Programmaboekje Introductie 2015

13

description

 

Transcript of Programmaboekje Introductie 2015

C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

Rutger kopie.pdf 1 09-07-15 19:45

32

Inhoudsopgave

Belangrijke data

Inhoudsopgave

Voorwoord Voorzitter Introductiecommissie

Voorwoord Praeses der JSVU

Algemene informatie over de JSVU

Commissies der JSVU

Het 47e bestuur der JSVU

Introductieweekend van de JSVU

Het Kandidaatsbestuur der JSVU

Introductiecommissie

Eerstejaarscommissies

Nawoord

2

3

5

7

9

10

11

12

18

19

20

22

Belangrijke data

UIT-week10 t/m 13 augustus

Introductieweekend JSVU!21 t/m 23 augustus

Facultaire introductie31 augustus t/m 3 september

Start reguliere colleges7 september

Boekenbestelperiode29 juli t/m 19 augustus

54

Voorwoord Praeses der JSVUBeste eerstejaars rechtenstudent,

Na het harde leren voor je eindexamen ben je nu hopelijk aan het genieten van een lange zomervakantie. Een nieuwe uitdaging staat echter alweer voor de deur: de studie Rechtsgeleerdheid. Bij de opleiding Rechtsgeleerdheid heb je niet veel contacturen en dat maakt het soms lastig om in contact te komen met medestudenten. De JSVU organiseert diverse sociale en inhoudelijke activiteiten en brengt op deze manier rechtenstudenten met elkaar in verbinding. Hier is iedereen altijd welkom! Het bijwonen van het introductieweekend is een uitgelezen kans om je medestudenten alvast beter te leren kennen. Door hierbij aanwezig te zijn heb je dus al een stap in de goede richting gezet!

De Juridische Studenten Vereniging te Utrecht (JSVU) is in 1968 opgericht en zet zich in voor de belangenbehartiging van de Utrechtse rechtenstudent. In 47 jaar heeft de JSVU zich ontwikkeld tot een van de grootste en meest professionele studieverenigingen van Nederland. Vandaag de dag telt de JSVU ruim 3500 leden, 18 commissies, een dispuut en zeven fulltime bestuursleden. De commissies en het dispuut van de JSVU organiseren juridisch inhoudelijke en sociale activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de Utrechtse Bedrijvendag (een juridisch arbeidsmarktoriëntatie evenement met zo’n dertig deelnemende kantoren en bedrijven), de Legal Experience (een juridisch inhoudelijk traject met als hoogtepunt een reis, afgelopen jaar naar Hong Kong), het gala en de maandelijkse ledenborrels waar iedereen welkom is. Speciaal voor eerstejaars studenten worden activiteiten georganiseerd door diverse eerstejaarscommissies. Zo heeft de Evenementencommissie afgelopen jaar een bezoek aan het International Court of Justice en de penitentiaire inrichting in Nieuwegein georganiseerd. De Activiteiten-, Eerstejaars- en Feestcommissie zorgden ervoor dat de voetjes van de vloer gingen; zij hebben onder andere een kroegentocht, bier- en wijnproeverij, commissiekerstfeest, lasergamen en nog veel meer geslaagde feesten georganiseerd! Lijkt het je leuk om in commissieverband medestudenten te leren kennen en leuke activiteiten te organiseren waar je zo’n drie uur per week mee bezig bent? Geef je dan op voor een commissie bij de JSVU!

Wij zijn fulltime aan het werk op de JSVU, zorgen ervoor dat alles in goede banen verloopt en zijn eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de JSVU. Begin september gaan wij weer studeren en dan zal het 48ste bestuur het stokje van ons overnemen. Jullie zullen als eerstejaars studenten dus vooral het 48ste bestuur te zien krijgen en met hen samenwerken. Wel zijn we met beide besturen aanwezig op het introductieweekend. Wij als 47ste bestuur hebben een ontzettend leuk jaar gehad en hopen dat het 48ste bestuur het net zo leuk gaat hebben met alle nieuwe leden!

Graag wens ik je een leuk introductieweekend toe en alvast heel veel succes met je studie!

Met vriendelijke groet,namens het 47ste bestuur der JSVU,

Marloes de Koningh.t. Praeses der JSVU

76

Voorwoord Voorzitter Introductiecommissie

Beste aankomende rechtenstudent,

Als je dit informatieboekje hebt ontvangen sta je op het punt na de zomer te beginnen aan een heel leuke en bovendien interessante studie!

Je bent uiteraard helemaal vrij je studententijd naar eigen wens in te vullen, maar als rechtenstudent heb je wel het voorrecht om lid te worden bij één van de grootste studieverenigingen die Utrecht te bieden heeft, de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht (JSVU). Tijdens je looptijd als Utrechtse rechtenstudent zal je dan ook tal van keren met de JSVU in aanraking komen.

Aan de leden van de JSVU wordt de mogelijkheid geboden deel te nemen aan een grote hoeveelheid activiteiten en evenementen, of om deze zelf te organiseren door te solliciteren naar een plaatsje in een van haar vele commissies, de uitgelezen kans om vaardigheden op te doen en nieuwe vrienden te maken!

Naast studiegerelateerde evenementen als de Utrechtse Bedrijvendag, het Juridisch Studenten Congres, symposia en bezoeken aan advocatenkantoren en andere gerechtelijke instanties voorziet de JSVU ook in een grote hoeveelheid leuke, sociale activiteiten. Naast de maandelijks terugkerende ledenborrel, vinden er ook onder meer de meeste uiteenlopende themafeesten, een skireis, biercantus en hockeytoernooi plaats.

Speciaal voor de aankomende rechtenstudenten die hun studietijd knallend willen beginnen wordt in het weekend van 21 tot en met 23 augustus een introductieweekend georganiseerd. Tijdens de verschillende sport- en spelactiviteiten die plaatsvinden kan je de eerste contacten leggen met je medestudenten waarna je in september samen met nieuwe vrienden de eerste colleges binnenloopt.

Met vriendelijke groet,Namens de Introductiecommissie 2015,

Nando Donsh.t. Voorzitter Introductiecommissie der Juridische Studenten Vereniging te Utrecht

98

Algemene informatie JSVU

De Juridische Studenten Vereniging te Utrecht (JSVU) is de officiële, onafhankelijke faculteitsvereniging van het Departement der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht (UU). De JSVU is opgericht op 2 februari 1968 en is met ruim 3500 leden een van de grootste en meest professionele faculteitsverenigingen in Nederland.

De JSVU behartigt de belangen van de Utrechtse rechtenstudent in de ruimste zin van het woord en daarnaast organiseert zij met een groep actieve commissieleden diverse activiteiten om de rechtenstudent meer te interesseren voor de studie en vereniging. Het karakter van deze activiteiten varieert van studiegericht tot sociaal.

Zo hebben we naast een Juridisch Studenten Congres, vier keer per jaar een knallend feest, het Introductieweekend voor eerstejaars rechtenstudenten en wordt er een drukbezochte Utrechtse Bedrijvendag georganiseerd.

Tevens heeft de JSVU twee stichtingen onder zich, beide gericht op de (Utrechtse) rechtenstudent: Stichting JSVU Beheer en stichting Young Talent Group. Stichting JSVU Beheer bestaat uit de JSVU Studiewinkel, waar studenten terecht kunnen om uittreksels en kaartjes voor activiteiten te kopen, de JSVU boekenservice waar studenten hun boeken met 5-15 % korting kunnen kopen en de Juncto, die vier keer per jaar een onafhankelijk departementsblad uitgeeft. Stichting Young Talent Group brengt rechtenstudenten en bedrijven dichter bij elkaar door onder andere mailings en uitgaven van beurzen voor het buitenland.

Kortom de JSVU en de stichtingen zijn onmisbaar in de ondersteuning van je (juridische) studentenleven!

‘Ik kan geen dag meer zonder hem’

Sophie Schilperoort2e jaars Rechtsgeleerdheid, Universiteit Utrecht

Collegebundel.Meest geliefd. Meest gebruikt.

Bestel nu op wolterskluwer.nl/collegebundel en maak kans op een Herschel® rugzak!

1110

Commissies der JSVU

De JSVU heeft verschillende gezellige commissies die activiteiten organiseren en die van groot belang zijn voor de vereniging. Actief worden in een van deze commissies staat niet alleen goed op je CV, maar zorgt ook nog voor heel veel nieuwe contacten! Mocht je interesse hebben in actief worden bij de JSVU, kijk dan op www.jsvu.nl om te zien welke commissies er nu worden opgestart. Verderop in dit informatieboekje geven we aan welke eerstejaarscommissies binnenkort worden opgestart.

De commissies van de JSVU:

ActiviteitencommissieAlmanakcommissie

BedrijvendagcommissieBuitenlandse Betrekkingen Commissie

CongrescommissieCorporate Law Society (dispuut van de JSVU)

EducatiecommissieEerstejaarscommissie

EvenementencommissieFeestcommissie

IntroductiecommissieJuridisch Dictee Debat

Law & Economics CommitteeLegal Experience Commissie

PraktijkdagcommissiveSkicommissie

Symposiumcommissie

Het 47ste Bestuur der JSVU

Praeses:Marloes de Koning

ab Actis:Lynn Rook

Fiscus I:Rosa Louwerse

Fiscus II:Diederick Storm

Vice-Praeses:Reinier Lamberti

Commissaris Extern:Cees van Ginneken

Commissaris Onderwijs:Simone van den Bergh

1312

Het Kandidaatsbestuur der JSVU

Praeses: Alex Logtenberg

Waarom is het introductieweekend zo aan te raden voor de aankomende rechtenstudenten?Je kunt een nieuwe studententijd in Utrecht gewoon niet beter beginnen! Tijdens je rechtenstudie heb je weinig contacturen en zie je je medestudenten eigenlijk niet vaak. Geen probleem, want daar heb je de JSVU natuurlijk voor! Het introductieweekend is dé manier om andere rechtenstudenten te leren kennen en levert mooie verhalen en vriendschappen op voor de rest van je studententijd!

Wat zou je de aankomende eerstejaars willen meegeven?De studie rechten is echt niet altijd een feest. Op die momenten moet je gewoon even doorbijten. Naarmate je meer vakken zelf kunt kiezen, wordt het pas echt interessant. Om het allemaal vol te kunnen houden moet je dus naast je studie voldoende leuke dingen blijven doen. Feestjes en borrels werken over het algemeen behoorlijk goed, kan ik uit ervaring vertellen.

Als je moest kiezen tussen het hebben van benen zo lang als je vingers, of vingers zo lang als je benen, wat zou je dan kiezen?Dan zou ik wel kiezen voor benen zo lang als je vingers. Niet ideaal natuurlijk, maar wel lekker makkelijk in het vliegtuig en bij het strikken van je veters. Andersom is het gewoon niet praktisch denk ik. Hoe wil je ooit iemand een hand geven of een glas bier vasthouden, haha?

ab Actis: Lisa Klumperink

Wat was je in een vorig leven?Een dodo denk ik! Mocht je dit dier niet kennen: een dodo is een uitgestorven vogel die niet kon vliegen. Een beetje een klunzig diertje dus, een pechvogel. Zelf ben ik ook erg onhandig. Als je me op een slechte dag treft stoot ik mezelf wel tien keer of gooi ik meerdere dingen om of kapot. Ook beetje een pechvogel dus!

Wat betekent de JSVU voor jou?

Aanvankelijk ben ik lid bij de JSVU geworden om korting op mijn boeken te krijgen. Toen ik eenmaal een aantal keer had deelgenomen aan diverse inhoudelijke en sociale activiteiten

kwam ik erachter dat de JSVU veel meer te bieden heeft. Er hangt een gezellige sfeer, er lopen leuke mensen rond en bovendien is iedereen welkom. Dat open karakter is zeker de meerwaarde van de JSVU denk ik.

Als je de wereld een kleur zou mogen geven, welke kleur zou dat dan zijn?De kleur van de JSVU; groen! De kleur groen staat voor hoop en vertrouwen. Wij als KB gaan aankomend jaar met veel hoop en vertrouwen proberen er een fantastisch jaar van te maken. Dit gaat natuurlijk beginnen tijdens het introductieweekend, maar wij hopen jullie daarna ook nog veel bij de JSVU te zien!

Fiscus I: Vibeke Deelen

Waarom is het introductieweekend zo aan te raden voor de aankomende rechtenstudenten?Naast alle activiteiten die er worden georganiseerd, sluit het Introductieweekend van de JSVU perfect aan op het begin van je opleiding Rechtsgeleerdheid in Utrecht. Je leert alvast veel nieuwe mensen kennen zodat je gedurende de eerste weken van je studie alvast iemand hebt om gezellig naast te zitten in college of even koffie te doen erna. Daarnaast maak je kennis met de JSVU en alles wat het jou kan bieden het komende jaar. Kortom: een weekend vol gezelligheid en leuke feesten, mag je niet missen dus!

Als je een superkracht mocht hebben, welke zou je dan willen?Ik zou mezelf wel willen kunnen verplaatsen van het een op het andere moment. Op die manier ben je super snel na college thuis of bij een vriendin om gezellig samen te eten. En af en toe terug naar je ouders indien je op kamers woont, houd je die ook nog een beetje tevreden :)

Wat ga jij doen om de JSVU nog leuker te maken volgend jaar?De JSVU is een Studievereniging waar elke Utrechtse Rechtenstudent welkom is. Doel is dan ook om veel leuke, sociale en inhoudelijke activiteiten te organiseren om het voor jullie zo leuk mogelijk te maken. Niet alleen is het een aanvulling op hetgeen je leert gedurende je opleiding, ook houd je er een super leuke groep mensen aan over. Ik hoop dit ook over te kunnen brengen het komende jaar, de JSVU is er voor jullie en we gaan ons 100% inzetten om dit ook waar te maken. Hopelijk maak jij daar straks ook deel van uit!

Het Kandidaatsbestuur der JSVU

1514

Fiscus II: Nick van den Engel

Waarom werd jij lid van de JSVU?Het introductiekamp van de JSVU was mijn opstap naar, wat later bleek, een bestuursfunctie zou zijn. Deelname aan het JSVU-introductiekamp was voor mij met de reden mensen te leren kennen, vrienden te maken, om ‘niet alleen’ aan de studie te beginnen. Al snel merkte ik dat ik het onwijs naar mijn zin had met de JSVU-leden, en de dag na het introductiekamp belde de toenmalige bestuursleden of ik een commissie wilde gaan doen. In eerste instantie wilde ik dat wel, maar de prioriteit lag toen nog bij het halen van de benodigde studiepunten. Toen die eenmaal binnen waren, ben ik onmiddellijk actief geworden als commissielid.Als actief commissielid ben je volledig betrokken bij het reilen en zeilen van de vereniging, en continu in de weer met vrienden die eveneens een ‘JSVU-hart’ hebben.

Zou je liever in de toekomst of in het verleden willen kijken?Ik heb nogal de neiging alles onder controle te willen hebben, een extreme wil tot het plannen en organiseren van alles wat gemoeid is met mijn leven. Inmiddels kan ik het met betrekking tot sommige aspecten redelijk laten varen, maar vanwege deze karaktereigenschap zou ik liever in de toekomst willen kijken. Een soort zekerheid inbedden, door bijvoorbeeld te weten hoe je later terecht komt; dat heb ik liever dan terugkijken.

Waar kunnen wij jou ‘s nachts voor wakker maken?Een vraag waar ik niet lang over na hoef te denken: heel veel vanille vla, gevuld met vers tropisch fruit, besprenkeld met wat suiker, en voltooid met een toefje vers geklopte slagroom. Kan ik verwachten dat iemand van jullie mij tijdens dit kamp hiervoor wakker maakt?

Vice-Praeses: Joey Snijkers

Waarom is het introductieweekend zo aan te raden voor de aankomende rechtenstudenten?Het introductieweekend is de ideale manier om te beginnen aan een nieuw leven als student. Tijdens het weekend beleef je zoveel leuke dingen en doe je veel spellen met andere eerstejaars studenten. Ik heb het geluk gehad zelf twee keer mee te mogen op het weekend. Ik heb er vrienden voor het leven aan over gehouden. Geef je dus snel op, een betere manier om aan je jaar te beginnen is er niet!

Wat ga jij doen om de JSVU nog leuker te maken volgend jaar?Ik ga aankomend jaar proberen het beste uit mijzelf en de JSVU te halen door er altijd te zijn voor de Utrechtse rechtenstudent. Samen met mijn mede KB’ers en de commissieleden gaan we er een grote gezellige familia van maken!

Met welke fruitsoort ben je het beste te vergelijken?Een ananas. Als je een ananas van buiten vastpakt kan het som stekelig en hard overkomen. Maar als je daar doorheen gaat heb je een zoet en sappig stuk fruit. Denk dat het wel een goed beeld geeft van mijn karakter.

Commissaris Extern: Jasper van Adrichem

Wat betekent de JSVU voor jou?De JSVU betekent voor mij het combineren van een actief sociaal leven met interessante verdiepende activiteiten. Met haar 18 commissies en een dispuut biedt de JSVU voor ieder wat wils. Naast de leuke feestjes, gala’s en reisjes worden vele inhoudelijke activiteiten georganiseerd voor bachelor- en masterstudenten. Op deze manier onderscheidt de JSVU zich van andere verenigingen en is het onmisbaar in het leven van de Utrechtse rechtenstudent.

Het Kandidaatsbestuur der JSVU Het Kandidaatsbestuur der JSVU

1716

Als je moest kiezen tussen het hebben van benen zo lang als je vingers, of vingers zo lang als je benen, wat zou je dan kiezen?Dan zou ik uiteraard voor de lange vingers kiezen! Aan korte benen heb je echt helemaal niets. Hoe relaxt zou het zijn als je vanaf de bank een koud biertje uit de ijskast kunt pakken? Daarnaast zou ik best blij zijn als ik iemand vanaf een meter afstand aan kan tikken.

Waarom is het introductieweekend zo aan te raden voor de aankomende rechtenstudenten?Het introductieweekend is de ideale manier om aan het begin van de studie kennis te maken met je medestudenten. De rechtenstudie wordt vaak gezien als een massale studie en zeker in je eerste jaar kan het lastig zijn om een vriendengroep te vinden. Tijdens het introductieweekend krijg je de kans alvast kennis te maken met je studiegenootjes en de eerste vriendschappen te kweken. Dit betaald zich tijdens jouw studententijd dubbel en dwars uit.

Commissaris Onderwijs: Joyce Dullens

Waarom ben jij lid geworden van de JSVU?In eerste instantie ben ik lid geworden van de JSVU vanwege de korting op de boeken. Later werd ik actief in een commissie en kwam ik erachter dat er ontzettend veel leuke en gezellige mensen bij deze studievereniging zaten. Vanaf dat moment wilde ik geen activiteit meer missen

Wat zou jij de aankomende eerstejaars mee willen geven?Probeer vanaf het begin al je vakken bij te houden, zodat je genoeg tijd over hebt actief te worden bij de leukste studievereniging te Utrecht. Zelfs als je geen commissie wilt gaan doen, zijn de activiteiten een aanrader om te bezoeken!

Als je de wereld een kleur zou mogen geven, welke kleur zou dat dan zijn?In deze (en de aankomende) tijd staat alles in het teken van de JSVU. Het hele jaar door zullen de huidige KB’ers er alles aan doen om er samen met de leden een mooie tijd van te maken. Momenteel zie ik de wereld door een JSVU-bril, een donker groene wereld.

Het Kandidaatsbestuur der JSVU

1918

Introductieweekend van de JSVU

Ieder jaar wordt er door de JSVU een geweldig Introductieweekend georganiseerd. Een weekend voor jou en je mede-eerstejaars rechtenstudenten. Elk jaar wordt weer alles uit de kast getrokken om er een onvergetelijk weekend van te maken. Het staat bekend als het leukste weekend van heel Utrecht, met de vetste activiteiten en tofste feestjes!

Dit jaar is het thema: Lawlywood, ‘You’re legally invited to the Oscars of the JSVU’

Het weekend zal plaatsvinden in ‘De Buitenjan’ in Veldhoven. Dit is de perfecte locatie om een geweldig weekend te beleven. Op vrijdag 21 augustus zullen we vanuit Utrecht met bussen vertrekken naar de Buitenjan. Daar aangekomen kan het feest beginnen! Elkaar leren kennen gaat hand in hand met een hoop gezelligheid en gekkigheid.

Tijdens dit weekend wordt de grote groep deelnemers in groepjes van ongeveer 10 deelnemers verdeeld. Elk groepje krijgt twee mentoren toegewezen die het groepje compleet maken. Deze mentoren zijn speciaal geselecteerde ouderejaars die je alle ‘ins en outs’ van de studie en het studentenleven kunnen vertellen. Samen met de mentoren zal de Introductiecommissie ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Het weekend staat in het teken van een de Oscars. Dat betekent natuurlijk dat er veel leuke activiteiten in dit thema zullen worden georganiseerd. Ook is er een feest die in het teken staat van dit thema. Bereid je dus maar voor op een super leuk weekend waar je een hoop nieuwe mensen zult ontmoeten!

Na drie dagen feest zal de bus op zondagmiddag 23 augustus weer richting Utrecht rijden. We hopen dan dat iedereen leuke mensen heeft ontmoet om zo het studiejaar zo goed mogelijk te beginnen en een goede indruk van de JSVU heeft gekregen. Om je op te geven voor het Introductieweekend kun je het formulier dat bij dit boekje zit invullen en opsturen naar de JSVU. Je kunt je ook aanmelden door naar www.jsvu.nl/introductie te gaan.

Als je zin hebt in drie dagen lol, feest en gezelligheid, meld je dan snel aan, want er is maar een beperkt aantal plekken!

We hopen je op 21 augustus te zien!

Liefs,

De Introductiecommissie 2015

Introductiecommissie

Voorzitter:Nando Dons

Secretaris:Imke Ottema

Penningmeester:Rutger Smorenberg

Commissaris Sponsoring en Promotie:Fleur Diepstraten

Commissaris Locatie en Logistiek:Celine Sup

Commissaris Programma I:Aline van Hees

Commissaris Programma II:Mitchel Klever

Commissaris Facultaire Introductie:Demy Nijenhuis

2120

Eerstejaarscommissies

EducatiecommissieDe Educatiecommissie is zowel voor eerste- als voor ouderejaars studenten toegankelijk. De Educatiecommissie draagt zorg voor de bemanning van de JSVU Studiewinkel waarin de boeken, samenvattingen en kaartjes worden verkocht en is daarnaast verantwoordelijk voor de organisatie van tentamen- en vaardigheidstrainingen.

EerstejaarscommissieDe Eerstejaarscommissie organiseert activiteiten voor en door eerstejaars! De commissie zal aan het begin en aan het eind van het jaar een zelf in te vullen activiteit organiseren. Hierbij kun je denken aan een filmavond of een dagje uit. Daarnaast zal de Eerstejaarscommissie het jaarlijks terugkerende commissiekerstfeest organiseren en zal de commissie een ledenborrel aankleden door middel van bijvoorbeeld een pubquiz of een karaoke.

EvenementencommissieEen groep eerstejaarsstudenten organiseert enkele malen per jaar een activiteit voor eerstejaars leden van de JSVU om kennis te maken met de juridische praktijk. Deze activiteiten zijn vaak bezoeken aan juridisch gerelateerde instellingen als rechtbanken, gevangenissen en musea.

FeestcommissieDrie keer in het jaar organiseert deze commissie, die volledig uit eerstejaars bestaat, fantastische rechtenfeesten. Ook worden er feesten georganiseerd in samenwerking met de faculteitsvereniging van Economie, ECU ‘92, en Bestuurs- en Organisatiewetenschappen, SV Perikles. Dit zijn de zogenaamde REBO-feesten.

2322

Nawoord

We hopen dat je door dit informatieboekje een goed beeld hebt gekregen van de JSVU. De JSVU is namelijk onmisbaar voor jouw tijd als rechtenstudent in Utrecht! Zo kun je de komende jaren boeken met korting bestellen, superhandige uittreksels halen bij de Studiewinkel en geweldige activiteiten bijwonen die zijn georganiseerd door een van de vele commissies die de JSVU rijk is.

Iets verder in je studie kun je bij de JSVU grote inhoudelijke evenementen organiseren.

De JSVU is ook een goede manier om in contact te komen met jouw toekomstige werkgever. Mocht je zelf actief willen worden in een van de commissies van de JSVU, dan kun je terecht op onze website www.jsvu.nl.

Schrijf je dus snel in voor het Introductieweekend en begin met een dikke voorsprong aan je studentenleven! Kijk voor meer informatie over het weekend en de inschrijving op www.jsvu.nl/introductie.

Je kunt ons ook toevoegen op Facebook: Jsvu Utrecht. Of op twitter: @JSVU.

Voor meer informatie en vragen kun je kijken op www.jsvu.nl of bellen naar 030 - 24 00 811.

Hopelijk tot 21e augustus,

Liefs de Introductiecommissie 2015

Houd jij ook liever 5% tot 15% van je boekenkostenin je zak? Bestel dan je boeken bij de JSVU!Als JSVU-lid ontvang je namelijk 5% tot 15%korting op je boekenbestelling!*

De eerste boekenbestelperiode is geopendtot en met 19 augustus. Je kunt de boeken latenthuisbethuisbezorgen of afhalen in de JSVU Studiewinkelvan 31 augustus t/m 2 september.

Ga naar www.jsvu.nl en plaats nu je bestelling!

5% - 15%Korting*

WWW.JSVU.NL

T/M 20 AUGUSTUS

BESTELPERIODE

* 5% korting op Nederlandstalige titels bij thuiszending 10% korting bij geli jktijdige afname van meerder Nederlandstalige titles15% korting op Engelstalige titelsIn overeenstemming met de Wet op de vaste boekenprijs

Bestel je boeken bij de JSVU en prooteer van hoge kor tingen!