2010 Hyundai Santa Fe BR NL

28
Santa Fe

description

Santa Fe Stijl: er is geen betere omschrijving voor de Hyundai Santa Fe Stel dat u deze auto voor het eerst zag, in een flits. Wat schiet u dan te binnen, zeker als u nog nooit van de Hyundai Santa Fe heeft gehoord? Dat is ‘stijl’, zo simpel is het. Geen enkel ander woord komt in de buurt. Ook u zult de Hyundai Santa Fe waarderen om zijn prestaties. en een ongelooflijk stil interieur. Als u al niet valt voor zijn stijl.

Transcript of 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

Page 1: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

Santa Fe

Page 2: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

De HyunDai Santa Fe Staat voor StijlStijl: er is geen betere omschrijving voor de Hyundai Santa FeStel dat u deze auto voor het eerst zag, in een flits.Wat schiet u dan te binnen, zeker als u nog nooit van de Hyundai Santa Fe heeft gehoord?Dat is ‘stijl’, zo simpel is het. Geen enkel ander woord komt in de buurt.

Page 3: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL
Page 4: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

Rijdynamiek en souplesse.

Een strakke wegligging

en een ongelooflijk stil interieur.

Ook u zult de Hyundai Santa Fe

waarderen om zijn prestaties.

Als u al niet valt

voor zijn stij l .

Page 5: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL
Page 6: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL
Page 7: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

U k R i j G t m E E R O O G v O O R S t i j l … O m D A t D A t p A S t b i j D E H Y U N D A i S A N t A F E

Page 8: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

De karaktervolle li jn,

van voor naar achteren,

versterkt het stij lvolle beeld.

Achter onderscheidt hij zich

door de vorm van de achterlichten.

Aandacht voor detail

tekent zich af in een

uiterst verfijnde afwerking.

De Hyundai Santa Fe etaleert

een nieuwe kijk op design.

Page 9: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL
Page 10: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

rijplezier opnieuw gedefinieerd

kracht, veiligheid en comfort zijn niet langer voldoende. tegenwoordig kijken automobilisten ook naar aspecten als zuinigheid en milieu-verantwoorde prestaties. Om die reden hebben we kosten noch moeite gespaard voor het ontwikkelen van efficiënte en schone motoren. Rijplezier? bij Hyundai bent u daarvan verzekerd! Nu en in de toekomst.

Page 11: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

De vermelde gegevens zijn op basis van de standaarduitvoering. Uitstoot- en brandstofverbruikgegevens zijn gebaseerd op tests die zijn uitgevoerd volgens de Europese richtlijn 715/2007/EEG. Het praktijkverbruik kan afwijken en wordt beïnvloed door bijvoorbeeld het weer, de belading, het wegdek, de verkeerssituatie en de rijstijl.

174 gr/km

De oplossing: de 2.2 CrDi r-motor

De 2.2 CRDi R-motor blinkt uit door toonaangevende techniek, zoals piëzo-brandstofinjectoren en dubbele bovenliggende nokkenassen, en staat garant voor veel kracht en een laag brandstofverbruik. Deze derde generatie dieselmotor met common-railinjectie heeft beduidend lagere emissies, waaronder een lagere CO2-uitstoot, om te beantwoorden aan de Euro5-emissienorm. in die zin is dit de ideale optie voor wie met plezier wil rijden en tegelijkertijd het milieu wil sparen.

Page 12: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

De motoren van de Hyundai Santa Fe leveren veel vermogen en zijn toch spaarzaam met brandstofHyundai ontwikkelt krachtbronnen die ogenschijn-lijke tegenstellingen verenigen: veel kracht en een laag verbruik. Ontwerpen en materialen hebben we nauwgezet tegen het licht gehouden om de presta- ties en de brandstofeconomie te maximaliseren, zodat u volop profijt heeft van ons streven naar perfectie.

technologie die geen rekening houdt met het leefmilieu en de toekomst is kansloosDe efficiënte motoren van de Hyundai Santa Fe voldoen aan de strengste emissie-eisen. Ze stoten aanzienlijk minder CO2 en andere gassen uit dan voor mogelijk werd geacht. Dus als u bij het kopen van zelfs de kleinste artikelen let op de effecten voor het klimaat, dan zal het u plezieren dat de nieuwe Hyundai Santa Fe een stuk vrien-delijker is voor onze planeet.

Automatische en handgeschakelde transmissies met 6 versnellingenvoor de Hyundai Santa Fe is er een nieuwe automaat met zes versnellingen leverbaar. Deze schakelt zijdezacht en toch heerlijk snel. Onze handge-schakelde zesversnellingsbak schittert door excep-tioneel goede schakelkwaliteit, geringe resonanties en trillingen en duurzaamheid. Een schakelindicator helpt u om zo zuinig mogelijk te rijden.

een bijzonDererijSenSatieDe Hyundai Santa Fe biedt meer dan kracht en souplesse alleen. namelijk ook de voldoening iets te doen voor het milieu en te besparen op brandstofkosten.

theta (Θ) ii 2.4 i4-motor.

Page 13: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

Theta II 2.4

Type CVVTCilinderinhoud 2.359 cm2

Max. vermogen 128 kW (174 pk) / 6.000 t.p.m.Max. koppel 226 Nm / 3.750 t.p.m.

De vermelde gegevens zijn op basis van de standaarduitvoering. Uitstoot- en brandstofverbruikgegevens zijn gebaseerd op tests die zijn uitgevoerd volgens de Europese richtlijn 715/2007/EEG. Het praktijkverbruik kan afwijken en wordt beïnvloed door bijvoorbeeld het weer, de belading, het wegdek, de verkeerssituatie en de rijstijl.

2.2 CRDi R-motorType DOHCCilinderinhoud 2.199 cm2

Max. vermogen 145 kW (197 pk) / 3.800 t.p.m.Max. koppel 422 Nm / 1.800-2.500 t.p.m.

koppel (Nm) vermogen (kW)

toerental (t.p.m.)

200

175

150

125

100

75

50

25

0

560

490

420

350

280

210

140

70

01000 400030002000

vermogenkoppel

174 gr/km

koppel (Nm) vermogen (kW)

toerental (t.p.m.)

180

160

140

120

100

80

60

40

20

0

270

240

210

180

150

120

90

60

30

01500 600045003000

vermogenkoppel

205 gr/km

*

Page 14: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

A

b

C

een nieuwe maatStaFin veiligHeiDveiligheid voor u en uw gezin telt als u besluit een nieuwe auto te kopen. Zoek niet verder. Hyundai heeft veiligheid top- prioriteit gegeven bij het ontwerpen van de Hyundai Santa Fe. De beschermende eigenschappen zijn misschien niet direct zichtbaar, maar deze SUv is standaard al zeer goed gewapend tegen diverse soorten aanrijdingen.

De Hyundai Santa Fe-carrosserie, met vijf sterren veiligheidstechnologie, biedt de best mogelijke beschermingveiligheid is van meet af aan in het ontwikkelings-proces meegenomen. De zeer robuuste carrosserie is ontworpen om de krachten die vrijkomen bij een frontale en bij een zijdelingse aanrijding optimaal op te vangen, met een minimale vervorming. De Hyun-dai Santa Fe heeft de maximale score van vijf sterren behaald in de Amerikaanse NCAp-crashtests.

A. Geavanceerde airbagtechnologieDe bestuurders- en passagiersairbag ontvouwen zich naar gelang de kracht van de botsing. Daardoor wordt de kans op letsel zo klein mogelijk gehouden. Standaard zijn er zij-airbags en gordijnairbags om alle inzittenden te beschermen tegen hoofdletsel, ook in het geval de auto onverhoopt kantelt.

b. Actieve hoofdsteun bestuurdersstoelDe hoofdsteun kantelt naar voren bij een aanrijding van achteren om de kans op nekletsel te vermin-deren.

voor- en achterwielophangingDe mcpherson-voorwielophanging is beproefd en duurzaam, voor een superieure wegligging en maxi-male veiligheid. De multilink-achterwielophanging draagt bij aan de goede rijeigenschappen en aan de wendbaarheid. tevens is door deze ophanging een bredere laadruimte mogelijk.

banden met siliciumC. SchijfremmenHet antiblokkeer-remsysteem (AbS) controleert alle wielen elektronisch. De geventileerde remschijven voor zorgen onder alle omstandigheden voor maxi-male remkracht.

voor een maximale grip en een gunstig brandstofver-bruik is voor de samenstelling van de banden silicium gebruikt. Een stof die rubber soepeler maakt en ander-zijds de rolweerstand verlaagt.

Page 15: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

kantelsensorDit geavanceerde veiligheidssysteem activeert automatisch de zij- en gordijnairbags om de inzit-tenden te beschermen tegen hoofdletsel in geval de auto onverhoopt kantelt.

ESp (elektronisch stabiliteitsprogramma)Het elektronisch stabiliteitsprogramma signa-leert slip, zelfs nog voordat de bestuurder remt. Het systeem reageert bliksemsnel om de auto te stabiliseren door de wielen afzonderlijk af te remmen en door de trekkracht van de motor te verminderen. ESp werkt samen met EbD (elek-tronische remkrachtverdeling), AbS (antiblokkeer-remsysteem) en tCS (tractiecontrolesysteem) voor een koersvaste wegligging in bochten en op gladde wegen.

permanente 4WD (optioneel)Onder alle omstandigheden verzekerd van een optimale wegligging. Een elektronisch geregelde koppeling verdeelt de aandrijfkracht over de voor- en achterwielen zodra dat nodig is.

in een bocht Glad wegdekNormaal Glad wegdek of 4WD lock

Page 16: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

Supervision-instrumentarium en eco-indicatorHet instrumentarium kenmerkt zich door een buiten-gewoon goede afleesbaarheid, met gedis tingeerde blauwe achtergrond verlichting. De eco- indicator helpt u om zuinig te rijden. Op de display zijn het actuele en het gemiddelde verbruik af te lezen (standaard vanaf Dynamicversion).

DoorDaCHte teCHnologieUit gevoel geboren en gecompleteerd met doordachte technologie, dat is de Hyundai Santa Fe. Rijdend of stilstaand, u zult met plezier verrast worden door de vele voorzieningen.

De centrale console is een aanwinst voor het interieur en een podium voor hifigeluidvoor de bestuurder is de middenconsole een welkome metgezel als het gaat om rijplezier. De attractieve zilverkleurige afwerking en het voortreffelijke design maken de bediening tot een lust.

ionisatiefilterDit geïntegreerde filtersysteem (standaard vanaf Dynamicversion) verbetert de luchtkwaliteit in de auto. Een ventilator genereert plasma-ionen die meehelpen de lucht van buiten te zuiveren en de vorming van bacteriën in de inlaatkanalen tegen te gaan.

Geheel automatische climate controlHet systeem biedt optimaal comfort door het interieur automatisch te verwarmen of te koelen naar de ingestelde temperatuur (standaard vanaf Dynamicversion).

Page 17: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

veelzijdige stoelopstellingDe Hyundai Santa Fe is leverbaar met vijf of zeven zitplaatsen. De stoelopstelling is vlug en eenvoudig te herschikken om het interieur aan te passen aan uw wensen. bijvoorbeeld als er voor ontspanning of zakelijke bezigheden wat meer bagage is. Of als onhandige of grote voorwerpen vervoerd moeten worden. De tweede zitrij is voorzien van bevestigingspunten voor kinderzitjes, om ook de allerkleinsten veilig mee te kunnen nemen.

Page 18: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

A

b

C

een mix van ComForten gebruikSgemakHet comfort neemt toe als gebruiksgemak wordt toegevoegd. En samen verhogen ze de gebruikswaarde. De nieuwe Hyundai Santa Fe is op elk vlak geweldig plezierig.

De Hyundai Santa Fe biedt comfort, gemak en nog veel meerthuis vindt u alles wat u nodig hebt. De Hyundai Santa Fe is tevens uitgerust voor maximaal com-fort en gemak. Elk onderdeel, of het nu gaat om bijvoorbeeld de bekerhouders of om de vorm van de schakelaars, is zo gemaakt dat u de aandacht zoveel mogelijk bij het rijden kunt houden. in de Hyundai Santa Fe vindt u zaken die u zelfs thuis niet hebt.

10-voudig verstelbare bestuurdersstoelDe Hyundai Santa Fe nodigt uit tot verre reizen naar nieuwe bestemmingen. U kunt de bestuurdersstoel op tien manieren verstellen voor een perfecte zit-positie. bij aankomst voelt u zich nog even fris als bij vertrek.

b. Zonnedakmet het elektrisch te bedienen zonnedak (optioneel) brengt u frisse lucht in de auto. De warmte van de zon en een verkoelend windje komen het interieur binnen na een druk op de knop.

C. Antiknelfunctie (zijruit bestuurder)Het elektrisch bediende raam stopt automatisch bij het sluiten als een obstakel of een vinger bekneld dreigt te raken.

A. Display voor de achteruitrijcamerain de binnenspiegel is een schermpje van 3,5 inch geïntegreerd dat het beeld van de achteruitrij-camera projecteert. Zo kunt u goed zien of zich obstakels of personen achter de auto bevinden (Styleversion).

Page 19: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

1. Zwart lederen stoelbekleding (Styleversion) 2. met leder bekleed stuurwiel (standaard vanaf Dynamicversion)3. Elektrisch bedienbare ramen4. Afwerking met zwart carbon (standaard vanaf Dynamicversion)

1

3

2

4

Page 20: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

GFE

A b

D

CA. Xenon-koplampen en sproeiers

D. DakrailsDe zilverkleur versterkt het dynamische voorkomen en zorgt tevens voor een exclusiever aanblik (vanaf Dynamicversion).

C. verwarmbare buitenspiegels met geïntegreerde richting aanwijzersthermische draden zorgen ervoor dat beslagen of bevroren spiegels snel veilig zicht naar achteren bieden. De nieuwe, geïntegreerde rich- tingaanwijzers ogen sierlijk.

G. Dubbele uitlatenDe dubbele uitlaten accenturen de dynamiek van deze SUv. Het design knipoogt naar het uitdagende rijkarakter van de Hyundai Santa Fe.

F. AchterklepgreepAantrekkelijk van design en met een stevige grip, zodat de achter- klep voor iedereen makkelijk en moeiteloos is te openen.

E. Achterruitwisservuil is snel te verwijderen voor een goed zicht naar achteren.

zaken Die De HyunDai Santa Fe zo aantrekkelijk maken

voor beter zicht en veiligheid bij slecht weer.b. mistlampen met helder glas

Xenon-verlichting levert een brede bundel helder licht voor een veilig zicht in het donker. De koplampen van de Hyundai Santa Fe hebben boven-dien een chique omranding van blauw licht, een gedistingeerd kenmerk. in de bumper zitten sproeiers om het glas van de koplampen te reinigen (Styleversion).

Page 21: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

1. Xenon-koplampen (Styleversion) 2. Achterspoiler3. Chromen deurhendels (Styleversion)4. Achterlichtunits

1

3

2

4

Page 22: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

bA

D E F G

C. instrumentenpaneel en schakelindicatorvanuit de bestuurderspositie bekeken is het dashboard een lust voor het oog. Alle informatie is in één oogopslag afleesbaar. De schakel- of eco-indicator helpt u om zo zuinig mogelijk te rijden.

G. Centrale portiervergrendeling met afstandsbedieningOntgrendel en vergrendel de deuren en achterklep eenvoudig met een druk op de knop van de afstandsbediening.

E. Afdekscherm (5-zitter)Spulletjes in de laadruimte zijn hiermee keurig aan het zicht te onttrekken.

b. koelboxDe Hyundai Santa Fe is voorzien van een gekoeld centraal opbergvak, zo-dat u bij warm weer kunt genieten van een verfrissend drankje (standaard vanaf Dynamicversion).

D. interieurspiegelDe bestuurder kan hiermee prima converseren met de inzittenden achterin, zonder het hoofd te hoeven draaien. Dat is plezierig en wel zo veilig (standaard vanaf Dynamicversion).

F. Op de vloer scharnierend gaspedaalDit pedaal volgt de voetbeweging natuurgetrouw en kan ook niet vastraken achter bijvoorbeeld een verschoven mat.

A. StoelverwarmingDe stoelen voorin zijn verwarmbaar, voor extra comfort bij koud weer (Styleversion).

waar u in De HyunDai Santa Fe zo van kunt genieten

C

Page 23: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

kleuren bekleDing

beige Zwart

Carbon

leder (Styleversion)

beige Zwart

Hout (Activeversion) Carbon (Dynamicversion)

Stof (Activeversion/Dynamicversion)

bronze Superior Red

laat uw perSoonlijke Smaak Spreken

aFmetingen

velgen

lichtmetalen 17-inch velg lichtmetalen 18-inch velg (geen rand)

1615 mm 1620 mm

2700 mm

1890 mm

4660 mm

Page 24: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL
Page 25: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

De Santa FeStaat klaarvoor uEén van de meest stijlvolle SUv’s ter wereldDe Hyundai Santa Fe valt op. mensen zullen u benijden. Wat een bijzonder en mooi vooruitzicht. Eén ding is zeker: u en uw Hyundai Santa Fe zijn een toonbeeld van stijl.

Page 26: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

Hyundai, de kracht van kwaliteit

Development & Design Center, Rüsselsheim

U staat op het punt te kiezen voor het merk Hyundai, één van de grootste en succesvolsteauto fabrikanten ter wereld. Hyundai biedt wat kopers belangrijk vinden: een complete uitrusting en betaalbare topkwaliteit. Veiligheid, betrouwbaarheid en een stijlvolle uitstraling zijn daarbij vanzelfsprekend.

Hyundai timmert hard aan de weg. Door omvangrijke investeringen in technologisch onderzoek en nieuwe modellen heeft Hyundai een moderne generatie auto’s ontwikkeld die nauwgezet zijn afgestemd op de smaak en stijl van de veeleisende automobilist van nu.

De combinatie van topkwaliteit, een sterk design en een aantrekkelijke prijs is uniek. Hyundai biedt al deze voordelen. Bij de ontwikkeling van onze auto’s staat hoogwaardig materiaalgebruik voorop. Doordachte constructies verfi jnen het productieproces met als gevolg dat tijdens de fabrikage van elke Hyundai een hoge kwaliteit altijd op de eerste plaats komt. Als gevolg hiervan levert Hyundai veilige auto's met hoge betrouwbaarheid en een lage kilometerkostprijs. De ontwerpers in Hyundai’s Europese Design Center zorgen daarnaast voor een dynamische, sympathieke en moderne styling die u zeker zal aanspreken. Dankzij een effi ciënte productie zijn de prijzen zeer concurrerend: u betaalt dus minder voor topkwaliteit en design.

Het modellengamma van Hyundai is zeer uitgebreid. Alle auto’s zijn voorzien van sterke en zuinige hightech benzine- of dieselmotoren die desgewenst kunnen worden gekoppeld aan een automatische tranmissie. Welke voorkeur en welk budget u ook heeft; er is altijd volop keuze. Dat verklaart het succes van ons merk wereldwijd en ook in Nederland, waar Hyundai al jaren tot de tien meest succesvolle en bestverkopende merken behoort.

Gedegen en attente service

Wie een Hyundai koopt, weet zich ook verzekerd van een gedegen en attente serviceorganisatie. In Nederland staan 144 Hyundai-partners voor u klaar. Ook in andere Europese landen beschikt Hyundai over een omvangrijk servicenetwerk. De adressen staan in het overzicht dat bij afl evering in elke nieuwe Hyundai ligt.

Bij deze servicebedrijven werken enthousiaste technici die zijn opgeleid volgens de zeer hoge standaarden die Hyundai wereldwijd hanteert. Deze professionals weten niet alleen alles van techniek. Onze technici begrijpen ook wat klanten verwachten als ze de auto brengen voor onderhoud of reparatie: een complete prijsopgave vooraf, heldere informatie, duidelijke afspraken en een attente houding.

Onderhoud op MaatIedere Hyundai-rijder is anders. Dus iedere Hyundai wordt anders gebruikt. Daarom biedt Hyundai Onderhoud op Maat. Voor een vaste, lage prijs verzorgt de Erkend Reparateur al het onderhoud en de reparaties gedurende de afgesproken

.eruhcorb ed raan relaed wu gaarV .sretem olik latnaa teh ne edoirep

Hyundai AutoverzekeringEen uitstekende verzekering tegen een opmerkelijk laag tarief: dat is de Hyundai Autoverzekering. Met maar liefst drie jaar nieuwwaardegarantie. Uw eigen dealer verzorgt alle bijkomende werkzaamheden, zoals herstel van een eventuele schade. Wel zo prettig, wel zo zeker. Lees ook de brochure.

Accessoires Veel keuze, hoge kwaliteit en goed advies: ook op het gebied van accessoires heeft Hyundai veel in huis. Voor alle modellen is een uitgebreid accessoireover-zicht beschikbaar. Vraag dus even naar de accessoirebrochure en de prijslijst.

Hyundai Lease: Uw partner in business

Een eigen design, ruimte, veiligheid, comfort en krachtige dieselmotoren met automatische transmissie: de zakelijk rijder weet dat Hyundai veel te bieden heeft. Hyundai Lease staat daarbij garant voor complete dienstverlening en persoonlijk contact met de Hyundai-dealer. Daarbij biedt Hyundai Lease keuze uit twee leasepakketten.

De keuze uit twee pakketten geeft de rijder de ruimte om te kiezen voor een service- en tariefniveau dat bij hem of haar past. Standaard biedt Hyundai Lease het ECONOMY leasepakket. Dat biedt een aantrekkelijk leasetarief plus een goed serviceniveau. De rijder die meer gemak, service en extra’s wenst, kan kiezen voor het uitgebreide EXCELLENT leasepakket, inclusief onder meer Haal- & Brengservice bij onderhoud, een navigatiesysteem en winterbanden. Over Hyundai Lease is een aparte brochure beschikbaar.

• Een scherp leasetarief waarin de volgende servicecomponenten zijn opgenomen: - rente en afschrijving; - houderschapsbelasting; - verzekering; - reparatie, onderhoud en banden; - Hyundai-mobiliteitsgarantie voor de gehele looptijd van het contract.• Uit te breiden met een (inter)nationale tankpas.• U ontvangt de HMotion, het merkblad voor Hyundai-rijders.• Uitgebreide afl everset.

Het ECONOMY leasepakket

Hyundai Finance: Maatwerk voor particulierenEen verantwoorde en aantrek-kelijke fi nanciering regelt u eenvoudig via uw dealer dankzij Hyundai Financial Services. U kunt kiezen welke vorm het beste bij u past.

Hyundai Budget MobiliteitEen heldere vorm van fi tem – nereicnan een vast maandbedrag en met de mo-gelijkheid de maandlasten te verlagen door een slottermijn te kiezen.

Hyundai Flexibele MobiliteitDe naam zegt het al: Hyundai Flexibele Mobiliteit beweegt met uw wensen mee. Bij deze fi nanciering kunt u tus-sentijds al afgeloste bedragen opnieuw opnemen en ook tussentijds extra afl ossen.

Hyundai Persoonlijke MobiliteitEen vast bedrag per maand, een vaste looptijd en toch plezierig maatwerk. Met Hyundai Persoonlijke Mobiliteit kunt u het bedrag en de looptijd zo kiezen dat het maandbedrag past bij uw wensen.

Hyundai Continue MobiliteitElke drie jaar rijdt u in de nieuwste Hyundai – voor een vast bedrag per maand. Dat is Hyundai Continue Mobi-liteit. Het is mogelijk dankzij Hyundai’s unieke restwaardegarantie, de loya-liteitsbonus voor u en de uitgekiende fi nanciering van uw auto.

Financieren is maatwerk: de Hyun-dai-dealer kan u informeren over de mogelijkheden en voorwaarden en heeft meer documentatie voor u. Kijk ook op www.hyundai.nl.

Alle service van het ECONOMY leasepakket en de volgende extra’s:• Binnen 5 werkdagen een afspraak voor

een onderhoudsbeurt.• 1 set winterbanden op stalen velgen.

Opslag van de banden wordt door ons geregeld.• Haal- & Brengservice bij iedere

onderhoudsbeurt.• Na elke beurt wordt uw Hyundai

gewassen en gestofzuigd bij u afgeleverd.• Radio/cd-speler met navigatie.• Vervangend vervoer.• Uit te breiden met een (inter)nationale

tankpas.

Het EXCELLENT leasepakket

Financial lease:Met fi nancial lease schaft u een nieuwe of gebruikte Hyundai aan en houdt u toch middelen vrij om te investeren in uw bedrijfsactiviteiten. Hyundai hanteert scherpe tarieven en biedt u met deze leasevorm veel vrijheid. Lagere maandlasten door een aanbetaling, versneld afl ossen en zelf keuzes maken over onderhoud en verzekering: u heeft de regie zelf in handen.

Voordelen Financial lease:

- U krijgt een auto op maat tegen een scherp tarief - U bent verzekerd van een aantrekkelijke rente - Door middel van een aanbetaling verlaagt u het leasetarief - U heeft zelf de regie in handen

Page 27: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

Hyundai, de kracht van kwaliteit

Development & Design Center, Rüsselsheim

U staat op het punt te kiezen voor het merk Hyundai, één van de grootste en succesvolsteauto fabrikanten ter wereld. Hyundai biedt wat kopers belangrijk vinden: een complete uitrusting en betaalbare topkwaliteit. Veiligheid, betrouwbaarheid en een stijlvolle uitstraling zijn daarbij vanzelfsprekend.

Hyundai timmert hard aan de weg. Door omvangrijke investeringen in technologisch onderzoek en nieuwe modellen heeft Hyundai een moderne generatie auto’s ontwikkeld die nauwgezet zijn afgestemd op de smaak en stijl van de veeleisende automobilist van nu.

De combinatie van topkwaliteit, een sterk design en een aantrekkelijke prijs is uniek. Hyundai biedt al deze voordelen. Bij de ontwikkeling van onze auto’s staat hoogwaardig materiaalgebruik voorop. Doordachte constructies verfi jnen het productieproces met als gevolg dat tijdens de fabrikage van elke Hyundai een hoge kwaliteit altijd op de eerste plaats komt. Als gevolg hiervan levert Hyundai veilige auto's met hoge betrouwbaarheid en een lage kilometerkostprijs. De ontwerpers in Hyundai’s Europese Design Center zorgen daarnaast voor een dynamische, sympathieke en moderne styling die u zeker zal aanspreken. Dankzij een effi ciënte productie zijn de prijzen zeer concurrerend: u betaalt dus minder voor topkwaliteit en design.

Het modellengamma van Hyundai is zeer uitgebreid. Alle auto’s zijn voorzien van sterke en zuinige hightech benzine- of dieselmotoren die desgewenst kunnen worden gekoppeld aan een automatische tranmissie. Welke voorkeur en welk budget u ook heeft; er is altijd volop keuze. Dat verklaart het succes van ons merk wereldwijd en ook in Nederland, waar Hyundai al jaren tot de tien meest succesvolle en bestverkopende merken behoort.

Gedegen en attente service

Wie een Hyundai koopt, weet zich ook verzekerd van een gedegen en attente serviceorganisatie. In Nederland staan 144 Hyundai-partners voor u klaar. Ook in andere Europese landen beschikt Hyundai over een omvangrijk servicenetwerk. De adressen staan in het overzicht dat bij afl evering in elke nieuwe Hyundai ligt.

Bij deze servicebedrijven werken enthousiaste technici die zijn opgeleid volgens de zeer hoge standaarden die Hyundai wereldwijd hanteert. Deze professionals weten niet alleen alles van techniek. Onze technici begrijpen ook wat klanten verwachten als ze de auto brengen voor onderhoud of reparatie: een complete prijsopgave vooraf, heldere informatie, duidelijke afspraken en een attente houding.

Onderhoud op MaatIedere Hyundai-rijder is anders. Dus iedere Hyundai wordt anders gebruikt. Daarom biedt Hyundai Onderhoud op Maat. Voor een vaste, lage prijs verzorgt de Erkend Reparateur al het onderhoud en de reparaties gedurende de afgesproken

.eruhcorb ed raan relaed wu gaarV .sretem olik latnaa teh ne edoirep

Hyundai AutoverzekeringEen uitstekende verzekering tegen een opmerkelijk laag tarief: dat is de Hyundai Autoverzekering. Met maar liefst drie jaar nieuwwaardegarantie. Uw eigen dealer verzorgt alle bijkomende werkzaamheden, zoals herstel van een eventuele schade. Wel zo prettig, wel zo zeker. Lees ook de brochure.

Accessoires Veel keuze, hoge kwaliteit en goed advies: ook op het gebied van accessoires heeft Hyundai veel in huis. Voor alle modellen is een uitgebreid accessoireover-zicht beschikbaar. Vraag dus even naar de accessoirebrochure en de prijslijst.

Hyundai Lease: Uw partner in business

Een eigen design, ruimte, veiligheid, comfort en krachtige dieselmotoren met automatische transmissie: de zakelijk rijder weet dat Hyundai veel te bieden heeft. Hyundai Lease staat daarbij garant voor complete dienstverlening en persoonlijk contact met de Hyundai-dealer. Daarbij biedt Hyundai Lease keuze uit twee leasepakketten.

De keuze uit twee pakketten geeft de rijder de ruimte om te kiezen voor een service- en tariefniveau dat bij hem of haar past. Standaard biedt Hyundai Lease het ECONOMY leasepakket. Dat biedt een aantrekkelijk leasetarief plus een goed serviceniveau. De rijder die meer gemak, service en extra’s wenst, kan kiezen voor het uitgebreide EXCELLENT leasepakket, inclusief onder meer Haal- & Brengservice bij onderhoud, een navigatiesysteem en winterbanden. Over Hyundai Lease is een aparte brochure beschikbaar.

• Een scherp leasetarief waarin de volgende servicecomponenten zijn opgenomen: - rente en afschrijving; - houderschapsbelasting; - verzekering; - reparatie, onderhoud en banden; - Hyundai-mobiliteitsgarantie voor de gehele looptijd van het contract.• Uit te breiden met een (inter)nationale tankpas.• U ontvangt de HMotion, het merkblad voor Hyundai-rijders.• Uitgebreide afl everset.

Het ECONOMY leasepakket

Hyundai Finance: Maatwerk voor particulierenEen verantwoorde en aantrek-kelijke fi nanciering regelt u eenvoudig via uw dealer dankzij Hyundai Financial Services. U kunt kiezen welke vorm het beste bij u past.

Hyundai Budget MobiliteitEen heldere vorm van fi tem – nereicnan een vast maandbedrag en met de mo-gelijkheid de maandlasten te verlagen door een slottermijn te kiezen.

Hyundai Flexibele MobiliteitDe naam zegt het al: Hyundai Flexibele Mobiliteit beweegt met uw wensen mee. Bij deze fi nanciering kunt u tus-sentijds al afgeloste bedragen opnieuw opnemen en ook tussentijds extra afl ossen.

Hyundai Persoonlijke MobiliteitEen vast bedrag per maand, een vaste looptijd en toch plezierig maatwerk. Met Hyundai Persoonlijke Mobiliteit kunt u het bedrag en de looptijd zo kiezen dat het maandbedrag past bij uw wensen.

Hyundai Continue MobiliteitElke drie jaar rijdt u in de nieuwste Hyundai – voor een vast bedrag per maand. Dat is Hyundai Continue Mobi-liteit. Het is mogelijk dankzij Hyundai’s unieke restwaardegarantie, de loya-liteitsbonus voor u en de uitgekiende fi nanciering van uw auto.

Financieren is maatwerk: de Hyun-dai-dealer kan u informeren over de mogelijkheden en voorwaarden en heeft meer documentatie voor u. Kijk ook op www.hyundai.nl.

Alle service van het ECONOMY leasepakket en de volgende extra’s:• Binnen 5 werkdagen een afspraak voor

een onderhoudsbeurt.• 1 set winterbanden op stalen velgen.

Opslag van de banden wordt door ons geregeld.• Haal- & Brengservice bij iedere

onderhoudsbeurt.• Na elke beurt wordt uw Hyundai

gewassen en gestofzuigd bij u afgeleverd.• Radio/cd-speler met navigatie.• Vervangend vervoer.• Uit te breiden met een (inter)nationale

tankpas.

Het EXCELLENT leasepakket

Financial lease:Met fi nancial lease schaft u een nieuwe of gebruikte Hyundai aan en houdt u toch middelen vrij om te investeren in uw bedrijfsactiviteiten. Hyundai hanteert scherpe tarieven en biedt u met deze leasevorm veel vrijheid. Lagere maandlasten door een aanbetaling, versneld afl ossen en zelf keuzes maken over onderhoud en verzekering: u heeft de regie zelf in handen.

Voordelen Financial lease:

- U krijgt een auto op maat tegen een scherp tarief - U bent verzekerd van een aantrekkelijke rente - Door middel van een aanbetaling verlaagt u het leasetarief - U heeft zelf de regie in handen

Page 28: 2010 Hyundai Santa Fe BR NL

MBSF1

004

Hyundai multipoint garantie

DE iN DEZE bROCHURE GEbRUiktE FOtO’S ZijN UitSlUitEND bEDOElD tER illUStRAtiE, EN kUNNEN WAt bEtREFt DE SpECiFiCAtiES AFWijkEN vAN DE StANDAARDSpECiFiCAtiES pER tYpE. AAN DE FOtO’S kUNNEN GEEN RECHtEN WORDEN ONtlEEND. vOOR DE jUiStE SpECiFiCAtiES pER tYpE vERWijZEN Wij U NAAR DE ApARtE SpECiFiCAtiEblADEN. HYUNDAi bEHOUDt HEt RECHt vOOR Om mODEllEN, klEUREN EN UitRUStiNGEN tE WijZiGEN ZONDER vOORAFGAANDE AANkONDiGiNG EN ZONDER vERpliCHtiNG DE REEDS Op DE mARkt ZijNDE AUtO’S tE WijZiGEN.

RAADplEEG vOOR AllE ZEkERHEiD UW DEAlER. HEt iS mOGElijk DAt SOmmiGE vAN DE GEtOONDE OF OmSCHREvEN OptiES iN DEZE bROCHURE NiEt tOt DE StANDAARDUitRUStiNG bEHOREN. DEZE ZijN vEElAl bESCHikbAAR tEGEN mEERpRijS. DRUk- EN ZEtFOUtEN vOORbEHOUDEN.

voor u is belangrijk dat u niet alleen verzekerd bent van een betrouwbare auto van hoogstaande kwaliteit, maar ook van alle

mogelijke service na de aanschaf. bij Hyundai geldt de multipoint Garantie die bestaat uit 3 jaar productgarantie, 12 jaar carrosseriegarantie

en 3 jaar mobiliteitsgarantie. bovendien is er géén kilometerbeperking. De mobiliteitsgarantie geeft 7 dagen per week,

24 uur per dag recht op hulp (reparatie, transport, vervangend vervoer) bij pech onderweg.

Uw Hyundai-dealer:

www.hyundai.nl

Hyundai bewijst kwaliteit:3 jaar garantie

zonder kilometerbeperking