Sponsordossier Tits On Da Radio 2010

8
Sponsordossier Tits On Da Radio

description

Tits On Da Radio 2010

Transcript of Sponsordossier Tits On Da Radio 2010

Page 1: Sponsordossier Tits On Da Radio 2010

Sponsordossier Tits On Da Radio

Page 2: Sponsordossier Tits On Da Radio 2010

Joe English | Sponserdossier P a g i n a 2

Voorstelling

Al meer dan 60 jaar telt Heusden een scoutsgroep, Scouts en Gidsen Joe English. Wij zijn een jeugdbeweging die elke zondagnamiddag activiteiten voorzien aan meer dan 200 jongeren uit Heusden en omstreken door een leidingsploeg van 23 man sterk.

Zo goed als ieder weekend zetten leiders en leidsters zich in om het voor de leden en voor zichzelf zo plezant mogelijk te maken. Onze scoutsgroep bestaat uit verschillende leeftijdsgroepen, takken genaamd. De jongste zijn de kapoenen. Daarnaast hebben we - van jong naar oud – de wouters, woudlopers, jogi’s, givers en jins. Meer informatie kan u steeds vinden op onze website: www.joe-english.be

Doel

De jaarwerking van een scouts is echter niet kosteloos en daarom organiseert onze scoutsgroep activiteiten om geld binnen te halen. Dit geld investeren we in het aankopen van materiaal voor onze zondagmiddagen, maar ook voor het aankopen van materiaal om op kamp te gaan. Sommige zaken moeten ook hersteld worden en deze herstellingen kunnen ons ook veel geld kosten. Een jeugdbeweging heeft ook een goede accommodatie nodig, en daar zijn wij reeds lange tijd aan het werken.

Plan

Bij jaar en dag is één van de activiteiten van onze scouts een fuif. Wij geven reeds jaren een fuif, in het JGC (jeugd- en gemeenschapscentrum) in Destelbergen. Iedere editie proberen wij ons publiek te verwennen met goede muziek en een flitsende lichtopstelling. Onze fuiven worden steeds geapprecieerd door het publiek.

Page 3: Sponsordossier Tits On Da Radio 2010

Joe English | Sponserdossier P a g i n a 3

Fuif Wij willen een fuif geven voor de jeugd in Destelbergen en omstreken. Naam van de fuif: Tits On Da Radio Datum: zaterdag 6 maart 2010 van 21u00 tot 5u00 Opkomst: We verwachten een opkomst van +/- 500 personen. Doelgroep: 16-25 jaar

Locatie

De fuif zal dit jaar plaatsvinden in het JGC (jeugd- en gemeenschapscentrum) in de Kerkham. Deze locatie werd gekozen om verschillende redenen: - Gemakkelijk bereikbaar met de bus, auto en fiets - Er is een bushalte op 20 meter van de locatie (lijnen 34, 35 & 36) - Gent ligt vlakbij (op nog geen 10 minuten rijden) - Ook via de R4 zijn we gemakkelijk te bereiken. Hieronder kan u op een foto zien op welke locatie dit evenement zal plaatsvinden.

Page 4: Sponsordossier Tits On Da Radio 2010

Joe English | Sponserdossier P a g i n a 4

Organisatie

Binnen onze jeugdbeweging is er een werkgroep opgericht die zich ontfermt over de organisatie van deze fuif. De bedoeling van de werkgroep is om het evenement een bepaalde richting te geven en de belangrijkste zaken vast te leggen. Deze werkgroep houdt de rest van de leiding op de hoogte via groepsraden, het besturend orgaan van onze jeugdbeweging zeg maar. In samenspraak met de groepsraad wordt een verdere planning van de organisatie opgesteld en uitgevoerd door de werkgroep. Om het evenement te doen slagen zijn vele handen nodig! Om de opbouw te verwezenlijken kunnen wij rekenen op onze voltallige leidingsgroep. Dankzij hen zullen we dit gebeuren samen tot een groot succes leiden.

Programma

De fuif zal starten om 21u, en we beloven een echt muziekspektakel met een aantal Dj’s van eigen bodem en enkele bekendere Dj’s. Wijzigingen en updates van het programma kunnen gevolgd worden via onze website. Schets van het programma:

21u00: Start Fuif 21u00 - 23u00: Honey & The Fox (Residents) 23u00 - 00u30: Les Trons Chienns (Soirée Exotique) 00u00 - 02u00: DJ Neon (Culture Club – Temple) 02u30 - 05u00: DJ Lowie

Page 5: Sponsordossier Tits On Da Radio 2010

Joe English | Sponserdossier P a g i n a 5

Promotiecampagne

Om niets aan het toeval over te laten hebben we ook dit jaar een heuse promotiecampagne. We zullen ons uiterste best doen om er een geslaagde avond van te maken, maar deze fuif heeft enkel succes met een geslaagde promotiecampagne. Promotie is voor ons één van de prioriteiten en dit gaan we realiseren door volgende reclamecampagnes. Voor onze fuif hebben we speciaal een website ontworpen waarop je alle informatie kan terugvinden over de fuif. Je kan er bekijken hoe je ons het best bereikt, wie er op de affiche staat, … Ook belangrijke updates en wijzigingen zullen steeds hier als eerste bekend gemaakt worden.

• Website: Op deze website (titsondaradio.be) worden ook de sponsors afgebeeld met het logo en de gegevens van het bedrijf of de instelling. Ook een link naar de website van de sponsor kan er op aangebracht worden. Naast onze eigen website, bestaan er ook tal van evenementenwebsites waarop wij onze affiche zullen achterlaten en promotie zullen maken voor ons evenement (Yourparty.be, Freetickets.be,...)

• Flyers: In de maand februari zullen wij de fuiven in en rond Destelbergen afschuimen om

massaal flyers uit te delen (A5-formaat).

• Affiches: In februari maand zullen er ook in Heusden,Destelbergen en omstreken massaal affiches worden opgehangen op alle beschikbare borden en panelen. Deze zijn van het formaat A2. In de horecazaken in de buurt zullen er ook affiches opgehangen worden.

• Andere: Verder zullen er ook reclamepanelen geplaatst worden langs de invalwegen van

Heusden.

Sponsoring

Om iedereen de kans te geven zijn of haar bedrijf, instelling, vereniging of dergelijke in de spotlight te laten verschijnen, hebben we verschillende mogelijkheden om te sponsoren bedacht.

Eerst en vooral kan u ons sponsoren op financieel gebied. Dit houdt in dat u een bepaald bedrag aan onze groep schenkt om dit evenement te financieren. In ruil voor uw financiële bijdrage bieden wij u, naargelang het pakket dat u verkiest, verscheidene mogelijkheden aan.

Een andere sponsormogelijkheid is “logistieke sponsoring” (sponsoring in natura). Deze sponsorwijze houdt grotendeels hetzelfde in als de klassieke sponsoring. Het enige verschil is dat u geen financiële bijdrage levert, maar dat u onze groep iets schenkt, of iets in bruikleen geeft dat een meerwaarde betekent voor ons evenement.

Page 6: Sponsordossier Tits On Da Radio 2010

Joe English | Sponserdossier P a g i n a 6

Voorbeeld: Uw bedrijf is een drukkerij en u bent bereid om ons drukwerk aan een zeer voordelig tarief te drukken. Op basis van de waarde van de korting die gegeven wordt komt u terecht in een sponsorcategorie.

Je kan er ook voor kiezen om een combinatie van de 2 toe te passen. Stel bijvoorbeeld dat u ons logistiek kan sponsoren, maar u wilt toch in een hogere categorie van sponsoring terecht komen, dan kan u het resterende bedrag gerust bijleggen.

Sponsorpaketten

Pakket 1: Basic (€ ± 50):

- Het Basic-pakket - Logo van het bedrijf komt op de flyer - Vermelding bedrijf, bedrijfslogo en link naar de homepage van het bedrijf op de website. Pakket 2: Premium (€ 70):

- Het Premium-pakket - Mogelijkheid voor spandoek, banner of vlag in de zaal te hangen - Vermelding logo op A2-affiches (oplage: 500 st.), affiches worden verspreid in horecazaken,… - Vermelding bedrijf, bedrijfslogo en link naar de homepage van het bedrijf op de website. Pakket 3: Business (€ 100):

- Het Business-pakket - Bedrijfslogo komt bovenop de A2-affiches ook op de A5-flyers (oplage: 1000 st.), Deze affiches zullen in Heusden en Destelbergen overal in het straatbeeld gehangen worden. - Vermelding logo op A2-affiches (oplage: 500 st.), affiches worden verspreid in horecazaken,… - Vermelding bedrijf, bedrijfslogo en link naar de homepage van het bedrijf op de website. Pakket 4: Deluxe (> € 150 ):

- Het Deluxe-pakket en uw bedrijf is hoofdsponsor van het evenement - U wordt op alle drukwerk vermeld (Toegangskaarten, Flyers, Affiches, ...) - U krijgt exclusiviteit over de fuif, d.w.z. dat het bedrijfslogo alom vertegenwoordigd zal zijn in de tent en erbuiten. Er worden zo veel mogelijk banners, vlaggen,… rond gehangen tijdens de fuif om uw logo nadrukkelijk aanwezig te laten zijn. - Vermelding bedrijf, bedrijfslogo en link naar de homepage van het bedrijf op de website. !!OPGELET!! 1. Bij iedere vorm van sponsoring krijgt u steeds een attest van sponsoring. 2. Indien u specifieke eisen, ideeën of voorstellen heeft, kunnen deze zonder enig probleem besproken worden. Neem dan gerust contact op met de organisatoren. 3. De kwaliteit het promotiemateriaal is op eigen verantwoordelijkheid.

Page 7: Sponsordossier Tits On Da Radio 2010

Joe English | Sponserdossier P a g i n a 7

Contact

Bent u geïnteresseerd in ons evenement en u wil graag uw steun uitbrengen, kan u ons altijd contacteren via onderstaande gegevens: [email protected] Jan Seynnaeve Blauwesteenstraat 22 9070 Heusden 0498/66.07.80 De leden, leiding en sympathisanten van Scouts en Gidsen Joe English Heusden zijn u ontzettend dankbaar voor uw medewerking! Mede dankzij jullie hopen wij op een geslaagd evenement en een leuk verloop van het scoutsjaar.

Page 8: Sponsordossier Tits On Da Radio 2010

Bijlage 1: Affiche