2010-09 De Kriebeldammer VR-23-07-2010

4
DE KRIEBELDAMMER EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM NUMMER 9 | VRIJDAG 21 JULI 2010 | 44 STE JAARGANG 4 - OVERIG ENZO KIJK OOK EENS OP WWW. KRIEBELDAM. NL PAGINA 1 KRIEBELDAM - Zo en toen lag al weer de laatste Kriebel- dammer van 2010 voor jullie neus. Vandaag wordt Kriebel- dam weer afgesloten. Best jammer want dat betekend dat we weer een jaar moeten wachten totdat Kriebeldam weer gaat beginnen. Maar nu kunnen we eerst weer even uitrusten en nog lekker een paar weken vakantie opne- men. Vooral voor de leiding is dit ook wel nodig hoor. Vanmiddag hebben alle kids zich prima weten te vermaken bij de activiteiten die op het grote veld naast de parkeerplaats van VV Appingedam waren georgani- seerd. Vooral de mega grote luchtkussens die er waren opgezet waren erg in trek bij zowel de kids als de leiding. Vanavond zullen we er voor zorgen dat iedereen in het Centrum van Appingedam weet dat Kriebeldam ook dit jaar weer door ging door de traditionele vossenjacht. Dit jaar met als thema “Grieze- len” natuurlijk. Tot slot wil ik jullie nog een hele fijne vakantie wensen en alle medewerkers ontzettend bedanken voor twee onwijs toffe weken en ik hoop jullie volgend jaar allemaal weer te zien! Dikkie Kriebel KRIEBELDAM 2010 (BIJNA) VOORBIJ Lekker spelen in de grote luchtkussens deze middag. Op de achterpagina lees je alles wat niet op pagina 1, 2 of 3 staat! KRIEBELDAM - Wie kent haar niet. Coretta is vandaag jarig. Wij kunnen het niet laten om haar even in het zonnetje te zetten door haar in de Kriebeldammer te zetten. Daarnaast heeft iedereen van Kriebeldam zijn of haar naam op een grote verjaardags- kaart gezet die vandaag, met een bloemetje, naar Coretta is gebracht. Coretta, HAR- TELIJK GEFELICITEERD! en nog voor de laatste keer tijdens Kriebeldam: HIEP, HIEP... HOERA! CORETTA, GEFELICITEERD KRIEBELDAM - Vanavond is er nog een avondpro- gramma. Het is dan de aller- állerlaatste avond van Kriebeldam. Om deze twee geweldige weken af te sluiten gaan we op (spook) vossenjacht. De vossenjacht begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Dat betekend dat er deze week geen bonte avond is. Na de opening in het ASWA- gebouw gaan alle groepen lopend richting het centrum van Appingedam voor een (spook)vossenjacht. Rond 21.30 uur sluiten we Kriebeldam 2010 af in de grote zaal van het ASWA- gebouw. (SPOOK)VOSSENJACHT Ook deze week weer het Kriebeldams Volkslied! 2 - OVERIG ENZO 3 - POST ENZO Verhaaltjes en tekeningen van kids, ouders en leiding!

description

Een uitgave van de Vakantiespelen Kriebeldam uit Appingedam - www.kriebeldam.nl

Transcript of 2010-09 De Kriebeldammer VR-23-07-2010

Page 1: 2010-09 De Kriebeldammer VR-23-07-2010

DE KRIEBElDAmmEREEN uITGAVE VAN VAKANTIEsPElEN KRIEBElDAm

nUmmer 9 | vrijdag 21 jUli 2010 | 44ste jaargang

4 - OVERIG ENZO

kijk ook eens op www.kriebeldam.nl pagina 1

KRIEBELDAM - Zo en toen lag al weer de laatste Kriebel-dammer van 2010 voor jullie neus. Vandaag wordt Kriebel-dam weer afgesloten. Best jammer want dat betekend dat we weer een jaar moeten wachten totdat Kriebeldam weer gaat beginnen. Maar nu kunnen we eerst weer even uitrusten en nog lekker een paar weken vakantie opne-men. Vooral voor de leiding is dit ook wel nodig hoor.Vanmiddag hebben alle kids zich prima weten te vermaken bij de activiteiten die op het grote veld naast de parkeerplaats van VV Appingedam waren georgani-seerd. Vooral de mega grote luchtkussens die er waren opgezet waren erg in trek bij zowel de kids als de leiding.

Vanavond zullen we er voor zorgen dat iedereen in het Centrum van Appingedam weet dat Kriebeldam ook dit jaar weer door ging door de

traditionele vossenjacht. Dit jaar met als thema “Grieze-len” natuurlijk.Tot slot wil ik jullie nog een hele fijne vakantie wensen en

alle medewerkers ontzettend bedanken voor twee onwijs toffe weken en ik hoop jullie volgend jaar allemaal weer te zien! Dikkie Kriebel

KRIEBElDAm 2010 (BIJNA) VOORBIJ

Lekker spelen in de grote luchtkussens deze middag.

Op de achterpagina lees je alles wat niet op pagina 1, 2 of 3 staat!

KRIEBELDAM - Wie kent haar niet. Coretta is vandaag jarig. Wij kunnen het niet laten om haar even in het zonnetje te zetten door haar in de Kriebeldammer te zetten. Daarnaast heeft iedereen van Kriebeldam zijn of haar naam

op een grote verjaardags-kaart gezet die vandaag, met een bloemetje, naar Coretta is gebracht. Coretta, HAR-TELIJK GEFELICITEERD! en nog voor de laatste keer tijdens Kriebeldam: HIEP, HIEP... HOERA!

CORETTA, GEFElICITEERD

KRIEBELDAM - Vanavond is er nog een avondpro-gramma. Het is dan de aller- állerlaatste avond van Kriebeldam. Om deze twee geweldige weken af te sluiten gaan we op (spook)vossenjacht. De vossenjacht begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Dat betekend dat er deze week

geen bonte avond is. Na de opening in het ASWA-gebouw gaan alle groepen lopend richting het centrum van Appingedam voor een (spook)vossenjacht.

Rond 21.30 uur sluiten we Kriebeldam 2010 af in de grote zaal van het ASWA-gebouw.

(sPOOK)VOssENJAChT

Ook deze week weer het Kriebeldams Volkslied!

2 - OVERIG ENZO 3 - POsT ENZO

Verhaaltjes en tekeningen van kids, ouders en leiding!

Page 2: 2010-09 De Kriebeldammer VR-23-07-2010

pagina 2 de kindervakantiespelen van appingedam

Zo, dat waren weer twee drukke weken vol spelen, knutselen. Wij, de (hoofd)leiding vindt het erg jammer dat het er weer op zit. Maar toch vrijwel alleen maar mooi weer gehad en ontzettend veel dingen kunnen doen daardoor. Tja, ook voor de

(hoofd)leiding was het even hard werken soms. Het enige wat ons nog te doen staat is jullie een hele goede vakantie wensen. Dus, nog één keer: HELE FIJNE VAKANTIE en tot volgend jaar, wij zijn er in ieder geval weer bij.

FIJNE VAKANTIEWIJ WENsEN JullIE AllEmAAl EEN hElE

FIJNE VAKANTIEEN TOT VOlGEND

JAAR

Tja, op zo’n laatste dag is er niet heel veel meer te melden over de komende activiteiten. Wel hebben we het vandaag druk gehad met allemaal leuke spellen en een groot luchtkussen-parcours. De foto’s daarvan willen we jullie natuurlijk niet onthouden...

Page 3: 2010-09 De Kriebeldammer VR-23-07-2010

kijk ook eens op www.kriebeldam.nl pagina 3

sTuKJEs EN TEKENINGEN VAN DE KIDs!

Page 4: 2010-09 De Kriebeldammer VR-23-07-2010

pagina 4 de kindervakantiespelen van appingedam

Een uitgave vanVakantiespelen Kriebeldam

Vervaardigd doorASWA REPROSERVICE

AdresVakantiespelen Kriebeldam

Burgemeester Klauckelaan 169902 KZ Appingedam

RedactiePeter Heun

Hernandt Boonstra

EindredactieDikkie Kriebel

ContactTelefoon: 0596-623315

Vragen naar: Kriebeldam

[email protected]

I N F O R m A T I E O V E R D E K R I E B E l D A m m E R

KRIEBElDAms VOlKslIEDHup jongens! Hup meisjes! Aan de slag!Hup Kriebeldam, ’t wordt weer een drukke dag!Zingen en dansen, voetballen en sjansen,Lachen en swingen, pijl en boog en touwtje springen.Er is geen plekje waar dat beter kan, dan in ons pretdorp, lekker gekdorp, zomerdorp Kriebeldam.

We wonen aan de Kriebel, dichtbij de Kriebelzee. We zijn er heel tevreden en hebben pret voor twee. Vakantiegangers blijven zolang het als ’t maar kan. Ze willen nooit weer weg uit ons Kriebel, Kriebeldam!

Hup jongens! Hup meisjes! Aan de slag!Hup Kriebeldam, ’t wordt weer een drukke dag!Zingen en dansen, voetballen en sjansen,Lachen en swingen, pijl en boog en touwtje springen.Er is geen plekje waar dat beter kan, dan in ons pretdorp, lekker gekdorp, zomerdorp Kriebeldam. De leiding staat te springen, ze wachten al zo’n tijd. We zullen ze laten zweten, dat is wat ons verblijdt. De vaders en de moeders, die laten we maar alleen, Want terug naar huis: Oh nee, dat wil geen één!

Hup jongens! Hup meisjes! Aan de slag!Hup Kriebeldam, ’t wordt weer een drukke dag!Zingen en dansen, voetballen en sjansen,Lachen en swingen, pijl en boog en touwtje springen.Er is geen plekje waar dat beter kan, dan in ons pretdorp, lekker gekdorp, zomerdorp Kriebeldam.

Een nachtje blijven slapen dat is ook reuze leuk, Een fietstocht en een mopje we liggen in een deuk. De groten gaan naar Elders, de kleintjes blijven hier, Het maakt niet uit waarheen want we hebben veel plezier!

Hup jongens! Hup meisjes! Aan de slag!Hup Kriebeldam, ’t wordt weer een drukke dag!Zingen en dansen, voetballen en sjansen,Lachen en swingen, pijl en boog en touwtje springen.Er is geen plekje waar dat beter kan, dan in ons pretdorp, lekker gekdorp, zomerdorp Kriebeldam.

Op vliegende tapijten, reizen we door de tijd, Elk jaar een ander thema is iets wat ons verblijd. En nu niet langer praten, we gaan weer aan de slag, Dit wordt een gave vette, coole Kriebeldamse dag.

Hup jongens! Hup meisjes! Aan de slag!Hup Kriebeldam, ’t wordt weer een drukke dag!Zingen en dansen, voetballen en sjansen,Lachen en swingen, pijl en boog en touwtje springen.Er is geen plekje waar dat beter kan, dan in ons pretdorp, lekker gekdorp, zomerdorp Kriebeldam.

1, 2, 3, PSST, 1, 2, 3, PSST, 1, 2, 3, OEWOEWOEWOEWOEWOE!!!!