Planning & Control Consultant

Post on 21-Aug-2015

213 views 1 download

Transcript of Planning & Control Consultant

100% Kadenza:

Passie, Liefde, Vuur_Voeten

in de Klei _Nieuwsgierig_

Leergierig_Bruggen

Ontwerpen en Bouwen_

Samen-werken_

Interesse voor Elkaar

100% Jij?

Onze P&C-consultants zijn specialisten die én de taal van de controller spreken én technische bagage hebben. Dat maakt ze zo geliefd. Ze ontwikkelen krachtige IT-hulpmiddelen voor plannen, budgetteren, analyseren, consolideren en forecasten, die richting geven aan de bedrijfsstrategie van onze klanten en grip op de toekomst bieden. Als enterprise-intelligencespecialist ontwikkelt Kadenza graag integrale oplossingen. Systemen die niet alleen zicht geven op het verleden en heden maar ook hulpmiddelen bieden om de toekomst te regisseren. Daarom werken onze P&C-consultants geregeld samen in multidisciplinaire teams, met hun collega’s van BI en DWH. Dat is vrij uniek. Als jij je P&C-werkterrein wilt verbreden, zit je goed bij Kadenza. Bij ons kun je groeien.

Wat ga je doen?Je bent dagelijks in de weer met complexe puzzels, met het doorgronden van de business van klanten als Transavia, Euro Pool System en Sdu Uitgevers. Je analyseert vanuit jouw ex-pertise, vaak samen met je collega’s van BI en DWH, hoe een onderneming in elkaar zit. En vervolgens weet je wat je moet doen om daarbinnen IT-hulpmiddelen te ontwikkelen waarmee gebruikers daadwerkelijk aan de knoppen kunnen draaien, waar-mee ze toekomstscenario’s in beeld krijgen en beter gefundeerde beslissingen kunnen nemen. Hulpmiddelen waar vaak veel varia-belen in zijn verwerkt.

Dit heb je in huis– Afgeronde academische of hbo-opleiding, bijvoorbeeld bedrijf-

skunde, economie of informatica– 1-3 jaar ervaring met (ontwerp en) realisatie van oplossin-

gen voor (scenario)planning, (rolling) forecasts, (driver based) budgetteren en/of consolidatie

– 1-3 jaar ervaring met het vertalen van wensen naar systemen op het snijvlak van IT en business/finance

– kennis van IBM Cognos TM1 en/of SAP BPC– inhoudelijke gesprekspartner – ontzettend leergierig

– gek op puzzels oplossen, creatief denken, nieuwe uitdagingen – een voorliefde voor business intelligence (BI)– sociaal dier, communicatief sterk en gericht op samen successen

boeken (resultaat voor ego)

AanbodTrots zijn op wat je doet. Zin om naar je werk te gaan. Een om-geving waarin je vak breed wordt gezien. Heel veel samenwerken met collega’s van topniveau, van wie je veel leert. De kick van samen verschil weten te maken. Spannende klanten. Ruim baan voor je ideeën, via innovatie en kennisdeling. Steeds weer geprik-keld worden om puzzels op te lossen, om nog meer uit jezelf te halen. Merken dat je ertoe doet. Daar mag je ons op afrekenen.

Interesse? Herken je jezelf in het beschreven profiel en ben je geïnteres-seerd in een oriënterend gesprek of wil je meer informatie, neem dan rechtstreeks contact op met recruiter Saskia van der Putten.

Reageren op deze functie035 – 539 44 90 of werkenbij@kadenza.nl

Planning & Control Consultant (medior of junior) Ò

Hoe Kadenza ben jij? Check het bij de mensen die jouw collega’s kunnen worden, klik op de foto’s!

www.kadenza.nl

Mattijs Voet

BI&DWH architect

Perry Koot

Consultant BI & DWH

Klaske de Hoop

Teamleider Architectuur

Dagny Lieuw-Fo

Consultant BI & DWH

Angela Bouckaert

Accountmanager

Alexander van Helm

Technical Director