Zakelijke brochure Slagharen 2012

24
BUSINESS & EVENTS Plezierig zaken doen

description

Zakelijke brochure Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Transcript of Zakelijke brochure Slagharen 2012

Page 1: Zakelijke brochure Slagharen 2012

BUSINESS & EVENTS

Plez

ieri

g za

ken

doen

Page 2: Zakelijke brochure Slagharen 2012

22

Where business meets pleasure

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, een seminar of een presentatie? Wilt u uw medewerkers motiveren met een spetterendpersoneelsfeest? Ontdek dan het nieuwe Slagharen!

Het tweede best bezochte attractiepark van Nederland heeft voor u een keur aan zakelijke mogelijkheden. Met 13 verschillende locaties, 40 spectaculaire attracties en uitgebreid entertainment creëert u samen met ons een onvergetelijkevenement voor 15 tot 1.500 personen. Denk bijvoorbeeld aan een catwalk door ’Main Street’, een VIP-ride met uw relaties in The Thunder Loop, een ’dinner in the sky’ in de Big Wheel of een feestavond: in Slagharen is alles mogelijk.

en uitgebreid entertainment creëert u samen met ons een onvergetelijkevenement voor 15 tot 1.500 personen. Denk bijvoorbeeld aan een

Page 3: Zakelijke brochure Slagharen 2012

33

Page 4: Zakelijke brochure Slagharen 2012

4

Veel gevoelVeel gevoelVeel gevoelvoor ondernemen

4

Een flinke dosis inspiratieMag het allemaal een beetje anders? Met meer avontuur? Creatiever? Kom naar Slagharen! Met cowboys en indianen, het wilde westen, het Yellowstonepark, Mardi Gras, Mexico en Jules Verne waant u zich in een compleet andere wereld.Met 'het Amerika van 1850' bieden wij een ideale locatie voor bedrijven en evenementen. Laat u inspireren en ontdek in een ongedwongen sfeer een zakelijke toplocatie.

Showtime met 4 theatersU kunt het zo gek niet bedenken of we hebben er wel een theater voor: El Teatro, American Circustheater,Western Village Theater, Music Hall. Van klein tot groot.

Van intiem tot uitbundig.Zo is er altijd een theater dat bij uw activiteiten past.

Een hoofdrol voor uw eigen entertainmentSlagharen biedt een perfect podium voor uw eigen presentatie of voorstelling. En als u geen voorstelling heeft, dan zorgen wij ervoor! Ons team is u graag van dienst.

Page 5: Zakelijke brochure Slagharen 2012

55

Onze sterke punten kort samengevat:

een flinke dosis inspiratie showtime met 4 theaters maatwerk is vanzelfsprekend, bijna alles is mogelijk gastvrijheid voor grote en kleine groepen attracties exclusief te huur voor u overnachten in stijl goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Handig als u op zoek bent naar ideeën voor een dag- of avondvullend programma. Al het entertainment wordt naadloos ingepast in uw programma.

Overnachten in Slagharen In Slagharen kunt u uw medewerkers of relaties aanbieden de nacht door te brengen in een van de gethematiseerde overnachtingsmogelijkheden: van wigwam tot lodge.

Slagharen beschikt over een verblijfscapaciteit van 5.000 slaapplaatsen, een groot evenemententerrein, binnen- en buitenzwembad, tennisbanen en nog veel meer.

BereikbaarheidWij weten dat u eisen stelt aan de bereikbaarheid van een

park. Slagharen is vanuit een groot deel van Nederland makkelijk bereikbaar.Vanaf Zwolle en vanuit de noordelijke richting profiteren uw gasten doorgaans van een filevrije A28. Daardoor ligt Slagharen centraler dan u denkt. Parkeren is geen enkel probleem. Er zijn meer dan vol doende plaatsen, hoeveel gasten u ook verwacht.

Page 6: Zakelijke brochure Slagharen 2012

66

Méér verrassendeMéér verrassendeMéér verrassendeMéér verrassendeMéér verrassendemogelijkheden!

Een feest voor uw personeel

Over personeelsfeesten en -uitjes wordt nog dagenlang nagepraat. Zeker als u een bestemming kiest waar veel te ontdekken is en waar uw medewerkers op elk moment van de dag iets kunnen beleven: zowel in de kleine uurtjes als in de grote.

Seminars, vergaderingen en congressenSlagharen is een ideale locatie om seminars, vergade-ringen en congressen te houden. Een andere omgeving zorgt direct voor een andere ambiance. Het resultaat?In een ongedwongen sfeer komen uw gasten en mede-werkers tot de kern van de zaak.

Trainingen en teambuilding in vakantiesfeerLaat het driedelig pak maar in de kast, ga casual enontdek de positieve energie die een park in u losmaakt.In zo’n ambiance staan uw medewerkers open voor nieuwe ideeën en haalt u het beste uit mensen.

Klantendagen die bijblijvenKlanten willen niet alleen in de watten gelegd worden maar ook iets beleven. En waar kunt u uw productpresentaties en informatiebijeenkomsten beter houden dan in Slagharen? In Attractie- & Vakantiepark Slagharen communiceert u vanuit een ander perspectief. Ongedwongen, ontwapenend en overtuigend.

Page 7: Zakelijke brochure Slagharen 2012

77

Zakelijk en toch sportiefWilt u een zakelijk uitje organiseren waar de energie vanaf spat? Sportieve uitstapjes doen het goed bij medewerkers, collega’s en relaties. Op een andere manier leren zij elkaar kennen. Zo kunt u gaan nordic walking, gamen of golfen. Paintball, kanoën en mountainbiken zijn eveneens mogelijk. Slagharen is uw opstappunt. Het achterland is schitterend. Laat ons uw idee uitwerken.

Culinair ondernemenAan tafel worden goede zaken gedaan. Een diner, kookworkshop of een bedrijfsborrel met een attractie- en vakantiepark als achtergrond heeft extra uitstraling. Slagharen helpt u graag aan culinaire ideeën en een menu op maat.

Page 8: Zakelijke brochure Slagharen 2012

88

Ruimtes en eetgelegenhedenBoardroommax. 30 pers.Music Hallmin. 50 pers./max. 1.000 pers.Crazy Horse Saloonmin. 20 pers./max. 200 pers.American Circusmax. 1.100 pers.

Wok Innmax. 60 pers.Cartwrightmax. 50 pers.El Teatromax. 96 pers.

Wild West Stunt Theatermax. 700 pers.Dancing Waters Theatermax. 360 pers.Evenemententerreinmax. 5.000 pers.

Big Jakemax. 150 pers.Silver Dollar Country Clubmax. 75 pers.Mountain Lodgemax. 500 pers.

2

5

13

1 8

4

11

10

12

3 7

96

2

37

4

in één oogopslag!in één oogopslag!in één oogopslag!in één oogopslag!in één oogopslag!Alle ruimtes

2

43

2

5 6

11

12

11

12

Page 9: Zakelijke brochure Slagharen 2012

99

AccommodatiesYellowstoneNevadaArizonaBuffalo

Wigwam WorldCampingColorado

2 61 5

3 74

6

1 5

178

9

10

13

Page 10: Zakelijke brochure Slagharen 2012

1010

Uw evenement komt tot leven

De Music Hall van Attractie- & Vakantiepark Slagharen ademt de sfeer van een variététheater. Daarmee vormt de Music Hall het podium voor onvergetelijke evenementen en bijeenkomsten. Niet alleen chansons en cabaret komen hier tot leven maar ook feesten, congressen en vergade-ringen. De zaal biedt ruimte aan vijftienhonderd gasten. Met het ruime podium kan een live band uitstekend uit de voeten. Professionele licht- en geluidsapparatuur zijn natuurlijk aanwezig.

Ingericht met dinertafels leent de Music Hall zich bij uitstek om gasten te onthalen en te verwennen. Een lopend buffet zorgt voor actie, afwisseling en een levendig samenzijn. Een eigen buffet-keuken ondersteunt deze gedachte en zorgt voor een efficiënte, interne logistiek.

Zalen Theater Receptie Diner U-vorm Cabaret Blok

Voorzaal 400 pers. 500 pers. 350 pers. 80 pers. 280 pers. 50 pers.

Achterzaal / thema’s 400 pers. 500 pers. 350 pers. 80 pers. 280 pers. 50 pers.

De Music Hall is geschikt voor: seminars, congressen, workshops, feestavonden en vergaderingen

Music Hall

Page 11: Zakelijke brochure Slagharen 2012

1111

Crazy Horse SaloonLaat de teugels vieren!

In deze saloon laat u de teugels vieren en het decor leent zich voor een evenement of bijeenkomst in western-stijl.Er is ruimte voor driehonderdvijftig personen, een band of een dj. Dansen? Een saloon zou geen saloonzijn als er niet gedanst kan worden!

Ook dineren kan helemaal in stijl. Het kampvuur ontbreekt weliswaar, maar de geur van geroosterd vlees is alom aanwezig. Proef het Amerika van 1850. De ruimte is uitgerust met een grill.

Zalen Theater Receptie Diner U-vorm Cabaret Blok

Ground Floor 150 pers. 100 pers. 20 pers. 30 pers.

Balcony 200 pers. 150 pers.

Crazy Horse Saloon is geschikt voor: personeelsfeesten, (netwerk)borrels, workshops en vergaderingen

Page 12: Zakelijke brochure Slagharen 2012

1212

Wok InnOosters genieten

Ontdek de Oosterse keuken in Slagharen en stel uw eigen gerechten samen. In de Wok Inn kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment Aziatische gerechten, zodat u altijd op en top exotisch geniet.Dit Oosterse restaurant biedt plaats aan 60 personen.

Warm en sfeervol

Dit warme sfeervolle restaurant heeft drie ruim opgezette zalen,een gezellig buitenterras én een dakterras om heerlijk van het uitzicht te genieten.Hier vindt u gezelligheid voor maximaal 300 personen.

Mountain Lodge

Page 13: Zakelijke brochure Slagharen 2012

1313

Nostalgische gezelligheid

Zakelijk genieten in een nostalgisch interieur vol bezienswaardigheden met een gezellige loungebar op de bovenverdieping. Een beamer en projectie-scherm zijn in de zaal aanwezig.Big Jake is o.a. geschikt voor: (netwerk)borrels, dinner party’s, workshops en vergaderingenvoor 150 personen.

Persoonlijk overleg

Bent u met een kleiner gezelschap?Kom dan borrelen, dineren of vergaderen in Cartwright. Een gezellig en persoonlijk restaurant met een eigen bar en terras. Een beamer en projectiescherm zijn aanwezig.Cartwright biedt plaats aan 50 personen.

Big Jake Cartwright

Cartwright. Een gezellig en persoonlijk restaurant met een eigen bar en terras. Een beamer en projectiescherm zijn aanwezig.Cartwright biedt plaats aan 50 personen.

bezienswaardigheden met een gezellige loungebar

Page 14: Zakelijke brochure Slagharen 2012

141414

Page 15: Zakelijke brochure Slagharen 2012

151515

Circusarena in Amerikaanse sferen

Slagharen pakt uit met een Circus & Show Theater uit het land van de ongekende mogelijkheden. En ook ú kunt hier uitpakken met uw bedrijf of evenement. In Amerikaanse sferen organiseert u hier feesten, evenementen, workshops, presentaties, diners en bijeenkomsten die hun gelijkeniet kennen.

Het American Circus & Show Theater doet zijn naam eer aan. Dit theater heeft namelijk de ambiance van een circus.Dus met een piste in het midden van de zaal, echte tribunes voor maximaal 1.100 bezoekers en alle faciliteiten voorspektakelmomenten. Het hooggeëerd publiek zijn in dit geval uw hooggeëerde gasten.

American CircusAmerican CircusAmerican CircusAmerican CircusAmerican CircusAmerican CircusAmerican Circus& Show Theater

Page 16: Zakelijke brochure Slagharen 2012

1616

Geef een extra dimensieaan uw presentatieIs het een theater of een bioscoop? El Teatro is een combinatie van beide en de realiteit is levensecht. Deze 4D belevenis is bovendien een ideale ruimte om bijeenkomsten in de spotlights te zetten. Door het karakter van de zaal krijgen presentaties en bijeenkomsten grandeur. Het witte doek is uw hulpmiddel en helpt u om uw communicatie te ondersteunen en te verlevendigen.

Met beamer en groot projectiescherm van zeven bijvijftien meter kunt u op formaat communiceren met een select publiek.El Teatro is geschikt voor: presentaties, workshops, seminars en congressen en biedt daarvoor 92 comfortabele vaste zitplaatsen.ondersteunen en te verlevendigen.

16

El Teatro

Page 17: Zakelijke brochure Slagharen 2012

1717

Dancing Waters

Theater

Een bijzondere plek voor een speciale gelegenheid

Wanneer u uw seminar of (product)presentatie organiseert in het Dancing Waters Theater beleven uw gasten een muzikale wereldreis middels een spectaculair samenspel van licht, muziek en water.Het Dancing Waters Theater is geschikt voor:presentaties, workshops, seminars en congressen.In totaal zijn er 425 comfortabele en vaste zitplaatsen.

Page 18: Zakelijke brochure Slagharen 2012

1818

Zakelijk ontspannen

Op de bovenste etage van het Big Jake Dinnerhouse vindt u de ideale plek voor een gezellig bedrijfsfeest of netwerkparty. Geniet in de Silver Dollar Country Club van een heerlijk luxetapasbuffet terwijl u lekker kunt loungen in de comfortabele zithoeken of een praatje maakt aan de gezellige bar. Presentatie- en karaoke-apparatuur staan voor u klaar.De Silver Dollar Country Club is geschikt voor feesten, presentaties en borrels voor maximaal 75 personen.

Silver Dollar Country Club

luxetapasbuffet terwijl u lekker kunt loungen in de comfortabele zithoeken of

Page 19: Zakelijke brochure Slagharen 2012

1919

Functioneel vergaderen

Vergaderzaal gelegen in het hart van het park, voorzien van audiovisuele middelen en een kleine bar.Onder andere geschikt voor: vergaderingen, presentaties en meetings voor maximaal30 personen.

Grootse mogelijkheden

Voor grootschalige evenementen beschikt het attractiepark over een evenemententerrein van 4 hectare. Het terrein beidt vele mogelijkheden zoals concerten, theater, festivals en nog veel meer. Alles wordt natuurlijk op maat gemaakt naar uw wensen met behulp van onze spectaculaire entertainmentfaciliteiten.Het terrein biedt ruimte voor maar liefst 5.000 bezoekers.

Boardroom

Grootse mogelijkheden

Evenemententerrein

Page 20: Zakelijke brochure Slagharen 2012

202020

EntertainmentEntertainmentEntertainmentEntertainmentEntertainmentEntertainmentEntertainmentEntertainmentEntertainmentEntertainmentEntertainmentEntertainmentEntertainmentEntertainmenten Specials

Elke dag méér spektakel

Attractie- & Vakantiepark Slagharen biedt u meer dan alleen een locatie voor uw bedrijf of evenement. Wilt u het nuttige met het aangename combineren? Heeft u behoefte aan rustpunten in een drukke dag? Er zijn mogelijkheden te over. Slagharen bruist. Naast veertig attracties vindt u er een breed aanbod aan show en entertainment dat we naadloos in uw programma kunnen inpassen. Voor een andere invalshoek of speciale wensen helpt ons evene-mententeam u graag aan ideeën. En wat de uitkomst ook wordt: uw dag wordt gegarandeerd een groot succes.

Page 21: Zakelijke brochure Slagharen 2012

2121

Spectaculaire showsShows zijn een ideaal middel om uw gedachten te verzetten. Reken maar op mooie spektakelstukken met internationale artiesten, enerverende western shows en bijzondere performances. Er is voor ieder wat wils in Slagharen.

Feestelijk entertainmentIn Attractie- & Vakantiepark Slagharen is het de hele dag feest. Op ieder moment kunt u een pauze plannen en tussen de bedrijven door geniet u van de populaire Western Parade en het straattheater van de Main Street Music and Dance Company.

Page 22: Zakelijke brochure Slagharen 2012

2222

OvernachtenWilt u er nogeen nachtje over slapen?

Komen uw gasten van ver en wilt u een bijeenkomst combineren met een overnachting? Welkom! In Slagharen komt u in een gespreid bedje. Er zijn diverse mogelijk-heden om te overnachten: in een bungalow, luxe lodge of wigwam. Makkelijk bij een personeelsfeest en leuk als u langer wilt blijven.

Luxe lodgesDe zespersoons lodges beschikken over vier eenpersoons boxspringbedden en een stapelbed, ruime woon-/eetkamer, volledig ingerichte keuken en een badkamer met douche en apart toilet. De vierpersoons lodges hebben dezelfde inrichting, maar zonder stapelbedden.

WigwamwereldU kampeert in een accommodatie die van alle moderne gemakken voorzien is. Zoals elektriciteit, water, elektrische verwarming en tv. Iedere wigwam heeft zes slaapplaatsen, een woongedeelte met keukenhoek, douche, toilet en wastafel.

Kijk voor alle overnachtingsmogelijkheden opwww.slagharen.com

Page 23: Zakelijke brochure Slagharen 2012

2323

Alles op maat

Méér maatwerk

In Attractie- & Vakantiepark Slagharen is iedere vorm van maatwerk mogelijk. Zo kunnen we moeiteloos vijftienhonderd gasten ontvangen. Of vijftien zoals u wilt. Er zijn vele complete arrangementen die we bovendien afstemmen op uw wensen en behoeften.

Neem contact opWilt u weten wat wij voor uw bedrijf of evenement kunnen betekenen? Bel ons voor meer informatie en ontdek hoe wij uw zakelijke bijeenkomst een speciaal teintje geven: 0523 - 68 40 00 (optie 2)

Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze websitewww.slagharen.com/zakelijk

Page 24: Zakelijke brochure Slagharen 2012

meer dan 40 topattracties 19 café-restaurants 4 theater- en circusshows binnen- en buitenzwembad iedere avond live entertainment volg ons op

Plezierig zaken doen! (0523) 68 30 00 www.slagharen.com

BUSINESS & EVENTS

Route met de auto:

Vanuit het noorden, westen en zuiden: neem op de A28 tussen Zwolle en Meppel de afslag Nieuwleusen/Dedemsvaart, richting Slagharen (afrit 22).

Vanuit het Noordoosten, Twente en de Achterhoek: rijd richting Hardenberg en volg dan de borden naar Slagharen. Tegenover de ingang is een ruimeparkeerplaats voor zowel auto’s als touringcars.

Route met het openbaar vervoer:

Neem de trein naar NS-station Hardenberg of Hoogeveen. Daarna neemt u de bus en stapt u voor de poort van het park uit. Bel het OV-Reisinformatienummer: 0900 9292(€ 0,70 p/m) voor tarieven en vertrektijden van bus entrein naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen,of kijk op www.9292ov.nl

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Zwarte Dijk 37, 7776 PB Slagharen T +31 (0)523 68 30 00F +31 (0)523 68 24 [email protected]

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.slagharen.com

Alle informatie in deze brochure is onder voorbehoud. Kijk voor actuele informatie op www.slagharen.com

naar Slagharen. Tegenover de ingang is een ruimeparkeerplaats voor zowel auto’s als touringcars.

Vakantiepark Slagharen

SLAGHARENAmsterdam

Utrecht

Nijmegen

Eindhoven

Rotterdam

Den Haag

Utrecht

Groningen

Leeuwarden

ArnhemEnschede

Leeuwarden

naar Slagharen. Tegenover de ingang is een ruimenaar Slagharen. Tegenover de ingang is een ruime