Nieuwsbrief JOL Oudieplas April 2012

2
JOL Oudieplas Nieuwsbrief • April 2012 JOL Oudieplas www.jol-oudieplas.info Geen papieren paspoortjes meer Dit jaar buttons met je naam De inschrijving is weer geopend. Via de website kun je je alvast voorinschrijven. Zo weet je zeker dat je bijvoorbeeld mee kunt met het uitje en gaat straks het inschrijven een stuk sneller. Wacht dus niet te lang en schrijf je in op www.jol-oudieplas.info. De inschrijving op het veld is dit jaar flink veranderd. Zo werken we niet meer met paspoortjes. De paspoorten werden vaak vies, nat, gingen scheuren en raakten kwijt. Dit jaar werken we alleen met buttons. ‘s Ochtends meld je je bij de inschrijvingstent en krijg je bij je eigen leiding je button met je naam. Deze houd je op tijdens de JOL. Ga je tussen de middag naar huis, dan lever je je button in bij je leiding. Zo gaat dat in de middag ook. De buttons blijven dus ten alle tijden op het JOL veld. Zo zien wij bij calamiteiten in 1 oogopslag wie er wel en niet zijn, weten we altijd je naam en leren jullie elkaars naam ook sneller kennen. Maar ja, een button is duurder dan een stukje papier dus let er heel erg goed op. Als je ‘m kwijtraakt zul je een nieuwe moeten kopen twv 1,-. Zonder button kun je namelijk het veld niet op. MATERIAAL Een berichtje voor alle ouders: De kinderen nemen van alles mee naar het JOL veld. Van hamers, kwasten, vesten, tasjes en andere dingen. Willen jullie ervoor zorgen dat alles goed gemerkt wordt? Vorig jaar zijn er zoveel spullen blijven liggen, dat is zonde. Denk ook om stevige schoenen! Crocs of slippers oid worden niet toegelaten op het veld. DVD De dvd’s met de film en foto’s van vorig jaar is nog steeds te koop. Heb jij ‘m al? Een dvd kost 5,- en voor 7,50 heb je de film- én fotodvd. Een teaser met een kleine selectie van de foto’s kan je vinden op ons YouTube kanaal.

description

Alle laatste nieuwtjes en weetjes van de JOL Oudieplas

Transcript of Nieuwsbrief JOL Oudieplas April 2012

Page 1: Nieuwsbrief JOL Oudieplas April 2012

JOL OudieplasNieuwsbrief • April 2012

JOL Oudieplaswww.jol-oudieplas.info

Geen papieren paspoortjes meer

Dit jaar buttons met je naam

De inschrijving is weer geopend. Via de website kun je je alvast voorinschrijven. Zo weet je zeker dat je bijvoorbeeld mee kunt met het uitje en gaat straks het inschrijven een stuk sneller. Wacht dus niet te lang en schrijf je in op www.jol-oudieplas.info.

De inschrijving op het veld is dit jaar flink veranderd.Zo werken we niet meer met paspoortjes. De paspoorten werden vaak vies, nat, gingen scheuren en raakten kwijt. Dit jaar werken we alleen met buttons.

‘s Ochtends meld je je bij de inschrijvingstent en krijg je bij je eigen leiding je button met je naam. Deze houd je op tijdens de JOL. Ga je tussen de middag naar huis, dan lever je je button in bij je leiding. Zo gaat dat in de middag ook. De buttons blijven dus ten alle tijden op het JOL veld. Zo zien wij bij calamiteiten in 1 oogopslag wie er wel en niet zijn, weten we altijd je naam en leren jullie elkaars naam ook sneller kennen.

Maar ja, een button is duurder dan een stukje papier dus let er heel erg goed op. Als je ‘m kwijtraakt zul je een nieuwe moeten kopen twv €1,-. Zonder button kun je namelijk het veld niet op.

MATERIAAL

Een berichtje voor alle ouders:De kinderen nemen van alles mee naar het JOL veld. Van hamers, kwasten, vesten, tasjes en andere dingen. Willen jullie ervoor zorgen dat alles goed gemerkt wordt? Vorig jaar zijn er zoveel spullen blijven liggen, dat is zonde. Denk ook om stevige schoenen! Crocs of slippers oid worden niet toegelaten op het veld.

DVD

De dvd’s met de film en foto’s van vorig jaar is nog steeds te koop. Heb jij ‘m al?Een dvd kost €5,- en voor €7,50 heb je de film- én fotodvd.

Een teaser met een kleine selectie van de foto’s kan je vinden op ons YouTube kanaal.

Page 2: Nieuwsbrief JOL Oudieplas April 2012

OUDERS GEVRAAGD:

Het is inmiddels traditie dat er op de laatste JOL dag een vossenjacht plaatsvindt. Zo ook komend jaar. We hebben het wel helemaal veranderd en hebben onze vrijwilligers hard nodig. Wij zoeken daarom nog vossen. Doen jullie mee?

De vossenjacht is op donderdagmiddag 30 augustus.Ouders kunnen zich inschrijven op hetzelfde inschrijvingsformulier als de kinderen.

Ook opa’s, oma’s, ooms en tantes of de buren kunnen zich inschrijven, iedereen kan natuurlijk vos worden :)

JOL Oudieplas online

Onze website is helemaal vernieuwd. Heb je het al gezien? Je kunt je natuurlijk ook weer inschrijven via de site. De nieuwsbrief is er ook te vinden en alle belangrijke weetjes en nieuwtjes.

Jullie kunnen je via de website weer inschrijven. Natuurlijk zijn we ook te vinden op Hyves, YouTube en Facebook. We vinden het erg leuk als jullie daar ook je filmpjes en foto’s blijven delen.

Liken jullie allemaal de facebook pagina? Dan blijf je ook op de hoogte van tussentijdse nieuwtjes.

Wil je zelf iets weten, heb je een nieuwtje, of een idee voor de JOL? Neem dan contact met ons op via Hyves of Facebook.

www.jol-oudieplas.infowww.facebook.com/joloudieplaswww.joloudie.hyves.nlwww.youtube.com/user/joloudiplasalkmaar

Wist je dat:

- We dit jaar het uitje in twee groepen splitsen

- Astrid in april gaat trouwen

- De keukenwagen is opgeknapt door een groep vrijwilligersvan NL Doet

- We meedoen met supportactie.nl. Willen jullie ons allemaal supporten op supportactie.nl? Je kunt ons vinden onder JOL Oudieplas of clubnummer 409819.

- Kay vader is geworden van een mooie zoon

- Je nog steeds de dvd kunt bestellen met alle foto’s vanvorig jaar

- We nog mensen zoeken die met ons mee willen fietsen tijdens de Rabobank Fietssponsortocht. De tocht vindt plaats op 9 juni. Houd je van fietsen en gezelligheid? Doe mee en spek de JOL kas!

Sponsors

Wij zijn altijd op zoek naar sponsors. Heb jij een eigen bedrijf, of werk je bij een maatschappelijk betrokken onderneming? Neem contact met ons op en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.