Flyer tennisreis winter 2012 2013

8
tennisvakantiemagazine Maak je tennisdroom waar! Een magische plek onder de zon Train als prof met Alex Reijnders Speel je eigen Grand Slam toernooi Uw tennisreis op maat www.tennisreis.nl Tennissen aan de Rode Zee Turkije Tunesië Spanje Portugal

description

Een hele week of een weekend les van een ervaren tennistrainer, op een betoverende bestemming, met de zon op uw gezicht! Binnen of buiten Europa! In deze flyer een prikkelende selectie van tot in de puntjes verzorgde droomtennisreizen voor de komende winterperiode.

Transcript of Flyer tennisreis winter 2012 2013

Page 1: Flyer tennisreis winter 2012 2013

tennisvakantiemagazine

Maak je tennisdroom waar!

Een magische plek onder de zon

Train als prof met Alex Reijnders

Speel je eigen Grand Slam toernooi

Uw tennisreis op maat

www.tennisreis.nl

Tennissen aan de Rode Zee

Turkije

Tunesië

Spanje

Portugal

Page 2: Flyer tennisreis winter 2012 2013

Een hele week of een weekend les van een ervaren tennistrainer, op een betoverende bestem-ming, met de zon op uw gezicht! Binnen of buiten Europa!In deze flyer een prikkelende selectie van tot in de puntjes verzorgde droomtennisreizen voor de komende winterperiode. Wij zijn afgestapt van alle kortingen en hebben onze tennisreizen extra scherp geprijsd. De prijzen voor de meeste accommodaties zijn daardoor verlaagd.

Op reis met het hele tennisteam, of als single? Beginner of gevorderd? Jong of oud? Iedereen kan bij Tennisreis.nl terecht.

Plezier, genieten en uw tennisspel verbeteren! Dat kan allemaal in één tennisreis. Deze winter bieden wij een aantal nieuwe reisvarianten, waaronder Tennis & Relax en tennislesweken onder leiding van trainer/coach Alex Reijnders. Ons totale, uitgebreide aan-bod, met fantastische specials en één nieuwe ac-commodatie, vindt u op www.tennisreis.nl

Tennisvakanties november 2012 t/m maart 2013

Groepsvoordeel: indien u als groep boekt, betaalt u geen reserveringskosten (vanaf minimaal 4 personen).

Page 3: Flyer tennisreis winter 2012 2013

Zoveel tennissers, zoveel smaken!Wij organiseren diverse specials: tennisreizen voor een specifieke doelgroep, of met een vooraf bepaald thema, dat tijdens uw reis centraal staat. Wij maken tennisreizen op maat; de White Label Tennisreizen. Tennisreis.nl biedt meer dan alleen een tennisreis!

De (standaard) tennislesweekLeren en genietenGroepsvakanties waarbij alles draait om uw favoriete sport! Geniet samen met andere liefhebbers van een intensief tennisprogramma, waarnaast nog voldoende tijd voor uzelf overblijft.

Het tennis(les)programma:U krijgt iedere dag (met uitzondering van de dagen van aankomst, vertrek en slottoernooi) twee uur tennisles van ervaren Nederlandse tennisleraren en -leraressen. De groepjes zijn klein (vier, heel soms vijf personen) en worden ingedeeld naar speelsterkte; een garantie voor veel persoonlijke aandacht en progressie. Er is volop aandacht voor techniek, tactiek, mentaliteit, bewegen op de baan en het spelen van wedstrijden.

Uw (ambitie)niveau is het uitgangspunt. Specifieke wensen? Gaan we ook mee aan de slag. ’s Middags kunt u vrijblijvend deelnemen aan een tennisactiviteit georganiseerd door de le-raar, wedstrijdjes of vrij spelen. Het slottoernooi aan het eind van de week is altijd weer een spektakel.

ToernooireisAltijd al gedroomd van het winnen van een Grand Slam toernooi? Dit is uw kans. Ga in maart met ons op toernooireis.Naast de bekende ‘eeuwige roem’ zijn er leuke prijzen te winnen. Het toernooi is bestemd voor alle niveaus, met uitzondering van de echte beginners. Inschrijving is mogelijk in de categorieën 8, 7, 6 of 5. Gewonnen of verloren? De inspanning en het plezier waren groots!

Tennislesweken o.l.v. Alex ReijndersAlex Reijnders, de voormalig trainer/coach van Sjeng Schalken, Paul Haarhuis en Jacco Eltingh, gaat een aantal tennislesweken begeleiden. Trainen zoals zij trainden; een unieke ervaring.

Alex Reijnders

Page 4: Flyer tennisreis winter 2012 2013

Single, maar niet alleenTennisreizen voor singles: voor wie dol is op tennis en single is! Trainen, spelen, intensief genieten en ontspannen. De ultieme reis met andere singles die de voorliefde voor tennis, zon en zee delen. Op stap met dezelfde passie! En wie weet komt u uw ‘dubbelmaatje’ tegen.

Tennisreizen op speelsterkte Een weekend of week tennissen en spelen met spelers van dezelfde speelsterkte. Meer dan zomaar les: alle facetten van het spel komen aan bod en er is volop tijd om vrij te tennissen.

AlleengaandenOp tennisvakantie zonder uw partner of de vaste vrienden. Bij de tennisreis voor alleengaanden bent u er absoluut zeker van dat er meer deelnemers alleen meegaan! Hun doel: tennissen en ontspannen. Al jaren een bijzonder succesvolle variant in ons aanbod. Alleen op reis en toch al snel het gevoel met elkaar te zijn.

Tennis & Relax Tijdens deze tennislesweek heeft u iedere ochtend 1 uur les (m.u.v. aankomst- en vertrekdag). Tevens is er een toss, mogelijkheid tot vrij spelen en een afsluitend toernooi. Minder les dan tijdens de standaard tennisweek –net iets goedkoper- maar net zoveel plezier.

White Label tennisreizen: uw tennisreis op maat!Tennisreis.nl is graag partner bij het organiseren van uw ultieme tennisreis. Zoek één van onze toplocaties uit en bepaal samen met ons wanneer u gaat. U kiest zelf wie er meegaan en hoe het tennisprogramma eruit ziet; wij handelen verder alles af. Het minimaal aantal deelnemers is 16 personen. Dit is een ideale mogelijkheid om vanuit uw vereniging of (tennis)organisatie een onvergetelijke activiteit te organiseren. Per 8 deelnemers kunt u uw eigen/of Tennisreis.nl tennisleraar gratis meenemen! Qua plezier, maar ook zakelijk zeker de moeite waard! Interesse? Neem dan direct contact met ons op.

Page 5: Flyer tennisreis winter 2012 2013

“Wij zien u snel op Tennisreis.nl!”

Tennissen en heerlijk snorkelen in de Rode Zee? Dat kan bij onze nieuwe accommodatie Hotel Mövenpick Resort Hurghada! Het hotel is rustig, maar ligt in een levendige omgeving. Het resort ligt direct aan een schitterend privé-zandstrand met eigen jachthaven in de badplaats Hurghada Bay. U verblijft op basis van halfpen-sion en speelt op één van de 3 gravelbanen.

Egypte: Hurghada Hotel Mövenpick Resort Hurghada

Data

2–9 mrt ‘13

16–23 mrt ‘1323–30 mrt ‘13

Reisvariant

Single

TennislesweekTennislesweek

Prijs

€ 975,-

€ 975,-€ 975,-

Toeslag 1pk

€ 100,- p.p.p.w.

€ 115,- p.p.p.w.

€ 115,- p.p.p.w.

Nederland: Zutphen Inntel Hotels Resort Zutphen

Portugal: Albufeira Hotel Alfamar Beach Resort

Spanje: Fuerteventura Hotel Jandia Princess

Twee of drie dagen lang tennissen in een andere omgeving, maar toch dichtbij en in eigen land! U speelt op één van de binnen- of buitenbanen en u verblijft in dit sporthotel op basis van volpension.

Data 3-4 nov ‘12 7-9 dec ‘1226-27 jan ‘1322-24 feb ‘1316-17 mrt ‘1329-31 mrt ‘13

ReisvariantAlleengaandenTennisweekend

DubbelspelTennisweekendTennisweekendAlleengaanden

Prijs€ 275,-€ 335,-€ 275,-€ 335,-€ 275,-€ 335,-

Toeslag 1pk€ 28,- p.p.p.n.€ 28,- p.p.p.n.€ 28,- p.p.p.n.€ 28,- p.p.p.n.€ 28,- p.p.p.n.€ 28,- p.p.p.n.

Bovenop een klif met een prachtig uitzicht op zee ligt Hotel Alfamar Beach Resort. Een voortreffelijk sporthotel met 7 gra-vel-, 6 hardcourt- en 2 binnenbanen. U verblijft op basis van halfpension.

Data10-17 mrt ‘1317-24 mrt ‘13

ReisvariantAlleengaandenTennislesweek

Prijs€ 699,-€ 699,-

Toeslag 1pk€ 65,- p.p.p.w.

€ 65,- p.p.p.w.

Trainen en spelen op het eiland van de eeuwige lente! Een prach-tig, luxueus hotel met veel faciliteiten, waaronder een schitterend zwembadlandschap. U tennist op één van de 6 kunstgrasbanen van het tennispark Matchpoint Sports. Hotel Jandia Princess ligt schitterend aan een 25 km lang zandstrand. U verblijft op basis van all inclusive.

Data

18-25 nov ‘12

20-27 jan ‘13

Reisvariant

TennislesweekTennislesweek

o.l.v. Alex Reijnders

Prijs

€ 1095,-

€ 1065,-

Toeslag 1pk

€ 150,- p.p.p.w.

€ 150,- p.p.p.w.

Vroe

gboe

k-

korti

ng

Page 6: Flyer tennisreis winter 2012 2013

Tennissen in sprookjesachtige sferen? In Club Rimel Djerba komt u in een andere wereld. Aan het brede strand van Midoun ligt dit volledig vernieuwde hotel. Een prima plek om rust, strand en ten-nis te combineren! Het hotel heeft 8 gravelbanen en u verblijft op basis van all inclusive.

Tunesië: Djerba Hotel Club Rimel Djerba

Tunesië: Hammamet Hotel Sentido Phenicia

Tunesië: Port el Kantaoui Hotel Seabel Alhambra

Turkije: Antalya Hotel Spice en Spa

In Hotel Sentido Phenicia bij Hammamet, bekend om z’n prachtige zandstranden, geniet u van traditioneel Arabië met alle moderne, westerse gemakken. Het hotel heeft 7 tennisbanen (5 gravel en 2 hardcourt). U verblijft op basis van all inclusive.

Hotel Seabel Alhambra is een ruim opgezet, gezellig hotel. U kunt volop genieten van een prachtige tuin, uitgebreide facilitei-ten en overheerlijke buffetten. Tennissen gebeurt op een prach-tig complex met 3 gravel- en 13 hardcourtbanen! U verblijft op basis van all inclusive.

Data16-23 mrt ‘1323-30 mrt ‘13

ReisvariantTennis & RelaxTennislesweek

Prijs€ 648,-€ 698,-

Toeslag 1pk€ 75,- p.p.p.w.

€ 75,- p.p.p.w.

Onze topper van afgelopen winter! Dit schitterende, luxe hotel aan de Turkse Rivièra is gebouwd in Oriëntaalse stijl met 1001-nacht sfeer. Het hotel ligt direct aan het strand en dicht bij het centrum van Belek. Het beschikt over 4 goed onderhouden kunstgrasbanen. U verblijft op basis van all inclusive.

Data 9-16 mrt ‘1323-30 mrt ‘13

ReisvariantTennislesweekTennislesweek

Prijs€ 795,-€ 795,-

Toeslag 1pk€ 50,- p.p.p.w.

€ 50,- p.p.p.w.

Data 2-9 mrt ‘1323-30 mrt ‘13

ReisvariantTennislesweekAlleengaanden

Prijs€ 755,-€ 785,-

Toeslag 1pk€ 55,- p.p.p.w.

€ 82,- p.p.p.w.

Data

2–9 mrt ‘13

9–16 mrt ‘13

23–30 mrt ‘13

Reisvariant

Tennislesweek

Tennislesweek

Tennislesweek

Prijs

€ 765,-

€ 765,-

€ 798,-

Toeslag 1pk

€ 135,- p.p.p.w.

€ 135,- p.p.p.w.

€ 135,- p.p.p.w.

Lekker tennissen op toplocaties!

Terug in

ons aanbod

Page 7: Flyer tennisreis winter 2012 2013

Wilt u genieten van luxe en omhuld worden door de sprook-jesachtige sfeer van het wereldberoemde Topkapi Paleis? De Oosterse sferen, de heerlijke all-inclusive verzorging en het uit-gekiende programma op de 9 kunstgrasbanen beloven u een unieke tennisvakantie.

Turkije: Antalya Hotel World of Wonders Topkapi Palace

Data

24 nov-1dec‘12

16–23 feb ‘13 9–16 mrt ‘13

Reisvariant

Tennis & Relax

TennislesweekToernooireis

Prijs

€ 785,-

€ 865,-€ 785,-

Toeslag 1pk

€ 110,- p.p.p.w.

€ 28,- p.p.p.w.

€ 28,- p.p.p.w.

Turkije: Kemer Hotel Mirada del Mar

Turkije: Side Hotel Club Grand Aqua

In een prachtige groene ‘jungle’ en aan de rand van de zee ligt hotel Mirada del Mar: rustgevend, comfortabel en modern. Het hotel heeft 7 goed verzorgde gravelbanen én een modern spa en wellnesscentrum. U verblijft op basis van all inclusive

Sfeervol en ruim opgezet hotel met breed zandstrand op loopaf-stand. Gelegen op ca. 9 km van Side. Gevarieerde keuken en spectaculair ‘riviervormig’ zwembad met golfslag. U speelt op de gravelbanen van Hotel Club Grand Aqua of van het naast-gelegen Hotel Club Grand Side. U verblijft op basis van all inclusive.

Data16-23 mrt ‘13

23-30 mrt ‘13

ReisvariantTennislesweek

Speelsterkte 5/6o.l.v Alex Reijnders

Prijs€ 845,-

€ 865,-

Toeslag 1pk€ 140,- p.p.p.w.

€ 155,- p.p.p.w.

Data16-23 mrt ‘13

ReisvariantTennislesweek

Prijs€ 785,-

Toeslag 1pk€ 110,- p.p.p.w.

Nog beter leren tennissen... en ontspannen vakantie vieren!

Page 8: Flyer tennisreis winter 2012 2013

Tenniskamp.nlNaast tennisreizen organiseren wij in de mei- en zomer-vakantie tenniskampen voor de jeugd. De tenniskampen van Eltingh Haarhuis Tennis & Events zijn onderdeel van Tennisreis.nl. Het aanbod voor zomer 2013 wordt begin oktober 2012 bekend gemaakt.

TenniskampenTennis en plezier in één!Samen sporten, goed eten en slapen op een topaccom-modatie; dat zijn de ingrediënten voor een super week. Tennis staat natuurlijk centraal bij de Eltingh Haarhuis Tenniskampen. Daarnaast is er overdag en ’s avonds een afwisselend en uitdagend recreatieprogramma.

Toptrainingskampen Een week lang tennissen als een prof!Tijdens de toptrainingskampen ervaar je hoe het is om proftennisser te zijn. Je krijgt iedere dag baantraining o.l.v. een toptrainer, bijvoorbeeld Alex Reijnders. Daarnaast wordt er door experts aandacht besteed aan voeding, bewegen en belastbaarheid, maar ook plezier is een essentieel onderdeel.

Let op! Dit is de laatste brochure die wij per post versturen. Wilt u de brochure in de toekomst per e-mail ontvangen dan verzoeken wij u vriendelijk uw e-mailadres te mailen naar [email protected].

Prijzen zijn inclusief tennislesprogramma, hotel, vlucht (m.u.v. Nederland) en overnachtingen. Kijk voor onze lesprogramma’s, toeslagen en meest actuele aanbod en prijzen op www.tennisreis.nl of bel voor meer informatie 0578-610011.

Tennisreis.nl B.V.Norelholtweg 8 - 8161 NA Epe

www.tenniskamp.nlwww.tennisevents.nl

Tel.: (0578) 610 011Fax: (0578) 620 486