1130 Recht En Gezondheidszorg

1
> literatuur/media Nieuws voor deze rubriek gelieve te zenden naar het redactiesecretariaat (adresgegevens: zie colofonpagina). 1130 recht en gezondheidszorg Recht en gezondheidszorg vormt in de eerste plaats een wegwijzer voor de belangrijkste nieuwe gezond- heidsrechtelijke wetgeving. In het boek wordt bovendien veel aandacht besteed aan medisch-ethi- sche vraagstukken en medisch-ethische wetgeving. Door het bespreken van deze vraagstukken worden de dilemma’s waarmee gezondheidsjuristen, managers in de zorg en individuele beroeps- beoefenaren in de praktijk worden geconfronteerd, steeds duidelijker. Het boek is primair geschreven voor universitaire, hbo- en managementopleidingen in de gezond- heidszorg. Daarnaast is het goed bruikbaar voor professionals in de gezondheidszorg die een beeld willen krijgen van de actuele stand van zaken in het gezondheidsrecht. Recht en gezondheidszorg is de opvolger van Regulering van de gezondheidszorg en is geschreven door H.E.G.M. Hermans en M.A.J.M. Buijsen, die tevens de redactie voerden, en H. Akveld, R. van Donk, A. den Exter, E. Hulst en H. Nys. Recht en gezondheidszorg H.E.G.M. Hermans en M.A.J.M. Buijsen Elsevier Gezondheidszorg, Maarssen ISBN 90 352 2756 5 Prijs: ¤ 49,-< 186 7/8-2006 > zorg & financiering Gratis sneller nieuws door e-mailnieuwsbrief én toegang tot archief Hebt u zich al aangemeld voor de Zorg & Financiering e-mailnieuwsbrief ? U kunt zich opgeven via onze website www.zorgenfinanciering.nl (klik op e-mailnieuwsbrief en vul uw e-mailadres in). Deze elektronische nieuwsbrief is voor u als abonnee op Zorg & Financiering gratis. De nieuwsbrief verschijnt maandelijks tussen de reguliere nummers door. Belangrijk nieuws komt daarmee eer- der onder uw aandacht. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u de berichten in de e-mailnieuwsbrief of op de site openen. Bent u de gebruikersnaam of het wachtwoord kwijt? Geen nood, u kunt die gewoon weer bij ons opvragen via de website. Nieuw: u kunt nu ook met uw gebruikersnaam en wachtwoord alle eerder verschenen nummers van Zorg & Financiering op de website inzien! Hebt u vragen, neemt u dan contact op met de afdeling klantenservice van Bohn Stafleu van Loghum via www.bsl.nl of bel met (030) 638 37 35 (bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur).

Transcript of 1130 Recht En Gezondheidszorg

Page 1: 1130 Recht En Gezondheidszorg

> literatuur/media

Nieuws voor deze rubriek gelieve te zenden naar het redactiesecretariaat (adresgegevens: zie colofonpagina).

1130 recht en gezondheidszorg

Recht en gezondheidszorg vormt in de eerste plaats een wegwijzer voor de belangrijkste nieuwe gezond-heidsrechtelijke wetgeving. In het boek wordt bovendien veel aandacht besteed aan medisch-ethi-sche vraagstukken en medisch-ethische wetgeving. Door het bespreken van deze vraagstukkenworden de dilemma’s waarmee gezondheidsjuristen, managers in de zorg en individuele beroeps-beoefenaren in de praktijk worden geconfronteerd, steeds duidelijker. Het boek is primair geschreven voor universitaire, hbo- en managementopleidingen in de gezond-heidszorg. Daarnaast is het goed bruikbaar voor professionals in de gezondheidszorg die een beeldwillen krijgen van de actuele stand van zaken in het gezondheidsrecht.Recht en gezondheidszorg is de opvolger van Regulering van de gezondheidszorg en is geschreven doorH.E.G.M. Hermans en M.A.J.M. Buijsen, die tevens de redactie voerden, en H. Akveld, R. van Donk,A. den Exter, E. Hulst en H. Nys.

Recht en gezondheidszorgH.E.G.M. Hermans en M.A.J.M. BuijsenElsevier Gezondheidszorg, MaarssenISBN 90 352 2756 5Prijs: ¤ 49,-<

186 7/8-2006 > zorg & financiering

Gratis sneller nieuws door e-mailnieuwsbrief én toegang tot archief

Hebt u zich al aangemeld voor de Zorg & Financiering e-mailnieuwsbrief ? U kunt zich opgeven viaonze website www.zorgenfinanciering.nl (klik op e-mailnieuwsbrief en vul uw e-mailadres in).Deze elektronische nieuwsbrief is voor u als abonnee op Zorg & Financiering gratis. De nieuwsbriefverschijnt maandelijks tussen de reguliere nummers door. Belangrijk nieuws komt daarmee eer-der onder uw aandacht.Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u de berichten in de e-mailnieuwsbrief of op de siteopenen. Bent u de gebruikersnaam of het wachtwoord kwijt? Geen nood, u kunt die gewoon weerbij ons opvragen via de website.

Nieuw: u kunt nu ook met uw gebruikersnaam en wachtwoord alle eerder verschenen nummersvan Zorg & Financiering op de website inzien!

Hebt u vragen, neemt u dan contact op met de afdeling klantenservice van Bohn Stafleu vanLoghum via www.bsl.nl of bel met (030) 638 37 35 (bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur).

ZenF-0708-06-n.qxd 12-10-2006 9:51 Pagina 186