1003 Voorgenomen

1
148 7-2008 > zorg & financiering Mondriaan Zorggroep en GGZ Noord- en Midden Limburg De raden van bestuur van Mondriaan Zorggroep en GGZ Noord- en Midden-Limburg hebben een intentieverklaring getekend, waarin is vastge- legd dat op een aantal terreinen initiatieven wor- den genomen, die gericht zijn op het intensiveren van de samenwerking. Fusie ziekenhuizen Winschoten en Delfzijl stap dichterbij De fusie tussen het Winschoter St. Lucas zieken- huis en het Delfzicht ziekenhuis is een stap dichterbij, omdat er geen vergunning nodig is. Dat heeft de Nederlandse Mededingingsautori- teit (NMa) bepaald. Amstelring, OsiraGroep en SHDH Onlangs hebben de Stichting Amstelring, Stichting OsiraGroep en Stichting SHDH hun voornemen te fuseren kenbaar gemaakt bij de NMA. Samenwerking drie hartrevalidatiecentra Regionaal Hartrevalidatiecentrum Bronovo in Den Haag, het Rijnlandse Revalidatie Centrum in Leiden en de Rotterdamse Stichting voor Cardiologische Revalidatie gaan intensief samenwerken. Ipse de Bruggen De stichtingen Ipse en De Bruggen gaan fuseren tot één nieuwe stichting, Ipse de Bruggen. Facilitair & Logistiek voor Zorg Intrakoop, coöperatieve inkoopvereniging voor de gezondheidszorg, en Inteon, het advies- bureau dat zich richt op innovatieve dienstverle- ning op facilitair en logistiek vlak, gaan samenwerken op het gebied van (strategisch) advies en dienstverlening in de zorg. Brederijn Van Spaendonck Van Spaendonck Management Consultants en Brederijn bundelen hun activiteiten op het gebied van de gezondheidszorg.< > fusies/samenwerking Nieuws voor deze rubriek gelieve te zenden naar het redactiesecretariaat (adresgegevens: zie colofonpagina) 1003 voorgenomen A Deux Human Ability Management IVIO Groep uit Lelystad, naast onderwijs, edu- catie en detachering ook actief op de inburge- ringsmarkt, heeft officieel de activiteiten van A Deux in Almere overgenomen. Het bedrijf is een landelijke speler op het terrein van (re-)integra- tie en training.< 1004 beklonken

Transcript of 1003 Voorgenomen

Page 1: 1003 Voorgenomen

148 7-2008 > zorg & financiering

Mondriaan Zorggroep en GGZ Noord- enMidden Limburg

De raden van bestuur van Mondriaan Zorggroepen GGZ Noord- en Midden-Limburg hebben eenintentieverklaring getekend, waarin is vastge-legd dat op een aantal terreinen initiatieven wor-den genomen, die gericht zijn op hetintensiveren van de samenwerking.

Fusie ziekenhuizen Winschoten en Delfzijlstap dichterbij

De fusie tussen het Winschoter St. Lucas zieken-huis en het Delfzicht ziekenhuis is een stapdichterbij, omdat er geen vergunning nodig is.Dat heeft de Nederlandse Mededingingsautori-teit (NMa) bepaald.

Amstelring, OsiraGroep en SHDH

Onlangs hebben de Stichting Amstelring,Stichting OsiraGroep en Stichting SHDH hunvoornemen te fuseren kenbaar gemaakt bij deNMA.

Samenwerking drie hartrevalidatiecentra

Regionaal Hartrevalidatiecentrum Bronovo inDen Haag, het Rijnlandse Revalidatie Centrumin Leiden en de Rotterdamse Stichting voorCardiologische Revalidatie gaan intensiefsamenwerken.

Ipse de Bruggen

De stichtingen Ipse en De Bruggen gaan fuserentot één nieuwe stichting, Ipse de Bruggen.

Facilitair & Logistiek voor Zorg

Intrakoop, coöperatieve inkoopvereniging voorde gezondheidszorg, en Inteon, het advies-bureau dat zich richt op innovatieve dienstverle-ning op facilitair en logistiek vlak, gaansamenwerken op het gebied van (strategisch)advies en dienstverlening in de zorg.

Brederijn Van Spaendonck

Van Spaendonck Management Consultants enBrederijn bundelen hun activiteiten op hetgebied van de gezondheidszorg.<

> fusies/samenwerking

Nieuws voor deze rubriek gelieve te zenden naar het redactiesecretariaat (adresgegevens: zie colofonpagina)

1003 voorgenomen

A Deux Human Ability Management

IVIO Groep uit Lelystad, naast onderwijs, edu-catie en detachering ook actief op de inburge-

ringsmarkt, heeft officieel de activiteiten van ADeux in Almere overgenomen. Het bedrijf is eenlandelijke speler op het terrein van (re-)integra-tie en training.<

1004 beklonken

ZenF-0708 cyaan.qxd 16-7-2008 9:34 Pagina 148