Leaflet herbouwers

of 2/2
Rebuild Your Business Herbouwen op het bestaande fundament RYB staat voor: Het herbouwen van noodlijdende bedrijven of bedrijfsonderdelen binnen het MKB, voor beursgenoteerde ondernemingen of institutionele beleggers door het stoppen van de verspilling, beheersen van processen en verbeteren van omzet en marge, geborgd door het coachen van het bestaande fundament. RYB - Business Rebuilders Herenlaan 49 5708 ZR Helmond www.ryb-br.com [email protected] tel: +31 (0)492 665 557 Richard Snel +31 (0) 6 1107 9508 Louis Treffers +31 (0) 6 2463 6469 Vraag nu de MoneyScan aan. Hoeveel ca$h zit in uw bedrijf? De Crisis is voorbij, en nu? Nederland uit de recessie, schreeuwen de krantekoppen. Nederland misschien wel, maar uw bedrijf? Hoe staat u ervoor na jaren van inleveren? Welke sporen heeft de crisis nagelaten in het zorgvuldig opgebouwd fundament van historie en successen? Tijd om de balans op te maken en vooruit te kijken. Uw onderneming heeft nog zoveel kapitaal in zich! RYB maakt dit mogelijk in 3 stappen. 1. Intake gesprek 2. MoneyScan 3. Level 3 verbeterplan Maak daarom vandaag nog een afspraak op www.ryb-br.com www.herbouwers.nl RYB Business Rebuilders RYB Business Rebuilders Vraag nu de MoneyScan aan. Hoeveel ca$h zit in uw bedrijf?
 • date post

  06-Jul-2015
 • Category

  Business

 • view

  48
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Leaflet herbouwers

 • 1. RebuildYour Business Herbouwen op het bestaande fundament RYB staat voor: Het herbouwen van noodlijdende bedrijven of bedrijfsonderdelen binnen het MKB, voor beursgenoteerde ondernemingen of institutionele beleggers door het stoppen van de verspilling, beheersen van processen en verbeteren van omzet en marge, geborgd door het coachen van het bestaande fundament. RYB - Business Rebuilders Herenlaan 49 5708 ZR Helmond www.ryb-br.com [email protected] tel: +31 (0)492 665 557 Richard Snel +31 (0) 6 1107 9508 LouisTreers +31 (0) 6 2463 6469 Vraag nu de MoneyScan aan. Hoeveel ca$h zit in uw bedrijf? De Crisis is voorbij, en nu? Nederland uit de recessie, schreeuwen de krantekoppen. Nederland misschien wel, maar uw bedrijf? Hoe staat u ervoor na jaren van inleveren? Welke sporen heeft de crisis nagelaten in het zorgvuldig opgebouwd fundament van historie en successen? Tijd om de balans op te maken en vooruit te kijken. Uw onderneming heeft nog zoveel kapitaal in zich! RYB maakt dit mogelijk in 3 stappen. 1. Intake gesprek 2. MoneyScan 3. Level 3 verbeterplan Maak daarom vandaag nog een afspraak op www.ryb-br.com www.herbouwers.nl RYBBusiness Rebuilders RYBBusiness Rebuilders Vraag nu de MoneyScan aan. Hoeveel ca$h zit in uw bedrijf?

2. RYB maakt uw bedrijf weer luchtwaardig In 3 stappen terug naar winst en werkgevend De MoneyScan Een razendsnelle mogelijkheid om weer cash te genereren in uw onderneming. In 3 dagen (of equivalent in dagdelen) kijken we op opera- tioneel en nancieel vlak waar we de cash terug kunnen brengen, want Cash is King is ook ons devies. Op basis van deze scan beslist u of we de RYB levels gaan doorvoeren en uw bedrijf herbouwen op het bestaande fundament en wat de totale geschatte opbrengsten zullen zijn. Alleen een MoneyScan is ook mogelijk, u betaald dan alleen voor de scan, implementatie en de verdiensten zijn voor u. Bedenkt u zich wel dat de besparing die RYB kan realise- ren veel verder gaat dan de MoneyScan, wij geven u niet alleen inzicht in uw proces en waar het nu fout gaat (stop de verspilling), maar helpen u om de controle over uw business terug te krijgen. Level 3Verbeterplan Stap 1: PerformanceScan Stop direct de verspilling en creer prot en cash. Stap 2: Inzicht & Control Inzicht verschaen in uw processen met Financial & Business Control. Een heldere analyse van uw proces structuur en het laten aansluiten van inkomsten aan uitgaven.We passen uw kostenstructuur aan, kwantice- ren de bedrijfsprocessen en coachen uw medewerkers. Stap 3: Verbeteren Het verbeteren van omzet en marge (dit loopt parallel aan stap 2) door het genereren van new business volgens het 8 STEP model. Daarbij leert u onder andere waar uw eigen competentie werkelijk ligt en hoe we dit laten aansluiten bij de markt. Creativiteit is nieuwe dingen bedenken, innovatie is nieuwe dingen doen. RYB stopt niet bij het aeveren van een rapport, we helpen u In-House om het plan te implementeren. Vanuit de gedachte dat eenvoud het meeste oplevert. U blijft de piloot! Onze concepten zijn erop gericht dat u de touwtjes in handen houdt van uw bedrijf. U blijft de piloot! RYB coached, motiveert en instrueert uw fundament om anders te denken. Het fundament waarmee u uw onderne- ming groot gemaakt heeft is het kapitaal waar wij graag mee aan de slag gaan. RYB werkt samen met u aan verbetering, kijkt wat er nog wel is, in plaats van wat er had moeten zijn. Gericht op resultaat om u beter te helpen presteren. Dont try to change the wind, Just set the sails! RYB - Business Rebuilders, herbouwen op het bestaande fundament www.ryb-br.com www.herbouwers.nl [email protected]