Nieuwsbrief 19 januari 2015

2
Nieuwsbrief 19 januari 2014 Nieuw op Impuls Er zijn weer nieuwe kinderen begonnen op Impuls. Dat zijn: In groep 1/2A: Milan vd Weerd In groep 1/2B: Joris van Seventer Wij wensen jullie allen én jullie ouders het allerbeste toe en veel plezier op Impuls. Koffieochtend Tien ouders hebben vorige week de koffieochtend bezocht. Het was een gezellig, informeel koffie-uurtje waarin we allerlei schoolse zaken met elkaar besproken hebben; van het fruit eten in de pauze tot aan de verkeersveiligheid rondom de school. De volgende koffieochtend is op 16 april om half 9. Wees welkom! Voorleesontbijt: start woensdag a.s. Van woensdag a.s. 21 t/m zaterdag 31 januari 2015 zijn De Nationale Voorleesdagen. We starten woensdag om 8.30 uur met een voorleesontbijt. Alle kinderen mogen die dag in hun pyjama naar school komen en ze mogen zelf een (extra lekker!) ontbijt meenemen. We zijn nog dringend op zoek naar vaders die tijdens het ontbijt (of later in de week) willen komen voorlezen. Het is prima als er meerdere vaders per klas willen voorlezen, want de kinderen zijn dol op voorlezen (ook in de bovenbouw!)! Als u wilt komen voorlezen, neemt u dan contact op met de leerkracht van uw zoon/dochter. Woensdag a.s. mogen alle kinderen van groep 1 t/m 4 ook een eigen boek mee naar school nemen (voorzien van naam!). Op één van de dagen tijdens De Nationale Voorleesdagen komt de bovenbouw namelijk voorlezen aan uw kind uit zijn/haar eigen boek.

description

 

Transcript of Nieuwsbrief 19 januari 2015

Page 1: Nieuwsbrief 19 januari 2015

Nieuwsbrief 19 januari 2014

Nieuw op Impuls Er zijn weer nieuwe kinderen begonnen op Impuls. Dat zijn: In groep 1/2A: Milan vd Weerd In groep 1/2B: Joris van Seventer Wij wensen jullie allen én jullie ouders het allerbeste toe en veel plezier op Impuls.

Koffieochtend Tien ouders hebben vorige week de koffieochtend bezocht. Het was een gezellig, informeel koffie-uurtje waarin we allerlei schoolse zaken met elkaar besproken hebben; van het fruit eten in de pauze tot aan de verkeersveiligheid rondom de school. De volgende koffieochtend is op 16 april om half 9. Wees welkom!

Voorleesontbijt: start woensdag a.s. Van woensdag a.s. 21 t/m zaterdag 31 januari 2015 zijn De Nationale Voorleesdagen. We starten woensdag om 8.30 uur met een voorleesontbijt. Alle kinderen mogen die dag in hun pyjama naar school komen en ze mogen zelf een (extra lekker!) ontbijt meenemen.

We zijn nog dringend op zoek naar vaders die tijdens het ontbijt (of later in de week) willen komen voorlezen.

Het is prima als er meerdere vaders per klas willen voorlezen, want de kinderen zijn dol op voorlezen (ook in de bovenbouw!)! Als u wilt komen voorlezen, neemt u dan contact op met de leerkracht van uw zoon/dochter. Woensdag a.s. mogen alle kinderen van groep 1 t/m 4 ook een eigen boek mee naar school nemen (voorzien van naam!). Op één van de dagen tijdens De Nationale Voorleesdagen komt de bovenbouw namelijk voorlezen aan uw kind uit zijn/haar eigen boek.

Page 2: Nieuwsbrief 19 januari 2015

Vrijwilligers Koningsspelen gezocht! Het lijkt nog ver weg maar toch zijn achter de schermen de voorbereidingen al in volle gang voor de Koningsspelen 2015. We zijn dringend zoek naar vele vrijwilligers om een groepje kinderen te begeleiden of om te helpen bij een spel. Lijkt het u leuk om uw steentje bij te dragen aan de Koningsspelen op 24 april dan kunt u zich opgeven bij [email protected] Let op: dit geldt voor zowel de onder- als de bovenbouw! Vast heel veel dank!

Juffendag 5 februari

Op donderdag 5 februari is het weer juffendag, een dag waarop wij juffen met alle kinderen op

ludieke wijze onze verjaardagen vieren.

Die dag zijn er een aantal aandachtspunten die voor u van belang zijn, zoals:

- Uw kind mag verkleed naar school komen.

- We eten met de kinderen pannenkoeken als lunch. Lust uw kind dit niet, geef hem of haar

dan een eigen lunch mee.

- De juffendag duurt de hele dag, dus tot 14.15 uur.

- De kinderen van de groepen 5 t/m 8 moeten hun gymspullen meenemen.

- Wij zoeken ouders die pannenkoeken voor ons willen bakken. Hiervoor wordt binnenkort

een uitvraag gedaan. De bonnetjes mag u natuurlijk declareren.

Binnenkort hoort u meer over de juffendag.

Data

21 januari voorleesontbijt en start voorleesdagen 30 januari einde voorleesdagen 5 februari juffendag 12 en 16 februari spreekavonden rapport