Download - VOOR HUIS– EN THUISSCHILDERS - Gilde Meesters · zijn voor de huis- en thuisschilder. Dekkende beits Gilde Meesters Dekkende Beits is een professionele halfglanzende aflak voor

Transcript
Page 1: VOOR HUIS– EN THUISSCHILDERS - Gilde Meesters · zijn voor de huis- en thuisschilder. Dekkende beits Gilde Meesters Dekkende Beits is een professionele halfglanzende aflak voor

VOOR HUIS– EN THUISSCHILDERS

Page 2: VOOR HUIS– EN THUISSCHILDERS - Gilde Meesters · zijn voor de huis- en thuisschilder. Dekkende beits Gilde Meesters Dekkende Beits is een professionele halfglanzende aflak voor

Gilde Meesters staan garant voor de professionele kwaliteit van de producten in deze brochure. Duurzaamheid hebben zij hoog in hun vaandel staan.De naam Gilde Meesters refereert aan kwaliteit en vakmanschap uit het verleden. Deze criteria gecombineerd met de hedendaagse technologie maken dat Gilde Meesters producten onmisbaar zijn voor de huis- en thuisschilder.

Dekkende beits

Gilde Meesters Dekkende Beits is een professionele halfglanzende aflak voor buiten en binnen, gemaakt van alkydhars en de allerbeste pigmenten. Een hoog vastestofgehalte, zeer goede verwerkbaarheid en een uitstekende weersbestendigheid zijn belangrijke kenmerken.Het is geschikt voor oude intact zijnde en goed hechtende alkydhars verflagen.Gilde Meesters Dekkende Beits vindt zijn toepassing in nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie-werk.

Gilde Meesters Transparante Buitenlak Blank is een transparante, houtbescherming voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhar-sen. Het geeft een duurzame bescherming door toevoeging van een UV-absorber. Gilde Meesters Transparante Buitenlak Blank is geschikt voor alle houtsoorten buiten, massief en gefineerd. Het kan ook toegepast worden op bestaande goed gereinigde en ontvette vernislagen. Gilde Meesters Transparante Buitenlak Blank kan als afwerklaag gebruikt worden voor Gildemeesters Transparante Buitenlak Kleur. Leverbaar in hoogglans en zijdeglans.

Gilde Meesters Transparante Buitenlak Kleur is een transparante, hoogglanzende houtbescherming voor buiten op basis van gemodifi-ceerde alkydharsen. Het geeft een duurzame bescherming door toevoeging van een UV-absorber en gemicroniseerde pigmenten. Gilde Meesters Transparante Buitenlak Kleur is geschikt voor alle houtsoor-ten buiten, massief en gefineerd. Het kan ook toegepast worden op bestaande goed gereinigde en ontvette vernislagen. Gilde Meesters Transpa-rante Buitenlak Kleur kan eventueel worden afgewerkt met Gildemeesters Transparante Buitenlak Blank hoogglans of zijdeglans. Gilde Meesters Transparante Buitenlak Kleur is leverbaar in 8 natuurlijke houtkleuren.

Gilde Meesters Impregneer is een half mat vochtregulerend impreg-neermiddel voor gebruik buiten op zachte houtsoorten zoals redwood, red cedar en ruw vuren. Het is, naast blank, leverbaar in de kleuren teak, wit, grijs en zwart. Gilde Meesters Impregneer heeft een geringe filmvorming en dringt diep in het hout door. Het is geschikt als impregneermiddel voor onbehan-deld geveltimmerwerk en tuinhout. Het kan ook gebruikt worden als grondlaag voor Gilde Meesters Transparant.

Transparante Buitenlak Kleur

ImpregneerTransparante Buitenlak Blank

Verpakking: 1000 ml

Verpakking: 1000 ml

Verpakking: 1000 ml

Verpakking: 1000 ml

Licht eiken

Helder Wit

Okergeel Bordeaux

RAL 9001

Bruin

RAL 9010

Grachten-groen

Klassiek blauw

Crème

Grenen

Teak

Wit Teak Grijs Zwart

Noten Mahonie Palissander

Donkereiken

Licht grenen

Antiek groen

Antraciet

Page 3: VOOR HUIS– EN THUISSCHILDERS - Gilde Meesters · zijn voor de huis- en thuisschilder. Dekkende beits Gilde Meesters Dekkende Beits is een professionele halfglanzende aflak voor

Hardwax Olie Blank

Gilde Meesters Hardwax Olie Blank is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling, natuurlijke kleur en een uitstekende chemische en mechanische weerstand. Het met Hardwax Olie behandelde hout kleurt nauwelijks op, behoudt zijn natuurlijke kleur en is leverbaar in Mat en Zijdeglans. Het is geschikt voor houten vloeren en parket. Met Gilde Meesters Hardwax Olie Blank behandelde vloeren zijn eenvoudig te onderhouden.

Hardwax Olie Reiniger

Gilde Meesters Hardwax Olie Reiniger is een watergedragen en milieuvriendelijk reinigingsmiddel voor regelmatig gebruik op geoliede vloeren.De reiniger is zeer voordelig in het gebruik.

Hardwax Olie Kleur

Gilde Meesters Hardwax Olie Kleur is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling, natuurlijke kleur en een uitstekende chemische en mechanische weerstand. Het met Hardwax Olie behandelde hout krijgt een mooie natuurlijke kleur en geeft het een rustiek uiterlijk. Het is geschikt voor houten vloeren en parket. Met Gilde Meesters Hardwax Olie Kleur behandelde vloeren zijn eenvoudig te onderhou-den.

Verpakking: 750 ml

Verpakking: 1000 ml

Verpakking: 750 ml, 2500 ml

Oud grijs

Wit

Gerookt eiken

Licht grijs

Noten Kersen

Page 4: VOOR HUIS– EN THUISSCHILDERS - Gilde Meesters · zijn voor de huis- en thuisschilder. Dekkende beits Gilde Meesters Dekkende Beits is een professionele halfglanzende aflak voor

Gilde Meesters Parket Grondlak

Gilde Meesters Vloerlak

Gilde Meesters VloerreinigerGilde Meesters Parketlak Ultra Mat

Gilde Meesters Parketlak

Gilde Meesters Parket Grondlak Ultra Mat

Verpakking: 750 ml, 2500 ml

Verpakking: 1000 mlVerpakking: 750 ml, 2500 ml

Verpakking: 750 ml, 2500 ml

Verpakking: 750 ml, 2500 mlVerpakking: 750 ml, 2500 ml

Gilde Meesters Parket Grondlak is een vrijwel reukloze watergedragen blanke primer voor parket, planken-vloeren en meubelen. Het is speciaal ontwikkelt voor het isoleren van inhoudsstoffen, die voorkomen in o.a. eiken- en beukenhout. Het is eenvoudig te verwerken en al na 2 uur af te werken met Gilde Meesters Parket-, Vloerlak of Ultra Mat. Gilde Meesters Parket Grondlak verdiept de kleur van het hout. Voor behoud van de oorspronkelijk houtkleur wordt Gilde Meesters Parket Grondlak Ultra Mat geadviseerd.

Gilde Meesters Vloerlak is een waterverdunbare polyurethaanlak speciaal voor zachte houtsoorten. De lak is sneldrogend en geeft een strakke vloei en een heldere laklaag, die niet vergeeld. Gilde Meesters Vloerlak is bestendig tegen niet- agressieve chemicaliën. Door de extra hoge slijt- en krasvastheid is het geschikt voor intensieve belasting.Gilde Meesters Vloerlak is leverbaar in Zijdeglans en Mat.

Gilde Meesters Vloerreiniger is een reinigings- en onderhoudsmiddel in één. Het is speciaal ontwikkeld voor vloeren, die met Gilde Meesters zijn behandeld. In één handeling wordt de vloer gereinigd en parket- of vloerlak voorzien van een vuil-afstotende beschermlaag. Gilde Meesters Vloerreiniger tast de lak niet aan en laat geen glans achter op de lak.

Gilde Meesters Parketlak Ultra Mat is een vrijwel reukloze, watergedragen parketlak met een zeer hoge slijtvastheid. Door de bijzondere slijt- en stootvastheid zeer geschikt voor de verzegeling van parket- en andere houten vloeren, trappen, deuren, betimmeringen, etc.Gilde Meesters Parketlak Ultra Mat is blank en glashelder en behoud de natuurlijke uitstraling van het hout. Het hout krijgt een ultra matte, natuurlijke uitstraling; het lijkt als het ware onbehandeld. De lak zelf is niet vergelend en bevat praktisch geen oplosmiddelen.

Gilde Meesters Parketlak is een vrijwel reukloze watergedragen parketlak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid . Deze parketlak is daardoor uitermate geschikt voor de verzegeling van parketvloeren, plankenvloeren, trappen, deuren, betimmeringen, etc. Gilde Meesters Parketlak is blank en glashelder. De lak vergeelt niet en bevat vrijwel geen oplosmiddelen. Gilde Meesters Parketlak is leverbaar in drie glansgradaties: Mat, Zijdeglans en Hoogglans.

Gilde Meesters Parket Grondlak Ultra Mat is een vrijwel reukloze water-gedragen blanke primer voor parket, plankenvloeren en meubelen. Het is speciaal ontwikkelt voor het isoleren van inhoudsstoffen, die voorkomen in o.a. eiken- en beukenhout. Gilde Meesters Parket Grondlak Ultra Mat zorgt ervoor dat het hout zijn natuurlijke bleke uitstraling behoudt. Voor een levendiger houtkleur wordt de standaard Gilde Meesters Parket Grondlak geadviseerd. Het is eenvoudig te verwerken en al na 2 uur af te werken met Gilde Meesters Parket-, Vloerlak of Ultra Mat.

Page 5: VOOR HUIS– EN THUISSCHILDERS - Gilde Meesters · zijn voor de huis- en thuisschilder. Dekkende beits Gilde Meesters Dekkende Beits is een professionele halfglanzende aflak voor
Page 6: VOOR HUIS– EN THUISSCHILDERS - Gilde Meesters · zijn voor de huis- en thuisschilder. Dekkende beits Gilde Meesters Dekkende Beits is een professionele halfglanzende aflak voor

Gilde Meesters PU Lak Acryl

Gilde Meesters Jachtlak

Gilde Meesters Blanke PU Lak

Verpakking: 250 ml, 1000 ml

Verpakking: 1000 ml

Verpakking: 250 ml, 1000 ml

Gilde Meesters PU Lak Acryl is een professionele blanke lak op basis van een PU acrylaat. Het is reukloos, sneldrogend en vormt een glasharde laag. Gilde Meesters PU Lak Acryl is geschikt voor al het hout binnen, zoals meubelen, kozijnen, deuren, etc. Het is eenvoudig te verwerken en is bestand tegen vocht, huidvet, huishoudelijke reinigingsmiddelen, diverse chemicaliën en drinkalcohol. Het is niet bestand tegen langdurige waterbelasting op horizontale vlakken. Gilde Meesters PU Lak Acryl is leverbaar in drie glansgrada-ties: Mat, Zijdeglans en Hoogglans.

Gilde Meesters Jachtlak munt uit door een uitstekende water- en weersbestendigheid. De combinatie van elasticiteit en krasvastheid is een eerste vereiste. Het heeft een fraaie bolle glans, die jaren behouden blijft, zelfs wanneer de lak wordt blootge-steld aan zware wersbelastingen. Gilde Meesters Jachtlak is toepasbaar op alle houten delen van een schip, die hoogglanzend blank moeten worden gelakt. Gilde Meesters Jachtlak is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld buitendeuren en tuinmeubelen.

Deze Polyurethane lak is een slijt- en slagvaste lak van een één component polyurethaan/alkydhars combinatie. De lak heeft een zeer goede vloeiing en is bestand tegen huishoudchemica-liën en drinkalcohol. Gilde Meesters Blanke PU Lak is bedoeld als verduurzaming van alle houtsoorten binnen, zowel massief al gefineerd. De lak is geschikt voor nieuw hout maar kan ook op bestaande, goed schoongemaakte en ontvette, vernislagen worden aangebracht.Gilde Meesters Blanke PU Lak is leverbaar in drie glansgradaties: Mat, Zijdeglans en Hoogglans.

Page 7: VOOR HUIS– EN THUISSCHILDERS - Gilde Meesters · zijn voor de huis- en thuisschilder. Dekkende beits Gilde Meesters Dekkende Beits is een professionele halfglanzende aflak voor

Gilde Meesters Multiprimer

Gilde Meesters Spackreparatie Spray Gilde Meesters Vlekisoleer Spray

Gilde Meesters Afbijt

Verpakking: 250 ml, 1000 ml

Verpakking: 500 ml spuitbus Verpakking: 500 ml spuitbus

Verpakking: 1000 ml en 500 ml spuitbus

Deze Polyurethane Multiprimer is een aromaat vrije en sneldrogende hechtprimer. Het heeft een uitsteken-de hechting op ondergronden van uiteenlopende aard en heeft tevens een roestwerende werking. Gilde Meesters Multiprimer heeft een goed dekkend vermogen en uitstekende vuleigenschappen. Na 4 uur is het overschilderbaar met normale verven. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden op ondergronden zoals ijzer, staal, verzinkt staal, zink, aluminium, hout, kunststof, steen, pleisterlagen, etc. en als voorlak op radiatoren.Het is leverbaar in de kleuren wit en grijs.

Gilde Meesters Spackreparatie Spray is een professioneel reparatiemiddel op basis van een unieke PU-dispersie. Het is ontwikkeld voor het repareren van structuureffecten (spack) op wanden en plafonds. Gilde Meesters Spackreparatie Spray is zeer standvast op verticale delen. Het droogt wit op en is af te werken met alle gangbare muurverven. Het kan binnenshuis worden toegepast op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton. Het kan ook als spackafwerking gebruikt worden.

Gilde Meesters Vlekisoleer Spray is een vlekkencoating voor het snel en blijvend afdekken van vlekken. Het werkt zeer doeltreffend bij vlekken op wanden en plafonds ontstaan door waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, ballpoint, viltstift en teer. Het is sneldrogend en droogt wit op. Gilde Meesters Vlekisoleer Spray is overschilderbaar met alle gangbare muur- en structuurverven. Het is uitermate geschikt als ondergrond voor Gilde Meesters Spackreparatie Spray.

Gilde Meesters Afbijt is vrij van methyleenchloride. Het is een professioneel en krachtig afbijtmiddel met een zeer snelle werking. Het kan worden toegepast op vrijwel alle ondergronden, die behandeld zijn met bv. alkydlakken, watergedragen lakken en 1 of 2 componenten epoxy- en polyurethaancoatings.

Wit Grijs

Page 8: VOOR HUIS– EN THUISSCHILDERS - Gilde Meesters · zijn voor de huis- en thuisschilder. Dekkende beits Gilde Meesters Dekkende Beits is een professionele halfglanzende aflak voor

VOOR HUIS– EN THUISSCHILDERS

PearlPaint HollandPostbus 23658203 AH Lelystad+31 (0)320 28 53 [email protected] PearlPaint Holland is onderdeel van de 02

-201

7/40

00