderwijk Business Event 2013

1
[email protected] www.aaltjesdagen.nl Harderwijk, mei 2013 Geachte ondernemer, Vrijdag 7 juni is in het voormalig pand van beeldengieterij “het Schippertje” aan de haven het Aaltjesdagen netwerk event. De bijeenkomst wordt om 17.00 uur door Aaltjesdagen voorzitter Wilant Bakkenes geopend met een kort welkomstwoord. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting HaRT (Harderwijk Recreatie en Toerisme) en het hele MKB uit de regio wordt uitgenodigd om te komen netwerken met andere ondernemers. Stichting HaRT is het lokale platform voor ondernemers op recreatief-toeristisch gebied en organisatoren van evenementen in Harderwijk en Hierden. Stichting HaRT wil de samenwerking bevorderen tussen ondernemers die behoren tot de doelgroep en hoopt dat evenementenorganisatoren elkaar weten te vinden. Wanneer deze partijen samenwerken dan leidt dit tot aansprekende evenementen, waarmee Harderwijk op de kaart wordt gezet als een gastvrije, open en ontspannen gemeente. “Samenwerken scheelt geld, zorgt voor saamhorigheid en we kunnen van elkaar leren en profiteren. Aaltjesdagen biedt organisaties een podium en versterkt daarmee haar eigen evenement. Maar samenwerken houdt niet op bij één evenement. Samen de PR oppakken, materiaal inkopen en sponsoren benaderen terwijl iedere partij en ieder evenement wel de eigen identiteit behoudt. Het kan!“, aldus Maurits Aalderink, voorzitter Stichting HaRT Met deze brief willen wij u van harte uitnodigen voor het Aaltjesdagen netwerk event. Graag willen wij u vragen om u aan te melden via onze website www.aaltjesdagen.nl bij het kopje business event. Voor iedereen staat er een welkomstdrankje klaar en er wordt natuurlijk gezorgd voor diverse snacks en hapjes. Graag tot vrijdag 7 juni a.s. bij “Het Schippertje”, Havendijk 6 te Harderwijk. Aanvang 17.00 uur, einde ongeveer 22.00 uur. Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van Aaltjesdagen: [email protected]. Met vriendelijke groet, Namens de besturen van Stichting HaRT & Stichting Aaltjesdagen Maurits Aalderink, Wilant Bakkenes

description

Vrijdag 7 juni is in het voormalig pand van beeldengieterij “het Schippertje” aan de haven het Aaltjesdagen netwerk event. De bijeenkomst wordt om 17.00 uur door Aaltjesdagen voorzitter Wilant Bakkenes geopend met een kort welkomstwoord. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting HaRT (Harderwijk Recreatie en Toerisme) en het hele MKB uit de regio wordt uitgenodigd om te komen netwerken met andere ondernemers.

Transcript of Aaltjesdagen Harderwijk Business Event 2013

Page 1: Aaltjesdagen Harderwijk Business Event 2013

[email protected] www.aaltjesdagen.nl

Harderwijk, mei 2013

Geachte ondernemer,

Vrijdag 7 juni is in het voormalig pand van beeldengieterij “het Schippertje” aan de haven het Aaltjesdagen netwerk event. De bijeenkomst wordt om 17.00 uur door Aaltjesdagen voorzitter Wilant Bakkenes geopend met een kort welkomstwoord. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting HaRT (Harderwijk Recreatie en Toerisme) en het hele MKB uit de regio wordt uitgenodigd om te komen netwerken met andere ondernemers.

Stichting HaRT is het lokale platform voor ondernemers op recreatief-toeristisch gebied en organisatoren van evenementen in Harderwijk en Hierden. Stichting HaRT wil de samenwerking bevorderen tussen ondernemers die behoren tot de doelgroep en hoopt dat evenementenorganisatoren elkaar weten te vinden. Wanneer deze partijen samenwerken dan leidt dit tot aansprekende evenementen, waarmee Harderwijk op de kaart wordt gezet als een gastvrije, open en ontspannen gemeente. “Samenwerken scheelt geld, zorgt voor saamhorigheid en we kunnen van elkaar leren en profiteren. Aaltjesdagen biedt organisaties een podium en versterkt daarmee haar eigen evenement. Maar samenwerken houdt niet op bij één evenement. Samen de PR oppakken, materiaal inkopen en sponsoren benaderen terwijl iedere partij en ieder evenement wel de eigen identiteit behoudt. Het kan!“, aldus Maurits Aalderink, voorzitter Stichting HaRT

Met deze brief willen wij u van harte uitnodigen voor het Aaltjesdagen netwerk event. Graag willen wij u vragen om u aan te melden via onze website www.aaltjesdagen.nl bij het kopje business event.Voor iedereen staat er een welkomstdrankje klaar en er wordt natuurlijk gezorgd voor diverse snacks en hapjes.

Graag tot vrijdag 7 juni a.s. bij “Het Schippertje”, Havendijk 6 te Harderwijk.Aanvang 17.00 uur, einde ongeveer 22.00 uur.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van Aaltjesdagen: [email protected].

Met vriendelijke groet,Namens de besturen van Stichting HaRT & Stichting Aaltjesdagen

Maurits Aalderink,Wilant Bakkenes