2011-08 De Kriebeldammer VR-05-08-2012

4
GEVONDEN VOORWERPEN Gek genoeg laten jullie allemaal van alles achter op Kriebeldam. Ben je nog wat vergeten dan heb je vanavond de laatste kans om dit mee te nemen! DE KRIEBELDAMMER EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM NUMMER 8 | VRIJDAG 5 AUGUSTUS 2011 | 45 STE JAARGANG Je kan je nog steeds opgeven om mee te gaan naar de Efteling via de website! SPONSOREN AVONDPROGRAMMA EFTELING KIJK OOK EENS OP WWW. KRIEBELDAM. NL OF VOLG ONS OP TWITTER @KRIEBELDAM PAGINA 1 KRIEBELDAM - Hallo alle- maal! Ik wordt dat toch altijd wel een beetje verdrietig van hoor, zo’n laatste dag van het jaar. Geeft zo’n raar gevoel in je buik. Aan de ene kant is het best spannend om oud en nieuw te vieren met het vuurwerk wat er afgestoken wordt en kan je jezelf heerlijk volproppen met oliebollen. Maar aan de andere kant is er ook weer een jaar voorbij. Een jaar vol leuke en minder- leuke belevenissen. Kriebeldam was één opeen- stapeling van leuke en min- der leuke gebeurtenissen. Het leukste waren de afge- lopen twee weken, toen we weer “helemaal los” konden gaan tijdens twee ontzettend gezellige weken. Alle feestdagen kwamen bijna wel voorbij de afgelo- pen dagen. En ja waar ein- digd het jaar dan vervolgens mee? Inderdaad, oud en nieuw. Vandaag is het de hele dag oudjaarsdag. Daarom gaan we ook naar het oude centrum van Appingedam naar de Coopluydenmarkt. En vanavond dan de grote oud en nieuw show. Daarna is het een kwestie van afscheid nemen. Daar zie ik nu al weer tegen op, dus ik doe het gewoon niet! Groetjes Dikkie Kriebel DE BESTE WENSEN ALVAST VOOR 2012! Vanavond is er van 19.00 tot 21.00 uur ook nog een avondprogramma! Sponsoren 2011 ontzettend bedankt! Een overzicht op pagina 1&2! ALLE T-SHIRTS ZIJN KLAAR Inmiddels zijn alle t-shirts gedrukt, maar ze zijn nog niet allemaal afgehaald. Vanmiddag zijn ze nogmaals op het podium omhoog gehouden als het goed is. Heb je hem nog niet terug, haal hem dan vanavond nog even op bij Peter! KRIEBELDAM - De vakantie- spelen Kriebeldam hadden dit jaar ook dit jaar weer niet georganiseerd kunnen worden dankzij de inzet van een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Van groepsleiding tot hoofd- leiding allemaal hebben ze weer één of twee weken van hun vakantie opgeofferd voor de kinderen uit Appingedam. Hiervoor heel, heel, heel erg bedankt en tot volgend jaar! MEDEWERKERS 2011 BEDANKT!

description

Een uitgave van de Vakantiespelen Kriebeldam uit Appingedam - www.kriebeldam.nl

Transcript of 2011-08 De Kriebeldammer VR-05-08-2012

Page 1: 2011-08 De Kriebeldammer VR-05-08-2012

GEVONDEN VOORWERPEN

Gek genoeg laten jullie allemaal

van alles achter op Kriebeldam. Ben

je nog wat vergeten dan heb je

vanavond de laatste kans om dit

mee te nemen!

DE KRIEBELDAMMEREEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM

nummer 8 | vrijdag 5 augustus 2011 | 45ste jaargang

Je kan je nog steeds opgeven om mee te gaan naar de Efteling via de website!

SPONSORENAVONDPROGRAMMA EFTELING

kijk ook eens op www.kriebeldam.nl of volg ons op twitter @kriebeldam pagina 1

KRIEBELDAM - Hallo alle-maal! Ik wordt dat toch altijd wel een beetje verdrietig van hoor, zo’n laatste dag van het jaar. Geeft zo’n raar gevoel in je buik. Aan de ene kant is het best spannend om oud en nieuw te vieren met het vuurwerk wat er afgestoken wordt en kan je jezelf heerlijk volproppen met oliebollen. Maar aan de andere kant is er ook weer een jaar voorbij. Een jaar vol leuke en minder-leuke belevenissen.Kriebeldam was één opeen-stapeling van leuke en min-der leuke gebeurtenissen. Het leukste waren de afge-lopen twee weken, toen we weer “helemaal los” konden gaan tijdens twee ontzettend gezellige weken.

Alle feestdagen kwamen bijna wel voorbij de afgelo-pen dagen. En ja waar ein-digd het jaar dan vervolgens mee? Inderdaad, oud en nieuw. Vandaag is het de hele

dag oudjaarsdag. Daarom gaan we ook naar het oude centrum van Appingedam naar de Coopluydenmarkt. En vanavond dan de grote oud en nieuw show.

Daarna is het een kwestie van afscheid nemen. Daar zie ik nu al weer tegen op, dus ik doe het gewoon niet! Groetjes Dikkie Kriebel

DE BESTE WENSEN ALVAST VOOR 2012!

Vanavond is er van 19.00 tot 21.00 uur ook nog een avondprogramma!

Sponsoren 2011 ontzettend bedankt! Een overzicht op pagina 1&2!

ALLE T-SHIRTS ZIJN KLAAR

Inmiddels zijn alle t-shirts gedrukt, maar ze zijn nog niet allemaal afgehaald. Vanmiddag zijn ze nogmaals op het podium omhoog gehouden als het goed is. Heb je hem nog niet terug, haal hem dan vanavond nog even op bij Peter!

KRIEBELDAM - De vakantie-spelen Kriebeldam hadden dit jaar ook dit jaar weer niet georganiseerd kunnen worden dankzij de inzet van een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Van groepsleiding tot hoofd-leiding allemaal hebben ze weer één of twee weken van hun vakantie opgeofferd voor de kinderen uit Appingedam. Hiervoor heel, heel, heel erg bedankt en tot volgend jaar!

MEDEWERKERS 2011 BEDANKT!

Page 2: 2011-08 De Kriebeldammer VR-05-08-2012

pagina 2 de kindervakantiespelen van appingedam

Kriebeldam is tegenwoordig ook actief op Internet. Hoezo tegenwoordig? Dat zijn we toch al lang? Klopt, maar er was nog een hoekje vrij in deze Kriebeldammer dus we brengen het nog maar een keer weer onder de aan-dacht. We hebben een eigen site: www.kriebeldam.nl Je kan vriendjes worden op Hyves: kriebeldam.hyves.nl En soms Twitteren we ook nog wel eens (maar niet te veel) via @kriebeldam.Maar nu niet al te veel achter die computer gaan zitten hè?

KRIEBELDAM ONLINE

1. De leiding best wel moe is van twee ontzettend drukke weken?

2. Je dit inmiddels aan de oogjes van iedereen wel af kan lezen (ze worden met de dag kleiner namelijk).

3. Moeke ook dit jaar weer alle dagen druk met koken is geweest ondanks dat ze het eigenlijk wat rustig aan zou gaan doen?

4. Ook Ineke tijdens de voorbereidingen aangaf zich niet zo druk te gaan maken tijdens Kriebeldam maar ze

volgens ons minstens zo druk bezig is geweest?

5. Zelfs Miranda op dok-tersadvies zich “niet te druk mocht maken” maar ook zijn nog steeds van hot naar her rent?

6. Wij na het bestuderen van punt 3, 4 en 5 kunnen conclu-deren dat rustig aan doen op Kriebeldam onmogelijk is?

7. De foto’s t/m maandag nu op de site staan en de rest zo snel mogelijk volgt?

WIST JE DAT?

KRIEBELDAM - Vorige week hebben van van de Stadsloop Appingedam een bijdrage mogelijk ontvangen van de organisatie van de Stadsloop Appingedam. We ontvingen

een envelop met een inhoud van maar liefst honderd euro! We beloven dat ook deze bij-drage weer nuttig besteed zal worden voor het aanvullen van de knutselmaterialen.

BIJDRAGE STADSLOOP

VANAVOND “BONTE AVOND” VANAF 19.00 UURKRIEBELDAM - Ook van-avond is het weer de traditi-onele bonte avond. Dit jaar met als thema oud & nieuw natuurlijk. We hebben er deze week al het nodige over geschreven in de Kriebel-dammer. Als het goed is zijn inmiddels alle groepen al druk bezig geweest met de

voorbereidingen voor de acts op het podium.De hoofdleiding is inmiddels ook druk bezig geweest met de voorbereidingen van de foto presentatie (want we laten natuurlijk ook weer veel foto’s zien) de grote oudjaarsloterij show met ontelbaar veel prijsjes (ter

beschikking gesteld door de winkels en bedrijven op deze pagina’s.En we hebben zelfs begrepen dat “Moeke” zelfs de hele dag in de keuken staat om oliebol-len te bakken.

Het programma van de Bonte Avond begint vanavond om

19.00 uur en vindt plaats in de grote zaal van het ASWA gebouw. Rond 21.00 uur is het ongeveer afgelopen.

Ook ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen zijn vanavond van harte welkom om te komen kijken!

SPONSORENOnderstaande lijst is geheel in willekeurige volgorde.

- Bloemenhuis De Zwaan- De Buitenkans (NOVO)- Marskramer - The Read Shop- Enorm Van der Molen - Rebelle- Eerlijk Ambacht (NOVO)- Scharrelhofke- Pets Place - De Vesting Snackbar- De Wereldwinkel- Palsma Schoenen- Sporthuis Mossel- Bloemenhuis Snel - Bonita - Kruidvat - Next jeans&fashion- Westerhuis naaimachines- Henk ten Hoor - Slikhoeske Koolman- Albert Heijn Appingedam- Loonbedrijf Redelijkheid- Slagerij Karst de Jong- Tabakszaak Opwierde - Radio Zijlstra- Imtech toegangstechniek - De NAM - HEMA Appingedam - Snackbar Unique - GAMMA Appingedam - GAMMA Groningen Oost- Woongroep Marenland - SNS Bank Appingedam- Stadsloop Appingedam - Gemeente Appingedam - Fivelingo- Hondentrimsalon TyCo- Rozeboom- FG Print

ALLEMAAL WAANZINNIG BEDANKT VOOR ALLES!

Page 3: 2011-08 De Kriebeldammer VR-05-08-2012

kijk ook eens op www.kriebeldam.nl of volg ons op twitter @kriebeldam pagina 3

En ja hoor, ze waren er weer, de overheerlijke boterkoeken. Inmiddels een ware tradietie op Kriebeldam voor de leiding. De ouders van Tyler en Cody Rozema brengen tijdens Kriebledam namelijk altijd een paar lekkere boterkoeken voor de leiding voor ‘s avonds bij de koffie.We hebben ze ook dit jaar weer lekker laten smaken.

Namens alle leiding dan ook heel erg bedankt voor deze traktatie!

TyCo bedankt!

KRIEBELDAM BEDANKT ALLE SPONSOREN!

Page 4: 2011-08 De Kriebeldammer VR-05-08-2012

FIJNE VAKANTIE

Wij wensen jullie allemaal een

hele fijne vakantie en hopen

iedereen volgend jaar weer

terug te zien op Kriebeldam!

pagina 4 de kindervakantiespelen van appingedam

Een uitgave vanVakantiespelen Kriebeldam

Vervaardigd doorASWA REPROSERVICE

[email protected]

ContactVakantiespelen Kriebeldam

Burgemeester Klauckelaan 169902 KZ Appingedam

Telefoon: 0596-623315Vragen naar: Kriebeldam

RedactiePeter Heun

Hernandt Boonstra

EindredactieDikkie Kriebel

[email protected]

Overige

http://kriebeldam.hyves.nlhttp://twitter.com/kriebeldam

I N F O R M A T I E O V E R D E K R I E B E L D A M M E R

Van de gemeente Appinge-dam hebben we een hele grote stapel vrijkaarten gekregen voor de Efteling.

Ook hebben zij een aantal bussen ter beschikking gesteld. Omdat dit op korte

termijn geregeld moest wor-den lukte het niet om tijdens Kriebeldam hier naar toe te gaan.

Kijk maar even op de web-site voor het aanmeldings-formulier.

Er zijn twee spelregels, je moet namelijk 9 jaar of ouder zijn en deze zomer meegedaan hebben aan Kriebeldam.

Als je je aanmeldt via de site sturen wij je (ruim) van

te voren een brief met alle informatie over het tijdstip en de locatie van waar wij vertrekken.

Wees er snel bij want vol is vol!

AANMELDEN EFTELING, HET KAN NOG!

We hebben allemaal veel lol gehad. En we hoopten op nog twee weken maarja dat kan dus niet. En we gaan iedereen die hier is heel erg missen.

Kriebeldam zit in ons bloed!

Groetjes van Larissa, Daisy, Marcella, Marco, Han, Duncan, Dennis, Melissa, Bo Daphne, en Maurice, Rianne. Oftewel, groep 9.

Kriebeldam 2011We gaan iedereen ontzettend missen. Kriebeldam zit in ons bloed. Zonder Kriebeldam is er niks leuks in de vakantie. We hebben lol gehad en plezier met limonade zonder bier maar afscheid nemen doet zo’n zeer dus volgend jaar weer!

Daisy, Larissa, Marcella, Melissa, Han, Dennis, Duncan, Bo, Marco, Daphne, Maurice. Groep 9