Opdracht 1 bram

of 3 /3
3 Aeeldingen die doelbewust vormgegeven zijn zijn. 1. Minas Tirith In de aeelding is duidelijk dat het een grote witte stad is, wat afstraalt van de omgeving. Het geeſt een ‘verbazinwekkende’ uitstraling, je krijgt een gevoel dat het een zéér grootse en mooie stad is. Doordat er met diepte is gewerkt komt de stad er nog groter uit te zien. Door het grootse gevoel word je er echt in getrokken.

Embed Size (px)

description

hoi opdracht 1.0

Transcript of Opdracht 1 bram

 • 3 Afbeeldingen die doelbewust vormgegeven zijn zijn.

  1. Minas Tirith

  In de afbeelding is duidelijk dat het een grote witte stad is, wat afstraalt van de omgeving. Het geeft een verbazinwekkende uitstraling, je krijgt een gevoel dat het een zr grootse en mooie stad is. Doordat er met diepte is gewerkt komt de stad er nog groter uit te zien. Door het grootse gevoel word je er echt in getrokken.

 • 2. Holodeck

  In de bekende series en films van Star Trek word er veel gebruik gemaakt van een holodeck. Zoals te zien is word de gebruiker 360 graden om zich heen, n onder+boven, in de wereld get-rokken. Dit maakt het immersive. Het legt de sfeer heel goed neer.

 • 3. Vogels

  Dit is een afbeelding van een stukje van Gorillaz. Er is een deurtje met iets onbekends erachter en er zitten twee vogels voor. Als gebruiker zijn er dus al 3 opties, misschien is er wel op de vo-gels te klikken, maar vooral, wat zit er achter dat geheimzinnige deurtje?