Mailing Mode inspiratie voorjaar 2014

8
>> Ontdek jouw eigen stijl voor het voorjaar!! Volg de modelijn door onze winkel!

description

>> Ontdek jouw eigen stijl voor het voorjaar!! We gaan dit seizoen feestelijk beginnen en zetten de bloemetjes letterlijk en figuurlijk buiten. Gelukkig is dat niet zo moeilijk, want een van modetrends dit voorjaar is; bloemenprints. Het is een grote, vrolijke bloemenzee. Niets voor jou, te zoetsappig of te druk misschien? We dagen je uit om de nieuwe collectie zelf te komen bekijken, je zou er maar zo op terug kunnen komen ;-).

Transcript of Mailing Mode inspiratie voorjaar 2014

Page 1: Mailing Mode inspiratie voorjaar 2014

>> Ontdek jouw eigenstijl voor het voorjaar!!

Volg de modelijn

door onze winkel!

Page 2: Mailing Mode inspiratie voorjaar 2014

4.000m2 mode

inspiratie

Extra Mode Inspiratie?

Volg de speciale Modewereld Modelijn

door de winkel!

Page 3: Mailing Mode inspiratie voorjaar 2014

Volg de Modewereld ModelijnOok de andere trends zijn meer dan de moeite waard. Plan maar alvast een middagje Modewereld, want die tijd heb je wel nodig. Volg de Modewereld MODELIJN door de winkel en laat je inspireren. In één middag ben je weer helemaal op de hoogte. Langs de MODELIJN staan ruim 100 etalagefiguren die jou dé perfecte presentatie van onze nieuwe collectie geven.

Hoeveel extra inspiratie wil je hebben?

Zet de bloemetjes buiten met jouw Modewereld!

plan eenmiddagje

Modewereld

We gaan dit seizoen feestelijk beginnen en zetten de bloemetjes letterlijk en figuurlijk buiten. Gelukkig is dat niet zo moeilijk, want een van modetrends dit voorjaar is; bloemenprints. Het is een grote, vrolijke bloemenzee. Niets voor jou, te zoetsappig of te druk misschien? We dagen je uit om de nieuwe collectie zelf te komen bekijken, je zou er maar zo op terug kunnen komen ;-).

‘ ‘

Page 4: Mailing Mode inspiratie voorjaar 2014

22 febr. en1 maart

Genieten van, door een echte barista bereide, heerlijke koffie

uit de Modewereld Mobiele koffiebar.

zwart/witthats it!

Page 5: Mailing Mode inspiratie voorjaar 2014

Dit voorjaar zien wij zwart en wit in allerlei variaties en gebruik van stoffen terug. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is in zwart/wit te vinden. Strepen, dierenprints, grafische prints, maar ook print op print. Kortom zwart/wit is het helemaal, voor een leuke avond uit, maar ook als je lekker sportief of casual voor de dag wilt komen.

Hoe zwart/witdenk jij?

De combinatie zwart met wit straalt klasse uit en raakt echt nooit uit de mode. Ook al zijn het maar twee kleuren, met zwarte en witte items kun je eindeloos varieren. Je creeert er telkens weer moeiteloos een totaal andere outfit mee.

“ “

Page 6: Mailing Mode inspiratie voorjaar 2014

Zaterdag8 maart Modewereld

feestmode party. Live muziek,

lekker hapje endrankje.

Your own party style!

Page 7: Mailing Mode inspiratie voorjaar 2014

Een speciale uitnodiging, vooral voor iedereen die houdt van een feestje en zich graag bijzonder kleedt. We willen je graag laten kennismaken met een aantal mooie nieuwe merken. Laat je inspireren en ontdek de vele mogelijkheden die onze collectie je biedt. Een ding is zeker, voor elk feestje, groot of klein, hebben wij jouw stijl.

Heb jij nog geen feestje gepland? Geen probleem, dan maken wij er toch samen een feestje van! Op zaterdag 8 maart presenteren wij onze uitgebreide collectie op een hele bijzondere manier. Een lekker hapje & drankje plus mooie muziek & mode, wat wil je nog meer ;-)

Feestelijke uitnodiging van jouw Modewereld!

Reserveer online een personal shopper

Page 8: Mailing Mode inspiratie voorjaar 2014

Zaterdag 22 februari & 1 maartExtra gezelligheid in de Krokusvakantie.Er is namelijk een clown aanwezig en je mag poffertjes eten zoveel je lust. In de krokusvakantie is de kidsclub elke dag geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Alle vaders, moeders, opa’s en oma’s trakteren wij op, speciaal door een echte barista bereide, heerlijke koffie uit de Modewereld Mobiele koffiebar.

Lekker toch…zo’n uitstapje in de vakantie.

Zaterdag 8 maartModewereld feestmode partyKom zaterdag 8 maart naar jouw Modewereld en geniet van live muziek, een hapje en een drankje. Ondertussen helpen onze modeadviseurs je graag, zodat jij op elke party, groot of klein, een verbluffende indruk maakt.

Leef jeelke daguit in deKidsclub

je vindt ons aan de D o r p ss t ra a t 4 4 - 5 2

7 9 5 7 AW D e W i j k

www.mijnmodewereld.nl

o p e n i n g s t i j d e ndi. en wo. 9.30-18.00 uur

do. en vr. 9.30-21.00 uur

zaterdag 9.30-17.00 uur

jouw Mode, jouw Wereld