Maandprogramma Maart 2013

12
36 ste jaargang Scoutsblad Maart 2012 St. Tarcitiusscouts Geel Verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus

description

Het maandprogramma van de maand maart.

Transcript of Maandprogramma Maart 2013

Page 1: Maandprogramma Maart 2013

36ste jaargang Scoutsblad Maart 2012 St. Tarcitiusscouts Geel

Verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus

Page 2: Maandprogramma Maart 2013

KALENDER

GEEN ACTIVITEIT: Het weekend van 22-23-24 maart zal

het helaas geen activiteit voor alle takken aangezien alle

leiding een weekendje teambuilding/rusten heeft. Dit

hebben wel verdiend denk ik na het harde werken op de

voorbije Tarciaanse Feesten.

Page 3: Maandprogramma Maart 2013
Page 4: Maandprogramma Maart 2013

Maandprogramma KAPOENEN

Zaterdag 2/3: 14u - 17u CARNAVALSTOET Jaarlijks vindt er in Winkelomheide een carnavalstoet plaats. Dit jaar zullen wij met zen allen van de partij zijn! Wees allemaal paraat om 14u aan het scoutslokaal. Van daar uit vertrekken we richting de Hei. We zoeken nog wel ouders die taxi willen spelen.

Kom allemaal ook zo goed mogelijk verkleed. Zelfs de leiders zullen meedoen!

We vragen echter wel om allemaal €1 mee te nemen. Kwestie van de kosten voor ons een beetje te drukken. Tot dan!

Zondag 10/3: 14u – 17u WOUDLOPERSKEUKEN Vandaag gaan we jullie kookkunsten onder de loep nemen. Zit er onder ons een nieuwe Piet Huysentruyt of zelfs een Gordon Ramsey? We komen het allemaal te weten op 3 maart achter ons scoutslokaal. Laat jullie wel niet misleiden, want we gaan dit namelijk niet in onze prachtige keuken doen, maar wel buiten op een vuurtje. Van croque monsieur tot banaan in een jasje van chocolade, er gaat een nieuwe culinaire wereld voor jullie opengaan!

Page 5: Maandprogramma Maart 2013

Zondag 17/3 11u – 17u: STEVIGE TOCHT Vandaag gaan we de bossen, zandvlaktes, grasvelden van Geel en omstreken verkennen. Een deel van Geel waar de meeste onder jullie nog nooit zijn geweest. Een tocht vol spanning staat jullie te wachten, dus het is meer dan de moeite om dit weekend af te zakken richting de scouts.

Voorzie zeker een lunchpakket en een drankje voor onder de middag! Ook stevige stapschoenen en slechte kleren kunnen van pas komen.

Zondag 24/3: GEEN ACTIVITEITT Dit weekend is het geen activiteit omdat jullie leiding nu eens zelf op weekend is. En geef toe, we hebben het tot nu toe al verdiend!

Zondag 31/3: GEEN ACTIVITEIT Deze week andermaal geen activiteit. Dit komt door de spijtige samenloop van omstandigheden. Namelijk dat er dit weekend geen enkele leider beschikbaar is! Zeer jammer, maar zeker tot volgende week!

Vele groeten en zeer veel kusjes

Anton, Rik, Stef en Vincent.

Page 6: Maandprogramma Maart 2013

Maandprogramma WELPEN

In maart heeft de leiding 4 knotsgekke activiteiten ineengestoken zodat jullie je zeker niet hoeven te vervelen in het weekend! Eenmaal zal er geen activiteit plaatsvinden omdat de leiding dan zelf op weekend is.

Zondag 3/3: 14u – 17u GROTE-VALS-SPEELSPEL

Eindelijk nog eens spel waar je moet valsspelen! Kom en leer de trucjes, vorm clans om uiteindelijk je eigen clan te bedotten en met alle geld te moeten gaan lopen.

Zondag 10/3: 14u – 17u PISQUIZ

Zoals de titel hierboven het al verklapt spelen we vandaag een quiz waar je al eens bij zult moeten pissen. Wees paraat want misschien valt er wel een prijs te winnen!

Zaterdag 16/3: 13u – 16u GIDSEN PLAGEN

Omdat jullie omgang met de vrouwelijke variant van de mens toch nog een beetje beter kan hebben we vandaag een activiteit samen met onze collega’s van iets verderop in de Eikevelden.

Page 7: Maandprogramma Maart 2013

Zondag 24/3: GEEN ACTIVITEIT

Aangezien jullie leiding op weekend is, zal er vandaag geen activiteit plaatsvinden. Maar niet getreurd, volgende week zijn we weer paraat!

Zondag 31/3: 14u – 17u RUWE PLEINSPELEN

Een echte scout moet tegen een stootje kunnen en dat is net waar we jullie vandaag op gaan testen. Je trekt best niet je beste kleren aan want het zal er hevig aan toe gaan!

Een stevige linker van de superformiweldigeindefantakolosachtige welpenleiding,

Arne, Toon, Stijn en Leen

Page 8: Maandprogramma Maart 2013

Maandprogramma JONGVERKENNERS

Zondag 03/03 14u-17u HET GROTE PAASSPEL Je hoort het goed! Namelijk een vreemd spel binnen de scouts ?! Rarara wat zou het zijn? De leiding weet het, maar jullie nog niet. Dus wat doe je als je niet weet wat iets inhoudt? Inderdaad ja, dan kom je het toch gewoon lekker proberen !

Zaterdag 09/03 16u – 21u FILMMARATHON Jawel! Deze zaterdag gaan we niets anders doen als film zien of een grappige serie. Dit alles is naar eigen keuze dus neem zelf een paar goede/grappige films mee. De leiding voorziet een avondmaal + drinken en een beamer, jullie voorzien de films en een versnapering.

Zaterdag 17/3: 14u – 17u WINTER BBQ

Een winter BBQ? Eigenlijk is het een doodnormale BBQ maar omdat het in de winter is, zetten de mensen er graag “winter” voor. De leiding zorgt voor de BBQ en groenten zodat jullie alleen nog maar een stukje vlees hoeven te voorzien naar eigen keuze!

Page 9: Maandprogramma Maart 2013

Weekend van 23-24 Maart GEEN ACTIVITEIT

Jammer genoeg is het dit weekend geen activiteit voor jullie . Maar wel alleen voor de leiding. Namelijk de leiding zijn zo moe dat ze nood hebben aan ontspanning en verwenning. Geen paniek wij redden ons wel, hopelijk jullie ook

Contactgegevens van de leiding:

Jo Lommelen 0498/758211 Dries Peters 0494/586320 Joris Lievens 0499/604932 Mario pattiselano 0483/622847

Kusjes van jullie leiding, Dries, Jo, Joris en Mario!

Page 10: Maandprogramma Maart 2013

Maandprogramma VERKENNERS

Zondag 3/3: 14u -17u KNUTSELEN Knutselen lijkt precies een beetje chiro maar vandaag heeft 1 van onze leiders iets groots gepland. Een gigantisch knutselpakket dat een enorm spektakel geeft.

Zondag 10/3: 14u – 17u LOKAAL INRICHTEN Ons lokaaltje ziet er nogal wat triestig uit dus gaan we dat vandaag eens een keertje inkleden en een likje verf geven. Natuurlijk gebeurd dit in de hedendaagse trends en daarom vragen we aan jullie om allerlei materiaal mee te brengen. Alles is welkom als je ook maar denkt dat het in het lokaal past.

Zaterdag 16/3 18u –22u DROPPING Bij deze is echter weinig uitleg nodig denk ik. Een tochtje in de donker, lekker gezellig samen onder een straaltje maneschijn en het geluid van een uil, bang staan wezen en bidden dat de leiding rap terugkomt!

Zondag24/3 GEEN ACTIVITEIT Dit weekend geen activiteit omdat de hele leidingsploeg op teambuilding gaat. Ik weet dat dit een verloren weekend is voor jullie maar dan heb je eens zoveel zin volgende week!

Page 11: Maandprogramma Maart 2013

Zondag 31/3: 14u – 17u THEEKRANSJE Omdat Musti en Niel gaan skiën gaan wij vandaag het Musti en Niel is er niet feestje houden! Dit kan niet beter dan lekker lui in onze zetel met een gebakje en een tasje koffie de leukste verhalen te delen.

Stevige linker, De verkennerleiding Rob, Nick, Musti en Nie

Page 12: Maandprogramma Maart 2013