Tandprothetische praktijk H.M. van Beek - Lisse, Heemstede ... · Created Date: 11/11/2015 2:26:00...

2
Onze ruime en rolstoelvriendelijke praktijk is eenvoudig vanuit omliggende gemeenten als Abbenes, Hillegom, Sassenheim en Lisserbroek te bereiken. Bovendien is er gemakkelijk, gratis te parkeren. De buurtbus uit Roelofarendsveen stopt bij ons vrijwel voor deur. ... heet u graag van harte welkom in de moderne praktijk aan de Kanaalstraat in Lisse, die zowel goede bereikbaarheid per auto én openbaar vervoer als ruime parkeermogelijkheden biedt. En bent u slecht ter been dan kunt u er letterlijk voor de deur parkeren (eventueel op verhoging direct voor onze pui). “Goed bereikbaar en ruime parkeer mogelijkheden” ... bij Tandprothetische Praktijk Van Beek, de goed bereikbare praktijk in het hart van de Bollenstreek waar u al meer dan 15 jaar rechtstreeks terecht kunt voor alles omtrent uw kunstgebit! Ons team... Welkom 0252 425 850 Kanaalstraat 187a 2161 JH Lisse [email protected] www.gebitskunst.nl

Transcript of Tandprothetische praktijk H.M. van Beek - Lisse, Heemstede ... · Created Date: 11/11/2015 2:26:00...

Page 1: Tandprothetische praktijk H.M. van Beek - Lisse, Heemstede ... · Created Date: 11/11/2015 2:26:00 PM

Onze ruime en rolstoelvriendelijke praktijk is eenvoudig vanuit omliggende gemeenten als Abbenes, Hillegom, Sassenheim en Lisserbroek te bereiken. Bovendien is er gemakkelijk, gratis te parkeren.

De buurtbus uit Roelofarendsveen stopt bij ons vrijwel voor deur.

... heet u graag van harte welkom in de moderne praktijk aan de Kanaalstraat in Lisse, die zowel goede bereikbaarheid per auto én openbaar vervoer als ruime parkeermogelijkheden biedt. En bent u slecht ter been dan kunt u er letterlijk voor de deur parkeren (eventueel op verhoging direct voor onze pui).

“Goed bereikbaar en ruime parkeer mogelijkheden”

... bij Tandprothetische Praktijk Van Beek, de goed bereikbare praktijk in het hart van de Bollenstreek waar u al meer dan 15 jaar rechtstreeks terecht kunt voor alles omtrent uw kunstgebit!

Ons team...

Welkom

0252 425 850Kanaalstraat 187a2161 JH [email protected]

Page 2: Tandprothetische praktijk H.M. van Beek - Lisse, Heemstede ... · Created Date: 11/11/2015 2:26:00 PM

“Zo gemakkelijk parkeert u bij Van Beek”

Bent u met de auto:stel dan uw routeplanner in op Broekweg 34 als u gebruikt wilt maken van het gratis parkeerterrein op zeer korte loopafstand van onze praktijk.

Bent u met het openbaar vervoer: buslijn 723 stopt vrijwel voor de deur van onze praktijk. De bussen uit richtingen Sassenheim en Hillegom stoppen in de nabij gelegen Gladiolenstraat.

Het parkeerterrein bereikt u via

Broekweg 34

Praktijk OphaalbrugParkeerterreinShell tankstation

P

Grachtweg

Gladiolenstraat

Kanaalstraat

Irissenstraat

Hyacinthenstraat

Broek

weg

Broekweg

Liss

erdi

jk

Kanaalstraat

Narcissenstraat

Gladio

lenst

raat

Van Speyk

stra

at

Ring

vaar

t