2009 Expositie De Burgemeester van Enkeldam

2
UITNODIGING EXPOSITIE De burgemeester van Enkeldam en andere verhalen EXPOSITIE 7 OKTOBER T/M 14 NOVEMBER SIGNEERSESSIE ZATERDAG 17 OKTOBER • VANAF 16:00 UUR HET FILIAAL CBK • AKERKHOF 10 GRONINGEN Een snikkende burgemeester in een beukenboom, een liegbeest in de keuken en een grote stad in het heel klein. En als je niet oppast, vliegen de kledders vogelpoep je om de oren. Nieuwsgierig? Kom dan kijken naar de expositie van het nieuwe GRAS kinderboek.

description

 

Transcript of 2009 Expositie De Burgemeester van Enkeldam

Page 1: 2009 Expositie De Burgemeester van Enkeldam

UITNODIGING EXPOSITIE

De burgemeester van Enkeldam en andere verhalenEXPOSITIE 7 OKTOBER T/M 14 NOVEMBER

SIGNEERSESSIE ZATERDAG 17 OKTOBER • VANAF 16:00 UUR HET FILIAAL CBK • AKERKHOF 10 GRONINGENEen snikkende burgemeester in een beukenboom, een liegbeest in de keuken en een grote stad in het heel klein. En als je niet oppast, vliegen de kledders vogelpoep je om de oren. Nieuwsgierig? Kom dan kijken naar de expositie van het nieuwe GRAS kinderboek.

Page 2: 2009 Expositie De Burgemeester van Enkeldam

Platform GRAS bracht afgelopen zomer haar eerste kinderboek uit. De burgemeester van Enkeldam en andere verhalen is een verhalenboek over kinderen en de stad, met zes gekke, betoverende en eigenwijze verhalen, stuk voor stuk prachtig geïllustreerd. Dit unieke prentenboek is trouwens niet alleen bedoeld voor kinderen, het is zeker ook leuk voor volwassenen!

De originele tekeningen, gemaakt door bekende en minder bekende illustratoren, kunstenaars en grafisch vormgevers, zijn vanaf 7 oktober -het begin van de kinderboekenweek- te zien en te koop in Het Filiaal van het CBK.

En op zaterdag 17 oktober, vanaf 16:00 uur, in Het Filiaal van het CBK, kun je een aantal van de auteurs en illustratoren ontmoeten. Niet alleen delen ze dan handtekeningen uit, ze lezen ook voor uit eigen werk. Iedereen is van harte welkom!

illustraties: Robbie Cornelissen, Flo de Goede, MAKI ontwerp en illustratie, Yke Reeder, Ruben Steeman en Studio Frank & Lisa auteurs: Liesbeth Fit, Wart Kamps, Mimoun Ghannouti, Gemma Jissink, Arjen Lubach en Hanna Roldenvormgeving: Maaike de Laat

wanneer: van woensdag 7 oktober t/m 14 novemberwaar: Het Filiaal van het CBK, Akerkhof 10 in Groningenopeningstijden: woensdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uursigneer- en voorleessessie: zaterdag 17 oktober vanaf 16:00 uurtoegang: gratis

WWW.PLATFORMGRAS.NL • WWW.CBKGRONINGEN.NL

afzender: Platform GRAS, Bloemsingel 1001, 9714 AX Groningen, 050 3123395. ontwerp Studio Frank&Lisa

UITNODIGING EXPOSITIE

De burgemeester van Enkeldam en andere verhalen