Kappa Data Kappaloog België (in het Nederlands) - November 2016

Click here to load reader

Embed Size (px)

Transcript of Kappa Data Kappaloog België (in het Nederlands) - November 2016

 • End-Of-Year Cross Campagne

  Kappaloog

  Training: Basic Networking & Security Training

  HQ Belgium Grote Steenweg 18 9840 De Pinte T. +32 (0)9 243 42 10

  [email protected] www.kappadata.be

  Kappa Data Nederland Laan van Zuidhoorn 51 2289 DC Rijswijk T. +31 (0)70 415 60 90

  [email protected] www.kappadata.nl

  Kappa Data Nieuwsbrief, editie november 2016

  Nieuwe Managed Service: de Confi guration Audit

  Alles valt en staat met een correcte Firewall-configuratie, dat weten we zeer goed bij Kappa Data. Daarom bieden we een nieuwe service aan die u toelaat om het maximum uit uw Barracuda NextGen Firewalls te halen.

  Met de Configuration Audit laat Kappa Data twee maal per jaar een grondige audit los op uw Firewall-configuratie om u blijvend te kunnen verzekeren van een voldoende gesloten set-up.

  Deze intensieve controle gebeurt op meer dan 80 punten die verdeeld zijn over 15 categorien (regels, anti-malware, SSL, HA, ) en het rapport wordt u bezorgd in een handig digitaal verslag.

  Geniet van deze unieke service bij Kappa Data en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en prijzen.

  Beste partner,

  U hee het ongetwijfeld gemerkt: het is weer Q4!Het kwartaal der kwartalen waarin het allemaal moet gebeuren, is weer begonnen. Meer nog: we zitten er al midden in.

  Vanuit Kappa Data zijn we alvast goed gewapend om de strijd aan te gaan: met de lancering van de nieuwe productlijnen Exinda en Kemp Technologies en met de toevoeging van nieuwe trainingen en services breiden we het portfolio gevoelig uit.

  Daarnaast stellen we graag een aantal nieuwe medewerkers aan u voor en kunnen we het heuglijke nieuws brengen dat onze Nederlandse vestiging gaat verhuizen naar een nieuwe locatie. Dit kantoor biedt ons veel meer ruimte, waardoor we er ook een volwaardig trainingscenter in onder kunnen brengen.

  We wensen u alvast veel plezier met de Q4 ratrace! Happy selling!

  Patrick Casteels Managing Partner Kappa Data Groep

  Word een VIP en finish 2016 met een sprint! Traditiegetrouw nodigen we onze resellers uit om deel te nemen aan een spetterende eindejaarsactie.

  Dit jaar kiezen we voor tickets van de spectaculaire veldritwedstrijd Hansgrohe Superprestige in Spa Francorchamps. We laten ons als VIPs behandelen met topzicht op het parcours, VIP parking, eten en drinken gedurende de hele dag en een gezellige omkadering.

  Hoe gaat het in zijn werk?Voor elke aankoop van nieuwe producten van minimum 2000 (excl BTW) van deelnemende vendoren, kan je tickets sparen voor de Hansgrohe Superprestige. Kijk ook uit voor onze Shot-deals waarbij je 1 ticket kan verzilveren bij aankoop van een specifiek product. Deze actie loopt doorheen de hele maand november.

  De Hansgrohe Superprestige Spa-FrancorchampsDeze veldcross gaat door op zaterdag 3 december op het indrukwekkende circuit van Spa-Francorchamps.

  Kappa Data Nieuwsbrief, editie maart 2016

  Ontdek de nieuwe security service van Kappa Data:de Confi guration Audit.

  Management aan het woord

  Vanaf dit kwartaal bieden we u graag de nieuwe Basic Networking & Security Training aan. Is deze training interessant voor u?

  Ja! Allround technologische kennis is een basisvereiste voor zowel nieuwe als ervaren sales mensen. Met deze training bieden we u een boost aan kennis over de basisbegrippen van de IT sector. Het doelpubliek is zowel de recent afgestudeerden die hun eerste stappen in de IT wereld zetten, IT professionals die hun kennis willen opfrissen, alsook de verschillende departementen binnen een bedrijf (de administratieve diensten, de interne sales en de aankopers) die op dagdagelijks basis geconfronteerd worden met IT jargon.

  De training is vendor-neutraal en brengt u een marktonafhankelijk verhaal over de verschillende technologien, zonder te technisch te worden.

  Wenst u meer informatie over deze 1-dagstraining? Contacteer ons of neem een kijkje op onze website: www.kappadata.be

  Benieuwd hoe je kan deelnemen en welke vendoren in het aanbod zitten? Neem dan een kijkje op onze website:www.kappadata.be of contacteer onze sales op [email protected]

  Arne Naessens wordt onze nieuwe Account Manager voor deze regio. Zoals jullie gemerkt hebben, hee de vacature even open gestaan, maar eigenlijk moesten we het niet zo ver gaan zoeken. De oplossing was eenvoudigweg intern aanwezig.

  Arne hee de vorige 2 jaar ervaring opgedaan als Internal Sales Medewerker voor Kappa Data en zet nu een nieuwe stap in zijn carrire. Dankzij de vrijgekomen positie, verwelkomen we vanaf november ook graag een nieuwe collega in het Sales Team. Liselotte De Wael zal de rol van Internal Sales voor Franstalig Belgi en Luxemburg invullen. Hiermee vormt ze een tandem met Arne en kunnen ze de regio verder ontwikkelen.

  Proficiat allebei!

  HR bewegingen: dedicated sales team voor regio Walloni en Luxemburg

  Kappa Data breidt uit naar Franstalig Belgi en Luxemburg. Met deze nieuwe sales focus stellen we u met veel trots de nieuwe gezichten voor Franstalig Belgi en Luxemburg voor

 • In deze editie vragen we aan Patrick Van Der Zwet, Channel Manager Benelux, waarvoor het merk Allied Telesis vandaag staat.

  Wie is Allied Telesis?

  Allied Telesis, van origine Japans bedrijf, bestaat bijna 30 jaar, daarmee zijn wij een van de oudste netwerk vendoren ter wereld. De CEO is Takayoshi Oshima, de oprichter van Allied Telesis in maart 1987. Wij houden ons enkel bezig met ontwikkeling, productie en verkoop van IP Ethernet end-to-end netwerkoplossingen.

  We zijn dan ook als enige netwerk vendor ter wereld in staat een IP Ethernet netwerk van A tot Z in te vullen van Media Converters tot High End Layer 3 switches en van Industrile tot eenvoudige desktop oplossingen.

  Wat maakt jullie uniek in de markt?

  Allied Telesis hee alles in eigen beheer. Zo hebben wij 7 R&D centers, 2 fabrieken, 3 warehouses, een support organisatie en saleskantoren over de hele wereld. Totaal werken wij met zon 3000 man. Met de prijzen winnende en slimme oplossingen zoals Allied Telesis Management Framework en Enterprise SDN, welke beschikbaar zijn voor een heel groot deel van ons

  portfolio, bieden wij voor alle type bedrijven (van groot tot klein) betaalbare & hoogwaardige netwerkoplossingen.

  Waarom kiezen klanten voor Allied Telesis?

  Naast de bewezen hoge kwaliteit van onze oplossingen is de feedback vanuit onze klanten dat ook de intensieve samenwerking en service gerichtheid zeer gewaardeerd worden, we zijn voor iedereen bereikbaar en altijd bereid te helpen waar nodig

  Vendor aan het woord

  Exinda is een wereldwijde aanbieder van WAN oplossingen die organisaties een stabiele en voorspelbare gebruikers ervaring verzekeren om de bedrijfskritische applicaties te beschermen. De Exinda oplossingen werken met policy-based WAN Orchestration. Dankzij deze technologie wordt de beschikbare bandbreedte in het netwerk op een intelligente manier verdeeld en wordt het verkeer geoptimaliseerd op basis van de business prioriteiten.

  Meer dan 4000 organisaties in meer dan 80 landen wereldwijd vertrouwen al op de oplossingen van Exinda om de prestaties

  van hun applicaties te verzekeren en de gebruikservaringen te verbeteren.

  Met het optekenen van Exinda, biedt Kappa Data nu een garantie op uitzonderlijke quality of experience voor alle applicaties die in het netwerk aanwezig zijn en dit dankzij het controleren van users, verkeer, toestellen en applicaties. Dit is mogelijk door een innovatieve aanpak die WAN orchestration heet, samen met de bekroonde Exinda Network Orchestrator.

  Nieuwe vendor: Exinda

  Kappa Data meldt met trots de nieuwe distributieovereenkomst met Exinda is. Deze productlijn is vanaf nu beschikbaar in Belgi, Nederland, Luxemburg n Polen.

  Barracuda: Winnaar 500ste Firewall

  En de winnaar is ...Succes moet gevierd worden. En dat is nu net wat Kappa Data doet met zijn online centraal management platform van Barracuda. Met een Benelux actie Win de 500ste Firewall hee Kappa Data vorige maand een gratis Barracuda NextGen F380 firewall geschonken aan zijn winnende Belgische partner @Assist. Dankzij het pay-as-you go model kunnen partners gebruik maken van zeer unieke Control Center

  KEMP360

  KEMP360 is een twee-ledig verhaal van Kemp Technologies rond optimalisatie van beheer en monitoring. Dankzij KEMP360 Central kunnen alle load balancers van klanten (alsook enkele third party toestellen) ondergebracht worden onder n centraal portaal. Dit portaal kan op haar beurt gehost worden binnen het eigen netwerk of in een hosted Data Center. Vanaf dit portaal kan de status en het beheer opgevolgd worden.

  Met het gebruik van KEMP360 Vision worden SNMP traps opgevangen en kan toestemming gegeven worden aan Kemp om proactief te interveniren (indien dit nodig is).

  functionaliteiten. Bovendien stelt het de partner in staat om met dit platform, zonder investering, eigen specifieke security services aan te bieden aan zijn klanten.

  Juniper: Sky ATP op Juniper SRX

  Juniper Networks lanceert Sky ATP op de Branch vSRX en SRX340/345/550M serie, waarmee nu ook geavanceerde malware bescherming uit de cloud beschikbaar wordt.

  Naarmate meer malware aanvallen plaatsvinden, evolueren en verraderlijker worden, volstaan conventionele anti-malware producten niet meer. Sky Advanced Threat Protection brengt hier verandering in en beschermt het netwerk tegen gesofisticeerde malware- en cyberaanvallen dankzij superieure cloud-bescherming. Deze technologie staat toe om de in- en uitstroom van het verkeer te monitoren op malware en andere compromitterende indicatoren.

  De identificatie technologie van de Sky Advanced Threat Prevention gebruikt een variteit aan technieken om bedreigingen snel te detect