Programmaboekje koningsdag Renkum/Heelsum 2015

20
KONINGSDAG in HEELSUM en RENKUM maandag 27 april 2015 Maak jij de kleurplaat af?

description

 

Transcript of Programmaboekje koningsdag Renkum/Heelsum 2015

KONINGSDAG in HEELSUM en RENKUM

maandag 27 april 2015

Maak jij de kleurplaat af?

2 Vereniging Oranjedag Heelsum www.oranjedagheelsum.nl

KONINGSDAG 2015

Hoera, het is weer zover! Het programmaboekje voor Koningsdag 2015 ligt in uw handen, barstensvol met leuke activiteiten voor een super feestje in Heelsum!

Wij werken het hele jaar hard om ervoor te zorgen dat u op 27 april een mooie Koningsdag kunt beleven. Dit doe wij zo veel mogelijk samen met de plaatselijke verenigingen, bedrijven en ho-reca. Wij zijn hen dan ook zeer dankbaar voor hun medewerking!

Ook een woord van dank aan onze leden, zij maken het mogelijk dat wij elk jaar dit feest voor iedereen in Heelsum kunnen organiseren. Momenteel zijn er nog maar 400 leden en helaas neemt het ledental elk jaar verder af. Dit betekent dat wij ieder jaar minder finan-ciële middelen tot onze beschikking hebben om Koningsdag rond te krijgen. Hierbij dus ook een oproep aan een ieder, die Koningsdag in Heelsum een warm hart toedraagt, om lid te worden van onze vereniging. Lid worden kan al vanaf 5 euro per jaar! Kijk voor meer informatie op onze website www.oranjedagheelsum.nl of achterop dit boekje.

We zien u graag op 27 april en hopen er samen met iedereen een groots feest van te maken.

Richard JanssenVoorzitter Vereniging Oranjedag Heelsum

3Vereniging Oranjedag Heelsum www.oranjedagheelsum.nl

OPTOCHT: VERSIER JE FIETS!

Vertrek 09:00 uur – Ben jij de beste fietsversierder van Heelsum en Renkum? Dit jaar organiseren wij wederom een fietsoptocht. Alle kinderen en hun fiets mogen hier aan meedoen! Versier je fiets en jezelf zo mooi mogelijk. Een deskundige jury zal jou en je fiets beoordelen en de drie mooiste fietsen winnen een leuke prijs!

De optocht vertrekt om 09:00 uur bij de Prinses Beatrix School en gaat via de Reijmerweg, Pastoor Woltersweg, Joan Beukerweg, Van Ingenweg en Bram Streeflandweg langs de Airborneschool, de Vita Vera en de Jac P. Thijsse school. Via het Schutterspad gaan we omhoog door de Doornekamp en komen via Tamboer en Gilde uit op de Doornekampseweg. Over de Heidesteinlaan komen we uit op het Feestterein aan de Bart Crumstraat. Je kunt op elk punt in de route aanhaken.

4 Vereniging Oranjedag Heelsum www.oranjedagheelsum.nl

5Vereniging Oranjedag Heelsum www.oranjedagheelsum.nl

Smits & Dikkers Installaties Utrechtseweg 51 6866 CJ Heelsum

T 0317 312 518 F 0317 314 570

[email protected]

sponsoring trailer i.s.m. Jacobs Heteren

Hét adres voor:. Afvalcontainers voor bouw- en

sloopafval, in diverse maten.. Afhalen en bezorgen van: zand grind mijnsteen compost potgrond bemeste tuinaarde

. Inname van bedrijfs-/bouw-/sloop- en tuinafval

Industrieweg 29 . Renkum . (0317) 319120

www.woudenbergbv.nl

wij(s) op weg met afval…

6 Vereniging Oranjedag Heelsum www.oranjedagheelsum.nl

POPPENKAST PLUIM

Start 10:30 uur – Jan Klaassen en zijn Katrijntje komen op Koningsdag speciaal naar Heelsum gereisd, want wat hebben ze zin in dat grote feest! Natuurlijk gaat er weer van alles mis in de poppenkast, maar zoals vanouds blijft Jan Klaasen vrolijk en altijd optimistisch. Dit keer loopt het echter wel heel erg uit de hand.

De koning en het prinsesje komen ook een bezoek brengen in de poppenkast. Maar een gevaar ligt op de loer volgens Meneer Agent. Wie oh wie durft dat te overmeesteren?

Dit optreden is vooral bedoeld voor kleine kinderen, maar is ook voor de wat ouderen erg leuk!

SNELTEKENAAR HUGO

Start 11:00 uur – Een karikatuur is een humoristische voorstelling van een persoon, waarbij de meest kenmerkende trekken sterk over-dreven worden. Hugo is al meer dan 20 jaar professioneelsneltekenaar en nog steeds vindt hij het leuk om jong en oud, vrouw of man op papier vast te leggen.

Wil jij ook zo’n gave karikatuur tekening van jezelf? Kom dan tussen 11.00 uur en 14.00 uur naar het Feestterein aan de Bart Crum-straat!

7 Vereniging Oranjedag Heelsum www.oranjedagheelsum.nl

FIETSPUZZELTOCHT

Start 11:00 uur – Traditiegetrouw hebben we ook dit jaar een Fietspuzzeltocht uitgezet. Met het maken van de route is rekening gehouden met meefietsende kinderen. Opgeven van jouw fietsgroepje (1 euro p.p. - VOH leden gratis) kan op het Feestterein aan de Bart Crumstraat bij de informatiebalie. Zorg zelf voor een fiets en laat je verrassen door de vragen en de route.

Starten kan tot 14:00 uur, de tocht duurt ongeveer anderhalf uur. De prijsuitreiking is rond 17:30 uur op het Feestterrein.

QUIZ: ’BESTE ORANJEKENNER VAN HEELSUM 2015’Start 11:30 uur – Wat weet u van het Koningshuis? Wanneer is Koninginnedag eigenlijk ontstaan? En hoe heet de jongste dochter van onze Koning en Koningin?

Doe mee met de quiz en word de beste oranjekenner van Heelsum 2015! Meedoen kan door een antwoordformulier te kopen voor een euro (voor VOH-leden gratis). Dit kan vanaf 11:00 uur op het terrein. De quiz bestaat uit zo’n 20 vragen. Dat kunnen open vragen zijn of juist meerkeuze.

REJECTED

Start 13:00 uur – Zanger Rik Hageman, gitarist Luuk Hendriks, gitarist/pianist Tom van der Meer, bassist Wouter van der Laan en drummer Jeroen Mathijssen spelen covers van bekende (pop)liedjes als ook enkele eigen nummers. Met hun enthousiasme hebben deze jonge Renkumers vorig jaar een optreden verzorgd op Radio 3FM.Rejected is zo’n drie jaar bij elkaar en nu al in staat om voor een weergaloze sfeer te zorgen!

DEMONSTRATIE SJABBENS

Start 13:30 uur – Mede door het succes van vorig jaar komt Sjabbens Sports & Health een demonstratie geven van ‘BORN TO MOVE’. Born to move is voor kinderen van 8 tot en met 16 jaar. Het doel is deze doelgroep aan te zetten tot bewegen en hen op inspirerende manier kennis te laten maken met disciplines als dans, martial arts, plyometrie, core training en yoga.

Het is leuk om naar te kijken, maar nog leuker om zelf in beweging te komen!

8

DEMONSTRATIE POLITIEHONDEN

Start 15:00 uur – VDH kringgroep Klein Vosdal is een klein-schalige Duitse Herder vereniging die zich voornamelijk bezig houdt met africhting van honden in de hondensport. Wat ze laten zien is de opbouw van deze honden, het samenspel tussen de hond en zijn geleider en uiteindelijk het eindresultaat waarin de hond leert een persoon te bewaken die kwade bedoelingen heeft, ook wel de “boef” genoemd.

DEMONSTRATIE KRACHT & VRIENDSCHAP

Start 16:00 uur – Een spectaculaire hiphop demonstratie onder leiding van Merel Schüssler. De hiphop groep bestaan uit meiden van 12 jaar en ouder en trainen bij Kracht en Vriendschap op vrijdag van 19.00u - 20.00u. Hiphop is een dansvorm waarbij iedereen zijn eigen versie van hiphop kan creëren. Benieuwd hoe het eruit ziet? Kom kijken!

VRIENDEN VAN STRAKS

Start 16:30 uur – De Vrienden van Straks helpen je op weg met Nederlandse liedjes over je lieve oma, tweedehands mannen en natuurlijk...de liefde. De muziek is een prettige mix van pop, singer-songwriter en americana. Zingen doen ze allevier, onder-steund door back-to-basics instrumenten: cajon, gitaar, man-doline, mondharmonica en accordeon.Ze hebben hun roots in Heelsum en vinden het daarom extra leuk om hun steentje bij te dragen aan dit prachtige feest.

Vereniging Oranjedag Heelsum www.oranjedagheelsum.nl

9

HEELSUMS HARMONIE

Ook in 2015 is Heelsums Harmonie weer van de partij tijdens Koningsdag in Heelsum.We bezoeken meerdere verzorgingshuizen en zullen op het veld aan de Bart Crumstraat de opening van de festiviteiten opluisteren met het Wilhelmus en enkele marsen. Verder nog een uit-tip voor eind april. Op zaterdag 25 april verzorgt Heelsums Harmonie samen met Harmonie Vorden een concert in de Rijnkom. 70 jaar Vrijheid zal de rode draad door het concert zijn.

In de muziek die gespeeld wordt klinkt die vrijheid door. Zo spelen we Liberation, een medley van evergreens over de bevrijding, laat uiteraard Glenn Miller van zich horen, maar ook muziek die door de jaren heen in relatie tot Vrijheid gebracht mag worden staat op het programma. Beide verenigingen verzorgen een deel van het programma maar er wordt ook samengespeeld; dan bestaat het orkest uit meer dan 100 muzikanten. Dat belooft een waar spektakel dus.

“Vrijheid geef je door”, wij hopen dit op muzikale wijze voor u te doen met ons concert op 25 april.

Meer informatie kunt u lezen op de website www.heelsumsharmonie.nlVereniging Oranjedag Heelsum www.oranjedagheelsum.nl

10

PROGRAMMA HEELSUM

09:00 | ‘Versierde Fietsen Optocht’ (naar Feestterrein Bart Crumstraat)10:00 | Zingen Wilhelmus en oplaten ballonnen10:15 | Kinderplein open (spelletjes, schminken, springkussen) 10:30 | Poppenkast Pluim10:30 | Skeltercircuit (tot 18.00 uur in het bos)10:30 | Start Oranjemarkt (tot 18:00 uur)10:30 | Speurtocht (groep 6/7/8, tot 16:30 uur) 10:30 | Klimtoren en Rodeo-stier open11:00 | Fietspuzzeltocht (starten mogelijk tot 14:00 uur)11:30 | Oranjequiz (13 jaar en ouder)12:00 | Touwtrekwedstrijd (basisscholen Heelsum/Renkum groep 7/8)13:00 | Renkumse band ‘Rejected’13:30 | Demonstratie Sjabbens15:00 | Demonstratie Politiehonden16:00 | Demonstratie Kracht & Vriendschap16:30 | ‘Vrienden van Straks’17:30 | Prijsuitreiking Fietspuzzeltocht, Oranjequiz en Speurtocht

ORANJEMARKT

Op het Feestterein hebben wij ruimte gemaakt om uw tweedehands spullen aan te bieden. Dit kan door een kraam bij ons te huren of door op een gehuurde veldplek uw spullen te verkopen. Hier dient u zich wel voor aan te melden. Via een e-mail ontvangt u dan tijdig nadere informatie en ons reglement. De markt is open van 10:30 uur tot 18:00 uur. Van 09:00 uur tot 09:45 uur kunt u zich bij de organisatie melden en uw kraam of veldplek inrichten.

Huurprijzen:– 30,00 euro | Hele marktkraam, 4 meter breed (VOH-leden krijgen 50% korting)– 17,50 euro | Halve marktraam, 2 meter breed (VOH-leden krijgen 50% korting)– 2,50 euro | Veldplek, 2 bij 3 meter (VOH-leden krijgen 100% korting voor 1 plek)

Verplicht aanmelden voor 23 april 2015 via: [email protected]

ACTIVITEITEN

De hele dag zijn er voor kinderen leuke activiteiten te doen. Wat dacht je van rijden op een echt skeltercircuit, op zoek naar de oplossing tijdens een spannende speur-tocht of je grenzen verleggen op een klimtoren (zie foto). Daarnaast kunnen ze zich vermaken op het Kinderplein. Er is een springkussen, een schminkhoek, een knutseltafel en er kunnen diverse spelletjes worden gespeeld. Leden kunnen tijdens Koningsdag kortingsbonnen ophalen bij de informatiebalie voor o.a. alle kinderspelen, de rodeo-stier, de klimtoren en de fietspuzzeltocht.

Vereniging Oranjedag Heelsum Renkumse Oranje Evenementen Vereniging

11Vereniging Oranjedag Heelsum Renkumse Oranje Evenementen Vereniging

PROGRAMMA RENKUM

08:00 | Opbouwen verenigingen (tot 10:00 uur) 09:00 | Opbouwen kleedjesmarkt (rommelmarkt voor kinderen en volwassenen) 10:00 | Start Koningsdag: opening door vertegenwoordiger van B en W Het Wilhelmus wordt gespeeld door Muziekvereniging Eendracht

De hele dag door vele activiteiten: - Kleedjesmarkt voor jong en oud - Verenigingsmarkt: diverse verenigingen laten zich zien - Springkussen voor de kleintjes - Spring Stormbaan voor 5-15 jarigen - Schminken door Schmink-ie - Cakepops maken met Nutaart - Papierscheppen: zelf papier maken - Rust en ontspanning Bij Martine in goede handen - Brandweer Renkum laat je het gevoel van brandweerman beleven ‘s Middags: - Optreden Acrogym Kracht & Vriendschap - Demonstratie Streetdance Sjabbens - Prijsuitreiking ‘Beste standwerker’ 15:00 -17:00 uur - Optreden Reflexion

De hele dag wordt het geluid verzorgd door Black Pearl.

Carnavalsvereniging De Dolle Instuivers zorgt vanuit de grote tent dat de inwendige mens niets tekort komt.

Wegens succes geprolongeerd: Sluit Koningsdag af bij De heren van Baer! Een hapje, een drankje. Gewoon gezellig kletsen. Allemaal onder de klanken van zanger Erwin Roelofsen.

12 Renkumse Oranje Evenementen Vereniging www.oranjeverenigingrenkum.nl

AfvalbrengstationVeentjesbrug 4 te Heelsum

www.acv-groep.nl/renkumwww.containerdiensten.nl

Vanzelfsprekend in de buurt

Afvalinzameling, straat- en rioolreiniging,

gladheidbestrijding, plaagdierbestrijding

of containerverhuur, ACV maakt er werk

van in gemeente Renkum.

@acvgroep facebook.com/acvgroep

13Renkumse Oranje Evenementen Vereniging www.oranjeverenigingrenkum.nl

KONINGSDAG RENKUM: NIEUWE OMGEVING VERTROUWD GEZELLIGDe 2e Koningsdag in Renkum. Ik moet er nog steeds aan wennen, als je zo lang Koninginnedag hebt gezegd. Het is voor de ROEV spannend of de ombouw van evenementenplein naar park op tijd klaar is. Al hoewel Renkum niet zulke goede ervaringen heeft met de planning van aan-bestede werken, gaat de ROEV er vanuit dat het goed komt.

Wethouder Verstand heeft ons namens het college alle ondersteuning toegezegd om er een mooie Koningsdag van te maken. Misschien nu nog met enkele ongemakken, maar voor de komende jaren zal de omgeving van het Europaplein er heel anders uit komen te zien. Wij kijken er naar uit.

Ook voor de dodenherdenking zal er een en ander geïmproviseerd moeten worden. Het herdenkingsmonument krijgt een nieuwe plaats. Niet langer in het water, maar een mooie plaats omgeven door groen. Een plaats waar herdenken op een respectvolle wijze voort-gezet kan worden.

Zoals gebruikelijk bij Koningsdag zal de ROEV samen met verschillende verenigingen weer een gevarieerd programma aanbieden met als afsluiting live muziek. Carnavalsvereniging De Dolle Instuivers zal naast het gebruikelijke hapje en drankje ook voor een stuk gezel-ligheid zorgen.

De vrijwilligers van de ROEV wensen u een gezellige Koningsdag en hopen u in Renkum te mogen begroeten.

Namens de ROEV,

Slager & Worstmaker De VerwennerijCatering & Partyservice E. v.d. Bovenkamp Winkelcentrum De Weerd

DoorwerthDorpsstraat 77, Renkum 0317 312470

14 Renkumse Oranje Evenementen Vereniging www.oranjeverenigingrenkum.nl

KONINGSDAG: EEN GEZELLIG RENKUMS ONDERONSJE!

Al jaren neemt de ROEV het voortouw om van Koningsdag een gezellig feest te maken. Het Europaplein en directe omgeving zullen ook dit jaar het bruisend centrum van de festiviteiten zijn. Festiviteiten met een Renkums tintje.

Zo is er de traditionele kleedjesmarkt. Vooral de Renkumse jeugd slooft zich uit om hun handelswaar aan de man te brengen. Maar er zijn ook verschillende verenigingen, zoals Kracht en Vriendschap, Sjabbens, Eendracht en De Dolle Instuivers die zich van hun beste kant laten zien.

Wie Renkum zegt, zegt PAPIER. Stichting Papiergeschiedenis Renkum-Heelsum laat de aanwezigen het papierscheppen beleven. En praten over beleven: wie wil er nu niet brand-weerman, -vrouw worden? Brandweer Renkum zorgt voor een unieke belevenis tijdens Koningsdag.

Natuurlijk sluiten we af met live-muziek. Eveneens afkomstig uit Renkum: het podium op het Europaplein is vanaf 15.00 uur vergeven aan Reflexion. En zijn de rookwolken opge- trokken dan zorgt Erwin Roelofsen bij De heren van Baer voor een gezellige after-party.

Koningsdag in Renkum: daar moet je geweest zijn! Tot ziens op 27 april.

15Renkumse Oranje Evenementen Vereniging www.oranjeverenigingrenkum.nl

KONINGSDAG IN RENKUM: KLEEDJESMARKT EN LIVE MUZIEK

De kleedjesmarkt op de Koningsdag in Renkum trekt al jaren vele mensen naar het Europaplein. Enerzijds is er de jeugd met zijn handelswaar, anderzijds is er het publiek wat nieuwsgierig op zoek is naar ….Ook dit jaar zal de kleedjesmarkt niet ontbreken. Dit jaar zullen de kleedjes niet alleen voor de kinderen gereserveerd worden, ook volwassenen en verenigingen kunnen een grondplaats, halve en/of hele kraam reserveren. De kosten voor een grondplaats bedragen € 5,--, voor een halve kraam € 20,-- en voor een hele kraam € 40,--

Aanmelden voor een grondplaats of een kraam kan via [email protected] of telefonisch (na 18 uur) 0317-316747 / 06-26242034

Leden krijgen de grondplaats gratis of € 5,-- korting op de kraam. Lid worden? Meld je aan: [email protected]

Traditioneel sluiten we Koningsdag af met live muziek. Dit jaar zal de Renkumse band Reflexion hoogtepunten uit de popgeschiedenis tot leven brengen. De 5-mans formatie speelt de grootste hits en een enkel vergeten juweeltje uit de jaren 60, 70 en 80. Ken-merkend voor Reflexion is het brede repertoire. Zij weten dan ook een gemêleerd publiek te vermaken. Elk optreden van Reflexion is niet alleen een nostalgische muzikale reis maar bovenal een echt feest!

16 Renkumse Oranje Evenementen Vereniging www.oranjeverenigingrenkum.nl

DODENHERDENKING - 4 MEI

19.00 uur HerdenkingsdienstHerdenkingsdienst in de Ned. Hervormde Kerk te Renkum. Georganiseerd door de Interkerkelijke Werk-groep Heelsum Renkum. 19.45 uur Stille tochtStille tocht vanaf de Ned. Hervormde Kerk, via Kerkstraat, Dorpsplein, Dorpsstraat, Beijerstraat en Europalaan naar het herdenkingsmonument op het evenemententerreinaan de Europalaan te Renkum. 19.55 uur Dodenherdenking EuropapleinMet medewerking van muziekvereniging Eendracht vindt een korte herdenkingsceremonie plaats. Een ceremonie met o.a. 2 minuten stilte en kranslegging. De ceremonie wordt afgesloten met het leggen van bloemen rond het monument.

BevrijdingsvuurestafetteIn de nacht van 4 op 5 mei wordt om 0.00 uur het Vrijheidsvuur ontstoken bij Hotel De Wereld in Wageningen. Dit Vrijheidsvuur draagt de boodschap van vrede en vrijheid. Sporters uit het gehele land brengen het Vrijheidsvuur vervolgens middels estafettes naar hun gemeente. Loopgroep FEM zal het Vrijheidsvuur 5 mei ’s morgens naar Renkum brengen.

17Renkumse Oranje Evenementen Vereniging www.oranjeverenigingrenkum.nl

Hartenseweg 23

6871 NB Renkum

T (0317) 31 22 21

F (0317) 31 74 33

[email protected]

www.restaurantcampman.nl

Ruim en sfeervol restaurant, bediend door de ‘bekende keuken in Gelderland’.

Riante terrassen, om te genieten van het bos.

Volop parkeerruimte.

Besloten gelegen bar, om vooraf of na afloop onder elkaar te zijn.

Gezellige open haard-hoek, om de geur van de Veluwe op te snuiven.

Vier apart gelegen zalen, om te vergaderen, te ontmoeten, te receptioneren, te feesten en ten toon te stellen.

18 Renkumse Oranje Evenementen Vereniging www.oranjeverenigingrenkum.nl

KERMIS IN RENKUM: OOK DAT IS DE ROEV

ROEV staat voor Renkumse Oranje Evenementen Vereniging. De E van Evenementen is wel eens onderbelicht. Toch laat de ROEV de E niet ongemoeid. In het oog springt natuurlijk Koningsdag. Maar ook de Renkumse Kermis is een evenement van de ROEV. Ook dit jaar zullen van 10 tot en met 14 juni verschillende kermisattracties bezit nemen van het Europaplein en naast liggende Europalaan.

13 JUNI RENKUM BOMVOL De ROEV, Renkum Leeft, ondernemersvereniging Renkum Centrum en TOPinuwregio slaan de handen in een en laten op zaterdag 13 juni oude tijden herleven. Samen kunnen we meer, een leuk dorp maak je samen en dat laten we zien!

De Dorpsstraat gevuld met kramen, diverse attracties en sfeervolle muziek. Kermis op het Europaplein en aangrenzende Europalaan. Het centrum is niet vol, nee het wordt gezellig Bomvol!

Renkum Bomvol is een braderie met antiek, curiosa, vintage, snuisterijen, woonspulletjes, planten en bloemen, knutseldingen, lederwaren, cadeau-artikelen en streekproducten. Natuurlijk zullen ook de Renkumse winkeliers met leuke acties het publiek enthousiasme-ren. Live muziek op het Dorpspleintje zal niet ontbreken. De band Rejected, uit Renkum, zal daar om 14.00 uur een spetterend optreden verzorgen.

Noteer 13 juni in uw agenda. Renkum Bomvol wil je niet missen!

19Renkumse Oranje Evenementen Vereniging www.oranjeverenigingrenkum.nl

Hét adres voor:. Afvalcontainers voor bouw- en

sloopafval, in diverse maten.. Afhalen en bezorgen van: zand grind mijnsteen compost potgrond bemeste tuinaarde

. Inname van bedrijfs-/bouw-/sloop- en tuinafval

Industrieweg 29 . Renkum . (0317) 319120

www.woudenbergbv.nl

wij(s) op weg met afval…

Industrieterrein Veerweg 1 Postbus 1, 6870 AA Renkum

0317 - 361 911 www.parenco.com [email protected]

HET DOEL VAN DE ROEV is het organiseren van feestelijke herdenkingen gerelateerd aan het Huis van Oranje en Nederland. Daarnaast wil de ROEV via evenementen een positieve bijdrage leveren aan de Renkumse samenleving. WORD LID en maak de organisatie van deze feestelijke herdenkingen mogelijk.Het lidmaatschap bedraagt € 12,- per jaar. Hiervoor krijgt u één grondplaats voor de kleedjesmarkt gratis of € 5,- korting op de huur van een (halve) kraam.

Maak de contributie over op NL 37 RABO 0385 0920 08 t.n.v. ROEV, o.v.v. uw naam en adres. CONTACTGEGEVENS Renkumse Oranje en Evenementen Vereniging Postbus 30 6870 AA [email protected] www.oranjeverenigingrenkum.nl

BESTUURCup HarbersMonique van der MeijdeLianne Plessius – HarbersHenk Tiemens (voorzitter)Richard Veldt

VERENIGING ORANJEDAG HEELSUM organiseert jaarlijks Koningsdag en de Airborne-herdenking. De herdenking, bij ‘Het kanon’ op de hoek van de Bennekomseweg en Utrechtseweg, is op donderdag 17 september 2015 vanaf 18:00 uur.

STEUN ONS. WORD LID! De vereniging kan deze activiteiten alleen organiseren dankzij onze leden. Helaas loopt het ledenaantal de afgelopen jaren steeds verder terug. U vindt het toch ook belangrijk dat er in Heelsum gevierd en herdacht wordt? Wilt u ons steunen? Word dan lid voor minimaal 5 euro per jaar. Aanmelden kan simpel op onze website of tijdens Koningsdag bij de informatiebalie. Leden kunnen tijdens Koningsdag KORTINGSBONNEN ophalen bij de informatiebalie. VRIJWILLIGERS Wie wil ons op 27 april een uurtje of langer als vrijwilliger komen helpen? We zoeken ook nog mensen om op 26 april op te bouwen. Help je mee? Geef je op via onze website. CONTACTGEGEVENS Vereniging Oranjedag Heelsum Kerkweg 32 6866 CR Heelsum [email protected] www.oranjedagheelsum.nl www.facebook.com/oranjedag

BESTUUR Richard Janssen (voorzitter) Ruth van den Brink (secretaris) Jaap Aardema (penningmeester) Lisa Stunnenberg Remco Kosters

Druk: GrafiPress Heelsum - Doorwerthsestraat 13 Heelsum - 0317 315760 - [email protected]