Mvmkookmaand flyer 2013

2
MVM KOOKMAAND SEPTEMBER 2013 KOOK MEE VOOR ONDERNEMENDE MOEDERS IN AZIE KOM JIJ IN ACTIE? mevrouw A.L.Anulawathie mevrouw Chem ..

description

Kook jij ook mee voor Microkrediet voor Moeders? In september 2013 is het de hele maand kookmaand!

Transcript of Mvmkookmaand flyer 2013

Page 1: Mvmkookmaand flyer 2013

MVMKOOKMAAND SEPTEMBER2013

KOOK MEE VOORONDERNEMENDE MOEDERSIN AZIE

KOM JIJ IN ACTIE?

mevrouw A.L.Anulawathie

mevrouw Chem

..

Page 2: Mvmkookmaand flyer 2013

KOOK MEE VOOR ONDERNEMENDE MOEDERS IN AZIËMVM KOOKMAAND SEPTEMBER 2013Veel moeders in Azië hebben onvoldoende inkomsten om hun gezin te onderhouden. Daar kan jijsamen met ons verandering in brengen door te koken voor anderen! Hoe werkt het? Jij bereidt inseptember, onze Kookmaand, een etentje voor vrienden of familie. In ruil daarvoor doneren zij een be-drag aan Microkrediet voor Moeders. Die donaties gebruiken wij om microkredieten te verstrekken aanondernemende moeders in Azië die daarmee hun eigen onderneming kunnen starten.

KOM JIJ IN ACTIE

JOUW ETENTJE HELPTONDERNEMENDEMOEDERS IN AZIE

GEEF MEERBEKENDHEIDAAN DE MVMKOOKMAAND

Partners van de MvM Kookmaand zijn ZTRDG, A Beautiful Story en Orlando Uitgevers; ondernemingen die voor ons hier in actie komen omhet ondernemerschap van vrouwen in Azië te stimuleren. Doet jouwwerkgever of eigen onderneming ook mee? Kom samen met je collega’s in actie voor de MvM Kookmaand in september en wij vermelden actie, naam en logo op onze website! Meld je aan via www.microkredietvoormoeders.org.

Met een gemiddelde lening van 85 euro start één vrouw een eigen duur-zame onderneming en krijgt zij de kans de kwaliteit van haar leven en datvan haar kinderen te verbeteren. Aan het eind van de Kookmaand willenwij met heel veel leningen van tafel gaan. Om dat te bereiken hebben wijheel veel koks nodig.

Doe jij mee? Meld je dan aan via www.microkredietvoormoeders.org. Wees er snel bij, want de eerste 50 aanmeldingen krijgen van OrlandoUitgevers een boek cadeau. Op onze website vind je ook ideeën vooreen origineel etentje!

Kook jij een lening voor ondernemende vrouwen zoals mevrouw Chemuit Cambodja en mevrouw A.L.Anulawathie uit Sri Lanka bij elkaar? Lees op onze website hun succesverhalen!

Maak kans op een een goody bag van ZTRDG of mooie sieraden van A Beautiful Story door zoveel mogelijk bekendheid te geven aan onzeMvM Kookmaand in je eigen netwerk en social media!