· 2019-02-27 · professionele muzikanten. Met de universele Westone “UM” series is het...

2
Bezoek onze website voor meer informatie en de uitgebreide productfolders: www.variphone.com Volg ons op www.facebook.com/VariphoneBenelux UM series ........ Tot op heden waren in-ear monitors enkel voorbehouden voor professionele muzikanten. Met de universele Westone “UM” series is het mogelijk de voordelen van in-ear monitors te ontdekken tegen een betaalbare prijs. Nooit eerder hoorde je de muziek zo goed; feedback is uitgeschakeld, het lawaainiveau ‘on-stage’ is verminderd en vocale vermoeidheid wordt gereduceerd. Deze Universele in-ear series zorgen niet alleen voor een heldere geluidskwaliteit maar beschermen bovendien het kostbare gehoor. Het resultaat hiervan is een universele in-ear monitor met ongeëvenaarde kwaliteit, pasvorm en betrouwbaarheid tegen een betaalbare prijs. Keuze uit een 1-, 2- of 3-weg systeem. AC series ........ De eerste stap naar volledig op maat gemaakte in-ear monitors was nog nooit zo eenvoudig dankzij de Westone AC series. Bent u een debuterend of budget minded muzikant of een enthousiaste muziekliefhebber, deze in-ear voldoet aan de eisen van een kwalitatief hoogstaand systeem. Dankzij de perfecte pasvorm en akoestische afsluiting van het gehoorkanaal dempt de AC het ‘storende’ omgevingslawaai. Geschikt voor live-optredens zonder ‘on-stage’ monitors. Keuze uit een 1- of 2-weg systeem. W series ........ Deze “Personal Listening Series” zorgen voor meer luisterplezier met uw audio apparatuur zoals iPod, MP3-speler, CD-speler, spelconsoles of laptop. Met deze universele in-ear monitors van Westone wordt elke veeleisende luisterexpert vertroeteld in een superieur klankbeeld. De ergonomische pasvorm biedt een ongeëvenaard comfort, uitstekende geluidsisolatie en accurate geluidsweergave die voldoet aan de eisen van elke muziekliefhebber. Keuze uit een 1-, 2- of 3-weg systeem. ES series ........ Met ruim 15 jaar ervaring in in-ear systemen is Variphone Europa’s grootste in-ear producent. Met trots presenteren we de Westone Elite series met als bestemming de professionele muzikant. Daar deze in-ear monitors volledig op maat worden vervaardigd, op basis van een oorafdruk, zijn ze al een kunstwerk op zich. Doch onze Custom Art Shop biedt meer dan zomaar wat verschillende kleuren. Dankzij de laser graveer techniek biedt Variphone u de mogelijkheid om nog een stapje verder te gaan dan zomaar een gepersonaliseerd in-ear systeem. Je kan zelfs een keuze maken naar een eigen uniek design dat nadien ook getoond kan worden aan de rest van de wereld. Keuze uit een 1-, 2- of 3-weg systeem. Erkend dealer Grafische vormgeving: www.squadnederweert.nl

Transcript of  · 2019-02-27 · professionele muzikanten. Met de universele Westone “UM” series is het...

Page 1:  · 2019-02-27 · professionele muzikanten. Met de universele Westone “UM” series is het mogelijk de voordelen van in-ear monitors te ontdekken ... gehoorbescherming vervaardigd

Bezoek onze website voor meer informatie ende uitgebreide productfolders:

www.variphone.com

Volg ons op www.facebook.com/VariphoneBenelux

UM series ........

Tot op heden waren in-ear monitors enkel voorbehouden voor professionele muzikanten. Met de universele Westone “UM” series is het mogelijk de voordelen van in-ear monitors te ontdekken tegen een betaalbare prijs. Nooit eerder hoorde je de muziek zo goed; feedback is uitgeschakeld, het lawaainiveau ‘on-stage’ is verminderd en vocale vermoeidheid wordt gereduceerd. Deze Universele in-ear series zorgen niet alleen voor een heldere geluidskwaliteit maar beschermen bovendien het kostbare gehoor. Het resultaat hiervan is een universele in-ear monitor met ongeëvenaarde kwaliteit, pasvorm en betrouwbaarheid tegen een betaalbare prijs. Keuze uit een 1-, 2- of 3-weg systeem.

AC series ........

De eerste stap naar volledig op maat gemaakte in-ear monitors was nog nooit zo eenvoudig dankzij de Westone AC series. Bent u een debuterend of budget minded muzikant of een enthousiaste muziekliefhebber, deze in-ear voldoet aan de eisen van een kwalitatief hoogstaand systeem. Dankzij de perfecte pasvorm en akoestische afsluiting van het gehoorkanaal dempt de AC het ‘storende’ omgevingslawaai. Geschikt voor live-optredens zonder ‘on-stage’ monitors. Keuze uit een 1- of 2-weg systeem.

W series ........

Deze “Personal Listening Series” zorgen voor meer luisterplezier met uw audio apparatuur zoals iPod, MP3-speler, CD-speler, spelconsoles of laptop. Met deze universele in-ear monitors van Westone wordt elke veeleisende luisterexpert vertroeteld in een superieur klankbeeld. De ergonomische pasvorm biedt een ongeëvenaard comfort, uitstekende geluidsisolatie en accurate geluidsweergave die voldoet aan de eisen van elke muziekliefhebber. Keuze uit een 1-, 2- of 3-weg systeem.

ES series ........

Met ruim 15 jaar ervaring in in-ear systemen is Variphone Europa’s grootste in-ear producent. Met trots presenteren we de Westone Elite series met als bestemming de professionele muzikant. Daar deze in-ear monitors volledig op maat worden vervaardigd, op basis van een oorafdruk, zijn ze al een kunstwerk op zich. Doch onze Custom Art Shop biedt meer dan zomaar wat verschillende kleuren. Dankzij de laser graveer techniek biedt Variphone u de mogelijkheid om nog een stapje verder te gaan dan zomaar een gepersonaliseerd in-ear systeem. Je kan zelfs een keuze maken naar een eigen uniek design dat nadien ook getoond kan worden aan de rest van de wereld. Keuze uit een 1-, 2- of 3-weg systeem.Erkend dealer

Grafische vormgeving: www.squadnederweert.nl

Page 2:  · 2019-02-27 · professionele muzikanten. Met de universele Westone “UM” series is het mogelijk de voordelen van in-ear monitors te ontdekken ... gehoorbescherming vervaardigd

Slaapdopje ........

Omwille van het draagcomfort en gemiddelde demping van 27dB bezorgen deze oorstukjes u een onverstoorde nachtrust. Deze flexibele oordopjes op maat zorgen ervoor dat het lawaai van een snurkende partner, burenlawaai,… verleden tijd zijn.

ER20 Hi-Fi plug ........

Deze betrouwbare, universele gehoorbeschermers werden ontwikkeld om goedkopere gehoorbeschermers te kunnen aanbieden die het geluidsniveau met bijna 20dB kunnen dempen met behoud van de geluidskwaliteit. Speel, luister en beleef uw muziek tegen een lager volume. Een makkelijke oplossing voor sporadisch gebruik of voor jongeren in de groeifase waar maatwerk nog wat te vroeg is.

MEP-2G ........

De MEP-2G (second generation) is de nieuwste generatie gehoorbescherming met vlakke demping. Muzikanten, muziekliefhebbers en concertgangers gaan dankzij het vernieuwde en tevens unieke design, in combinatie met een vlakke filtering, geluid kunnen ervaren als voorheen maar tegen een gereduceerd niveau. De vlakke demping zorgt voor het behoud van de klankkwaliteit. De vernieuwde filters zijn geïntegreerd in een module en dat maakt dat deze gemakkelijk verwisselbaar zijn in combinatie met een optimaal gebruikscomfort. Men kan kiezen uit drie verschillende vlakke dempingfilters (15, 19 of 22 dB demping). Uitbreidingsmogelijkheden met industriële filters.

Variphone Soft ........

De Variphone Soft is een nieuwe generatie gehoorbescherming. De Variphone Soft is uniek omdat het de eerste en enige volledig op maat gemaakte siliconen gehoorbeschermer is met een 2-kanaals filtermodule. Deze filtermodule laat toe dat de gehoorbeschermer gemakkelijk getest kan worden op functionaliteit (lekdichtheid). De gehoorbeschermer is modulair opgebouwd en dankzij de inklikbare module met regelbare filter kan de demping uiterst nauwkeurig ingesteld worden. In de praktijk betekent dit dat de communicatie behouden blijft en waarschuwingssignalen nog steeds gehoord kunnen worden. Deze gehoorbeschermer is geschikt voor werknemers op zoek naar revolutionaire, duurzame en kwalitatieve gehoorbescherming vervaardigd uit zacht materiaal. Deze gehoorbeschermer wordt individueel aangemeten en garandeert daardoor een perfecte pasvorm en optimaal draagcomfort.

V-SIL Moto ........

Wie met regelmaat motor rijdt loopt het risico van gehoorschade op. Officiële metingen tonen aan dat al zeer vlug de veilige limieten worden overschreden. Voor deze doelgroep biedt Variphone V-Sil Moto aan. Deze op maat gemaakte gehoorbeschermer, vervaardigd uit een 40 Shore Siliconen materiaal, laat zich kenmerken door zijn vormgeving en draagcomfort onder een helm. Deze gehoorbeschermers worden uitgerust met een selectief filter die hun doeltreffendheid meer dan voldoende kunnen garanderen.

Stopgun ........

Overmatige blootstelling aan impulsgeluid zoals ondermeer tijdens schietoefeningen, kan leiden tot onomkeerbare gehoorschade. De Stopgun biedt een degelijke bescherming tegen piekgeluiden, met behoud van gesproken communicatie en omgevingsgeluiden. Deze op maat gemaakte gehoorbeschermer, vervaardigd uit siliconen materiaal, bevat een filter dat speciaal voor impulsgeluid ontwikkeld werd. Door de specifieke werking van het passieve filter dempt deze gehoorbeschermer hoofdzakelijk de impulsgeluiden en laat de continue geluidsgolven van communicatie en omgevingsgeluiden met een lichte demping door.

Zwemdopje ........

De op maat gemaakte pasvorm van deze zwemdopjes zorgt voor een volledige afsluiting van het oorkanaal en blokkeert al het binnenkomende water. Mede dankzij het drijfbare siliconen materiaal bezorgt het zwemdopje u het ideale comfort tijdens het zwemmen.

Fit 4-All ........

Geen enkel excuus om uw gehoor niet te beschermen. De Fit 4-All is een universele gehoorbeschermer, vervaardigd van een duurzaam flexibel kunststof. Door de universele uitvoering past deze in ieders oor en is bovendien aantrekkelijk geprijsd. Een goed alternatief voor wegwerpdopjes en oorkappen.

De Fit 4-All wordt geleverd in blisterverpakking met 2 paar eartips die verschillen in grootte. Verkrijgbaar in 2 versies: filter met vlakke demping voor muzikanten en een filter met non-lineaire demping voor de industrie.

MEP ........

Voor diegene die niet zozeer op zoek is naar in-ear monitoring maar enkel naar degelijke gehoorbescherming zijn er de ‘MusicianEarplugs’. De vlakke demping laat toe muziek te beluisteren op een veiliger niveau. Het zijn op maat gemaakte oorstukjes, vervaardigd in zacht materiaal, waarbij men de keuze heeft tussen drie verschillende dempingfilters (ER9, ER15 of ER25 met een vlakke demping van resp. 9, 15 of 25 dB over het volledige muziekspectrum). ‘MusicianEarplugs’ zijn geschikte gehoorbeschermers voor de muzikant, zowel ‘on stage’ als tijdens oefensessies, en voor de concertganger.

Variphone ........

Omdat een goede pasvorm bepalend is voor het draagcomfort en de draagfrequentie van gehoorbeschermers wordt de Variphone volledig op maat gemaakt. Deze gehoorbeschermer biedt tal van features! Dankzij het traploos regelbaar ventiel kan de demping dermate ingesteld worden dat het geluidsniveau tot net onder de veilige grens wordt gereduceerd. Het unieke 2-kanaalsdesign van de Variphone laat toe om de kwaliteitscontroles snel en vooral efficiënt uit te voeren en desgewenst periodiek te herhalen. Inzetbaar voor algemene geluidsoverlast.