Opleiding Business Controller - Open Universiteit › documents › 40554 › 42976 ›...

2
Het management heeft behoefte aan een sparringpartner die meedenkt over strategische, operationele en tactische vraagstukken. En jij hebt de potentie om je te ontwikkelen tot het bedrijfs- kundig geweten van jouw organisatie. Met de opleiding Business Controller vergaar je de skills en kennis die je nodig hebt om een volwaardig business partner te worden. Je studeert op masterniveau én praktijkgericht. Zo profiteer je van ‘the best of both worlds’. Meld je direct aan voor de opleiding Business Controller via ou.nl/controller. Bij inschrijving vóór 15 december ontvang je €500,- early birds korting. Snelle start De eerste meeting vindt plaats in maart 2019, maar jij kunt alvast beginnen! Maak gebruik van de snelle start: je krijgt bij inschrijving direct toegang tot studiematerialen in yOUlearn, waaronder video’s, artikelen en webinars. Kosten De opleidingskosten bedragen €11.995,-. Dit bedrag is all-in, exclusief de early birds korting. Er zijn geen bijkomende kosten en de opleiding is vrijgesteld van BTW. Praktische informatie Heb je: De ambitie om door te groeien als financial; een HBO- of bachelordiploma in een aanverwante studie; een aantal jaar relevante werkervaring; en geen moeite met Engels studiemateriaal. Dan is de opleiding Business Controller echt iets voor jou! Profiteer van alle voordelen die de Open Universiteit biedt: • Blended learning: interactieve groepsbijeenkomsten en online activerend onderwijs. Studeren op masterniveau met een waardevolle praktijkschil. Ontdekken wat Data Science voor jouw organisatie betekent. Opleiding Business Controller Ontwikkel je skills en vergroot je impact! Open Universiteit www.ou.nl

Transcript of Opleiding Business Controller - Open Universiteit › documents › 40554 › 42976 ›...

Page 1: Opleiding Business Controller - Open Universiteit › documents › 40554 › 42976 › MW_Leaflet_busines… · Profiteer van alle voordelen die de Open Universiteit biedt: • Blended

Het management heeft behoefte aan een sparringpartner die meedenkt over strategische,

operationele en tactische vraagstukken. En jij hebt de potentie om je te ontwikkelen tot het bedrijfs-

kundig geweten van jouw organisatie. Met de opleiding Business Controller vergaar je de skills en

kennis die je nodig hebt om een volwaardig business partner te worden. Je studeert op masterniveau

én praktijkgericht. Zo profiteer je van ‘the best of both worlds’.

Meld je direct aan voor de opleiding Business Controller via ou.nl/controller. Bij inschrijving vóór 15 december ontvang je €500,- early birds korting.

Snelle startDe eerste meeting vindt plaats in maart 2019, maar jij kunt alvast beginnen! Maak gebruik van de snelle start: je krijgt bij inschrijving direct toegang tot studiematerialen in yOUlearn, waaronder video’s, artikelen en webinars.

KostenDe opleidingskosten bedragen €11.995,-. Dit bedrag is all-in, exclusief de early birds korting. Er zijn geen bijkomende kosten en de opleiding is vrijgesteld van BTW.

Praktische informatieHeb je:• De ambitie om door te groeien als financial;• een HBO- of bachelordiploma in een aanverwante studie;• een aantal jaar relevante werkervaring;• en geen moeite met Engels studiemateriaal. Dan is de opleiding Business Controller echt iets voor jou!

Profiteer van alle voordelen die de Open Universiteit biedt:• Blended learning: interactieve groepsbijeenkomsten en online activerend onderwijs.• Studeren op masterniveau met een waardevolle praktijkschil.• Ontdekken wat Data Science voor jouw organisatie betekent.

Opleiding Business Controller Ontwikkel je skills en vergroot je impact!

Open Universiteitwww.ou.nl

Page 2: Opleiding Business Controller - Open Universiteit › documents › 40554 › 42976 › MW_Leaflet_busines… · Profiteer van alle voordelen die de Open Universiteit biedt: • Blended

StudiebelastingDe totale opleiding heeft een studiebelasting van 840 uur met een doorlooptijd van 2 jaar. Je besteedt 10-12 uur per week aan je studie.

StudieadviseurZeker weten dat de opleiding bij je past? Neem dan contact op met onze studieadviseur Loes Moritz via [email protected]. Ze adviseert je graag over jouw mogelijkheden.

Alumnus Theo de Jager, business controller hoger beroepsonderwijs en toegepast onderzoek

‘Wetenschap, praktijkdeskundigheid en persoonlijke coaching aan de Open Universiteit hebben mij gevormd tot de controller die ik nu ben.

Ik zie het als een uitdaging om waarde toe te voegen aan het publieke domein; het versterken van bestuur en toezicht ten behoeve van alle stakeholders.’

Business controller in vijf modulesVerdiep je vakmatige kennis

ControllingDenk mee over beleid en strategie. Je maakt kennis met verschillende methoden en technieken op het gebied van financiële besturing en risicomanagement.

Financial Decision MakingKrijg inzicht in de besluitvorming van organisaties, zodat je het management als sparringpartner kunt adviseren.

Business AnalyticsLeer hoe je Business Intelligence voor je laat werken: stel onderzoeksvragen op, leer meer over data mining, analyse-technieken en de interpretatie van data.

Vergroot je skills

Workshop Business ControlHoe zet je theorie om in de praktijk? Action learning daagt je uit binnen een integrale en multidisciplinaire omgeving.

Professional Skills & Personal ImpactVergroot je skills om effectief te beïnvloeden, weerstand te overwinnen en agile te zijn in een veranderende omgeving.

Introductiedag30 januari 2019 | 15:30 – 18:00Studiecentrum Utrecht

Meld je aan via [email protected]

6318

332