Download - Amsterdam, Maassluisstraat, 518

Transcript
Page 1: Amsterdam, Maassluisstraat, 518

Maassluisstraat 518 , 1062 GX Amsterdam

Centrale ligging!

Zeer licht!

Kant en klaar!

Nabij het openbaar vervoer!

Prachtig uitzicht!

H72

Huizen vanHoekstra & van Eck

Page 2: Amsterdam, Maassluisstraat, 518

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

portiekwoning

3

82 m²

265 m³

geen tuin

geen garage

blokverwarming

dubbel glas, muurisolatie,

vloerisolatie

D

Soort

Kamers

Woonoppervlakte

Inhoud

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Energielabel

Verkoper vertelt

Te koop bij

Een fijn appartement met goed contact met medebewoners van de flat. Kortom; lekker wonen in de stad! Alles wat Amsterdam te bieden heeft is binnen bereik vanaf de Maassluisstraat. Met openbaar vervoer of met de fiets door het mooie Vondelpark naar het Leidseplein/Museumplein. Of naar de ArenA Boulevard voor een film/ voetbalwedstrijd/concert. Met de auto ben je binnen 2 minuten op de Ring A10. Boodschappen doe je op loopafstand bij het Delflandplein met 2 supermarkten, ook is het Sierplein dichtbij met diverse winkels en op woensdag een hele leuke markt. Wij lopen veel vanaf ons appartement via de Koninginneweg naar het Museumplein of naar de Nieuwe Meer.Wandelen via de Schinkel langs het Olympisch stadion naar de Amstelveenseweg waar altijd wel iets leuk te vinden is om te eten of te drinken is ook een mooie optie.

Een buurt volop in ontwikkeling; recent zijn er hotels in de buurt bijgekomen, zijn er zomerfestivals bij de Nieuwe Meer en Sportpark Riekerhaven en is in het oude Acta gebouw een creatieve broedplaats gevestigd met een eetcafe en club. Dus, ontdek ook Nieuw West!

Amsterdam: Meer en Vaart 82, T 020 20 51 070

Page 3: Amsterdam, Maassluisstraat, 518

Fantastisch appartement op de zesde verdieping met een super uitzicht over Amsterdam!

Dit geheel gerenoveerde 3-kamerappartement van circa 82m² is gelegen in een rustige straat op steenworp afstand van het bruisende Hoofddorpplein met een diversiteit aan winkels, eetcafe’s en restaurants.

Verder in de omgeving vindt u o.a. het populaire Vondelpark, Amsterdamse Bos, de Amstelveenseweg, Delflandplein en het WFC. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn nabij.

zesde etage!

Zee r l icht !

zeer licht!

huizen van hoekstra & van eck

Page 4: Amsterdam, Maassluisstraat, 518

De woonkamer is zeer licht door zijn vele en grote ramen. De nette keuken geeft toegang tot het balkon welke op het westen is gesitueerd.

De twee slaapkamers hebben een prima formaat. De badkamer en de toiletruimte zijn recent vernieuwd. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel en een separate douchehoek.

Het gehele appartement is voorzien van een keurige laminaatvloer. in de onderbouw van het complex beschik je over een eigen berging.

Ne t te keuken !

huizen van hoekstra & van eck

met inbouwapparatuur!toegang tot het balkon!

Page 5: Amsterdam, Maassluisstraat, 518

Twee ruime s laapka mer s !

huizen van hoekstra & van eck

Het complex is traditioneel gebouwd. Het appartement heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking.

Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing en beschikt over blokverwarming en een centrale voorziening voor het warme water.

twee slaapkamers!keurige laminaatvloer!

Page 6: Amsterdam, Maassluisstraat, 518

Het complex ligt op een perceel wat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, is vooruitbetaald.

Het tijdvak loopt tot 31 augustus 2037. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 1994 van toepassing.

Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

luxe badkamer!

Luxe badka mer !

separate toilet!

huizen van hoekstra & van eck

Page 7: Amsterdam, Maassluisstraat, 518

Cent ra l e l i gg ing !

huizen van hoekstra & van eck

Bijzonderheden: - Appartementsrecht - Servicekosten € 234,- p/m (incl. groot en klein onderhoud, opstalverzekering, schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes en watergeld) en €75,- p/m voorschot stookkosten - Geheel dubbel glas - Riant balkon gelegen op het Westen - Oplevering in overleg.

centrale ligging!nabij openbaar vervoer!

Page 8: Amsterdam, Maassluisstraat, 518

Maassluisstraat 518 1062 GX Amsterdam

Page 9: Amsterdam, Maassluisstraat, 518

Maassluisstraat 518 1062 GX Amsterdam

Page 10: Amsterdam, Maassluisstraat, 518

Osdorp In tegenstelling tot het feit dat het wapen van Osdorp een afbeelding van het dier os bevat, nemen de geschiedkundigen aan dat hierin niet oorsprong van de naam Osdorp ligt. De naam is afgeleid van Oostdorp, omdat ten tijde van het ontstaan van het oorspronkelijke dorp de bewoners zich op Haarlem oriënteerden. De eerste vermeldingen van Osdorp dateren uit omstreeks het jaar 1100. In 1529 werd het dorp door de heer van Brederode aan Amsterdam verkocht. Bestuurlijk bleef het echter een afzonderlijk gebied. Vanaf 1816 maakte Osdorp deel uit van de gemeente Sloten. In 1921 werd het gebied door Amsterdam geannexeerd. Osdorp lag nabij de in 1644 drooggelegde Sloterdijkermeerpolder. Tussen 1948 en 1956 werd de polder uitgegraven (zodat opnieuw een watervlakte ontstond, nu Sloterplas genoemd) voor het opspuiten van zand voor de bouw van de Westelijke Tuinsteden. Tot in de jaren vijftig was het een landelijk gebied. Ter onderscheiding van de nieuwe Tuinstad Osdorp werd de oude buurtschap aan de Osdorperweg voortaan Oud Osdorp genoemd. (bron: Wikipedia)

Amsterdam

hee r l i j k wonen in Amste rda m

noorden kadastrale kaart

Page 11: Amsterdam, Maassluisstraat, 518

Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 020 20 51 070 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Leonie Rump

onze makelaar ska nto re n

huizen van hoekstra & van eck

Page 12: Amsterdam, Maassluisstraat, 518

Meer en Vaart 82 1068 ZZ Amsterdam T 020 20 51 070

hveadamwest, [email protected]

Méér makelaar.