Online brochure 2014 - 2015

19
Powerhouse Sport brochure 2014 - 2015 Uw leverancier op het gebied van team- en verenigingskleding! Maak vandaag nog een afspraak en het Powerhouse Sport team komt geheel vrijblijvend langs bij u op de vereniging!

description

Powerhouse Sport online brochure 2014 - 2015 (roeikleding)

Transcript of Online brochure 2014 - 2015

Page 1: Online brochure 2014 - 2015

Powerhouse Sport brochure 2014 - 2015Uw leverancier op het gebied van team- en verenigingskleding!

Maak vandaag nog een afspraak en het Powerhouse Sport team komt geheel vrijblijvend langs bij u op de

vereniging!

Page 2: Online brochure 2014 - 2015

Roeipakjes & bodysuits

+ meer...

+ meer...Roeipakje & bodysuitEen uiterst comfortabel roeipakje of bodysuit met een unieke pasvorm. Met name de toevoeging van extra lengte aan de achterkant van het pakje zorgt voor vrije beweging tijdens de haal. De Powerhouse Sport roeipakjes en bodysuits zijn vervaardigd uit een lichtgewicht stof met verbeterende, vochtafvoerende eigenschappen om de roeier comfortabel en droog te houden. Dit betekend een betere pasvorm en geen weerstand of beperkingen. Deze stoffen hebben niet alleen een optimale absorberende werking maar zijn ook lichter dan de zware Supplex weefsels die door veel concurrenten gebruikt worden.

De gebruikte stoffen Alle roeipakjes en bodysuits zijn vervaardigd uit 205 gr/sm jersey stof, polyamide microvezel en 30% Lycra power. Unieke eigenschappen hiervan zijn de compactheid, duurzaamheid en de goede balans tussen elasticiteit en pasvorm. De opmerkelijke spanning, elasticiteit en kracht geeft deze stof het krachtige karakter. De unieke eigenschappen van de microvezels zoals, zachtheid en vochtregulerend, zorgen voor een ongeëvenaard comfort van gebruik. Deze stof heeft een specifieke afwerking die transpiratie opneemt en wegvoert van het lichaam voor een snelle droging. Het lichaam blijft droog waardoor de u als sporter maximaal beschermd wordt!

De rechtopstaande naden zijn vervangen door “platte” naden. Twee lagen worden door middel van zes draden met elkaar verbonden, waardoor er een volledige vlakke naad ontstaat. Voor de kledingstukken die direct op het lichaam gedragen worden, biedt dit de meeste comfort en elimineert het enige hinder van omvangrijke naden. 4

Page 3: Online brochure 2014 - 2015

Volledig in eigen clubontwerp te produceren door middel van sublimation print

Zowel in mannen- als vrouwenmodel te verkrijgen

Unieke pasvorm

Afgewerkt met platte naden

30 % Lycra Power

Hydrophillic achterkant, zacht en vochtabsorberend

Snelle productie en levering

Roeipakvekrijgbaar vanaf

€ 43,50 (excl. btw)

Duurzaam

5

Man Man Vrouw

Body-suitvekrijgbaar vanaf

€ 54,92 (excl. btw)

Page 4: Online brochure 2014 - 2015

Leggings & shorts

+ meer...

+ meer...Leggings & shortsEen uiterst comfortabele roeibroek en short met een unieke pasvorm. De Powerhouse Sport leggings en shorts zijn vervaardigd uit een lichtgewicht stof met verbeterende, vochtafvoerende eigenschappen om de roeier een comfortabel gevoel te geven en droog te houden gedurende de training of wedstrijd. Ook heeft deze stof tot gevolg een betere pasvorm wat belemmeringen voorkomt in de roeibeweging. Deze stoffen hebben niet alleen een optimale absorberende werking maar zijn ook lichter dan de zware Supplex weefsels die door veel concurrenten gebruikt worden.

De gebruikte stoffen Alle roeibroeken zijn vervaardigd uit 205 gr/sm jersey stof, polyamide microvezel en 30% Lycra power. Unieke eigenschappen hiervan zijn de compactheid, duurzaamheid en de goede balans tussen elasticiteit en pasvorm. De opmerkelijke spanning, elasticiteit en kracht geeft deze stof het krachtige karakter. De unieke eigenschappen van de microvezels zoals, zachtheid en vochtregulerend, zorgen voor een ongeëvenaard comfort van gebruik. Deze stof heeft een specifieke afwerking die tran-spiratie opneemt en wegvoert van het lichaam voor een snelle droging. Het lichaam blijft droog waardoor de drager maximaal beschermd wordt!

De rechtopstaande naden zijn vervangen door “platte” naden. Twee lagen worden door middel van zes draden met elkaar verbonden, waardoor er een volledige vlakke naad ontstaat. Voor de kledingstukken die direct op het lichaam gedragen worden, biedt dit de meeste comfort en elimineert het enige hinder van omvangrijke naden.

6

Page 5: Online brochure 2014 - 2015

Volledig in eigen clubontwerp te produceren door middel van sublimation print

Zowel in mannen- als vrouwenmodel te verkrijgen

Unieke pasvorm

Afgewerkt met platte naden

30% Lycra Power

Enkelrits om het aan- en uittrekken te vergemakkelijken

Legging vekrijgbaar vanaf

€ 33,47(excl. btw)

Duurzaam

Ook verkrijgbaar in winter uitvoering!!

Man Man Vrouw

7

Shortvekrijgbaar vanaf

€ 24,75(excl. btw)

Page 6: Online brochure 2014 - 2015

Leggings & shorts

+ meer...

+ meer...

Roei-jack & turtle Deze kledingstukken zijn speciaal ontworpen voor de roeisport. Kort gehouden aan de voorkant om belemmering tijdens het roeien te verkomen. De achterkant daarentegen is lang gehouden ter bescherming van de onderrug. Deze items kunnen beide gepro-duceerd worden met zowel een halve als een volledige rits om het aan- en uittrekken ter vergemakkelijken.

De gebruikte stoffen Deze items zijn opgebouwd uit drie lagen. De binnenste thermolaag, een membraam gevold door de buitenste beschermingslaag. De buitenste laag zorgt voor bescherming tegen water en wind. Het mebraam zorgt ervoor dat er geen wind en regen van buiten naar binnen kan dringen en tegelijkertijd is deze ademend en vochtabsorberend vanuit de binnenkant. Hierdoor blijft u als sporter een droog en comfortabel gevoel houden. Door de binnenste thermolaag wordt een microklimaat gecreeërd waardoor u warm gehouden wordt.

Veder zijn deze items uitgerust met een zakje op de rug en zowel leverbaar in winter- als zomeruitvoering.

Turtles & roei-jacks

8

Page 7: Online brochure 2014 - 2015

Volledig in eigen clubontwerp te produceren door middel van

Zowel in mannen- als vrouwenmodel te verkrijgen

Unieke pasvorm

Bescherming tegen wind en regen

Uitgevoerd met volledige rits om het aan- en uitrekken te vergemakkelijken

Snelle productie en levering

Turtlevekrijgbaar vanaf

€ 57,81 (excl.btw)

Duurzaam

Zowel verkrijgbaar in zomeruitvoering als thermo winteruitvoering

9

Roei-jackvekrijgbaar vanaf

€ 78,51 (excl.btw)

Page 8: Online brochure 2014 - 2015

Thermoshirts

+ meer...

ThermoshirtsPowerhouse Sport Nederland levert veel verschillende soorten thermoshirts. Denk hierbij aan zomer- en winteruitvoeringen met zowel korte als lange mouwen. Alle shirts zijn speciaal gesneden voor de roeisport. Ook deze items zijn kort gehouden aan de voorkant en lang gehouden aan de achterkant. Bijna alle items zijn te ontwerpen in uw eigen clubontwerp door middel van sublimatieprint, borduren of heat-transfer opdruk.

De gebruikte stoffen Momenteel worden de thermoshirts vervaardigt uit Lycra thermo of Presto thermo, CoolPlus, Lycra Net of Lycra Elite of Hool. Deze thermostoffen houden u tijdens het sporten warm en geven u een zeer comfortabel gevoel. Veder zijn deze stoffen in staat snel vocht te absorberen waardoor u een droog en aangenaam gevoel blijft houden tijdens het sporten.

In zowel zomer- als wintervariant verkrijgbaar!

10

Page 9: Online brochure 2014 - 2015

Volledig in eigen clubontwerp te produceren door middel van sublimation print

Somige uitvoeringen verkrijgbaar als uniseks

Unieke pasvorm

Afgewerkt met platte naden

korte en lange mouwen verkrijgbaar

In meerdere stoffen verkrijgbaar

Snelle productie en levering

(Korte mouwen)vekrijgbaar vanaf

€ 28,93 (excl. btw)

Duurzaam

Zowel verkrijgbaar in zomeruitvoering als thermo winteruitvoering

Man Man Vrouw

11

(Lange mouwen)vekrijgbaar vanaf

€ 35,13 (excl. btw)

Page 10: Online brochure 2014 - 2015

Coolplus shirt - Power T

+ meer...

Coolplus shirt - Power TEen uiterst comfortabel shirt met een semi-fit pasvorm. Dit shirt is uiterst geschikt om in te sporten tijdens de wat warmere dagen (ook verkrijgbaar in winteruitvoering). Wederom is dit item kort gehouden aan de voorkant om belemmering tijdens het sport tegen te gaan. De achterkant is lang gehouden om de onderrug optimaal te bescher-men. Veder is dit shirt uitgerust met een nekritsje en elastiek aan de onderkant van het shirt. Ook verkrijgbaar in lange mouwen uitvoering.

Volledig in eigen ontwerp te leveren!

De gebruikte stoffen De Power T is vervaardigd uit Coolplus. Door de vochtabsorberende eigenschap zorgt deze unieke stof voor een snelle droging van het lichaam. Daarnaast is Coolplus uiterst licht van gewicht en heeft het een ademende structuur. Hierdoor voelt het lichaam altijd erg droog en koel aan tijdens het sporten. Zeer comfortabel om te dragen en te gebruiken als onderlaag of middenlaag.

Verkrijgbaar in zowel zomer- als winteruitvoering!

12

Page 11: Online brochure 2014 - 2015

Volledig in eigen clubontwerp te produceren door middel van sublimation print

Zowel in mannen- als vrouwenmodel te verkrijgen

semi-fit ontwerp

Korte en lange mouwen verkrijgbaar

Zowel in zomer- als winteruitvoering verkrijgbaar

Uitgerust met nekrits en elastiek onderaan het shirt

Snelle productie en levering

Vekrijgbaar vanaf € 33.56

(excl. btw)

Duurzaam

Zowel verkrijgbaar in zomeruitvoering als thermo winteruitvoering

13

Page 12: Online brochure 2014 - 2015

Windjack

+ heat-press of borduren...

WindjackDit jack is compleet water- en winddicht. Ideaal om te dragen tijdens het sturen of coachen van uw ploeg. Omdat het ook ademt is dit jack ook geschikt voor het dragen tijdens trainingen. Leverbaar in drie kleuren; zwart, blauw en rood.

Uiterst geschikt voor de zeer natte dagen!

14

Page 13: Online brochure 2014 - 2015

Waterdicht

Zowel in mannen- als vrouwenmodel te verkrijgen

Semi-fit design

Waterdichte rits

Uitgerust met zak op de rug

Halve rits en elastiek aan de onderkant

Snelle productie en levering

Vekrijgbaar vanaf € 66,12(excl. btw)

Duurzaam

15

Page 14: Online brochure 2014 - 2015

Headsweats sportpet

Headsweats sportpetDeze Coolmax sportpet is zeer lichtgewicht en uiterst geschikt voor op het water of op de fiets. Aan de binnenkant vindt u een zweetband die overtollig zweet opneemt en afvoert. Door het lichte materiaal adement deze sportpet uitstekend en door de zwarte onderkant van de klep, heeft u geen last van reflectie op het water. Deze sportpet is gemakkelijk te wassen op 40 graden in uw wasmachine.

16

Page 15: Online brochure 2014 - 2015

Lichtgewicht

Geschikt voor op het water

maten kan aangepast worden

Ademend

Verschillende kleuren verkrijgbaar

Gemakkelijk te wassen op 40 graden in uw wasmachine

Vekrijgbaar vanaf € 16,49(excl. btw)

Duurzaam

17

Page 16: Online brochure 2014 - 2015

Contactgegevens:

Page 17: Online brochure 2014 - 2015
Page 18: Online brochure 2014 - 2015

Brochure 2014 - 2015

2

Inhoudsopgave

Over Powerhouse Sport Nederland pag. 3

Roeipakjes & Body suits pag. 4

Leggings & shorts pag. 6

Turtles & roei-jacks pag. 8

Thermoshirts pag. 10

Coolplus shirt - Power T pag. 12

Windjack pag. 14 Headsweats sportpet pag. 16

Contactgegevens pag. 18

Page 19: Online brochure 2014 - 2015

Over Powerhouse Sport NederlandDe missie van Powerhouse Sport is het leveren van high performance team- & verenigingskleding en consumentensportkleding voor zowel de roei- als de wielersport!

Powerhouse Sport is een van origine Iers roeikledingmerk dat gespecialiseerd is in de productie van team- en verenigingskleding op maat. In 1994 opgericht door het echtpaar Garth en Alison Young, die een ware passie voor de roeisport delen. In de afgelopen 15 jaar heeft Powerhouse Sport veel ervaring opgedaan en een scala aan hoogwaardige en high performance kleding ontworpen. Powerhouse Sport levert producten aan zowel internationale atleten als bescheiden clubroeiers! Tot op heden was dit merk alleen actief in Groot Brittannië maar sinds eind 2010 impor-teren drie zeer ondernemende en sportieve broers deze kleding naar Nederland. De twee jongste broers, in de roeiwereld ook wel bekend als de Muda tweeling, hebben na het behalen van hun eerste gouden medaille tijdens het Wereld Kampioenschap in Wit-Rusland hun ambities bijgesteld. Naast hun doel Olympisch goud te winnen, hebben deze gepassioneerde roeiers nu ook de ambitie om samen met hun oudste broer, roeiend Nederland te voorzien van de beste roeikleding. Met hun expertise op het gebied van kleding, prestaties en ondernemen, vormt dit drietal een belangrijke schakel tussen de verenigingen en het merk Powerhouse Sport. Het online gedeelte van Powerhouse Sport zal u altijd informeren over ontwikkelingen op het gebied van sportkleding, het dragen van deze kleding en de mogelijkheden waar uw vereniging gebruik van kan maken. Powerhouse Sport onderscheidt zich door kwaliteit, snelheid en flexibiliteit hoog in het vaandel te laten staan. Met Powerhouse Sport kleding wordt de identiteit van uw vereniging gepresenteerd, wordt u tijdens het sporten beschermd tegen de vier natuurelementen en zullen trainingen en wedstrijden uiterst comfortabel worden!

Het Powerhouse Sport Team,

3