VMware App Volumes and Setup Commander

Post on 16-Jul-2015

148 views 1 download

Transcript of VMware App Volumes and Setup Commander

NL VMUG UserCon – March 19 2015

Applicatie distributie in 5 minuten

RoelBio: Werkt voor ROVABU Software BV en is van daaruit betrokken bij de productontwikkeling van de producten Bundle Commander, Setup Commander en Update Commander. Drie oplossingen bedoeld voor IT Professionals

Roel is spreker op events als ExpertsLive, BrainShare, GWAVAcon, de Novell TTP en AppManagEvent (het voormalige Packaging Event). Hij schrijft artikelen voor tijdschriften als IT Infra en Open Horizons Magazine over application deployment, Software Packaging, applicatie virtualisatie als ook het gebruik van Windows Installer.

MarkoBio: Marko is sinds 1999 werkzaam bij Netflex. Marko is zijn loopbaan begonnen als Consultant en is op dit moment Sales Manager. In deze rol brengt hij advies uit aan een zeer brede en gevarieerde klantenkring in de Benelux.

Hierbij maakt Marko gebruik van tal van totaaloplossing en concepten van diverse partners (denk aan VMware, Microsoft, Veeam, Novell, GWAVA en meer) en kent hij de laatste trends en ontwikkelingen in de IT

KevinBio: Is in 2003 bij Netflex gestart. In zijn huidige rol van Solution Architect is hij betrokken bij het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van oplossingen van VMware en Microsoft. Kevin is de Netflex virtualisatie-expert. Hij heeft alle VMwarekwalificaties op dit gebied, waaronder de vier VMware Certified Advanced Professional (VCAP) certificeringen voor End User Computing en Datacenter Solutions. Kevin geeft klanten die denken over virtualiseren en cloud een eerlijk en op kennis gebaseerd advies.

Application Distribution

• Software deployment is all of the activities that make a software system available for use.

• 1971 Floppy disk commercially available in 1971

• 1993 NDS was initially released by Novell in 1993

• 1993 NAL (Novell Application Launcher) in 1993.

• 1993 LANDESK introduced the desktop management category in 1993

• 1994 Systems Management Server (SMS) 1994

• 1999 Microsoft previewed Active Directory in 1999

• 2015 VMware Real-time application delivery with App Volumes

Application Setups

Application Configuration (Adobe Reader)

Application Configuration (Evernote)