Master Games 4

12
JVHgames.com JVH exploitatie B.V.

description

Master Games is de multi-gamer in de Nederlandse horeca. Amusement met prijzen, het alternatief met perspectief op videoplatform met retro en innovatieve spellen.

Transcript of Master Games 4

Page 1: Master Games 4

JVHgames.com

JVH exploitatie B.V.

Page 2: Master Games 4

JVHgames.com

JVH exploitatie B.V.

Master Games is de multi-gamer in de horeca. Kansspel op videoplatform met retro en innovatieve spellen.

Voor elk wat wils!Voor elk wat wils!Cash Spinner Simply Wild MysteryJoker PokerWild ThingRandom OverdriveSuper Stars wildGold ExpressBonus DiceAanvalluuh!Joe Mafia

Page 3: Master Games 4

JVHgames.com

JVH exploitatie B.V.

Cash Spinner

Cash Spinner wordt gespeeld op de 3 rollen en een van de Cash Spinner bonusspellen. Op een winlijn of kris kras spelen, de prijzen draaien voor je ogen met de Cash Spinner.

Page 4: Master Games 4

JVHgames.com

JVH exploitatie B.V.

Simply Wild Mystery

Het traditionele spel Simply Wild is het uitgangspunt voor Simply Wild Mystery op het Master Games platform. Een spel om wild van te worden met vele wild symbolen, diverse inzetmogelijkheden en nog meer kans op prijzen.

Page 5: Master Games 4

JVHgames.com

JVH exploitatie B.V.

Joker Poker

Het spel Joker Poker is gebaseerd op de bestaande populaire videopoker automaten die over de hele wereld in de casino’s staan. Het spelverloop is eenvoudig, maar blijft door het snelle, dynamische spelverloop en de hoge kans op prijzen lang boeien. Daarnaast zijn er een aantal zeer hoge prijzen te winnen op de hogere inzetten.

Page 6: Master Games 4

JVHgames.com

JVH exploitatie B.V.

Wild Thing

De sensuele en wilde vrouw neemt de hoofdrol in het spel en brengt niet alleen het hoofd van de speler op hol. Deze mysterieuze dame zorgt ervoor dat ook de symbolen in het spel wild worden en staat garant voor succes.

Page 7: Master Games 4

JVHgames.com

JVH exploitatie B.V.

Random Overdrive

Speel in een van de 2 basisspellen, traditionele rollenspel en het 0/1 spel, bij elkaar en speel zo in het bovenspel de punten en een mystery prijs op de toerenteller en scheur als formule 1 coureur naar de overwinning.

Page 8: Master Games 4

JVHgames.com

JVH exploitatie B.V.

Super Stars wild

Een echte multi liner die met maar liefst 4 rollen met 81 winlijnen en diverse mysteryprijzen helemaal wild is. Super Stars Wild is een daverend spel voor de wilde super sterren onder de spelers.

Page 9: Master Games 4

JVHgames.com

JVH exploitatie B.V.

Gold Express

De goudkoorts slaat toe in Gold express waar in sneltreinvaart de punten bij elkaar gespeeld worden op 5 winlijnen en 5 rollen. Met het dynamiet symbool wordt het spel helemaal explosief en ligt het goud voor het oprapen. Mits de juiste treinwagon wordt gekozen kunnen de goudstaven worden meegenomen.

Page 10: Master Games 4

JVHgames.com

JVH exploitatie B.V.

Bonus Dice

Laat de dobbelstenen maar rollen en doe een gooi naar het geluk, nadat er voldoende punten verdiend zijn in het basisspel. En met de juiste dobbelstenen verdubbelen de prijzen.

Page 11: Master Games 4

JVHgames.com

JVH exploitatie B.V.

Aanvalluuh!

Ons Oranje is al weer in aantocht naar het EK en in ‘the winning mood’! Met het spel ‘Aanvalluuuuuh!’ kan deze ‘winning mood’worden geëvenaard. Laat de leeuw brullen en het overwinningslied klinken en ken het gevoel van overwinning.

Page 12: Master Games 4

JVHgames.com

JVH exploitatie B.V.

Joe Mafia

Foxi the Gangster Girl is de vrouw achter het succes en wild. Met het doelwit in het vizier kan het een schot in de roos zijn in dit dol dwaze spel waar de buit in het basisspel en bonusspel te vinden is met de vele feature-en scattersymbolen.