Folder gevaarlijkestoffen 2014 druk

Post on 02-Apr-2016

216 views 1 download

description

 

Transcript of Folder gevaarlijkestoffen 2014 druk

Kosten per kandidaat

- Digitaal cursuspakket- Schriftelijk examen- Certificaat & pas

€ 175,- exclusief BTW per kandidaat

Wilt u meer informatie?Bel dan met PlusPort BV: +31 070 322 90 90 of mail naar sales@plusport.com

PlusPort B.V.Gevers Deynootweg 61

2586 BJ Den HaagNederland

Veilig werken met gevaarlijke stoffen

Als medewerkers te maken hebben met gevaarlijke stoffen moet de organisatie aan kunnen tonen dat zij over voldoende kennis beschikken hoe veilig gewerkt kan worden. Als werkgever wilt en moet u risico’s en ongelukken voorkomen. Gevaarlijke stoffen komen bijna in iedere organisatie voor, zoals bijvoorbeeld in ziekenhuizen, laboratoria, schoonmaakbedrijven, productiebedrijven, (petro)chemiebedrijven, tankstations, landbouw of opslagbedrijven.

De cursusHet cursuspakket is gericht om op een veilige manier te werken met gevaarlijke stoffen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de verpakking, het transport en de opslag van deze stoffen. Ook wordt aandacht besteed aan fysisch- chemisch gevaar, gezondheidsgevaar en milieugevaar. De training wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Het certificaat is 5 jaar geldig.

Voor wie is dit pakket bestemdVoor iedereen die betrokken is bij het werken met, opslaan, verpakken, verzenden van goederen die aangemerkt worden als gevaarlijke stoffen.

HuurWilt u het pakket huren voor al uw medewerkers? Dat kan. U huurt het pakket voor een periode van 3 jaar. Een voorbeeld: u heeft 100 medewerkers: de kosten per jaar voor pakkethuur bedragen € 4.300,00, excl. BTW en examen.

Startscherm per module

Template metuitleg

VraagOefening

OnderdelenDe training bestaat uit:

7 modules inclusief audio

Digitaal handboek

Oefentoetsen en proefexamen

Onafhankelijk schriftelijk examen op een van de 35 locaties

Certificaat & pas in creditcard formaat

Ga naar de website gevaarlijkestoffendirect.nl om kandidaten aan te melden (organi-saties die een eigen Academy hebben van PlusPort kunnen via de eigen academy de training boeken)

Kandidaten ontvangen inloggegevens en kunnen direct starten

Bij het behalen van het schriftelijk examen wordt aan kandidaten een certificaat en pas uitgereikt

Hoe werkt het

Het merk Gevaarlijkestoffendirect.nl werd door PlusPort B.V. gelanceerd.

PlusPort B.V. ontwikkelt en distribueert online trainingen en academy software via internet voor haar nationale en internationale klanten en cursisten. PlusPort is marktleider op het gebied van veiligheidstrainingen in de ruimste zin.