Teesing Engineering

of 2 /2
TEESING IS DE INTERNATIONAAL LEVERANCIER VAN KWALITATIEF HOOGWAARDIGE VERBINDINGSOPLOSSINGEN. Opdrachtgever Thales: “We zijn erg tevreden met het traject dat samen met Teesing doorlopen is” Teesing is de internationaal leverancier van kwalitatief hoogwaardige verbindingsoplossingen. Het bedrijf legt zicht steeds meer toe op leveren van maatwerk in de verbindingstechniek. De Engineering afdeling geleid door Mark van Bronswijk ziet een duidelijke stijging in de vraagstukken vanuit de markt. Een voorbeeld hiervan is het bedrijf Thales Nederland dat ontstaan is uit het vroegere Hollandse Signaalapparaten gevestigd in Hengelo. Door verdergaande specialisatie van Thales beperkt het bedrijf zich steeds meer tot de kernactiviteiten zoals de ontwikkeling van software en radars, de vervaardiging van bareboards en de eindassemblage van de radarsystemen. Het bedrijf was opzoek naar een competente partner in de verbindingstechniek om verdere ontwikkelingen uit te besteden. Voorbeelen hiervan zijn het liquid cooling system, de pompmontage en de filtermodules voor coolwater installaties. Zo kwam Thales uiteindelijk terecht bij Teesing BV, de specialist op het gebied van hoogwaardige verbindingstechnieken gericht op het transport van diverse media. TEESING B.V. Verrijn Stuartlaan 40 2288 EL Rijswijk The Netherlands Tel +31 70 413 07 00 Fax +31 70 413 07 30 [email protected] www.teesing.com WE ENGINEER FROM SOURCE TO PROCESS TEL +31 70 413 07 50 | WWW.TEESING.COM KOSTENBESPARING DOOR EXTERNE ENGINEERINGSTRAJECTEN. WE ENGINEER FROM SOURCE TO PROCESS

Embed Size (px)

description

De afdeling Engineering van Teesing ziet de toekomst zonnig in: bestaande en nieuwe klanten maken steeds meer gebruik van onze diensten. Of het nu gaat om stroomlijnen en aanpassen van bestaande assemblages en modules of geheel van “scratch” een oplossing op te bouwen; de kennis opgedaan in afgelopen jaren komt nu extra tot zijn recht.

Transcript of Teesing Engineering

Page 1: Teesing Engineering

TEESING IS DE INTERNATIONAAL LEVERANCIER VAN KWALITATIEF

HOOGWAARDIGE VERBINDINGSOPLOSSINGEN.

Opdrachtgever Thales:“We zijn erg tevreden met het traject dat samen met Teesing doorlopen is”

Teesing is de internationaal leverancier van kwalitatief hoogwaardige verbindingsoplossingen. Het bedrijf legt zicht steeds meer toe op leveren van maatwerk in de verbindingstechniek. De Engineering afdeling geleid door Mark van Bronswijk ziet een duidelijke stijging in de vraagstukken vanuit de markt. Een voorbeeld hiervan is het bedrijf Thales Nederland dat ontstaan is uit het vroegere Hollandse Signaalapparaten gevestigd in Hengelo.

Door verdergaande specialisatie van Thales beperkt het bedrijf zich steeds meer tot de kernactiviteiten zoals de ontwikkeling van software en radars, de vervaardiging van bareboards en de eindassemblage van de radarsystemen. Het bedrijf was opzoek naar een competente partner in de verbindingstechniek om verdere ontwikkelingen uit te besteden. Voorbeelen hiervan zijn het liquid cooling system, de pompmontage en de filtermodules voor coolwater installaties. Zo kwam Thales uiteindelijk terecht bij Teesing BV, de specialist op het gebied van hoogwaardige verbindingstechnieken gericht op het transport van diverse media.

TEESING B.V.Verrijn Stuartlaan 402288 EL RijswijkThe Netherlands

Tel +31 70 413 07 00Fax +31 70 413 07 [email protected]

WE ENGINEER FROM SOURCE TO PROCESS TEL +31 70 413 07 50 | WWW.TEESING.COM

KOSTENBESPARING DOOR EXTERNE ENGINEERINGSTRAJECTEN.

WE ENGINEERFROM SOURCETO PROCESS

Page 2: Teesing Engineering

OPLOSSINGEN DOOR60 JAAR KENNIS

TEL +31 70 413 07 50 | WWW.TEESING.COM

Tijdens het eerste traject kwam Teesing in eerste instantie in gesprek met Thales, nadat de bouwtekening reeds goedgekeurd was en er alleen nog invulling gegeven moest worden aan de keuze omtrent de juiste componenten. Teesing leverde de componenten merkonafhankelijk aan de hand van de opgegeven specificaties omtrent druk, temperatuur en omgeving. Uiteindelijk leverde deze uitbesteding een prijsbesparing op door zowel bestaande componenten en custom-made oplossingen geclusterd in te kopen. “Door een selectie te maken uit bestaande en custom-made componenten worden engineerings-trajecten niet onnodig duur gemaakt,” aldus Mark van Bronswijk.

WE ENGINEERFROM SOURCETO PROCESS

Inmiddels is Thales dusdanig tevreden over de geleverde diensten dat Teesing nu vroegtijdig bij het ontwerpproces betrokken wordt. Inmiddels liggen er nieuwe ontwerpen op de tekentafel en benut Thales de meerwaarde die Teesing levert. De afdeling Engineering van Teesing ziet de toekomst zonnig in: bestaande en nieuwe klanten maken steeds meer gebruik van onze diensten. Of het nu gaat om stroomlijnen en aanpassen van bestaande assemblages en modules of geheel van “scratch” een oplossing op te bouwen; de kennis opgedaan in afgelopen jaren komt nu extra tot zijn recht. Zo sluit Teesing aan op de ontwikkeling van bedrijven die zich weer op hun core-business willen focussen en de specialisten weer in willen schakelen voor advies op bijvoorbeeld verbindingstechniek. Steeds meer bedrijven weten Teesing te vinden als het gaat om complexere vraagstukken zoals koelsystemen, filtermodules voor gassen en vloeistoffen, pneumatische aansturing en assemblages in diverse industrieën zoals de OEM, voedingsindustrie, halfgeleiderindustrie en proceschemie. Teesing denkt met u mee: van de bron, naar het proces.

Heeft u ook interesse? Neem dan vrijblijvend contact op via [email protected] of bel ons +31 70 413 0750

Pompmontage + opbergkoffer

Liquid cooling system

Filtermodule