Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

44
12 januari 2016 Hotel van der Valk te Zwolle

description

 

Transcript of Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

Page 1: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

12 januari 2016

Hotel van der Valk te Zwolle

Page 2: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

2 | De Netwerkvloer

HOTEL ZWOLLE038 - 8000 800

[email protected]

Succesvol zaken doen in een

ontspannen sfeer

Hotel Zwolle beschikt over 17 multi functi onele zalen die zijn voorzien van veel daglicht, een projecti e- of LCD scherm, kli-maatbeheersing en uiteraard WI-FI. Gezien de centrale lig-ging, parkeergelegenheid en culinaire mogelijkheden vormt dit alles de perfecte combinati e voor iedere bestemming.

Meer informati e? Neemt u gerust contact op metons sales-team. Zij helpen u graag persoonlijk verder.

Van der ValkHotel Zwolle

Page 3: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

Yvon Moossdorff, initiator/eigenaar De Netwerkvloer

‘Business doen mét en vóór elkaar’Yvon Moossdorff is ruim 20 jaar actief in de marketing en de sales. Ze is initiator en eigenaar van De Netwerkvloer en IMO Sales Support.

Hoe ben je ertoe gekomen om de Netwerkvloer te starten?“Na heel veel beurzen bezocht te hebben, kwam ik zes jaar geleden tot de conclu-sie dat het anders moet en anders kan. Met name de hoge prijs voor deelname, de storende wandjes, de eeuwige borrelnootjes en aanstekers op tafel en de zzp’ers die weggedrukt staan. Ik heb toen een businessplan geschreven waarbij juist unifor-miteit het motto is. Alle ingrediënten om succes te hebben zijn aanwezig. Het is een compleet concept, waarbij tevens branchebescherming/beperking wordt gehan-teerd. De naam ‘De Netwerkvloer’ suggereert dat het een netwerkborrel is, maar dat is absoluut niet zo. Het is juist het gebruik maken van elkaars zakenplatform. Dit is business doen mét en vóór elkaar. Deze dag is voor ondernemers, zakenmensen en bestuurders. Grote, zeer grote, middelgrote, kleine bedrijven en zzp’ers presen-teren zich. Men hoeft niets op te bouwen, daar zorgen wij voor. Er is geen verschil in grootte van een stand.” Hoe is de ontwikkeling van het evenement? “De afgelopen jaren hebben wij in diverse delen van Nederland twintig Events ge-organiseerd, 1050 exposanten en 11.800 bezoekers mogen verwelkomen. Komend jaar gaan we van vier naar minimaal zes events. Ondanks dat we ook al vraag hebben vanuit het buitenland, vanwege het unieke concept, blijft voorlopig onze focus in eigen land.”

Waarom is er afgelopen jaar ook voor Almere gekozen?“Dit Event is tevens ontstaan doordat het Topsportcentrum al een aantal keren ex-posant is geweest bij De Netwerkvloer. Het management van het Topsportcentrum was zo enthousiast over het concept, dat men ons heeft gevraagd De Netwerkvloer te organiseren in Almere. Dat vergt de nodige organisatie, samenwerking en inbreng van onze partners. Juist daar ligt onze kracht!”

zie verder op pagina 4 >

Colofon:

Magazine de Netwerkvloer is een uitgave

van Imo Sales Support en

wordt verspreid in een oplage

van 1.500 exemplaren onder

exposanten en bezoekers van

De Netwerkvloer

Adres: Dokter van Deenweg 108,

8025 BK Zwolle

038-888 31 32

www.imosalessupport.nl

Ontwerp & druk: Bijzonderdruk

Woldmeentherand 3

8332 JE Steenwijk

www.bijzonderdruk.nl

Fotografie: Henrieke van Assen

Gruitmeesterslaan 111

8014 CR Zwolle

www.henriekevanassen.nl

De Netwerkvloer | 3

Yvon [email protected] - 1305 76 90

Barbara [email protected] - 8377 16 08

Page 4: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

Wat maakt de Netwerkvloer uniek? Exposanten maken gebruik van elkaars zakenplatform, krijgen begeleiding en advies. Daarnaast biedt het concept van De Netwerkvloer de volgende unieke aspecten:

• Een exposantenavond inclusief training en kennismaking mede-exposanten• Uitgebreide (social) media aandacht• Een eigen unieke uitnodigingsflyer waarmee men alle zakenrelaties kan uitnodigen. • Uniformiteit (presentatie middels een luxe statafel met krukken)• Branchebescherming/beperking• Vermelding (bedrijfsomschrijving en logo) op de website met een directe link naar

de site• Vermelding bedrijfsnaam in het magazine • Aanbod voor een advertentie in het Magazine• Foto- en film materiaal • Exposantenlunch (voor 2 personen)• Diner buffet (voor 2 personen)• Consumptiemunten• De lage deelname prijs.

Daarnaast tonen wij elke editie weer onze maatschappelijke betrokkenheid door een goed doel te steunen. Voor Almere was dat Muziekids en voor Zwolle is dat Inter-mezzo en de Samenloop voor Hoop. En… we hebben gekwalificeerde partners die bij elk Event aanwezig zijn. Last but not least, ons geweldige enthousiaste team, de gastvrouwen en -heren.”

Hoe enthousiasmeer je het bedrijfsleven?“Dat doen we via de media, Social media en we hebben via IMO Sales Support een eigen belteam. Het is de taak van de exposant om al zijn zakenrelaties uit te nodigen. Dit creëert altijd een win-win situatie en veel bezoek.”

Hoe zorg je voor een goede mix?“Daar zorgt de branchebescherming/beperking voor. Per 25 exposanten wordt één branche toegelaten. Dat geeft exclusiviteit en de juiste mix. Al met al is het zo dat De Netwerkvloer niet zomaar een bedrijf is. Als we nadien de exposanten spreken en ze hebben goed zaken gedaan, dan zijn wij super blij en is onze missie geslaagd. Het is voor ons team en mij een passie.”

Yvon Moossdorff: “De naam ‘De Netwerkvloer’ suggereert dat het een netwerkborrel is, maar dat is niet zo. Tijdens het Event geen borrelnootjes. We gaan actief aan de slag en maken gebruik van elkaars zakenplatform.”

4 | De Netwerkvloer

Page 5: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

‘De exposant heeft het gevoel dat ze onderdeel van de familie zijn. Prettig

en laagdrempelig. Hierdoor wordt de gun factor erg groot. Ook de opzet is

goed: ‘s morgens contact met collega exposanten en ‘s middags spreken met

interessante gasten.’

Centraal Beheer Achmea

‘De Netwerkvloer heb ik ervaren als een zeer professionele netwerkbeurs,

waarbij alles tot in de puntjes werd verzorgd met voorafgaand een hele

nuttige exposantenavond.‘

Travel Counsellors

‘Dit heeft veel aanvragen en ook al orders opgeleverd. Dank aan allen!’

Groen opgewekt

‘Nog niet eerder zoveel positieve reacties gehad tijdens een beurs/

netwerkevent. Een echte aanrader voor iedere ondernemer die echt wil

netwerken.’

Brouwer Advies op Maat

5 G O U D E N T I P S■ Heb je voldoende visitekaartjes bij je?

■ Sta je gasten met een glimlach te woord.

■ Luister goed naar je gast. Niet alleen naar wat hij zegt, maar vooral hoe hij het zegt.

■ Gebruik positieve, oplossingsgerichte taal.

■ Blijf altijd correct.

REACTIES VAN EXPOSANTEN

De Netwerkvloer | 5

Page 6: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

Terugblik op voorgaand event van De Netwerkvloer bij Topsportcentrum Almere

De Netwerkvloer bedankt Topsportcentrum Almere, al haar bezoekers, exposanten en partners!!

6 | De Netwerkvloer

Het Topsportcentrum Almere is een unieke combinatie van een topsporthal, een breedtesporthal en een (sport)eve-nementenlocatie. Het  is een veelzijdige en multifunctionele indoorsportlocatie gebouwd naar de meest recente eisen van NOC*NSF en voorzien van de al-lernieuwste technieken. Het Topsport-centrum  biedt  plek  aan grootschalige sportevenementen als de Harlem Globe-trotters en het Univé Gym Gala.

Uiteraard stond alles deze dag wel in dienst van dat ene doel: naamsbekend-heid generen. Er zijn een mooi aantal bezoekers afge-komen naar het netwerkevenement bij het Topsportcentrum te Almere. De on-dernemers zochten naar nieuwe contac-ten en daaruit volgende afspraken. Op deze manier hebben diverse bedrijven de afgelopen jaren al heel wat opdrach-ten binnengesleept. De Netwerkvloer is ingedeeld aan de hand van diverse thema’s.

Wie zegt dat netwerken saai is? Wie een saaie ruimte vol jargonpratende ondernemers verwacht, komt bij De Netwerkvloer bedrogen uit. 24 november jl, was De Netwerkvloer actief bij het Topsportcentrum Almere. Want ondernemen is ook topsport.

Dit keer stond ook in het teken van” het nieuwe netwerken is in actie komen”.

Standhouders die qua werk in elkaars verlengde liggen, staan zo bij elkaar in de buurt. Hierbij wordt er geen onder-scheid gemaakt tussen grote bedrijven of zzp’ers. ,,Of je nu van de Shell bent of alleen, iedereen krijgt hetzelfde pakket. Die uniformiteit is onze grote kracht», stellen organisatoren Yvon Moossdorff en Barbara Kortman.

De kleine stands, met bijbehorende ban-ner, zorgen ervoor dat er alleen ruimte is voor een laptop en wat foldermateriaal. Hierdoor wordt de interactie tussen de standhouder en de bezoeker gestimu-leerd.

Kom nu zelf ook in actie op De Netwerk-vloer in: Zie de lijst aankomende edities

Ga naar www.denetwerkvloer.nl voor meer informatie.

Page 7: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

De Netwerkvloer | 7

Page 8: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

Hobbies Piano, motorrijden,

lezen, klussen, stappen

Heeft een hekel aan

Onverschilligheid, napraters

Rijdt een Volvo V50/ Matiz/

Suzuki GSXF650 Favoriete vakantieland Frankrijk, Bali,

Costa Rica Je kunt me ’s nachts wakker maken voor

NIET wakker maken, ik slaap

vaak al erg laat Draagt het liefst Smart Casual

Bereikbaar via06-22371524

[email protected]

Wie ben jeMijn naam is Serge Siebelt, ik ben 40 jaar en al 18 jaar gelukkig samen met Le-ontien. We hebben 2 kinderen, Kim van 4 en Hugo van 2.

Wat doe je en sinds wanneerNa mijn opleiding tot grafisch vormgever en tijdens mijn HEAO Marketing opleiding is Rootz opgericht (1998). Vervolgens ben ik na mijn afstuderen fulltime verder gegaan. We ontwikkelen logo’s, huisstij-len en andere grafische uitingen. Maar met dezelfde passie ontwikkelen we ook websites en webapplicaties. In 2001 rea-liseerden we al de eerste webshops voor onze klanten. We werken met een eigen CMS, maar ook met Wordpress.

Rootz Reclame

Dokter van Deenweg 108

8025 BK Zwolle

Telefoon 038 4660 318

[email protected]

www.rootzreclame.nl

8 | De Netwerkvloer

Page 9: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

Wie ben jeChahrazad Boussidi, 30 jaar. Woonach-tig in het mooie Zwolle, maar geboren en getogen in het gezellige en bourgondi-sche Brabant.

Wat doe je Ik ben sinds 2012 als familie- en erfrecht-advocaat werkzaam bij De Haan Advo-caten en Notarissen te Zwolle. Ik maak onderdeel uit van een zeer professioneel team om zo samen onze klanten op alle rechtsgebieden te kunnen bedienen. Wij zijn gevestigd in ons goed bereikbare pand vlakbij de A28. Mijn werkzaamhe-den variëren van het uitbrengen van ad-viezen aan de klant tot het bepleiten van de zaak voor de rechter.

De Netwerkvloer | 9

Sport: hardlopen en salsadansen Heeft een hekel aan: “veel geschreeuw, weinig wol” Rijdt een: Renault Megane Favoriete eten: Sushi Bereikbaar via: [email protected]

“ De positieve denker ziet het onzichtbare, voelt het ontastbare en bereikt het onmogelijke.”

De HaanA D V O C AT E N & N O TA R I S S E N

Page 10: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

10 | De Netwerkvloer

www.intermezzo-zwolle.nl

“ IntermeZZo is voor haar voortbestaan afhankelijk van donaties en giften van bedrijven en particulieren.”

IntermeZZo is een nazorgcentrum voor men-

sen met kanker en hun naasten. Wij onder-

steunen mensen in het hervinden van regie

en levensvreugde. Ook bieden wij professio-

nele activiteiten en voorlichting in een laag-

drempelige ontmoetingsruimte. Wij nemen

de verantwoordelijkheid om de verbinding te

leggen tussen gezondheidszorg en privé do-

mein.

Onze bezoekers kunnen altijd bij ons terecht

voor een kop koffie en desgewenst een luis-

terend oor. Zowel tijdens als na de behande-

lingen in het Isala Oncologisch Centrum. Ook

kunnen zij deelnemen aan ontspannende ac-

tiviteiten zoals yoga, massages en creatieve

workshops. Ook wordt bij IntermeZZo een

breed spectrum aan lezingen gegeven. Bij-

voorbeeld over werk en kanker, rouwverwer-

king, protheses. En is er ruimte voor nazorg-

en inventarisatiegesprekken.

Sinds enige tijd heeft IntermeZZo een samen-

werkingsovereenkomst met het Isala Onco-

logisch Centrum. Hierin zijn de voorwaarden

beschreven over de thema’s en de hoge kwa-

liteit van (preventieve) voorlichtingsbijeen-

komsten die met regelmaat bij IntermeZZo

plaatsvinden.

Nazorgcentrum IntermeZZovoor mensen met kanker en hun naasten.

IntermeZZo is het nazorgcentrum voor men-

sen met kanker en hun naasten. Wij onder-

steunen mensen de regie en levensvreugde

terug te vinden. Daarnaast bieden wij pro-

fessionele activiteiten en voorlichting in een

laagdrempelige ontmoetingsruimte. Wij ne-

men de verantwoordelijkheid om de verbin-

ding te leggen tussen gezondheidszorg en

privé domein.

Mensen met kanker en hun naasten kunnen

bij ons terecht voor een kop koffie en een luis-

terend oor tijdens en na de behandelingen in

de Isala klinieken. Ook kunnen zij deelnemen

aan ontspannen activiteiten zoals yoga, mas-

sages en creatieve workshops. Verder zijn er

lezingen over onderwerpen als werk en kan-

ker, rouwverwerking en protheses en is er

ruimte voor nazorg- en inventariseringsge-

sprekken.

IntermeZZo is voor haar voortbestaan afhan-

kelijk van donaties en giften van bedrijven en

particulieren.

Page 11: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

IMO Sales Support

Dokter van Deenweg 108

8025 BK Zwolle

Telefoon 038 8883 132

[email protected]

www.imosalessupport.nl

IMOSales SupportWie ben jeYvon Moossdorff, getrouwd met Jack, twee kinderen Jef en Sylvie en 2 schoon-kinderen, Barry en Denise en 2 kleinkin-deren Noa en Megan.

Wat doe jeIk ben eigenaar, initiator van IMO Sales Support en De Netwerkvloer.

Sinds wanneer bestaat je ondernemingin 2010 zijn beide opgericht.

Wat voor een soort klanten bedien jeenorme diversiteit, maar wel de zaken-markt.

Hobby’s stijldansen,

kamperen, lezen, reizen Heeft een hekel aan: schijnheilige,

oneerlijke mensen Rijdt een

Hyundai Tucson Favoriete vakantieland: Italië Je kunt me ’s nachts wakker maken voor kaas, alle soorten

Draagt het liefst mooie

(chique/ stoere) kleding en

lakschoenen

Bereikbaar [email protected]

06-13057690

“ Communicatie is een

kostbaar goed”

De Netwerkvloer | 11

Page 12: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

Wij zijn communicatiespecialisten - Daar zijn

we trots op. Vakmensen in hart en nieren.

We vinden het fantastisch om elke dag met

ons vak bezig te zijn. Ambachtelijk, maar wel

van ‘nu’. Tal van ondernemers vertrouwen

ons hun communicatiemiddelen toe.

Wij zijn betrokken bij ons werk en

onze klanten; dat is wat ons onder-

scheidt. De passie, de inspanning en

de wil om ‘t goed te doen.

Wij zijn BijzonderDruk – Bijzonder goed

in communicatie.

communicatiedrukkerij

printbelettering

websites

www.bijzonderdruk.nl

Woldmeentherand 3

8332 JE Steenwijk

(0521) 52 44 55

[email protected]

12 | De Netwerkvloer

Page 13: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

Wij zijn communicatiespecialisten - Daar zijn

we trots op. Vakmensen in hart en nieren.

We vinden het fantastisch om elke dag met

ons vak bezig te zijn. Ambachtelijk, maar wel

van ‘nu’. Tal van ondernemers vertrouwen

ons hun communicatiemiddelen toe.

Wij zijn betrokken bij ons werk en

onze klanten; dat is wat ons onder-

scheidt. De passie, de inspanning en

de wil om ‘t goed te doen.

Wij zijn BijzonderDruk – Bijzonder goed

in communicatie.

communicatiedrukkerij

printbelettering

websites

www.bijzonderdruk.nl

Woldmeentherand 3

8332 JE Steenwijk

(0521) 52 44 55

[email protected]

De Netwerkvloer | 13

Hobby’s (Politieke) media

campagnes Heeft een hekel aan Administratie Rijdt een

Volkswagen Golf Favoriete vakantieland Papua

(Indonesie) Je kunt me ’s nachts wakker maken voor Ik

ben met geen raket wakker te

krijgen Draagt het liefst Pak

of spijkerbroek met colbert

Bereikbaar [email protected]

0623915567

“ maatwerk in media!”

Wie ben je

Harm Jan Polinder is mijn naam, ik ben 22 jaar, geboren in Zwolle, woonachtig in het prachtige Hulshorst..

Wat doe je en sinds wanneer

Mijn bedrijf heet Mediadvies en is ge-vestigd in Nunspeet. Sinds mijn 16e ben ik actief in de advertentieplanning en advertentie-inkoop en sinds twee jaar doe ik dat vanuit mijn eigen bedrijf. We zijn een jong en snelgroeiend succes-

vol mediabureau. Inmiddels werken we voor veel grotere adverteerders waar we alle online en offline advertentie-plaatsingen voor mogen plannen en inkopen.

Wat voor een soort klanten bedien je

Ik werk graag voor bedrijven die adverte-ren maar niet goed in beeld hebben wat ze daarmee bereiken of wie ze daarmee bereiken. Met een krachtig mediaplan en zorgvuldige media inkoop is veel geld te besparen en effectiviteit te winnen.

Bezoekadres:

Industrieweg 47,

8071 CS Nunspeet

Postadres:

Postbus 120,

8070 AC Nunspeet

T: 0341-217137

M: [email protected]

I: www.mediadvies.com

Page 14: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

Spijkerman Evenementenverhuur

Ketelskamp 2 - 7942 KG Meppel - Telefoon 0522 255106 - [email protected] - www.spijkerman.eu

14 | De Netwerkvloer

Page 15: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

De Netwerkvloer | 15De Netwerkvloer | 15

‘‘Nu krij g ik energie van mij n werk’’

‘‘Ik ervaar weer structuur

en dat geeft mij rust’’

‘‘Dát is wat

ik wil!’’‘‘Ik ben zelf de regisseur

over mij n brein’’ ‘‘Mij n werk en

privé zijn weer in balans’’

‘‘Ik heb weer

overzicht’’

‘‘Mij n lat ligt te hoog’’

‘‘Het kan er niet meer

bij ’’

‘‘Mij n werk kost mij energie’’

‘‘Laat me even met

rust’’

‘‘Ik heb een kort lontje’’‘‘Ik slaap

slecht’’

‘‘zo veel gedoe!’’

‘‘Mij n hoofd is

zo vol’’

‘‘Er wordt teveel van mij

gevraagd’’

‘‘Ik krij g teveel op

mij n bordje’’

WORD REGISSEUR IN JE EIGEN HOOFD!

Ingrid Stoop maakt al 20 jaar het verschil in het coachen van mensen met volle hoofden en mentale blokkades.Zij doet waar ze goed in is, mentale problemen luchtig maken en deze door de persoon zelf op laten lossen.

Het verhaal wordt niet gedeeld waardoor het een veilige, effectieve en snelle techniek is.Het formatteren/opruimen van het hoofd is één van haar technieken die ze inzet.

Zij coacht teamleden en management in een kort traject van 1-3 krachtige gesprekken.Zij traint HBO professionals die haar gedachtegoed gaan inzetten binnen organisaties.

FORMATTEERJEHOOFD.NLFormatteer je hoofd is een dienst van: MatriXmethode Instituut www.matrixmethodeinstituut.nl

‘‘Nu krij g ik energie van mij n werk’’

‘‘Ik ervaar weer structuur

en dat geeft mij rust’’

‘‘Dát is wat

ik wil!’’‘‘Ik ben zelf de regisseur

over mij n brein’’ ‘‘Mij n werk en

privé zijn weer in balans’’

‘‘Ik heb weer

overzicht’’

‘‘Mij n lat ligt te hoog’’

‘‘Het kan er niet meer

bij ’’

‘‘Mij n werk kost mij energie’’

‘‘Laat me even met

rust’’

‘‘Ik heb een kort lontje’’‘‘Ik slaap

slecht’’

‘‘zo veel gedoe!’’

‘‘Mij n hoofd is

zo vol’’

‘‘Er wordt teveel van mij

gevraagd’’

‘‘Ik krij g teveel op

mij n bordje’’

WORD REGISSEUR IN JE EIGEN HOOFD!

Ingrid Stoop maakt al 20 jaar het verschil in het coachen van mensen met volle hoofden en mentale blokkades.Zij doet waar ze goed in is, mentale problemen luchtig maken en deze door de persoon zelf op laten lossen.

Het verhaal wordt niet gedeeld waardoor het een veilige, effectieve en snelle techniek is.Het formatteren/opruimen van het hoofd is één van haar technieken die ze inzet.

Zij coacht teamleden en management in een kort traject van 1-3 krachtige gesprekken.Zij traint HBO professionals die haar gedachtegoed gaan inzetten binnen organisaties.

FORMATTEERJEHOOFD.NLFormatteer je hoofd is een dienst van: MatriXmethode Instituut www.matrixmethodeinstituut.nl

Page 16: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

16 | De Netwerkvloer

Ambachtsveld 10, 7327 AZ Apeldoorn T: (055) 5395 333 WWW.XLLEASE.NL

Volkswagen Golf GTE

Plug-in Hybride

• Krachtigdesign,extreemlaagbrandstofverbruik• Vastemaandprijsgedurendedegehelelooptijd• Geenhercalculatiesbijeenafwijkendkilometrage

• Aantrekkelijkebonusbijschadevrijrijden• Jaarlijkskosteloosééncontractbeëindigen

Vraagnaaronzevoorwaarden

Naam: Bé Rigter Adres: Dokter van Deenweg 1088025 BK Zwolle Telefoon: 0641695412Internet: www.2connext.nl

Page 17: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

Sport: Schaatsen

Heeft een hekel aan: Schijnheiligheid en

oneerlijkheid

Rijdt een: Volkswagen Polo

Favoriete eten: Groente,

aardappels en vlees

Bereikbaar via: email: henrieke@henriekevanassen.

nl en mobiel: 06-43294245

Wie ben je? Mijn naam is Henrieke van Assen. Sinds begin 2015 ben ik getrouwd en ik heb twee kinderen.

Wat doe je? Ik ben portretfotograaf, gespecialiseerd in het in beeld brengen van bijzondere mensen en bijzondere momenten, waarin mensen centraal staan. Die vang ik in een foto die een verhaal vertelt. Daarbij zoek ik altijd naar een manier om niet alleen een fraai plaatje te maken, maar vooral om de persoon die ik fotografeer te laten zien zoals hij of zij is. Een mens met een geschiedenis, interesses en voorkeuren, dromen, ideeën en overtuigingen. Een bijzonder mens! Die unieke persoon zijn eigen verhaal, uitstraling en gezicht goed in beeld brengen is misschien wel een van de moeilijkste opgaven in de fotografie. Ik werk uitsluitend met natuurlijk licht. Dat levert naturelle, sfeervolle beelden op. Naast het fotograferen verzorg ik ook workshops portretfotografie met een Leica meetzoekercamera en speelse fotografieworkshops voor kinderen.

“ Een dag niet gelachen

is een dag niet

geleefd.”

Wie zijn je collega’s en wat zijn hun taken? Henrieke van Assen Fotografie is een eenmansbedrijf. Wat doe je als partner van De Netwerkvloer? Als partner van De Netwerkvloer verzorg ik de fotografie tijdens de evenementen en de exposan-tenavond. Ik breng de sfeer, interactie en dynamiek van De Netwerkvloer in beeld. Netwerken is… De mens achter het pro-duct/dienst leren kennen. Daardoor kun je proactief handelen: behoeftes vervul-len zelfs al voordat mensen zich er zelf van bewust zijn.

Henrieke van Assen Fotografie

Gruitmeesterlaan 111

8014 CR Zwolle

Telefoon 06 4329 4245

[email protected]

www.henriekevanassen.nl

De Netwerkvloer | 17

Page 18: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

18 | De Netwerkvloer

De mens achter de ondernemer

Regiolokaal B.V.

Hanzeplein 11-27

8017 JD Zwolle

038 - 30 30 220

[email protected]

www.regiolokaal.nl

Wie komt er 4x per jaar bij uw potentiële klant

op de koffie?

Elkaar versterken. Dat is het motto van Regiolokaal. Vanuit de visie: de mens achter de ondernemer. U weet als geen ander

hoe belangrijk het is om uw potentiële klanten regelmatig te benaderen. Regiolokaal helpt u daarbij. Ons crossmediale concept

biedt de juiste mix van online en offline media om u in de spotlights te zetten. En dat betekent meer naamsbekendheid, meer

zakelijke contacten en uiteindelijk meer klanten. Bel vandaag nog voor een afspraak: 038 - 30 30 220

Adv-Regiolokaal-A4.indd 1 15-12-15 12:37

Page 19: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

Sport: Hockey, zeilen en skiënHeeft een hekel aan: -Rijdt een: Aston Martin DB5 en DBS :-)Favoriete eten: Italiaanse keukenBereikbaar via: 06 23 74 27 54

“ Oplossingen vertalen naar klantvoordelen”

Wie ben jeRobert Hans Gallas, ik ben sinds 1992 onafge-

broken werkzaam geweest in diverse functies

in het bedrijfsleven, met de focus op GrafiMe-

dia & ICT dienstverlening. Dit heeft mij een

veelzijdige blik bezorgd en een enorme kennis

en ervaring waar klanten op kunnen bouwen.

Wat doe jeMijn rol binnen KSB (sinds mei ’15) is Business

Development Manager met focus op sales

& marketing. Ik denk en doe mee in het pro-

ces van de klant zodat behaald voordeel niet

meer verloren gaat, met als doel effectiviteit,

efficiency en kostenbesparingen. Oplossin-

gen vertalen naar klantvoordelen.

Onderdeel vanPARAG N Group

De Netwerkvloer | 19

VD&P juristen uit Genemuiden is een jong en dynamisch juristenkantoor en incasso -

bureau met korte communicatielijnen. Heeft u te maken met debiteuren beheer,

incasso, het innemen van leaseauto’s, juridisch advies of juridische procesvoering?

Wij geven u op een deskundige, betrokken en effi ciënte manier advies, waarbij wij

oog hebben voor de instandhouding van uw relaties.

Debiteurenbeheer Incasso Begeleiding inname leaseobjecten Juridische advisering en procesvoering

Hands-on!

www.vdenp.nlMeesterlijk in de rechten.

Page 20: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

20 | De Netwerkvloer

Page 21: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

De Netwerkvloer | 21De Netwerkvloer | 21

Sport: lopen en fietsenHeeft een hekel aan: slecht communiceren en afspraken niet nakomenRijdt een: Jaguar Soverein XJ8Favoriete eten: steaksBereikbaar via: Bezoekadres: Polarisweg 8, 9933HG DelfzijlTelefoon: 0596-614646 Mobiel: 06-53202133 Email: [email protected]

onale scheepsmakelaardij voor de beroeps-

vaart en daarna 30 marketing & salesfuncties

bij 3 NL scheepswerven. In 2010 Bedrijfsnet-

werk Top of Holland opgericht met daaraan

gekoppeld de Businessclub Top of Holland,

wat ondertussen ca. 220 leden telt. Top of

Holland organiseert maandelijks netwerkbij-

eenkomsten op diverse locaties in Groningen,

Friesland en Drenthe. “The place to be and

make the Mach”. Hans Krol is een pur sang

netwerker en heeft daarmede altijd zijn voor-

deel gedaan. “Samen de schouders eronder

voor een sterk economisch Noorden”.

Sport: Spinning en hardlopenHeeft een hekel aan: Respectloze en oneerlijke mensenRijdt een: BMW 328i en TwingoFavoriete eten: Pasta’s, kip en visBereikbaar via: [email protected] 0655105548

“ Haal als leidinggevende manager het beste uit jezelf en je team”

Wie ben je Mijn bedrijfsnaam verklapt al veel.... Mijn

naam is Ronald van Akkeren en ben sinds

begin van het jaar getrouwd met Hilga en

trotse vader van zoon Remco.

Wat doe je Ik ben expert in breinstijl leiderschap, een

vakgebied, waarbij ik kennis uit de hersenwe-

tenschappen toepas bij het effectief coachen

en trainen van mensgerichte leiders. Met mijn

praktische uitgewerkte 1 op 1 leiderschaps-

programma’s halen leidinggevenden en ma-

nagers het beste uit zichzelf en hun team(s).

Wat voor een soort klanten bedien je Ik richt mij op managers, teamleiders en pro-

fessionals in bedrijven. Ik ben een profes-

sionele coach en trainer met één focus: het

ontwikkelen van krachtige, mensgerichte,

coachende en excellente leiders die passen bij

deze tijd. Kenmerkende eigenschappen van

mij zijn: Inlevend, intuïtief, oprecht betrokken,

loyaal, motiverend en inspirerend.

Wie ben jeHans Krol, 45 jaar gehuwd met Gré en een

zoon Marcel 43 jaar.

Wat doe je en sinds wanneerHans Krol is een gedreven ondernemer

sinds 1968 en voerde 20 jaar een internati-

Page 22: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

22 | De Netwerkvloer

Page 23: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

Casino Atlantis

Emmalaan 29

8181 AN Heerde

Telefoon 0578 840665

[email protected]

www.casinoatlantis.nl

Hobbies Zeilen, Golfen en

Hardlopen Heeft een hekel aan half werk Rijdt een

Peugeot 5008 Favoriete vakantieland Frankrijk Je kunt me ’s nachts wakker maken voor liever niet

Draagt het liefst Nette

Kleding

Bereikbaar via038-750138

[email protected]

Wie ben jeMijn naam is Andrew van der Haar, Ge-trouwd en 4 kinderen

Wat doe jeEigenaar van Casino Atlantis. Ik  zorg dat onze klanten een onvergetelijk beleving krijgt op hun feest.

Sinds wanneer doe je hetIn 1995 had ik de kans om Casino Atlantis over te nemen en verder uit te bouwen tot een mooi entertainment bedrijf.

Wat voor een soort klanten bedien jeMijn klanten zijn evenementburo’s, be-drijven die voor hun personeel een feest organiseren of verenigingen. Het komt zo af een toe ook voor dat particulieren gebruik maken van onze dienstverlening. Bijvoorbeeld de Poker Clinic voor vrien-den. Het aantal deelnemers varieert van 6 tot 500.

“ Casino Atlantis, het is een beleving”

De Netwerkvloer | 23

Page 24: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

24 | De Netwerkvloer

Page 25: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

Onderduikersweg 6 | De Bult (Steenwijk)Tel. 0521 53 54 00 | www.huistenwolde.nl

Giethoorn

Beauty & Wellness

Heerlijk eten in de Spijskamer

Kunst

Weerribben

Heerlijk � etsen

Wandelen

Paardrijden

Vlakbij

Golfen

Entertainment

De Netwerkvloer | 25

Page 26: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

26 | De Netwerkvloer

hybride mail. Engeland is een postland bij uitstek; wij Nederlanders zijn al ver-der gedigitaliseerd. Toch versturen wij ook nog steeds brieven en kaarten per post. Wij helpen met het afdrukken en verzenden daarvan. Wij hanteren een heel scherp all-inclusief tarief waarmee we altijd goedkoper zijn dan zelf doen. Plus dat utibesteden aan ons veel minder tijd kost en milieuvriendelijker is. Ik leg je graag uit hoe dat zit en demonstreer ons systeem dan meteen op jouw computer. Bel me eens voor een afspraak. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met energetisch werk van mijn praktijk time2heal.

Wat voor een soort klanten bedien jeIk help mensen die vastlopen in hun per-soonlijke processen en trek ze weer vlot. Mooi om te doen, heel waardevol voor mij als persoon ook, als tegenhanger voor mijn commerciële dagtaak. In het verleden heb ik veel bestuurswerk ge-daan. Ik ben best een manusje van alles dus. Ken je me nog niet, kom dan even op de Docmail stand om kennis te maken :-) Groetjes, Monique

Sport: Fitness en ChiNeng QigongHeeft een hekel aan: Verborgen agenda´s. Ik ben recht door zee en verwacht dat ook van mijn gesprekspartners.Rijdt een: Toyota Prius vanwege de combinatie van comfort, ruimte, milieuvriendelijkheid en rij eigenschappenFavoriete eten: Sushi en Italiaans. Eten doe ik graag, alleen koken is dan weer niet aan mij besteed.Bereikbaar via: 06-30748651 of [email protected]

“ Het is wat het is.”

Wie ben jeHallo allemaal, ik ben Monique Le Grand. Wonend en werkend in Almere, moeder van een tweeling van 23, niet meer ge-trouwd, 49 jaar.

Wat doe je en sinds wanneerSinds januari 2015, de start van Docmail in Nederland, ben ik Business Develop-ment Manager. Mijn taak is hier een zo groot mogelijk marktaandeel te krijgen. Docmail is de Nederlandse vestiging van de gelijknamige Engelse marktleider in

Page 27: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

De Netwerkvloer | 27

Een aandeel in elkaar

Want voor elk goed plan vinden we samen de weg.

Extra kapitaal nodig voor uw groeiplannen of een overname? Bezoek Rabo Meet &

Grow. De uitgelezen kans om uw plannen onder de aandacht te brengen bij

financiers.

www.rabobank.nl/meet-en-grow

Bezoek RaboMeet & Grow.

Voor elk goedplan vinden wesamen de weg.

Een aandeel in elkaar

Want voor elk goed plan vinden we samen de weg.

Extra kapitaal nodig voor uw groeiplannen of een overname? Bezoek Rabo Meet &

Grow. De uitgelezen kans om uw plannen onder de aandacht te brengen bij

financiers.

www.rabobank.nl/meet-en-grow

Bezoek RaboMeet & Grow.

Voor elk goedplan vinden wesamen de weg.

Page 28: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

Willemskade 16 - Zwolle [email protected]

Laat de Likes,shares

& hartjesmaar komen!

FILMSTRATEGIE ANIMATIE

28 | De Netwerkvloer

Page 29: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

PEC Zwolle | Stadionplein 1 | 8025 CP Zwolle | 038 453 49 48 | [email protected]

Voetbal en zakendoen bij PEC Zwolle!

TopsegmentB u s i n e s s L o g e PLUS

E x c l u s i v i t e i t

Goud

Skyboxen

Premium

Blauw-wit

Exp

erie

nce

Netwerken

Entertainment

Winnen

Rela

tiem

anag

emen

t

P a r t n e r s

G o l f d a g e n

Arrangementen

Netwerkontbijt

M e e r w a a r d e

Verbinden

R e g i o Z w o l l e

Businessavonden

Net

wer

kcor

ner

O n d e r n e m e nInspireren

Groo

tste

net

wer

k O

veri

jsse

l

PEC Zwolle

E x p o s u r e

MerkactivatieSfeer

Eredivisie

Voetbal

Ron JansWed

stri

jdsp

onso

r

Supporter

De Netwerkvloer | 29

Page 30: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

Wie zijn jullieRob De Rijter en Michel Steen

Wat doe jeDe Beurs is een sfeervol horecabedrijf in het

hartje van de prachtige Hanzestad Zwolle. De

Beurs heeft een perfecte ligging: aan de ene

zijde de mooie winkelstraat, aan de andere

zijde het Grote Kerkplein, één van de bekend-

ste evenementenpleinen van Zwolle. We zijn

dan ook trots dat er in de volksmond wordt

gezegd: “Bij De Beurs zit je op de 1ste rang!”

Ook zijn wij er trots op om u “1e rangs” ofte-

wel A-merk producten te mogen serveren.

Zoals onze illy cafe, DAMMANN thee, onze

wijnen van Henri Bloem Zwolle en aan de tap

o.a. Warsteiner & diverse speciale bieren. De

huisspecialiteiten van de lunchkaart, zoals

onze broodjes, salades en wraps, worden a la

minute voor u bereidt met dagverse produc-

ten Vergaderen in Zwolle.

Sinds wanneer bestaat je onderneming en welke soort klanten bedienen jullie

Sinds december 2013 is De Beurs dé nieuwste

plek voor zakelijk Zwolle om te vergaderen en

trainingen te geven. Onze eerste verdieping

is omgebouwd tot Business Point; een multi-

functionele, vergaderruimte. Onze vergader/

trainingsruimte biedt ruimte voor bijeen-

komsten tot circa 12 personen. Ook voor de

ZZP’er is deze ruimte uitermate geschikt om

te gebruiken als meeting point of werkplek.

Onze locatie is midden in het hartje van de

mooie Hanzestad Zwolle. Door de grote ra-

men in onze ruimte, kijk je enerzijds uit over

het Grote Kerkplein en anderzijds over de

sfeervolle Luttekestraat. Er zijn diverse, wel-

iswaar betaalde, parkeergelegenheden op 5

minuten loopafstand.

30 | De Netwerkvloer

Hobby’s Films, lezen, strandleven Heeft een hekel aan Negativiteit Rijdt een Opel Omega en een cabrio oldtimer Favoriete vakantieland Israel Je kunt me ’s nachts wakker maken voor Een goed glas wijn Draagt het liefst Sportieve combinatiesBereikbaar [email protected]

Wie ben jeSjaak Lekkerkerker, single, 3 kinderen en

3 kleinkinderen

Wat doe je Directeur Bijzondere Bedrijven Groep: Art &

Wellness Hotel Huis ten Wolde, Communi-

catiebedrijf Bijzonder Druk; Biologisch Land-

bouwbedrijf Bijzonder Land; Houtbewer-

kingsbedrijf Bijzonder Hout.

Sinds wanneer doe je het Sinds 2013

Wat voor een soort klanten bedien jeZakelijke klanten en gasten voor overnachtin-

gen, vergaderingen, teamuitjes, bedrijfsfees-

ten, dineren, lunchen, Beauty & Wellness etc.

“ Pay it forward, want geven is vermenigvuldigen...”

“ Optimistisch blijven.”

Page 31: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

AL 40 JAARPASSIE VOOR WIJNDAT PROEF JE

www.henribloemzwolle.nl

AL 40 JAARPASSIE VOOR WIJNDAT PROEF JE

www.henribloemzwolle.nlDe Netwerkvloer | 31

Page 32: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

De medewerkers van de verschillende vestigingen van Actief Interim kennen de lokale/regionale markt als geen ander. Actief Interim is goed op de hoogte van het banenaanbod en van het aanbod werkzoekenden in de regio.

www.actief-interim.nl

Actief InterimJessica Besseling

[email protected]

Mijn naam is Jessica Besseling en ben ruim 6 jaar werkzaam bij Actief Interim, voorheen ook bekend als TiP personeelsdiensten.

Eind maart van dit jaar zijn wij van naam veranderd. Dit was voor ons wennen, maar uiteraard ook voor onze klanten en relaties. Door veel en duidelijke communicatie is deze verandering goed opgepakt.

Waarom De Netwerkvloer?Zolang als ik bij deze organisatie werk, zo lang ken ik Yvon Moossdorff. Een gedreven vrouw met een missie. Bijna 6 jaar geleden is zij begonnen met dit concept en van begin af aan zijn wij aangesloten.Wij sluiten aan in de plaatsen waar we regionaal vertegenwoordigd zijn voor naamsbekendheid, op doen van contacten, maken van nieuwe contacten en netwerken met exposanten en bezoekers.

Over Actief interim

De medewerkers van Actief Interim kenmerken zich door gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Zij zijn pro-actief en komen hun afspraken na. Door hun lokale kennis, de grote diversiteit aan dienstver- leningsconcepten en grote verscheidenheid aan kandidaten en opdrachtgevers, zijn zij altijd in staat een passende oplossing te bieden.

Sterk in lokaal werkDat is de grootste kracht van Actief Interim. Onze medewerkers steken veel tijd en energie in een

persoonlijke benadering. Een goede relatie met onze opdrachtgevers en met onze uitzendkrachten vinden wij belangrijk. Hierdoor hebben we veel informatie over de identiteit en de werkwijze van deze bedrijven en werkzoekenden zodat we kunnen zorgen voor een snelle en juiste match.

Kortom, zaken doen met Actief Interim, dé regionale aanbieder van flexwerk en uitzendkrachten in ver-schillende branches, biedt vele voordelen. Wij zijn u graag van dienst.

32 | De Netwerkvloer

Page 33: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

CONTACT ONS

[email protected](038) 385 93 93

ONS ADRES

Westerkaai 78-808281 BH Genemuiden

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m vrij 8.30 - 17.00 uWeekend gesloten

Begin nu met besparen!Bel: 038 - 385 93 93

Doe nu de gratis verzekeringscheck!Informeer naar onze vrijblijvende verzekeringsscan.Naast verzekeringen ook: betalen & sparen en bedrijfsfi nancieringen.

- Verzekerd van een scherp tarief

- Eén contactpersoon

- Altijd een goed product

- Persoonlijke service

- Uw zorg is onze zorg

- Alle verzekeringen onder 1 dak

Vriendelijkheid

Kwaliteit

Service

Aandacht

CONTACT ONS

[email protected](038) 385 93 93

ONS ADRES

Westerkaai 78-808281 BH Genemuiden

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m vrij 8.30 - 17.00 uWeekend gesloten

Begin nu met besparen!Bel: 038 - 385 93 93

Doe nu de gratis verzekeringscheck!Informeer naar onze vrijblijvende verzekeringsscan.Naast verzekeringen ook: betalen & sparen en bedrijfsfi nancieringen.

- Verzekerd van een scherp tarief

- Eén contactpersoon

- Altijd een goed product

- Persoonlijke service

- Uw zorg is onze zorg

- Alle verzekeringen onder 1 dak

Vriendelijkheid

Kwaliteit

Service

Aandacht

De Netwerkvloer | 33

Page 34: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

1.

1.(1,36 incl. btw)

12(1,82 incl. btw)

50Vanaf

Vanaf 15 kilo,per kilo

Archief vernietiging

• Van kleine hoeveelheden tot honderden kilo’s• ISO 9001 gecertificeerd• U ontvangt een garantiecertificaat

Veilig vernietigen van al uw vertrouwelijke documenten

Deze actie is tot 1 maart 2016

We fi x computers

voucherGratis computer APK

We fi xcomputers.

2 810000 006388

We fi x computers

voucherGratis computer APK

(t.w.v. 29.00)

We fi xcomputers.

2 810000 006388

We fi x computers

voucherGratis computer APK

(t.w.v. 29.00)

We fi xcomputers.

2 810000 006388

2 810000 019098

(t.w.v. 29.99)

34 | De Netwerkvloer

Hobby’s Koken, Skiën, muziek (passief) Squash Heeft een hekel aan Onrechtvaardigheid Rijdt een Fiers en een Renault Favoriete vakantieland Meerdere, de Alpen, Frankrijk, Amerika Je kunt me ’s nachts wakker maken voor Laat mij maar lekker liggen Draagt het liefst Een pakBereikbaar via06 42 32 [email protected] BNI Regio Overijssel

Wie ben jeNanno Busker, 51 jaar samenwonend, drie

kinderen Jurgen, Eva en Daan

Wat doe jeIk ben zelfstandige, ik doe veel werkzaamhe-

den voor BNI. Daarnaast geef ik diverse trai-

ningen en coach ik ondernemers

Wie zijn je collega’s en wat zijn hun takenIk heb geen directe collega’s

Wat doe je als partner van De NetwerkvloerVorig jaar en ook dit jaar geef ik de exposan-

tentraining

Netwerken is….. Je business strategie om nieuwe klanten aan

te trekken via het proces van het bouwen van

relaties welke resulteren in een stroom van

persoonlijk aanbevolen business

In 2014 hebben leden van BNI in Nederland

elkaar 111.353 aanbevelingen gegeven die

hebben geresulteerd in 115.731.357 euro ex-

tra omzet. Nee geen typefout - er staat echt

meer dan 115 miljoen euro! BNI is een zake-

lijke en professionele aanbeveling marketing

organisatie die van elke branche/specialisatie

slechts één afgevaardigde lid laat worden

per chapter. Zodra leden in hun netwerk een

koopsignaal herkennen dat interessant is voor

een medelid proberen zij de mogelijke klant

met desbetreffend lid in contact te brengen.

Dit noemen wij een aanbeveling.

Page 35: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

SPONSOR een Stap tegen kanker

28 en 29 mei 2016Park de Wezenlanden Zwolle

ZwolleZwolle

De KWF SamenLoop voor Hoop Zwolle is een 24-uurs wandel-evenement waarbij teams in estafettevorm een etmaal lang over het parcours in het park wandelen, als symbool van de voortdurende strijd tegen kanker.Met SamenLoop voor Hoop zamelen we geld in en vieren we een feest van hoop. We vieren dat steeds meer mensen kanker overleven en dat we iets tegen de ziekte kunnen doen.

Voor meer informatie: samenloopvoorhoop.nl/ZwolleOf neem contact op: [email protected]

Ook uw bedrijf kan de KWF SamenLoop voor Hoop steunen door het kopen van een ‘bedrijfsstap tegen kanker’. Als sponsor wordt uw logo vermeld op de website én op de stappenloper die tijdens de SamenLoop voor Hoop wordt uitgerold. Natuurlijk wordt u uitgenodigd dit evenement bij te wonen want ook voor bezoekers is er van alles te beleven.

Koop een grote stap à € 100,00 of een kleine stap à € 50,00

U kunt ons vinden op De Netwerkvloer op dinsdag 12 januari 2016, Hotel Van der Valk Zwolle.

Wat doet KWF Kankerbestrijding met uw bijdrage?Door wetenschappelijk onderzoek te fi nancieren zorgen we samen voor een toekomst met minder kans op kanker, meer kans op genezing en een betere kwaliteit van leven voor (ex-)kanker-patiënten. Dat is de missie van KWF Kankerbestrijding.

De Netwerkvloer | 35

Page 36: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

AUTOBEDRIJFBERT WIETEN BVBoeierweg 11, Zwolle | 038 4212128 | [email protected]

WWW.BERTWIETEN.NL

Ontdek de Hyundai Tucson bij ons in de showroom

Geef uw fantasie de ruimte ... Geef uw fantasie de ruimte ...

AUTOBEDRIJFBERT WIETEN BVBoeierweg 11, Zwolle | 038 4212128 | [email protected]

WWW.BERTWIETEN.NL

Ontdek de Hyundai Tucson bij ons in de showroom

Geef uw fantasie de ruimte ... Geef uw fantasie de ruimte ...

36 | De Netwerkvloer

Wat voor een soort klanten bedien je JOHN’S WEAR richt zich op de ZZper en mid-

den klein bedrijf. Gewoon per stuk bestellen

wat je nodig hebt, zonder instel en kleurkos-

ten of minimale afname verplichting.Doen

wat je het leukste vind! Ik kan helemaal vro-

lijk worden als we met een goed uitgewerkt

kledingplan een bedrijf perfect in de kleding

kunnen zetten.

Daarnaast is het een plezier om te zien welke

mooie bedrukkingen we mogen maken en de

reacties die deze vaak teweeg brengen.

Graag kijk ik naar de persoon achter een be-

drijf, zijn/haar passie. Fascinerend wat je dan

WEARJOHN’S

veelzijdig in bedrukkingen

“ Elk bedrijf en persoon heeft zijn eigen dynamiek! DAT maakt netwerken nou juist zo leuk!”

allemaal tegen komt. Daarbij geleerd niet bij

voorbaat aannames te doen maar open te

staan voor elk persoon/bedrijf en luisteren en

kijken naar zijn/haar verhaal. Want elk bedrijf

en persoon heeft zijn eigen dynamiek! DAT

maakt netwerken nou juist zo leuk.

Wie ben je Mijn bedrijfsnaam verklapt al veel…….

Goedendag ik ben John Ruitenberg ; de

drijvende kracht achter het bedrijf JOHN’S

WEAR. Vader van twee kinderen en getrouwd

met Alette.

Sinds wanneer doe je het Vol overgave 6 jaar geleden gestart vanuit

mijn bus met verkoop van spijkerbroeken en

overalls. Nu uitgegroeid tot een volwassen

bedrijf gespecialiseerd in textielbedrukkingen

en bedrijfskleding, sterk in de lagen aantallen.

Page 37: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

René Hutten

M 06-51589799

Hans Hartemink

M 06-22609294

www.payrolljobs.nl

T 0321-387974

F 0321-387924

De Drieslag 30

8251 JZ Dronten

Payrolljobs laat ondernemers ondernemen!

‘verhoging van de flexibiliteit van het personeelsbestand’

‘uitbesteding van de salaris- en personeelsadministratie’

‘werving en selectie van uw medewerkers in eigen hand’

‘besparing op flexkosten’

Voor meer info

www.payrolljobs.nl

Wel de lusten, niet de lasten

René Hutten

M 06-51589799

Hans Hartemink

M 06-22609294

www.payrolljobs.nl

T 0321-387974

F 0321-387924

De Drieslag 30

8251 JZ Dronten

Payrolljobs laat ondernemers ondernemen!

‘verhoging van de flexibiliteit van het personeelsbestand’

‘uitbesteding van de salaris- en personeelsadministratie’

‘werving en selectie van uw medewerkers in eigen hand’

‘besparing op flexkosten’

Voor meer info

www.payrolljobs.nl

Wel de lusten, niet de lasten

De Netwerkvloer | 37

Page 38: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

38 | De Netwerkvloer

Welkom bij het nieuwegezicht van Golfclub ZwolleWaar ‘Golf voor iedereen’ een missie is

#LidwordenLid worden van Golfclub Zwolle betekent aansluiten bij een community van ruim 800 enthousiaste golfers. U kunt bij Golfclub Zwolle kiezen uit een groot aantal lidmaat-schappen en abonnementsvormen.

#GolflesVan een introductieles en een privé- of groepscursus voor beginners, tot cursussen voor gevorderden in de vorm van themalessen en privéles voor ervaren golfers die heel gericht onderdelen vanhun spel willen verbeteren.

#ZakelijkGolf biedt het perfecte tegenwicht aan een druk en stressvol bestaan. Een rondje golf schept bovendien een uitstekend klimaat om relaties te versterken, zowel binnen als buiten uw organisatie

#JeugdOoit wel eens lekker hard tegen een golfbal gemept? Bijna 20.000 kids in Nederland vinden dit een geweldig gevoel. Ze beleven dit wekelijks met hun vrienden.

#GolfstartOns motto is: Golf voor iedereen! Wij willen golf bereikbaar maken voor zoveel mogelijk verschillende groepen mensen zoals jeugd, studenten, werknemers, ondernemers, senioren, etcetera.

Een gerestyled logoHet gerestylede logo is beperkt aangepast. De kleuren zijn iets eigenzinniger en eigentijdser dan bij het vorige logo en de lijnvoering is iets strakker gemaakt.

Herkenbare lijnenDoor in te zoomen op een detail uit het logo, de twee lijnen, ontstaat een vlag uit de drie kleuren antraciet, wit en blauw, die overal worden toegepast.

Balvlucht in beeldGolfen is veel meer dan een bal slaan.Het is de spanning of een bal daadwerkelijk zijn doel raakt. Door die balvlucht te visualiseren ontstaat een nieuwe dynamiek in fotografie.

Jeugdgolf

Wanneer zienwe jou afslaan?Je kunt niet vroeg genoeg starten met golf!

Golfl es

(Beter)leren golfen?ProTeam Zwolle verzorgt golfl essen op elk niveauDavid Love en Joseph de Rijk, de golfpro’s van ProTeam Zwolle, verzorgen bij Golfclub Zwolle lessen voor alle leeftijden en alle niveaus. Van een introductieles en een privé- of groepscursus voor beginners die hun baanpermissie nog moeten halen, tot cursussen voor gevorderden in de vorm van themalessen en privéles voor ervaren golfers die heel gericht onderdelen van hun spel willen verbeteren. ProTeam Zwolle werkt volgens het 9-stappenplan van de Nederlandse Golf Federatie, een methodiek die voorziet in het ontwikkelen van de vaardigheid van elke golfer.

Zakelijk golfen

Werk dat naar meer smaaktProductief golfen met relaties en collega’s

Lid worden

Lid worden vanGolfclub ZwolleLidmaatschappen, abonnementen en tarievenLid worden van Golfclub Zwolle betekent aansluiten bij een community van ruim 800 enthousiaste golfers. Sommige daarvan zijn wekelijks (of zelfs dagelijks!) op de baan te vinden, anderen maken slechts beperkt gebruikt van de faciliteiten. Daarop is het aanbod afgestemd: u kunt bij Golfclub Zwolle kiezen uit een groot aantal lidmaatschappen en abonnementsvormen.

Golfstart

Golfstart bijGolfclub ZwolleVoordelig starten met golfen

5 lessen

en 2 maanden

golfen: €95,-

Zie de achterzijde

voor meer info.

Golfclub Zwolle staat al jaren bekend als een laagdrempelige golfclub met een bovengemiddelde betrokkenheid van de leden, een goede (top)sport-cultuur op het hoogste landelijke niveau en een prachtige18 holes golfbaan. De leden van Golfclub Zwolle profiteren ten opzichte van veel andere golfbanen in Nederland, van een 4-sterren lidmaatschap. Dit lidmaatschap geeft naast Zwolle, vrij speelrecht op de golfbanen van Leeuwarden, Havelte en Veendam. Een uniek privilege dus. Voor de komende periode tal van nieuwe initiatieven klaar om geïntroduceerd te worden. Een voorbeeld hiervan is onze vernieuwde huisstijl waarin er een mooie slag is geslagen met betrekking tot de profilering van een zeer actieve golfclub.

Bureau CircuitCircuit is een bureau voor strategie en vormgeving dat helpt doelgroepen te over-tuigen middels effec-tieve communicatie.Sinds 1997.

Eric van de Wetering van Bureau Circuit: “De vraag van Golfclub Zwolle aan Circuit was tweeledig. In de eerste plaatst was er behoefte aan eenduidigheid in de communicatie-uitingen. In de afgelopen jaren was hier een wildgroei in ontstaan. Hier moest lijn in komen.

De tweede vraag ging over de herkenbaarheid van Golfclub Zwolle. Er was behoefte aan meer ‘gezicht’: een visuele identiteit voor Golfclub Zwolle. Een uitdrukkelijke wens was om het logo in grote lijnen onaangepast te laten. We hebben de kleuren iets eigenzinniger en eigentijdser gemaakt en de lijnvoering iets strakker gemaakt.

Een visuele identiteit, een merk, is veel meer dan een logo. We hebben gezocht naar een beeldtaal die complementair is aan het logo. Deze is gevonden door in te zoomen op een detail uit het logo: de twee lijnen, een trio van antraciet, wit en blauw. Dit trio zorgt voor veel herkenbaarheid, zelfs zonder de combinatie met het logo.

Gezien de positieve ontvangst van de nieuwe identiteit van Golfclub Zwolle denken we een mooie en eigentijdse basis te hebben gecreëerd waar Golfclub Zwolle de nodige jaren mee verder kan om haar ambities te realiseren.”

Bureau Circuit, een bureau met een passie voor marketing en golf

Page 39: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

TIJD VOOR IETS NIEUWS. JUMBOGOLFWERELD.NL

ALTIJD DE 2E DOOS GOLFBALLEN VOOR DE HALVE PRIJS! 2E HALVE PRIJS € 1748€ 3495

WAT EEN MAZZEL ………………..!!Je zou maar lid zijn op Golfclub Zwolle en dankzij het 4 **** lidmaat-schap op maar liefst 4 golfbanen mogen spelen!

# 4 ****Het voelt inderdaad als “mazzel” voor veel van onze leden; aldus Peter Hemmen, de kersverse General Manager van Golfclub Zwolle. Maar, vervolgd Hemmen enthousiast “Er zit natuurlijk een gedachte achter, en die gedachte heeft alles te maken met het feit dat clubs simpelweg meer moeten doen om hun leden te behouden. Het dit jaar door de 4 golfclubs in Veendam, Leeuwarden Havelte en Zwolle geïntroduceerde 4 **** lidmaatschap is nu al een doorslaand succes te noemen! Hemmen geeft aan dat er op de verschillenden banen enkele honderden uitwisselingen per maand plaats vinden. “Waarbij we naast toegevoegde waarde van onze leden merken, dat de 4 **** leden ook “niet-leden” als gast meenemen en tot onze verbazing zich nu ook al nieuwe leden aanmelden”. Golfconcurrentie ? Nee hoor, clubs die de zaken goed op orde hebben en hun leden voldoende bieden hoeven heus niet bang te zijn dat hun leden nu in één keer gaan lopen, vervolgt Hemmen overtuigend. “Wel merken we dat er “vrije golfers” zijn die nu toch overwegen om voor een vast jaarbedrag op 4 prachtige banen willen aan spelen voor de prijs van één.

En ja …. bij ons zijn ze van harte welkom natuurlijk , lacht Hemmen enthousiast.

# Golf VisieEen standaard lidmaatschap vragen voor een standaard prijs en vervolgens de leden hetzelfde blijven bieden is er volgens Hemmen niet meer bij. Tijden veranderen, zo ook de golfers en daarmee zeker ook de club golfers. Volgens Hemmen bestaan golfclubs uit heel veel verschillende mooie authentieke community’s en is het de taak van de club om goed inzichtelijk te hebben welke wensen bij welke community’s horen en daarop het beleid te voeren. Golfclub Zwolle is een club waar dat leeft en waar zich de club ook in de komende jaren meer en meer op zal gaan focussen. Van recreatief golf, golf als breedtesport of golf als topsport zoals bv onze

Heren 1 die dit jaar op het hoogste landelijke nivo competitie speelt. Maar ook richt Golfclub zich ook succesvol op mensen die willen starten met golf. Laagdrempigheid, gezelligheid en een goede begeleiding is daarbij cruciaal volgens Peter Hemmen. Wij leiden maandelijks groepen nieuwe golfers op en zien daarmee de instroom van nieuwe leden groeien. Dit kan natuurlijk ook alleen door enthousiaste leden die de starters met passie en aandacht begeleiden tot ze hun plekje binnen de club hebben gevonden.

# GolfstartStarten met golf voor iedereen bereikbaar Golfclub Zwolle heeft als motto: Golf voor iedereen! Wij willen golf bereikbaar maken voor zoveel mogelijk verschillende groepen mensen zoals jeugd, studenten, werknemers, ondernemers, senioren, etcetera. Dit doen we onder meer door het aanbieden van Golfstart, een all-in-pakket voor de startende golfer voor slechts €95,-.Met Golfstart volgen starters 5 golflessen van onze golfprofessionals. Daarnaast kunnen ze 2 maanden gebruik maken van de oefenfaciliteiten zoals de driving range, de putting green, de chipping- en pitchinggreen

en de fraaie Par 3 baan. En natuurlijk staat er golfmateriaal voor ze klaar zodat ze gemakkelijk en regelmatig kunt oefenen met hun medegolfstarters.

# Zakelijk GolfenOntspannen zaken doen bij Golfclub Zwolle Golf is in de eerste plaats leuk. Dat geldt voor de recreatieve golfer maar zeker ook voor de zakelijke golfer, want de reden dat zakelijk golfen een hoge vlucht heeft genomen, is de ontspannen sfeer op de baan, de tijd om een informeel gesprek te voeren en het samen genieten van een sportieve activiteit in de buitenlucht. Golf biedt het perfecte tegenwicht aan een druk en stressvol bestaan. Een rondje golf schept bovendien een uitstekend klimaat om relaties te versterken, zowel binnen als buiten uw organisatie. De golfbaan is dan ook voor veel ondernemers een favoriete plek om te netwerken.

Golfclub Zwolle draagt daaraan bij door zakelijk golf te stimuleren met onder meer de volgende mogelijkheden:• 4 **** Zakelijk lidmaatschap

met speelrecht op Veendam, Leeuwarden, Havelte en Zwolle

• Golf relatiedagen, bedrijfs- en team clinic

• Golfles avonden voor ondernemers• Business-to-business competitie (6x

per jaar)• Organiseren van regionale

golftoernooien voor ondernemers• Maatwerk sponsorpakketten• Maandelijkse workshop “Netwerken

op de Golfbaan“

Golfclub Zwolle is een echte vereniging met veel mooie authentieke community’s, die zich allemaal om hun eigen redenen thuis voelen als lid of als één van de meer dan 120 vrijwilligers binnen onze zeer actieve club. Starters, beoefenaar , competitie speler of topgolfer, jeugdgolfer zakelijk golfer of gastspeler ? Iedereen is welkom bij Golfclub Zwolle.

Wilt u eens kennis maken met Golfclub Zwolle maak dan nu gebruik van onze WINTER AANBIEDINGEN. Bel voor veer info naar 038-4534270 of mail naar [email protected]

41

De Netwerkvloer | 39

Page 40: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

www.yard-it.nl

YOTTUM! Er is nu een complete telefonie oplossing die ook geschikt is voor het MKB of de ZZP’er. Met YOT (Your Own Telephone) bent u altijd en overal bereikbaar onder één zakelijk nummer, ook vanaf uw mobiel!

HEY! HALLO! Kunt u altijd makkelijk bij uw e-mail, agenda en contacten? HEY! (Hosted Exchange by YARD) is de oplossing om uw e-mail zaken 24/7 gesynchroniseerd en op orde te hebben. HEY HELPT MEE!

YAS PAST! Voortaan zelf bepalen waar en wanneer u werkt? Met YAS (Your Advanced System) heeft u vanaf het device van uw keuze altijd en overal uw eigen werkplek voorhanden. Dit praktische CloudYASje past ieder bedrijf!

DO YOUR YOB! Zo ontzettend belangrijk en helaas vaak vergeten. Automatiseer uw dagelijkse back-up en stel uw bedrijfsinformatie veilig met YOB: Your Online Back-up.

40 | De Netwerkvloer

Page 41: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

De Netwerkvloer | 41

Het nieuwe netwerken is in actie komen!U bent van harte welkom op de aankomende Events tussen 13.30 – 18.30 uur

Aankomende edities

• dinsdag 16 februari 2016 bij Hotel van der Valk te Harderwijk

• dinsdag 19 april 2016 bij Postillion Hotel te Deventer

• dinsdag 28 juni 2016 bij Golfclub Zwolle te Zwolle

• dinsdag 20 september 2016 bij Hotel van der Valk te Enschede (NIEUWE LOCATIE IN AANBOUW)

• najaar Almere

Kijk voor meer informatie opwww.denetwerkvloer.nl

Speciaal voor ondernemers die in actie willen komen!De Netwerkvloer, de wil om het verschil te maken!Netwerken leuk en interessant maken, het verschil in zakendoen, dat is waar wij voor staan. Wij zijn een netwerkorganisatie welke zich richt op „real life” aspect van net-werken. Dat is de wil om jezelf als ondernemer te presenteren en onze drijfveer die als een rode draad door De Netwerkvloer loopt. Netwerken en jezelf als ondernemer presenteren gaan hand in hand op De Netwerkvloer.

Dit doen wij door toegankelijk en efficiënt tools te bieden die bij iedere ondernemer past. Wij creëren in de basis twee belangrijke „real life” contactmomenten.

BezoekerKomt u als bezoeker naar De Netwerkvloer, dan wordt u door het team van De Net-werkvloer welkom geheten. Wij begeleiden u naar de beursvloer en brengen u even-tueel in contact met de betreffende firma.

Uw deelname bestaat uit:• Een exposantenavond inclusief een training• Een beursdag van 11.00 tot 20.00 uur (bezoekers 13.30 tot 18.30 uur)• Uitgebreide (social)media aandacht• Een digitale uitnodigingscampagne op maat• Presentatie op de website• Vermelding bedrijfsnaam + logo in het magazine• Een exposantenlunch• Consumptiemunten• Diner (voor 2 personen) van 18.30 – 20.00 uur• Branchebeperking

Uw ruimte bestaat uit:• Een luxe statafel met krukken• Plaatsing van 1 roll-up banner

Compleet concept € 595,- (excl.btw) per event

Meer informatie?

Kijk dan op

www.denetwerkvloer.nl

of bel naar

• Yvon Moossdorff 06 – 1305 7690

• Barbara Kortman 06 – 8377 1608

Page 42: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

IMOSales Support

WEARJOHN’S

veelzijdig in bedrukkingen

De HaanA D V O C AT E N & N O TA R I S S E N

Onderdeel vanPARAG N Group

AUTOBEDRIJFBERT WIETEN BVBoeierweg 11, Zwolle | 038 4212128 | [email protected]

WWW.BERTWIETEN.NL

Ontdek de Hyundai Tucson bij ons in de showroom

Geef uw fantasie de ruimte ... Geef uw fantasie de ruimte ...

‘‘Nu krij g ik energie van mij n werk’’

‘‘Ik ervaar weer structuur

en dat geeft mij rust’’

‘‘Dát is wat

ik wil!’’‘‘Ik ben zelf de regisseur

over mij n brein’’ ‘‘Mij n werk en

privé zijn weer in balans’’

‘‘Ik heb weer

overzicht’’

‘‘Mij n lat ligt te hoog’’

‘‘Het kan er niet meer

bij ’’

‘‘Mij n werk kost mij energie’’

‘‘Laat me even met

rust’’

‘‘Ik heb een kort lontje’’‘‘Ik slaap

slecht’’

‘‘zo veel gedoe!’’

‘‘Mij n hoofd is

zo vol’’

‘‘Er wordt teveel van mij

gevraagd’’

‘‘Ik krij g teveel op

mij n bordje’’

WORD REGISSEUR IN JE EIGEN HOOFD!

Ingrid Stoop maakt al 20 jaar het verschil in het coachen van mensen met volle hoofden en mentale blokkades.Zij doet waar ze goed in is, mentale problemen luchtig maken en deze door de persoon zelf op laten lossen.

Het verhaal wordt niet gedeeld waardoor het een veilige, effectieve en snelle techniek is.Het formatteren/opruimen van het hoofd is één van haar technieken die ze inzet.

Zij coacht teamleden en management in een kort traject van 1-3 krachtige gesprekken.Zij traint HBO professionals die haar gedachtegoed gaan inzetten binnen organisaties.

FORMATTEERJEHOOFD.NLFormatteer je hoofd is een dienst van: MatriXmethode Instituut www.matrixmethodeinstituut.nl

Page 43: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

ELKEDAGLEUKEKUNST.NL

Page 44: Magazine Hotel van der Valk Zwolle 2016

www.denetwerkvloer.nl