2008 Uitnodiging De Terugblik met Maarten Schmitt

1
DeTerugblik Wat heb ik gedaan? Heeft het gewerkt? Of had ik het beter anders kunnen doen? Die vragen gaat voormalig stadsbouwmeester van Groningen Maarten Schmitt zich- zelf stellen tijdens ‘De Terugblik’, op donderdagavond 9 oktober. Schmitt zal terugblikken op zijn tijd als Stadsbouwmeester in Groningen, toen hij onder meer mede verantwoordelijk was voor de herinrichting van de Groninger binnen- stad. Hoe kijkt hij terug op dit project? En op alle andere werkzaamheden en activiteiten die plaatsvonden in ‘zijn’ tijd? Welke projecten vindt hij zelf goed geslaagd en welke projecten zijn misschien anders uitgepakt dan hij had gedacht? Met het terugblikken op grootschalige projecten hoopt GRAS een nieuw perspectief te bieden: om in de toekomst zinvol te handelen, is het immers belangrijk om zaken van vroeger te evalueren. Met de ruimte die ontstaat door het verstrijken van de tijd, kan weer objectief naar behaalde resultaten - of mislukkingen - worden gekeken. Aanvullende vraag voor Schmitt is natuurlijk in hoeverre zijn werk in Groningen van invloed is geweest op zijn hui- dige functioneren als Stadsbouwmeester van Den Haag. U bent van harte welkom! Datum: donderdag 9 oktober 2008 Tijd: 20:00 uur Locatie: Groninger Museum (Auditorium), Museumeiland 1, Groningen Toegang: Organisatie: Platform GRAS Informatie: www.platformgras.nl Gratis, ivm beperkte ruimte geldt: vol is vol DeTerugblik maarten SCHMITT stedenbouwer 09.10.'08

description

Flyerontwerp: 945 Ontwerp - Gijs Bekenkamp

Transcript of 2008 Uitnodiging De Terugblik met Maarten Schmitt

Page 1: 2008 Uitnodiging De Terugblik met Maarten Schmitt

DeTerugblikWat heb ik gedaan? Heeft het gewerkt? Of had ik het beter anders kunnen doen? Die vragen gaat voormalig stadsbouwmeester van Groningen Maarten Schmitt zich-zelf stellen tijdens ‘De Terugblik’, op donderdagavond 9 oktober.

Schmitt zal terugblikken op zijn tijd als Stadsbouwmeester in Groningen, toen hij onder meer mede verantwoordelijk was voor de herinrichting van de Groninger binnen-stad. Hoe kijkt hij terug op dit project? En op alle andere werkzaamheden en activiteiten die plaatsvonden in ‘zijn’ tijd? Welke projecten vindt hij zelf goed geslaagd en welke projecten zijn misschien anders uitgepakt dan hij had gedacht?

Met het terugblikken op grootschalige projecten hoopt GRAS een nieuw perspectief te bieden: om in de toekomst zinvol te handelen, is het immers belangrijk om zaken van vroeger te evalueren. Met de ruimte die ontstaat door het verstrijken van de tijd, kan weer objectief naar behaalde resultaten - of mislukkingen - worden gekeken.

Aanvullende vraag voor Schmitt is natuurlijk in hoeverre zijn werk in Groningen van invloed is geweest op zijn hui-dige functioneren als Stadsbouwmeester van Den Haag.

U bent van harte welkom!

Datum: donderdag 9 oktober 2008Tijd: 20:00 uurLocatie: Groninger Museum (Auditorium), Museumeiland 1, GroningenToegang: Organisatie: Platform GRASInformatie: www.platformgras.nl

Gratis, ivm beperkte ruimte geldt: vol is vol

DeTerugblikmaartenSCHMITT

s t e d e n b o u w e r

09.10.'08