Download - Val Thorens Winter 2011-2012

Transcript
Page 1: Val Thorens Winter 2011-2012

03

VAL

THOR

ENS

- 2

300

m

Overvloedig, licht, diep, constant, soepel, uniek… een uitzonderlijke sneeuwkwaliteit.Op een hoogte van 2 300 m ligt er zeker sneeuw en is het genot ook van de partij. Met een sneeuwgarantie van november tot mei en een ideale zonneschijn de hele dag door, beschikt het op de top van de 3 Vallées (3 Valleien) gelegen Val Thorens over een bevoorrechte situatie. Het is aan u om ervan te profiteren …

Page 2: Val Thorens Winter 2011-2012

05VA

L TH

OREN

S -

2 30

0 m

De 3 Vallées, 25 bergtoppen, 174 skiliften, 600 km skipistes… het skigebied van alle wintersporten.Skiën in de zon in het gebied van Orelle dankzij de 3 Valleien Express, panoramisch skiën op de bergtop Caron, aan de voet van de gletsjers in het Péclet gebied, skiën in poedersneeuw in het gebied van Thorens of op het kruispunt van de 3 Valleien aan de Zuidkant. Skiën of langlaufen, snowboarden, wandelen met sneeuwschoenen en zelfs sleeën op de langste piste van Frankrijk (6 km)… hier wordt de sneeuwpret oneindig uitgesplitst en bevinden alle wintersportliefhebbers zich in een paradijs !

Page 3: Val Thorens Winter 2011-2012

07VA

L TH

OREN

S -

2 30

0 m

Kabelbanen, zweefbanen, gondelliften, ontkoppelbare stoeltjesliften, overdekte banen, … een uitrusting van de laatste generatie om in alle veiligheid te skiën. Door te investeren in steeds innoverendere en hoogwaardigere installaties garandeert Val Thorens u optimale skivoorwaarden met comfort en veiligheid. Zelfs in een druk bezochte periode zijn de verbindingen altijd snel. Skiliften met hoog debiet, een infrastructuur die onophoudelijk wordt gecontroleerd, bekwame dienstverlening op de skipistes… u skiet in alle rust.

Page 4: Val Thorens Winter 2011-2012

09VA

L TH

OREN

S -

2 30

0 m

Huisvesting aan de voet van de skipistes, een wintersportplaats met voetgangersgebieden… alles is in het werk gesteld om het u gemakkelijk te maken.Het leven is daarboven klaarblijkelijk niet hetzelfde als in het dal ! Weinig autoverkeer, een zuivere lucht, geen tijdverlies in de auto, alles ligt in de directe omgeving. Waar u zich ook bevindt in de wintersportplaats, u heeft direct toegang tot de winkels en het skigebied. Alles binnen handbereik, de skis aan de voeten … u geniet eindelijk volop van ieder moment !

Page 5: Val Thorens Winter 2011-2012

11VA

L TH

OREN

S -

2 30

0 m

Sleebanen, een zwemparadijs, fakkeltochten, kindervoorstellingen, een Fun Park… de kleine duiveltjes zijn hier in de zevende hemel. Kinderopvang, spelen en glijden voor de allerkleinsten, snowpark en boardercross voor de groten ; het domein van Val Thorens is ook het koninkrijk van de kinderen. De wintersportplaats draagt de label “Famille Plus Montagne“, en biedt talrijke activiteiten voor het grootste genot van de kinderen en hun ouders.

Page 6: Val Thorens Winter 2011-2012

13VA

L TH

OREN

S -

2 30

0 m

Concerten, evenementen, straatvoorstellingen, een dancefl oor in de open lucht, een bowlingbaan… het leven verlicht de nacht overal.In Val Thorens houdt het leven niet op na het skiën. In tegendeel ! Vuurwerk, clowns, jazz- of klassieke concerten, zodra de nacht valt, begint het spektakel. Gezellige momenten, ogenblikken die graag gezamenlijk beleefd worden … de hoogste wintersportplaats van Europa blijkt zeer levendig te zijn !

Page 7: Val Thorens Winter 2011-2012

15VA

L TH

OREN

S -

2 30

0 m

Schoonheidssalons, spa, wellnesscentra, sportcentra… een puur moment van zachtheid en welbevinden. Na de dag te hebben doorgebracht op de skipistes, begeeft u zich dit keer in ontspannend water. Uw lichaam heeft een moment van welbevinden wel verdiend. Zwembaden, hammam en spa voor de ontspanning, fi tnesszalen, cardio-training en body-sculpt voor de vorm… u doet nieuwe energie op, u herleeft.

Page 8: Val Thorens Winter 2011-2012

17VA

L TH

OREN

S -

2 30

0 m

Geïnspireerde koks, exotische keuken, streekgerechten of gedurfde recepten… om bij elkaar te zijn, te genieten.Een avond in alle eenvoud racletten met vrienden, een gastronomisch diner waar de keuken aan de top staat, in Val Thorens ontbreekt het de smulpapen en fi jnproevers niet aan goede adressen om te genieten.Bergrestaurants of in het hart van de wintersportplaats gelegen restaurants … alle behoeftes, alle budgetten komen aan bod.

Page 9: Val Thorens Winter 2011-2012

Saint-Martin-de-Belleville - Les Menuires - Val Thorens - OrelleCourchevel - La Tania - Méribel - Brides-les-Bains

85 %

Noir : 85 % Cyan : 0 %Magenta : 100 %Jaune : 79 %Noir : 20 %

187 C

H e t g r o o t s t e s k i g e b i e d v a n d e w e r e l d