Opdracht 4b Lambertus kerk

10
Presentatie: Lambertus kerk. Jasper Wagemakers & Sjoerd Visser Vwo 4D

description

Presentatie Opdracht 4b Lambertus kerk Gemaakt door: Sjoerd Visser en Jasper Wagemakers

Transcript of Opdracht 4b Lambertus kerk

Page 1: Opdracht 4b Lambertus kerk

Presentatie: Lambertus kerk.

Jasper Wagemakers & Sjoerd Visser

Vwo 4D

Page 2: Opdracht 4b Lambertus kerk

Interieur

Sjoerd Visser
dit is de eerste foto van het inerieur van de kerk. het lijk mischien alsof we de foto zo maar ergens van genomen hebben maar we wilde juist het met daar in het verlengde het gangpad. ook de belichting van achter in de kerk hebben we expres mee genomen in deze foto.
Page 3: Opdracht 4b Lambertus kerk
Sjoerd Visser
dit is een foto uit de ingang van de kerk, recht onder de toren. op de plek waar de engel staat hing eerst het touw van de klok maar die hebben ze verplaatst. deze foto heeft veel detail, vooral in de stenen rondom de engel. deze foto heeft wel weining belichting. we hebben er echter wel voor gekozen om hem toch in de presentatie te stoppen omdat het juist we iets mysterieus heeft.
Page 4: Opdracht 4b Lambertus kerk
Sjoerd Visser
Op de deze foto is de mooie standaart te zien voor waarschijnlijk het heilige boek. de adelaar is goud kleurig en geeft daarom een mooie glands af. dit staat dan weer in mooi contrast met de doffen oude bladzijdes van het boek.
Page 5: Opdracht 4b Lambertus kerk

Exterieur

Sjoerd Visser
de in gang van de kerk, dit is de vloer die voor de kerk ligt. hij symboliseerd de ene weg van jezus. deze foto hebben vooral gekozen voor het contrast. het kleur verschil tussen het wit en zwart is hier namelijk goed te zien en geeft een mooie foto.
Page 6: Opdracht 4b Lambertus kerk
Sjoerd Visser
De schoonheid van de kerk is op deze foto mooi te zien. je kunt namelijk goed de 3 niveaus zien van de kerk. zelf is de foto misschien niet helemaal perfect omdat de kerk niet helemaal mooi symetrisch op de foto staat. ook lijkt het door het stand punt van de foto of de kerk voorover valt maar maar dat geeft de foto ook wel weer wat speciaals.
Page 7: Opdracht 4b Lambertus kerk
Sjoerd Visser
op het eerste gezicht ziet het er mischie een beetje raar uit maar toch vonden we deze foto goed genoeg op in de presentatie te stoppen. we vinden namelijk dat deze waterspuger erg in het oog springt als je naar de kerk kijkt.
Page 8: Opdracht 4b Lambertus kerk

Detail

Sjoerd Visser
deze foto hebben we gemaakt voor het diepte effect en de regelmaat. de foto is gemaakt van de lijst om een schilderij. het mooie contrast van het goud en zwart en de langzame vervaaging van de foto maakt dat ik dit de mooiste foto van deze foto opdracht vind.
Page 9: Opdracht 4b Lambertus kerk
Sjoerd Visser
dit is een foto van de vloer voor het altaar. het mooie detail en regelmaat komt in deze foto goed naar voren. het lijkt misschien alsof deze foto onscherp is maar dat komt omdat de vloer een mooie glans heeft en daarom een wazige gloed afgeeft.
Page 10: Opdracht 4b Lambertus kerk
Sjoerd Visser
op het eerste gizicht lijkt dit miscchien gewoon bakstenen maar het detail wat er in deze bakstenen zit is ongelovelijk. ook de mooie zwarte roet geeft een mooi contrast.