Update 92 fam. bloomwood

Click here to load reader

 • date post

  20-Aug-2015
 • Category

  Documents

 • view

  392
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Update 92 fam. bloomwood

 1. 1.
 2. 2. Appartementencomplex Sebastiaan en Suze
  Het ging goed tussen het jonge stel, hun relatie was beter dan ooit. Suze was helemaal weg van haar oude skaterboy. Ze hield van de pretlichjes in zijn ogen en zij wond hem op. De plannen voor de bruiloft waren allemaal geslaagd en morgen zouden ze trouwen. Ik moet echt weg nu schat! giechelde ze. Ik ben pas laat thuis ik moet heen en weer vliegen naar een raar stadje in Frankrijk, wacht dus maar niet op me met eten. Okido, tot vanavond. zei hij en duwde haar nog een keer achterover voor een heftige zoen.
 3. 3. Uma en Sebastiaan hadden een kort dagje gehad op het werk. Sebastiaan had gevraagd of ze mee kwam, naar huis. Ze zagen elkaar nu gemiddeld vier keer per week als Suze werkte en wat ze hadden was niet alleen een seksrelatie meer. Nee, het werd een heuse relatie. En Uma, die was niet eens jaloers op Suze, ze was best een lieve vrouw, maar ze was gewoon gek op Sebas. Zij deed immers niets verkeerd?
 4. 4. Hij was degene die vreemd ging! Maar ze had er geen moeite mee, dat zij die persoon was waarme hij dat deed. Ze wist dat hij uiteindelijk dat drukke modelletje van hem links zou laten liggen en voor haar zou kiezen.
 5. 5. Sebastiaan vond het af en toe wel moeilijk hij had zeker nog gevoelens voor Suze, hij zou niet voor niets met haar trouwen. Maar ze had het gewoon zo druk! En Uma, ja die had gewoon die heerlijke vormen, ze was z goed in bed. De beste ooit. Zij gaf hem wat Suze hem niet kon geven. Heb je er al een beetje zin in lieverd? Je moet zo wel even weg hoor ik ga de jurk zo aan trekken! zei ze giechelend, de deurbel ging. Dat zijn vast mn ouders.
 6. 6. Suze had gelijk. Ze begroette haar ouders vriendelijk. Wat fijn dat jullie gekomen zijn! zei ze en knuffelde ze allebei. Ja ik vind het ook fijn om je stekkie eens te bekijken. grinnikte haar moeder.
 7. 7. Nadat de andere gasten binnen waren gelaten, een buurvrouwtje en een collega, Uma, werd er wat gebabbeld. Maar nu moest de ceremonie toch echt beginnen. Er klonker lieve muziekjes op de achter grond en er vielen rozenblaadjes naar beneden. Iedereen begon te klappen. Vanuit zijn ooghoek keek Sebastiaan afentoe even naar zijn minnares die hem wenkte.
 8. 8. Eerst was het tijd voor de kus. Sebastiaan zoende zijn vrouw vol passie. Nu zijn we eindelijk getrouwd. zei hij. Uma had een hele poos de andere kant op gekeken. Dit ging helemaal verkeerd.
 9. 9. Ze liep op hem af en nu viel het Sebastiaan pas op. Je bent zwanger! zei hij op een boze toon. Hij was benieuwd van wie. Ik wist niet dat je een vriend had. zei Suze ontwetend. Heb ik ook niet? zei ze en keek glimlachend naar Suze. Van wie is het dan? vroeg Sebastiaan en keek Uma boos aan. Hij dacht dat ze het met een ander had gedaan.
 10. 10. Uma streelde zijn wang. Het is van jou. zei ze liefdevol. We worden oude.. probeerde ze met een glimlach maar die eerdere vier woorden hadden Suze woest gemaakt. Ze draaide hem met een ruk om.
 11. 11. Haar ogen schoten vuur. En Laura moest moeite doen Arie rustig te houden op de bank. Wat?! Is het waar wat zij zegt? bulderde ze. Heeft die collega van je gelijk?
 12. 12. Dat weet ik niet, ik.. Schat, het is nu wel tijd om het haar te vertellen vind je niet. Je kunt haar niet aan het lijntje houden. zei ze. Mij aan het lijntje houden? tetterde Suze, ze keek nu ook kwaad naar de vrouw. Ik kan het uitleggen Suus. probeerde Sebastiaan. Ik hoef geen uitleg, bedrieger. zei ze, nu kwamen de tranen. Ze schaamde zich zo, voor haar familie en vriendin. Ze was model, ze had zelfvertrouwen en nu kreeg ze voor het altaar te horen dat haar man vreemd ging.
 13. 13. De baby schopt! gilde Uma. Suze fakete een glimlach. Ik heb zin om jullie te schoppen. Zeg maar op, hoe lang is dit al bezig? zei ze door haar tranen heen. Sinds jullie hier wonen. zei Uma. Sebastiaan was stil dus moest zij het woord maar doen. Suze gaf hem een klap.
 14. 14. Hij viel achterover, zo in de armen van Uma. Is het soms omdat ik je geen kinderen kan geven? Puur omdat ik die niet wil!? Omdat het niet kan, niet te combineren is met mijn carrire, bedenk je maar even dat je een ander gaat neuken. Ben ik niet goed genoeg?
 15. 15. Ik ben zo klaar met jou! Mijn jeugdliefde, mijn stoere jongen is gewoon een bedrieger. Je hebt me bedrogen! Als ik weg was, lag je zeker met haar in ons bed. Gadverdamme, ik moet er niet aan denken. Terwijl ik je al zoveel je zin gaf, zoveel voor je deed. Wat was je van plan? Dat kind te verzwijgen en te bedenken het te adopteren ofzo? Volgens mij zit er in jou hoofd een draadje los. Ik..je had het soms gewoon zo druk, nouja heel vaak en ik hou echt van je maar..
 16. 16. Al die stress bezorgde Uma kramp en ze greep naar haar buik. Rot maar lekker op, eikel. Ik hoef je nooit meer te zien en ik hoef je praatjes niet aan te horen. Je gaat nu mijn huis uit en je zoekt maar wat anders. Ga maar bij dat nieuwe ding van je wonen met die klote baby van je! schreeuwde ze. Ze deed haar ring af, gooide hem op de grond en duwde ze allebei de deur uit.
 17. 17. Ze viel in haar moeders armen. Me hele leven naar de klote, me bruiloft. Jezus, dan ben je model en is je vriend niet trouw. Ik probeer zo perfect te zijn en dan gebeurt dit. huilde ze, de armen van haar moeder voelden veilig. Kindje toch, wat een klootzak zeg. Ik ben blij dat je van hem af bent. Suze, lieverd, kijk me eens aan. zei haar moeder en ze pakte haar kin. Jij bent nooit onzeker geweest! Je bent een prachtige meid. Jij vind heus een nieuwe liefde, echt waar. En ook al moet je daar nu niet aan denken, de wereld ligt aan je voeten! Je doet fantastisch werk. Je komt hier boven op schat.
 18. 18. Ik geef je moeder gelijk. Je kunt altijd bij ons komen voor steun. En sorry van je kast, ik heb hem gesloopt. zei hij. Pa! riep Suze. Ik kon me niet inhouden ik had hem het liefst dood gemept. Wat een ontiegelijke oetlul. Maar meisje, wees maar dolblij dat hij weg is bij je, jij vind een beter iemand. Iemand die alleen maar van jou houd. Ik hou ook van je, maar we laten je nu maar alleen. Tot snel dochtertje van me. Suze huilde nog even in haar vaders sterke armen en zei ze daarna gedag.
 19. 19. Haar buurvrouw had het hele tafereel met open mond aangestaard. Ik schaam me zo. zei Suze. Je hoeft je niet te schamen meid, die gozer van je, nou ja die ex, die mafkees. Die is gewoon een lul, hij is onbetrouwbaar, jij hebt niets fout gedaan. Ik ga er maar van door, je kunt altijd langskomen. Bedankt.
 20. 20. Suze was op de bank in slaap gevallen, nouja pas om vier uur snachtsofzo. De bank was nat van alle tranen. Hoe heeft hij dit kunnen doen? Een half jaar lang? Ze begon weer te huilen en ging rechtop zitten.
 21. 21. Ze sloot haar ogen en pakte zich bij elkaar. Jij hebt niets fout gedaan, hij is hier de sukkel. Er zijn zat mooie mannen in mijn business en hij was niet eens knap. Het was gewoon wat we gedeeld hebben. Maar zelfs dat stelde blijkbaar niets voor, dus fijn dat hij is opgerot, dacht Suze.
 22. 22. Ze trok Uma nog eens na op haar pc, maar ze werd er niet vrolijker van. Ze besloot een ander huisje te zoeken, of een ander appartement. Want hier moest ze weg! En snel ook. Ze vond niets waar ze snel terecht kon en nam zich voor een bad te nemen.
 23. 23. SoSick van Neyo klonk uit de radio in de badkamer. Nog even en het bad zou overstromen, al die tranen die zich bij het water mengde. Het leek ook gewoon of hij er geen erg in had! Hij had het gedaan, maar ze had het nooit gemerkt. Ze verwachtte het ook helemaal niet van hem. Maar ze wou dit hoofdstuk afsluiten. Die gozer was gewoon een gozer met een enorm seksprobleem.
 24. 24. De hele dag had Suze niets gegeten, ze kreeg geen hap door haar keel. Ze maakte een kommetje met yoghurt en fruit. Opeens kreeg ze een idee.
 25. 25. Ze zette het kommetje op het aanrecht en deed de laptop aan. Ze regelde wat zaakjes en pakte haar koffers.
 26. 26. Nog geen twee uur later stond ze voor haar ouderlijk huis. Mama! Ik ben er. zei Suze. Ik rekende al op je. Ze knuffelde Laura. Haar moeder tilde haar koffers op en liep achter Suze aan naar binnen.
 27. 27. De volgende morgen werd ze wakker in haar oude bedje. Wat voelde het heerlijk. Ze keek op de wekker. Het was negen uur en lekker vroeg ligt. Ze stond op en keek haar kamer rond, het was fijn dat alles bij het oude was. Het leek net of ze Sebastiaan was vergeten, maar toen keek ze naar het kleed. Op dat kleed hadden ze het voor het eerst gedaan. Al gauw vergat ze de gedachte, toen ze een heerlijke geur rook en haar vader haar riep van onder de trap.
 28. 28. Hij had heerlijke appel pecan wafels gemaakt. Ze zijn heerlijk pap, het voelt zo goed om terug hier te zijn. Dat appartement maakte me ook niet gelukkig. zei ze. Ik ben blij dat je weer bij ons bent. zei Laura. En ik ook, zo hoort het, wij drietjes. zei Arie en gaf zijn dochter een schouderklopje.
 29. 29. Suze ruimde de tafel af en deed de afwas, zo heerlijk, eventjes zonder zorgen. Haar moeder ging naar haar werk en haar vader naar de bakkerij. Die had ze ook gemist, daar moest ze straks toch maar weer gaan kijken.
 30. 30. Suze racete naar de wc en haalde de pot maar net. Protest van haar lichaam, ze had een hele poos niets gegeten en nu opeens zoveel. Ze voelde zich vies, maakte het toilet schoon en sprong onder de douche.
 31. 31. Ze voelde zich best misselijk maar ze kon het eraan denken, uitschakelen. Ze genoot van de stilte en voelde zich opgelucht. Ze hoopte dat hij ergens ver weg zou gaan wonen, zodat ze die vreselijke kop nooit meer hoefde te zien. Ze draaide de douchekop uit en pakte een handdoek van de netjes opgevouwen stapel. Tijd voor de lunch! Aange