More Than Gifts - Dag van de Zorg 2014

38
Dag van de Zorg Mogelijkheden More Than Gifts

description

Benieuwd met welke attentie u uw medewerkers kunt bedanken? Maatwerk is onze kracht. We denken graag mee binnen uw thema. Hieronder enkele voorbeelden ter inspiratie. De meeste geschenken zijn vanaf 500 stuks op maat te maken! Bekijk ook www.morethangifts.nl

Transcript of More Than Gifts - Dag van de Zorg 2014

           

Dag  van  de  Zorg  Mogelijkheden More Than Gifts

Bedrijfsinformatie

•  Sinds  2007  actief  op  de  markt  •  Onderscheidend  door  een  MVO  beleid  en  verantwoord  assortiment  

•  Duurzaam  assortiment  in  alle  concepten  •  Succesvolle  productontwikkeling  •  Bedrijfsvoering:    

•  ISO26000  •  Graydon  financieel  gezond  certificaat  •  Vervoer  met  PostNL  groen  

•  Verpakkingen,  gebruiksmaterialen  milieuvriendelijk  •  Opvulmateriaal  bio-­‐aNreekbaar  •  Samenwerking  met  sociale  werkplaatsen  •  Hosting  van  websites  eco-­‐vriendelijk  •  Klimaatcompensatie  van  CO2-­‐gebruik  •  Actief  beleid  voor  verduurzaming  in  keten  

•  Ondersteuning  van  diverse  projecten  van  Pifworld.nl  

       

 

Enkele referenties

Ons aanbod

“De Dag van de Zorg” wordt elk jaar op 12 mei gehouden.

12 mei 1820 is de geboortedatum van Florence Nightingale, die algemeen wordt beschouwd als grondlegster van de moderne verpleegkunde. Sinds 1965 is 12 mei International Nurses Day.

Op deze dag organiseren verpleegkundigen en verzorgenden vaak bijeenkomsten over het beroep en de patiëntenzorg. Veel instellingen voor gezondheidszorg besteden er op feestelijke wijze aandacht aan.

Anno 2013 wordt deze dag ook wel de 'dag van de Verpleging' genoemd.”

Het aanbod van More Than Gifts bestaat uit 5 verschillende thema’s met geschenken, allen bestemd voor “De Dag van de Verpleging”.

Voor de levering van de geschenken denken we graag met jullie mee.

Opmerking:

Alle geboden geschenken zijn

op maat te maken in de

huisstijl. Het kleurgebruik

kan na akkoord gezamenlijk

bepaald worden.

Persoonlijke verzorging

Rituals set

Hammam treat: 30ml Hammam Body Mud, 30ml Hammam Olive Secret, 30ml Touch of Hammam.

Deep relexation: 30ml Lao Tze, 30ml Wai Wang, 30ml Mei Dao.

Rituals Alle Rituals producten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en milieuvoorschriften ter wereld en zij streven doorlopend naar het gebruik van materialen die natuurlijk zijn, duurzaam worden geproduceerd en onschadelijk zijn voor het milieu. Rituals streeft ernaar het gebruik van verpakkingsmateriaal te verminderen en gebruikt (waar mogelijk) materialen die biologisch afbreekbaar zijn en geschikt voor recycling.

Of

Bamboe verzorgingsproducten

Bamboe toegepast in bad en body producten staat bekend om zijn hydraterende en herstellende invloed. Ervaar de weldaad van de natuurlijke Bamboe verzorgingsproducten. Bamboe extracten zijn een rijke bron van aminozuren, actieve werkstoffen en minerale bestanddelen.

Bamboe Soap

Bamboe Body Wash

Bamboe Soap met bamboebakje

Opmerking: Bamboe soap is ook los te verkrijgen en, in overleg, te personaliseren!

Bamboe verzorgingssets

BAMBOE Travelset Luffa towel, Scrubgel en Bodysoap.

BAMBOE Giftset Bodywash, Bodybalm en Scrubgel.

BAMBOE Giftbox Met o.a Bathbrush, Handwash en Handcreme.

Sence Bamboe/Thee extract

Zeep in kistje Deze zeep (95 gr.) bevat bamboe en groene thee extract.

Opmerking: De etiketten zijn te bedrukken naar uw wens!

Badset Deze set bevat bamboe en groene thee extract en bestaat uit bodylotion (75 ml.), body scrub (75 ml.) en badzout (100 ml.).

Badset met handdoek Deze badset met handdoek bevat bamboe en groene thee extract en bestaat uit bodylotion (100 ml.) douchegel (100 ml.) en badschuim (100 ml.).

Marilene Aloe Vera

MARILENE Aloe Vera Giftset Sparkling showergel, Fizzerball en Sponge.

MARILENE AloeVera Travelset Soothing bathgel, Sparkling showergel, Reviving body balm, Guestsoap en Luffa towel. 

Marilene Aloe Vera sets

Leev Bad Douche

Bad Douche Appel & Tarwegras Natuurzuivere bad en douchegel met frisse geur! Verfrissende bad en douchegel, met verfrissende appel en vitaliserend tarwegras. Dit krachtige, natuurlijke product is gecontroleerd door het BDIH instituut. Het bevat vitamine E en antioxidanten, is PH-neutraal, hypoallergeen, niet-synthetisch en vrij van parabenen.

Mama Sopa

Mama Sopa Van de donatie van Mama Sopa kan Simavi samen met haar lokale partners moeders in India voorlichting geven. Deze voorlichting bestaat uit het zorgen voor veilig drinkwater en goede hygiëne, een gezonde zwangerschap en de gezondheid van hun kinderen. Ook geven zij moeders de kennis die nodig is om ziektes te voorkomen. Wat deze moeders leren, geven ze door aan hun kinderen en de rest van de gemeenschap.

Mama Sopa Zeep

Mama Sopa Shower gel

Ontspanning

Picknick / relaxkleed

Fleecekleed Bamboe •  Fleecekleed van 100% Bamboe. •  Bamboe vezels absorberen vocht uitstekend,

gaan op een natuurlijk manier bacteriegroei tegen.

•  Bamboe voorkomt statische elektriciteit. •  De deken is wasbaar op 30°C •  Formaat 120 x 140 cm.

Boodschap: Kom tot ontspanning na het harde werken. Bedankt voor uw inzet!

Kleed kan full-colour worden

bedrukt met een eigen ontwerp!

Verpakking kan ook worden

bedrukt met eigen tekst / logo.

Picknick / relaxkleed

Voorbeeld full colour bedrukking. Tas en kleed zijn beide op maat te maken. Meerdere modellen, materialen en afmetingen mogelijk. Ook mogelijk als badlaken / handdoek.

Massageset

Hot stones massageset Omschrijving: Vierdelige massage stenen, donkere zijden hoes. Beschikbare kleuren: wit. Afmetingen artikel: 140×170 mm. Merk: Sence.

Opmerking: Mogelijk om de hoes te bedrukken!

Boekje “Wellness”

Dat smaakt naar meer… Wellness Gezond leven wordt als steeds belangrijker gezien. In het boekje Wellness staan tips voor mannen en vrouwen voor een gezond leven, waarbij fit zijn en lekker in je vel zitten centraal staan.

Opmerking: Zowel omslag als inhoud op maat te maken! Mogelijk om de inhoud van eigen informatie of interviews te voorzien!

Grow your Own Dé nieuwe trend

Dat verdient een bloemetje

Dat verdient een bloemetje! Rieten mandje gevuld met 5 Hyacinten bollen en een grondtablet.

Opmerking: Verpakking is volledig op maat te maken!

Afmetingen van het mandje: 25 cm (l) x 15,5 cm (B) x 9 cm (H).

Keuze uit: •  Druifjes •  Narcissen •  Anemone •  Crocus Botanisch Mix •  Hyacinthen Mix

•  Tulp Showwinner •  Tulp Toronto •  Paperwhite •  Ranonkel Mix

Jute kweekzak

Slogan Bedankt voor je inzet! Wij gaan dit jaar weer voor een b(l)oeiende samenwerking! of Bedankt voor je inzet! Wij willen graag, samen met jullie, verder groeien!

Jute kweekzak Tuincadeautje voor de grote of de kleine tuin, voor terras of balkon. De jute zak bevat een ruime hoeveelheid bio-aarde en een zakje bio-zaden. Heel leuk om in het klein kennis te maken met de kleine wondertjes van de natuur! Keuze uit: courgette, komkommer, Oost-Indische kers, pompoen, tomaat en zonnebloem.

Opmerking: Dit product is te voorzien van gepersonaliseerd label.

Sensation tas

Sensation tas Gekleurde tas gevuld met bloembollen naar wens of op thema. De tassen kunnen geleverd worden in 15 verschillende kleuren. Elk pakket kan in de kleur tas die u wenst.

Formaat tas (zonder hengsels) groot 25 x29 cm of klein 19x22 cm

Opmerking: Dit product is volledig op maat te maken!

Slogan Bedankt voor je inzet! Wij gaan dit jaar weer voor een b(l)oeiende samenwerking! of Bedankt voor je inzet! Wij willen graag, samen met jullie, verder groeien!

Gezonde Groei

Gezonde Groei! hangende tuintje in jute zak. •  Basilicum •  Bieslook •  Tomaten •  Bosaardbei •  Pepertjes

Afmetingen van het juten zakje: 25 cm (l) x 13,0 cm (B) x 4 cm (H).

Verpakking is volledig op maat te maken!

Slogan Bedankt voor je inzet! Wij gaan dit jaar weer Voor een b(l)oeiende samenwerking! Of Bedankt voor je inzet! Wij willen graag, samen met jullie, verder groeien!

Growbox

Vensterbank- en thuis- tuinieren de nieuwe trend! Met deze fraaie natuurlijke kiem-kistjes, komt het tuinleven “binnen” en maakt tuinieren een huiselijke gebeurtenis. Het houten kistje heeft een waterdichte bodem en een transparante deksel, om jonge plantkiemen een goede start te geven. Brengt de tuin gezellig dichtbij!

Opmerking: Verpakking is volledig op maat te maken!

Slogan Bedankt voor je inzet! Wij gaan dit jaar weer voor een b(l)oeiende samenwerking! of Bedankt voor je inzet! Wij willen graag, samen met jullie, verder groeien!

Food geschenken

Leef Bedanktpakket

GESCHENKDOOSJE IN HUISSTIJL Ontwerp en kleurgebruik in overleg

LEEV Bedanktpakket Het Leev geschenkpakket is het ideale cadeau om uw medewerkers op een gezonde en verantwoorde manier te verwennen. De vier heerlijke foodproducten zijn verpakt in geschenkdoos met handvat, erg leuk om uit te delen. Het Leev verwenpakket bevat een Biokoek cranberry granen, Biowater sinaasappel/grape, Chocogranen melk 150gr en een reep pure eerlijke chocola met granen. Geniet ervan!

Opmerking: Dit product is volledig op maat te maken!

ETENSWAREN IN GESCHENKBOX Als we de natuur haar werk laten doen, is lekker en gezond eten helemaal niet moeilijk. Zo zitten de producten van Leev van nature boordevol met gezonde weldoeners zoals vitamines, mineralen en anti-oxidanten. Inhakend op de trends van gezonde voeding en eerlijk eten, investeert Leev opbrengsten in goed doelen. Het LEEV Verwenpakket bevat: •  Biokoek cranberry & granen •  Biowater sinaasappel/grape •  Chocogranen melk 150gr. •  Puur chocolade 45gr (Pure eerlijke chocola met granen)

Verpakt in geschenkdoos met handvat, erg leuk om uit te delen en ook makkelijk mee te nemen op de fiets! Al het goede wat een mens nodig heeft, kan in de natuur gevonden worden en de producten van Leev zijn hier het bewijs van.   Het doel van Leev is tweeledig: 1. Natuurlijk leven voor jezelf (Leev vol natuur met een gezond lichaam) 2. Hartelijk leven voor anderen (Leev met een hart voor anderen)

Deze Leev producten zijn ook op maat te maken.

Leef Bedanktpakket

Fotochocolade

Fotochocolade geschenkset Verwen uw medewerkers met deze op maat te maken fairtrade chocolade. Het doosje en de wikkels zijn allemaal op maat te maken. Een origineel en lekker geschenk.

Opmerking: Dit product is volledig op maat te maken!

Sleutel tot succes

Opmerking: De tekst is naar uw

wensen te bepalen!

Sleutel tot succes Op maat gemaakt snoepzakje met dropsleutels in plaats van de snoepjes op de afbeelding. Zakje met 6 dropsleutels. Afmeting: 120 x 65 x 40mm.

Pralines

Pralines 4 heerlijke gevulde pralines UTZ CERTIFIED; 65 gram Een witte praline worden voorzien van full colour tekst

Fruit bedrukt!

Gezond en origineel! Bedank uw medewerkers door het schenken van fruit bedrukt met eigen tekst. Mogelijk met appels, citroen, limoen, meloen, walnoten, en pinda's.

Opmerking:

Fruit kan worden geleverd in

op gemaakte verpakking

Ook mogelijk

Brievenbusroos

Bedankt brievenbusroos  Wanneer u meer wilt geven dan alleen een kaartje dan is dit pas origineel verrassen! De verse roos is verpakt in de ingenieuze folie waardoor deze 3/5 dagen 'slaapt' in het posttraject. Om het wat sjieker te maken wikkelen we de roos nog in zijdepapier. Uit het zijdepapier steekt een gepersonaliseerd kaartje (met naam afzender/of anoniem & een persoonlijke boodschap). Het geheel is verpakt in een luxe hardkartonnen verpakking.

Na aankomst gegarandeerd 1 week vaasvers! Opmerking:

Dit product is volledig op

maat te maken!

Mug me beker

Mug Me Mok •  Mok geproduceerd in Europa •  Hoge kwaliteit •  Snelle levertijden •  Full Color Bedrukking •  Inhoud 250ml Boodschap (voorbeeld): Kom tot ontspanning na het harde werken. Bedankt voor uw inzet!

Mok kan full-colour worden

bedrukt met een eigen ontwerp!

Verpakking kan ook full- colour

worden bedrukt met eigen

tekst / logo.

Geurkaarsen

ScentChips zijn kleurrijke waxchips die een heerlijke en intense geur verspreiden wanneer je ze in een ScentBurner (theelicht) of ScentWarmer (elektrisch) plaatst. Met ScentChips stel je je eigen geur samen! De verschillende geuren van Scentchips® staan niet los van elkaar, maar sluiten perfect op elkaar aan. Dat houdt in dat je eindeloos kunt combineren en zo kunt ontdekken wat jouw favoriete geurmix is.

Na aankomst gegarandeerd 1 week vaasvers!

Opmerking:

De verpakking van dit

product is volledig op maat

te maken!

Solar bloem

Solarbloem “Waver + Waving rose” Bloem en bladeren bewegen bij blootstelling aan zonlicht. Afmeting 6,5cm doorsnede en 11 cm hoog.

Opmerking:

De verpakking van dit

product is volledig op maat

te maken!

Antistress verpleegster

Omschrijving: Antistress verpleegster van PU materiaal. Beschikbare kleuren: 6 Afmetingen artikel: 9.2 cm x 5.3 cm x 3.2 cm

Opmerking:

De verpleegster is te

bedrukken met logo of

slogan!

USB-sticks milieuvriendelijk

USB-stick VG-Slim

Opmerking: Mogelijk om de USB-sticks te bedrukken!

2 GB

1 GB

Gemaakt van Bamboe en plantaardige vezels

Ares geheugenkaart

USB-stick VG-Mettle

USB-stick bamboe sleutel

USB-stick bamboe

More  Than  Gifts  is  een  geregistreerde  handelsnaam  van    Project88    More  than  Gifts  Biesland  1  1948  BJ  Beverwijk    Telefoon:    0800-­‐5236266    Email:    [email protected]  Website:    www.morethangifts.nl  KvK-­‐nummer:      37135891    Bankrekening:  13.72.07.883  (Rabobank  Limmen)  BTW-­‐nummer:  NL190508061.B01    

Geïnteresseerd  geraakt?    

Onze  concepten:  Kerstpakke5en    

Pakketkeuze  concept    Cadeaubon  |  Keuzeconcept  

Kerstmarkt