Veenendaal Bruist december 2012

60
DECEMBER 2012 GRATIS MEENEMEN! WWW.NEDERLANDBRUIST.NL VEENENDAAL/RHENEN SPECIAL: Lady’s Business Rhenen WINTERCIRCUS KLASSIEKE SERVICE moderne wijnen bij de Heeren van de Wijn mooi AAN TAFEL...

description

Veenendaal Bruist december 2012

Transcript of Veenendaal Bruist december 2012

Page 1: Veenendaal Bruist december 2012

december 2012 gratis meenemen!www.nederlandbruist.nlVeenendaal/rhenen

Special: Lady’s Business

Rhenen

WintercircuS

klaSSieke Service

moderne wijnen bij de Heeren van de Wijn

mooiaan tafel...

Page 2: Veenendaal Bruist december 2012
Page 3: Veenendaal Bruist december 2012

Gouden Tip!!Uw gouden sieraden omwisselen voor contante euro’s? Dat kan!!Heeft u gouden voorwerpen, sieraden, erfstukken of overblijfselen uit vroegere tijden? Vaak weggestopt in doosjes of laden, kapot, beschadigd en niet meer van deze tijd.Wellicht twijfelt u of ze wel van ‘echt goud’ zijn. Bij goudsmid-juwelier W-J Hendriksen testen wij gratis de voorwerpen / sieraden voor u. Indien u wenst kunt u na onze prijsopgave deze sieraden voor contant geld verkopen. Eventueel kunt u uw sieraden ook inruilen voor nieuwe.

Wilt u meer informatie loop dan geheel vrijblijvend eens binnen.

E [email protected] www.juwelierhendriksen.nl

Molenstraat5 3911 KK Rhenen T +31 (0) 317 616401

W.J. HendriksenJuwelier - Goudsmid

Gouden Tip!!Uw gouden sieraden omwisselen voor contante euro’s? Dat kan!!Heeft u gouden voorwerpen, sieraden, erfstukken of overblijfselen uit vroegere tijden? Vaak weggestopt in doosjes of laden, kapot, beschadigd en niet meer van deze tijd.Wellicht twijfelt u of ze wel van ‘echt goud’ zijn. Bij goudsmid-juwelier W-J Hendriksen testen wij gratis de voorwerpen / sieraden voor u. Indien u wenst kunt u na onze prijsopgave deze sieraden voor contant geld verkopen. Eventueel kunt u uw sieraden ook inruilen voor nieuwe.

Wilt u meer informatie loop dan geheel vrijblijvend eens binnen.

E [email protected] www.juwelierhendriksen.nl

Molenstraat5 3911 KK Rhenen T +31 (0) 317 616401

W.J. HendriksenJuwelier - GoudsmidBruisende

zaken: Bedrijf: Goudsmid-Juwelier HendriksenMolenstraat 5, 3911 KK Rhenen0317 616401 www.juwelierhendriksen.nl

Juwelier Hendriksen begon officieel 47 jaar geleden. Willem-Jan: “Mijn ouders startte destijds met de reparatie van sieraden. Al snel werden sieraden en horloges toegevoegd aan het assortiment en kunnen we spreken over het begin van de zaak.”

website. “We gaan niet alleen qua interieur mee

met de tijd, ook in het contact met de klanten zijn

wij up-to-date. We benaderen onze klanten via

mailing, Facebook en Twitter.” “Met het verbouwen

van de zaak hebben wij duidelijk gekozen om de

merken breder neer te zetten. De diamant collectie

bestaande uit de merken Eclat, Pas Diamonds

en onze huis collectie komen hierdoor mooier

uit. Daarnaast is ons assortiment uitgebreid

met de merken Ice watch, Mi Moneda en GC.

Binnenkort wordt ook het prachtig merk Budha to

Budha toegevoegd aan het assortiment en breidt

het merk Mi Monedauit uit met de Mi Moneda

ring. Tevens komen we deze maand met twee

prachtige brochures, die digitaal te zien zijn op

onze website.”

Kortom: Juwelier Hendriksen is een gastvrij

familiebedrijf waar het vak wordt uitgeoefend met

veel kennis en liefde. Het aanbod is enorm en de

service uitstekend.

Juwelier Hendriksen is sinds 2000 gevestigd aan

de Molenstraat in Rhenen. Willem-Jan en Kim

Hendriksen zijn samen werkzaam in het bedrijf.

Daarnaast worden ze ondersteund door kundige

werknemers. “Iedereen binnen ons bedrijf heeft

bijzondere kwaliteiten en wij streven ernaar

deze kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten

en in te zetten.” “Kwaliteit en service zijn onze

belangrijkste kernwoorden. Wij nemen altijd de

tijd om te ontdekken welk sieraad of horloge

bij u past. Maar ook na de aanschaf willen we

graag dat u zo lang mogelijk blijft genieten van

uw aankoop. Daarom staat ons eigen reparatie

atelier altijd voor u klaar om uw sieraad weer in

de oorspronkelijke staat te laten schitteren en zijn

wij in staat uw reparatie op te lossen.” Sinds de

start is Juwelier Hendriksen uitgegroeid tot een

kwalitatieve specialist op het gebied van horloges

en sieraden. U kunt naar de Juwelierszaak in de

Molenstaat of producten online bestellen via de 3

Page 4: Veenendaal Bruist december 2012

Inhoud

10

32

50

4256

23

45

uitgeVer Nederland Bruist C.V.

traffic Nederland Bruist

VormgeVing & eindredactie Nederland Bruist

themateksten Lon te Poel

fotografie: Annemarie Bakker Fotografie

redactie Rowan de Rouw en

Armstrong van de Fliert

oplage 15.000 Exemplaren

franchice manager & sales Armstrong van de Fliert

T 06-52328302, E [email protected]

contact Veenendaal

Armstrong van de Fliert en Rowan de Rouw

Dorpstraat 76, 3927 BE Renswoude

T 088-7340041, M 06-54631879

[email protected]

Like ons op facebook.com/veenendaalrhenenbruist

twitter.com/VeenendaalBruis

contact hoofdkantoor

Nederland Bruist C.V.

[email protected]

www.nederlandbruist.nl, www.belgiebruist.be

Colofon

Copyright nederland Bruist C.V. Het overnemen van artikelen als bedoeld in artikel 15 van de auteursrecht is niet toegestaan. ©2012 nederland Bruist C.V. Merknaam Veenendaal Bruist is een merknaam en eigendom van nederland Bruist C.V. Deze uitgave is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. nederland Bruist C.V. is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. aan de inhoud van deze uitgave kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. In dezelfde reeks verschijnen ook: ‘t Gooi, alkmaar, apeldoorn, Bergen op Zoom, Brasschaat, Kapellen, de Peel, ede/de Veluwe, de Waterweg, de Zaanstreek, Den Bosch, Breda, Reeshof, de amerstreek, de langstraat, etten-leur, de Grensstreek, nijmegen, noord-Oost Brabant, Wijchen, Oss, Roosendaal, Zeeland, Zutphen.

Page 5: Veenendaal Bruist december 2012

De feestdagen staan weer voor de deur en Sinterklaas is inmiddels goed aangekomen in het land. Zodra pakjesavond voorbij is, worden winkels en andere openbare plekken omgetoverd tot een groots kerstspektakel en kunt u genieten van gezellige kerstmarkten in de omgeving. Afgelopen maand was er voor jong en oud veel te doen in Veenendaal en Rhenen en kreeg iedereen de mogelijkheid om even niet aan de crisis te hoeven denken. November stond in het teken van nivelleren. De tijdschriften en kranten stonden er vol mee en ook op televisie was het een veelbesproken onderwerp. Team Veenendaal Rhenen Bruist vindt het hoog tijd om onze aandacht eens op iets anders te focussen. In uw hand heeft u onze decembereditie bestaande uit maar liefst zestig pagina’s en zoals altijd voorzien van leuke interviews met lokale ondernemers in uw regio en leuke evenementen. Dit is onze vijfde editie van dit jaar en wij zijn zeer blij met de vele leuke reacties van lezers en adverteerders. Ons doel is om u als lezer te informeren over de lokale ondernemers en uiteraard houden wij u ook op de hoogte van leuke acties. Juist in deze ‘moeilijke’ tijd is het belangrijk om uw inkopen te doen bij de lokale kleine ondernemers in de regio. Wij van Veenendaal Rhenen Bruist zullen er alles aan doen om de regio te laten BRUISEN!

Sinds een aantal maanden zijn wij van Veenendaal Rhenen Bruist ook zeer actief op Facebook en zouden wij het erg leuk vinden wanneer u als BRUISENDE LEZER ook tussentijds op de hoogte gehouden wilt worden van de ontwikkelingen in uw omgeving. Like Veenendaal Rhenen Bruist!

Aangezien de feestdagen voor de deur staan, hebben wij deze maand veel aandacht besteed aan persoonlijke verzorging en uiteraard ETEN EN DRINKEN wat natuurlijk veel gebeurt in deze maanden en ook voor deze editie wensen wij u veel leesplezier toe.

Wij wensen u namens Team Veenendaal Rhenen Bruist prettige kerstdagen toe en een zeer goed uiteinde.Tot volgend jaar in 2013.

Bruisende lezer,

Met vriendelijke groet,Armstrong van de fliert en Rowan de Rouw

Page 6: Veenendaal Bruist december 2012

Zomer 2009!

Sjoppie Kindermode Rhenen Voo

r jou

van

Sjo

ppie

!€

10,

-

lady’s business bruisen in rhenen

Het idee achter lady’s Business Rhenen is ontstaan tijdens een nagelbehandeling. De twee bruisende dames kwamen tot de ontdekking dat er erg veel vrouwelijke onderneemsters in Rhenen zijn.Daarom hebben ze lady’s Business opgezet. Zij ervaren dat de vrouwelijke onderneemsters in Rhenen erg veel energie hebben en een leuke drive. De lady’s Business wordt een paar keer

per jaar georganiseerd. Iedere keer bij een andere vrouwelijk collega, die haar bedrijf aan de andere onderneemsters laat zien. Doordat de verschillende bedrijven elkaar leren kennen ontstaat er een gevoel van samenhorigheid. ‘Samen staan we sterk en kunnen we een hoop bereiken’, aldus de twee dames. Het nieuwe project van de lady’s bestaat uit het organiseren van de kerstmarkt in 2013. Vijf Business lady’s vertellen over hun onderneming:

Lady’s Business is opgezet door Madelon van Valburg en Anneke Achterberg. Deze twee bruisende dames hebben hun eigen onderneming in Rhenen.

SJoPPIE KInDERMoDEMolenstraat 14 3911 Kl Rhenen 0317-616279 www.sjoppie-mode.nl

SJOPPIe KInDeRMODe al JaRen De HOfleVeRanCIeR In KInDeRMODelanD!!  al 25 JaaR Met Veel PaSSIe en een GeHeel eIGen HanDSCHRIft MaKen WIJ De KIDS Met De MOOISte MeRKen MOOI. COOl-  BOHeMIen- CaSUal- SJIeK De fRIeMel. alleS Kan!!  BenGH - SCOtCH- SCOtCH R’Belle- BOR’Z- SeVen One SeVen- IKKS- BaKeR BRIDGe- VInGInO- OIlIlY- MOSCOW- MUY MalO- JOttUM- MIJn- enz.enz.DUS laat Je VeRWennen BIJ SJOPPIe KInDeRMODe

BEBoBMOlenStRaat 17 3911 KK RHenen 0317-615255 De leUKSte en GeZellIGSte KleDInGKaSt Van RHenen. terwijl u winkelt bij Bebob met een hapje, glaasje kaasje word u geadviseerd door een vakkundig team. Wij hebben de mooie merken: IntI  SUMMUM  10 DaYS  SaRaH PaCInI  StIllS  SanDWICH  SUPeRtRaSH  GeISHa  DePt. aangevuld met de prachtige schoenen laarzen tassenlijn van fReD De la BRetOnIeRe en tevens veel keuze in accessoires. Graag ontmoeten wij u in onze gezellige winkel, teuntje Roby laura Carolien

6

Page 7: Veenendaal Bruist december 2012

Molenstraat 1 - 3911 KK Rhenen - tel. 0317-741007www.huidenvoetverzorging.nl

Kinderkleding vanaf maat 44 tot en met 176 Kinderschoenen vanaf maat 19 tot en met 41

OP ZOEK NAAR EEN DECEMBER KADO? Bij ons vind je een groot en gevarieerd aanbod van zowel kinderkleding als kinderschoenen. Maar ook vele accessoires zoals kraamcadeautjes, ondergoed, tassen, riemen, beenmode en sieraden. Leuk voor in de schoen of onder de kerstboom! Onze merken zijn onder andere: SuperTrash Girls, Retour Jeans, Babyface, Funky XS, Reset, Krunk demin, Protest, Kiezeltje, NZA, Bomba for girls, Beebielove, ZoïZo, S&D le Chic, Tumble ’n Dry, Monta, No Excess, Clic!, Giga, Koel4Kids, Hip, Zecchino d’Oro, Develab, Red-Rag, Blackstone, Con-verse en nog veel meer. Tot ziens bij HiPP & ToFF! Herenstraat 19 3911 JA Rhenen Tel.: 0317-618222

www.hippentoff.nl [email protected]

Herenstraat 23 • Rhenen • 0317 614248www.vanHeessalon.nl

hair • beauty • haarwerk

afsprakenkaartje.indd 1 29-10-12 14:44

Manissimo...La vita è bella

Een selectie uit ons uitgebreide assortiment:

Declaré - Bergman - Collistar - John Richmond La Martina - Stendhal - Mont Blanc - Remi-niscence - Trussardi - Tocca - Il Profumo - Blu marine - Chantal Thomass - Eyelure - Janzen Koh - Bio Sculpture - Shellac - Starfish - Tweezerman

Herenstraat 7 3911 JA Rhenen0317 - 619100 www.Manissimo.nl

HEIDI’S HUID En VoETVERzoRGInGMolenstraat 1 3911 KK Rhenen 0317-741007 www.huidenvoetverzorging.nl Dit is een professionele praktijk waar u terecht kunt voor huid- en voetverzorging. Wij zijn gespecialiseerd in massages en acne behandelingen, die veelal vergoed worden door de zorgverzekeraar. Ook voor huidverbetering bent u bij ons aan het juiste adres, wij werken met professionele cosmetica merken. Wij zijn vijf dagen per week geopend. Daarnaast kunt u ook drie keer per week in de avonduren bij ons terecht, zodat u altijd een keer de tijd kunt vinden om bij ons te ontspannen.

HIPP & ToFFHerenstraat 19 3911 Ja Rhenen 0317-618222 www.hippentoff.nl HiPP & toff, de kinderkleding en kinderschoenenwinkel is al twee jaar open en staat onder leiding van anneke en Caroline. twee gedreven en enthousiaste dames die elkaar fantastisch aanvullen en versterken. Vooral het versterken van de vrouwelijke ondernemers, is het doel van de lady’s Business. Door samen te werken wordt je bedrijf sterker. tevens is het ontzettend leuk om ervaringen uit te wisselen met elkaar. Uit de lady’s Business ontmoetingen ontstaan nieuwe ideeën voor de stad Rhenen en het winkelgebied.

VAKAnTIEXPERTS DIAnA VAn DEn BERGfred van de Paltshof 17 3911 la Rhenen 0317-618128 www.dianavandenberg.nlDe nIeUWe ZOMeRGIDSen 2013 ZIJn BInnen! teVenS elKe aVOnD OP afSPRaaK GeOPenD.

MAnISSIMoHerenstraat 7 3911 Ja Rhenen 0317-619100 www.manissimo.nl Parfumerie en beautysalon Manissimo biedt alles voor uw uiterlijke verzorging. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van nagel- en huidverzorging. Manissimo heeft een enthousiast en ervaren team bij wie de klant centraal staat! naast uw uiterlijke verzorging vinden wij het van groot belang dat de klant ook de gezelligheid van Manissimo ervaart! Manissimo heeft een parfumerie, nagel-, pedicure- en beautysalon, allemaal onder één dak!

VAn HEES SALonHerenstraat 23 3911 lC Rhenen 0317-614248 www.vanheessalon.nl Van Hees Salon is een kapsalon gevestigd in Rhenen. Dit is niet zomaar een kapsalon, want zij beschikken over een uitmuntend team. Zij werken met prachtige producten zoals RedKen. Bij van Hees Salon werken meerdere haarstylisten die u een professioneel haaradvies kunnen geven. een behandeling in deze salon is echt een verwennerij.

7

Page 8: Veenendaal Bruist december 2012
Page 9: Veenendaal Bruist december 2012

Herenstraat 23 • Rhenen • 0317 614248www.vanHeessalon.nl

hair • beauty • haarwerk

afsprakenkaartje.indd 1 29-10-12 14:44

Page 10: Veenendaal Bruist december 2012

VVV

/ RBT

VAl

lei V

eene

ndAA

l&RH

enen De grootSte kerStShoW van

MiDDen-neDerlanD Hij is er weer! de grootste én gezelligste kerstshow van Midden-nederland. natuurlijk bij eurofleur in leusden. Meer dan 4.500 vierkante meter kerstsfeer (dus nóg groter dan vorig jaar). in onze kerstshow vind je bijvoorbeeld: • een kerststal met ezels, schapen en een kameel; • een kerststallenmuur; • een band die bestaat uit ijsberen; • twee panoramadorpen (waaronder een Elfstedendorp; • een verhalen vertellende kerstman; •dATuM: ToT MAAndAG 31 deCeMBeR 2012 dAGeliJKsloCATie: uRsulineWeG 4 3833 AA leusden

kerStconcert in De cunerakerk Kaarten zijn in de voorverkoop  12,50 euro. Aan de kerk die avond 15,00 euro. Kinderen tm 12 jaar zijn gratis.dATuM: dinsdAG 18 deCeMBeR 2012, 20:00 uuRloCATie: KeRKplein 1 3911 le RHenen

culturele zaterDag en kerSt Met koren Culturele zaterdag en kerst met koren in het centrum van Veenendaal. de gehele dag op diverse locaties: Centrum/Markt/scheepjeshof/Cultuurfabriek.dATuM: ZATeRdAG 15 deCeMBeR 2012loCATie: CenTRuM VeenendAAl

kerStMarkt en late night Shopping Gezellige kerstmarkt en late night shoppen tot 23:00udATuM: VRiJdAG 21 deCeMBeR 2012loCATie: CenTRuM VeenendAAl

kerSt in ouWehanDS DierenparkBeleef de feestdagen in gezellige kerstsferen.dATuM: 22-12-2012 ToT 06-01-2013loCATie: GReBBeWeG 111  3911 AV RHenen “kerSt Met koren” in rhenen

de optredens vinden plaats in verschillende winkels en buiten (met goed weer) en in de Cunerakerk voor de grotere ensembles.daarnaast wordt de koren verschillende workshops aangeboden: “inzingen en energizers”, “stemwerk en Koormetamorfose (presentatie)” door dirigent Reinier Bavinck http://www.reinierbavinck.nl/ Voor meer informatie of voor deelname kun je contact  opnemen met [email protected]: ZATeRdAG 15 deCeMBeR 2012loCATie: KeRKplein 1 3911 le RHenen

10

Page 11: Veenendaal Bruist december 2012

Zaterdag 8 december: the dutch eagles – this is hotel california too! (reprise)leo Blokhuis, muziekprofessor uit de Top 2000, verwoordde het als volgt: ‘The dutch eagles zijn echt heel goed. ik heb de eagles live gezien, maar deze jongens gaan ze voorbij.’ Vandaar dus dat deze heren voor de tweede keer naar Veenendaal komen met deze sensationele show vol historische hits uit het eagles-tijdperk.

woensdag 12 december & donderdag 13 decemberde bonbon fabriek (met o.a. Jon Van eerd, Johnny kraaiJkamp Jr. en anouk Van nes)Jon van eerd kruipt weer in de huid van Harrie Vermeulen. dit keer raakt hij in de problemen tussen de tonnen cacao en opstuivend poedersuiker in een bonbonfabriek, waar binnen no-time 30.000 bonbons geproduceerd moeten worden. Maar natuurlijk gaat dit helemaal mis. de meest onmogelijke situaties komen voorbij en u zult nooit meer op dezelfde manier een bonbon kunnen eten!  

Zaterdag 22 decembera christmas carol - riJnstad Vocaaltheaterna het succes in 2011 brengt Rijnstad Vocaaltheater A Christmas Carol opnieuw op de planken. Karaktervol toneelspel, ontroerende en vrolijke liedjes, mooie kostuums en decors in deze wereldberoemde feelgood klassieker van Charles dickens. uitgevoerd door Rijnstad Vocaaltheater en begeleidingsorkest. een hartverwarmende musical voor alle leeftijden!

Zondag 23 december the tenorsde afgelopen jaren veroverden deze charmante zangers de nederlandse en Vlaamse theaters, inclusief ons theater waar ze in 2011 al een prachtige show gaven. op deze avond passeert de mooiste en beste muziek uit de 20e en 21e eeuw, waaronder ierse folk songs, opera, pop, swing en jazz. een avond lang puur genieten van twaalf bijzondere, vocale toptalenten! 

Vrijdag 14 decemberde beenhouweriJ - binnen Zonder kloppende Beenhouwerij staat voor humoristisch percussietheater met soms onnavolgbare timing. deze Belgische heren zijn na succesvolle producties als Koel Bewaren en Tok Tok uitgegroeid tot een vaste waarde in het theatercircuit. Zoals vanouds worden ze bijgestaan door de immens populaire animatiefiguurtjes noëlla en Whoopi. Kom binnen (zonder kloppen) en geniet! 

eVeneMenTen de lampegiet

Page 12: Veenendaal Bruist december 2012

Manissimo...La vita è bella

Herenstraat 7 3911 JA Rhenen 0317 - 619100 www.Manissimo.nl

• 1 Collistar lifting masker, stralend tijdens een avond uit

• 2 Collistar supertanning, voor een intense brui-ning tijdens zon of zonnebank

• 3 Janzen body scrub, geeft u een satijn zachte huid

• 4 Chantal Thomass, een sensueel poederig parfum

• 5 Bergman timestop, anti-age verzorging voor dag & nacht

• 6 Collistar silk effect eye-shadow (nr 4), oog-schaduw met intense glans

• 7 Collistar perfect wear foundation (nr 3), per-fecte dekking en water- resistent SPF 10

• 8 Bergman injectables, directe mooi maker • 9 Collistar silk effect eye-shadow (nr 6), oog-

schaduw met intense glans • 10 Foundation penceel, om foundation egaal

aan te brengen • 11 Collistar puro lipstick (nr 9), lipstick met

anti-age en liftend effect • 12 Collistar gloss design (nr 21), lipgloss met

onweer- staanbare glans.

Producten verkrijgbaar bij

Parfumerie Manissimo

Manissimo...La vita è bella

Herenstraat 7 3911 JA Rhenen0317 - 619100 www.Manissimo.nl

De donkere dagen voor Kerst krijgen bij Manissimo een extra feestelijk tintje!

Bent u klaar voor de donkere dagen van het jaar? Kom langs en laat u adviseren: een ‘nieuwe’ persoonlijke geur, ‘december will be magic nails’ of een make-up advies?In december krijgt iedere klant een ‘Manissimo’ kerstbal kado!

Fijne dagen en een ‘beauty’ 2013!

Team Manissimo

Page 13: Veenendaal Bruist december 2012

Manissimo...La vita è bella

Herenstraat 7 3911 JA Rhenen 0317 - 619100 www.Manissimo.nl

• 1 Collistar lifting masker, stralend tijdens een avond uit

• 2 Collistar supertanning, voor een intense brui-ning tijdens zon of zonnebank

• 3 Janzen body scrub, geeft u een satijn zachte huid

• 4 Chantal Thomass, een sensueel poederig parfum

• 5 Bergman timestop, anti-age verzorging voor dag & nacht

• 6 Collistar silk effect eye-shadow (nr 4), oog-schaduw met intense glans

• 7 Collistar perfect wear foundation (nr 3), per-fecte dekking en water- resistent SPF 10

• 8 Bergman injectables, directe mooi maker • 9 Collistar silk effect eye-shadow (nr 6), oog-

schaduw met intense glans • 10 Foundation penceel, om foundation egaal

aan te brengen • 11 Collistar puro lipstick (nr 9), lipstick met

anti-age en liftend effect • 12 Collistar gloss design (nr 21), lipgloss met

onweer- staanbare glans.

Producten verkrijgbaar bij

Parfumerie Manissimo

Page 14: Veenendaal Bruist december 2012

Salentein Reserve serie€ 62,50

Najaarsactie

Salentein

Salentein Reserve serie€ 62,50

14

Page 15: Veenendaal Bruist december 2012

MoDERNE WijNENKlassieke Service,

team Veenendaal Rhenen Bruist was op bezoek bij de Heeren van de Wijn in Veenendaal en sprak daar met Menno Callaars, een van de eigenaren van deze mooie succesvolle onderneming.

panhuiS 4, veenenDaal   ma t/m don 10.00 - 18.00                         vrijdag       10.00 - 21.00                   zaterdag            10.00 - [email protected] tel. 0318 - 51 49 00

laWickSe allee 1, Wageningenvrijdag             13.00 - 21.00                          zaterdag          10.00 - 17.00

Bij de Heeren van de Wijn kunt u momenteel profiteren van de SalenteIn WIJn.

De onderneming is ontstaan in Wageningen nadat de eigenaren tijdens hun jaarlijkse wijnreis, een traditie die zij gezamenlijk hebben voortgezet vanuit de hotelschool, in een gekke bui vijf pallets wijn hadden besteld. Vervolgens werden zij na thuiskomst gebeld door de wijnboer met de vraag waar de pallets geleverd konden worden. Hieruit is uiteindelijke de onderneming ontstaan. De eerste opzet was puur een outlet store waar restant

partijen wijn aangeboden werden aan particulieren en bedrijven, wat al snel veranderde in een onderneming met een keuze uit 300 soorten wijnen.

De ondernemers van Heeren van de Wijn, Pieter Miedema, Wessel teune en Menno Callaars., importeren zelf de wijn uit europa en werken nauw samen met een aantal andere partijen die wijn importeren uit de nieuwe wereld. De doelstelling van de ondernemers is om in de regio tussen arnhem en Utrecht wijnen aan te bieden aan particulieren, bedrijven en horeca.Particulieren kunnen uitstekend terecht bij Heeren van de Wijn winkels. U kunt hier de wijnen proeven, kopen en direct meenemen. Ook voor feesten en partijen bent u bij de Heeren van de Wijn aan het juiste adres. Zij verzorgen alles van a tot Z inclusief glaswerk.

Kortom: een BRUISenDe onderneming!

15

Page 16: Veenendaal Bruist december 2012

BestekVoor het neerleggen van het couvert zijn er een aantal gouden regels. 1. Werk van buiten naar binnen en leg messen en lepels rechts, vorken links en het dessertbestek boven het bord. 2. Leg, om ongelukken te voorkomen, messen altijd met de snijkant naar het bord en vorken en lepels met de holle kant naar boven. 3. Let er ook op dat het bestek goed schoon en gepoetst is.

BordenIn het midden staan de borden van groot naar klein opgestapeld, op twee vingers van de rand van de tafel. Het kleinste bord dient voor de salade. Het hoofdgerecht kan op een voorverwarmd bord apart worden geserveerd. Mooi is een groot onderbord in de stijl van de tafel. Links boven staat een klein bordje voor het (stok)brood vooraf, met een botermesje.

GlazenDe glazen staan rechts boven. Het aantal moet gelijk zijn aan de verschillende te serveren dranken. Het eerst te gebruiken glas het meest rechts, het laatst te gebruiken het meest links. Weer links van dit rijtje staat eventueel een waterglas. Als je het helemaal correct wilt doen, haal dan bij het serveren van de tweede wijn, de glazen van de eerste wijn weg. Rechts onder, naast het mes en de lepels, staat het

koffi e- of theekopje, dat pas wordt neergezet tijdens het dessert.

Servet Serveer je soep, dan ligt het servet links naast de vorken. Anders kan het servet op het bord worden gelegd. Het servet kun je mooi vouwen of in een servetring rollen.

DE MAAND DECEMBER STAAT IN HET TEKEN VAN ETEN, HEEL VEEL ETEN. HEERLIJKE GERECHTEN, MOOIE WIJNEN EN EEN GOEDE SFEER ZIJN DE JUISTE INGREDIËNTEN VOOR EEN PERFECTE AVOND MET FAMILIE, VRIENDEN OF ZAKENRELATIES. HOE HOORT EIGENLIJK DE TAFEL GEDEKT TE ZIJN?

Mooi AAN TAFEL...

Eet smakelijk! Foto

: per

scen

trum

won

en

Mooi AAN TAFEL...Tip:

gebruik bij een stijlvol diner geen placemats,

maar een schoon en gestreken

(stoffen) tafellaken.

16

Page 17: Veenendaal Bruist december 2012

BestekVoor het neerleggen van het couvert zijn er een aantal gouden regels. 1. Werk van buiten naar binnen en leg messen en lepels rechts, vorken links en het dessertbestek boven het bord. 2. Leg, om ongelukken te voorkomen, messen altijd met de snijkant naar het bord en vorken en lepels met de holle kant naar boven. 3. Let er ook op dat het bestek goed schoon en gepoetst is.

BordenIn het midden staan de borden van groot naar klein opgestapeld, op twee vingers van de rand van de tafel. Het kleinste bord dient voor de salade. Het hoofdgerecht kan op een voorverwarmd bord apart worden geserveerd. Mooi is een groot onderbord in de stijl van de tafel. Links boven staat een klein bordje voor het (stok)brood vooraf, met een botermesje.

GlazenDe glazen staan rechts boven. Het aantal moet gelijk zijn aan de verschillende te serveren dranken. Het eerst te gebruiken glas het meest rechts, het laatst te gebruiken het meest links. Weer links van dit rijtje staat eventueel een waterglas. Als je het helemaal correct wilt doen, haal dan bij het serveren van de tweede wijn, de glazen van de eerste wijn weg. Rechts onder, naast het mes en de lepels, staat het

koffi e- of theekopje, dat pas wordt neergezet tijdens het dessert.

Servet Serveer je soep, dan ligt het servet links naast de vorken. Anders kan het servet op het bord worden gelegd. Het servet kun je mooi vouwen of in een servetring rollen.

DE MAAND DECEMBER STAAT IN HET TEKEN VAN ETEN, HEEL VEEL ETEN. HEERLIJKE GERECHTEN, MOOIE WIJNEN EN EEN GOEDE SFEER ZIJN DE JUISTE INGREDIËNTEN VOOR EEN PERFECTE AVOND MET FAMILIE, VRIENDEN OF ZAKENRELATIES. HOE HOORT EIGENLIJK DE TAFEL GEDEKT TE ZIJN?

Mooi AAN TAFEL...

Eet smakelijk! Foto

: per

scen

trum

won

en

Mooi AAN TAFEL...Tip:

gebruik bij een stijlvol diner geen placemats,

maar een schoon en gestreken

(stoffen) tafellaken.

17

Page 18: Veenendaal Bruist december 2012
Page 19: Veenendaal Bruist december 2012

KERSTMENU:Exclusieve wild gerechten buiten de kaart om.

Prijs: € 32.50,- volwassenen €18.50,- Kids 4 t/m 11 jaar

Start tijd: 16.30 tot 19.30 uur

2e sessie 20.00 tot 23.00 uur

Kees Stipplein 33901 TD Veenendaal

www.kiyoshi.nlT. 0318 -565801

Fijne Feestdagen namens het gehele team van Restaurant Kiyoshi.

Page 20: Veenendaal Bruist december 2012

Kinderkleding vanaf maat 44 tot en met 176 Kinderschoenen vanaf maat 19 tot en met 41

OP ZOEK NAAR EEN DECEMBER KADO? Bij ons vind je een groot en gevarieerd aanbod van zowel kinderkleding als kinderschoenen. Maar ook vele accessoires zoals kraamcadeautjes, ondergoed, tassen, riemen, beenmode en sieraden. Leuk voor in de schoen of onder de kerstboom! Onze merken zijn onder andere: SuperTrash Girls, Retour Jeans, Babyface, Funky XS, Reset, Krunk demin, Protest, Kiezeltje, NZA, Bomba for girls, Beebielove, ZoïZo, S&D le Chic, Tumble ’n Dry, Monta, No Excess, Clic!, Giga, Koel4Kids, Hip, Zecchino d’Oro, Develab, Red-Rag, Blackstone, Con-verse en nog veel meer. Tot ziens bij HiPP & ToFF! Herenstraat 19 3911 JA Rhenen Tel.: 0317-618222

www.hippentoff.nl [email protected]

Page 21: Veenendaal Bruist december 2012

Met het oog op uw ogen.

[email protected] www.bos-brillen.nl

• oogdruk controle• netvlies onderzoek• oogspiertest• diabetes onderzoek• diepte zien

3-VOUDIG GEDIPLOMEERD!HBO OptometristenContactlens specialistenOpticiens

Bos brillenHerenstraat 10

3911 JE Rhenen0317-61 27 01

Kinderkleding vanaf maat 44 tot en met 176 Kinderschoenen vanaf maat 19 tot en met 41

OP ZOEK NAAR EEN DECEMBER KADO? Bij ons vind je een groot en gevarieerd aanbod van zowel kinderkleding als kinderschoenen. Maar ook vele accessoires zoals kraamcadeautjes, ondergoed, tassen, riemen, beenmode en sieraden. Leuk voor in de schoen of onder de kerstboom! Onze merken zijn onder andere: SuperTrash Girls, Retour Jeans, Babyface, Funky XS, Reset, Krunk demin, Protest, Kiezeltje, NZA, Bomba for girls, Beebielove, ZoïZo, S&D le Chic, Tumble ’n Dry, Monta, No Excess, Clic!, Giga, Koel4Kids, Hip, Zecchino d’Oro, Develab, Red-Rag, Blackstone, Con-verse en nog veel meer. Tot ziens bij HiPP & ToFF! Herenstraat 19 3911 JA Rhenen Tel.: 0317-618222

www.hippentoff.nl [email protected]

Met het oog op mode.

[email protected] www.bos-brillen.nl

3-VOUDIG GEDIPLOMEERD!HBO OptometristenContactlens specialistenOpticiens

Bos brillenHerenstraat 10

3911 JE Rhenen0317-61 27 01

Onze collectie monturen bestaat o.a. uit:• Prada• Voque• Versace• Ray-Ban• Pro Design• Rodenstock

Met het oog op mode.

[email protected] www.bos-brillen.nl

3-VOUDIG GEDIPLOMEERD!HBO OptometristenContactlens specialistenOpticiens

Bos brillenHerenstraat 10

3911 JE Rhenen0317-61 27 01

Onze collectie monturen bestaat o.a. uit:• Prada• Voque• Versace• Ray-Ban• Pro Design• Rodenstock

Page 22: Veenendaal Bruist december 2012

Bij ons vindt u een groot assortiment meubelen, kachels,haarden en schouwen tegen de laagste prijzen! Dankzij een grote voorraad kunnen wij u altijd snel van dienst zijn!

Openingstijden showroom: ma t/m donderdag 9.00 - 17.00 uurvrijdag van 10.00 - 20.00 uur zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

DORPS STRAAT 1 7 a - 3 9 2 7 BA RENSWOUDE - ( 0 3 1 8 ) 6 6 8 0 6 0 - INFO@L I F E STYL E - 4YOU.NL

www.kachelpartner.nlwww.meubelpartner.nl

Meubels voor Fabrieksprijzen!Drie meubelprogramma’s: Torino, Firenze en Roma.De goedkoopste van Nederland.Direct uit voorraad leverbaar.Kijk op www.meubelpartner.nlvoor de complete series op=op

DoRpssTRaaT 173 | 3927 Ba ReNswouDe | (0318) 668060 | [email protected]

December.. De maand waarin wij Kerst vieren.. Met de feestdagen is iedereen op zijn mooist. wilt u iemand een leuk kerstcadeau geven? wilt u zelf een prachtige make-up dragen tijdens het familiediner? Betty’s Visagie helpt u daar graag bij. “Iemand mooi maken is mijn passie.’’

Tijdens een workshop bij Betty’s Visagie leert u alles over de optimale verzorging van uw huid. ook laat ze zien welke make-up het beste bij u past en hoe u dit aanbrengt. Betty’s Visagie is persoonlijk advies op maat. Betty’s Visagie helpt u nog mooier te worden, ook in de gezelligste maand van het jaar!

Betty VisagieHoofdweg 916744 wH ederveen06-10891167 www.bettyvisagie.nl

Betty Visagie

Page 23: Veenendaal Bruist december 2012

Oliebollen

Bereidingswijze: Laat alle ingrediënten op kamertemperatuur komen. Doe de bloem met zout in de kom, maak in het midden een kuiltje. Wrijf de gist met een paar lepels melk vloeibaar. Doe de gist in het kuiltje, breek daar ook het ei in. Giet het grootste gedeelte van de handwarme melk in het kuiltje en roer alle bestanddelen door elkaar. Klop het beslag glad. Zet de kom op een warme plaats. Dek de kom af met een in warm water gespoelde, goed uitgewrongen doek en laat het beslag 1 uur rijzen. Was de rozijnen en krenten, en droog ze met keukenpapier. Schil de appels, snijd ze in kleine stukken. Roer ze door de rozijnen, krenten, sinaasappelschillen en sukade. Leg de vulling op het gerezen deeg en schep de vulling er voorzichtig door. Bak de oliebollen in frituurvet van 170 à 180° in 5 min. gaar.

ingrediënten:• 500 gram bloem

• 150 ml lauwe melk• 75 gram krenten

• 1 eetlepel zout• 55 gram gist

• 100 gram rozijnen• 75 gram krenten• 25 gram gesnipperde

sinaasappelschil• 50 gram sukade• 1 ei• 2 grote appels

Page 24: Veenendaal Bruist december 2012

echt circus in het theater: een grandioos familiefestijn met acrobaten, clowns en dieren in een piste vol zaagsel op het toneel. Schoonheid en prestatie, samengesmeed tot een moderne theatrale show en begeleid door één van europa’s beste circusorkesten. Dat is Wintercircus Martin Hanson. al vele generaties lang genieten bezoekers jaarlijks van een gloednieuw programma. Dit seizoen wordt een heuse mijlpaal bereikt, want de 1 miljoenste bezoeker wordt verwacht!

Voor het 34e jaar op rij tovert het Wintercircus in heel nederland theaters om tot circusgebouw. Directrice arlette Hanson presenteert opnieuw een spetterend evenement vol internationale topacts. Prikkelend, onderhoudend en vaak ongeëvenaard!in december zal dit fantastische Wintercircus tijdens de kerstvakantie schitteren in De lampegiet in hartje veenendaal.

Wintercircus

24

Page 25: Veenendaal Bruist december 2012

Welkom bij ZELDZAAM

Zeldzaam is de ontmoetingsplek in het hart van Veenendaal.een ongedwongen huiskamer om af te spreken of zomaar binnen te vallen voor lunch, borrel en diner. 

Je kunt hier alle kanten op. Krantje aan de leestafel, borrelen bij de haard, een klein hapje eten of uitgebreid tafelen in de Brasserie. We hebben gratis wifi en een aparte ruimte voor privé diner, vergadering, bijeenkomst en feest. Wij beschikken ook nog eens over een groot (verwarmd) terras voor de deur. 

openingStijDen Maandag t/m zaterdag vanaf 11.30 uur. Zondag vanaf 13.00 uur. zelDzaaMJ.G. Sandbrinkstraat 1Veenendaaltel. 0318 - 51 05 [email protected]  www.zeldzaam.com 

Wintercircus

25

Page 26: Veenendaal Bruist december 2012

De grootste in de regio

Groeneveldselaan 25Veenendaal

(bij de Praxis) (0318) 56 11 60

Pgratis

Openingstijden:ma.: 13.30 t/m 17.00 uurdi. t/m do.: 9.30 t/m 17.30 uurvr.: 9.30 t/m 21.00 uurza.: 9.30 t/m 17.00 uur

Dealer van Artemide Anta Luceplan Moooi Baltensweiler Prandina Holtkotter Bankamp B-Leuchten Lirio Steinhauer Highlight Hala ModularWofi Radius Vibia Belux Ilfari Quasar Hollands-Licht Jacco Maris Harco-Loor Philips Osram Freelight LDM Lumilamp en nog vele andere merken

In de duizenden jaren na de ontdekking van het vuur, is de vlam onveranderd gebleven!...Onveranderd tot vandaag want nu is er de Smart Flame.Deze vlam imiteerd de golvende beweging en het warme licht van een echte vlam perfect, zonder risico op brand of druipende hete was!

Het gepatenteerde systeem combineert elektro-magnetisme en led techniek om een fl ikkering te simuleren die nauwelijks van echt te onderscheiden

is van het open vuur van een traditionele waskaars. Bijna onmogelijk, zo realistisch! De Smart Flame geeft een authenthieke fl ikkering van een echte waskaars en brengt sfeer in elk interieur. Veilig voor gebruik rondom linnengoed, bloemen, blade-ren, kinderen en huisdieren. Deze kaarsen kunnen geplaatst worden, waar traditionele kaarsen brand-gevaar kunnen opleveren!

Er zijn eindeloze decoratie mogelijkheden.

De grootste in de regio

Groeneveldselaan 25Veenendaal

(bij de Praxis) (0318) 56 11 60

Pgratis

Openingstijden:ma.: 13.30 t/m 17.00 uurdi. t/m do.: 9.30 t/m 17.30 uurvr.: 9.30 t/m 21.00 uurza.: 9.30 t/m 17.00 uur

Dealer van Artemide Anta Luceplan Moooi Baltensweiler Prandina Holtkotter Bankamp B-Leuchten Lirio Steinhauer Highlight Hala ModularWofi Radius Vibia Belux Ilfari Quasar Hollands-Licht Jacco Maris Harco-Loor Philips Osram Freelight LDM Lumilamp en nog vele andere merken

In de duizenden jaren na de ontdekking van het vuur, is de vlam onveranderd gebleven!...Onveranderd tot vandaag want nu is er de Smart Flame.Deze vlam imiteerd de golvende beweging en het warme licht van een echte vlam perfect, zonder risico op brand of druipende hete was!

Het gepatenteerde systeem combineert elektro-magnetisme en led techniek om een fl ikkering te simuleren die nauwelijks van echt te onderscheiden

is van het open vuur van een traditionele waskaars. Bijna onmogelijk, zo realistisch! De Smart Flame geeft een authenthieke fl ikkering van een echte waskaars en brengt sfeer in elk interieur. Veilig voor gebruik rondom linnengoed, bloemen, blade-ren, kinderen en huisdieren. Deze kaarsen kunnen geplaatst worden, waar traditionele kaarsen brand-gevaar kunnen opleveren!

Er zijn eindeloze decoratie mogelijkheden.

De grootste in de regio

Groeneveldselaan 25Veenendaal

(bij de Praxis) (0318) 56 11 60

Pgratis

Openingstijden:ma.: 13.30 t/m 17.00 uurdi. t/m do.: 9.30 t/m 17.30 uurvr.: 9.30 t/m 21.00 uurza.: 9.30 t/m 17.00 uur

Dealer van Artemide Anta Luceplan Moooi Baltensweiler Prandina Holtkotter Bankamp B-Leuchten Lirio Steinhauer Highlight Hala ModularWofi Radius Vibia Belux Ilfari Quasar Hollands-Licht Jacco Maris Harco-Loor Philips Osram Freelight LDM Lumilamp en nog vele andere merken

In de duizenden jaren na de ontdekking van het vuur, is de vlam onveranderd gebleven!...Onveranderd tot vandaag want nu is er de Smart Flame.Deze vlam imiteerd de golvende beweging en het warme licht van een echte vlam perfect, zonder risico op brand of druipende hete was!

Het gepatenteerde systeem combineert elektro-magnetisme en led techniek om een fl ikkering te simuleren die nauwelijks van echt te onderscheiden

is van het open vuur van een traditionele waskaars. Bijna onmogelijk, zo realistisch! De Smart Flame geeft een authenthieke fl ikkering van een echte waskaars en brengt sfeer in elk interieur. Veilig voor gebruik rondom linnengoed, bloemen, blade-ren, kinderen en huisdieren. Deze kaarsen kunnen geplaatst worden, waar traditionele kaarsen brand-gevaar kunnen opleveren!

Er zijn eindeloze decoratie mogelijkheden.

De grootste in de regio

in de duizenden jaren na de ontdekking van het vuur, is de vlam onveranderd gebleven. onveranderd tot vandaag, want nu is er de smart Flame. Deze vlam imiteert de golvende beweging en het warme licht van een echte vlam perfect, zonder risico op brand of druipende hete was!

Het gepatenteerde systeem combineert elektromagnetisme en LED-techniek om een flikkering te simuleren die nauwelijks

van echt te onderscheiden is van het open vuur van een traditionele waskaars. Bijna onmogelijk, zo realistisch! De Smart Flame geeft een authenthieke flikkering van een echte waskaars en brengt sfeer in elk interieur. Veilig voor gebruik rondom linnengoed, bloemen, bladeren, kinderen en huisdieren. Deze kaarsen kunnen geplaatst worden, waar traditionele kaarsen brandgevaar kunnen opleveren. er zijn eindeloze decoratie mogelijkheden.

Dealer van Artemide Anta Luceplan Moooi Baltensweiler Prandina Holtkotter Bankamp B-Leuchten Steinhauer Highlight Hala Modular Wofi Radius Vibia Belux ilfari Quasar Hollands-licht * lirio en Jacco Maris Harco-loor philips osram Freelight lDM lumilamp en nog vele andere merken

Groeneveldselaan 25 | Veenendaal(bij de praxis) (0318) 56 11 60

www.onlinelampen.nl

Page 27: Veenendaal Bruist december 2012

Agenda December:

za. 1 december One Year Partydo. 6 december Saint Nicolas Partyvr. 7 december Girls Nightza. 8 december Battle of the Beersdo.13 december Student Thursdayvr. 14 december Social Media Partyza. 15 december Madness Hardstyledo. 20 december Back to School 13+ (No alcohol)vr. 21 december The Last Party (21-12-12)za. 22 december Hot and Steamyma. 24 december Dance around the Tree Partywo. 26 december Christmas Partydo. 27 december Student Thursdayvr. 28 december End of Year Party Weekendza. 29 december End of Year Party Weekendma. 31 december Zo Fout en Nieuw

Club Mundo is de hipste en modernste club in Veenendaal en omstreken. Mundo biedt kwaliteit, originaliteit en de leukste party’s. Trendy shooters & cocktails, de nieuwste drankjes, heerlijke lounge banken, originele aanbiedingen, een beveiligde garderobe en een grote interne rookruimte. Het team van Mundo en onze professionele portier(s) garanderen de veiligheid en het comfort.

Club Mundo is ook te huur voor bedrijfsfeesten, trouwerijen en bijv. uw nieuwjaarsborrel. Huren is al mogelijk voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Informeer via [email protected] naar de mogelijkheden.

27

Page 28: Veenendaal Bruist december 2012
Page 29: Veenendaal Bruist december 2012
Page 30: Veenendaal Bruist december 2012

E D E L S M E D E R I J

Dr. Slotemaker De BruineStraat 13904 Ca VeenenDaal | tel. 0318-556833

www.eDelSmeDerijworkShop.nl

NiessiNgniessing is wereldwijd bekend vanwege de bijzondere juwelen met een hoog designgehalte. of het nu gaat om trouwringen, de spanring, of om andere

sieraden: achter een niessing stuk gaat altijd meer schuil dan enkel een mooi uiterlijk. achter elk ontwerp zit een verhaal.

De Nieuwe NiessiNgriNg ‘Courier’ is een robuuste edelstalen ring waarin kogeltjes edelsteen of goud heen en

weer rollen. Voorzien van uw eigen persoonlijke tekst - in het lettertype courier - brengt de ring een boodschap over aan de drager, zoals een koerier dat doet. Zelfs de verpakking is speciaal ontworpen en maakt van deze ring wel een heel

bijzonder cadeau. Dit sieraad is bij ons verkrijgbaar vanaf € 95,-.

Page 31: Veenendaal Bruist december 2012

In deze ruimte kunt u uw dealerlogo plaatsen. Uw logo dient in zwart/wit te zijn, mag niet groter zijn dan het Loewe-logo en dient binnen de stippellijntjes geplaatst te worden. De stippellijntjes mogen echter niet mee afgedrukt worden: u moet ze verwijderen. Als u met meerdere Loewe-vakhandelaars adverteert, mogen geen logo‘s gebruikt worden én moet eenzelfde lettertype gehanteerd worden.

Loewe’s instapmodel. Zo goed kan een televisie gebouwd zijn. Xelos led Smart-tv, met Full-HD-LCD E-led backlight 100Hz-technologie biedt u een briljante beeldkwaliteit en hogeresolutiebeelden. De Loewe Xelos led is niet eender welke televisie maar een eersteklasmodel in design en kwaliteit. Koop hem dus ook niet eender waar. Laat u liever uitvoerig en vakkundig adviseren – bij uw Loewe-vakhandelaar. Meer info op www.loewe.nl.

Xelos 32 (81 cm) zilver of zwart: € 999 – nu € 100 prijsvoordeel = € 899 incl. 3 jaar garantie. Xelos 40 (101 cm) zilver of zwart: € 1.399 – nu € 100 prijsvoordeel = € 1.299 incl. 3 jaar garantie.Xelos 46 (116 cm) zilver of zwart: € 1.799 – nu € 100 prijsvoordeel = € 1.699 incl. 3 jaar garantie.

NU

€ 899

Xelos 32

Dealer_ActieXelos32_128x190_NL.indd 1 20/09/12 16:06

VAN WAKEREN

AUDIO / VIDEO CENTER

Einsteinstraat 1 | 3902 HN Veenendaal | 0318-515214

www.vanwakeren.com

VAN WAKEREN

AUDIO / VIDEO CENTER

Einsteinstraat 1 | 3902 HN Veenendaal | 0318-515214

www.vanwakeren.com

www.VaNwaKeReN.coM

Page 32: Veenendaal Bruist december 2012

Bruisende zaken: bedrijf: dos Calamaris

Veenslag 6a, 3905 sK Veenendaaltelefoon: 0318-555733

Veenendaal Rhenen Bruist is op bezoek bij dos Calamaris. dé visspeciaalzaak van Veenendaal gevestigd in Winkelcentrum de ellekoot.

Dos Calamaris is gevuld met passie, liefde, professionaliteit,

service en ervaring maar vooral gastvrijheid. Stephanie van

Dam, het bruisende gezicht van de zaak, vertelt ons kort over

Dos Calamaris.

Hoelang werk je hier al?‘Sinds negen maanden ben ik werkzaam bij Dos Calamaris, voor

die tijd heb ik hier ook al eens drie jaar met heel veel plezier

gewerkt. Geen dag is hier hetzelfde. We delen de passie voor

de zaak en we hebben erg veel plezier. Beter kun je het niet

treffen!’

Waarom heb je ervoor gekozen om bij dos Calamaris te gaan werken?‘De sfeer van de klanten. Het zijn veel vaste gezichten die

langskomen. De kennis die ik hier op doe in combinatie met

het werk maken deze zaak uniek. Je leert hier enorm veel.’

Veenendaal Rhenen Bruist heeft uiteraard een interview met

Lenie, de trotse eigenaresse van Dos Calamaris.

Waarom bent u deze onderneming begonnen?‘Dit is echt mijn passie. Ik ben altijd werkzaam geweest in de

vishandel. Mijn vader zat in de vis- en vleeshandel dus het is

er met de paplepel ingegoten. Ik heb bij een aantal viszaken

gewerkt maar ik heb uiteindelijk mijn droom nageleefd en ben

er zelf een begonnen: Dos Calamaris.’

32

Page 33: Veenendaal Bruist december 2012

Hoe ziet u de toekomst in?‘We gaan in 2013 beginnen met een cateringservice voor

bruiloften en partijen. Belangrijk is dat we de lunch en eventueel

het diner voor bedrijven kunnen gaan realiseren. We liggen

centraal in nederland en er is veel vraag naar deze service. Wij

spelen daar graag op in.’

Voor de feestdagen kunt u uiteraard terecht bij dos calamaris. de visschotels worden uitgebreid. dit houdt in dat er nog meer Variatie zal zijn en er zullen speciale vissoorten gebruikt worden. de prijzen worden aangepast voor de klanten, iedereen heeft het moeilijk in deze tijd maar de feestmaand mag daar niet onder lijden. bruisende korting: Bij besteding van een Visschotel voor 5 personen de 6e persoon gratis!

Waar bent u tot nu toe het meest trots op?‘Dat mijn droom is uitgekomen. De zaak ben ik weer helemaal

aan het opbouwen. De oude vaste klanten komen terug door de

kwaliteit van de vis. Dat vind ik een groot compliment.’

Wat inspireert u het meest?‘Kwaliteit van verse vis! Dat staat bij mij hoog in het vaandel.

zonder verse vis van goede kwaliteit valt niet te werken.’

33

Page 34: Veenendaal Bruist december 2012

V'daal_Bruist_Cinemec_1212_v2.indd 1 07-11-12 14:10

entcongre

s

myCineMecpas

naam:aankoopdatum:

pasnummer:

solo

James Bond

01-11-2012

000000007

V'daal_Bruist_Cinemec_1212_v2.indd 2 07-11-12 14:10

34

Page 35: Veenendaal Bruist december 2012

entcongre

s

myCineMecpas

naam:aankoopdatum:

pasnummer:

solo

James Bond

01-11-2012

000000007

V'daal_Bruist_Cinemec_1212_v2.indd 2 07-11-12 14:10

35

Page 36: Veenendaal Bruist december 2012

Bruisendezaken:

Bedrijf: studio face lines permanente make-upde Tinneweide 1693901 KJ Veenendaaltel: 0654946038, www.studiofacelines.nl

Een passende titel voor de opening van de nieuwe

studio op het gebied van permanente make-up, Studio

Face Lines. Sinds kort beschikt Veenendaal over een van

de mooiste en modernste studio’s op het gebied van

permanente make-up in nederland: Studio Face Lines.

op een van de mooiste locaties in Veenendaal is

sinds enkele weken een nieuwe studio geopend

op het gebied van permanente make-up. In

een oase van luxe en rust worden hier de

behandelingen gegeven. ook de door Studio Face

Lines gebruikte techniek wijkt in positieve zin af

van de reeds langer in de markt en inmiddels vaak

verouderde technieken. Studio Face Lines werkt

alleen en uitsluitend met de allernieuwste en beste

technieken, gebaseerd op jarenlange research,

deskundigheid en ervaring. Waar in het verleden

nog veel gewerkt werd met tatoeage technieken,

wordt hier gewerkt met de ultra moderne

pigmentatie techniek. Een absolute garantie voor

kwaliteit. Uw uiterlijk verdient het allerbeste.

permanente make-up:Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment

van de dag perfect uitzien. Gewone make-up kan

niet aan deze eis voldoen. Permanente make-up

wel!

Vakmanschap:Het spreekt voor zich dat de pigmentatie zeer

vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft

bent u bij Studio Face Lines in goede handen.

Uw specialiste volgde een opleiding aan het

meest toonaangevende instituut in Europa op

het gebied van permanente make-up. Kwaliteit,

36

Page 37: Veenendaal Bruist december 2012

hygiëne, zorgvuldigheid en een optimale zorg zijn

elementen waaraan constant aandacht wordt

besteed.

Betrouwbare apparatuur, alleen het allerbeste is goed genoeg!Uw specialiste werkt met een

pigmentatieapparaat waarin de laatste technische

noviteiten en innovaties op het gebied van

permanente make-up zijn verwerkt. Dit apparaat

werkt computergestuurd waardoor deze zeer

nauwkeurig werkt en uw specialiste de meest

optimale resultaten kan garanderen.

de mogelijkheden: Wenkbrauw:Dunne en/of onregelmatige haargroei van de

wenkbrauwen wordt met permanente make-

up volledig gecorrigeerd zodat een egale en

gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen

visagisten dat kunnen. Heeft u vroeger te veel

geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer

over? Met permanente make-up wordt uw gezicht

weer compleet.

eyeliner:oogleden en wimpers laten de ogen spreken.

Met permanente make-up kan met behulp van

verschillende kleurstellingen het aanzicht en de

uitstraling van de ogen worden veranderd en

uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt

tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het

geeft een natuurlijke en volle oogopslag.

lipliner:Bij de lipcontouren kan met permanente make-up

een natuurlijke aanvulling of een extra accent

worden bereikt. Bij het corrigeren van lippen kunt

u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de

door u gewenste kleur, maar ook voor een minder

opvallende lipliner die een vage lipcontour weer

mooi vormgeeft.

37

Page 38: Veenendaal Bruist december 2012

Kerkewijk 27 Veenendaal 0318 518506 [email protected] www.darqdeluxe.nl f

FOR WOMEN WHO DRESS TO IMPRESS

MISS MONEY MONEYPERCY COLLECTIONANA ALCAZARGLAMOROUSTOKYO JANETED BAKERSOS JEANSMOSCOWTWIN SETGIOVANE10 DAYSBRAEZZUSSSBIBA

Page 39: Veenendaal Bruist december 2012

HAIR . BEAUTY . NAILS . PEDICURE . IPL . WIMPEREXTENTIONS . HEALTH

Kerkewijk 27b Veenendaal 0318 511380 [email protected] www.markanti-hair.nl f

De mooiste cadeau’s voor de feestdagen

Markantihair, beauty, wellness & lifestyle artikelen

Page 40: Veenendaal Bruist december 2012

Culinaire verzorging op maatnaar uw wens metgewaardeerde gastvrijheid.

gastvrijDeMaes

0318 - 55 58 76 [email protected] www.demaesgastvrij.nl

De Cultuurfabriek

Kantoor:Zijdevlinderhoek 93905 KC Veenendaal

Kerst /Silvester buffet 2012Voorgerecht - Hollandse garnalen salade met een zachte cocktailsaus - Huisgemaakte zalmsalade met gerookte zalm - Carpaccio van het rund met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en balsamicodressing - Huisgemaakte rundvleessalade met fijne gedroogde hamsoorten en gepocheerde peer

Wij serveren bij de voorgerechten onderstaande bijlagen: - Grootmoedersbroden - Huisgemaakte kruidenboter, Roomboter en tappenade

Soep – geserveerd met een soepstengel – - Bospaddestoelensoep met mascarpone of Basilicumsoep met mascarpone - Tomatencrème soep

Hoofdgerecht (keuze uit 3 gerechten) - Kalfssukade met gekonfijte appel en een saus van Calvados - Gegrilde varkenshaasmedaillons met paddenstoelen en pepersaus - Reepeper met kruidkoek en cranberry’s - Malse kalkoenfilet met ananas en kerriesaus - Trio van zalmfilet, tongfilet en gamba’s geserveerd met een zachte kreeftensaus - Lasagne van gegrilde groente, basilicum en mozzarella (vegetarisch)

Wij serveren bij de buffetten onderstaande garnituren: - Gegratineerde aardappelschijfjes met bosui en kaas - Ratatouille - In rode wijn gepocheerde peertjes - Rauwkostsalade DeMaes

Nagerecht - Kerst dessertbuffet - een keur aan diverse geselecteerde zoetigheden – - Kaasplateau – optioneel, tegen een kleine meerprijs –

Uiteraard kan ons kerstbuffet ook in het aantal gangen worden aangepast. Neemt u voor de prijzen en mogelijkheden contact met ons op.

Bovenstaand buffet serveren wij in deze samenstelling vanaf 20 gasten.Indien u met minder dan 20 gasten bent wordt het buffet in verband met de presentatie en portionering enigszins aangepast.

cateringserviceDeMaes

0318 - 55 58 76 [email protected] www.demaesgastvrij.nl

Page 41: Veenendaal Bruist december 2012

Culinaire verzorging op maatnaar uw wens metgewaardeerde gastvrijheid.

gastvrijDeMaes

0318 - 55 58 76 [email protected] www.demaesgastvrij.nl

De Cultuurfabriek

Kantoor:Zijdevlinderhoek 93905 KC Veenendaal

Kerst /Silvester buffet 2012Voorgerecht - Hollandse garnalen salade met een zachte cocktailsaus - Huisgemaakte zalmsalade met gerookte zalm - Carpaccio van het rund met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en balsamicodressing - Huisgemaakte rundvleessalade met fijne gedroogde hamsoorten en gepocheerde peer

Wij serveren bij de voorgerechten onderstaande bijlagen: - Grootmoedersbroden - Huisgemaakte kruidenboter, Roomboter en tappenade

Soep – geserveerd met een soepstengel – - Bospaddestoelensoep met mascarpone of Basilicumsoep met mascarpone - Tomatencrème soep

Hoofdgerecht (keuze uit 3 gerechten) - Kalfssukade met gekonfijte appel en een saus van Calvados - Gegrilde varkenshaasmedaillons met paddenstoelen en pepersaus - Reepeper met kruidkoek en cranberry’s - Malse kalkoenfilet met ananas en kerriesaus - Trio van zalmfilet, tongfilet en gamba’s geserveerd met een zachte kreeftensaus - Lasagne van gegrilde groente, basilicum en mozzarella (vegetarisch)

Wij serveren bij de buffetten onderstaande garnituren: - Gegratineerde aardappelschijfjes met bosui en kaas - Ratatouille - In rode wijn gepocheerde peertjes - Rauwkostsalade DeMaes

Nagerecht - Kerst dessertbuffet - een keur aan diverse geselecteerde zoetigheden – - Kaasplateau – optioneel, tegen een kleine meerprijs –

Uiteraard kan ons kerstbuffet ook in het aantal gangen worden aangepast. Neemt u voor de prijzen en mogelijkheden contact met ons op.

Bovenstaand buffet serveren wij in deze samenstelling vanaf 20 gasten.Indien u met minder dan 20 gasten bent wordt het buffet in verband met de presentatie en portionering enigszins aangepast.

cateringserviceDeMaes

0318 - 55 58 76 [email protected] www.demaesgastvrij.nl

Page 42: Veenendaal Bruist december 2012

Wij vergelijken alle (internet) aanbieders met onze offertegenerator, zodat we u de laagste prijs kunnen aanbieden! Bij ons ontvangt u bij uw boeking gratis RhenenKlantKaart punten.

De nieuwe zomergidsen 2013 zijn binnen!

42

Page 43: Veenendaal Bruist december 2012

zekerheiDWij spelen meer dan ooit in op uw hedendaagse reiswensen. onze persoonlijke aandacht voor uw vakantie staat hierbij blijvend hoog in het vaandel. Dit vindt u ook terug op onze vernieuwde website www.dianavandenberg.nl onze reisXpertsonze zeer ervaren reisXperts zijn bijna overal geweest, we hebben veel studiereizen gemaakt. Laat u daarom door ons adviseren, dat kan ook `s avonds want dan zijn we extra geopend, ideaal als u overdag moet werken.Voor iedere vakantie of reis bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze eigen ervaringen laten wij u kennis maken met de leukste plekjes op aarde. De mooisteervaringen, uw fijnste herinneringen blijven tenslotte mensenwerk. Bezoek onze vernieuwde website www.dianavandenberg.nl waarop 24 uur per dag alle vakanties te boeken zijn. Natuurlijk altijd met onze persoonlijke service.

reisbureauprijzen tegen internetprijzen!Nooit duurder dan rechtstreeks, zo betaalt u nooit teveel. o.a. Holland international,

Vacansoleil, FoX, de jong intra, Sudtours, oad, Neckermann, VrijUit etc, ook de Duitse reisorganisaties. Bel/mail ons voor een gratis prijscheck. tot ziens bij Diana van den Berg & medewerkers

rhenen 0317-618128Fred van de Paltshof 17 3911 LA [email protected] 0488-453338julianaplein 5 6671 CA [email protected] 0318-613336Dorpsstraat 82 A 6741 AM [email protected]

je leukste vakantie is ons werk!

43

Page 44: Veenendaal Bruist december 2012

Bruisende zaken: Bedrijf: Muziekcafé Thuis

Tuinstraat 27, 3901 RA Veenendaal Tel: 0318-725155

sinds 1 juli 2011 zit er een uniek muziek café in de tuinstraat 27 in Veenendaal. Reinout Bosman is hier trotse eigenaar van. Veenendaal Rhenen Bruist heeft een leuk gesprek met de jonge maar bruisende ondernemer.

erg belangrijk. Dat staat heel dicht bij me.

Tegenwoordig is het haast heel normaal in

het leven, maar we moeten niet vergeten te

genieten. Als ik dat gevoel op mijn gasten kan

overbrengen, vind ik dat het mooiste wat er is.

Bij Muziekcafé Thuis krijg je het gevoel van een

warme deken om je heen.”

Heb jij binnenkort een bedrijfsborrel of gewoon een feestje op de planning staan? “Bij Thuis is alles mogelijk. Wij bieden een

prachtige locatie in het hart van Veenendaal

Centrum. Café Thuis is sfeervol ingericht en

gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.”

Al uw wensen kunnen in vervulling gaan bij dit gezellige café.

Waarom ben je Muziekcafé Thuis begonnen?“Ik heb verschillende studies gevolgd en ben

daarnaast altijd in de horeca blijven werken.

na een tijd kwam ik erachter dat de horeca

echt mijn passie is. Dit is mijn vak.”

Hoe zie je de toekomst van Muziekcafé Thuis?“Ik zie de toekomst zonnig in omdat ik denk

dat het concept ‘Thuis’ - jezelf ergens thuis

voelen in een kroeg in Veenendaal - nergens

beter tot zijn recht komt dan in dit gezellige

café.”

Hoe ben je op het concept ‘Thuis’ gekomen?“Ik vind het geborgen gevoel van thuis komen

www.muziekcafethuis.nl44

Page 45: Veenendaal Bruist december 2012

Bruisende zaken:

Bedrijf: Het dak van de MarktMarkt 9, 3901 dM VeenendaalTel. 06 - 11 11 66 67www.hetdakvandemarkt.nl

Vijf jaar geleden zijn Sytse en Fred Tamminga het

Dak van de Markt begonnen, toentertijd nog boven

de Kolonie gevestigd. Een klein maar gezellig

kroegje waar je onder het genot van een drankje

kon kletsen met bekenden. na een mooie periode

besloten zij het Dak van de Markt uit te breiden

naar beneden, aan de Markt 9 in Veenendaal.

Veenendaal Rhenen Bruist heeft een interview met

bedrijfsleider neil den Doop

Gaan jullie iets speciaals doen in deze gezellige maand december?“Ja, we sluiten het jaar af met twee volle weken

feest. Een manier om het jaar goed af te sluiten

en ook goed te beginnen. oud en nieuw staat

compleet in het teken van glitter & glamour. Dit

om het nieuwe jaar volledig in stijl te beginnen.”

Afgelopen oktober hebben jullie het vijfjarig jubileum gevierd. Hoe hebben jullie dit aangepakt?“om onze gasten te bedanken voor de

afgelopen vijf jaar hebben we uitgepakt met

the Partysquad! Het was echt een fantastische

avond. Komend jaar zijn wij van plan om vaker

een grote naam te presenteren.”

Het dak mag eraf, the sky is the limit!!

Waar staat het dak van de Markt voor?“Persoonlijke service staat bij ons hoog in het

vaandel. Wij zijn een kroeg waar iedereen een

persoon is en geen nummertje. Bij het Dak van

de Markt wordt een avond stappen echt weer

een uitje. Wij zijn een zaak waar je de dagelijkse

zorgen achter je kan laten en de hele avond kan

genieten van de muziek, sfeer en gezelligheid.”

www.muziekcafethuis.nl45

Page 46: Veenendaal Bruist december 2012
Page 47: Veenendaal Bruist december 2012

Uw fi nanciën in vertrouwde handen bij de Administratiebrigade

...zodat u vermogen heeftom te pieken!

Word klant en stap gratis over.

Ziet u als een berg op tegen het bijhouden van de administratie en houdt u zich liever bezig met

ondernemen? Word dan nog dit jaar klant bij de Administratiebrigade en

stap gratis over!

Als ondernemer wilt u uw administratie goed op orde hebben. Zekerheid dat

uw fi nanciële resultaten kloppen, is immers essentieel voor uw bedrijfs-

voering en legt de basis voor uw toekomstplannen. Maar vaak zit u niet te

wachten op de berg administratie die bij het ondernemen hoort en schiet

de boekhouding er bij in. U kunt uw administratie echter ook

uitbesteden aan de Administratiebrigade. Onze professionals bieden u

de helpende hand bij uw boekhouding. Onze uitgangspunten zijn uw

ideeën, doelstellingen en rendement.

www.administratiebrigade.nl

Citadel 8 3905 NK Veenendaal T (0318) 69 43 60 F (0318) 52 59 78 [email protected] www.administratiebrigade.nl

hele adv addbrig.indd 1 3/2/12 4:44 PM

Page 48: Veenendaal Bruist december 2012

hoe meer ik leer, hoe meer ik weet. hoe meer ik weet, des te meer ik vergeet. waarom zou ik dan leren? Zo was het in ieder geval bij ons thuis. Huiswerk was een vies woord. Vragen naar hoe het ging met het huiswerk betekende oorlog. We stelden ons maar een vraag: hoe krijgen we hem zover dat huiswerk maken niet een echte hel wordt? We zijn gaan zoeken naar een oplossing en die vonden we bij Meesterwerk. frans pilon kreeg het voor elkaar om mijn zoon in te laten zien dat huiswerk maken nu eenmaal belangrijk is. na school naar Meesterwerk, daar huiswerk maken en leren. Rust als je naar huis gaat. een groot goed: duidelijkheid, rust en regelmaat. Het overleg tussen frans en de ouders is ook prima. Je krijgt een maandelijkse update via de mail. Bij vragen of verbeterpunten vind je altijd een luisterend oor. Mijn zoon heeft zijn examen gehaald, dankzij de hulp van Meesterwerk. (moeder oud-leerling Meesterwerk)

Meesterwerk biedt leerlingen van het voortgezet onderwijs ondersteuning bij het leren, maken en plannen van het huiswerk. dit gebeurt onder deskundige leiding in een daarvoor geschikte ruimte. Voor diverse vakken zijn docenten aanwezig, die klaar staan om uw kind te helpen bij allerlei problemen met de leerstof. ook is het mogelijk bijles te krijgen in bijna alle vakken. Voor de leerlingen van de basisschool worden er ook Cito-toets-trainingen verzorgd! Bel gerust eens voor meer informatie, dan kunnen we u nog veel uitvoeriger voorlichten!

Huiswerkbegeleiding en bijlesde sterke Arm 23901 eR Veenendaal06-41214224 (frans pilon)[email protected]

“MeesTeRliJKe” AAnBiedinG!!Bij het nemen van één van de abonnementen voor huiswerkbegeleiding krijgt u de eerste maand 25% korting!! www.meesterwerkveenendaal.nl deze actie loopt tot 1 maart 2013.

48

Page 49: Veenendaal Bruist december 2012

puzzel & win!Streep 11 van de 12 onder de puzzel staande woorden weg. Het overgebleven woord is het antwoord.Vul het juiste antwoord in op onze site en u maakt kans op een gratis Shellac behandeling (twee weken lang mooi verzorgde nagels) en 30 minuten ontspannen in onze heerlijke Footspa t.w.v. € 57,90.

Voor de mannen die geen shellac willen geven wij een massage van 30 minuten weg.

oplossing sturen via:www.nederlandbruist.nl/puzzelof sturen naar: Nederland Bruist C.V.t.a.v. december Veenendaal BruistAntwoordnummer 10048, 4800 VB Breda

t.w.V. € 57,90 aangeboden door liana’s house of beauty, tel. 0318-506318prins bernhardlaan 105, Veenendaal, www.lianashouseofbeauty.nl

kapper shaper ontspanning massage shellac schoonheid

verzorging footspa schaar creme nutrimetics nagel

Deze maand:

gratis Shellac en Footspa

Page 50: Veenendaal Bruist december 2012

Team

Veene

ndaa

l rhe

nen

Bruist

heeft

een bez

oek

gebrac

ht aa

n Tok

o

Veenen

daal,

een bed

rijf

waar m

en te

recht

kan

voor

alle b

enod

igdhe

den

voor

de Azia

tisch

e

keuke

n.

Ac

Tie

Page 51: Veenendaal Bruist december 2012

Bent u liefhebber van de aziatische keuken of wilt u dit proberen? Bij toko Veenendaal bent u aan het juiste adres. In de winkel vindt u producten van zeer goede kwaliteit, kant-en-klaar en zelf te bereiden met verse kruiden. Ook voor advies kunt u terecht bij het team van toko Veenendaal. Binnenkort wordt er gestart met aziatische kookcursussen.

Daarnaast kunt u bij toko Veenendaal terecht voor een heerlijk menu om lekker thuis op te eten en beschikt het bedrijf over een cateringservice. toko Veenendaal is in staat om te cateren voor maximaal 600 personen, dit hebben zij bewezen op de Rijnweek 2012. 

Dagelijks worden alle gerechten vers klaargemaakt met uiteraard ook alleen maar verse ingrediënten, zoals het hoort in de aziatische keuken. een menu voor één persoon bestaande uit nasi of bami met twee bijgerechten kunt u al afhalen voor slechts € 7,00.

Toko veen

endaal

Deze toko is een enorme aanwinst voor Veenendaal. Voor lisbet en haar partner Mark was het starten van een eigen zaak een goed moment om van hun hobby hun werk te maken.

team Veenendaal Rhenen Bruist heeft uiteraard van het aanbod gebruik gemaakt om een menu mee te nemen. Wij kunnen u zeggen dat het heerlijk was, dit gaan we vaker doen!

Ook met de feestdagen kunt u bij Toko Veenendaal terecht voor een overheerlijk kerstmenu.

Voor meer informatie kunt u bellen met toko Veenendaal, volg hen ook op facebook.

Toko VeenendaalPrins Bernardlaan 103901 CC Veenendaaltel. [email protected]

Aanbieding: Tweede menu voor € 5,00

Ac

Tie

Geldig op Dinsdag t/m zaterdag op vertoon van deze bon. Alleen geldig in December niet icm. andere acties

51

Page 52: Veenendaal Bruist december 2012

Hoofdstraat 107

3901 aK Veenendaal

tel. 0318-555732

5+1 gratis

prettige kerst

deze actie is geldig van 1 december t/m 31 december 2012

HEMA Veenendaal- Centrum, Hoofdstraat 30-32HEMA Veenendaal- Ellekoot, Veenslag 3

id7_HEMA109_2503153_001.indd 1 8-11-2012 20:52:07

Page 53: Veenendaal Bruist december 2012

5+1 gratis

prettige kerst

deze actie is geldig van 1 december t/m 31 december 2012

HEMA Veenendaal- Centrum, Hoofdstraat 30-32HEMA Veenendaal- Ellekoot, Veenslag 3

id7_HEMA109_2503153_001.indd 1 8-11-2012 20:52:07

Page 54: Veenendaal Bruist december 2012

Davidsplein 1, Veenendaal • Tel. 0318 - 526000 • www.reinveenendaal.nl • [email protected] • Woensdag gesloten • Vrijdag koopavond

FlyerIdworksBatavus

3 gene raties fi etsenDit zie je terug in het assortiment. U vindt er niet alleen de grootste keus in merkfi etsen en accessoires, maar ook de bekende Bike Fashion shop. Met een deskundig advies en service op het allerhoogste niveau breidt ons klantenbestand zich nog dagelijks uit.

Rein Veenendaal is een bijzondere zaak met een rijke historie die terug gaat tot 1948.In dat jaar startte vader Rein Veenendaal de fi etsenwinkel. Door de jaren heen groeide de fi etsenwinkel uit tot een zaak met landelijke- en zelfs internationale bekendheid. Vanaf 1992 bepaalt zoon Koos de koers.Met de komst van kleinzoon Nick in 2010 deed de derde generatie zijn intrede in het familiebedrijf.Onveranderd sinds de start in 1948 is de passie voor fi etsen. Dé speciale fi etswinkel van Veenendaal

Page 55: Veenendaal Bruist december 2012

Davidsplein 1, Veenendaal • Tel. 0318 - 526000 • www.reinveenendaal.nl • [email protected] • Woensdag gesloten • Vrijdag koopavond

FlyerIdworksBatavus

3 gene raties fi etsenDit zie je terug in het assortiment. U vindt er niet alleen de grootste keus in merkfi etsen en accessoires, maar ook de bekende Bike Fashion shop. Met een deskundig advies en service op het allerhoogste niveau breidt ons klantenbestand zich nog dagelijks uit.

Rein Veenendaal is een bijzondere zaak met een rijke historie die terug gaat tot 1948.In dat jaar startte vader Rein Veenendaal de fi etsenwinkel. Door de jaren heen groeide de fi etsenwinkel uit tot een zaak met landelijke- en zelfs internationale bekendheid. Vanaf 1992 bepaalt zoon Koos de koers.Met de komst van kleinzoon Nick in 2010 deed de derde generatie zijn intrede in het familiebedrijf.Onveranderd sinds de start in 1948 is de passie voor fi etsen. Dé speciale fi etswinkel van Veenendaal

Page 56: Veenendaal Bruist december 2012

actionboat

56

Page 57: Veenendaal Bruist december 2012

sander Wagner, eigenaar en oprichter van de Actionboat, is van jongs af aan al gek op watersport doordat zijn stiefvader boten bouwde. Het begon met een rubberboot, opgevolgd door verschillende speedboten. dit jaar is de Actionboat gebouwd door een van de grootste experts, Ring powercraft. Het resultaat: een korte raceboot voorzien van de nieuwste technische snufjes. Wilt u genieten van een geweldig evenement op het water, individueel of in groepsverband, dan kan dat met de Actionboat. ook in de winter!

speciaal voor het winterseizoen zijn er een aantal leuke arrangementen samengesteld. Wanneer u als groep of bedrijf andere wensen of ideeën heeft, is dit uiteraard ook mogelijk. de Actionboat kan daar varen waar u dat wilt!

Kijk voor de foto’s en filmpjes op de website www.actionboat.nl

Sander Wagner is sinds 2012 actief  met het verzorgen van evenementen en entertainment op het water door middel van de Actionboat.

dit arrangement bestaat uit dertig minuten knallen op het water. u wordt voorzien van speciale kleding tegen eventuele kou en

regen. Rowan: “Wij van Team Veenendaal Rhenen Bruist hebben deelgenomen aan dit evenement in de maand november toen het buiten acht graden was. Bij aankomst kregen wij een heerlijk drankje waar wij al snel warm van werden. na een goede introductie werden wij voorzien van een wind- en waterafstotend pak, een zwemvest en een skibril. de ervaring op het water was zeer bijzonder.

Namens Veenendaal Rhenen Bruist kunnen wij u zeker adviseren om aan dit spektakel deel te nemen. De kosten voor dit arrangement zijn normaal € 67,50 en nu via Veenendaal Rhenen Bruist slechts € 34,50! Wilt u reserveren stuur een mail naar: [email protected]

Event 1: Met minimaal acht personen een half uurtje knallen op het water.  Event 2: Varen vanuit Tiel naar Zaltbommel met veel actie om vervolgens in Zaltbommel heerlijk te lunchen, dineren of te borrelen waarna de Actionboat weer terug naar Tiel vaart. Event 3: Varen vanuit Tiel naar nijmegen met uiteraard zeer veel actie en tussendoor genieten van een heerlijke cocktail of Jägermeister. Aangekomen in Mijmegen wordt de avond afgesloten met een heerlijk diner en kunnen de liefhebbers een gokje wagen in het casino. na dit event wordt u middels een Vip bus weer teruggebracht naar de haven in Tiel.speciaal voor u als BRuisende lezer hebben wij een speciaal arrangement samengesteld, zodat u de mogelijkheden van de Actionboat kunt ervaren. Voor dit arrangement hebben wij drie dagen gereserveerd: 

Zaterdag 15 december 2012 starttijd: 13.30 uurZaterdag 26 Januari 2013starttijd: 13.30 uurZondag 10 maart 2013 starttijd: 11.00 uur

57

Page 58: Veenendaal Bruist december 2012

Bruisende zaken: Bedrijf: R. Krop tegelzetbedrijf

Reehorsterweg 666717 lG ede, 06-14117903

op 1 JAnuARi 2010 is RoWin KRop Als

JonGe TeGelZeTTeR VooR ZiCHZelf

BeGonnen. HiJ HeefT pAssie VooR

ZiJn WeRK en neeMT een Hoop

eRVARinG MeT ZiCH Mee.

‘een tevreden klant blijft mij motiveren’Een jaar later is Rowin Krop volop in bedrijf en

druk aan het organiseren, klussen binnen aan het

halen en vooral hard aan het werk. Hij is zijn werk

gaan richten op het verbouwen van badkamers

in een zo kort mogelijke tijd met een prachtig

resultaat. Dit blijkt een waar succes en zo zet hij

zijn bedrijf voort.

Met een frisse start blijkt na een aantal maanden

dat hij een goede stap genomen heeft. Het werk

stroomt binnen en klus na klus worden prachtig

afgeleverd.

‘Buiten dit alles om is het leuk om mensen blij te maken met het resultaat’

58

Page 59: Veenendaal Bruist december 2012

op beide kerstdagen kunt u van 11.00 tot 14.00 uur genieten van een brunchbuffet.

op eerste kerstdag serveren wij een 7-gangen diner om 18:00 uur en op tweede kerstdag kunt u kiezen uit een 5-gangen diner of à la carte dineren.

tanteloes restaurant lounge

Veerplein 1 | 3911 tn Rhenen t (0317) 61 61 61 | www.tanteloes.com

Reserveer nu uw kerstbrunch of diner!

Page 60: Veenendaal Bruist december 2012

W W W. B O D Y - F A S H I O N . N LPatrimoniumlaan 5, Veenendaal, ✆ 0318-528836, [email protected]

NAILS

HAIR

• Hand en nagelverzorging, inclusief lakken

• Wassen en stylen van het haar, inclusief een prachtige make-up

For your eyes only• Epileren van de wenkbrauwen• Verven van wimpers of wenkbrauwen• Oogmasker• En tot slot een prachtige oog make-up

SKINCARE

€29,95

€29,95

€29,95

Te boeken tot 31 januari 2013.

adv-162x162-november2012_Opmaak 1 09-11-12 08:23 Pagina 1