12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

20
TRAFIC RENAULT DRIVE THE CHANGE NIEUWE

description

 

Transcript of 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

Page 1: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

TRAFICRENAULT

DRIVE THE CHANGE

NIEUWE

Page 2: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN… ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE REIS. HET MODULAIRE INTERIEUR KAN WORDEN AANGEPAST VOOR SPECIFIEKE PROFESSIONELE OF PRIVÉ-DOELEINDEN. NIEUWE TECHNOLOGIEËN GARANDEREN UW VEILIGHEID EN SOEPELE EN ZUINIGE MOTOREN. VERTREKKEN IS NOG NOOIT ZO LEUK GEWEEST.

UITNODIGING

TOT REIZEN

Page 3: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

3.

1.

2.

5.

4.

1. Nieuwe voorkant. Koppelt dynamiek aan robuustheid, met uitgerekte en expressieve lichtblokken, een omhullende en beschermende voorbumper. 2. De nieuwe motoren van Trafic leveren recordprestaties met een verbruik van amper 5,7 l/100 km* en een CO2-uitstoot van 149 g*. 3. Interieurruimte. Dankzij het ruime interieur en de handige, modulaire zetels biedt Trafic comfortabel plaats aan 9 passagiers en hun bagage. 4. Instrumentenbord. Verzorgd instrumentenbord met verchroomde sierstrips, airconditioning, navigatiesysteem, radio en Bluetooth®**. 5.Handenvrije contactkaart. De deuren openen, starten en de deuren sluiten kan zonder sleutel, gewoon door de kaart op zak te hebben. * Verbruik gehomologeerd volgens de relevante voorschriften. ** Naargelang van de versie.

AFGESTEMD OP UW DAGELIJKSE BEZIGHEDEN

Page 4: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

NIEUWE TRAFIC ZIT BOORDEVOL VERNIEUWENDE OPLOSSINGEN VOOR UW COMFORT. HET INSTRUMENTENBORD BIEDT DE MOGELIJKHEID OM UW TABLET EN SMARTPHONE OP TE BERGEN, AAN TE SLUITEN EN OP TE LADEN. NAVIGATIESYSTEEM, ACHTERUITRIJCAMERA… DE TECHNOLOGIE HELPT U EEN HANDJE ACHTER HET STUUR. BINNENIN IS ER 90 L AAN OPBERGVAKKEN OM ALLES BINNEN HANDBEREIK TE BEWAREN. VERNIEUWEND, PRAKTISCH… NIEUWE TRAFIC GEEFT COMFORT EEN NIEUWE BETEKENIS.

MODERNEN COMFORTABEL

Page 5: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

1.

2.

3.

4.

5.

1. Omhullende en comfortabele zetels. Dankzij de schuimvulling met hogere dichtheid en de nauwkeurig ontworpen vorm bieden de zetels van Nieuwe Trafic een betere zijdelingse ondersteuning. Iedereen vindt een ideale rijhouding dankzij het in de hoogte en diepte verstelbare stuur en de optimale verstelmogelijkheden van de zetels met armsteunen (hoogte, lendensteun, lengte). 2. Tablethouder. Het instrumentenbord van Nieuwe Trafic biedt plaats aan uw multimediatablet, dankzij de perfecte geïntegreerde houder in de middenconsole. 3. Opbergruimtes. Nieuwe Trafic is uitgerust met tal van handige opbergruimtes binnen handbereik van de bestuurder. Zo werd er onder de passagiersbank een 54 l groot vak voorzien waarin grote voorwerpen uit het zicht kunnen worden opgeborgen. 4. Achteruitrijcamera. De achteruitrijcamera, geïntegreerd in de achteruitkijkspiegel, vergemakkelijkt het manoeuvreren. Bovendien geeft de sensor achteraan ook een geluidssignaal. 5. Smartphonehouder. Deze houder, die een ideale plaats op het instrumentenbord kreeg, binnen handbereik van de bestuurder, is geschikt voor een brede waaier aan mobiele telefoons.

INTELLIGENTE OPLOSSINGEN

Page 6: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

DUBBELSTERK PRESTERENDE

ENERGY DCI MOTOR

VAN DE FORMULE 1 NAAR DE SERIEMODELLEN Bij Renault is toptechnologie de vrucht van passie. Rob White, Technisch Directeur van Renault Sport F1®, creëert samen met zijn team de Energy F1-motoren van Renault die een op de vier renstallen uit de Formule 1® aandrijven. Winnende motoren, al meer dan 35 jaar ! 12-voudig wereldkampioen.Voor de seriemodellen is het Alain Raposo, Directeur Motorontwikkeling bij Renault, die samen met zijn team de nieuwe Energy-motoren ontwikkelt. Volledig onafhankelijk? Integendeel. Rob en Alain hebben dagelijks contact om nieuwe ideeën uit te wisselen, deze uit te werken en te profiteren van elkaars kennis met het enthousiasme van eeuwige pioniers. Het doel: het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot met 25% verminderen, de robuustheid testen in extreme omstandigheden en het dagelijkse plezier met uw Renault naar het hoogste niveau tillen. Wanneer twee ingenieursteams met een passie voor innovatie de handen in elkaar slaan en hun kennis ten dienste stellen van elkaar, stijgt de dynamiek om enkele van de beste motoren ter wereld te bouwen.

Page 7: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

DANKZIJ DE TECHNOLOGISCHE KNOWHOW DIE RENAULT IN DE F1 OPDEED, KAN NIEUWE TRAFIC REKENEN OP MOTOREN DIE TEGELIJKERTIJD ZUINIG, SOEPEL EN PERFORMANT ZIJN. DE ENERGY dCi 120-MOTOR GAAT DE UITDAGING AAN OM HET VERBRUIK TOT 5,7 L/100 KM TE VERMINDEREN*, ZONDER AAN RIJPLEZIER IN TE BOETEN

De moderne technologie van de motor van Nieuwe Trafic, gebaseerd op het door Renault ontwikkelde dCi-blok van de laatste generatie, maakt het mogelijk

om 1 l/100 km* minder te verbruiken. Er is een turboversie met variabele geometrie (dCi 90 pk en dCi 115 pk) en een Twin Turbo (dCi 120 pk en dCi 140 pk) - een brede waaier van motoren dus, die aan ieders behoeften voldoenDe Twin Turbo-versie, in combinatie met het Stop & Start-systeem en een nieuw energierecuperatiesysteem (Energy Smart Management) maakt het mogelijk om minder dan 6 l/100 km* te verbruiken. Dat is een record voor een voertuig in deze klasse.De dubbele aanjager zorgt ook voor een soepel rijgedrag en vlotte hernemingen, met meer vermogen in de hoge toeren:

De eerste turbo, met zeer lage inertie, maakt de motor koppelrijk in de lage toeren, met zeer alerte reacties tijdens het wegrijden en de acceleraties als resultaat.

De tweede turbo neemt het over in de hogere toeren en zorgt voor een hoog vermogen zonder ademnood, voor constante, gelijkmatige en lineaire acceleraties.Minder verbruik en meer rijplezier!Met Nieuwe Trafic wint u op elk vlak.

*Verbruik gehomologeerd volgens de relevante voorschriften.

tr/min

ENERGY dCi 120

Koppel (Nm)Vermogen (pk)

Page 8: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

RIJKELIJK

ZOWEL VOOR HET GROEPSVERVOER ALS VOOR DE FAMILIE UITSTAPJES, IS DE UITGEBREIDE INRICHTING VAN DE NIEUWE TRAFIC EINDELOOS CONFIGUREERBAAR. HIJ IS BESCHIKBAAR VOOR HET ONTVANGEN VAN 9 PERSONEN EN DE BAGAGES, IN EEN VOLLEDIGE VERZORGDE EN GEORGANISEERDE CONFORT.

Nieuwe Trafic is niet alleen slim bedacht, maar ook modulair. Hij biedt plaats aan 9 passagiers met bagage. Achterin is er volop plaats voor de passagiers, die zich comfortabel kunnen installeren op de hertekende achterbanken.

De praktische en modulaire Nieuwe Trafic is uitgerust met een neerklapbare en uitneembare achterbank, om nog meer bagage te kunnen vervoeren. De binnenruimte van Nieuwe Trafic zal u blijven verbazen.

VOORZIEN

Koffer met 4,1 m3 opbergruimteOpklapbare hoedenplank Neerklapbare achterbank

Page 9: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

2 plaatsen

3 plaatsen

5 plaatsen

6 plaatsen

8 plaatsen

9 plaatsen

Page 10: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

MET NIEUWE TRAFIC BENT U ALTIJD OP DE GOEDE WEG, DANKZIJ DE MEDIA-NAV-TECHNOLOGIE OF DE R & GO-APPLICATIE. MAAK VERBINDING MET DEZE APPLICATIE VIA UW SMARTPHONE OF TABLET EN BLIJF ONLINE, IN ALLE VEILIGHEID.

ONLINE ONDERWEG

Page 11: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

1.

3.

2.

4.

RENAULT R & GORenault R & GO is een praktische en intelligente app, ontwikkeld om uw mobiele telefoon en tablet naadloos te integreren in uw Renault. Plaats uw smartphone of tablet in de houder en laat u leiden door een nieuwe ervaring. Deze gebruiksvriendelijke app biedt u toegang tot 4 universums – Multimedia, Telefonie, Navigatie

en Voertuig – op een ergonomische en intuïtieve manier. Ideaal om muziek te streamen, uw contacten te beheren, nauwkeurig te navigeren en informatie over uw verbruik te raadplegen of de Driving eco2-functies te gebruiken… Dat kan nu allemaal met de nieuwe R & GO-app van Renault.

Met Renault MEDIA-NAV, het ingebouwde aanraakscherm, kunt u gebruik maken van enkele nuttige en handige functies: navigatie, radio, audio-streaming muziek en handenvrije

telefonie - dankzij de Bluetooth®-technologie. Met Renault MEDIA-NAV hebt u alle basisfuncties van de multimedia binnen handbereik.

MEDIA NAV

1. Door eenvoudig op het scherm te tikken personaliseert u de 2D of 2,5 D Birdview-kaartweergave en activeert u de stembediening van de navigatiefuncties. 2. MEDIA-NAV maakt navigatie met aanraakscherm mogelijk. Eenvoudig en intuïtief om een adres in te voeren of de wegenkaarten te updaten op de website https://renault.naviextras.com/. 3. Beluister uw muziek op uw draagbare speler dankzij de Bluetooth®-technologie of door het toestel aan te sluiten op de USB- of Jack-ingangen op het voorpaneel. 4. Telefoneer handenvrij en zoek uw adressenboekje of het overzicht van oproepen met de Bluetooth®-technologie.

Page 12: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

REISIN ALLE VEILIGHEID

VOOR RENAULT IS UW VEILIGHEID OP DE BAAN VAN ESSENTIEEL BELANG. ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN ZIJN UITGERUST MET DE BESTE TECHNOLOGIE OP HET VLAK VAN ACTIEVE EN PASSIEVE VEILIGHEID. NIEUWE TRAFIC, STANDAARD UITGERUST MET ESP VAN DE LAATSTE GENERATIE, BESCHERMT DE INZITTENDEN MET ZIJN RUIME WAAIER VAN VEILIGHEIDSSYSTEMEN EN RIJHULPSYSTEMEN.

Page 13: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

6.

5.

4.

3.

2.

1.

VOORKOMENOp gevaren anticiperen en de bestuurder in alle omstandigheden de nodige informatie bezorgen

CORRIGERENGeavanceerde technologieën die het verschil maken

BESCHERMENAlle inzittenden van het voertuig, maar ook de weggebruikers

Bij Renault staat de mens centraal. Daarom zetten we ons in voor talrijke preventie- en sensibiliseringscampagnes rond de gevaren van het verkeer, georganiseerd in scholen en universiteiten, bij kinderen en jongeren, en in internationale instellingen. Het merk engageert zich ook om de efficiëntie van de hulpdiensten bij interventies te verbeteren.

Veiligheid bij Renault in enkele cijfersMeer dan 600 personen binnen het bedrijf houden zich uitsluitend met voertuigveiligheid bezig.Er wordt elk jaar 100 miljoen euro geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van veiligheid.Er worden elk jaar 400 crashtests in reële omstandigheden en 4000 digitale simulaties gedaan.

SENSIBILISEREN EN BIJSTAANOns inzetten voor de veiligheid van iedereen

Nieuwe Trafic garandeert uw veiligheid op de baan. De snelheidsregelaar/-begrenzer (1) maakt het mogelijk om een constante snelheid of maximale snelheid in te stellen. De gekozen snelheid aanpassen kan met de toetsen op het stuur. De radar (2)* of achteruitrijcamera zorgen voor veilige manoeuvres. Het controlesysteem voor de bandenspanning verwittigt u in geval van drukverlies of een lekke band. Dankzij de alle-weerbanden kunt u met een gerust gemoed rijden, ongeacht de weersomstandigheden (optioneel).

Het ESP van de nieuwe generatie (3)* verzekert de stabiliteit van het voertuig en detecteert het laadniveau om de efficiëntie van de trajectcorrecties te verhogen. Drie functies zijn onontbeerlijk bij dagelijks gebruik: - Extended Grip (verbeterde tractie) geeft het voertuig meer grip op losse ondergronden, zoals zand, modder of sneeuw.- de Vertrekhulp op hellingen (4) handhaaft automatisch 2 seconden lang de remdruk zodat de bestuurder de tijd heeft om gas te geve- het antislingersysteem voor aanhangwagens detecteert en corrigeert slingerbewegingen.

Nieuwe Trafic is uitgerust met een uitstekend systeem voor passieve veiligheid (5). Verstevigde structuur, frontale airbags met voorgeprogrammeerde ontplooiing voor de bestuurder en zijn passagier, in combinatie met gordelspanners en krachtbegrenzers, zijdelingse airbags borstkas en gordijnairbags (naargelang van de versie). Voor de passagiers achterin zijn er ook gordels met krachtbegrenzers. De veiligheid van kinderen wordt verzekerd door de Isofix-bevestigingen op de zijplaatsen van de achterbank, en de mogelijkheid om de passagiersairbag uit te schakelen (6).

*Niet-bindende afbeelding.

Page 14: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

UITRUSTINGSNIVEAUS, KLEUREN, OPTIES: AAN U DE KEUZE.

ASBEIGE (TE HNK)**

BAMBOEGROEN (OV DPA)*IJSWIT (OV 369)*

MIDNIGHT ZWART (TE D68)** PANORAMABLAUW (TE J43)**

MAGMAROOD (OV NNS)*

KOPER BRUIN (TE CNH)**

MOLGRIJS (OV KPF)* CASSIOPEAGRIJS (TE KNG)**

PLATINIUM GRIJS (TE D69)**

* Niet metaalkleur.** Metaalkleur.

CREATIEVE WERKPLAATS

SIERWIELDOP 16" MAXI ALU VELGEN 17" CYCLADEZETELBEKLEDING KARIO ZETELBEKLEDING JAVA

ABS met remhulpsysteemBestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiingPassagiersbank vooraan 2 plaatsenPassagiersbank op de 2de zeterlrij met 3 plaatsen : uitneembaar Passagiersbank op de 3de zetelrij met 3 plaatsen : neerklapbaar, opplooibaar, uitneembaar Voorbumper, buitenspiegels, laterale beschermstrips, opstaptrede en zijdelingse achtercolonnes in graphite zwartIn de hoogte regelbare 3-punts oprolgordels vooraan met krachtbegrenzer en gordelspanners op de buitenste zitplaatsenAutomatische en centrale deurvergrendeling tijdens het rijden

Adaptatieve dynamische stabiliteitsregeling ESP aan de lading, extended grip, vertrekhulpsysteem, aanhanger stabilisatiesysteem, adaptatieve laadcontroleZijpanelen achteraan met vaste ruitSierwieldoppen 16" BOLDagrijlichten (geen LED)RoetfilterIsofix-bevestigingen op de buitenste zitplaatsen van de 2de zetelrijBandenopblaaskitRokerskit : Sigarenaansteker en verplaatsbare asbakElektrische ruiten vooraan

Boordcomputer : gemiddelde snelheid, totaal / gemiddeld / huidig verbruik, autonomie, klokweergaveZijpaneel links met vaste ruitZijschuifdeur rechts met vaste ruitAchterdeuren 180° met ruitenElektrische en verwarmde buitenspiegelsZetelbekleding donker carbone Kario Bestuurderszetel met versterkte zijdelingse steun en lendesteunregeling met in de hoogte regelbare hoofdsteunStartblokkeersysteemBandendrukcontrolesysteemIn de hoogte en diepte regelbaar stuurwiel

Passagiersbank vooraan 2 plaatsen met opbergruimte onder de zitbankBagageschermManueel airconditioning vooraan Sierwieldoppen 16'' MAXI

Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijdePack Look voor- en achteraan: voorbumper, railbeschermers en zijdelingse achtercolonnes in koetswerkkleurAchterdeuren 180° met verwarmde ruiten achteraan

Radio-Tuner met bediening aan het stuur, USB & Jack aansluiting en handenvrijekit Bluetooth®

Bestuurderszetel met versterkte zijdelingse steun, lendesteunregeling en armsteun

Armsteunen achteraanBijkomende verwarming achteraanAirconditioning voor en achteraan Ruitenwissers vooraan met regensensor en koplampen met automatische ontstekingBagagenetAchterdeuren 180° met verwarmde ruiten en ruitenwissers*Alu-velg 17"

Stijlpack : buitenspiegels in koetswerkkleur, radiatorrooster met chroom inserten en sierlijst in glanzend zwart, voorbumperZijschuifdeur links en rechts met opengaande ruit MistkoplampenGesloten opbergruimte aan passagiersziijde Snelheidsregelaar en -begrenzerZetelbekleding zwart Java In de hoogte regelbare enkele passagierszetel met

lendesteunregeling en armsteun Parkeerhulpsysteem achteraanDonkergetinte ruiten achteraanLederen stuurwiel

* Achterklep met verwarmde ruit en ruitenwisser later beschikbaar

CONFORT =

GRAND CONFORT = CONFORT +

LUXE = GRAND CONFORT +

Page 15: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

CONFIGURATIESMAATWERK VOOR UW DAGELIJKSE BEZIGHEDEN

PACK LOOK VOOR-EN ACHTERAAN

STIJLPACK

MODULARITEIT

ACHTERDEUREN 180° MET RUITEN

ACHTERKLEP MET RUIT

PROFIEL

MET 2 ZIJRUITEN1 OF 2 ZIJSCHUIFDEUR

MET RUITEN1 OF 2 ZIJSCHUIFDEUR

ACHTERDEUREN

2 PLAATSEN 8 PLAATSEN5 PLAATSEN3 PLAATSEN 9 PLAATSEN6 PLAATSEN

Page 16: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

AFMETINGENHOOGTE, BREEDTE, KOFFERINHOUD, STIJL VAN VELGEN OF WIELDOPPEN… EEN AUTO VOOR AL WAT U ZICH MAAR WENST

GEWICHT (kg)Versie Passenger Grand PassengerHoogst toegelaten gewicht 2 740-2 800 2 850-2 900Rijklaar leeggewicht* 1 901 1 901Max nuttig laadvermorgen (NLV)* 839-899 949-999Aanhanger met/zonder remen 2 000/750

* Volgens motorisaties.

NUTTIG LAADVOLUME * (m3)Passenger Grand Passenger

Versie 8-9 plaatsen 1 1,8Versie 8-9 plaatsen / zetelrij 3 neergeklapt 2,5 3,4Versie 5-6 platsen 3,2 4,1Versie 5-6 plaatsen / zetelrij 2 neergeklapt 4,7 5,7Versie 2-3 plaatsen 5,2 6

* VDA methode: het volume is gementen met elementen van 1 liter (200*100*50 mm). Koffervolume met bagagenet (optie).

AFMETINGEN (mm)Passenger Grand Passenger

BuitenafmetingenLengte 4 999 5 399Brendte zonder/met buitenspiegel 1 956 / 2 283 1 956 / 2 283Hoogte 1 971 1 971Wielbasis 3 098 3 498Overhang vooraan 933 933Overhang achteraan 968 968

BinnenafmetingenLaadlengte* in versie 8-9 plaatsen 736 1 136

in versie 8-9 plaatsen / zetelrij 3 neergeklapt 1 152 1 552in versie 5-6 plaatsen 1 650 2 050in versie 5-6 plaatsen /zetelrij 2 neergeklapt 2 066 2 466in versie 2-3 plaatsen 2 537 2 937

Maximum binnenbreedte 1 662 1 662Breedte tussen de wielkasten 1 268 1 268Nuttige hoogte 1 369 1 369

Zijschuifdeur(en)Breddte laadopeneing zijschuifdeur(en) op 600 mm boven de vloer 907 907Breddte laadopeneing zijschuifdeur(en) op 100 mm boven de vloer 1 030 1 030Breddte laadopeneing zijschuifdeur(en) 1 284 1 284

AchterdeurenBreddte laadopeneing op 70 mm boven de vloer 1 391 1 391Hoogte laadopening deuren 180° / Achterklep 1 320 / 1 295 1 320 / 1 295Hoogte laaddrempel 552 552Vrij hoogte 160 160

* Laadlengte op de vloer met achterklep

GRAND PASSENGER

COMBIPASSENGER

Page 17: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

MOTORENVERBRUIK, PRESTATIES.....WIJ VERTELLEN U ALLES OMDAT HET BELANGRIJK IS DAT U UW AUTO GOED BEGRIJPT.

Als 12-voudig wereldkampioen voor motoren in de F1® staat Renault algemeen bekend om zijn knowhow en absolute meesterschap op dit gebied. Dankzij zijn unieke kennis als motorenbouwer kan Renault de beste seriemotoren ontwikkelen op het vlak van:

lager verbruik en lagere CO2-uitstoot.Ontwikkeling van technologieën voor een maximaal rendement en echt rijplezier.Robuuste motoren, tot het uiterste getest op de F1®-circuits.

dCi 90 dCi 115 Energy dCi 120 Energy dCi 140Twin Turbo Twin Turbo

MOTORISATIESCilindrinhoud (cm³) / Aantal cilinders / Aantal kleppen 1 598/4/16 1 598/4/16 1 598/4/16 1 598/4/16

Max. vermogen kW CEE (pk) bij tr/min 66 (90)/3 500 84 (115)/3 500 88 (120)/3 500 103 (140)/3 500

Max. koppel Nm CEE bij tr/min 260/1 500 300/1 500 320/1 500 340/1 500

Injectietype Common rail + turbo met variabele geometrie Common rail + Twin Turbo

Brandstof en brandstoftank (l) Diesel - 80

Milieunorm / Katalysator / RoetfilterVersnellingsbak (6 vers.) Manueel

Stop & Start + Energy Smart Management - -

PRESTATIESTopsnelheid (km/u) 153 168 172 181

0 /100 km / u (s) 15,9 12,4 12 10,8

VERBRUIK EN CO2-UITSTOOT *Stadscyclus (l/100 km) 7,8 7,8 6,4 7,2

Wegcyclus (l/100 km) 6 6 5,3 5,8

Volledige cyclus (l/100 km) 6,6 6,6 5,7 6,2

CO2-uitstoot (g/km) 174 174 149 164

STUURINRICHTING Draaicirkel tussen stoepranden (m) Korte wielbasis : 11,84 – Lange wielbasis : 13,17

Draaicirkel tussen muren (m) Korte wielbasis : 12,40 – Lange wielbasis : 13,73

REMMENABS met noodremhulpsysteem en EBV / ESP adaptatief met ASR Standaard

Vooraan : geventil. schijven - Achteraan : volle schijven Ø / breedte (mm) 296/28 - 280/12

BANDENBandenmaat / Wielen

Standaard : 205/65 R16

Optie : 215/60 R17

Standard : 215/65 R16

Optie : 215/60 R17

2

Page 18: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

UITRUSTING & OPTIESVOLLEDIGE LIJST MET UITRUSTING EN OPTIES DIE VOOR UW WAGEN BESCHIKBAAR ZIJN. ALLES WAT U MOET WETEN OM EEN WAGEN OP MAAT TE KIEZEN.

COMBICONFORT GRAND CONFORT LUXE

BUITENZIJDEVoorbumper, buitenspiegels, laterale beschermstrips, opstaptrede en zijdelingse achtercolonnes in graphite zwartPack Look voor- en achteraan : voorbumper, zijdelingse achtercolonnes en railbeschermers in koetswerkkleur ¤

Stijlpack: Buitenspiegels in koetswerkkleur, radiatorrooster met chroom inserten en sierlijst in glanzend zwart, voorbumper … - ¤

Metaalkleur / Speciale kleur "contremarque" (met zwarte voor- en achterbumper en buitenspiegels) ¤ / ¤ ¤ / ¤ ¤ / ¤

Donkergetinte ruiten achteraan - ¤

Sierwieldoppen 16" / Sierwieldoppen Maxi 16" -

4 alu velgen 17" Cyclade ¤ ¤

VEILIGHEIDABS met remhulpsysteem en remkrachtverdelen (met 4 schijfremmen)Adaptatieve dynamische stabiliteitsregeling ESP aan de lading, Extended grip, vertrekhulpsysteem, aanhanger stabilisatiesysteem, adaptatieve laadcontroleStartblokkeersysteemBestuurder - en passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing, gordelspanners en krachtbegrenzerOntkoppelbare passagiersairbagZijdelingse - en gordijnairbags vooraan (noodzakelijk met bestuurderszetel met armsteun) ¤ ¤ ¤

Zijdelingse gordijnsairbag (+ bortskas met individuele passagierszetel) ¤ ¤ ¤

Isofix-bevestigingen op de buitenste zitplaatsen van de 2de zetelrijBandendrukcontrolesysteemSnelheidsregelaar en - begrenzer met bediering aan het stuur ¤ ¤

Parkeerhulpsysteem achteraan met 4 sensoren ¤ ¤

Parkeerhulpsysteem met camera (met weergave in de binnenspiegel) - - ¤

Centrale deurvergrendeling met afstandbediening en automatische vergrendeling tijdens het rijdenHandenvrije starkaart** - - ¤

ZICHTBAARHEID-VERLICHTING-RIJGEDRAGMistkoplampen ¤ ¤

Zichtbaarheidspack 1 : Ruitenwissers vooraan met regensensor en koplampen met automatische ontsteking + mistkoplampen ¤ ¤

Zichtbaarheidspack 2 : Ruitenwissers vooraan met regensensor en koplampen met automatische ontsteking, mistkoplampen, handenvrije startkaart, parkeerhulpsysteem met camera - ¤ -

Stuurbekkrachtiging met in de hoogte en diepte regelbaar stuurwielEco modusBoordcomputer : gemiddelde snelheid, totaal / gemiddeld / huidig verbruik, autonomie, klokweergave, buitentempartuur indicator

COMFORTElektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijdeElektrische en verwarmde buitenspiegelsManuele airconditioning vooraan met interieurfilter ¤ -

Confort Pack : Snelheisregelaar en begrenzer+ lederen stuurwiel + gesloten opbergruimte aan passagierszijde - ¤

Manuele airconditioning voor- en achteraan met bijkomende verwarming en interieurfilter - ¤

Page 19: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

COMBICONFORT GRAND CONFORT LUXE

DASHBOARD, ZETELS EN AANKLEIDINGDashboard in donker carbon en grijs, versnellingspookknop donker carbon -

Dashboard in donker carbon en grijs met gesloten opbergvak, chroomomranding, omranding van de zijdelingse verluchtingsmonden in glanzend zwart, versnellingspookknop gesatineerd chroom, omranding van de luidsprekers in gesatineerd chroom - -

Verkoeld handschoenkatje met licht (met airconditioning)12V aansluiting op het dashboardRokerskit : Sigarenaansteker en verplaatsbare asbakLederen stuurwiel * (verplicht met Comfort pack) - ¤

In de hoogte regelbare bestuurderszetel met versterkte zijdelingse steun en lendesteunregeling Bestuurderszetel "Comfort", lendesteunregeling en armsteun ¤

Passagiersbank vooraan 2 plaatsen - -

Passagiersbank vooraan 2 plaatsen met versterkte zijdelingse steun en opbergruimte onder de zitbank -

Passagier vooraan : in de hoogte regelbare enkele passagierszetel met lendesteunregeling en armsteun - ¤

Verwarmde voorzetels (als paasagiersbank : niet verwarmd) - ¤ ¤

Passagiersbank op de 2de zeterlrij met 3 plaatsen : (uitneembaar, 1/3 - 2/3 rugleuning)Passagiersbank op de 3de zetelrij met 3 plaatsen : neerklapbaar, opplooibaar, uitneembaar Zonder passagiersbank op de 3de zetelrij ¤ ¤ ¤

Arsmteunen achteraan - ¤

Zetelbekleding Kario zwart -

Zetelbekleding Java zwart - -

DEUREN EN RUITENZijschuifdeur rechts met vaste ruit en zijpaneel links met vaste ruit -

Zijschuifdeur links en rechts met vaste ruit ¤ ¤

Pack opengaande ruit (zijschuifdeur rechts met opengaande ruit + zijpaneel links met opengaande ruit) ¤ ¤ -

Zijpaneel achteraan met / zonder ruit (verwijderd de passagiersbank op de 3de rij)Achterdeuren 180° met verwarmde ruiten en ruitenwissers ¤

Achterklep met verwarmde ruit en ruitenwisser** ¤ ¤

OPBERGMOGELIJKHEDEN EN LAADRUIMTEBevestingingsringen in het vloergedeelte van de laadruimte - 6 in L1, 8 in L2 (490 daN aan 30 s, norme ISO 27956)Rubber tapijt in de laadruimteWegneembaar bagagescherm ¤

Bagagenet - -

COMMUNICATIEZonder radio ¤ ¤

Radio Bluetooth ® USB & Jack aansluiting met bediening aan het stuur ¤

Radio CD MP3 Bluetooth ®, met Jack en USB … ¤ ¤ ¤

Media-Nav : Navigatiesysteem met geïntegreerde Nav & Go met 7'' touchscreen, radio tuner, USB en jackaansluiting en Bluetooth ® ¤ ¤ ¤

Renault R-Link : Geïntegreerd multimedia kleuren 7''-touchscreen met navigatiesysteem Carminat TomTom ® LIVE, kaart van Europa, radio tuner, USB en jackaansluiting, Bluetooth ® (noodzakelijk met snelheidsregelaar en -begrenzer) ¤ ¤ ¤

Smartphonehouder ¤ ¤ ¤

Houderspack : Smartphone houder + houder voor tablet (enkel mogelijk met Radio Bluetooth ®) ¤ ¤ ¤

DIVERSBandenopblaaskitStalen reservewiel 16" (vervangt de bandenopblaaskit) ¤ ¤ ¤

Page 20: 12391 be nl mb trafic j82 ph1 bd

Alles werd in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de inhoud van deze publicatie correct was op het moment dat ze werd gedrukt. Dit document werd opgesteld op basis van preproductiemodellen of prototypes. Renault voert een beleid van constante verbetering van zijn producten en behoudt zich daarom het recht voor op elk moment de specificaties en de modellen en accessoires die in dit document worden beschreven en afgebeeld, te wijzigen. Die wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de verdelers van het Renault-net. De modellen kunnen van land tot land verschillen en bepaalde uitrustingskenmerken (standaard, optioneel of als accessoire) zijn mogelijk niet overal beschikbaar. Gelieve contact op te nemen met uw verdeler voor de meest recente informatie. Door de beperkingen van het drukprocedé kunnen de kleuren in dit document licht afwijken van de werkelijke koetswerkkleuren en interieurkleuren. Alle rechten voorbehouden. De gehele of gedeeltelijke reproductie van deze publicatie, in gelijk welke vorm en met gelijk welke middelen, is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Renault.

(www.renault.be)

– DE

CEM

BER

2014

- R

EF N

L : 7

7 11

556

281

RENA

ULT

S.A.

S. S

ocié

té p

ar A

ctio

ns S

impl

ifiée

au

capi

tal d

e 53

3 94

1 11

3,00

€ /

13-1

5, q

uai L

e Ga

llo –

921

00 B

oulo

gne-

Billa

ncou

rt Ce

dex

– R.

C.S.

Nan

terr

e B

780

129

987

/ Tél

. : 0

810

40 5

0 60