CERTIFICATIEPROGRAMMA - Inge Rock · 2019. 9. 10. · De Inge Rock Academy gebruikt 3 verschillende...

Post on 22-Jan-2021

4 views 0 download

Transcript of CERTIFICATIEPROGRAMMA - Inge Rock · 2019. 9. 10. · De Inge Rock Academy gebruikt 3 verschillende...

CERTIFICATIEPROGRAMMA

INGE ROCK

DANKZIJ DE INGE ROCK ACADEMY ZET JE JE IDEEËN OMIN TASTBARE RESULTATEN

“Het is niet alleen belangrijk wat je leert. Het is ook belangrijk van wie je het leert”, dixit John C. Maxwell. Iemand die doet wat jij wilt doen is geloofwaardig. Meer dan tien jaar geleden begon Inge aan haar coaching praktijk in het oude herenhuis van haar grootouders te Tienen, haar geboortestad. BinnenBinnen het jaar echter werd deze zaak letterlijk en figuurlijk te klein en wist Inge dat ze moest uitbreiden. Haar agenda stond bomvol met coaching afspraken. Mensen kwamen van Brugge, Eindhoven en Maas -mechelen naar Tienen om door Inge gecoacht te worden. Vooral veel onder- nemersnemers, artiesten en toekomstige coaches vonden hun weg naar de Vierde Lansierslaan. De Inge Rock Academy kwam tot stand.

EEN KEERPUNTZoals iedereen in het leven, kreeg ook Inge

de nodige klappen uitgedeeld en was het niet steeds rozengeur en maneschijn. Haar ouders scheidden toen ze veertien was, haar huwelijk liep op de klippen, haar moeder stierf op zesenvijftigjarige leeftijd aan borstkanker, de zaak die ze had opgebouwd moest ze ten gevolge vanvan de scheiding afstaan, haar vader stierf dertien jaar geleden plots aan een hersenbloeding… Maar Inge bleef overeind staan. Ze moest en zou doorzetten. Niemand zou haar klein krijgen en ze bouwde haar zelfvertrouwen terug op, sterker dan ooit tevoren. Mede dankzij de steun van haar papartner, haar kinderen en haar beste vriend en teaching partner Paul Martinelli, heeft ze niet alleen haar privéleven, maar ook een business opgebouwd. Een academy die antwoord biedt aan de noden van vele mensen.

2 WWW.INGEROCK.BE

3WWW.INGEROCK.BE

“IK IS EEN IDIOOT”

NATIONAAL EN INTERNATIONAAL

AUTEUR

Heden toert Inge met de succesvolle, komische monoloog “Ik is een idioot” door het Nederlandstalige land. Met deze voorstelling heeft Inge reeds meer dan 8000 mensen bereikt en ze is nog niet van plan om te stoppen.

WilWil je graag een “Ik is een idioot” voorstelling meemaken, dan kan je tickets boeken via www.ingerock.be/idioot. We geven je graag een ticket cadeau.

De Inge Rock Academy heeft Inge geen windeieren gelegd. Ze bestudeerde in de afgelopen 12 jaren de meest invloedrijke meesters op gebied van mindset, coaching en leiderschap. Haar echtgenoot Zoran ontwikkelde daarnaast de doeltreffende en succesvolle methode voor business building, marketing en sales. Dankzij dit fantastische duo heb je alles wat je nodig hebt in één opleiding.

Tot op heden is Inge de auteur van 6 verschillende werken:

• Je wordt wat je denkt, 2009 • Ik is een idioot, 2011 • Leve de Liefde, 2013 • Rock your life, 2015 • Denk en vergroot je invloed, 2016 • Denk en zet je visie om in realiteit, 2017

4 WWW.INGEROCK.BE

INGE ROCK CERTIFICATIE PROGRAMMA

De meest complete opleiding in mindset, coaching, leiderschap, business building, marketing en sales. Alles wat je nodig hebt onder één dak.

Evolueer dankzij je mindset, je coaching technieken, je denktechnieken, je leiderschap en je business mindset, opdat je je ideeën kunt omzetten in tastbare resultaten.

Onze klanten zijn: Onze specialiteit is:

Iedereen die zichzelf wilt ontwikkelen en zijn resultaten wilt verbeteren, dankzij mindset, coaching en leiderschap.

Ouders, leerkrachten en opvoeders die het potentieel van kinderen en jeugd willen ontwikkelen.

HR medewerHR medewerkers en sociale assistenten die hun medewerkers en klanten beter willen begrijpen en begeleiden.

Alle leidinggevenden die hun organisatie en hun teams willen ontwikkelen.

CCoaches en aspirant coaches die een krak willen worden in hun vak en die een (bestaande) business willen uitbouwen.

Ondernemers en sales personen die een positieve invloed willen ontwikkelen.

Mensen trainen en equiperen opdat zij hun ideeën kunnen omzetten in resultaten.

In onze opleiding vind je 4 verschillende pilaren, volgens de Inge Rock-methode:

• Mindset• • Coaching & leiderschap • Business building• Marketing & sales

DE INGE ROCK MINDSET METHODE

DE INGE ROCK COACHING & LEADERSHIP METHODE

Alles staat of valt met mindset. Een positieve, veerkrachtige en constructieve mindset is wat iedere persoon nodig heeft. Wil je zelf sterker in het leven staan, wil je je levenskwaliteit verbeteren, inclusief dat van de mensen rondom je, dan begint dat met mindset.De Inge Rock Mindset Methode is zo eenvoudig, to the point, toepasbaar en concreet dat iedereen het kan leren. Het is Inge’s drijfveer om ingewikkelde processen van het denken en het brein te vertalen naar een zeer begrijpelijke en concreet toepasbare taal. Geen geitenwollensokken-toestanden maar hands on handvaten en tools.

DankzijDankzij de Inge Rock methode, tools, filters en mind systemen word je geëquipeerd om je eigen denken en attitude te ontwikkelen. Maar je wordt eveneens geëquipeerd om anderen te inspireren, te helpen, te begeleiden naar een betere levenskwaliteit. Je leert het denken en de werking van het brein kennen en begrijpen. De impact die je hiermee hebt op je eigen denken en op het denken van je kinderen, je partner, je team en je medewerkers is echt levensveranderend.

5WWW.INGEROCK.BE

Coaching en leiderschap zijn woorden die te vaak verkeerd begrepen worden, vanuit een oude overtuiging. We kunnen begrippen als coaching en leiderschap niet meer wegdenken uit onze wereld. Ouders zijn coaches en leiders. Partners zijn coaches en leiders. Leerkrachten zijn coaches en leiders. Ondernemers zijn coaches en leiders. Leidinggevenden zijn coaches en leiders.

MetMet andere woorden: iedereen die invloed heeft op andere mensen, is een coach en een leider. Het zit hem in de positieve invloed, in de impact, in de verbinding en in het ontwikkelen van potentieel. De oude, directieve methodes hebben afgedaan. Wie wilt groeien als mens, samen met andere mensen, zal moeten investeren in coaching en leiderschap. Inge bracht praktisch toepasbare methodes samen tot een nieuw geheel. Haar ervaring als coach en leider hebben voor de Inge Rock Coaching & Leadership methode gezorgd.

DitDit is geen klassieke coaching opleiding. Met deze methode leer je uiteraard coachen, maar je leert ook teams leiden, je leert mensen verbinden opdat ze betere resultaten neerzetten en je leert een hedendaags transformerend leider te zijn.

DE INGE ROCK BUSINESS BUILDING METHODE

6 WWW.INGEROCK.BE

Een expert in je vak worden is één ding, maar daar ook een succesvolle business omheen bouwen is een ander paar mouwen. Daarom delen Inge en haar echtgenoot Zoran hun waardevolle business inzichten met hun klanten. Alles start met een gezonde business mindset en de nodige emotionele veerkracht. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan de business architectuur van je onderneming.

WWaar ben je de specialist en expert in? Wie is jouw perfecte klant? Hoe bouw je je business op tot een onderneming die succesvol draait en doorgroeit? Welk deel van de markt is jouw deel? Hoe zorg je ervoor dat je maximale waarde geeft, zonder jezelf voorbij te hollen en zonder onder druk te staan van de tijd?Op deze en nog tientallen vragen krijg je in deze academy antwoord. De Inge Rock Business Building methode is de ruggengraat van alles wat je zal ondernemen om duizenden klanten gelukkig te maken. En jij zal nooit meer het gevoel hebben dat je aan het werk bent…

DE INGE ROCK MARKETING & SALES METHODE

De wereld verandert razendsnel en zo ook de wetten van marketing en sales. Het is meegroeien of kapot gaan. 62% van de startende ondernemers overleeft de eerste vijf jaren. De grootste reden waarom 38% het niet haalt is te wijten aan foute marketing en sales. In de coaching wereld is het erger. Daar overleeft momenteel slechts 20% omdat coaches die zichzelf moeten promoten en verkopen hier een broertje aan dood hebben. En toch geeft de Inge Rock Academy je werkelijk de grootste slagingskansen.

AlleAlle marketing en sales inzichten, methodes en systemen die je hier leert en ontwikkelt werden eerst door Inge’s team ontwikkelt, getest en goedgekeurd. Onze cursisten krijgen uitsluitend datgene wat werkt. Wie de methodiek volgt wordt gegarandeerd succesvol. De marketing en sales experten van de Inge Rock Academy blijven jou voor, opdat je de fouten zal voorkomen die elke ondernemer maakt in de jungle van online marketing en sociale media. Wij gaan voor en jij volgt het systeem. Eenvoudiger kan haast niet.

DE AANPAK

De Inge Rock Academy gebruikt 3 verschillende leesmethodes, zodat je het meeste uit je opleiding kunt halen:

Levenslang

Het studentenplatform

Het klinkt misschien als een straf, maar het is een zegen. Als lid van het Inge Rock Certificatie Programma heb je levenslang toegang tot de online training content en de online webinars. Vermits heel wat online gebracht wordt is dit een giga bonus. Geen vervaldag en steeds bereikbaar.

We willen niet in beperkingen denken. Wij denken in overvloed. Vandaar de overvloed aan waarde voor jou.

Eens student aan het Inge Rock Certificatie Programma, word je toegang verleend tot een volwaardig studentenplatform. Het studentenplatform bevat om en bij de 200 video teachings, verdeeld over de 4 pilaren van de Inge Rock Academy.

De allergrootste voordelen zijn hier:

• Ongelimiteerd gebruik, herhalen zo vaak je wenst. • Dag en nacht bereikbaar, 7 dagen op 7. • Je studeert waar je voorkeur naar uit gaat. Van ons krijg je het ganse buffet. • Stap voor stap systeem zodat je kan omzetten wat je leert.

7WWW.INGEROCK.BE

De support webinars

De live trainingsdagen

Wekelijks zijn er meerdere support webinars in de verschillende divisies. Met één simpele druk op de knop kan je de webinars volgen waar je ook ter wereld bent. Elke webinar wordt opgenomen, dus geen enkele content gaat verloren. De webinar opnames kan je beluisteren zo vaak je wenst.

Deze webinars vormen een onschatbare waarde op je tocht doorheen je opleiding en vooral ook in het praktisch omzetten van hetgeen je leert.BovendienBovendien leer je ook extra veel uit de vragen van je medestudenten en zorgen de webinars ervoor dat je steeds met je academy verbonden blijft.

Levensveranderend! Zinderende energie! Heel sterk! Uniek! Een schittenderde driedaagse!

Twee keer per jaar organiseren we de internationale live trainingsdagen. Inge Rock studenten komen samen om te leren, te oefenen en te ervaren. Het is het hoogtepunt uit je opleiding. Gedurende drie dagen baad je in een biotoop van positieve en aanstekelijke energie dankzij de teachings, het feestgehalte en de mensen.

JeJe kunt steeds naar de live trainingsdagen terugkeren mits een re-audit prijs te betalen van € 500,00. De eerste keer zijn deze dagen uiteraard inbegrepen in je opleiding.

De eerstvolgende live trainingsdagen vinden plaats te:

Hasselt op donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 juli 2019 - Nederlands Brussel op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2019 - Engels

8 WWW.INGEROCK.BE

De leermethodes en hulpbronnen

Zeven boeken, vijf workshops en twee trainingen, klaar voor gebruik.

IngeInge Rock schreef tot op heden zeven boeken. De studenten in het Inge Rock Certificatie Programma worden gelicentieerd om met deze boeken te werken. Het zijn welgekomen leermethodes en hulp- bronnen om jouw klanten en jouw medewerkers te helpen groeien. Een gigantische waarde die voor jou ter beschikking staat en die je niet zelf hoeft te maken. Je koopt de boeken aan inkoopprijs en deze worden rechtstreeks bij jou thuis geleverd.

DaarnaastDaarnaast krijg je eveneens kant en klare scripts en het trainings- materiaal voor verschillende workshops en trainingen. Je mag hiermee werken en je hoeft geen enkele vorm van commissie af te staan.

Dag drie van de live trainingsdagen was voor mij de belangrijkste dag. Ik realiseerde me de kracht van topcoaching. Het was indrukwekkend om te zien hoe mensen openbloeiden en hun levensverhalen vertelden. We konden in de praktijk omzetten wat we leerden en ik realiseerde me hoe erg belangrijk dat is. In deze training kreeg ik de inzichten en de middelen om mijn carrière als coach en leidinggevende uit te bouwen. Dat heb ik voordien in geen enkele training gekregen.

- Milan

GETUIGENISSEN

Het meest waardevolle onderdeel was de informatie, alsook de praktische kennis die we kregen tijdens de training. Ik was echt onder de indruk van de antwoorden en concrete oplossingen. Als jonge ondernemer leerde ik hoe je coaching problemen benadert en mensen leidt.

- Maja- Maja

De training was fantastisch. Ondanks het feit dat ik zoveel online heb gevolgd, voelde ik me verbonden met de andere deelnemers. De training bracht me heel wat inzichten, “aha”-momenten, informatie en plezier.

- Lydia

Dankzij de Inge Rock Academy heb ik mezelf beter leren kennen, is mijn blik op de wereld verruimd en ben ik tot inzicht gekomen waar ik naartoe wil. Dat op zich is al onbetaalbaar! De constante professionele begeleiding is de kers op de slagroom op de taart!

- Esther

Het is de beste beslissing die ik ooit maakte! Je krijgt heel veel waarde voor je geld en alles is altijd up to date en past zich aan aan de behoeften van alle mensen. Er is een enorm liefdevolle sfeer en voor vragen kan je altijd bij iedereen terecht. Een echte aanrader om de wereld mooier te maken en je dromen waar te maken! Dankzij de Inge Rock Academy worden al mijn dromen waar! Andere programma's zijn onpersoonlijk, tijdelijk en met een grotere afstand tussen collega's en lesgevers.

- Carolien

9WWW.INGEROCK.BE

10 WWW.INGEROCK.BE

BONUS 1: 2 DAGEN PARIJS

Kunst, geschiedenis, romantiek en bewustzijn zijn de belangrijkste ingrediënten van deze reis naar Parijs.

Het is natuurlijk ieders droom om naar Parijs te reizen. Het is de stad van het licht, de stad van de liefde en de stad van de grote geschiedenis. There is just something about Paris.HoewelHoewel het gemakkelijk is om een reis naar Parijs te boeken, zul je het nooit op deze manier kunnen zien.We nemen je mee op een tweedaagse reis en we zullen je de hoogtepunten van de stad laten zien ... van binnenuit.

Verborgen verhalen, mysteries en bovenstaande leermogelijkheden maken deze reis onvergetelijk. We gaan je naar de meest iconische plaatsen leiden, zoals de kathedraal van de Notre Dame, het Louvre, de Eiffeltoren, de Champs Elysées en Montmartre.

In de tussentijd zul je verborgen schatten van Parijs gaan ontdekken.Je gaat meer leren over jezelf, over je werk als coach en je gaat dingen ervaren die niemand anders ooit zal doen ...

SAVE THE DATEDinsdag 15 en woensdag 16 oktober

We vertrekken vanuit Brussel en keren de volgende dag terug naar Brussel.

11WWW.INGEROCK.BE

DE INVESTERING

HET LEVENSLANGE CERTIFICATIE PROGRAMMAMET ONGELIMITEERDE SUPPORTKOST € 4000,00 INCL. 21% BTW

(OF € 3305,78 EXCL. BTW)

We willen je graag helpen om je droom om te zetten in realiteit. Je programma-coördinator zal je helpen

om je persoonlijk investeringsplan op te zeom je persoonlijk investeringsplan op te zetten.

Weet dat je deze opleiding reeds kunt volgen met een investering van € 300,00 per maand…

Bovendien pik je altijd enkele leuke BONUSSEN mee.

Volg je hart en laat ons samen je mogelijkheden bespreken.

Je kan met al je vragen steeds terecht via support@ingerock.com