Opstart Werking Leerlingenraad 2015

2
Opstart werking leerlingenraad 2015-2016 Maandagmiddag 1 juni 2015 – met mevr. Moonen en mevr. Deleenheer Aanwezige zesdejaars: Nina Durant en Armand Bedankt voor dit engagement, het trekken aan de kar en het geslaagde jaar! Aanwezige kandidaat-voorzitters: Bram Neirinck, Dries Van Dievoort, Hanne Pernet, Lente Ghekiere, Zoë Beyen, Helena Declercq, Lieselotte Roorick, Ayoub El Azzaoui, Adriaan Bettens, Ruth Vander Faillie, Pia Potargent en Manon Lambert Kanidaat-voorzitter die niet aanwezig was: Louise Thesin (voor SOS) Wat willen we van het afgelopen schooljaar zeker behouden/versterken? Picknick (steeds combineren met RC –in kleur?) Communicatie vanuit het parlement De positieve acties met grote opkomst Wat kan beter? Communicatie rond Viking-Klauwaert (wie is nu eigenlijk wat? Waar zijn die lijsten?) Viering 100-dagen: schaatsen vervangen door een soort show/revue Middagmarktje: te vrijblijvend, onbekend, leden anders werven? Mooie plannen voor 2015-2016 Meer cultuur Weer een krantje Een schooltoneel: een nieuwe versie van ’t is aan ons – toneel van de zesdejaars voor de hele school (zaal, budget, concept, script en datum nog onbekend) Het parlement coole uitstraling de jongsten activeren verslag parlement publiceren: in een versie van de Geruchten Meer middagactivteiten Meer samenwerking tussen de verschillende comités

description

vfdf

Transcript of Opstart Werking Leerlingenraad 2015

Opstart werking leerlingenraad 2015-2016Maandagmiddag 1 juni 2015 met mevr. Moonen en mevr. DeleenheerAanwezige zesdejaars: Nina Durant en ArmandBedankt voor dit engagement, het trekken aan de kar en het geslaagde jaar!Aanwezige kandidaat-voorzitters: Bram Neirinck, Dries Van Dievoort, Hanne Pernet, Lente Ghekiere, Zo Beyen, Helena Declercq, Lieselotte Roorick, Ayoub El Azzaoui, Adriaan Bettens, Ruth Vander Faillie, Pia Potargent en Manon LambertKanidaat-voorzitter die niet aanwezig was: Louise Thesin (voor SOS)

Wat willen we van het afgelopen schooljaar zeker behouden/versterken? Picknick (steeds combineren met RC in kleur?) Communicatie vanuit het parlement De positieve acties met grote opkomstWat kan beter? Communicatie rond Viking-Klauwaert (wie is nu eigenlijk wat? Waar zijn die lijsten?) Viering 100-dagen: schaatsen vervangen door een soort show/revue Middagmarktje: te vrijblijvend, onbekend, leden anders werven?Mooie plannen voor 2015-2016 Meer cultuur Weer een krantje Een schooltoneel: een nieuwe versie van t is aan ons toneel van de zesdejaars voor de hele school (zaal, budget, concept, script en datum nog onbekend) Het parlement coole uitstralingde jongsten activerenverslag parlement publiceren: in een versie van de Geruchten Meer middagactivteiten Meer samenwerking tussen de verschillende comits Zichtbaarheid leerlingenraad op 1 september

Concrete afspraken voor het opstarten van de werking: Act voor 1 september nog voorbereiden voor de examens, volgende donderdagmiddag, Ayoub communiceert nadien naar Mevr. Deleenheer Woensdagmiddag 9 septemberblijft iedereen op school om de verder e taakverdeling te verfijnen en het werkjaar goed in te zetten. Iedereen engageert zich om deze woensdagnamiddag vrij te maken. We werken tot 16 u. en eten eerst samen onze boterhammen.

Voorlopig overzicht van de leerlingenraadtaakverdeling te verfijnen

ParlementAyoub, Ruth, Adriaan, Manon en PiaCultuurLieselotte en AyoubSportnog onbekend, mevr. De Grave zal activeren?FeestHanne, Helena, Zo, Lente, Dries en BramSOSRuth en Louise (zullen nog trekkers uit het vierde jaar recruteren met begel. Lkn)Geruchtenkrantje?Jaarboekwe denken aan Laurens en Emma?Fruit/eet?